Dagen igår + Dagen Sara :)

Trots få lediga timmar hemma igår kändes det ändå som att jag lyckades vara hyfsat effektiv :) Var hemma vid 18.00 och förberedde då dagens middag. Därefter ställde jag mig på crossen och avslutade sedan träningen med en varm och skön dusch! Jimmy hade ordnat med maten medan jag tränade och duschade, så det var bara att sätta sig vid ett dukat bord när jag var klar ;) Resterande av kvällens timmar spenderade jag vid datorn. Fixade sånghäften till midsommarfirandet imorgon :) :) Blev faktiskt riktigt nöjd med dem!! Innan jag la mig hann jag även skriva klart handlelappen tills idag och förbereda allt inför nästa jobbedag (jag gör alltid de dagen innan, så kan jag sova en stund längre på morgonen!).

Idag jobbar jag egentligen till 17.00, men har flextimmar att ta ut så jag funderar på att gå hem 1-2 timmar tidigare. Hade varit skönt nu inför min tredagars ledighet :) :) Ikväll ska vi iväg och handla maten till midsommar samt lämna Fis hos Mamma och Lars! De är snälla och passar henne så att vi kan fira midsommar "i lugn och ro" ;) <3

Idag har jag på mig min nya blus från HM som jag köpte i butiken på Ströget i DK, älskar den!! Nä gott folk, dags att starta upp datorn och sätta igång och skriva! Soo long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0