Hundfrisör + helgens planer!

Idag har min lilla Fis varit hos hundfrisören och blivit fin :) Hon är lika fin med lång päls, men det är skönare för henne i denna värmen med kortare! Sen dessutom så blir hon lika rund som en köttbulle när hon är klippt, och det är ju alltid charmigt ;) hihi..

Skulle egentligen tagit tåget hem 17.18, men det är försenat till 17.31.. Mindre skoj med tanke på att jag missar tåget från Lund till Kävlinge som går 17.39 och får då istället vänta till 17.56 :( Det tråkiga med att pendla! Men har bestämt mig för att ta en powerwalk när jag kommer hem, så det ser jag fram emot :) Härligt att det är fint väder och uppehåll i dag jämfört med igår!

Hur ser annars helgens planer ut? Imorgon har vi inget planerat förutom att det finns en tanke om att åka till Malmöfestivalen.. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Beror mycket på hur vädret är imorgon! Lördagen ska vi spendera hemma hos Jimmys moster med hans familj :) Blir säkert lika trevligt som de brukar bli!! Söndagen är även den oplanerad.. Blir väl till att "arbeta" i trädgården eller ta tag i städningen av lägenheten som jag skjutit på ett tag :P Har även glömt att berätta att jag har fått förlängt i Eslöv fram till siste september :) :) Wiiee! Börjar förlängningen med en veckas efterlängtad semester, härligt!!

Fortsatt trevlig torsdag på er :)


Kommentarer
Postat av: helena

Så roligt att du har fått förlängt!!

2013-08-16 @ 09:20:54
URL: http://rusca.blogg.se
Postat av: Sara :) :)

Jaa :) känns underbart!!

2013-08-16 @ 16:19:32
URL: http://www.saralofvendahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0