Frågestund - Mina svar :)

Får börja med att tacka för alla frågor :) Jätte kul!! Trodde från början att jag skulle få 2-3 frågor, då det varit så tidigare..
 
Nu har jag suttit framför datorn i över 30 min och svarat på alla era frågor, puuhh ;)
 
Här kommer svaren ----->
 
 
Har läst din blogg o du nämner aldrig Izza eller Vera längre.. Hur kan de komma sig?? Inte vän med dom eller?? Nyfiken!
 

Det verkar som att du byter ut dina vänner rätt ofta och nu e det "Becciz" och Sara som är dina "bästisar"? Hur kommer det sig att du inte kan behålla dom andra som du alltid skrev om innan typ "Vera" o "Izza"???

 

Då dessa två frågor påminner om varandra ger jag ett och samma svar till er båda! Nä, jag umgås varken med Izza eller Vera längre.. Jag vill inte gå in på några detaljer, då jag tycker att det är en sak mellan oss.. Men man kommer till vissa stadier i livet då man inser vad som betyder något.. Lögner är en stor bidragande faktor till att vi inte umgås mer, eller varför jag inte valt att vara kvar i de relationerna. Varför ska man fortsätta att vara vän med någon om det uppenbart inte fungerar? Det är väl i så fall bättre att lägga energi på de människor som gör det tillbaka? Det är inte så att jag "bytar ut" mina vänner.. Jag har bara valt att inte vara runt människor som sårar mig, och det är väl inget konstigt?! Jag har framför allt börjat lyssna på mig själv.. Jag hade en tuff vår med massor av negativa känslor, och det vill jag inte uppleva igen! Nu kan allt bara bli bättre :)

 

Ska tillägga att Izza var en väldigt nära vän till mig.. Bara för att vi inte umgås mer, betyder inte det att hon inte finns i mina tankar och mitt hjärta! Vi skildes åt på ett konstigt sätt, som jag än idag inte riktigt kan förstå! Men precis som en klok människa skrev till mig en gång: "Allt händer av en mening", och kanske är det så!

 

När ska jag bli Morfar :)

 

Jadu ;) Det får tiden utvisa!! Men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge :) Jag vill först bli klar med min utbildning, och därefter är allt möjligt!

 

Vad ska vi äta den 4e ;)? Hehe

 

Haha.. Får nog säga att det är en hemlis ;) Varmrätt och efterrätt är ett måste i alla fall!

 

Har följt din blogg länge, undrar vad du gör för att lyckas så bra med träningen? Du verkar få bra resultat!

 

Vilken rolig fråga! :) Min träning och mina "dieter" är något jag hållt på med i många år.. Det har alltid gått i perioder för mig. 2 månader kan jag totalt strunta i allt vad träning heter, och lägga på mig något kilo. Sedan bestämmer jag mig för att bruka allvar och då går jag ner de kilona igen, och försöker att tänka på vad jag äter. Just nu är jag inne i en träningsperiod som slutar den 3:e december. Änsålänge har jag fått bra resultat!! Tappat centimeter på kroppen och 2,5 kg, det är inte fy skam :) Mina resultat kan jag bara koppla ihop med träning! denna träningsperioden har jag verkligen legat i, då jag tränat 5-6 ggr/veckan! Men jag hoppas på ännu bättre resultat! Vi får se hur jag lyckats den 3:e december :)

 

Vad är din absoluta favorit rätt (svårt men välj bara en)?

 

Detta var svårt.. Jag älskar mat och är INTE kräsen! Men måste jag säga en sak, som ligger mig "varmt om hjärtat" så får det bli blomkålsgrattäng! Jag älskar det :)


Säg en negativ sak om din sambo (det finns alltid något)?

 

Det är klart att det alltid finns något negativt! Ingen människa är perfekt ;) Hmm, Jimmy är GLÖMSK! Haha.. Till skillnad från mig glömmer han väldigt mycket, och det är något som kan irritera mig när jag själv har lätt för att lägga saker på minnet! Jag kan säga att detta händer, ofta! Väldigt ofta! ;)

 

Jag: "Glöm nu inte att vi måste handla en present till kalaset"

 

Han: "Kalaset?? Vilket kalas??"

 

Jag: "Men kalaset, till helgen!!" "X fyller juh år då!"

 

Han: "Ja visst ja, det hade jag redan glömt"



Vem är din allra bästa vän & varför?

 

Det där uttrycket "allra bästa vän" är något jag inte väljer att använda så mycket mer. Visst kan jag skriva "bästis" i bloggen osv, men bara för det betyder det inte att HON är min allra bästa "bästis".. Använder jag uttrycken "bästis" eller "bästa du", så är det bara ett ord för en bra vän (liksom)! Jag vill inte kategorisera mina vänner på det sättet! Men Sara och jag har känt varandra lääänge, och har massor med minnen ihop. Hon är den vännen som jag är "närmast" med just pågrund av att vi varit vänner så himla länge.. Det är klart att vi delar något mer tillsammans, men sen är det inget som säger att jag tycker om henne mer än mina andra vänner. Jag älskar alla mina vänner, och jag gillar allas egenskaper och personligheter! Det finns ingen jag älskar/tycker om mer eller mindre.. Alla har en lika stor plats i mitt hjärta, på sitt lilla sätt <3

 


Säg något du är stolt över?


Det finns mycket jag är stolt över, både när det gäller mig själv, mina vänner, min sambo och min familj! Men om jag måste nämna en sak så är jag jävligt stolt över att jag snart är klar med min utbildning! 3,5 år på Universitetet, och färdig socionom till sommaren :) :)

 

Hur ser ditt liv ut som 5 år om du får önska? :)

 

Om 5 år hoppas jag (innerligt) att jag och Jimmy har ett barn tillsammans, kanske till och med två ;) Att jag jobbar med det jag är utbildad som samt att vi bor i en fin/fint lägenhet/hus!! Önskar även att jag har alla underbara vänner runtomkring mig (som idag), samt att min familj/släkt finns med oss!!

 

Vad är ditt önskejobb efter din utbildning?

 

Min dröm är att jobba som kurator på en Högstadie/gymnasieskola :)

 

Du och Rebecca blev ovänner men nu vänner igen, vad hände?!

 

För några år sedan så hände det en grej som gjorde att jag blev ledsen/besviken på Rebecca.. Därefter hördes vi inte mer, men efter ungefär ett års tid så tog vi upp kontakten med varandra igen.. Vilket jag är innerligt glad över idag!! I våras så hände det något i vår relation, som gjorde att den stärktes oehört! Vad det var kan jag inte riktigt sätta finger på.. Vi är väldigt lika i mycket, vilket gör att det också är lätt att umgås och vara runt varandra.. Samt att vi har nog båda insett att vi gillar varandras sällskap helt enkelt :) :)

 

Som jag förstått det så jobbar du inom äldrevården?, har du funderingar kring att arbeta kvar inom det som färdig socionom? Annars undrar jag varför du inte jobbar extra, typ på lov och helger, inom den verksamheten du i framtiden vill jobba inom så du får lite erfarenhet och kött på benen? All erfarenhet är bra när man ska ut senare i arbetslivet!


Jag förstår din fundering till 100%! Jag har sedan tidigare en fast tjänst i hemtjänsten.. Jag är just nu tjänstledig från den pga mina studier.. Första sommaren ville jag inte sommarjobba på något annat ställe, just för den lilla kompetens jag hade då. Andra sommaren tänkte jag nog inte ens på att jobba någon annanstans och den tredje sommaren (som var nu i somras) hade jag funderingar på det, men jag insåg att det är komplicerat! Jag är för det första bara tjänstledig till den dagen skolan slutar, och därefter går jag in på min tjänst under sommarmånaderna. Jag vet faktiskt inte hur det fungerar, just när man har en fast tjänst i botten? Sen är det mycket annat som spelar roll.. För att ens vara garanterad jobb under sommaren så har jag valt att gå in på min fasta tjänst. Skulle jag söka ett sommarjobb och inte få det, så står jag kanske utan jobb helt då min ordinarie arbetsplats tillsatt någon annan vikarie osv.. Som sagt, komplicerat! Vet inte om jag kan ge dig något direkt svar på denna fråga. Men det är klart att tanken slagit mig, men det känns också som att dte varit enklare att söka andra jobb om jag inte redan varit fast anställd "i botten"..

 

vad väger du?! o hur lång e de


Detta är en fråga som nästan alltid dyker upp när jag har en frågestund! :) Dock har jag skrivit för längesen att jag inte är bekväm med att berätta för hela internetvärlden vad jag väger, inte just nu i alla fall! Detta beror givetvis på att att jag inte är nöjd med min vikt.. Jag tycker helt enkelt att jag väger för mycket! Har för mig att jag skrivit tidigare att den dagen jag når mitt mål (som jag suktat efter länge) DÅ ska jag gladeligen berätta för er! :) :) Så ni får helt enkelt stå ut, ni som är nyfikna!

 

 


Kommentarer
Postat av: sosso

älskade söta du!! har läst genoma alla frågor o svar!! du e en glok kvinna gumman! läääääängtar såååå <3 du vet precis efter vad jag längtar =) hihi u go girl! puss o kram

2012-10-29 @ 21:16:16
Postat av: Sara :)

Naw <3 Tack underbara vän!! Jag vet vad du väntar på ;) hihi.. Du får allt ta och vänta lite till ;) PUSSEN!!!

2012-10-29 @ 21:54:53
Postat av: sosso

<3 tack detsamma! åh yes u know ;) hihi. meeen...drygt o vänta jy... haha puss

2012-10-30 @ 20:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0