Onsdag 2/1-2013

Då var ledigheten officiellt slut, och jag känner mig en aning deppig faktiskt.. Dagen igår spenderades i soffan (sovandes) bortsett från tre timmar då vi var tvungna att storhandla och fixa andra ärende. Vet inte vad det var med mig igår, men jag somnade i soffan vid 16.00 och sov fram till 19.00.. Därefter var jag vaken i 2 timmar och gick sedan och la mig i sängen och sov ytterligare 8 timmar. Har inte för mig att jag mådde såhär efter förra resan?! Visst att jag kände mig trött, men helt utslagen?! Aja, hoppas att det ordnar upp sig i alla fall! Har ingen lust att gå runt och känna mig som en trött zombie, utan energi..
 
Pga en massa saker däribland resan, hinner vi inte gå upp med uppsatsen nu i Januari :( Vi har förstått detta ganska länge, då vi båda har stött på en massa hinder påvägen.. Det har nog inte funnits en enda vecka innan jag åkte till Thailand som har passerat, smärtfritt utan problem! Men det är ingen ide att hänga läpp över det! Det är bara till att fortsätta att skriva, så hinner vi förhoppningsvis klart med uppsatsen innan nästa termin startar den 22/1 :) Det är viktigt att jag även tänker på att resan betydde väldigt mycket för både mig och Jimmy.. Uppsatskursen var den enda kurs som jag skulle kunna få chansen att åka iväg, och den chansen tog jag! Hellre gå upp med uppsatsen 2 månader senare, än att inte få resa! Ett lätt val enligt mig själv! :)
 
På tal om skolan, nu är det cirka 5 månader kvar till examen!! :) Helt sjukt!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite till.. Därefter väntas en varm och skön dusch följt av ett besök av min SIS <3 Vi har inte träffats på över tre veckor, och ni kan tro att jag har saknat henne!!
 
Varje dag skattar jag mig lycklig över de människor som finns i mitt liv <3 Ni är äkta, förstående, kärleksfulla och jag vet att jag kan lita på er till 110%.. Ni är mina änglar!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0