Tisdag!

Har haft en härlig morgon/förmiddag med Jimmy ;) Självklart började jag dagen med 1 timmes powerwalk, vilket var underbart skönt i detta vädret =) Idag känns det som rena sommaren juh! Under tiden jag promenerade var Jimmy nere i byn och klippte sig. Väl hemma avnjöt vi en god frukost tillsammans.. FAN vad denna mannen gör mig lycklig! Finns absolut ingen bättre människa i hela världen, honom ska jag definitivt vara med föralltid ;) hihi.. Efter frukosten rensade vi ut i sovrummet! För idag ska det nämligen inhandlas byrå nr 2. Hittade en på blocket igår, så jag var snabb och ringde på den! Lars är snäll och följer med mig och hämtar den idag =) TACK! Nu fattas vi bara 1 byrå, sen är sovrummet komplett! Vi hade inte alls tänkt ha denna sovrumsinredningen senare när vi flyttar till något större, men för att vi överhuvudtaget ska få plats här under tiden så måste vi inhandla dessa byrå:ar!

Någon som vet någon som säljer en malm byrå i ekfanér? Den ska ha 4 stora lådor och så ska där vara 2 små upptill! HÖR AV ER om ni vet någon! Kommentera här på bloggen =)

Nä nu ska denna damen diska och sen hoppa i duschen!

Ohhh vad jag längtar! Den 10:e december ha...

img_0475 (MMS)

Ohhh vad jag längtar! Den 10:e december har jag och min Jimmy bokat in oss på quality hotel i Göteborg under en hel helg :) Vi har massor med trevliga saker inbokat under den helgen.. LÄNGTAR <3


Helgen

Jag kan inte säga annat än att det har varit en BRA ledig helg =) Fredagen tillbringades med massa goa vänner hemma hos Vera, en tjejmiddag med god mat och massa annat gott! Blev en del spelande också på kvällen! haha.. Finns ett spel där man har röda runda glasögon på sig och ska läsa på ett speciellt kort, haha.. Jag förstår om ni inte fattar vad jag menar, men såå skoj det var! Jag hamnade med Celle och vi kom sist..

"Frågan till er: På 90 talet..?"

ÖHHHHH... Solbacken..? Haha

"Frågan till er: Kända bergskedjor..?"

Mount everest!!? Ojsan det var visst bara ett berg ;)

Ja ni fattar! Man ska rabbla upp så många ord som möjligt inom det området/rubriken som står på kortet! Älsklingen kom och hämtade mig runt 00.30 GÄSP! Men det var verkligen trevligt hos Vera och jag önskade henne såååå många lyckoönskningar nu när hon skulle ner till Sonny i Kina ;) hihi.. Jag är så glad för eran skull <3

Halva lördagen spenderade jag med Mamma på Center Syd! Fick inhandlat massa fint, och tack mamma för att du ville följa med och hålla mig sällskap! Alltid roligare när man är två..

Senare på kvällen var det dags för Björka Loge! Hade en grymt trevlig förfest hemma hos Izza =) Tack snäckan för de! Men väl inne på Björka tyckte vi inte alls att där var skoj.. ALLDELES för mkt folk! Jag och Jimmy går ut för att dansa med varandra och ha det skoj.. Knappast att man kunde de! Jag flög som en jävla flipperboll inne på dansbanan, inte alls skoj =/ Haha, jag och Jimmy skämtade om att vi skulle åka till Törringe när det är söndagsdans istället ;) Då lär man nog kunna dansa bland alla gamlingar, då dom alla fall visar hänsyn.

Söndagen gick i lugnets tecken.. Började dagen med en powerwalk när jag hade vaknat 12.00! Skönt att röra på fläsket lite grann.. Sen var det bara att sätta igång! In i duschen och sen förbereda maten inför kvällen! Väntade ju FINT besök från Veberöd =) Min älskade Sosso <3 Känns verkligen så skönt att ha dig här, och vi kan verkligen prata om allt! Blev massor med roliga samtalsämne, och till och med så planerade vi en del innför kommande år ;) hihi.. Saknar dig redan snäckan.. Hoppas vi ses snart igen!

Idag började skolan.. Pust.. Vet inte vad som flög i mig, men tidigare idag mådde jag inte bra =/ Kände mig allmät deppig och ledsen, men det gick snabbt över efter att jag fick pratat med älskade Mamma.. Tack för dina stöttande ord, du är bäst! Annars gick det hyffsat bra.. Har redan fått våran första uppgift som ska vara klar och inskickad på torsdag senast kl 15.00. Tuffa papper, men bara att kämpa på =)

Nä nu ska jag ta ett bloss, och sen hoppa i duschen!

Satan vilken fin regnbåge :)

img_0704 (MMS)

Satan vilken fin regnbåge :)


Jaha.. Då var man igång!

img_0703 (MMS)

Jaha.. Då var man igång!


Lördag

WIIHHOOO!!

Äntligen är det LÖRDAG! Har spenderat de första timmarna på denna dagen ute på Center Syd med mamma =) Haha.. Förstår jag henne rätt så är det en PINA att gå med mig där ;) Men mamma, så farligt var det väl ändå inte..? Fick handlat en del nya kläder: 3 Koftor, 1 par jeans, Linne, Trosor, Kavaj och en skjorta! Är super nöjd med alla mina köp! Nu är det snart dags att bege sig hem till Izza och Kenny! Förfesten kan börja ;) Självklart är det Björka Loge som gäller ikväll =) Kommer med alla säkerhet bli grymt skoj ;)

Trevlig lördag allesammans! CIAO

Då var man igång ;) såå gott med en kall c...

img_0701 (MMS)

Då var man igång ;) såå gott med en kall cider!


Haha, mamma är så söt! Har skrivit en komm...

img_0700 (MMS)

Haha, mamma är så söt! Har skrivit en kommentar på våran magnet tavla! Ja visst är vi söta ;) hihi


FREDAG!!

Då har man jobbat sin sista dag på Kullis för denna sommaren!

I will be back next summer ;)

Och nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig lite ;) Ikväll vankas det TJEJMIDDAG hemma hos Vera med en massa söta töser ( Celle, Izza och Becciz ) Kommer bli sjukt nice!

Senare ikväll, ja vad händer då..? Självklart massa mys med Jimmy <3


TREVLIG FREDAG!

Helgen som kommer --->

Idag har det varit mycket turbulens i mitt huvud.. :S

Men som jag längtar till klockan slår 15.30 imorgon! För det första så jobbar jag min sista dag på kullis för denna sommaren. Tillbaka till verkligheten, och skolan på måndag! Men imorgon så ska jag på tjejmiddag hos min fina Vera, ska säga "hej-då" till henne eftersom hon åker till Kina på lördag och blir borta från oss i 3 låååånga veckor! Kommer bli super trevligt som alltid när vi töser umgås ;)

På lördag är det först shopping som gäller, känner faktiskt att det kliar lite i fingrarna nu när lönen kommer ;) Nä men behöver inhandla lite nytt, höstkläder till exempel! Kanske blir något snyggt att ha på sig på kvällen också när vi ska till Björka =) Vem vet!

Och på söndag får jag FINT besök från Veberöd! Min gamla gymnasie kompis Sosso kommer och hälsar på mig i min lya, och självklart ska det bjudas på god mat :)

Japp så ser min helg ut! LÄNGTAR!!


Dagens fråga: Gissa kvinnan

Idag när jag och Jimmy uträttade några ärenden i byn kommer plötsligt en kvinna inspringandes i affären och börjar skrika och ha sig. Hon ifågasätter saker jag har skrivit och beter sig som en riktig barnrumpa. Jag säger till henne att det är LAGOM omoget att ta sånt inför människor man inte känner och speciellt i en affär. Vi går ut, och tjaffset fortsätter. Hon skriker och gormar och försöker försvara sig från alla rykten som går om henne.

Då är frågan mina kära läsare, någon som kan gissa vem denna kvinna är...?

Haha.. Detta är fan kul ;)

Snacka om talang!! =) Sam tsui it is ;)



 

 


Då var det tisdag...

... och jobbepasset är slut! Nu jobbar jag bara 3 dagar till på Kullis, sen börjar skolan. FAN vad denna sommaren har gått snabbt. Minns det som igår när jag slutade skolan och skulle börja jobba. I hela 3 månader skulle jag slippa plugga och bara jobba. Nu sitter man här och slutar snart jobbet för att gå på termin 2 + termin 3 på rad!! Känns faktiskt lite jobbigt med tanke på att man inte har något avbrott från skolan alls på nästan ett helt år =/ Men det ska man väl klara! termin 1 susade fram som blixten och när slutade så tyckte jag att den terminen hade gått skit fort! Men vet ni vad..? Mellan den 30:e Augusti och den 10 Januari går jag endast i skolan i 42 dagar!!! =) vet inte riktigt om jag ska ta det på ett positivt sätt, eller om jag ska vara rädd.. hehe.. Vi har ungefär 2-3 självstudie dagar i veckan, och vad det är tänkt att vi ska göra på dom vet jag inte :S På måndag får jag nog svar på alla mina frågor =)

Har ni somnat..? Haha.. tråkigt med massa skolsnack kanske ;)

Nu ska jag snart bege mig ut på veckans andra powerwalk! Hoppas på att jag inte blåser bort bara :P Ingen risk med min vikt! hehe.. Och efter de ska jag ta tag i tvätten som har hängt här på torkställningen sen förra veckan och är garanterat torrt nu! Ush, vissa dagar bara orkar man inte.. Sen får jag ha lite mat i magen också, spagetti med köttfärssås MUMS! Får se om Izza kikar förbi på en kopp kaffe efter skolan kanske..? ;)

Och självklart så saknar jag min älskling... KOM HEM!!

Blev såå nöjd med håret :) äntligen riktig...

img_0693 (MMS)

Blev såå nöjd med håret :) äntligen riktigt blond igen ;)


JUST NU: Liknar jag en rymdvarelse :) haha...

img_0689 (MMS)

JUST NU: Liknar jag en rymdvarelse :) haha.. Men som alltid kommer det bli skit bra, när jag väl är klar!


YES!

Vågen gjorde precis som jag ville idag, visade neråt! =)

2 Augusti = Startvikt

9 Augusti = Ingen förändring

16 Augusti = -1,7 kg

23 Augusti = -0,5 kg

Sammanlagd viktminskning = 2,2 kg

Det är ingen drastisk viktminskning, men med tanke på att jag äter vanlig mat och syndar 1-2 ggr i veckan så tycker jag att detta är helt ok! Mina 4 promenader i veckan, dessa tre veckorna på rad verkar ge resultat! Jag vill gå ner i vikt på ett sätt som jag kan hålla sen. Ingen diet där jag bara ska dricka soppor, eller gå på viktväktarna. Visst, det hjälper när man gör det men slutar man sen med dieten så går man upp alla kilona igen, om inte mer! Jag ska försöka göra detta till en livsstil, äta vad jag vill men röra mig mer! Änsålänge har det funkat =)

Pch på tal om detta så ska jag bege mig ut på en powerwalk alldeles strax ;)

Då var det dags att bege sig till jobb :( ...

img_0684 (MMS)

Då var det dags att bege sig till jobb :( ush! Hoppas denna kvällen går fort.. Ser fram emot min lediga dag imorgon :)


Stolt!

Kräftskivan igår var trevlig! Dock kände jag mig såå osocial, tack vare en gigantisk trötthet! Satt och gäspade de sista timmarna innan hemfärd, och i bilen påväg hem somnade både jag och Jimmy direkt! vaknade upp när vi var framme och sa: VA..?! Är vi redan hemma..?! fan vad de gick fort =) haha.. Brukar ju vara så när man somnar i bilen!

Direkt när jag hade vaknat begav jag mig ut på veckans fjärde powerwalk, GO SARA ;) Uppehåll halva vägen och ÖRREGN halva! haha, var helt dyngsur när jag kom hem! Men skönt att ha det gjort.. Trodde aldrig jag skulle hinna gå 4 ggr denna veckan, men jag lyckades! Lite vilja, så funkar allt ;) Hoppas på att vågen visar enn BRA resultat även imorgon! Nä nu ska jag äta lite frukost, dricka kaffe, duscha..

15.15 infinner jag mig på jobb =/ Inte roligt alls...

Tillit eller inte tillit till någon är en sak som kan styra hela ens liv...

Fredag

Trots att jag har fått jobba en kvällstur denna fredag så har dagen ändå varit helt perfekt =) dagen började med en 45 minuters powerwalk för min del, medans Jimmy gav zindra mat, var ute med henne och förberedde frukosten! Väl hemma avnjöt vi den i soffan framför TV:n! Vid 13.00 körde vi till Centan. Hade en del ärenden att uträtta där idag, och massa affärer vi skulle kolla i ;) Nu har vi bestämt oss, kommer bli såå bra!

Imorgon jobbar jag 7-11 (gottit!) Och efter de kommer min älskade Sara och hämtar upp mig! Vi ska köra till Marknadsbörsen och inhandla spackel till fejjan ;) Blir nog att vi tar en fika där inne också, om jag känner oss två rätt! Efter börsen blir det snabba pix hem och göra sig iordning inför kvällens KRÄFTSKIVA! =)

NU: Sängen... ZzZZzzZZz

Kvalitetstid med Evelina!

Förutom en powerwalk, kaffe och knäckefika hos Sara så har jag i stort sett tillbringat hela dagen med Evelina =) Började med banken, NETTO och sen har vi lagat en god middag hos mig och självklart avnjutit den ;) Nu ikväll har vi varit sååå busiga! haha.. Gjort en massa saker som man egentligen inte ska göra, eller borde ;) Hmm.. Delade meningar om det där! Nu har hon i alla fall stuckit och jag sitter här vid datan och tråkar! Får väl gå och diska, eller något.. Om 1 timme kommer Vera hit, hehe.. Hmmm, ja jag blir sällskapssjuk när jag inte har min Jimmy hemma <3

Men från och med imorgon är det slut på det roliga, jobba HELA helgen.. Inget jag gillar precis! men som tur är jobbar jag morgon på lördag och kväll på söndag så visst kunde jag trycka in en KRÄFTSKIVA på lördag i schemat ;) Och det ser jag verkligen fram emot! den ska givetvis firas med: Jimmy, Kenny, Izza och många andra! Kul ska vi ha ;)


Zindra trivs bra i Eves famn :) den lilla ...

img_0679 (MMS)

Zindra trivs bra i Eves famn :) den lilla kel-grisen!


Äntligen har jag hittat den perfekta magne...

img_0676 (MMS)

Äntligen har jag hittat den perfekta magnet tavlan att ha i köket :) både som man kan skriva på och ha magneter på, super!


Promenad!

Idag har jag en ledig torsdag, och jag vet precis hur jag ska fylla ut den! Fick ett mess av Celle imorse, om jag ville följa med ut och gå, självklart ville jag de =) Promenerade 1 timme och jag ska erkänna att jag var helt slut! Åt ingen frukost innan idag, så jag vet inte om det var därför jag hade noll energi..? Och nu har jag och SIS precis fikat på knäcke, yoggi och massa kaffe =) Alldeles strax ska hon köra till jobb och jag ska promenera vidare hem till Eve och sällskapa med henne lite! Har ju fortfarande inte sett hennes lägenhet (skäms på mig!) Så det var verkligen hög tid nu. Eller hur snäckan..?

Vad som händer sen i eftermiddag vet jag inte.. Ska ner till NETTO och inhandla en sak som jag bara måste ha som jag såg i reklambladet igår, sen blir det väl hem och promenera med Zindra och laga lite mat! Ikväll kommer Vera och hälsar på, hon ska hålla mig sällskap fram tills Jimmy kommer 23.30 ;)

En härlig ledig torsdag, med andra ord!


Onsdag

Vilken dag!! Puuhh...

Jag har i alla fall tgit mig igenom den långa och intensiva arbetsdagen (7-15.30) så det är ju skönt! Efter jobb gick jag raka vägen hem och promenerade en runda med mitt lilla liv Zindra. Har haft så dåligt samvete för att hon har fått stå själv i typ 6 timmar idag =/ Verkligen hatar det.. Min kära mamma brukar vara snäll och hjälpa mig med henne på sin middagsrast, men idag glömde jag fråga henne. Så kan det gå! Efter promenaden med Zindra var det bara till att sätta igång. På 3 timmar hann jag storstäda hela lägenheten, renbädda, tvätta 5 maskiner tvätt, diska berget och duscha! Jag kan lova er att det gick undan =) hehe..

Planerna för ikväll var egentligen att efter alla "måsten" skulle jag ha en lugn kväll hemma i soffan.. Så blev det ju inte! Snackade med Vera och då berättade hon att Izza skulle komma på kaffe, och då kunde jag självklart inte motstå trycket ;) haha.. Så jag jöd in mi själv, och här sitter jag nu! Hemma hos Vera och myser med kaffe och härligt snack... TACK mina sötnosar för ikväll ;)

Som jag längtar efter min älskling.. Helt sjukt! Det går inte en minut utan honom i mina tankar, min älskade Jimmy! Den absolut bästa som finns.. Varje dag med honom får mig att inse hur mycket jag älskar honom, och han fortsätter att övertyga mig om att han är den rätte för mig =) Idag var en sådan dag ;) hihi...

Nä nu ska jag återgå till tjejerna :)

Gissa vad jag gör..? Jag gör det jag är jä...

img_0675 (MMS)

Gissa vad jag gör..? Jag gör det jag är jävligt bra på att göra: dricka kaffe och snacka en himla massa skit med härliga vänner ;)


Lola på besök =)

Snart snart snart kommer Lola ;)

Idag ska jag bjuda henne på middag och en j***a massa koppar kaffe! MUMS.. ca 20.30 kikar Eve också förbi på en liten slurk hon också =)

Nä nu kan jag inte sitta här mer! Ska ju leka kock i köket nu! haha




Tosselilla 14 augusti =)

Ja vad kan man säga..? Vi hade i alla fall tur med vädret! Hörde att det typ hade regnat i hela skåne den lördagen, men inte på Tosselilla =) Det var mulet och kvavt, men det var vi glada för, bättre det än regn liksom! Hade en jätte trevlig dag på Tosselilla med Jimmys familj och självklart var Lola med oss också =) Jätte skoj snäckan att du ville gå med oss ;) Ja, som ni ser på bilderna så fick vi oss många härliga skratt den dagen =)

Tack allesammans för en sjukt rolig dag med er =)




























Lyckliga Sara

Vilken härlig måndag det har varit idag =)

Har träffat 3 av mina närmsta vänner: Sara, Izza och Vera! Underbara människor det där, fast det vet ni juh redan om ;) Kvällen idag har varit väldigt givande! Haha.. Ikväll har det blivit massor med intimsnack ;) haha.. Men man kommer ju lätt in på det spåret ibland! Dessa män... ;)

Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem!! Man kan ju säga att jag får en lätt grad av abstinens när jag är utan honom, den bästa i världen! Vad skulle jag gjort utan dig Jimmy..?? Ja, säg det...





Jag har nog aldrig varit lyckligare =) Känns som att alla bitar har fallit på plats, och att jag verkligen inte kan ha det bättre just nu! Har världens underbaraste familj, vänner, hund och pojkvän! <3 <3 <3

Vad skulle jag gjort utan er...?

Nästa gång jag är och handlar ska en sådan...

img_0665 (MMS)

Nästa gång jag är och handlar ska en sådan här klämma inhandlas! Skit smidigt juh :)


Måndag och mys med vänner =)

Om en liten stund kommer Vera hem till mig =)

Och strax därefter kommer även Izza..

Vilken myskväll med 2 underbaringar ;)

Då var det måndag igen..

.. Och jag är inne på min sista dag på långledigheten.. Känns sådär =/

Har i alla fall haft en kanon helg =) Som alltid nuförtiden ;) I fredags blev det massa mys på hemma plan med min älskling <3 I lördags var jag och Jimmy samt i stort sett hela hans familj på Tosselilla, vilket var såå skoj! (Bloggar lite senare om det, har ju en massa bilder att visa!) Och igår var det kalas för min käre pappa och lillebror Joel i Malmö =) Jätte trevligt! På kvällen där blev det mys i soffan till filmen ---> Nyckeln till frihet, sjukt bra film!

Jaha, då var det måndag igen.. Jag och älsklingen tog en välförtjänt sovmorgon tillsammans =) Åt en härlig frukost samt kollade 2 avsnitt TRE KRONOR =) Och nu ska han alldeles strax köra till jobb :( SNYFT! Gillar inte när Jimmy jobbar kväll.. De veckorna han gör de känns det som att man knappt träffas.. Jobbigt att vänja sig vid det nu när man har haft han hemma så mycket i och med semestern och allt.. Men men, finns tyvärr inget att göra åt!

Lite senare kommer Vera hem till mig =) Förhoppningsvis får hon mig på lite bättre tankar! Blir troligtvis en massa kaffe, skitsnack och MYS! Som alltid <3 Får väl se om någon annan också kikar upp på kaffe idag...?? Tyckte gott att Izza kunde komma förbi och berätta hur det gick i skolan såhär första dagen =) Hoppas hon gör de ;) Jag är verkligen såå nyfiken, minns ju själv hur nervös jag var! Kanske har Celle Belle inget att göra heller..? Aja vi får se vad dagen har att erbjuda! Men en sak är säkert och det är att jag ska mysa med SÖTA VERA ;)

Nä nu är det dags för en powerwalk med Celle =) Sååå skönt att vara igång igen!

Vecka 1 2/8 = Startvikt

Vecka 2 9/8 = Står kvar på samma vikt (Mensen kanske spelar roll..?!)

Vecka 3 16/8 = Viktminskning: -1,7 kg =) =)

Just nu brukar både kjag och Jimmy allvar med motion/träning och kostvanorna! Nu kan det bara bli bra =) Är så glad att jag har världens bästa pojkvän som är så snäll och stöttar mig och verkligen hjälper mig på rätt spår! Men tyvärr så verkar dessa sambokilo smyga sig på ändå.. hehe.. 4,5 kilo har jag gått upp på 7 månader, just därför sätter jag STOP för det nu! Går in på min tredje vecka, och nu jävlar gäller det!

Denna filmen hittade jag på Bo Ohlsson igå...

img_0659 (MMS)

Denna filmen hittade jag på Bo Ohlsson igår! Gissa en som är överlycklig :) Har tidigare haft denna filmen på VHS då den inhandlades när jag var runt 10 år, och äntligen hittar jag den på DVD blue ray :) wiihhoo :)


Och såhär vilt kan det gå till :) haha! Ji...

img_0588 (MMS)

Och såhär vilt kan det gå till :) haha! Jimmy och ilona lyckades studsa ner mig från ballongen ;)


Såhär stilla och lugnt kan det vara uppe p...

img_0583 (MMS)

Såhär stilla och lugnt kan det vara uppe på studsbollen på tosselilla :)


Stannar här för lite shopping ;)

img_0582 (MMS)

Stannar här för lite shopping ;)


Fredag den 13:e =)

MYS FREDAG ;)

Någon som har haft en massa otur idag..? Inte jag ;)

Idag spenderade vi mycket pengar på mat! 1700 :- gick det åt! Men nu är det verkligen propp fullt här hemma =) Avnjöt en super god middag tillsammans, kollade på TRE KRONOR, rensade i hela köket och diskade all disk.. Puuhh.. Nu blir det lite TV innan sängen kallar.. Imorgon väntas massa massa äventyr ;)




Puss & Kram från oss ;)

Idag blir det sen middag pga en gigantisk ...

img_0581 (MMS)

Idag blir det sen middag pga en gigantisk storhandling som tog tid! Mmmm nu ska det bli gott med flintastek och poratisgrattäng ;)


Härliga fredag!

JAAA =) Då var det dags för en tredagarsledighet igen då ;)

Nu ska jag snart ut på min fjärde powerwalk denna veckan, känns verkligen skönt att ha kommit igång, på riktigt ;) Nu jävlar ska kilona rasa! Och efter de ska jag självklart duscha och fixa till mig sen kör jag och hjärtat till Lödde och storhandlar! Det behövs verkligen (...EKO EKO EKO...) Ikväll vet jag inte vad som händer.. Både jag och Jimmy är sugna på en lugn hemmakväll i soffan framför en film, men man vet ju aldrig ;)

Nä nu åker promenad skorna på!

Fan vad jag har varit duktig idag!! =)

Detta har jag gjort mellan 13 - 18:

Promenerat med Zindra

Ätit lunch

Sorterat all tvätt

Tvättat 2 maskiner tvätt

Storstädat hela lägenheten

Renbäddat sängen

Hängt 2 maskiner tvätt + stoppat in 2 nya

Promenerat med Zindra (igen)

Powerwalkat 45 (väldigt raska) minuter

Duschat

Japp, det var allt! Visst är jag duktig ;) hehe.. Och nu ska jag ner i tvättstugan (igen) och hoppas på att det bara blir 1 gång till innan jag lägger mig! Alldeles strax ska vi äta och idag blir det chili con carne, mums! Nä nu kan jag inte sitta här och underhålla er mer ;) CIAO!

Onsdag och i full gång!

Dagen idag började med en promenad med Zindra, en god kopp kaffe på balkongen och runt 10.00 mötte jag upp Celle nere vid Ica ---> Dags för en promenad ( I REGNET!) Trots att det i stort sett regnade hela promenaden så tyckte vi båda att det var skönt! Det är ju inte direkt så att man bryr sig om håret blir förstört =)

Väl hemma OBSERVERA dyng sur! haha.. Så diskade jag, plockade undan i hela lägenheten och sist men inte minst hann jag med en varm dusch också, nice =) Nu väntar jag bara på att Izza ska komma, då blir det en massa "flabb-kaffe" =) Som alltid!

15.15 ska jag vara på ett ställe jag INTE vill vara på idag - Jobbet =/

Tisdag --->

Idag har jag:

Jobbat från 7-15.30

Ätit middag som älsklingen gjort =)

Duschat och fixat till mig

Varit i Hörby och köpt ny bil (till Jimmy)

Promenerat en långrunda med Zindra

Och nu ska jag:

Ringa mina kära vänner

Plocka undan härhemma

MYSA med mina älsklingar ;)




Kvällsmys hemma hos Lola :) Märks det att ...

img_0574 (MMS)

Kvällsmys hemma hos Lola :) Märks det att zindra trivs här..? Nädå inte alls! Hehe..


Flera flera gånger har jag upptäckt att gu...

img_0573 (MMS)

Flera flera gånger har jag upptäckt att gummi höljet som täcker hörlurarna har varit borta! Jag har typ "anklagat" Jimmy flera gånger, att det kanske skullle kunna vara han som har tappat dom osv.. Han bara: jag har inte rört dina hörlurar på skit länge.. Jag bara: joo, visst! Haha.. Men nu så! Jag har tagit tjuven på bar gärning! Det är mitt lilla matvrak zindra som glatt har tuggat i sig ca 3 par sådana ;) stackars Jimmy.. Hehe.. Råkade lägga handsfreen på sängen medans jag rökade, och vips så låg dom i zindras mage! Jädrans hund :)


Måndag....

.... Och jobbepasset är över!! =)

Men trots att jobbepasset är över så har jag upp över öronen att göra. Nu mellan 13.00 - 17.00 ska jag hinna: Hjälpa mamma med en hemsida, förbereda middagen, powerwalka 1 timme, duscha, äta middag och sist med ABSOLUT inte minst ska jag träffa Lola =) Ser framemot de, har längtat som attans juh ;) Så 17.00 är det kaffe och massa "skitsnack" hemma hos henne, och även lilla Zindra ska få följa med idag =)

Nä nu måste jag sätta igång!

Destination Malmö :) nu har vi fotografera...

img_0572 (MMS)

Destination Malmö :) nu har vi fotograferat de första bilderna ;) suuper!


Lördagen + Söndagen!

LÖRDAGEN var helt suuper på alla sätt!

Den började med en härlig sovmorgon och senare en god frukost på de (bullar i ugnen) Sen var det dags att köra ner till djuraffären och få Zindras klor klippta (Då jag avskyr att göra det själv!) Jimmy släppte sen av mig hemma och sen så körde han och tränade medans jag började sätta igång med mig själv.. Dusch, rakning, insmörjning, sminkning och hårfix!

15.00 körde vi hem till Jimmys pappa på kalas =) GRATTIS BERTIL! Han bjöd på såå god mat, verkligen generöst! 4 olika sorters grillat kött och 4 olika sorters potatis till ---> Lax, fläskytterfilé, oxfilé och kyckling samt potatisgrattäng, potatissallad, pommes och kokta nypotatis! Ni kan självka räkna ut hur mätta vi blev =) haha!

På kvällen så var planerna från början att vi skulle köra till Björka Loge nyktra och dansa! Men Jimmy har MEGA skoskav och lyckades inte få tag i något compied-plåster så det var bara att tänka om! Pratade med Sara och dom var hemma hos Andy och Sandie och spelade poker och drack, självklart var vi välkomna dit =) Spelade 3 omgångar poker och min älskling vann 2 av dom! VILKEN TUR! Men jag är ändå stolt över mig själv, då jag var i finalen 2 gånger =) 02.00 begav vi oss mot Lödde ----> MAT! Och jimmy som nu hade vunnit lite pengar bjöd Sara, Carlos och mig på mat! Tack hjärtat, du är alltid såå snäll <3

Lördagen blev SUPER trots att det egentligen inte blev som det skulle ;)

NU blir jag alldeles strax upphämtad av Mamma, mormor och Simon! Vi ska köra in till Malmö och äta på restaurang och sen vidare till Modellabb och bli fotograferade =) Såå kul! Mamma fick det i födelsedagspresent av Lars och helt automatiskt blev vi medbjudna, TACK LARS! Och medans jag/vi är i Malmö och blir fotograferade så ska Jimmy och Carlos gå på bio och se Preditor! Tror att Sara är glad att hon får stanna hemma =) hihi..

Nä nu har jag inte tid att sitta här mer! hej på er ;)


En mor till salu på vallarna =)

GUD SÅ ROLIGT! Haha =)

Körde upp till Falkenberg några timmar innan och hade planer på att äta på en god restaurang, sagt och gjort! Maten kunde dock varit bättre.. Teatern eller "buskisen" som det kallas var SKIT BRA! Haha.. Första timmen kunde varit liiite bättre, men andra timmen slog allt! haha.. Jag har aldrig sett buskisen tidigare, men jag kommer lätt att göra detta typ varje år hädanefter =)

Tack allesammans för en super trevlig kväll!


















Fredag ---> Bio i all ära ;)

Vilken super-fredag det har varit idag =) Tack vare: Sara, Carlos och Jimmy!

Vi blev bjudna på middag först, en typ av tacograttäng/tacotårta som Sara och Carlos hade varit så duktiga och gjort! Verkligen skit gott.. Och självklart så fanns där en god sallad till middagen också (För er som inte vet kan jag INTE äta middag utan grönsaker!!) Och efter middagen blev det 2 koppar kaffe + en massa skitsnack på balkongen =) Det märks verkligen att Jimmy trivs med dom ;) Han och Carlos delar samma intresse med filmer, dataspel och massa annat! En skön känsla faktiskt.. Och jag och Sara delar samma intresse i stort ALLT! Har vi alltid gjort och kommer troligtvis alltid att göra, eller hur snäckan....? ;)

Runt 20.20 körde vi mot Lund och SF-BIO! Hade bokat bilketter till premiären av Karate Kid 21.10. Vilken bra film =) verkligen sevärd om man nu gillar Kung-fu ;) haha... Nä man kan faktiskt kolla på den annars också, då Will smiths son spelar en av huvudrollerna =) Och han vara bara såå charmig! Efter bion pratade Jimmy och Carlos om att dom ville gå och se preditors och att jag och Sara skulle följa med.. NÄ TACK! haha.. Då kom jag med den briljanta idén att Jimmy och Carlos kunde kolla på preditors medans jag och Sara också gick på bio under samma tid men kollade på en annan föreställning! Så, så blir det nog! Får se om där finns tid i helgen, eller i veckan =)

Tack för idag allesammans =) VERKLIGEN super! Det får vi göra oftare, tycker vi!





Har ju helt glömt bort att skriva om teatern på vallarna som vi var och såg igår, men eftersom jag har en del bilder att ladda upp och lite text att skriva så väljer jag att göra det imorgon istället! Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och kolla lite TV innan det är dags att snarka ZZzZZzZZzz GODNATT!


Mot Falkenberg!

NUUUU SÅÅÅ går jag på en tredagars ledighet, alltid något ;)

Ska hoppa i duschen och fixa till mig, bråttom! 15.00 blir vi upphämtade av Izza och Kenny och då bär det av till Falkenberg för att se "buskis" ---> En mor till salu =) Ser verkligen framemot de! Så denna dagen tillbringar vi uppe i Falkenberg, ska försöka hinna med att äta något innan föreställningen börjar också ;)




Är verkligen såå nöjd! Och ändå gjorde vi ...

img_0567 (MMS)

Är verkligen såå nöjd! Och ändå gjorde vi detta snabbt och halv slarvigt :)


Och såhär fint blev det :) söta vera hihi..

img_0560 (MMS)

Och såhär fint blev det :) söta vera hihi..


Detta håller vi på med :)

img_0557 (MMS)

Detta håller vi på med :)


Mys hos Harder ;)

Sara, det är BARA ett pass kvar innan tredagars ledigheten...

FAN vad jag är trött =/ Hur ska jag orka jobba imorgon också..?

Känns som att kroppen och knoppen fortfarande är i STHLM!


Idag efter jobb hade jag en dejt inbokad med Vera =) Kändes som evigheter sen vi träffades sist, så det har verkligen varit efterlängtat att träffa dig snäckan ;) Vi har lunchat på sallad och knäcke, samt hunnit med en del kaffe på balkongen! Suuuper mys :)


Eftersom min och Jimmys kväll igår bara bestod av TVÄTT & STÄD så ska vi mysa till det lite extra ikväll! Det blir givetvis en god middag ( Fläskfile + potatisgrattäng ) och sen blir det film-mys i soffan ;) Jag kan inte få nog av min Jimmy Palm och för er nyfikna därute så är jag fortfarande lika förälskad och upp över öronen kär i denna människa!! Bara längtar tills vi blir sambo, som förhoppningsvis blir snart :)


Sara är verkligen såå lycklig!


Känns bara som att det är "DET" som fattas nu ;)


Stockholm 2010

TISDAG ---> Resan upp till Stockholm gick snabbt! Jag och Jimmy hade laddat en hel kylväska med mat och annat gott så vi skulle klara oss utan att behöva handla på tåget =) Väl framme installerade vi oss i lägenheten och hoppade i duschen! hade planer på att strosa runt i centrum i hopp om att försöka hitta en gammal vän till mig, SAGT & GJORT! Hittade Jay-ar på Drottninghofs Restaurang på Drottninggatan =) Verkligen såå skoj att träffa honom! senast vi sågs var typ på gymnasiet (eller något..?!) Blev många skratt och massa prat om gamla minnen ;)











ONSDAG och dags för en tripp till Djurgården och SKANSEN =) Var en super trevlig dag som innehöll väldigt mycket promenad! haha.. Tänker INTE lägga upp bilderna på djuren ( typ 20 st ) antar att det inte är många av er som är särskilt intresserade av de ändå ;)














TORSDAG & FREDAG hände det inte mycket.. det verkligen ÖSREGNADE hela torsdagen så det fick bli en massa shopping på Gallerian + bio på kvällen (Knight & day)

Och på fredagen blev det först massa mys, sen shopping (IGEN!) och sen gick jag och älsklingen ut och åt middag och kollade på bio (IGEN!!) haha.. Vi båda älskar bio så det fick bli Shreek 3 =) Jätte bra film och verkligen rolig, trots att man är såhär "stor" ;)


LÖRDAGEN innefattade städ + packning :S Men den som ser fram emot något gott väntar aldrig för länge (heter det juh) På kvällen var det dags att festa till det lite =) Blev en "städad" förfest i lägenheten då det bara var jag och Jimmy som drack ordentligt med cider ;) MUMS! Haha, älsklingen är så söt när han verkligen är på G! Älskar dig!! Fick köa i ca 30 min innan vi kom in på Golden Hits! Sjukt mycket folk, men sjukt bra stämning! Tack allesammans, men ett extra stort tack till MIN JIMMY som gjorde kvällen såå rolig! Har nog aldrig dansat så mycket disco dans förr tillsammans ;)










STOCKHOLM 2010 ----> Ännu ett minne för livet ;)


RSS 2.0