Nikki 1 år + mys med SIS <3

Igår var vi bjudna på 1 års kalas för fina Nikki 🎉🎈 Det bjöds på massor med goda hembakade kakor och tårta! Nikki fick massor med presenter och jag tror att både hon och mamman blev nöjda med allt 😜 Tack för att vi fick dela denna dagen med er! ❤️


Alvin var så duktig och sov den mesta av tiden på kalaset ☺️ 




💗 Söta lilla flicka 💗 




På kvällen stack Jimmy hem till ett par kompisar och skulle då ladda upp inför en kväll på Malmö Arena - celebrate the 80's and the 90's 😃 Medan han var ute och roade sig passade jag och Alvin på att ha kvalitetstid tillsammans med bästis/moster ❤️ Vi åt en god middag, lite godis till efterrätt, kollade Big Brother och mös massor med lillkillen! Det sägs ju att förlossningar kan starta av att man gosar med andra bebisar, får se om det stämmer på min kära vän då 😜 Tack älskade du för denna härliga lördag med dig!! 




FINA VÄN!! 5 dagar kvar till BF och vi alla längtar ihjäl oss 😍 Snart har vi Alvins lilla tjejkompis (nästan helt säker 😋) hos oss! 



Kommentarer
Postat av: Ida

Så fina foton. Alvin skötte sig verkligen exemplariskt, lilla sötnosen ♥ Tack för att ni var med och förgyllde vår lilla donnas dag :)

Så fin du är Sara, och sååå nära bf nu!!! Spännande. Jag tror nog också att det är en liten tjej ♥ Lycka till!!! Kramar

2014-10-12 @ 18:30:29
Postat av: Anna o barnen

Åhh som tiden springer iväg!!
Hälsa Sara lycka till..👍👍😍🎈

Fina Alvin, Hampus vill träffas snart !! Om bara denna
Mamman kan bli kry nån gång !! 💙

2014-10-12 @ 22:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0