<3 Alvin 4 månader <3

Idag blir vår lilla Alvin 4 hela månader 💙 Galet vad tiden springer iväg nu! Vår kille utvecklas mer och mer för varje dag, och det är så kul att se hur han lär sig något nytt varje dag 😃 Idag vände han sig från rygg till mage 3 gånger på en kvart.. Haha, men när han väl har vänt sig så kan han inte bestämma sig för om han tycker om att ligga så eller inte 😋 Men ändå ska han vända sig hela tiden, sötnöt! 


Han är även duktig på att greppa saker och vill gärna hålla med båda händerna på flaskan när han får mat. Han tycker också om att stå upp i knäet och han älskar att titta på babblarna 😃 Gymmet är en höjdare just nu och varje gång försöker han sträcka sig efter sakerna och greppa/slå på dem! Dock har han svårt för att somna helt själv, utan vill gärna bli buren/vyssad till sömns 😳 Mysigt för oss, men krävande också! En annan sak som också är lite "krävande" är att han äter två gånger på natten. Oftast vid 02-03 och sen igen vid 05-06. Hoppas att han inser att nattmålet är "onödigt" och struntar med det inom några månader 😜 haha! 


Thaiblöjan är på plats 👍 


Hittade en söt liten keps till honom idag ☺️ 


Myser med morbror 💙


"Kvälls tv" 😜 


Första "doppet" i poolen tidigare idag ☺️ Dock blev det en mjukstart med bara benen, men vi hade en glad bebis hela tiden! Imorgon åker UV-dräkten och solhatten på 👍 


Kommentarer
Postat av: mormor

Så söööt han är, längtar.

2015-01-12 @ 11:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0