Ystad sjukhus + bio med hjärtat!

Söndagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss från början.. Vi hade föreställt oss att hela Ystad skulle vara i full gång men tydligen så är allt stängt där på söndagar :S Hela staden är död! Hmm, då kan vi kanske spendera några timmar vid stranden? Mamma hörde av sig och berättade att Moffe blivit inlagd på sjukhuset.. Stackars!! Så istället för att hänga på stranden blev vi upphämtade av Mamma och moster Louise vid 10.30 tiden och begav oss därefter mot Ystad sjukhus. Vi ville alla hälsa på Moffe <3 Som tur var fick han bli utskriven och vi tog med oss honom hem till Svedala igen! Det blev en kopp kaffe i Aggarp innan vi körde vidare mot Kävlinge. Skönt att Moffe är hemma igen och att han mår bättre <3 Gillar definitivt inte allt som händer honom titt som tätt nu :(

Väl hemma bestämde vi oss för att se bio ikväll. Sagt oh gjort :) Det blev Grown ups 2 och jag tror att Jimmy tyckte att filmen var snäppet bättre än mig! Jag tycker nog att ettan var bättre, men visst var den sevärd :) Dock hade jag kunnat se den hemma i soffan istället, men jag fick ju en mysig kväll som avslut på vår mysiga weekend tillsammans, så jag klagar inte ;) Nu ikväll har vi dragit fram våra gamla spelkontroller till Mario Cart och kört några lopp :P Såå kul!! Har insett att jag är bättre än Jimmy också, hihi.. Moohhaa!!

Måste även passa på att tacka världens bästa sambo för en underbar weekend tillsammans! Vi har verkligen haft tid för varandra vilket har behövts efter en intensiv vår och sommar.. Nu har vi laddat batterierna med ny energi :)

Nu tror jag att jag kryper i säng.. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0