Vecka 32 vs vecka 36 :)

Alltså, snart känns det som att denna lilla bebis ploppar ut från magen (vid navel !). Den trycker och har sig och det känns som att den kämpar för att kunna röra på sig därinne! Jag märker en tydlig skillnad de senaste veckorna på rörelserna och det är inte lika mysigt längre 😳 Det känns att den har ont om plats.. Aja, 4 veckor kvar!! 😃👏 


Nu ska jag strax bege mig ner till läkaren.. Dags att diskutera sjukskrivningen! Är egentligen bara sjukskriven till idag, men har en känsla av att det blir förlängt till BF. Har även haft en helvetesnatt inatt 😕 Somnade sent, inte förren 24.00 och vaknade första gången vid 02.00 av att jag låg och hackade tänder som jag frös ..? Skumt. Har inte frusit på natten en endaste gång under hela graviditeten, men inatt så! Nästan så att jag fick ont i kroppen så mkt jag frös och spände mig. Det höll på i ca 10 min. Därefter har jag vaknat varje halvtimme vid byte av position i sängen. Från ena sidan till andra sidan.. Har så jävla ont i mina höfter så kan inte ligga mer än 30 min/sida 😳 04.30 gav jag upp.. Pillade på mobilen, hörde jimmys klocka ringa 4 ggr mellan 05.00-05.30 och vid 06.09 steg jag upp! Hoppas på att natten idag blir desto bättre. 

Efter läkarbesöket väntas mys i Malmö med Sara ❤️ Det är tur att vi båda är gravida och förstår varandra så bra ☺️ Vilopauser kontinuerligt är ett måste när vi träffas! Haha.. Jag ska i alla fall se till att det blir en härlig onsdag, trots den förbannade natten och brist på sömn!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0