Svek

Tänk att man har varit omgiven av människor som var så egoistiska att de inte kunde glädjas med oss över att Alvin var kommen.. 

Tänk att man har varit omgiven av människor som ofta fick mig att känna mig skyldig för att jag hade ett liv växande i magen..

Tänk att man har varit omgiven av människor som inte kunde acceptera att det fanns andra än dem.

Tänk att man har varit omgiven av människor som påstod att de var ens nära vän, men som inte ens kunde höra av sig eller komma och hälsa på mig och mitt barn på över 1 månad! 

Tänka sig att detta har man haft runt sig!! Är så innerligt glad över att jag faktiskt har insett mitt och vårt värde.. Människor som dessa förtjänar inte att vara en del av vårt liv. För visst är det så att man inser vilka som är ens äkta vänner när man genomgår vissa perioder i livet, exempel perioden då man får barn. Jag blev gravid och födde vår lilla Alvin ❤️ Vissa hade helt enkelt svårt för att glädjas med mig/oss och samtidigt finnas där under de jobbiga stunderna, då jag behövde alla mina vänner för stöd! Denna gången gjorde jag ett aktivt val att lämna personen/personerna bakom mig. Kan man inte glädjas/finnas där för mig/oss under denna tid i livet, då allt förändras och vår lilla Alvin kom till världen så kommer man aldrig att klara av att finnas till och glädjas med oss framöver heller.. Man ska aldrig sluta att förvånas minsann! 😳 Ledsen och besviken har jag varit och jag har funderat och försökt att få ihop ekvationen om VARFÖR man beter sig så mot en nära vän? Jag kunde inte komma på ett enda bra svar.. 😢

#tackförattdufickmigattinsesakerochtinginnandetgickförlångt






Kommentarer
Postat av: Jessica

Riktigt tråkigt när det blir så, speciellt när man tror att man är riktigt bra vänner. Hade samma med vissa vänner när jag fått Klara, men vi mår hur bra som helst utan dom med<3

2014-10-15 @ 07:43:33
Postat av: Anonym

Vet precis hur du känner..
Nu efter Hampus har jag slutat bry mig!!
Du har så många andra fina människor runt dig så dem som är oäkta ska man lägga bakom sig !!!
❤️💗❤️💗

2014-10-15 @ 10:03:54
Postat av: Ida

Bra att du inser ditt eget värde Sara, det är många som inte gör det utan låter folk trampa på en.
Stå på dig! Stor Kram!

2014-10-15 @ 13:58:46
Postat av: Ida.N

♥♥♥

2014-10-15 @ 14:50:54
Postat av: mormor

Sara, hon lider nog mest själv.Kram.

2014-10-16 @ 18:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0