🏡 Slutbeskedet är klart!! 🏡

Nu är vi snart i hamn 😃 i tisdags var det besiktning och slutsamråd. Efter de så fick vi ett muntligt slutbesked 👏🏻 Det innebär i stora drag att vi inte får tillträda huset förren kommunen utfärdat ett sådant efter godkänd besiktning! Dock fanns där en del punkter på listan med "fel" som ska åtgärdas, exempel:

Avskavt färg på kökslucka
Avskavd fog i klädvård
Lösa eluttag
Repa i golvet
m.m

Det var många punkter och endast 1 punkt landade på oss, känns skönt! Älvsbyhus har nu 2 månader på sig att åtgärda alla fel, men huset är inflyttningsklart trots detta 😃 Efter att besiktningen var över körde Lars & Jimmy upp med en del av vitvarorna till huset. Nu är tvättmaskin, torktumlare och torkskåp också på plats 👍🏻 Nu ikväll har Jimmy kört upp ca 20 lådor till huset och jag har roat mig med att ta hand om Alvin, laga middag och andra sysslor.. 


Smygfotade gubbarna under besiktningen 😉 På bilden syns vår kontrollansvarige man Egon samt två byggnadsinspektörer från kommunen. 


Konstigt nog så längtar jag efter att få tvätta första maskinen i huset 😜 Underbart det ska bli att ha en tvättstuga/grovkök! 


Igår kom de fina fönsterbänkarna i granit upp! Detta var ett av våra "extra" tillval och även krav när vi tecknade avtal med Älvsbyhus! 

Annars är vi i full gång med att packa det sista här hemma.. Önskar ibland att vi haft semester denna veckan, men vi har redan lagt in om de i nästa vecka och man kan ju inte få allt?! Så nu sliter vi under kvällstimmarna och gör så gott vi kan med att hinna med allt 😅 På lördag går flyttlasset vilket betyder att vi endast har två nätter kvar att sova i vår nuvarande lägenhet 👏🏻 Kommentarer
Postat av: Anonym

Woho nu e de nära, bara 1 natt kvar 😂👏🏻👏🏻

2016-03-18 @ 10:35:47
Postat av: Anonym

Är de Egon Svantessons ryggtavla jag ser?! Hihi /sosso

2016-03-23 @ 22:40:51
Postat av: Anonym

Är de Egon Svantessons ryggtavla jag ser?! Hihi /sosso

2016-03-23 @ 22:40:54
Postat av: Anonym

Är de Egon Svantessons ryggtavla jag ser?! Hihi /sosso

2016-03-23 @ 22:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0