Kalas för simon

Igår firade vi min älskade bror som hade fyllt 19 år! Stor pojke nu juh =) Det var lika trevligt som alltid. Och eftersom jag älskar att umgås med min släkt så kan de inte bli annat än kul! Skratt i massor blev det också. haha.. Men den som gjorde kvällen extra härlig var ju så klart Jimmy <3 Man kan väl säga att han är mer en godkänd av släkten nu ;) hihi.. Mamma sa till mig: "Jag ser att du är lycklig Sara" Ehh JAA! Det kan man väl säga att jag är ;) Mer än lycklig.. Kan inte beskriva hur mycket jag tycker om mitt hjärta <3


         



Kyssar i massor till den absolut bästa killen som finns!


         



Och visst finns där en liten björn som redan tycker om honom ;)


         


Efter kalaset körde vi ner till ICA och handlade massa onyttigheter på ICA! Bland annat vaniljglass med hallon som vi mumsade på till filmen: Law abiding citizen. En väldigt bra film som jag har fått låna av pappa! Han rekomenderade den starkt =)



BETYG: 6 av 10


Shutter Island

Igår hade jag och Jimmy massor med fredagsmys tillsammans =) Först åt vi en super god middag hemma hos mig (Skinkinnanlår med potatisgrattäng, gurka och vitlökssås) MUMS! Sen körde vi in till Lund och skulle titta på bio ----> Shutter Island. Jag hade väldigt höga förväntningar på den filmen, pga att trailern var såå läskig! Men ärligt talat så var filmen skit dålig! Sämsta filmen jag har sett på länge. Långtråkig och allmänt kass! Jimmy tyckte likadant, hehe.. Kändes lite surt eftersom det var jag som så gärna ville se den..! Men men, vi tillbringade tid med varandra i alla fall, och det var ju hur trevligt som helst ;)





Idag ska jag och Jimmy hem till mamma för att fira min bror Simon som fyllde 19 år i torsdags (GRATTIS!!) Ska bli super trevligt =) God mat, god efterrätt och underbart sällskap! Jimmy är så söt, han är lite nervös för att träffa min släkt ;) Än sålänge så har han ju bara träffat Mamma, Lars och Simon. Men ikväll får han även träffa Morfar + Anette och Mormor + Kjell =) Spännande.. Det kommer gå hur bra som helst ;) Man kan ju inget annat än att gilla MIN Jimmy!


Nu ska jag sätta igång och diska.. Har ett gigantiskt diskberg i typ hela köket! Om någon timme kommer mitt hjärta hit <3 LÄNGTAR!!!!!!!!


Mission failed

Tentan gick åt helvete =/ När jag först hade läst igenom dom 13 frågorna vi fick satt jag som ett frågetecken och fattade inte vart jag skulle börja. Jag började i alla fall med att fylla i dom frågorna jag var helt säker på, och tyvärr var dom inte så många! Sjukt svåra frågor.. men ärligt så fattar jag inte hur fan man ska göra för att få ett grepp om ALLT liksom? Jag menar, begär dom att man ska läsa 1500 sidor och komma ihåg varenda mening? Eftersom man inte vet vilka frågor som kommer så antar jag att man måste de, vilket är helt omöjligt! Det känns som att man ska ha turen på sin sida just den dagen och få just de frågorna som man har lyckats lära sig, inget annat! Och givetvis kom där 2 viktiga frågor ur en bok som jag inte ens har :S Det är den enda fu***ng boken jag inte har köpt och så GIVETVIS kommer där 2 frågor från den! Och vet ni vad? Allt som jag har pluggat och präntat in i huvudet denna veckan var förgäves känns det som, inte en enda fråga på det heller! Kan man bli annat än frustrerad och arg?? GRRRR... Bättre lycka nästa gång, säger man inte så!??

För att trösta mig efter tentan tog jag bussen tillbaka till stationen och gick raka vägen in på Malmborgs och köpte 4 nya filmer och ett choklad! Guud så skönt de kändes efteråt ;) hehe.. Och för att trösta mig ännu mer har jag tittat på 3 avsnitt Prison Break sen jag kom hem.. Men nu är det slut slappat! Nu ska jag fixa till mig och förbereda maten. Om en stund kommer Jimmy hit och då ska vi äta en god middag för att senare bege oss in till Filmstaden i Lund och kolla bio =) trots misslyckandet innan idag så är jag lika glad för de! Jag ska ju få tillbringa ännu en fredag med mitt hjärta <3 Fredagsmys på hög nivå ;)


Sooo long suckers ;)


JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE OCH

0-2159055b31ce5e22bb9262b4eb0e8e94.png

JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE OCH MEST SÖTA HUND:)


Jag är ------>

SJUK!!!!

Har mått skit dåligt sen i tisdags. Allt började med en liten förkylning, som nu har utvecklats till något mycket mer! Jag är förkyld, har ont i hela huvudet, fryser ena sekunden och svettas andra, har ont i kroppen, sover dåligt och har feber!! Så har det varit i snart 2 dagar =/ Mår skit rättare sagt. Och varför detta i TENTAVECKAN???? Jag blir knäpp.. Denna veckan skulle jag ju plugga som attans, men det enda jag har gjort är att ligga på soffan och i stort sett sova bort dagarna.. Hur många timmar kan man sova på ett dygn egentligen..??? Och hade jag lagt någon som helst tid på plugget denna veckan så hade det jag läst och försökt komma ihåg försvunnit lika snabbt igen =/ Man kan inte plugga när man är sjuk, så är det bara!

Imorgon är det alltså tenta. Hmm.. Funderade först på att skita i det helt, och gå på omtentan som är om 3 veckor. Jag vet att jag kommer kugga! Men det är kanske bra att ta sig in dit ändå, så att man får en överblick om hur tentan är upplagd osv?! Kan ju vara bra att veta till omtentan i så fall. Så det tror jag att jag gör, men som jag har sagt hela veckan: Det kommer gå käpp rätt åt helvete! Så är de....

Och inte nog med att jag försöker plugga ( lite grann i alla fall ) Nä då ska man ha den hemska tvätten hängandes över axlarna också! SUCK.... Livet är fan inte lätt..


jag och jimmy hade tänkt göra will

6f990231c0ac446ad1b658405e1f37cd.png

jag och jimmy hade tänkt göra willys osäkert;)


gud vad kul att mötas av detta när

0-4acc359900996ac452ac481ac17ddb6b.png

gud vad kul att mötas av detta när man kom hem :( känns lagom roligt att putsa fönsterna i denna kylan!


mammas söta anslagstavla på jobb:)

0-2b650ffe48f0d29cf9ba1c238d48722e.png

mammas söta anslagstavla på jobb:) självklart är zindra med på den!


Snart är det TENTA :S

Nu är jag ledig måndag - torsdag från skolan! Tentaläsning som det så fint heter =) På fredag gäller det, då skriver jag min första tenta någonsin! Känner mig redan jävligt nervös och spänd (Undrar hur detta ska gå??) Jag kommer göra mitt bästa, plugga så gott jag kan och lära mig allt på mitt vis. Om det funkar återstår att se.. Man vill ju så gärna klara det, men lärarna har varnat oss för att säkert många kommer att kugga på första tentan. Man är osäker på hur frågorna ser ut, vilka frågor som kommer, i vilken omfattning svaren ska vara osv.. SVÅRT! Säger bara: Tack och lov att man har varit så pass duktig och varit på i stort sett alla föreläsningar! tror att de kommer hjälpa mig mycket =)


Om en stund kommer Jimmy till mig <3 Tyvärr känner han sig lite krasslig så jag antar att det blir en dag på soffan idag, men inte mig emot =) Prison Break, god middag och underbart sällskap är väl aldrig fel?! ;) I just LOVE to be with him <3



Efterlängtade lördag =)

Nu längtar jag så himla mycket till ikväll så att jag snart spricker!! Jag känner mig också som en tickande bomb, precis som du sa till mig igår <3 Jag, Jimmy och Izza ska hem till Kenny i Eslöv =) Äta tacos, kolla melodifestivalen och självklart lira lite GH! Eftersom vi umgås med dom 2 bästa killarna (EVER!!!) ikväll så kan denna kvällen inte sluta annat än BRA! Jag ska alltså umgås med mitt hjärta från 17.00 idag till 17.00 imorgon! 24 timmar med den bästa ;)


Slänger kanske in en mobilblogg ikväll ;)


Felon

Idag har jag haft en myskväll med Rebecca =) Vi har haft det såå mysigt.. Verkligen kvalitetstid på hög nivå <3 Har druckit kaffe och snackat en massa skit, och som en fin avslutning på kvällen så kollade vi på en skit bra film! En av dom bästa filmerna jag har sett på länge ------->




Betyg: 8 stjärnor av 10

Jag vet inte vad det är som gör de, men "fängelse-filmer" får mig på fall! Maybe I like the bad boys ;) haha.. Nä jag vet inte, men alltid sitter man lika spänd i soffan när det är denna genren på en film! TACK gumman för en jätte mysig kväll med dig =) Det behövde vi <3

Nu kallar sängen.. Jobb imorgon 07.00 - 15.30 =/ Mindre skoj, dock..


Dagens middag: Pan pizza med gröns

0-38fd688aeaa6ec585683f8da135b9bc1.png

Dagens middag: Pan pizza med grönsaker och 1 lingongrova:) smaskens!


det bara kommer mer och mer snö he

0-4c0166970b03727ffbf2638036e5cc92.png

det bara kommer mer och mer snö hela tiden:( Skit tråkigt! Detta måste vara den längsta vintern ever! Jag vill ha vår nu, tänk så underbart de hade varit! Längtar..


nu ska sara ta tag i saken och sor

3b31b6699b4c8ce3b77782c63fb96f6b.png

nu ska sara ta tag i saken och sortera upp korten från thailand:) in med dom i album!


Såå kär i dig <3

Vid 23.45 igår kom mitt hjärta hem till mig, saknad som vanligt =) Vilken underbar känsla att få ha sin kärlek hemma hos sig! En person frågade mig igår om jag fortfarande var sådär nykär? KLART jag är! Jag är såå himla kär och jag kan knappt beskriva mina känslor. Har aldrig någonsin känt såhär förut <3

Idag har jag spenderat några timmar med min Pappa och Joel i Malmö =) Blev bjuden på chiliconcarne, såå gott! Jag hade köpt med mig en kladdkaka och vaniljvisp, så det mumsade vi på efter maten. Tack Pappa för en jätte trevlig kväll hos dig/er. ÄLSKAR DIG!

Imorgon är det skola som gäller mellan 08-13. Är ganska nervös så vi ska redovisa vårt grupparbete imorgon :S Det är andra stora grupparbetet nu på 1 månad som har gjorts. Första redovisningen vi gjorde gick jätte bra (Tror jag.. hehe) Så jag får hoppas att den imorgon också gör de! Önska mig all lycka imorgon läsare =)


Nu kallar sängen ZzzZzzz


detta gör jag just nu:)

6a3c3b1feb0a01ac26354549c8030f48.png

detta gör jag just nu:)


<3 - Dag

Igår var det Alla Hjärtans Dag <3


Och självklart spenderade jag hela kvällen med min underbaring =) Handlade god mat på Ica och lagade den sen tillsammans hemma hos honom! Lilla "fisen" fick självklart också följa med =) Efter middagen var vi såå mätta så vi slängde oss på soffan och gosade ner oss till 3 avsnitt Prison Break. Runt 22.00 körde vi hem till mig och gjorde samma sak här, haha.. Slängde oss på soffan, plockade fram lite gott och satte på ännu 1 avsnitt av Prison Break. Hade en underbar dag med mitt hjärta.. <3

Morgonen/förmiddagen har spenderats med Jimmy innan det var dags att åka till skolan. Och nu sitter man här, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen bege mig ner till ICA för en veckohandling =) Och senare blir det till att laga lite mat ( spagetti o köttfärssås ) och inte att förglömma tråkgöran: TVÄTTA =/


Ha en trevlig måndag allesammans!!


Idag har jag varit på äventyr med

76db7e558135dba93c35ad6b95028de1.png

Idag har jag varit på äventyr med Izza:) och hon fick inhandlat en jätte fin soffa! Bra köp gumman! Om några timmar ska jag hem till min absoluta favorit JIMMY <3 Middag och massa mys står på schemat;)


Våran dag firades såhär <3

Igår firade jag och Jimmy våran månadsdag + alla hjärtans dag =) Blev en super lyckad kväll, helt underbar och självklart magisk ;)


Tidigare under dagen hade Jimmy ringt och bokat bord till oss på Stäket i Lund. 18.30 skulle vi infinna oss där! Efter lite förseningar kunde vi 18.45 sätta oss ner och beställa in maten. Vrålhungriga båda två =) Det blev plankstek, och den var såå god! Satt och åt och pratade om allt mellan himmel och jord i ca 1,5 timme. Helt underbart! Och såå mysigt <3

Mätta och belåtna gick vi vidare till filmastaden där vi 20.30 skulle titta på "Farsan" Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, men både jag och Jimmy trodde den skulle vara mycket roligare än vad den var! Filmen varade i 1 timme och 40 min och den var MAx rolig i typ 25 min, sen var den ganska långtråkig och vardaglig. Så det är verkligen ingen film jag rekomenderar att se på just bio. Men men, nu såg vi den och trots att filmen inte var vad vi väntat oss så hade vi ju det väldigt mysigt ändå!

Väl hemma från Lund slängde vi oss i soffan med en bit kladdkaka och glass, satte på prison break säsong 2 och kollade ett avsnitt! haha, både jag och jimmy somnade i soffan runt 24.00 och vaknade när klockan var 02.30. Kände mig helt "vinga-bruten" =) Så går det om man tvunget ska somna i soffan istället för att lägga sig i sängen! Men skönt är det ju alltid, och trötta var vi ju båda två ;)

Idag har jag tillbringat mina morgontimmar med hjärtat <3 Ätit frukost och bara MYST hela dagen! Tycker om honom såå mkt, och jag kan verkligen inte bli lyckligare nu!! Allt är helt perfekt, och jag har verkligen hittat den bästa ;) Lycklig som fåååå ;) hihi..

Igår fick jag även en jätte fin present av Jimmy. Ett sett underkläder från butiken Triumph ;) Blev verkligen överraskad där, de trodde jag inte! Men gud så glad =) hihi.. Jätte fina underkläder som självklart ska användas vid ett speciellt tillfälle ;) TACK HJÄRTAT!!!


Som sagt min fredag kunde inte blivit bättre =) =) =)



Detta hade Jimmy gjort till mig på datan när jag inte var hemma =)
Jätte gulligt <3 Som sagt, världens bästa kille ;)


sitter i korridoren på skolan och

3d2854beb87e0dc06e2d6d6c8471b901.png

sitter i korridoren på skolan och väntar på att den sista lektionen ska börja! Runt 15.30 håller jag helg! Wiee


nu är jag och moa i full gång:) ha

3bac1a7aaf4211830ffe23b4a11deff2.png

nu är jag och moa i full gång:) ha ha massa bus och lek, medans vera lagar middagen!


KÄRLEK

1 månad har redan gått och jag är VÄRLDENS LYCKLIGASTE <3

Tycker om dig såå mycket Jimmy Palm


Kvällsmys med Celle Belle =)

Kvällen har spenderats med underbara SIS =) Har haft det super trevligt!

Ganska snabbt började vi laga maten, hemmagjord pyttipanna med lite annorlunda ingredienser! Himla enkelt och sjukt gott! Sen blev det lite kaffe, irritation av att vi inte kunde kolla på avsnittetStarke man på svt play GRRR! Mitt jävla internet som är alldeles för slött! Sjukt störigt. Mamma har ju berättat att hon är med i avsnittet och spelar kommunalrådets fru =) Komiskt! Till slut sket vi i att ens försöka titta på de, och slängde oss i soffan framför en film: My sisters keeper. En väldigt rörande film, väldigt sevärd!


TACK GUMMAN FÖR IKVÄLL!


Nu ikväll har jag mest lyssnat på lugna låtar och funderat en massa.. Inga vettiga funderingar enligt mig. Bara en massa flams i hjärnan! Men det behövs det med ibland. Funderar på att krypa ner i sängen ganska snart och snarka 7 kvart i timmen! Har en ledig dag imorgon, och den är såå välkommen =)

GODNATT!


Nu ska jag ta tåget till skolan! I

60e60c42315662f3a9ded38db6d8a513.png

Nu ska jag ta tåget till skolan! Idag är det brukarseminarium på schemat, spännande:)


Underbara helg =)

SNYFT! Nu är den underbara lediga helgen förbi, och det gillas inte! Men jag har haft några underbara dagar med vänner och med Jimmy, såklart ;)

I fredags spenderade jag och Jimmy hela kvällen hemma hos mig! Åt super god middag (Fläskfilé med potatisgrattäng) och kollade Lets Dance. Eftersom jag endast hade haft 1 ordentlig sovmorgon på 2 veckor så somnade jag gott i Jimmys knä i soffan runt 22.00 ;) Blev väckt vid 23.30 och då var det raka vägen in i sängen och snarka ännu mer! Kände mig jätte dum som hade sovit bort lite kvällstimmar, men vad gör man när man är sådär sjukt trött? Jo sover =)

Lördagen började först med massa mys =) Visst är det skönt att ligga och dra sig i sängen och veta att man verkligen inte har någon tid att passa?? Lovely ;) Sen rätt som de var så var klockan skit mycket! Opps, Jimmys mamma hämtar oss om 2 timmar och jag har inte börjat göra vid mig än! PANIK! Väl i bilen styrde vi mot Malmö och till en turkisk restaurang. Där fick jag träffa sådär 10 människor till. Var jätte nervös precis i början men när jag och Jimmys syster började prata om en viss person så släppte allt! Samtalsämnet blev väldigt snabbt HETT! haha =) God mat och en mätt Sara blev det i alla fall. Efter besöket på restaurangen var det dags att köra till Malmö Arena och se musikalen Buddy Holly! Nästan en fullsatt arena med typ 7000 pers (tror jag de var?!) GUUUD så bra den var! Älskar allt som har med musikaler att göra. En jätte härlig upplevelse =)


 ETT STORT TACK till Jimmys familj som bjöd med mig på detta!


Efter de körde vi vidare till Törringe! Där mötte vi upp Izza, Kenny och Mange i kön! Hade det super trevligt på Törringe, och Jimmy och Kenny som aldrig hade varit där tidigare tyckte detsamma!


"fan vilket trevligt ställe det här är"


Blev massor med dans med mitt hjärta, både lugn dans och bugg ;) skit skoj! haha dock skulle Sara givetvis vara lite klumpig och råka trampa Jimmy på foten, trillar baklänges och drar med mig en medelålderskvinna i fallet! haha.. Måste ha sett himla roligt ut! Jag bara greppade tag i närmsta arm =) Och då måste jag tillägga att jag INTE var full! Så kan de gå.


TACK allesammans för denna underbara och roliga helg, ni vet vem ni är!



Då var man på plats:) satan vad hä

0-258c0385a4ecf44f5f9c1385a9d2820f.png

Då var man på plats:) satan vad här är mycket folk! En fullsatt malmö arena! Ska bli kul!


Ännu ett nytt rekord!!

VEM ÄR ALLA NI?! Helt sjukt. 132 läsare och jag vet endast vem 30 av er är! Jag undrar om det finns många som INTE känner mig och som läser av helt olika anledningar??



Nu ska jag mumsa i mig denna maffi

0ef30332a8504eda622885c1da36215d.png

Nu ska jag mumsa i mig denna maffiga grekiska sallad:)


Mina köp


Svart/vit randig tröja från JC 199:-
Marwin Linne från JC 2 st för 199:-


"Tröj-Jacka" från Carlings 399:- (Ryggen)


BH från Kappahl 49,50 :- (REA) Jeans från Gina Tricot 499 :-


"Skinn-Jacka" från very Moda 499 :-


FAVORITERNA: Jeansen + Jackan =)


Är väldigt osäker på om jag ska behålla denna.. Hmm.
Jimmy tyckte den var skit snygg, det gör jag också, men
som sagt.. Är man fundersam så är man??


Förutom allt detta så handlade jag ett par mjukis byxor inne på HM! Har letat efter dessa hela hösten och NU ÄNTLIGEN hade dom 1 par kvar i min storlek! TACK. Så nu är man fattig igen, blir att leva på bröd och vatten resten av månaden! Skoja.. Ciggarettpengar + matpengar är redan undan lagt =) GOTT! Om ca 1 timme kommer Jimmy till mig! Han är såå saknad! Har inte träffats sen i söndags, och det känns! <3

GODNATT!






NYTT REKORD IGEN!!

 

Idag har jag shoppat upp 2000 :-


Opps.. Så går det när Sara är i farten! Tänkte passa på nu när jag har "lite" mer pengar denna månaden, mycket av de jag handlade är nödvändiga saker! Bilder kommer senare ikväll =) Nu ska jag plugga lite, sen blir det en varm och skön dusch! Efterlängtat..


<3

Igår kväll fick jag ett väldigt trevligt samtal av Jimmy =) Han frågade mig om jag ville följa med han och hans familj och se Buddy Holly i Malmö på lördag! Där var en person som hade hoppat av, och då tyckte hans familj att jag skulle ha den biljetten! Sååå snällt av dom =) Blev jätte glad och KLART följer jag med! Så nu är "schemat" ändrat under lördagen. Istället för förfest med Kenny, Izza m.f så blir det Malmö med Jimmy! Men vi alla ska mötas upp på Törringe senare under kvällen, och dansa röven av oss ;) Kommer bli en underbar dag/kväll/natt! Det känner jag på mig <3


Jag är såå kär och verkligen ÖVERLYCKLIG!


Nu ska jag och söta vera njuta av

04e15d1804f501105de09b112b7e601f.png

Nu ska jag och söta vera njuta av våran lyx middag:) sen blir de givetvis lite kaffe och skitsnack!


GENETIKHUSETS AULA?????

Vill börja med att säga TACK för alla kommentarer jag fick i det förra inlägget! Jätte kul att ni anonyma och trogna läsare gör er tillkänna =) Och som sagt, jag ska inte lägga min energi på henne, absolut inte! Men ibland är det svårt att INTE tycka synd om en sådan människa. Vart i livet har det gått fel liksom?? haha.. Men men GLÖMT & FÖRGÅNGET!

Idag har det INTE varit speciellt roligt att åka tåg =/ Förseningar hela tiden. Fick vänta 45 minuter imorse på mitt tåg och kom då 15 minuter försent till min föreläsning! Nu påväg hem fick jag vänta 40 minuter, och det är jävligt kallt!! Brrr. Det hade väl inte blivit bättre av att ta bilen heller. Hade säkert kört fast i någon driva, och sen för de andra så är det ju skit dyrt att parkera en hel dag i Lund. Blir väl antagligen tåget imorgon också, vill inte!

Förresten, imorgon ska vi ha en föreläsning i GENETIKHUSETS AULA I LUND Någon som vet vart det ligger?????? Jag har ingen som helst aning. Någon snackade något om vattentornet, jaha men var ligger vattentornet då? Känner mig helt lost och hade hoppats på lite hjälp från någon av er?! =) =)


Nu ska jag renbädda och sen slänga i 2 maskiner tvätt. I väntan på att dom ska bli klara hade jag tänkt köra till WILLYS i lödde och "storhandla" lite =) Jag behöver verkligen fylla på min kyl & frys! Och eftersom jag har NADA mat hemma idag så får det bli lite soppa ikväll! Bättre än inget, eller hur?! ;)

 


Trots en försening på tåget med 45

03925665c63477679e4034a2fac5c46c.png

Trots en försening på tåget med 45 min så kom jag bara 15 försent! Föreläsnings dax :) Nu är det bara 3,5 timmar kvar tills jag slutar!


Lilla vän ;)

Detta är skrattretande!

Fick en del kommentarer på min facebook om att min blogg  är så löjlig! Att jag fick för mig att skriva om mina matvanor, hur jag ser ut och vad jag har på mig var sååå löjligt! Jag kunde inget annat än SKRATTA =) Personen som har kommenterat detta har verkligen allvarliga problem själv. Hur moget är det som 30 åring att skriva i detalj om sitt sexliv i BLOGGEN????? Kan någon svara på de?! Är man frisk då?! Ett stort rop på uppmärksamhet enligt mig! Jag ska skriva ett exempel här i min blogg:


Idag har Calle varit hos mig..... LER.... Och vi har myst heeeela kvällen.... hihihihi..... Blev en del sex på spänannde platser också.... ler..... Först började vi på storarumsgolvet.... han knullade mig sååååå hårt.... hihih..... spännande.... sen så ville han att jag skulle suga av honom... asg.... eller hur Calle?.... hahaha.... Han kan verkligen inte få nog av mig.... =) sen ville han ju fota mig också.... hihihihi..... hahahahah..... ler..... sen så kom han i min mun... egentligen gillar jag inte att svälja sperman men gör de för hans skull... hahaha... myyyysigt!!! Får väl se när han kommer nästa gång, jag har han ju lindat runt mitt finger.. ASG!! hahaha.. eller hur tjejer???....


Vad är det med alla punkter???? haha.. Något jag verkligen inte fattar!
Och: hahahahaha + hihihihihih + asg är verkligen några bra uttryck! Yeee!
Go for it girl ;)


Så vad tycker ni mina läsare? är min blogg så himla tråkig och löjlig? Hade önskat massor med kommentarer i detta inlägg =) Då hade Sara blivit glad =) Men eftersom läsarna bara blir fler och fler så är jag nog rätt intressant ändå!

KOMMENTARER TACK =)



Skolsnack!

JAG SAKNAR CAMPUS!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag inte alls mått särskilt bra i skolan. Började i Lund idag och det har INTE varit positivt! Snacka om att jag uppskattar skolan i Helsingborg så mkt mer nu! Fan alltså, jag vet inte vad jag ska göra! jag vill tillbaka till Helsingborg NUUUU! Anledningarna till det är:

För det första så är Lunds Universitet sååå sjukt stort! hela universitets området sträcker sig några kilometer. Sjukt stort. Jätte svårt att hitta samt att man får promenera ca 15 min mellan dom olika byggnaderna! Inte särskilt skoj. Och för att ens komma till expeditionen och få hjälp måste man promenera in till Lund City. Sjukt system! Ett väldigt gammalt system enligt mig. Detta var jag inte van vid. PÅ Campus i Helsingborg ligger allt under samma tak, i samma byggnad. Man har nära till lärarna, datorsalar, receptionen, restaurangen osv...

En annan MISS är att där inte finns någon ordentlig restaurang eller matsal. Den enda jag hittade idag låg i socialhögskole byggnaden och var SKIT LITEN! Typ 4 bord där dom tror att alla ska få plats att sitta??? Ush och fy!

Jag trodde att jag skulle spara massor med tid på pendlingen, men idag räknade jag ut att jag "tjänade" 15 minuter på att plugga i Lund istället för Helsingborg på en enkel resa. Inte särskilt mycket i vinst, tycker jag! Det är inget jag prioriterar att få för att gå på en skola jag inte trivs på.

Och sist men absolut inte minst: MÄNNISKORNA! Jävla "snobb-jävlar" säger jag bara! Och dessa människor ska jobba som socionomer?? Jag frågade en tjej i klassen idag om hon trivdes och om hon hade fått bra kontakt med resten av klassen? Då svarar hon: Nä, jag känner knappt ingen, men jag bryr mig inget vidare heller. Då ifrågasatte jag de och berättade att i Helsingborg så hade vi gjort massa övningar för att lära känna alla bättre. Mentorn i HBG hade lagt ner tid på att försöka få oss att känna oss "hemma". vet ni vad hon svarar????

"Ja men nu läser jag i Lund och inte Helsingborg. Här är det ingen lekskola till skillnad från Campus. Här går man inte i skolan för att få en massa vänner och leka, utan för att lära sig saker. Sen får man ju även HÖGRE STATUS av att gå i Lund, detta är ju ett bra universitet!"

HELT SJUKT!!!!

Ush för sånna människor som bara tänker på STATUS och grejor! Man ska väl inte välja universitet för att få bättre status? Man ska trivas också. Det gör jag INTE bland sådanna människor som dom. Det spelar ingen roll vilken skola man går på, vi alla läser till Socionom och min TITEL är lika mkt värd som hennes som pluggar i Lund! Men vissa människor har inte mer innanför pannbenet än en daggmask! (om dom ens har något pannben?!) haha.. Skickade ett mejl till min förra mentor på Campus idag och verkligen BAD OM HJÄLP att få komma tillbaka igen. Han skulle se vad han kunde göra för mig =) =)

HOPPAS HOPPAS!!

Nu ska jag lägga mig! Och drömma om den bästa: Jimmy Palm <3


Sitter på en ganska tråkig föreläs

2b1eb1dd2e0a8509250500bd97dc7083.png

Sitter på en ganska tråkig föreläsning:( buuhu.. Den handlar om intersektionalitet! Massor med "roliga" ord att komma ihåg just nu! 2 timmar kvar tills jag slutar! Wiee:)


Japp, då var man framme:) OCH NU Ä

3ffe1f0b6f7c9944314599e6024ee02c.png

Japp, då var man framme:) OCH NU ÄR JAG NERVÖS!


RSS 2.0