Hur gick det sen...?

Självklart måste jag berätta för er hur det gick på intervjun idag :)
 
Till en början hade jag nog fått för mig att det inte alls skulle vara en "riktig" intervju då jag jobbat i Eslöv i snart 6 månader och Chefen känner mig. Men där hade jag lite fel :P Först visade hon mig min ansökan och så gick vi igenom hur en chef granskar och vljer ut sina arbetare genom annonsen, intressant! Därefter började hon ställa de där vanliga frågorna som brukar komma upp på en intervju. Till mig frågade hon ex:
 
"Om du skulle få tjänsten hos oss, vad anser du att du behöver utvecklas mer inom?"
 
"Vad kan du ta med dig och använda dig av från dina tidigare erfarenheter till tjänsten som biståndshandläggare?"
 
"Under tiden du har arbetat här hos oss så har du utvecklats och lärt dig nya saker, men har du upptäckt under tidens gång något mindre positivt om dig själv genom att arbeta som handläggare, och som du vill bli bättre inom?"
 
Intervjun varade i 35 minuter och ni kan tro att det var några nervösa minuter. När jag var klar skulle den andra kandidaten bli inkallad. Jag och mina kollegor höll utkik i korridorerna under hela morgonen i hopp om att få se en skymt av henne/honom ;) Haha.. Konstigt nog (trots att vi höll koll!) lyckades ingen av oss se personen.. Det hela slutade med att Chefen berättade för mig att jag var den person som hade mest handläggaerfarenhet och att tjänsten var min om jag ville ha den :) 
 
"Ehh klart jag vill ha den!"
 
Jag och chefen skulle egentligen träffats nu i eftermiddag för att gå igenom allt, men då hon hade ett väldigt hektiskt schema så förstod jag att vi inte skulle hinna det. Så, än sålänge har jag fått ett muntligt erbjudande om tjänsten, vilket känns hur bra som helst!! :) Dock tänker jag inte ropa HEJ ännu.. För mig finns det inget som är helt klart förrens man har löneförhandlat och skrivit på papper, vilket förhoppningsvis sker på måndag! Så än en gång, nu får ni hålla era tummar för mig några dagar till och vänta med spänning på ett:
 
 JAG-HAR-FÅTT-JOBBET-INLÄGG!!!!!!! :) :)
 
Nu ska jag doppa rumpan i soffan och njuta av IDOL i hela 1,5 timme :) Förresten: Tack alla för era fina kommentarer, sms och samtal under dagen! Ni har verkligen peppat mig och skickat härliga lyckoönskningar, vilket har känts hur bra som helst! Allt ni gör värmer långt in i hjärtat, ska ni veta <3 <3 <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Iiiiiihhhhhhhhh 😃❤

2013-10-25 @ 20:12:48
URL: http://www.jennieklang.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0