Min helg 24-26/1-14

Då var denna lediga helg till ända. Detta har jag hittat på: 

FREDAG 24/1-14

Först jobb och därefter mys hemma hos mig tillsammans med Zindra och Becciz :) Vi åt en god och enkel middag, bestående av spagetti, créme fraishe paprika/chili, bacon och lök! Mums! Tack gumman för en mysig kväll ❤️



LÖRDAG 25/1-14

Sovmorgon.. God frukost och därefter en powerwalk medan Jimmy spelade innebandy. 16.00 var vi i Oxie för att fira jimmys systerbarn Neo och Leia som fyllt år 🎁🎈🎉 Vi var hemma vid 20.30 och strax därefter dök vi soffan för att se Rambo. 23.15 snarkade vi gott!








SÖNDAG 26/1-14

Idag har vi varit slöa. Somnade som sagt runt 23.00 igår och sov till 10.00! Borde man inte vara pigg och utvilad då? Det var tvärtom här kan jag säga.. Efter frukosten ville vi lägga oss igen, men vi hade en del att göra så det var bara att asa sig upp från soffan! 

14.30 anlände Jennie, Johan & Timmo 😘 Hade bestämt att vi skulle träffas idag över god middag, sagt och gjort! Skulle även bjuda på våfflor med grädde, sylt och glass till efterrätt.. Ja vad kan man säga om det? Med ett MYCKET dåligt våffeljärn kommer man inte långt! Suck.. Halvgeggiga våfflor med lite glass. Ja, det fick gå an.. Men såklart trist när man har gäster och vill bjuda på gott. Timmo den lilla spillevinken var glad som vanligt 💙 




Denna helg har verkligen varit uppbokad från början till slut, med roliga saker såklart 😃 Nästa helg blir lite lugnare, vilket känns skönt! Nu ska jag sova, och ladda upp inför kommande jobbvecka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0