Jag vet en som börjar bli... ---> FULL! ;)


Var är stämningen?? Inte alls taggad idag :(


En fullspäckad måndag!

Kommer in i sovrummet och möts av en styck hund i sängen.. Vafan, kunde du hoppa upp?! Söt som hon är så får hon stanna kvar en liten stund! <3

Dagen idag har gått i ett.. Kände att huvudvärken smög sig på tidigare ikväll och nu har jag ONT! Jävla skit.. Antar att det är all stress som orsakar värken. Ni anar inte som jag längtar till juni! Examen och förhoppningsvis jobb som socionom :) :)

Dags att sova, ska ju upp tidigt imorgon för att jobba.. Långt pass, 7-15.30 :S Får se hur pigg jag är imorgon kväll.. Om inget annat så får jag ta några cider och hoppas på att de hjälper mig att komma i rätt stämning ;)


Världens finaste <3


Tänkvärt

 

Iron man 3 med Jimmy <3

Idag har jag och Jimmy varit på bio :) Längesedan sist faktiskt, så det var riktigt mysigt! Startade kvällen med en god "lördags-middag" här hemma och därefter såg vi Iron Man 3 i Lund! Av någon konstig anledning så älskar jag de filmerna! Action är egentligen inte min grej, men både Iron Man och Fast and the furious är stora favoriter!
 
Jag gillar kanske lite action trots allt?! ;)
 
 
 
Förutom att äta en god middag och kolla bio så har jag suttit vid datorn de flesta timmarna :S Började plugga, men insåg ganska snabbt att motivationen inte fanns för det idag. Har ahft alldeles för mycket i mitt huvud de senaste dagarna, vilket gör det svårt att koncentrera mig på plugget.. Satt och fixade med lite lekar till festen samt den enorma spellistan! Haha, inte lätt när man ska få med musik som passar alla!
 
Nu ska jag hoppa i säng.. Imorgon väntas jobb mellan 07.00-13.00 och därefter blir det storhandling i Lödde! vad söndagen mer kommer att bjuda på, får vi se imorgon!
 
Natti Natti!

Testar nytt choklad!

Jag är en sucker för choklad i alla dess smaker och former! Såg detta i affären och var tvungen att testa. Jag blev inte besviken!! :) Sjuk gott faktiskt :)


Dejt med Anna & Sosso idag :)

Just nu inväntar jag tjejerna.. Har precis dukat fram till en härlig bullefrukost! Är såå hungrig, så det ska bli gott :) Skönt att jag känner mig på bättre humör idag.. Kanske för att det är fredag, och jag har en myskväll att se fram emot ikväll med Jimmy <3


Favorit leksaken :)


All kärlek till leksaken :)

Zindra verkligen älskar denna pipleksak! Att den har en svans, som man kan bita i och själv slänga runt leksaken med, gör det hela ännu roligare ;) Hon är så söt här hemma.. Jag och Jimmy sitter i soffan och helt plötsligt börjar Zindra leka med sig själv.. Slänger och har sig med den, haha :) :) Lyckades filma henne innan.. Lägger upp videon senare!


Fortfarande rökfri!! :) :)


Tack för denna dagen med er!! :)

Idag har vi som sagt spenderat några timmar i Ullared :) Har fyndat en massa fina saker! Jag har bland annat handlat nya skor, tre jackor, saker till hemmet, kläder och en del annat.. Är sjukt nöjd med ALLT!! Tack Mamma och Mormor för en super mysig dag med er <3 Älskar er så mycket så att jag nästan spricker ;) hihi..

Här kommer lite bilder från dagen + lite av det jag handlade :) Måste bara tillägga att jag är så himla nöjd med mina jackor! Handlade två av samma modell fast olika färger :) Den gröna får ni se en annan dag!

Natti Natti!


Mormor, skynda dig!! ;)


Tre generationer på Ullared :)

Idag skiter jag i allt vad plugg heter och beger mig till ULLARED MED MAMMA OCH MORMOR :) :) Egentligen var detta inte planerat, men va fan.. Kan gott unna mig lite shopping där uppe mitt i all plugg stress! Kan ju alltid passa på att handla lite inför festen som komma skall ;) Hittar jag en fin examensklänning, tar jag den också! Annars så ska jag hålla i pengarna, ska ju till Ullared med Jimmy, Jennie och Johan i Juli också juh :) Den helgen ser jag fram emot något enormt, och DÅ ska det verkligen shoppas!!
 
Hoppas att mina läsare får en bra onsdag!!
 
 
 
 

Då var dagens träning avklarad!

Jävlar vad svettigt det var på crossen idag! Man vet att man trampat på bra och gjort sitt bästa när det rinner både i huvudet, på ryggen, längs magen och även lite smått på utsidan av armarna :)

Förutom träningen har jag även hunnit med ett möte med min chef på Kullagården och massa plugg hela eftermiddagen! Idag känns det som att jag kommit en bit på vägen med min IVP :) :) Nu är det dags att hoppa i duschen och sen laga lite middag! Ikväll, när Jimmy ligger och kollar den förbannat tråkiga fotbollen tänker jag våldgästa Becciz ;)

Soo long!


True Story!

 
Känns som att jag väntar på massvis med saker och att vägen till dem är låång!! En dag står jag där, då väntan är över och förhoppningsvis med ett stort leende på läpparna :) Det kommer vara värt det.. Det ÄR värt det!

Sockerberoende?!

Äntligen har jag tid/ork/lust att blogga lite :) Den där förbannade appen fungerade inte på hela dagen igår.. Jag som hade en del roliga bilder att visa från Rebeccas flytt, men det fick vara så! Helgen har bara susat förbi.. Fredagen bestod av mys med Jimmy framför Lets Dance! Standard hemma hos oss på fredagar.. Lets Dance på våren och IDOL på hösten ;) Både kul och mysigt att vi gillar dessa fredagsprogram båda två <3 Vi hade ändå inte orkat göra något annat än att mysa i soffan efter en intensiv arbets/pluggvecka, så det passar oss perfekt!
 
Klockan ringde relativt tidigt på lördagen.. Dags att hjälpa Rebecca med flytten! Hade egentligen bara tänkt vara med och flytta några timmar (typ mellan 10-14) men det blev betydligt längre.. Vi var kanske inte särksilt effektiva i slutet, men någor fick vi gjort i alla fall :) Hennes lägenhet är såå fin! En stor tvåa med klinkers i hallen, stor klädkammare, stort badrum och egen ingång + uteplats! Jag vet att jag har sagt detta innan, men gud så glad jag är för din skull gumman :) En fin lägenhet som passar dig och din fina personlighet som handen i handsken ;)
 
Söndagen har bestått av jobb och middag med Jimmys moster, hennes man och Jimmys pappa :) Vi bjöd på god mat och efterrätt och under tiden vi mumsade på det så blev det ett parti plump! Nu sitter jag här framför datorn och är SPY mätt! Varför måste jag alltid äta så förbannat mycket? Sen jag slutade röka har mitt sockerbegär blivit 10 gånger värre än vad det var innan. Nu kan jag gå in på ICA för att handla mjölk och komma ut med tre stycksaker (choklad) och trycka alla tre på 5 min! Normalt?! Sen sitter jag där i bilen och tänker att jag skulle ju bara äta ett choklad, inte alla tre?! Denna sjuka livsstil har verkligen påverkat min vikt :S Gör jag inte något åt detta snart, så lär jag ha mycket att arbeta med till sommaren... :( Ingen beach 2013 för mig!
 
 
 
Jag har i alla fall kommit igång med träningen igen, alltid något! Har tränat cirka 4 gånger i veckan nu, i tre veckor och det känns otroligt bra! Dock ger det inga resultat eftersom jag stoppar i mig alldeles för mycket socker.. Jag måste verkligen bli av med mitt sockerberoende!
 
Med det sagt säger jag godnatt!
 
 
 

Det är mycket nu..

..mycket som händer.. Mycket som ska göras! Känns som att jag har 20 saker i huvudet att hålla reda på och som ska fixas varenda dag :S Den där IVP:n.. DU kommer sakta och säkert få mig att typ hata skolan inom de närmsta veckorna! Varför denna uppgift 7 veckor innan examen? Jag.orkar.inte.mer...

Nog pratat om det! :) Fick ett bra besked idag i alla fall.. Vad det handlar om får ni veta vid ett annat tillfälle! Nu ska jag snarka 7 kvart i timmen.. Imorgon är det dags att agera flytthjälp till världens bästa Becciz <3 Natti!

P.s Bilden nedanför beskriver mig och mina känslor, tankar och mående just nu..


Dagens Sara :)


True story!


Fisen på kvällspromenad


Vardagsrummet


Flitiga Sara :)

Ohh vad jag känner mig flitig idag!! :) Har fått gjort en massa sen jag steg upp:
 
- Ätit en god frukost
 
- Tvättat en maskin tvätt
 
- Powerwalkat i 1 timme
 
- Skrivit tre sidor på min interventionsplan
 
- Ätit en god lunch
 
- Ringt till 2 jobb
 
- Sökt 1 jobb
 
- Promenerat en långrunda med Zindra
 
- Tömt diskmaskinen
 
Effektiv jag har varit idag va?! :) Alldeles strax ska jag hoppa på cykeln och bege mig bort till gymmet! 1 timmes styrka hade jag tänkt klämma in idag också! resten av kvällen kommer troligtvis att bestå av slapp i soffan (är jag väl förunnad!!) och lite plugg.. Kvittar hur mycket man pluggar, så kan man alltid plugga lite till :P
 
Hej hopp!

Bara för att det är varmt ute ;)

Idag unnar jag mig en svalkande solero glass :) Den smakar som den ser ut, mango!! Har suttit och pluggat non stop (förutom en lunch paus på 30 min) mellan 09.00-15.30! Nu kan jag med gott samvete slappa hela kvällen :)


Tisdag och skola hela dagen :(

Tänkte lägga upp en bild där mina byxor gör sig mer rättvisa :) Visst är de fina? De sitter klockrent i alla fall!! Just i skrivandets stund är jag påväg till tåget.. Lång dag i skolan idag :S Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har noll motivation för att vara i skolan för tillfället. Sitta på föreläsningar, när man tar examen om 8 veckor..?! Jag har inte lust att lära mig massa nytt! Jag vill vara klar och kunna JOBBA, det är det enda jag vill just nu :) :)

Ska kämpa mig igenom dagen i alla fall! Tur att jag har en dejt med en god vän i eftermiddag, så att jag har det att de fram emot i alla fall ;)


Härligt pass på gymmet idag! :)


Dags att pumpa lite!! ;)


Dagens Sara :)

Idag använder jag mina nya Lee jeans som jag köpte för några veckor sedan :) De är såå sköna! Älskar modellen Scarlet, då en bastant rumpa får plats i byxan utan problem ;) Bilden blev ganska mörk, så den rätta färgen syns inte som den ska!

Står just nu och väntar på tåget! Idag är det föreläsning mellan 10.00-13.00 och därefter en sväng inom UB. När jag kommer hem ska jag promenera en långrunda med min Fis för att sedan bege mig till gymmet.. Har ett sug efter styrketräningen redan nu :)

Trevlig måndag på er :)


Tack för idag Mamma och Lars :)


Middag och mys i Stävie :)

Nu är ordningen återställd när det gäller mig och mitt utseende! Somnade med smink igår + ett stort fågelbo i nacken! Nu är allt smink borta, håret är nytvättat och fönat, och jag börjar bli lite pigg efter duschen :) :) Nu ska jag ladda inför en god middag hos Mamma och Lars!! Tänk att vi alltid har lyxen att bli inbjudna på middag, när vi mest behöver det :P


Firandet av Celie :)

Äntligen kan jag blogga från appen igen! Den har strulat ett antal dagar, men nu verkar det fungera :)

Igår var det Celies födelsedag, och självklart skulle detta firas! Hon hade bjudit hem ca 10 tjejer, både från skolan och privat.. Först åt vi tacorullar från ugnen och till efterrätt blev det hennes hemmagjorda citronglass, sjukt gott :) Därefter spelade vi "så ska det låta" som Celie själv hade ordnat med! Vid 00.30 tog vi taxi till HIPP i Malmö och dansade och drack gott till 04.00!

Tack till alla inblandade! Tror inte att Celies födelsedag hade kunnat spenderas på ett bättre sätt :) :)


Min fredag :)

Så irriterande! Har försökt blogga i flera timmar från appen nu, men det fungerar inte. Varje gång jag trycker upp bloggen så stänger appen ner sig själv igen. Frustrerande! Jag som hade lite bilder att visa er ;) Idag valde jag som sagt att ha hemmastudier :)
 
Detta har jag fått gjort:
 
Ätit en god frukost
 
Pluggat
 
Tvättat 2 maskiner tvätt
 
Varit på Nova (kan inte säga att jag shoppade precis!)
 
Tränat i över 1,5 timme, ett sjukt härligt syrkepass!
 
Promenerat en låång runda med Jimmy, Nitro och Zindra
 
Ätit en god middag med mitt hjärta <3
 
Kollat på Lets Dance :)
 
Det var min fredag! Ganska så effektiv tycker jag!! Nu ska jag nanna kudden.. Imorgon väntas jobb 06.45-15.30 och därefter måste jag skynda mig hem och hoppa i duschen! På kvällen är det PARTY!!
 
Natti Natti
 
 

Fredag och hemmastudier

Vaken.. Pigg? Nope..
 
Tänkte att jag skulle sova lite längre idag, då jag ska jobba klockan 07.00 imorgon bitti och sedan festa hela kvällen. Vaknar 1 timme innan klockan ringer. Försöker somna om, vilket är lönlöst! Har föreläsningar på schemat idag, men då de inte är obligatoriska så ska jag plugga på min andra reflektionsuppgift samt börja skriva på min IVP (interventionsplan). I eftermiddag blir det kanske ett besök på gymmet :)
 
Uppdatering angående rökningen: Vissa dagar är jobbigare än andra, men jag kämpar.. Tack vare sugtabletterna så måste jag säga att det går bra. Jag har sugit på dessa tabletter i ca 4 dagar nu och känner jag någonsin ett röksug så är det ett väldigt litet sådant. Är glad för att dem hjälper mig :) :)
 
 
Dags för god frukost och kaffe :) Sen väntas plugg!
 

Ny header :)

Jag har fantamej lyckats lägga in en NY egen header :) Fick bara lite hjälp av en video, men jag gjorde allt själv!! Nu har jag sötaste lilla Fis som pryder min blogg ;)
 
 

Uppe med tuppen?

Idag var jag uppe med tuppen, känns det som :P Hade en möjlighet att ta sovmorgon men kände att en powerwalk är viktigare då jag inte kan träna på två dagar sen. Klockan ringde 07.20 och därefter mumsade jag i mig lite frukost.. 09.45 begav jag mig ut på en timmes powerwalk, vilket inte alls var särskilt skönt. Vädret är ingen höjdare idag, rått och kallt :S Men jag fick (trots dåligt väder) motionerat i alla fall :) :)
 
Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen bege mig till stationen och sen in till skolan.. Idag ska jag redovisa min professionella reflektion! Hoppas hoppas att det går bra :)
 
Fortsatt trevlig torsdag allesammans!!
 
 
 
 

Dags för PW!


Rökfri i 8 veckor :)

Det har varit kämpigt.. Jävligt kämpigt! Men jag är fortfarande rökfri :) För cirka en vecka sedan höll jag på att trilla dit. Jag rökte en cigarett när jag hade en icke rökfri vän på besök. Samma kväll var jag tvungen att ta beslutet. Ska du röka Sara så kan du lika bra sluta plåga dig själv och istället köra ner och köpa den där asken som du så länge längtat efter att ha. Eller så bestämmer du dig, för att inte ge upp så lätt, och kämpa kämpa kämpa för att få vara rökfri. Jag bestämde mig för att inte ge upp!! I samråd med nära och kära kom vi fram till att jag kanske måste använda lite hjälpmedel trots allt? Jag som hela tiden har sett det som ett nederlag att börja med hjälpmedel. Men visst är det ett större nederlag att börja röka igen?! Ännu värre anser jag! Så jag har köpt mig nicotinells sugtabletter, vilket änsålänge fungerat utmärkt :) Jag har 1 tablett som jag delar i 4 delar. Varje gång jag är röksugen (ca 3-4 ggr/dag) så tar jag en kvarts tablett och lägger under läppen.. Det är en underbar känsla som infinner sig när jag kan "hantera mig själv igen" ;) En dag ska jag sluta med dessa också.. Vem vet, det kanske inte tar så lång tid innan jag inser att jag inte behöver dem mer?

Så ligger det till! :)


Tandläkarbesök för fis!

Idag har min älskade Zindra varit hos tandläkaren.. Hon har blivit sövd och fått tagit bort tandsten samt dragit ut en tand. Hon var helt groggy när jag hämtade henne :S Stackars fis!! Fick jätte mycket beröm för hennes uppträdande och munhygien :) Förutom tandstenen så har Zindra jätte fina tänder för sin ålder! Veterinären sa att vid 8-10 års ålder brukar hälften av tänderna vara utdragna, så det var ett bra besked :) :)

Köpte en present till henne, och den leker hon för fullt med nu :) Nä gott folk, dags att bege sig hem till SIS! Myskväll och mästerkocken (final) står på agendan ikväll :)




Fina färger i rabatten :)


Nedräkning - Examen :)

Då är två "lediga" dagar till ända.. Har inte kommit igång med IVP:n så som jag önskat :S Däremot har jag skrivit klart min professionella reflektion, vilket känns skönt :) Ibland kan jag sitta och fundera på hur jag ska hinna med allt.. Jag tar examen om 56 dagar och då ska jag ha skrivit klart min interventionsplan (ca 16 sidor) samt två reflektionsuppgifter till! Förutom detta ska man springa på föreläsningar samt ha handledningstillfällen.. Sen får vi inte glömma allt som hör det privat livet till! Födelsedagsfester, myskvällar, träning, social tid med hunden, social tid med sambo, tvätt, städ, matlagning, trädgårdsarbete, jobb osv.. Hur ska jag hinna med allt?!

Snart snart snart är det över!! ;)



Bästisarna ;)


Fina blommor av en fin vän <3

Jag har haft det tufft de senaste veckorna.. Både med rökningen, tankar kring jobb och med skolan! Min underbara vän Rebecca har uppmärksammat detta och kom med en fin bukett tulpaner till mig idag :) :) Jag blev såå glad!! Fin färg på blommorna, matchar även perfekt med det lila i köket! Tack gumman för att du tänkte på mig och för att du fick mig att må lite extra bra idag <3 <3 <3


Dop för fina Mira <3

Miras dopdag blev verkligen lyckad igår! Timmen i kyrkan var trevlig och rolig och därefter tillbringade vi några timmar på församlingshemmet! Det bjöds på god middag och både tårta och kladdkaka till efterrätt :) mums! Ett stort tack till Ilona och Josef för allt fint ni hade ordnat med :) :)

Efter dopet körde vi hem till Jennie och Johan där också Helena var! Det bjöds på god mat (lax med potatis och sås) och sen hade vi med oss en bit tårta som blev över från dopet, till efterrätt! Massa snack om allt mellan himmel och jord, slapp i soffan och en runda plump kan summera kvällen :) Tack Jennie, Johan & Helena för några mysiga timmar med er <3


Dags för dop för fina Mira :)

Idag är det fina Miras dopdag, Jimmys systerdotter :) Just nu befinner vi oss i Malmö. Senast jag var i denna kyrkan var när vi begravde min vän Viktor. Då var kyrkan fullsatt, kommer jag ihåg. Nu ska jag få nya och bättre minnen att ta med mig härifrån :)


En tjej som vet hur hon ska pigga upp mig ;)


Firandet av Jimmy i Lund med vänner :)

I tisdags firades Jimmy på Ohlarys i Lund :) Vi åt god middag och kollade på fotbollsmatchen senare på kvällen.. Eller jag ska väl säga att Jimmy och killarna kollade på fotbollen ;) För mig, Ullis och Emma blev det massa socionomsnack istället! Inte så konstigt kanske när 1 är färdigutbildad och har jobb, en är snart klar och söker jobb medan den tredje precis har börjat plugga till det! Komiskt egentligen, tre killar som är bästa vänner som har flickvänner som antingen är eller pluggar till socionom :) :) Jimmy blev ordentligt överraskad i alla fall, vilket var såå kul! Jag älskar att överraska människor, och även denna gången gick det hem :P


Dags att fira Jimmy :) :)


Världens bästa Jimmy fyller 30 år idag :)

Hipp Hipp Hurraaa till världens bästa pojkvän/sambo idag!!
 
Ett mega grattis till dig Jimmy på din 30 års dag :) Nu när du har fyllt "gubbe" och jag fortfarande är kvar i de unga åren så lovar jag dig att jag alltid ska ta hand om dig på bästa möjliga sätt.. Det är inte alltid lätt på "ålderns höst" ;) Skämt o sido! Längtar till 19.00 då du ska firas!! Whoop whoop :)
 
 
 
 

Tankar kring cigaretten!

Sjukt jobbig förmiddag hittills.. Skippade föreläsningarna idag för att fokusera på plugg här hemma istället. Visst har jag pluggat, men det känns som jag har gjort massa annat icke nödvändiga saker också. Jag är inne på arbetsförmedlingens hemsida ca 1 gång var 30:e minut, uppdaterar bloggen hela tiden för att se om någon kommenterat, ringer några samtal, dricker en extra kopp kaffe osv.. Jag har inget fokus!! Kan också tillägga att jag är SJUKT RÖKSUGEN!! Hur kan man vara det efter 7 veckors uppehåll? Har i stort sett bara tänkt på den jävla cigaretten sen jag steg upp imorse. Kanske beror det på det fina vädret? Tidigare har jag alltid suttit ute i trädgården, med solens strålar gassande i huvudet med mitt kaffe och min cigg. Inte idag. Jag rökar ju inte längre. Det kan också bero på att jag har hemmastudier idag. Tidigare har jag varvat plugg med kaffe och cigg för att lyckas hålla motivationen uppe. Jag har skrivit en sida, belönat mig med en cigg, för att sedan lyckas skriva ytterligare 1 sida. Inte idag. Jag rökar ju inte längre.
 
De senaste dagarna har varit katastrofala om man tittar tillbaka på mina tankar kring cigaretten! Inte ens i början när jag lagt av tänkte jag på giftpinnen som jag gör nu. Jag förstår inte? jag känner mig just nu inte alls särskilt stark och duktig. Hur kan man vara det när det enda man vill göra, just nu, är att tända den där förbannade cigaretten??!! De senaste dagarna har jag kämpat mig igenom dessa tankar och lyckats förtränga dem så gott jag kunnat. Dock vaknar jag upp varenda morgon med samma tanke som jag hade när jag la mig. Jag veta att det alldeles säkert hade smakat förjävligt med en cigarett, dock saknar jag att kunna gå ut och röka. Att pausa från det jag håller på mig och unna mig 5 minuters avkoppling i trädgården. Jag vet att jag kan unna mig avkoppling i trädgården utan cigaretten, men det känns som att jag inte vet hur jag ska göra? Jag har alltid sett alla mina pauser som ihopkopplade med cigaretten. Det är svårt att bryta det tankemönstret, hur gärna jag än vill!
 
Jag.måste.bli.kvitt.dessa.hemska.tankar.annars.vet.jag.inte.vad.som.händer.

Annandag påsk - strålande sol & 10 grader varmt!

Idag har jag haft en skön ledig dag! Trots att jag egentligen hade velat jobba (storhelg) så insåg jag tidigare att en ledig dag var välbehövligt :) Jag har tagit en skön sovmorgon, ätit frukost med Jimmy, promenerat en långrunda med Zindra, träffat stenläggaren inför kommande projekt, tränat tillsammans med Becciz samt spenderat resterande av kvällens timmar med henne :) <3 Vi har ätit grillad korv (premiär!!), druckit kaffe och flabbat en massa skit!! ;) Kan ju säga att jag har skrattat en del också.. Herregud!

Nu ska jag snarka gott i alla fall.. Det känns som att ögonen går i kors just nu! Natti Natti allesammans :)


Let's hit the gym!


RSS 2.0