1 vecka som rökfri idag :)

Idag är det exakt en vecka sedan jag slutade röka. Har tänkt på hur gärna jag velat sluta, hela hösten, men aldrig fått något bra tillfälle! När jag låg i influensan tog jag chansen.. Det är i stort sett omöjligt att röka när du mår så dåligt.. Onsdagen den 13/2 rökte jag dock 3 cigg under dagen, trots att jag egentligen inte kunde.. Halsbloss var nästan omöjligt att dra och jag vantrivdes ute på terassen.. Men ändå skulle jag ut! Som sagt, tre gånger anade jag mig ut. Rökte min sista cigarett 19.30 på kvällen den 13/2 :) :) För er som har funderat på att sluta röka, passa på när ni blir sjuka! Då får ni de första dagarna "gratis" och kan åka snålskjuts på dem.. När man sedan blir frisk, så har den värsta abstinensen försvunnit när du låg, och var som mest sjukast.. ;) perfekt!

Jag vet inte varför, men denna gången känns det speciellt.. Inte lika jobbigt, inte lika frustrerande och inga sura miner och tårar.. (Konstigt nog?!) Kanske beror det på att jag verkligen bestämt mig? Jag vill inte röka, och jag vill inte vara en rökare hela livet. Jag vill börja på mitt första jobb som socionom och vara rökfri!! Tänk vad underbart :) :)

Hoppas att ni är med och hejar på mig!! Just idag känns det lätt, men om några dagar kanske jag står där och undrar vad jag gett mig in på..?

Natti Natti allesammans :)


Kommentarer
Postat av: pappa

Bra för dig och kommande framtid <3

2013-02-21 @ 05:59:15
Postat av: Angelica

Grattis, vad duktig du är! Visst är det en skön känsla att vara nikotinfri?

2013-02-21 @ 13:08:37
URL: http://anngelica.blogg.se
Postat av: Mor

Klart jag hejjar på dig min tös......Det fixar du <3

2013-02-21 @ 20:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0