SOPA63 - START!

Det är helt sjukt vad tiden går snabbt! Jag har redan avverkat både SOPA61 + SOPA62! Idag var det introduktion för den sista kursen på denna terminen, SOPA63. Idag startade alltså uppsatskursen, och från och med idag och fram till den 7:e Januari har vi inget schema.. I cirka 2 månader ska det skrivas uppsats, och som jag skrivit tidigare så känner jag mig lite halft stressad eftersom jag ska vara borta 3 veckor. Det är tur att det finns internet, så att jag och Celie fortfarande kan hålla kontakten med varandra! Om jag kan, och om det behövs så hade jag tänkt jobba lite därifrån också.. Hur som helst så är det alltid mysigare att vara utomlands än hemma ;)
 
 
SOPA61 - Det sociala arbetets organisering (7hp)
 
SOPA62 - Kunskapsproduktion i socialt arbete (8hp)
 
SOPA63 - Självständigt examensarbete (15hp)  
 
 
Då var vi igång.. Imorgon ska jag träffa celie hemma hos mig! Vi kommer i stort sett sitta och arbeta med uppsatsen varenda dag (fulla dagar) fram tills jag åker till Thailand..
 
Vi har några tuffa veckor framför oss!
 
Behöver jag säga att jag redan längtar till termin 7?? :)

Kommentarer
Postat av: lina

Du behöver inte känna dig stressad. Det som var jobbigast och tog längst tid var att transkribera intervjuerna. Var dem på en timme tog de ca 3 timmar att få ner de på papper har jag för mig. Annars var de inte så jobbigt att skriva som man först trodde och vi hade mycket tid över till annat. Samt kunde fira jul och nyår i lugn och ro.

2012-11-05 @ 22:32:44
Postat av: Anonym

Tack Lina för din kommentar! Du ska veta att jag tar med mig alla dina tips som du ger mig :) By the way: valde familjebehandling som inriktning :) :) kram!!

2012-11-05 @ 22:34:26
Postat av: lina

Vad roligt att höra. Jag tror och hoppas på att du inte blir besviken på den kursen. Även skönt att inte ha så mycket uppgifter som måste göras :-) vem har ni som handledare? Du måste berätta vem ni får som examinator sen. Kram

2012-11-06 @ 14:52:03
Postat av: Sara :)

Vår handledare heter Matts Mosesson! Han verkar vara riktigt duktig! Vi är nöjda :) När får man reda på vilken examinator man får?! Kram

2012-11-06 @ 16:46:09
Postat av: lina

Han vet jag inte vem de är. Jag tror inte man får reda på de fören man skickat in att man ska gå upp med uppsatsen.

2012-11-06 @ 21:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0