Sockerberoende?!

Äntligen har jag tid/ork/lust att blogga lite :) Den där förbannade appen fungerade inte på hela dagen igår.. Jag som hade en del roliga bilder att visa från Rebeccas flytt, men det fick vara så! Helgen har bara susat förbi.. Fredagen bestod av mys med Jimmy framför Lets Dance! Standard hemma hos oss på fredagar.. Lets Dance på våren och IDOL på hösten ;) Både kul och mysigt att vi gillar dessa fredagsprogram båda två <3 Vi hade ändå inte orkat göra något annat än att mysa i soffan efter en intensiv arbets/pluggvecka, så det passar oss perfekt!
 
Klockan ringde relativt tidigt på lördagen.. Dags att hjälpa Rebecca med flytten! Hade egentligen bara tänkt vara med och flytta några timmar (typ mellan 10-14) men det blev betydligt längre.. Vi var kanske inte särksilt effektiva i slutet, men någor fick vi gjort i alla fall :) Hennes lägenhet är såå fin! En stor tvåa med klinkers i hallen, stor klädkammare, stort badrum och egen ingång + uteplats! Jag vet att jag har sagt detta innan, men gud så glad jag är för din skull gumman :) En fin lägenhet som passar dig och din fina personlighet som handen i handsken ;)
 
Söndagen har bestått av jobb och middag med Jimmys moster, hennes man och Jimmys pappa :) Vi bjöd på god mat och efterrätt och under tiden vi mumsade på det så blev det ett parti plump! Nu sitter jag här framför datorn och är SPY mätt! Varför måste jag alltid äta så förbannat mycket? Sen jag slutade röka har mitt sockerbegär blivit 10 gånger värre än vad det var innan. Nu kan jag gå in på ICA för att handla mjölk och komma ut med tre stycksaker (choklad) och trycka alla tre på 5 min! Normalt?! Sen sitter jag där i bilen och tänker att jag skulle ju bara äta ett choklad, inte alla tre?! Denna sjuka livsstil har verkligen påverkat min vikt :S Gör jag inte något åt detta snart, så lär jag ha mycket att arbeta med till sommaren... :( Ingen beach 2013 för mig!
 
 
 
Jag har i alla fall kommit igång med träningen igen, alltid något! Har tränat cirka 4 gånger i veckan nu, i tre veckor och det känns otroligt bra! Dock ger det inga resultat eftersom jag stoppar i mig alldeles för mycket socker.. Jag måste verkligen bli av med mitt sockerberoende!
 
Med det sagt säger jag godnatt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0