Tankar under tisdagen!

Än en gång har jag fått det bekräftat för mig själv hur nyfikna människor är på mitt liv.. "De" utger sig för att vara NOLL intresserade och trots detta uppvisar "de" något helt annat.. 

Idag fick jag verkligen funderat på ett och annat under min powerwalk som jag tog efter jobb! Kanske skulle man ta och ändra sitt lösen på bloggen och verkligen begränsa antalet människor som får läsa den..? Tål att funderas på! 

Trevlig tisdag allesammans 😃




Kommentarer
Postat av: Lola

Usch ja. Men får erkänna att jag läser din blogg för vill veta hur du har det, tips m.m. Vet inte om det är nyfikenhet? Kan tycka till viss del att det är det. Hade jag inte brytt mig om dig hade jag inte läst. Saknar dig, och när jag läser hör jag dig som läser upp texten😊. Miss u

2014-02-19 @ 07:53:10
Postat av: beccizzzz

Ta det som en komplimang! "De" säger att dom inte bryr sig, men visar tydligt nåt annat.
Men jag håller med dig... Om man har en blogg som man skriver om sitt privata liv i, så finns det eg ingen anledning för ytligt bekanta, en vän till en vän, en gammal skolkompis etc etc att ha tillåtelse att läsa bloggen... Annat e det om man har en blogg som riktar in sig på en sak, typ modeblogg, matblogg.. Du förstår. Tycker absolut du ska begränsa dina läsare!!
Älskar dej vännen! ❤️❤️❤️

2014-02-19 @ 11:42:01
Postat av: Maria

det roligt att läsa om ditt liv, jobb, träning!:)

2014-02-19 @ 17:45:53
Postat av: helena

Vi känner inte varandra så bra men tycker det är roligt att läsa din blogg.
Förstår verkligen din tanke. Det ska kännas bra med dem som läser din blogg. Gör det som känns bäst för dig!

2014-02-19 @ 19:20:14
URL: http://rusca.blogg.se
Postat av: Jessica

Läser din blogg för jag tycker det är intressant att få lite tips på, renovering som ni gjort, träningen mm 😊 man får inspiration liksom😊

2014-02-19 @ 21:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0