Förkyld Alvin och en frustrerad mamma!

Ush.. Det är inte roligt att vara mamma till Alvin just nu 😞 Dessa jävla förkylningar! Känns som att Alvin varit konstant förkyld sedan mitten på december.. Dock blev han bättre under två veckor i Thailand, men sedan 1 vecka tillbaka har skitet slagit till igen. De senaste två nätterna har inte varit roliga alls. Vi har lagt honom vid 22 och därefter har han vaknat med jämna mellanrum för att få nappen fram tills det är dags att äta. Problemet är att han vill ha nappen, men har så svårt för att suga på den då han inte får ordentligt med luft.. Man hör riktigt hur han kämpar, men att han inte kommer till ro pga allt snor i näsan. 

Huvudändan är upphöjd och vi använder renässans och nässug om vartannat.. Natten till igår vaknade han 04.45. Pigg som en lärka och ville absolut inte sova vidare. Dock somnade han mellan 07-09 igen, men då kunde inte jag somna. Idag verkar det bli samma sak. Vaknade 05 och sitter just nu i sittern och "snackar" för fullt! Antar att han kommer att somna om sen igen, men vafan! 05.00 är för tidigt att vara uppe två morgnar på rad! 😳 Hoppas att förkylningen ger med sig snart så att vi alla kan få sova ordentligt! 😴


Igår fick han förresten testa gåstolen för första gången 😃 Den var riktigt kul! Dock visste han inte (såklart!) hur han skulle göra, men han sparkade med fötterna och visade tendenser på hur han ska ta sig fram.. Han ska bara komma på knepet först! 

Kommentarer
Postat av: mormor

Goaste Alvin, hoppas att han snart blir frisk igen.Kram

2015-02-17 @ 14:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0