Gott nytt år :)

Gott nytt år allesammans 🎉😃 Hoppas att er kväll blir underbar och att ni firar in det nya året med nära & kära! Vi kommer att fira nyår med två fina familjer ❤️ Tjoohhoo!!




Dejt med Izza + mat till nyår :)

Dagen idag har jag och Alvin spenderat tillsammans med Izza & Elicia. Tjejerna kom vid 10.30 och hade då med sig gott fransbröd som vi mumsade på 😋 Därefter blev det kaffe, besök av mamma på lunchen och lite em-fika innan de åkte hem igen! En super mysig dag på alla sätt! 😘



Haha, Izza leker med Alvin och ni kan tro att han gillade det ☺️ Andra gången hon får honom att skratta ordentligt nu! 

När Jimmy kom hem tog han Alvin så att jag kunde köra ut och handla maten till nyår! Fick även inhandlat några goda cider som jag ska njuta av imorgon 😋 Vikbos rabarber cider är den bästa 👌 Efter allt rännande i affärer lämnade jag av Zindra hos mamma & Lars och nu sitter jag här och slappar i soffan! 

Imorgon är det som sagt nyår.. Tänkte att jag skulle hinna med en liten årsresume under morgondagen, men om jag känner mig själv rätt så kommer tiden att bli knapp.. Men i så fall kommer den till helgen! 👍 Nyårsafton kommer vi att spendera tillsammans med Jennie, Johan, Timmo, Sara, Mange och Ellion ❤️ Egentligen skulle Ida med familj vara med oss, men då nästan hela familjen är sjuk så fick de hoppa nyårsfirandet med oss detta året.. Tråkigt men sant! 😢 Krya på er fina familjen Nordstedt! 

Tack & hej! 



Emporia med mamma <3

I söndags spenderade jag några timmar på Emporia med mamma ☺️ Mitt huvudsakliga syfte var att handla glasögon (köpet av de andra gick åt skogen!) och byta till större storlekar i lite kläder som Alvin fått! Jag hittade ett par glasögon, samma stuk som jag haft tidigare, sådana utan båge! Hittade även en fin leopardmönstrad tröja till mig själv 👍 Det blev lunch på Vapiano och självklart mumsade jag på min favorit pizza därifrån: Bruchetta (stavas?). Pizzans fyllning är hackade tomater som marinerats i vitlök samt ruccola sallad och parmesanost 😋 Tack för trevliga timmar med dig mamsen ❤️ 






Vaken/orolig på nätterna :(

I snart två veckor har Alvin "klyddat" på nätterna.. Han får mat vid 23, vaknar för mat igen någon gång mellan 02-03 och därefter vaknar han 04,05 och 06. Vad han vill vet jag inte men han är gnällig och tar inte nappen. Tror att detta kan bero på hans förkylning som gör att han är väldigt täppt och har svårt att andas ordentligt. 😳 

Hur som helst, så är det mycket frustrerande för oss föräldrar.. Det är tur att jag haft Jimmy hemma de senaste 5 dagarna då vi har kunnat hjälpas åt vissa nätter! Idag tyckte Alvin att det var dags att stiga upp 06.00, trots att han varit vaken med jämna mellanrum under hela natten 😞 Vart är den "snälla" pojken som åt 23, vaknade igen vid 03 för mat och sedan sov vidare till 07?? Gäsp.. 




Lösenordsbyte på nyårsdagen :)

Hej alla kära läsare ☺️

Nu när vi närmar oss nytt år är det åter dags för ett lösenordsbyte! Detta gör jag dels för att det nya året kommer att innebära en del spännande saker i mitt (vårt) liv som jag vill försöka att hålla någorlunda "privat" och dels för att jag (som vanligt!) vill ha koll på mina läsare och försöka förhindra att "obehöriga" läser bloggen! 

Så vill DU fortsätta att läsa hör gärna av er via privat meddelande på Facebook, där håller jag lättast koll på vem jag har gett lösen till osv. Har du inte facebook, eller inte hittar mig där går det bra att skicka sms 😃 Det nya lösenordet börjar gälla på nyårsdagen! Hoppas att så många som möjligt vill fortsätta att läsa 👍 

Kramar till er! 

Ruggigt kallt + ny tv :)

Juldagen började med att Jimmy åkte ut till Elgiganten i Lödde 07.00! Bäst att ställa sig tidigt i kö om man vill dra nytta av mellandagsrean 😃 Äntligen fick vi tag i en bra och snygg tv till ett riktigt lågt pris 👍 Vi har velat ha en ny tv i två år nu men har valt lägga att våra sparpengar på allt nytt som skulle införskaffas till Alvin. Bebisen kom helt klart först ☺️ Men nu så, nu fick vi äntligen en ny tv! Har ju haft min "gamla" 40 tummare nu i 6 år så det var på tiden att förnya sig lite!


Annars var juldagen lugn och skön! Jag passade på att sticka ut till Willys och veckohandla. Älskar deras erbjudande som de har ibland ☺️ Igår fick man köpa 5 pkt kaffe för 100kr om man handlade andra varor för 300kr. På eftermiddagen blev det en långpromenad med bebis och hund i kylan! ❄️⛄️ Nu har det blivit riktigt kallt och lite snö har vi fått! 


Alvin har fått "ärva" denna tjocka och gosiga overallen av min morbrors pojke! Den kom till användning igår 😃

Dagen idag är desto mer uppbokad än gårdagen.. Vid 12.00 ska vi bege oss till Malmö för att hälsa på Sara, Mange och lilla Ellion 💙 Senare, vid 15.30 ska vi infinna oss hos pappa där det vankas taco-kväll 😋👍 En trevlig fredag med andra ord! 



Julafton 2014 <3

Igår vankades det julfirande hemma hos Jimmys mamma Ulla ☺️ Vi anlände strax efter 15 och stannade till 20.30! Först kollade vi Kalle Anka och drack glögg till det. Därefter mumsade vi på maten och gröten och till sist kom jultomten med alla klapparna 😜 Både Alvin och hans föräldrar hade varit mycket snälla i år 👌 

Vi lyckades även få till en bild på alla kusinerna 😃👍 Inte lätt kan jag säga, men det gick! Haha 













Nu kom första snön :)



God jul önskar Alvin & Gänget <3



Julaftonsmorgon <3

Idag vaknar vi inte upp till ett vitt Kävlinge 😢 Istället ösregnar det, är plusgrader och allmänt grått & trist.. Undrar när den svenska vintern kommer, eller detta är "den svenska vintern" hädanefter? Kan ju hoppas att det framöver ligger snö utanför huset när Alvin blivit större i alla fall ☺️ 


Jag och Jimmy hade egentligen bestämt att vi inte skulle handla några julklappar till varandra detta året. Nu när vi har helt gemensam ekonomi så känns de onödigt att springa och köpa julklappar för flera tusen till varandra. Vi vill istället spara de pengarna och köpa något gemensamt till ex hemmet eller till Alvin. Dock brukar det ändå bli så att man handlar något litet 😋 Så denna julsftonsmorgon fick jag öppna mitt paket! Jag fick min nya favorit parfym som jag endast haft i en liten provflaska tidigare 😃👌 Den luktar gudomligt gott! Tack älskling för det ❤️ Jag har även köpt något litet till Jimmy, får se om han öppnar sina paket nu eller senare idag! 



Denna julafton ska vi fira tillsammans med Jimmys familj ☺️ 15.00 ska vi vara hemma hos Ulla och bänka oss framför Kalle Anka. Hoppas att alla mina läsare får en god jul och en härlig dag tillsammans med era nära & kära! 

🎅🎄🎁

Bra start på julveckan :) :)

Igår var det egentligen tänkt att jag och Ida skulle hem till Izza (tack för att jag blev medbjuden ☺️), dock var Ida tvungen att avboka kvällen innan (tyvärr 😕) men det hindrade inte oss från att träffas själva! Pga ösregn var Izza snäll och hämtade upp mig och Alvin vid 10.00! Tack för det 👍 Jag blev bjuden på GODA pannkakor till lunch och lite gott till kaffet på eftermiddagen! Alvin fick också en julklapp av Elicia, vilket inte hade behövts!! Men tack snälla ni för den fina tröjan och strumporna! Helt i Alvins (min 😜) smak, haha! Det blev en bra måndag och en härlig start på julveckan helt enkelt! 🎅🎄 






Haha, så sant! :)


När tv:n stod framme innebar det ju att vi skulle göra annat än att lyssna på läraren och se vad hon/han skrev på tavlan! En film under lektionen var ju lyx!! Haha 😜 Någon mer som känner igen sig? 

Bebisträff hos mig :)

Idag har jag haft 3 fina mammor och deras barn hos mig ☺️ Ida & Nikki, Jennie & Timmo samt Sara & Ellion ❤️ Tyvärr kunde inte Anna och Helena vara med pga sjukdom, krya på!! Jag bjöd på tacogratäng med nachochips och sallad. Till kaffet och glöggen blev det julgodis (som jag fått av min snälla mamma!!) och lussebullar 😋 Mammorna kom vid 11.00 och stannade till 15.00! Tack för en super trevlig dag med er 💗 I februari (när vi är hemma från Thailand) kör vi igång med vår tradition igen! 👍








Dejt med Izza :)

För cirka tre år sedan bröt jag och Izza kontakten. Vad som hände egentligen har jag  (idag) svårt att komma ihåg.. Jag tror att bägaren rann över för oss båda och så blev det som de blev. Under 1,5 år hade jag svårt för att "släppa henne". Hon var ju en vän som jag hade så många minnen med och hon hade påverkat mitt liv väldigt mycket på många sätt. När den där dansbandslåten (som vi alltid buggade till 😋) spelades så tänkte jag på henne. När jag mumsade på kinderchoklad, som för övrigt också är mitt favorit choklad, tänkte jag på henne. När jag var ledsen och ville ha stöd och råd, var min tanke att jag ville ha henne hos mig, men det kunde jag inte ha, tyvärr.. 

Jag har försökt visa henne under de gångna åren vad hon betydde för mig och även att jag saknade henne. Dock fick jag inte den responsen jag hade hoppats på vilket gjorde mig ännu mer ledsen. Kommer ihåg att jag tänkte för mig själv "hur kan hon INTE sakna det vi hade".. Därefter började jag intala mig själv att de känslor jag hade för henne inte var ömsesidiga och att det var dags att "släppa taget". 

Vad som hände därefter, under det resterande året kommer jag inte riktigt ihåg, men i augusti månad 2014 fick jag veta att hon fått ett hemskt besked gällande sin hälsa och fick då en klump i magen. Jag måste höra av mig till henne. Visa att jag bryr mig och att mina tankar är med henne. Sedan dess har vi skrivit lite kontinuerligt och pratat lite om vad som "egentligen hände mellan oss" samt pratat mycket kring våra barn 😍 Där är fortfarande en del att prata om, men jag kände ändå att vi låg lite på samma plan. Den gamla goa Izza var tillbaka i meddelandena och det kändes "rätt" att höras då och då ☺️ 

För cirka en vecka sedan tog vi steget (haha, låter så allvarligt!) att bestämma in en träff. Den första träffen på tre år!! Jag ska erkänna att jag var skit nervös. En person som känt mig innan och utantill men som jag varken sett eller pratat med på så länge, skulle nu komma hem till mig 😃 I samma sekund som hon kom och fick hängt av sig kläderna släppte allt! Där stod hon ju, samma Izza som jag en gång i tiden älskat och sett upp till oerhört mycket, och log mot mig med sin lilla tjej nedanför.. 😍 

Jag och Alvin hade några riktigt mysiga timmar tillsammans med dessa två tjejer! Vi mumsade på bullar, drack kaffe och åt gott till det samt mös med våra små liv ❤️ Samtalsämnena var många och timmarna bara flög förbi. Antar att det blir så när man har mycket att snacka om 😋 Även om det nu hade gått tre år sedan vi sågs, så kändes det som att vi aldrig varit ifrån varandra, vilket känns härligt! Den där tanken om att det skulle vara stelt och kännas konstigt försvann även den snabbt! Ja som sagt, det kändes bara positivt! Det skulle varit hemskt kul om man fortsatt at hålla kontakten och få följa varandra i vardagen igen.. 😃 Att vi "förlorat" tre år av varandras liv är sjukt trist, men det var kanske också behövligt då vi under åren (förhoppningsvis) har mognat, fått en ny syn på saker och ting samt blivit äldre och klokare, vilket jag tror kan bidra till massa positivt bara! 👍 

Dock kunde jag aldrig i min vildaste fantasi tro att vi skulle sitta här idag och umgås precis som att inget hänt. Trodde nog aldrig att Izza skulle vilja de först och främst, men tänk så fel man hade! ☺️ Min inställning har nog varit tidigare att det aldrig skulle gå att "rädda" nu när det gått så lång tid. Det är tur att vi båda fått en annan syn på saker & ting och att vi kan se allt ur ett annat perspektiv! Hur som helst så ser jag fram emot våra kommande dejter. Vi har mycket att "ta igen" som vi under träffen i fredags inte hann prata om! Tre år är låång tid och mycket har hänt i våra liv, det är ju en sak som är säker 💗



Gamla bilder på oss ☺️ Tagna under sommaren 2011! Ja, vi var lite smått galna då... 😜 


20/12 = Första "riktiga" skrattet!! :)


Idag precis innan det var dags för ett bad kom det första riktiga skrattet från Alvin 😃 Som jag längtat (och väntat!) på det!! Helt underbart att få höra honom skratta på "riktigt" 👏 Nu kommer jag att ha ett glädjerus i kroppen resten av kvällen och morgondagen 💙💙💙

Sjukstuga :(

Här hemma har det varit sjukstuga sedan igårmorse.. 😞 Började känna mig trött och hängig redan i tisdags eftermiddag/kväll och igår när jag vaknade så var jag kallsvettig och kände mig allmänt dåligt. Tog tempen som visade 1,5 grads feber. Låter kanske inte så mycket, men för mig som aldrig är sjuk så blev det väldigt märkbart! Hade även ont i hela kroppen (speciellt rygg, axlar och nacke) och orkade knappt lyfta upp Alvin till axeln när han skulle rapa. 

Jimmy fick komma hem från jobb och ta hand om Alvin. Jag låg på soffan i princip hela dagen igår och sov samt knaprade alvedon om vartannat.. Nu när jag vaknade kändes det lite bättre och tempen visade knappt en grads feber, så de går på rätt håll! ✊ Känner mig inte alls lika hängig och svettningarna är borta, så jag hoppas att detta bara var en tillfällig släng! Jimmy är hemma från jobb idag också, så jag ska passa på att vila ännu mer och låta kroppen återhämta sig ☺️ 

Hoppas dock att jag inte har smittat varken Jimmy eller Alvin!! Inte så kul, såhär precis innan jul.. 


Vår glada lilla prins häromdagen 😍

Mitt motto? :)



30 års fest + julbord på Big Bowl :)

Så, då var ännu en helg till ända! Den har gått i ett, men vi har haft det så skoj 😃 

I fredags var vi bara hemma och tog de lugnt! Älskar lugna "hemmafredagar". I lördags var det däremot mer ös, då det vankades överraskningsfest för fina Anna som fyller 30 år på julafton! Hon anade ingenting (så kul!) och där stod vi i hennes vardagsrum, säkert 40 personer och sjöng vi gratulerar när hon var tillbaka från sin shoppingtur 😃🎉 Hennes Jonny hade ordnat allt så fint och till middag bjöds det på kallskuret med potatissallad, mums! Jag drack även min första cider sedan nyår 2013 och den satt FINT! Hihi.. 







Hela eftermiddagen idag har vi spenderat på Big Bowl tillsammans med delar av Jimmys familj 😃 Bowling och julbord för hela slanten! Vi unnade oss en barnfri eftermiddag så att vi båda kunde njuta av bowling och god mat i lugn och ro ☺️ Tack mamma för hjälpen med vår lilla goseman 😘Jag har länge suktat efter julmat så jag åt (tyvärr) så mycket så att jag mådde illa efteråt! Men jag kan ju inte låta bli när det finns så mycket gott att välja på! Big Bowls julbord får en stor "tummen upp" från oss 👍






Det var lite av vår helg! Veckan som kommer är även den fullspäckad.. Haha, man är mammaledig och har ändå så mycket inbokat! Fast det är kanske just för att man är mammaledig som man kan göra allt som vi gör? 😃 Det blir i alla fall träff med vänner, träff med mammagruppen och eventuellt en visit på Öppna förskolan! Rolig vecka som väntar 👍

Jävla vaccin!

Alvin har under några dagar varit allmänt gnällig, gråtit hysteriskt emellanåt och ätit sämre. Han fick sitt tremånaders vaccin i måndags och hans försämrade mående startade i tisdags. Under tre dagar (tis,ons och tors) har han varit påverkad av sprutorna.. Men igår tror jag att de vände! 😃 Hade världens snällaste bebis hela dagen, som åt ordentligt och sov ordentligt! Knappt något gnäll på hela dagen och "snacket" var också tillbaka 😜 Underbart! 



Alltså, dessa goa tjockiskinder 😍


När Jimmy kom hem unnade vi oss kinamat, sjukt längesedan sist! 😋 Därefter fixade jag lite i hemmet medan Jimmy tog hand om Alvin! Tack för att symtomen av vaccinet är borta och att vi fick tillbaka vår glada, pratsamma och nöjda bebis! 👏


Det är skönt att somna hos pappa ❤️

Alvin tre månader <3

Idag blir du, älskade lilla pojke hela tre månader. Tiden går så snabbt och det känns ibland som att man inte riktigt hänger med. Var du inte precis två månader? 


Det är så roligt att se hur du utvecklas för varje dag och vecka som går. Du "snackar" otroligt mycket och ibland, när det är folk som pratar runtomkring vill du gärna överrösta alla med ditt jollrande ☺️ Du blir för varje dag som går mer medveten om din omgivning och följer alla som går förbi dig med blicken. Du är också mer medveten om när du blir lämnad själv, om även för en mycket kort stund. Om jag bär på dig och sätter dig ifrån mig blir du ibland ledsen och visar genom att bli lugn hur du tycker om att vara i någons famn. 


För 1 månad sedan tyckte du inte alls att babygymmet var särskilt kul. Men nu när du blivit en månad äldre tycker du att det är kul att ligga 5-10 min själv och "leka" med sakerna där. Jag ser hur du försöker att förflytta din hand och slå på leksakerna som hänger. Ibland lyckas du och ibland är rörelsen för svår för att utföra. Vi tränar din nacke flera gånger om dagen och för varje träningstillfälle blir du starkare och starkare! När du ligger i gymmet har du även kommit på att du kan snurra runt och lägga dig halft på sidan, då ser du ju saker och ting ur en helt annan vinkel ☺️ Häromdagen snurrade du ett helt varv, liggandes på rygg bara genom att sprattla med benen. Du tycker även om att titta på Tv:n och då speciellt på Barnkanalen där det visas roliga figurer och mycket färger. En till två gånger om dagen brukar vi ligga och titta på Babblarna på telefonen och du blinkar knappt när du får se på det 😜 En annan sak som också blivit märkbar är att du gärna sitter upp i famnen. Varför ska man ligga ner när man kan sitta liksom? 😆 Lägger jag dig ner, med din rygg mot mitt bröst så försöker du själv kämpa dig upp i sittande läge! 


Tänk vad mycket som händer i en sådan liten kropp.. I måndags (8/12) fick du ditt tremånaders vaccin. Dagarna därefter har varit lite kämpiga för dig. Du har inte fått någon feber (som tur är) men du har varit mer gnällig och svårare att trösta. Du har sällan velat sova själv (förutom på natten då) och gärna somnat i famnen, vilket både mamma och pappa har tyckt varit jätte mysigt! Hoppas dock att sviterna efter vaccinet försvinner snart och att du återgår till ditt "vanliga" jag som en mycket glad bebis! ✊ 


Du är en stor kille nu, som väger 7710g och är 64cm lång. Vart tog den lilla bebisen vägen? 😳 Vi har i veckan börjat gå över så smått på 68-kläderna då de sitter lite lösare (och skönare) än de tidigare 62:orna! Du ligger 2 steg över på vikten (jämfört med medel), 1,5 över på längden och 3 steg över på huvudet. Ditt söta huvud har alltid varit lite större, men i förhållande till din längd är det helt normalt! 👍


Undrar så hur du har utvecklats till nästa summering när du är 4 månader! 😍 Den 11/1 kommer du och stora delar av din familj att befinna sig i Thailand! Hoppas hoppas att du är en "snäll" pojke på flyget! 😋 


Dop för Alvin 6/12-14 <3

I lördags, den 6/12-14 var det dags för lilla Alvin att bli döpt och få sitt namn "på riktigt" 😃 Det var en lyckad dag från början till slut och vår lilla prins skötte sig perfekt, både i kyrkan och på "efterfesten" 😋 hihi.. Mamman och pappan var dock nervösa och vi blev båda lite tagna under ceremonin i kyrkan. 




Vi valde att ha psalmerna: "Lilla liv" och den klassiska "Du vet väl om att du är värdefull". För oss var det väldigt viktigt att texten stämde in antingen på Alvin eller på vårt liv och de erfarenheter vi fått tillsammans med honom under de gångna tre månaderna. Vi valde också att ha "Emil i snickerboa" som ingångslåt och låten "Lilla barn" av gruppen Sarek under ceremonin. Låten Lilla barn var nog den som berörde oss mest. Texten är så sann och stämmer in så bra på hur det är att vara förälder. Har ni inte hört den, så lyssna på den och njut ☺️ Faddrar till Alvin blev min bror Simon och Jimmys syster Heidi. De samsades även om att hålla honom i kyrkan då han är en tung "liten" pojke 😋



Efter ceremonin begav vi oss till lokalen där alla gästerna redan var på plats. Vi bjöd på chilliconcarne med ris och sallad till middag och till kaffet mumsade vi på hemmabakade kakor och tårta som mamma varit så snäll och ordnat till oss 😘 




Alvin fick måånga fina presenter, bland annat leksaker, minnessaker, matförkläde och haklappar, personliga dop/födelsedagstavlor, kläder, pengar i fonder, gåstol, matstol, barnmöblemang, födelsedagståg m.m.. 




TACK till alla fina och underbara människor som kom och firade Alvins dag med oss ❤️ Detta kommer föralltid att vara en dag vi aldrig glömmer och minnen vi alltid kommer att bära med oss! Även ett STORT tack till mamma för all hjälp med mat/kakor och tårtan! Du är bäst 😘

3 månaders vaccination :(

I lördags vankades det dop för vår fina Alvin 💙 En underbar dag med massor med fina minnen! Jag kommer att skriva om detta i ett senare inlägg! 



Nu ska jag snart väcka min lilla pojke, som konstigt nog snarkar gott fortfarande trots att han somnade "redan" 22.00. 09.00 ska vi vara på BVC för tremånaderskollen + vaccination 😳 Har hört att bebisar kan bli gnälliga och eventuellt få feber efter vaccinationen, men de håller jag tummarna för att Alvin inte blir ✊ Efter BVC ska vi hem till Sara och Ellion och mysa massor ❤️ 

Trevlig måndag! 

Förberedelser inför dopet :)

Inatt har vi haft en "jobbig" natt, om man nu kan kalla det så. Vi var borta i lokalen hela kvällen igår och kom inte i säng förren runt 24. Alvin fick mat i samband med att vi la oss och vaknade sedan igen vid 03.30 för mat. 04.00 bestämde sig vår lilla prins för att INTE sova! Haha 😃 Han låg och gnällde/jollrade i sin säng och när jag gick fram till honom så bara log han, sötnöt! 

Bestämde mig för att plocka upp honom och gå ner på nedanvåningen för att försöka få honom trött där, så att jag inte väckte Jimmy. Jag testade sittern, vagnen, vagga i famnen, men Alvin skulle inte sova! Satte honom framför tv:n och då tittade han nöjt och "snackade" som attans, haha 😆 Efter 1 timme gav jag upp och väckte Jimmy så att han kunde försöka med "sina knep".. Det tog emot att väcka honom, men vad gör man? Ibland räcker de att andra föräldern försöker en liten stund och så fungerar det direkt! Jimmy tog honom i famnen och vaggade honom, 10 min senare sov Alvin gott och vi kunde lägga tillbaka honom i spjälsängen.. Denna natten räckte tydligen inte mamma till fullt ut 😊 Vi är annars väldigt bortskämda med att Alvin bara äter en gång på natten och somnar om direkt igen. Men det fanns inte en chans att jag kunde vara frustrerad på honom när han bara log och snackade 😍 


Dagen idag har spenderats med mamma! Hon tog ledigt från jobb för att komma och "jobba" hos oss istället med alla förberedelser inför dopet! Du är guld värd mamma!! ❤️ Vi har lagat all mat, förberett inför salladerna, burit bort saker i lokalen osv.. En har fått fixa med maten medan den andre fick roa lilla Alvin 😊 Så skönt att vi fick gjort så mycket! Utan dig mamma hade detta aldrig gått (känns det som! Haha). Vi fick även sällskap av mormor och Simon runt lunch på lite bullefika! Tack alla för er hjälp och för att ni alltid ställer upp 😘

Nu ska jag invänta Jimmy och sen ska vi laga en god middag, fixa de sista i lokalen, bada Alvin och sen hålla fredagskväll framför IDOL-finalen! 👏 Hoppas mina läsare får en härlig fredagskväll! Kram på er 💗

Mys med vänner <3

Igår hade jag och Alvin en super mysig dag tillsammans med Anna och Hampus 💙 Det blev mycket bebissnack (såklart!) och massa mys med våra små prinsar! Vi lyckades även få grabbarna att somna samtidigt och dessutom sova lika länge, 45 min! 😋 




Idag har det varit en minst lika mysig dag.. Sara och Ellion kom för att joina mig runt 12.00 och mamma dök även hon upp på lunchen 😃 Är så tacksam för alla fina människor/vänner jag har runt mig! Lycka att få dela vardagen med er ❤️


Nackträning pågår 👏💪



Söta lilla Ellion gillade Alvins gym 👍

Kvällen har jag spenderat tillsammans med mina killar i lokalen! Vi har ju massor att förbereda inför dopet så det var tur att vi kunde få nycklarna redan ikväll! En dag kvar, sen smäller det! 😁 Jag är allt lite nervös.. Första gången man anordnar ett dop och även Alvins första fest, så då är ju kraven höga! Hihi 😍 

Natti natti! 

Gos-Alvin, 12 veckor idag <3


Idag är det 12 hela veckor sedan våran prins kom till världen 💙 Vi älskar honom mer och mer för varje dag som går! Idag har Alvin fått sin mamma att skratta många gånger 😍 Han är ett riktigt charmtroll som älskar att "snacka" och göra sig hörd! Att få vara mamma till honom är det bästa som hänt mig! ❤️

Bebisträff + pappa & Joel på middag :)

Så! Äntligen fick jag lite tid över att blogga. Bättre sent än aldrig 😋

I söndags vankades det "bebisträff" hemma hos Jennie tillsammans med: Jennie/Timmo, Ida/Nikki/Elice, Sara/Ellion, Helena/Holly 😃 Det blev många mammor och barn, så kul! Vi träffades hemma hos Jennie vid 11.00 och stannade till 15.00 ungefär.. Jennie hade ordnat god lunch (färsfyllt fransbröd med sallad) och på eftermiddagen njöt vi av lite glögg, lussebullar och pepparkakor! En riktigt trevlig söndag blev det 😃👍 Nästa bebisträff är redan inbokad och jag ser fram emot den som tusan!! ❤️





Efter bebisträffen hade vi pappa och Joel på middag ☺️ Längesedan vi sågs, så de var på tiden! De hade med sig en fin present till Alvin, tack så hemskt mycket för den!! 




RSS 2.0