Effektiva lediga timmar!

Idag har jag en delad tur, vilket innebär att jag har lediga timmar mellan 10.30-15.30. Idag har jag fått gjort massor på dem känns det som :) Jag har ätit en god bullefrukost med Jimmy, vilat på soffan i 30 min, promenerat en långrunda på 40 min med Zindra, krattat och sopat på både fram och baksida, plockat undan tvätt samt vattnat alla blommor! Det där med att vattna är ett litet projekt då de ska stå och dra i vasken i 15 min! Jag har märkt att det fungerar, så då kör jag på det :)

Dags att sticka! Soo long :)


En gång i tiden...

... levde vi i denna röran! Svårt att tänka tillbaka och försöka sätta sig in i situationen. Det var kaos!! Här sitter jag nu, i ett nyrenoverat kök och där nästan hela nedanvåningen är tillfixad. Vi hade vår städedag igår, så idag är här rent och snyggt till skillnad från bilderna :) Nu vill jag bara njuta av detta och vår fina lägenhet!


Påskmiddag hos Ulla :)

Påskafton har spenderats hemma hos Jimmys Mamma! Heidi, Niklas, Neo, Leia, Ilona, Josef, Mira, Ulla, Jörgen, Jimmy och Jag :) Alla var på plats!! Det bjöds på god mat, dovhjort med potatis, broccoli, sallad och god sås! Sen blev det både efterrätt och påskbakelser.. Alldeles för mycket av det goda idag ;)

Nu ska vi kolla på Lets Dance på tv4 play! Ett måste då vi missade premiären igår pga jobb..

Soo long!


En födelsedagsgris på långfredagen :)

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år.. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år! Hipp Hipp Hurraaa!! Idag fyller en av mina närmsta vänner 30 år!! Ett stort grattis till dig Becciz på din dag :)

Älskar dig såå <3


Dagens intag!

Jag gillar inte att börja jobba redan 13.30 :( Morgonen/förmiddagen känns alltid lika kort! Idag blev det en skön sovmorgon med Jimmy till 08.30 följt av frukostmys i soffan till ett naturprogram! Därefter blev det 40 minuters promenad med Zindra, i blåsten! Den senaste timmen har jag även hunnit söka 2 jobb och fixa mig inför jobb :)

Dags att hoppa på cykeln!


Den där luggen...

... som inte alls är någon lugg längre! 5 cm till sen har jag inget problem att få med den i gummibandet mer ;) Det tar då tagit mig ca 1,5 år för att få både lugg och resterande hår i den längd jag vill igen! Äntligen.. Kan man hashtagga på sin blogg? Haha..

#aldrig#mer#korthår#älska#långt!!!!

Natti!


Fina bilder på min fis :)

Eftersom Zindra fått stå själv länge idag fick det bli en långpromenad när jag kom hem :) Vi promenerade och jagade kottar i 40 min!! Ni vet väl att Zindra älskar sina kottar? Hon är så rolig när vi är ute, börjar springa långt före mig när hon vet att vi närmar oss ett "kotte-ställe" :) Såå söt!

Här får ni några bilder från dagens långpromenad :) Jag älskar att Zindra är så fotogenisk!!




En nöjd handledare :)


6 veckor som rökfri idag :)

Mina lungor måste vara riktigt glada just nu :) 6 veckor utan cancerframkallande gift, helt underbart!! Jag ska erkänna att jag inte tycker att det är särskilt mycket lättare ju längre jag varit rökfri.. För någon dag sedan var det tufft! Jag tänkte på cigaretten konstant hela tiden.. De dagarna är inte roliga! Men det är sådant jag får stå ut med helt enkelt :) :)


3 bra besked idag :)

Uppsatsen är efter mindre kkompletteringar nu GODKÄND!! Jag är så sjukt lättad och glad över detta :) Började med uppsatsen den 5/11-2012 och avslutade den i början på Mars. Inte konstigt att man är smått trött på den :P Idag blev det i alla fall publicerad i LUP, vilket betyder att uppsatsen nu ligger tillgänglig för alla! Whoop whoop!!
 
Det andra bra beskedet är att jag är GODKÄND på familjebehandlingskursen! Det är synd att den tog slut så snabbt bara :( Hade mer än gärna pluggat den i 2 månader till! Det enda som är bra med kursens slut är att jag är ett steg närmre examen ;) Jag är nu igång med den allra sista kursen på socionomprogrammet SOPM20 - Professionellt socialt arbete. 69 dagar kvar till examen.. Satan i gatan vad tiden går snabbt!!
 
Det tredje beskedet gäller min vän Sara :) Idag fick hon och hennes pojkvän Magnus ett bra besked, och vi är såå glada för deras skull! Förutom detta fick även hon själv ett bra besked! Haha, mycket positivt som har hänt idag ;) Men visst är det skönt när det är så? Ibland ska man allt ha lite tur!
 
Sängen kallar.. Natti!
 
 
 

En överraskning till Becciz <3

Igår överraskade jag och Sara Rebecca rejält :) Hon fyller 30 år nu på fredag, och eftersom vi inte kan fira henne då, eller i de närmsta dagarna runtomkring så valde vi att göra det igår! Hade blåst upp ballonger, lagat en god middag och dukat både med tallrikar och presenter :) Hon blev nog en aning chockad och GLAD över vad vi gjort!!

Rebecca: "Menar ni att vi ska på bio NU? Alltså ikväll?"

Vi: "Jaa!"

Rebecca: "jävlar, då måste jag verkligen fixa till mitt hår"

Haha! Det blev i alla fall en super trevlig kväll, från början till slut :) Än en gång, grattis i förskott gumman!! Hoppas att din släkt firar dig ordentligt på fredag :)


Tisdag - självstudier - promenad i solen :)

Hej hopp gummisnopp!
 
Hoppas att allt är bra med er?? Med mig är det bra :) Idag känner jag mig på strålande humör! Solen skiner och det känns som att våren är påväg, hoppas!
 
Idag har jag en självstudie dag, vilket betyder plugg på hemmplan. Igår var det introduktion för den ALLRA SISTA KURSEN PÅ SOCIONOMPROGRAMMET! Uppgiften på denna kurs blir att skriva en interventionsplan. Igår fick vi individuellt välja ett case och utifrån det ska vi sedan komma på en lämplig intervention (insats) och argumentera för den med hjälp av forskning, kurslitteratur och lagrum. Vi ska använda alla våra kunskaper från tidigare terminer i denna uppgiften! Det kommer bli tufft.. Men har jag klarat allt annat på denna utbildningen, så ska jag ro iland detta arbetet också :) :) Förutom plugg har jag även hunnit med en promenad med sara och Xena! Var ute och traskade i 1 timme och 20 min, underbart :)
 
Nu ska jag promenera med min fis och därefter hoppa i duschen! Ikväll väntas det mys med mina tjejer hemma hos Sara :) Middag och härligt sällskap tackar jag aldrig nej till <3 <3 <3
 
Trevlig tisdag allesammans!
 
 
 
 

Dags för PW i solen!!


True story!


Ett besök på gymmet :)

Idag startade jag som sagt min nya träningsperiod, vilket innebar ett besök på gymmet tidigare idag :) Körde 15 min på crossen som uppvärmning och därefter blev det 45 min styrka. Dagens fokus: armar, axlar, rygg och mage! Nu kan jag med gott samvete lägga mig på soffan en timme ;)


Dags att ta tag i sitt liv igen!

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men sedan jag kom hem från Thailand och även har slutat röka har jag lagt på mig cirka 4 kilo :( Alla de kilo som jag lyckades kämpa bort under hösten är nu på plats igen.. Inget kul kan jag säga! Idag startar jag en ny "träningsperiod" :) Nu när jag inte behöver parera 2 kurser samtidigt har jag mer tid över för träning! Ska försöka få in 3-4 pass i veckan, 2 styrkepass och 2 konditionspass :) Förutom detta MÅSTE jag komma ur mitt sockerberoende! Har ätit godis nästan varje dag sedan jag fimpade cigaretten.. JA, jag har ersatt dem med godis, vilket inte är bra! Nu jävlar är det dags att ta tag i det mesta, känner jag :P

Hoppas på bra resultat till sommaren :)




IKEA och ett besök i Svedala :)

Idag har jag haft en bra ledig dag tillsammans med nära och kära :) Först blev det ett besök på IKEA för mig och Jimmy! Kom hem med massa nytt, bland annat en ny golvlampa till storarummet :) Väl klara begav vi oss till Svedala för att fira Morfar som fyller år på tisdag.. Lite tidiga, men vad gör det? Det bjöds på fika och en god middag och trevligt sällskap :)

Dags att hoppa i säng.. Imorgon är det kursintroduktion för min allra sista kurs på Socialhögskolan.. Sjukt!!! :) :) Bäst att vara utvilad, då jag antar att jag kommer att bli fullmatad med information imorgon.. Natti!


Dagens Sara :)


Lördagen + söndagens planer!

Igår var det dags att FIRA! Både att C-uppsatsen är färdigskriven och att vi bara har en kurs kvar att ta oss igenom innan vi är färdiga socionomer :) Celie och Gustav bjöd oss på sjukt god mat! Oxfilé med hasselbackspotatis, hemmagjord sås och sallad! Mums mums! Köttet var så gott, så att jag självklart tryckte i en bit extra trots att jag var mätt! Efter middagen bjöds det på kaffe och kladdkaka med vispgrädde, även det sjuk gott. Resten av kvällen bestod av skratt, dricka, godis och pictionary :) Killarna vann första gången och vi andra.. Tack alla inblandade för en sjukt rolig kväll! Stort tack till Celie och Gustav för all god mat som ni ordnat till oss <3

Trots att jag drack igår blev jag nog varken full och inte heller bakfull idag :) Det är ju bra! Ska snart pallra mig upp och fixa till mig inför dagens aktiviteter! Först ska jag och min älskling fixa lite ärenden och därefter ska vi bege oss till Svedala! Eftersom min kära morfar fyller år på tisdag, så ska vi fira han idag :) :)

Kram på er!


Dags att fira att C-uppsatsen är KLAR!!

Just nu befinner vi oss i Hjärup. Idag är det dags att FIRA att C-uppsatsen är klar och att familjebehandlingskursen är avklarad! Wiihhoo!! Våra karlar är också med och firar med oss idag :) Härliga lediga underbara lördag <3 <3 <3


Jobbekväll denna fredag!

Hej på er kära läsare :)
 
Idag har jag en ledig fredag från skolan, dock inte från jobbet då jag ska jobba 16.00-22.00! Jag har fått gjort en del här hemma på mina lediga timmar: Sovmorgon till 08.30, vattnat alla blommorna, plockat undan tvätt, tvättat och hängt ny tvätt, tömt diskmaskinen, sökt 1 jobb, promenerat i 40 min med Zindra och sist men inte minst duschat och fixat mig! Nu ska jag bara äta lite lunch, sen är jag redo för jobbekvällen :)
 
Idag köpte vi skit snygga karaffer från Eva Solo via Groupon :) Tummen upp! Egentligen kostar dessa ca 499:- st, och vi betalade endast 499:- för båda!! Verkligen ett klipp!
 

 
 
 
 
Nä gott folk, dags att få lite mat i magen :)
 
22.00 ikväll håller jag HELG!!
 

Vårt äventyr i Ystad :)

Jag har haft två underbara dagar med min Fanny <3 Nu när vi har pluggat i HBG så har vi varit tvungna att köpa ett tågkort (student län) för 800kr/månad! Eftersom det kortet gäller i hela Skåne, så ville vi passa på att utnyttja det nu innan det går ut! kvalitetstid deluxe kan man säga att vi har haft med varandra, detta har vi hittat på: Firat att vi är klara med familjenbehandlingskursen, styrketränat, syndat glass och hallon, åkt tåg till Ystad, snackat en massa skit, shoppat i Ystad, promenerat i snöoväder, ätit sushi, kramats, pratat framtid, fikat på espressohouse och åkt tåg hem igen :) :)

Det är skönt att umgås med dig gumman.. När man kan vara sig själv, det är då man mår som bäst <3




Ute på Äventyr :) Mot Ystad!!


En mysonsdag med Fanny <3

Jag måste börja med att säga att VI BLEV GODKÄNDA på vårt familjeinterventions arbete!! wiiee :) :) Tack gumman för ett grymt samarbete! Efter det bra beskedet åkte vi hem till mig för att fixa det absolut sista på kursen, och i eftermiddags blev vi klara med det! För att fira åkte vi till gymmet och körde ett sjuhelvetes styrkepass! Tack gumman för sjukt bra pepp, utan dig hade jag verkligen inte klarat mig igenom passet :) Du är bäst!! <3

Nu ska vi gotta oss med vaniljglass och mys i soffan :) Hoppas att ni har en lika bra onsdag som VI!!


The view from Campus :)


20 Mars, och mer snö :(


Kommande socionomjobb..?

Idag har jag varit och pluggat hemma hos Celie. Vi har fixat till de kompletteringar vi var tvungna att göra i uppsatsen för att få godkänt! Hoppas att vår examinator blir nöjd med våra kompletteringar, så att vi kan få godkänt ochs släppa allt som har med uppsatsen att göra. Vilken lättnad det had varit! Förutom uppsatsen så är det även redovisningen av vår examinationsuppgift som spökar! Jag förstår inte varför jag är nervös, jag som har så lätt för att prata framför andra..? Vi har redovisning imorgon mellan 08.00-12.00, och därefter är vi klara med familjebehandlingskursen.. Sedan är det bara en kurs kvar, innan jag är klar!!
 
Har förresten fått svar från två av jobben som jag sökt..
 
"Vi tackar för visat intresse, men du har inte valts ut till den första intervjuomgången"
 
Jag hade kanske i och för sig inte räknat med att jag skulle få jobben heller, men visst känns det som ett litet nederlag. Undrar hur många sånna mejl man ska få innan man får gå på sin första intervju?! Och bara för att jag får gå på en intervju betyder det inte heller att jobbet är mitt. Ringde ett samtal idag till en chef som är kontaktperson för ett av de jobb som jag sökt. Presenterade mig själv, berättade att jag är väldigt intresserad av tjänsten samt frågade lite allmänna frågor om den. Hennes svar var att de söker erfarna socionomer och gärna någon med något års erfarenhet kring utredningsarbete med barn.
 
"och där rök mina chanser.. Men tack för att jag fick presentera mig, typ"
 
Hur fan ska man få något års erfarenhet om man aldrig får komma in på arbetsmarknaden?! Aja, jag har i alla fall fått öva mig på att ringa ett samtal som jag var väldigt nervös inför tidigare! Inget ont utan att det har något gott med sig :P
 
Nu ska jag fantamej söka något mer jobb! Skam den som ger sig ;)
 
 
 

Snark, Snark, Snark... ZzzZzzZz :) :)


Röksug = Godissug!!

Konstigt att man efter 5 veckor utan cigaretter fortfarande känner ett röksug? Eller är det ett sug efter nikotinet, eller bara efter cigaretten/sällskapet? Har tänkt på cigaretter ikväll i alla fall.. Men då jag inte rökar längre, så springer jag istället och äter en jävla massa choklad (i tid och otid).. Från att ha ätit choklad 1-2 ggr i veckan äter jag nu det varannan dag.. Men fy bubblan vad det hade varit gott med detta just nu!!
 
 
Kanske ska baka i veckan..?!

Dagens Sara :)


Nedräkning - Examen :)

Nu är det nära.. Jävligt nära! 78 dagar kvar tills jag är färdig socionom.. Overkligt! 2,5 månad ungefär, tills jag står där på skolan och dricker champagne och är lycklig tillsammans med mina vänner <3 Det slog mig häromdagen att jag verkligen borde "njuta" av dessa två sista månaderna. För det första tänker jag aldrig gå i skolan mer, vilket innebär att den "frihet" jag har nu, kommer jag aldrig uppleva igen. När jag skriver frihet menar jag att man (för det mesta) kan vara sjuk utan att förlora 1000kr på det. Att jag kan välja att stanna hemma från en föreläsning och ta igen det någon annan dag. Frihet under ansvar, helt enkelt! För det andra så kommer jag inte att träffa mina klasskompisar lika mycket som nu.. Den vännen jag syftar mest på är Fanny, då hon efter avslutade studier flyttar tillbaka till Stockholm igen ;( Alla kommer att splittras från varandra, precis som när man slutade gymnasiet.. Visst har man kvar kontakten med vissa, men det är ju tyvärr inte alla som förr. Alltså så är det med blandade känslor som jag närmar mig slutet på utbildningen..!

Som jag skrev igår så är det plugg hemma hos Fanny som gäller idag.. Mindre skoj att bege sig ut i blåsten, som har ökat på rejält sen igår :S Har även hört att en snöstorm ska komma in imorgon.. Snälla.håll.dig.borta!!




Wilma & Zindra :) :)


Min söndag!

Söndag och en ledig dag på schemat.. Vaknade 09.00 och åt en god frukost tillsammans med JImmy <3 Därefter satte jag igång och städa + tvätta, medans Jimmy fjorde klart det sista i köket! Äntligen är vi helt klara där :) Vid 12.30 hämtade jag upp Mamma för ett snabbt besök på Nova! Hann med en god fika på Espresso House samt en promenad med hundarna i skogen när vi kom tillbaka till Furulund :)
 
Eftermiddagen/kvällen har sedan bestått av kompismys! Först kom Sara hit på middag och därefter körde vi hem till vår Becciz <3 Dags att hjälpa henne med packning och rensning av saker!! Tror att vi fick gjort en del, emellan snacket och kaffedrickandet :P
 
Nu är jag trött, och sängen kallar..
 
Imorgon är det plugg hemma hos Fanny som gäller :) :)
 
Godnatt!
 
 

Shopping med Becciz :)

Idag har jag haft en mysig shoppingdag med Becciz :) Blev upphämtad vid 10.20, och därefter vankades det god frukost på Espresso House! Scones, latte och juice, vilken härlig start på denna lördag :) Fyllda med energi påbörjade vi sedan vår shopping.. Det var tänkt att vi skulle spendera någon timme på NOVA.. Det slutade med att vi shoppade i 6 timmar! Allt tar sin lilla tid när två tjejer som har svårt för att bestämma sig för saker shoppar tillsammans ;)

Bästa köpet idag: Lee jeansen!!

Tack gumman för några härliga och roliga timmar med dig :) Vi kan verkligen "göra NOVA", vi!


Nu håller jag helg :)

Jobbekvällen är över.. Nu tänker jag hålla helg!! Nu har jag plockat fram bananchips, valnötter, mango och vit choklad :) Mums!


Fredag och jobbekväll!

Idag har jag haft några sköna lediga timmar på förmiddagen.. Tog mig sovmorgon till 08.30, åt en god frukost, tvättade en maskin tvätt, powerwalkade i 1 timme i strålande sol och har även hunnit med en långrunda med Zindra :) Hade sällskap av Becciz i lurarna under hela min PW! Idag hade vi verkligen mycket att prata om ;) Antar att det blir så när man inte kan träffas lika mycket som man egentligen vill! Gumman, tack för sällskapet <3

15.30 börjar jag jobba, vilket jag inte alls ser fram emot.. Det finns så mkt annat som jag hellre hade velat göra idag.. Men men, bara att bita i det "sura äpplet" och se glad ut :P Jag är ju trots allt ledig imorgon, och det är inte fy skam! Har troligtvis några mysiga timmar att se fram emot då också :) :)

Trevlig fredag allesammans!!


Pauluns müsli vs Frebackos havreringar

Tidigare i veckan testade jag ännu en ny variant av Pauluns müsli. Tidigare har jag testat den med kakao och hallon, och den var inte god! Köpte den med hasselnötter och dadlar istället.. Kan säga att jag inte ångrar mig!! Fy bubblan vilken god och knaprig müsli :) Jämförde även innehållet med Frebackos havreringar, och blev nog allt lite förvånad.. Havreringarna innehåller mycket mer kolhydrater än müslin! Tror jag vet vad jag ska handla hädanefter :)


Bullefrukost + bebismys med Leo :)

Idag har jag haft en underbar, ledig dag :) Imorse kom Lola förbi med bullar från Kringlan! Mums mums.. Härligt med sällskap vid frukosten, händer inte alltför ofta kan jag säga! Blev massa skitsnack om allt mellan himmel och jord!! Tack för sällskapet idag snäckan <3

Efter bullefrukosten blev det ett besök på Centan! Kom hem med 2 par nya jobbebyxor, 1 par jeans och 2 baslinnen! Allt är väldigt välbehövligt!

Eftermiddagen bestod av massa bebismys! Lina och lilla Leo gjorde mig sällskap i 3 timmar, och vi hann med både fika och skitsnack :) Självklart kelade jag (typ hela tiden) massor med Leo! Härligare unge får man leta länge efter.. Skrattade och var såå glad hela tiden, och att kela med mig var super kul, enligt honom :) Såå söt!

Nu ska jag umgås med min älskling lite, innan det är dags att dyka sängen..

Kramar!


1 månad som rökfri idag :) :)


Onsdag 13/3-2013

Idag har jag haft en "ledig" dag, som aldrig egentligen kan heta "ledig".. Jag har pluggat hemifrån både med examinationsuppgiften på familjekursen samt med uppsatsen! Förutom det har jag även: powerwalkat 1 timme trots att det snöade rejält, plockat undan tvätt, sökt jobb, förberett dagens middag samt promenerat en långrunda med Zindra!

En härlig hemmadag trots att jag haft en del att hitta på! Jag ser fram emot morgondagen enormt mycket, då den kommer att inledas med en bullefrukost med Lola <3 Längesen vi sågs, så ska verkligen bli mys!!

Fortsatt trevlig kväll allesammans!





Ännu en talang - Anton Ewald :)

 
 
 

Finaste Zindra <3


Lyckad opponering och bedömning :)

De där orden.. "Ni är godkända, med komplittering" är något av det mest underbara, som jag har hört denna veckan! Det bästa av allt är att kompletteringarna inte är stora, så det ska vi fixa till en dag nästa vecka! En stor sten har släppt från mina axlar.. Jag känner mig lycklig, glad och lättad!! Fy fan vad vi är grymma gumman :) :)

Med det sagt går jag och lägger mig, med ett stort leende på läpparna!!


PW i solsken + uppsatsopponering!

Klockan ringde 06.30.. Gick upp, klädde på mig, åt lite frukost och begav mig sedan ut på 1 timmes powerwalk.. Idag var det kallt (ca 10 minus), men vad gör det när solen skiner?! Väl hemma förberedde jag dagens middag, duschade, tvättade en maskin tvätt samt fixade till mig! En effektiv förmiddag med andra ord, vilket gillas skarpt :)

Sitter just nu på stationen och väntar på tåget till Lund! Today is the BIG DAY!! Uppsatsopponering, vilket betyder att vi kommer att få vår "dom", både av andra studenter samt av examinatorn! Förutom en del stavfel och mindre upprepningar, som vi först upptäckt efter att uppsatsen lämnats in, så hoppas jag att där inte är mer att anmärka på!! Snälla läsare, håll alla era tummar och tår för att vi blir godkända :) :)

Trevlig tisdag allesammans :)


Min måndag :)

Dagen idag har gått i ett! Först har jag och Celie pluggat till opponeringen som vi ska ha imorgon.. Hon kom vid 08.30 och körde strax efter 14.00.. Nu är vi (förhoppningsvis) förberedda inför morgondagen då vi ska få vår stora dom. Nervöst?! Japp! Jag hoppas innerligt att detta går vägen i alla fall :)
 
När Celie hade kört hem begav jag mig ut på 1 timmes pw. trots kylan och de kraftiga vindarna så var det skönt! Väl hemma blev jag upphämtad av min kära bror och hans kompis.. Hade bestämt sedan tidigare att vi skulle promenera med hundarna i skogen, så det fick bli en 30 minuters runda där idag :) Förutom detta har jag även lagat köttbullar med potatis och sås, läst igenom hela vår uppsats inför imorgon samt vikt undan all tvätt från tvättställningen! Känner mig nöjd med allt jag gjort idag!!
 
Nu ska jag lägga mig.. Viktigt att vara totalt utvilad inför opponeringen!!
 
Natti natti!
 
 
 
Gammal bild, kort hår, utsläppt, ler, vår 2012
 
 

Jag är såld.. Totalt övertygad om att rätt låt/kille vann!!

 
 
 
 
 
 
3 nyanser av denna underbart vackra låt!!
 
Till er: Lyssna, njut och sjung med :)
 
 

True story!

 
Har ni någonsin tänkt på hur många gånger man "ser mellan fingrarna", på saker som man egentligen borde reagerat kraftigare på? Allt detta bara för att man inte vågar säga vad man tycker och tänker till någon man tycker om. Rädslan att förlora just den personen är större än något annat!

Bilder från Mellomyset <3


YES - ROBIN VAR DEN RÄTTA VINNAREN!!

Dagen igår spenderades först i Malmö hos Ilona och Josef :) Det vankades kalas för Ilona, ochd et bjöds på super god mat och efterrrätt (Annanaspaj, sjukt gott!). Senare på kvällen så blev det mellomys tillsammans med Becciz och Jimmy <3 Till det hade vi givetvis en massa gotte också ;) Jag måste även säga en sak, det var helt rätt låt som vann!! Robin med låten You :) Efter Melodifestivalen tittade vi även på en film, så det blev en relativt sen kväll igår.. Men inte mig emot!!
 
Tack Jimmy och Becciz för mysiga lördagstimmar med er <3
 
 
Idag när jag vaknade upp så hade jag ett meddelande från vikariebanken.. Kan du jobba ikväll mellan 15.30-22.00? Hmm.. Har jag någt val?! Det hade varit så sjukt skönt med en ledig dag tillsammans med Jimmy idag. Får kanske hoppas på en ledig dag tillsammans nästa helg istället!
 
Dags att göra sig iordning för en jobbekväll!
 
Soo long!
 
 

Efter en toppenkväll med..

.. Becciz och Jimmy, säger jag nu godnatt!


Snurrig kille! :P


Uppsatsplugg!


Fredagsflipp :)

Det har minst sagt varit en annorlunda stämning i skolan idag! Längesen jag skrattade så mycket faktiskt :) Skrattattackerna har avlöst varandra och emellanåt har jag nästan tyckt lite synd om mina klasskamrater, alla utom Fanny då ;) Hon har varit VÄRST idag!! Haha..

Nu är det i alla fall fredag, och jag har en ledig dag framför mig imorgon :) :) Alldeles strax ska jag och älsklingen mumsa på ugnsbakad fläskfilé med potatisgratäng! Onyttigt, men såå gott! Vem pallar vara nyttig alltid?!

Trevlig kväll!




Sliten..

Idag är jag trött.. Ovanligt trött! Sitter just nu i soffan med handduken i håret och ska alldeles strax tampas med fönen. Undrar om jag ens orkar lyfta fönen?

Idag när jag pluggade hemma hos Fanny, så gick vi till ICA vid middagstid för att köpa lunch. Då hittade jag fetaosten som jag letat efter länge nu! Den är så sjukt god och kan inte på långa vägar mätas och jämföras med torra apetina! Tack för den, ICA butiken!

Nu ska jag förbereda det sista inför skolan imorgon.. Sista dagen på familjesamtalsövningarna, och imorgon är jag iväg mellan 08.00-17.00! Ska bli skönt att komma hem imorgon och hålla helg :) :)

Godnatt!


Godmorgon från Fis :)


Kvalitetstid med SIS <3

Mästerkocken, frukt, kaffe, GODIS och massa mys!! <3 En härlig kväll med en underbar vän.. Snart är det dags för mig att bege mig hem, och dyka sängen!

Natti Natti :)


Min onsdag, hittills :)

Idag har jag fått röra på mig mycket :) Först blev det 30 min promenad med Zindra ner till hundfrisören och under tiden hon blev klippt begav jag mig ut på en 1,5 timmes powerwalk! Det var härligt, då solen sken på mig hela vägen! Därefter hämtade jag upp Zindra och så promenerade vi ytterligare 30 min hem.. Väl hemma slocknade hon på två röda i soffan :)

Mina tre senaste timmar har jag spenderat med huvudet i en uppsats som vi ska opponera på.. Inget kul kan jag säga, men det måste göras!!

Alldeles strax kommer Becciz hem till mig :) :) Kaffe, skitsnack och fika!

Soo long


Glada lungor :) :)


Min lila morgonrock :)

Jag verkligen älskar min tunna, kortärmade morgonrock från Thailand :) Den är perfekt att använda nu när det börjar bli lite varmare ute, vilket även känns inne i lägenheten! Köpte en lila och en rosa :) :)

Idag har jag haft möte med chefen angående kommande jobb osv.. Det gick bra :) Får hålla tummarna på att jag hör något från något av de jobben jag sökt! Är inte speciellt sugen på att gå tillbaka till Kullagården och jobba inom hemtjänsten när jag är färdigutbildad!

Trevlig tisdag allesammans :)


En saknad efter dig..

Ibland sköljer känslorna över mig.. Det händer väldigt sällan numera, men någon enstaka gång får jag den där känslan inombords. En känsla, blandad av saknad, ledsamhet och frustration.. Idag blev jag påmind om dig. Påmind om hur det en gång brukade vara. Hur vi umgicks och bara älskade att vara i varandras närhet.. Påmind om hur vår vänskap en gång i tiden var. Det kan kännas en aning jobbigt att bli påmind, speciellt de dagar då känslorna tar fart och jag liksom inte riktigt kan hejda dem. Idag är det en sådan dag. Jag kan komma på mig själv med att sitta och fundera på de mest vardagliga sakerna.. Undrar vad du hittar på nu och hur du mår? Fortfarande, efter snart 1 år och 3 månader utan dig kan jag vilja ringa till dig och berätta saker. Positiva och negativa saker, precis som förr. Jag brukade dela så mycket med dig, och nu är det borta. Jag skulle aldrig vilja ha det så igen, då jag vet att inget någonsin hade kunnat bli som förr. Oavsett hur gärna jag egentligen hade velat träffa dig, prata med dig och bara vara nära dig så skulle det aldrig gå. Det har gått för lång tid och du har sårat mig alldeles för djupt.
 
Men jag saknar oss.. Saknar det vi en gång hade, innan allt blev sådär "konstigt".. Det kan jag aldrig förneka..
 
Hoppas att du har det bra!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familjesamtal, uppsats och kaffe med Anna :)

Idag, mellan 09.00-12.00, har vi haft övning i familjesamtal. En rollspelsfamilj, ett behandlarpar och en lärare som ska guida oss i samtalet! Att spela rollspelsfamilj är inget svårt, men att vara behandlare är desto svårare :S Vad har jag nu lärt mig på denna kursen? Positiva omformuleringar, cirkulära frågor, sammanhangsmarkeringar osv.. Mycket att komma ihåg och hålla reda på! Överlag så gick det bra :) Framförallt så hade vi det väldigt roligt!!

Efter övningen i HBG åkte jag raka vägen till Lund. Först lite lunch med Fanny på Coffey Break och därefter utdelning av uppsatser på skolan! Så, nu är det bara att läsa, och läsa! På tisdag i nästa vecka har vi vårt uppsatsseminarium, och ja, jag är nervös! ;)

Nu har jag precis gått en långrunda med Zindra, i detta underbara väder :) Sol, sol och ännu mer sol, jag älskar det! Snart kommer Anna hem till mig på en kopp kaffe :) Det var ett tag sedan vi sågs, så det ska bli kul!

Soo long!


Att vara rökfri :)

Mina lungor måste tacka mig just :) 278 icke rökta cigaretter.. Jag är nöjd!! I fredags, när jag hade varit rökfri i 2 veckor och 2 dagar, var den jobbigaste dagen hittills. Jag tänkte på cigaretten under flera tillfälle över dagen. Jag var sur, irriterad och jag kände själv hur låg stubin jag hade. Dagarna därefter (lör och sön) har varit hur lätta som helst!

Förutom att jag inte drar ner gift i mina lungor mer så har jag märkt en annan positiv sak. GUD VAD GOTT JAG LUKTAR, och vad hemskt alla rökare luktar! Har fått en rökare bredvid mig några gånger på tåget, och det är inte trevligt :S Nu vet jag även vad andra icke rökare runt mig kände när de luktade att jag rökt.. Örk!!



Jobb + middag i Stävie :)

Idag var det lite extra lätt att jobba, pga vädret :) Solen har strålat hela dagen och vårkänslorna har verkligen infunnit sig! Jobbade till 15.30, därefter blev jag upphämtad av min älskling! Idag blev vi bjudna på LCHF middag i Stävie, mums mums! Tack för super god mat :) Efter middagen blev det en promenad med hundarna i skogen.. Härligt att röra på sig lite när man är mätt!! Äntligen fick jag träffa min efterlängtade Mamma <3

Nu ska jag fixa lite här hemma.. Tvätten ska plockas undan och skolsakerna ska förberedas inför morgondagen! Hoppas att mina läsare haft en lika skön söndagseftermiddag som mig :) :)


Då var uppsatsen klar!! Wiihhoo :) :)

Jag kan knappt förstå det.. Men idag blev vi klara med vår uppsats!!! Glädje och en enorm lycka är känslorna jag känner just nu :) :) Uppsatsen som vi har arbetat med sedan början på November, är efter 4 månaders slit äntligen färdig! Uppsatsen slutade på 49 sidor, men blev utan framsida, abstract, förord, innehållsförteckning och referenser nerkortad till 42 sidor!

Vill tacka dig Celie för ett gott samarbete under uppsatsens gång! Trots att vi både har varit frustrerade och irriterade på varandra så har jag ändå haft några roliga, glada och lärorika månader med dig <3 Nu väntas bara examination och opponering, sen är vi förhoppningsvis i hamn ;)

Med det sagt tänker jag nu fokusera på matlagning och dusch, för att därefter slänga mig i soffan framför melodifestivalen med en påse godis!! Det är jag definitivt värd efter allt detta :) :)


Äntligen icke rökare - Citat

"Tror du till exempel att rökning bara är en vana? Fråga dig i så fall varför andra vanor, till och med goda vanor, är så lätta att bryta, medan en vana som smakar vidrigt, kostar en förmögenhet och tar livet av oss är så svår att bryta. Tror du att du tycker om att röka en cigarett? fråga dig då varför andra saker som är mycket trevligare, är så lätta att avstå ifrån. Varför måste du ha en cigarett och varför blir du alldeles till dig om du inte har någon?"

 

                     

 

 


Sara vill ha Peak Performance

 
 
 
W´S Black Light Down Jacket
3600:-
 


 
 
 
W´S Frost Down Jacket
2100:-
 
Dessa jackorna är bara såå snygga! Jag har märkt att jag börjat gilla dunjackor mer och mer! Den översta är helt klart min favorit :) Hur ska jag nu ha råd med detta?! Hmm.. Kanske unnar jag mig en sådan jacka för mina rökpengar? Jag behöver spara i lite mer än tre månader, sen är den min! 
 
Tål att tänkas på :)
 
 

Underbara, soliga fredag :)


1/3-2013 och sol :) :)

Underbart att promenera till tåget med solen i ögonen :) Idag kändes det nästan som att våren är påväg.. Men man ska väl inte hoppas på för mycket? Tror att vi kan vänta oss ännu en kall, snöig, regnig och trist månad faktiskt :S Mars brukar väl inte vara något att hänga i julgranen precis? :S Men idag är jag glad att solen är framme! Jag blir på så mycket bättre humör då :) :)

Snart börjar dagens föreläsning (MTFC), spännande med ännu en behandlingsmetod! I eftermiddag väntas uppsatsskrivande med Celie.. Snart snart snart är vi klara!! :) :)

Trevlig fredag allesammans!


RSS 2.0