Ge mig fler timmar!

Då var torsdagen också snart till ända och jag är ett steg närmare min lediga helg :) Dagen idag har sett ut som de flesta andra vardagar:

- klockan ringer 05.30
- kaffe, påklädning, smink och frukost
- stressa till tåget
- tåg till Lund
- möter upp Helena (kollega) i Lund
- tåg till Eslöv
- jobb 08.00-17.00
- massage 17.00-18.00 (händer inte speciellt ofta)
- tåg till Kävlinge
- laga middag
- tvätta två maskiner tvätt
- IDOL (eller annat tv-program)
- dusch

---> Sängen!

Vissa dagar byter jag ut tvättningen mot städning och är jag inte iväg på massage/kvalitetstid med vänner så tränar jag.. Vardagarna består av rutiner vilket jag måste ha för att hinna med allt som ska göras. Är man hemma 18.00 från jobbet varje dag och lägger sig vid 22.00 så gäller det att vara "effektiv" under mina 4 lediga timmar :) Har ju även en sambo som jag vill hinna mysa lite med också innan det är dags att sova igen.. Det där med att jobba heltid har sina fördelar och nackdelar. Fördelarna är givetvis lönen! Kan nog inte komma på något annat som är positivt med att jobba heltid? Nackdelen är att man går miste om mycket fritid. Tid där man hade hunnit med allt man ska göra utan att behöva känna stress varje dag och timme över allt som ska fixas. Jag vill gärna hinna med att utföra de mindre roliga sakerna på vardagarna också, så som att städa och tvätta. Jag vill inte behöva stå med sådant varenda lediga helg! Då vill jag hitta på roliga saker och njuta av min ledighet :) Alla prioriterar vi olika och jag väljer att ta smällarna på vardagarna..

Hur gör ni för att få tiden att räcka till?


Kommentarer
Postat av: Lola

Vet hur det är att försöka hinna med allt. Men ni är två. Du tvättar dom två maskinerna Jimmy lagar mat medans du duschar. Då har ni massa tid över😃
Puss puss

2013-09-20 @ 08:03:30
Postat av: Lola

Haha jag glömde att säga hur jag gör😉. Tar det som är viktigast. Städning kan man ta en annan dag. Jag har hästen och hundarna som måste gå före allt.

2013-09-20 @ 08:05:38
Postat av: Sara :) :)

Antar att det blir så sen, men Jimmy har Hållt på med renoveringen nu de senaste månaderna vilket innebär att allt som rör hemmet invändigt landar på mig då jag inte kan hjälpa till ute! :S Men när vi är klara med renoveringen så blir nog allt bättre :)

2013-09-20 @ 09:07:10
URL: http://www.saralofvendahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0