Nu har jag hämtat hem min ögonsten

0-1ac0d8c252a446d4e4f1904185e43e7b.png

Nu har jag hämtat hem min ögonsten igen:) Älskade lilla kotten!


Jag är beroende! Nu känns de bättr

0-4c86ef77539161d2384c67280cf17c4f.png

Jag är beroende! Nu känns de bättre när jag har inhandlat en ny burk! Vaselin is the Shit;) ha ha


För mycket dricka kanske??

USH, idag mår jag verkligen som jag förtjänar =/ Det blev en aning fööör mycket dricka igår, att man aldrig lär sig?! Men jag har bara mig själv att skylla! Skiter man i att äta middag för att man "inte hinner" och dricker 7,0:or hela kvällen på de så kan det inte annat än att sluta illa!

Trots att jag mår skit idag så hade jag en trevlig kväll igår i alla fall! Förfest i Eslöv hos Kenny :o) Suuper skoj! Trevligt med lite nytt folk också, dock mer pinsamt att jag blev så full som jag blev! haha.. Och TACK till min underbara Jimmy som alltid är så fruktansvärt snäll och go! Kunde inte hittat en bättre kille!

DU ÄR UNDERBAR <3


Mys i soffan med mitt hjärta <3

Om 2,5 timmar är det dags att jobba, på kullagården! Har inte varit där på 2 veckor och ska jobba i en grupp jag inte är jätte van vid så det känns lite konstigt! Men det ska nog gå bra =) Måste ju ha ihop lite pengar, livet som student är INTE speciellt fett =/ TYVÄRR...


Önskar alla en riktigt trevlig lördag!


Johan Glans är bara såå bäst!

Då var den näst sista dagen på Campus avverkad! Känns faktiskt lite trist att byta :S Nu har man kommit in i klassen, man har lärt sig i stort sett alla namnen, man hittar på skolan och JAG TRIVS! Hmmm.. Tyvärr går jag bara i Helsingborg imorgon också, sen bytar jag till Lunds Universitet i Lund! Enda anledningen till att jag gör de är att månadskostnaden på tågkortet minska radikalt, Jag får mer fritid ( pendlar inte lika mkt ), känner till Lund bta samt att skulle de krisa sig med tågen en dag så är det bara att ta bilen. Super lätt! Det är synd att klassen samt skolbyggnaden Campus inte ligger i Lund =/ Men men, inte mkt att göra åt! Jag har i alla fall träffat en del nya människor och vissa av dom kommer jag fortfarande att ha kontakt med =) Så de känns bra!

Efter skolan gick jag hem till Celle och drack 2 koppar kaffe samt kollade Johan Glans på nätet! Haha =) ÄN EN GÅNG: Han är ju fan bäst! Kungen av komedi, och det bästa av allt: han är från Skåne! Blev många grin vid datan!! Haha.. Dagens bästa: När man ska ringa till tågupplyssningens automatiska telesvarare:


Varifrån och vart vill du åka?

Från Helsingborg till Kävlinge

Du vill åka ifrån Helsingborg till skrävlinge?

NEJ! Helsingborg till KÄVLINGE

Du vill åka ifrån Helsingborg till köping?

NEJ!!!! Jävla skit... Slänger på luren...


HAHAHAHAH!! Visst känner man igen sig! Man blir alltid lika irriterad och det slutar med att man slänger på luren! GRRR! Varför hör "han" aldrig rätt??! Ett jävla skit med automatiska telefonsvarare =) Den var bra SIS, eller hur?!

Blev nerskjutsad till apoteket där jag hade nästa ärende ( TACK!! ) Och sen vidare till biblioteket! Tyvärr hade dom INGA böcker alls som jag skulle vilja låna! Suck.. Alla socionom studenter vill ju ha samma, tyvärr! Så nu får jag köpa 2 böcker till istället =/ Inte kul..

Eftersom jag inte har något som helst inbokat ikväll tänkte jag sätta igång med den där städningen som jag har skjutit på i snart 3 dagar! Skönt att ha det rent och snyggt till helgen =) Så nu vet ni vad denna damen ska syssla med dom kommande timmarna!!







Ha ha, Siri är snäll och bjuder på

0-1b5e537becc4bdee2f27e5c9a1ffa4d2.png

Ha ha, Siri är snäll och bjuder på en kaka under föreläsningen. När man är trött funkar socker väldigt bra:)


Nu är det kaffe dags:) kalle hade

6dfc68a05812db499a408293d9b33739.png

Nu är det kaffe dags:) kalle hade varit snäll och köpt med sig lite kakor! Nu ska det mumsas;)


JAAA!! Bye Bye Campus i helsingbor

0-218e961a51db47053421e0b08d6d2366.png

JAAA!! Bye Bye Campus i helsingborg, nu drar jag till Lund:) wiee! Dom ringde precis och sa att jag har kommit in i lund istället! Och jag är såå glad!


BILDINLÄGG

Har ju glömt bort att lägga upp lite bilder från förfesten hos mig + festen hos Hilde den 9 Januari 2010! En mkt lyckad kväll, och sara blev då liiite för full =) Haha


FÖRFESTEN ---->





         




FESTEN HOS HILDE ---->




         

         

         

         




Som ni säkert ser så används "puss-munnen" flitigt! Varför vet jag inte. Men när alkoholen går in så har puss-munnen en tendens till att komma fram! Alltid samma sak =) Haha! Nu ska jag promenera en runda med Zindra, och sen blir det SÄNGEN! Sjukt trött idag!


Jag tycker att jag har gett tydliga signaler..?? Tydligen inte...


Dagens middag: ugnsbakad lax med k

2c2898bc25030d9f1995b4593b705784.png

Dagens middag: ugnsbakad lax med kokt potatis, kokta morötter och kall lemon dill sås:) MUMS i massor!


Helgen

Ohh vilken underbar helg det har varit =) Fredagen var super mysig då jag tillbringade hela kvällen med mitt hjärta! Och lördagen spenderades med Izza, Jimmy och Kenny. Då blev det ju bio och sen liute dricka och sällskaps spel på kvällen! Hade en super trevlig dag igår, och JA vi fotade =) Bilderna kommer en dag när jag har mer tid!

Just nu är jag hemma hos Becciz och myser <3 Vi bestämde oss för att äta tillsammans idag: Kycklingfilé med potatisgrattäng och brocolli =) MUMS! Självklart blir det lite kaffe och "skitsnack" också =) På tisdag åker hon utomlands ---> Egypten och gissa en som är AVUNDSJUK!! satans lyxlirare det ska finnas ;) Haha.. Och Rebecca kontra nu inte med Thailandsresan, för den är HISTORY nu juh!! haha =)


MYS MED JIMMY IKVÄLL <3 Och det gillar vi ;)


En beundrare

TACK, men nej TACK! Jag är upptagen, jävligt upptagen ;)


Nu blir det duschen för min del, sen snygga till mig lite!
Ikväll blir det bio med Jimmy, Izza och Kenny, super kul!
Efter bion hade vi planer på att dricka lite gott och spela
spel =) LOVE sällskapsspel! Ja jag vet, jag är nördig!

Tack hjärtat för enn suuper mysig kväll med dig igår <3 KÄRLEK <3


Min Jimmy <3

Snart kommer Jimmy! Ohhh som jag har längtat! Helt sjukt! Det märks verkligen att jag inte har träffat honom på några dagar nu! Och jag ska tillbringa HELA kvällen med honom.. Bara mys i massor <3 Jag skulle verkligen vilja se Lets Dance, men är osäker på om Jimmy vill de.. Hmm, det är ju handboll idag såg jag! Brukar inte typ alla killar vara intresserade av sport? Vi får väl se vad de blir, men i vilket fall som helst så ska jag få vara med honom =)


Till alla er nyfikna ;) Här har vi mitt hjärta  <3 KÄRLEK!! <3


Jaha, då var man 800 kr fattigare

3bb86c508a3137be3c6aae4662c6e5ce.png

Jaha, då var man 800 kr fattigare nu då:(


Så sant så :)

0-788b15471643205d6c4091fa5a1cafb6.png

Så sant så :)


Snart är det helg =)

Nu har det snart gått 2 dagar sen jag träffade Jimmy sist, inte bra =/ Fast egentligen är det nog ganska bra att man inte träffas hela tiden. Det blir ju mycket mer spännande om det går 1 eller 2 dagar emellan! Saknaden hinner ju bli himla stor, faktiskt ;) Men som sagt, imorgon ska jag få träffa honom =) En fredag kväll med mitt hjärta är bara såå underbart <3 Och på lördag är det bokat med bio nu: Snabba Cash. Kan kanske vara något? Såg att den skulle vara 2 timmar lång, så då får man hoppas att den åtminstonde är sevärd =)


Nu ser jag verkligen fram emot denna helgen =) LÄNGTAR SÅÅ! Synd bara att man har några helvetes timmar att ta sig igenom imorgon på dagen först. ( Skola, massa ärenden osv.. ) Men sen så ;)


Nä nu ska jag fortsätta här hemma med det sista!
Sov gott sen allesammans =)


Min dag ser ut såhär:

Skola 09.00 - 16.00

Tåg hem

Promenad med Hunden

Renbädda

Tvätta

Städa

Laga middag

Diska

Kafferep med Rebecca via tele ;) haha

Duschen

SÄNGEN


USH vilken tråk dag! Bara massa "att göra saker" hela dagen =/ Men det är bättre att få det fixat idag, så slipper man allt sånt tråkigt i helgen! Då har jag ju verkligen INTE tid för städ och tvätt ;) Nope =)


By the way så hade jag rekord på besökare för någon dag sen =)



Nu är jag och björnen hemma hos Ve

16cc01529a961331553c1889f65ad634.png

Nu är jag och björnen hemma hos Vera på kaffe mys:) zindra trivs som fisken i vattnet i veras famn!


Antar att det syns på långa vägar?! ;)

Jag har ju helt glömt bort att berätta en sak!! Igår när jag var i skolan så stod jag och pratade med en tjej som jag har fått bra kontakt med. Under tiden jag pratade med henne så fick jag ett medelande från Jimmy. Självklart började jag skriva tillbaka på de och under tiden jag står där med telefonen i handen säger hon:

"Är du kär?"

Jag svarar: "Ehh JA det är jag, hur kunde du se de?"


"Ibland syns det tydligt på vissa människor =)"


Tänk er att en tjej som jag endast har träffat 1 dag kan se att jag är kär?! haha.. Det är ju egentligen helt sjukt! Antar att det strålar förälskelse om mig <3



Idag fick vi sluta tidigare i skolan, skönt! Fick skynda mig till tåget, som jag PRECIS hann med! Haha.. Sara kommer inhoppandes på tåget precis när dörrarna ska stänga, puuhh! =) Och nu har jag massor att göra känns det som. Jag ska duscha, äta middag, hem till mamma och skriva ut min första arbetsuppgift till skolan, vidare till ICA och handla lite nödvändigheter och sist men inte minst hem till Vera =) Ska bli skoj att träffas idag snäckan, är såå nyfiken på din fina lägenhet =)


LÄNGTAR TILL HELGEN!!!!!!!!!!


De känns sjukt bra att ha sin pojk

0e901f66f950e3dcd02cd55c1dab2b9e.png

De känns sjukt bra att ha sin pojkväns namn på sin väska;) passar perfekt!


Första skoldagen avklarad!

Nu kära läsare har jag kommit på att jag kommer blogga mkt mindre nu när jag går i skolan. Det är något ni får ta :P Kanske 1 - 2 inlägg om dagen, mer hinner jag inte!!


Idag har det gått bättre i skolan =) Tack och lov. Kan kanske bero på att jag har lyckats få kontakt med lite människor idag! Kul =) Och självklart blir det alltid människorna som rökar, haha! Det är dom som är mest sociala, faktiskt! ( Förlåt alla icke rökare, hehe ) Fick även min första hemuppgift idag! Skrämmande.. Hoppas att det kommer gå bra :S Hade faktiskt tänk sätta igång redan ikväll. Det tråkiga är att man måste ha det dataskrivet =/ Och vem har en skrivare hemma liksom?? Inte jag.. Jag har en enkel lite blogg data, inget mer! Så nu ska jag åka hem till Mamma i Stävie och skriva uppgiften där =) Frågorna som vi skulle använda oss av för att få hjälp på traven såg ut såhär:


Vilka är dina starka sidor i förhållande till ditt val att studera på Socialhögskolan?

Vilka är dina svaga sidor i förhållande till ditt val att studera på Socialhögskolan?

Vilka är dina möjligheter med att välja att studera på Socialhögskolan?

Vilka hot finns mot ditt val att studera på Socialhögskolan?

Så nu gott folk förstår ni kanske att jag har att göra?! Denna analysen skulle vara på en A4 sida, datorskrivet! HJÄLP! haha.. Jaja, jag får göra som jag brukade på gymnasiet och bara babbla på i texten! haha =) Då fick man i alla fall VG om inte mer..! Men nu är ju detta tyvärr inte gymnasienivå.. Det har lärarna poängterat väldigt tydligt för oss idag. "Jag vet liksom, nu är det allvar.."


Nog snackat om skolan!! Idag ska jag få träffa mitt hjärta <3 Längtar såå! Även om det bara blir för någon timme ikväll så betyder de såå mkt!! Tycker om honom mer än ord kan beskriva.. Faktiskt ;) LÄNGTAR! Massor av mys...





Massa skolsnack!

Då var "första skoldagen" avklarad! Puuhh..

 Jimmy var snäll och skjutsade mig till stationen imorse! Kunde ju inte gå i mina stövlar i alla snön! Haha.. Hade nog sett ut som "bambi på hal is" eller något ;) Och VISST skulle biljett automaten klydda! Drog mitt VISA kort 3 ggr och där bara stod ERROR! Men va fan.. Till slut gick de, typ såhär 3 minuter innan tåget kom. Jädrans tur =) Väl på tåget slumrade jag till sådär 3 ggr, haha.. Satt och lyssnade på mina favorit låtar och var tvungen att ställa alarmet på mobilen 3 min innan tåget skulle vara framme i Helsingborg. Det hade ju varit jädrans snyggt om man hade slumrat till ordentligt och vaknat upp i Ängelholm eller något.. Haha! Som tur var hände inte det!


Väl framme på knutpunkten kunde jag inte låta bli att ta en sväng inom Espresso house och köpa en Latte maccchiato =) MUMS! Och skulle jag nu promenera 10 min till skolan så värmer muggen gott i handen! Det var relativt lätt att hitta, frågade endast om vägen 1 gång =) De ni ;) haha.. Och snacka om att jag var nervös! Tack och lov har skolan en reception så dit gick jag direkt. Dom visade mig vägen till inskrivningssalen och fär vi skulle fotograferas. Spännande.. När jag kom 08.30 var där bara 4 andra också. Antar att jag var ute i väldigt god tid! Läste på pappret och ser att inskrivningen skulle vara någon gång mellan 09 - 10. Då var jag alltså ute i väldigt god tid! haha.. Aja, typ resterande 70 pers kom mellan halv tio och tio. Vi var 90 elever och blev uppdelade i 2 klasser ( C + D ) Jag hamnade i klass D. Intressant fakta för er som undrar ;) hehe.. Efter inskrivningen blev det en rundvandring på skolan. Super fint, verkligen fräsht och modernt! GILLA =) Sen köpte vi alla något att fika och satt och snackade i cafeterian en stund..


Runt 12.30 ---> Hemfärd


Nu när jag kollar på mitt schema så är det väldigt tufft! Jag går i skolan ca alla dagar i veckan (måndag till fredag) 09.00 - 16.00 =/ INTE KUL! Och så kommer det vara fram till den 1:e Mars ungefär.. Därefter blir det ganska lugnt igen, och tur är de =) Dom säger att innan den första tentan så är det ett helvete, typ.. Men när den är gjord kan man andas ut igen och vara lite mer ledig! Så nu tycker jag att mina läsare ska önska att tiden går liite snabbare, för min skull =) Pratade med min chef på Kullagården om den eventuella nattjänsten, och ska komma in till henne på fredag och titta igenom allt.. Vi får se hur det blir! Men för säkerhets skull ska jag skicka in ansökan om både bidragsdelen och lånet! I fall i fall :S


Nu ska jag sätta mig med alla mina papper och lägga dom iordning inför morgondagen! Ska även förbereda "skol-väskan" haha =) Hmm, vad skulle man kunna äta på lunchen imorgon då?! tror man kan ha med sig 2 mackor och någon morot kanske? Äter ju helst middag hemma sen på kvällen faktiskt.. Ilandsproblem det där ;) haha!


Ha en bra måndag kväll =) CIAO!


Nu har jag i alla fall hittat rätt

55c6c8f67c2227cffeed877175b3564e.png

Nu har jag i alla fall hittat rätt:) Det låg inte alls långt ifrån stationen knutpunkten. Och vet ni vad? Jag har fullt med fjärilar i magen;) hi hi..


Idag börjar jag plugga =)

Igår var det verkligen en mys söndag =) Sov till 10.30 sen kom Izza hit och höll mig sällskap under några koppar kaffe. Jätte mysigt gumman.. Och jag blev allt lite rädd när det helt plötsligt ringer på dörren =) Haha!!

Runt 14.00 körde jag hem till Jimmy, har varit såå nyfiken på hans lägenhet nu ett tag så jag ville gärna se den! Och den var jätte fin =) Passar honom perfekt!

16.00 vankades söndagsmiddag hemma hos Mamma, och självklart var Jimmy bjuden =) Simon och hans flickvän Nina var också där, skoj =) Mamma bjöd på super god köttfärslimpa, och jag hade turen att få med mig en matlåda hem ;) hihi.. Under kvällen blev det massor av "facebookande" haha och skratt!! Längesen jag skrattade så mycket faktiskt!! Väl hemma från Stävie blev det massa mys med underbaringen <3 Kolade på en film som heter: The eye med Jessica Alba. Och den var faktiskt bra =) Lite sådär små läskig emellanåt..

Och nu sitter jag här.. Idag är det den 18 Januari och START på mitt nya liv =) Idag börjar jag plugga på Lunds Universitet i Helsingborg ---> Campus. Väldigt spännande =) Önska mig lycka till idag, känns som att det kan behövas! Haha..


Här har vi bio nördarna;) strax bl

3553cf78a3f9444e57c261a3decc804a.png

Här har vi bio nördarna;) strax blir det inköp av cider och nötter:) FINT! Ha ha


Bio med becciz ;)

Kvällen igår var super på alla sätt och vis =) Började med att jag och Jimmy fick några timmar för oss själva här hemma ;) Lagade lite mat och hade det jätte mysigt! Tyvärr blev det bara SKIT av köttet! Kan ju säga att jag aldrig kommer köpa fläskytterfilé igen! Grr.. Jävla skit kött helt enkelt! Men men, vi åt ändå och typ låtsades att vi inte brydde oss! Under tiden anlände gäst nr1 = Kenny =) Trevlig prick det där. ( jimmy kompis! ) Efter de blev det mys i soffan till Lets Dance i väntan på att Izza skulle komma. Typ 1 timme senare än väntat dök hon upp =) Då blev det Black Jack och massa "skit-snack" med grabbarna =) En jätte trevlig kväll som vi får göra om snart igen, eller hur...?!


Idag bestämde jag och Rebecca oss för att ha lite kvalitetstid tillsammans =) Kan behövas, eller hur snäckan ;) Så nu har vi precis ätit tillsammans. LYXMIDDAG = Vårrullar och kokgrönsaker! haha.. Eller inte, men gott är de! Och nu ska vi snart bege oss in till Lund och se bio, suuper mysigt! Meet the Morgans heter filmen. Verkade super bra på reklamen i alla fall, så det får vi hoppas på ;)






Ha en bra lördag kväll allesammans!! Kramar från mig <3


En bra fredag =) Filmkväll i all ära!

Jaha, då var man tjänstledig från Kullagården i 3,5 år. Känns fortfarande overkligt och när tanken slår mig att jag verkligen börjar plugga på måndag höjer jag på ögonbrynet och förstår knappt de själv. De som jag har velat sååå länge är nu bara 3 dagar ifrån mig =) Än en gång så kommer jag sakna min älskade arbetsgrupp såå mkt! Har lärt mig mycket på dessa tre åren som fast anställd, hela gruppen har lärt mig massor med saker. Och givetvis ska jag hälsa på dom! Bullefrukost deluxe när Sara kommer och hälsar på =)

Nu har jag diskat, plockat undan, duschat, smort in mig och fönt håret! Nu har jag bara dammsugningen och platta håret kvar, sen är jag redo för kvällen =) Jag och Jimmy ska äta middag tillsammans först, och sen efter de anländer Kenny och Izza =) Wiihhoo!! Filmkväll i all ära ;) Nä nu måste jag fixa till mig..


Soo long!


Någon mer än jag som är lika nördi

0-770d6524a67d572b97b48f492e6205d4.png

Någon mer än jag som är lika nördig och inte kan gå förbi "2 för 99 lådan" ?? Ha ha.. Alltid samma visa!:)


Bildinlägg ---> Party med töserna på juldagen =)

PARTY PÅ JULDAGEN! Japp de kan man säga =) Vi firade Vera som hade fyllt år och hon bjöd på tacos, sjukt gott! Dock blev vi alla lite för mätta, som vanligt! Varför slutar man inte äta när man känner sig lagom mätt? Nä, då ska man ändå på den där 2 portionen " bara för att det är såå gott " Suck.. Att man aldrig lär sig!

Drack och hade det trevligt hemma hos mig, sen tog vi oss in till Malmö och CHILLI =) Ett jätte roligt ställe! Jätte bra musik, och när jag menar bra musik då menar jag att dom spelar väldigt blandat med låtar! (80 talare + 90 talare + ny modern musik + gamla godingar!) Dock var stället ganska litet, och tyvärr lite för mkt folk. Men vi hade dte super skoj!! Tack tjejer för en rolig kväll =)


         


Underbara Vera lagar köttfärsen till tacosen =) MUMS!!

         


Ego pic med underbaringarna =)


Självklart blev där en ego pic på oss två med ;)


MASSA pussar från oss ;)


Fridhemsgruppen i all ära =)

Godmorgon allesammans!


Jag hade fått en anonym kommentar i mitt förra inlägg. En fråga om jag känner Lina Larsson?

Japp de gör jag. Vi lärde känna varandra redan som små, säkert över 10 år sedan. Vi bodde på samma område, och jag har gått i samma klass som hennes stora syster Kim. Min mamma och Linas mamma är väldigt nära vänner. och nu när jag flyttade ifrån Jimmy så blev vi helt plötsligt grannar! Skit skoj =)



Igår blev det ännu en mysig dag från början till slut =) Blev ju pannkaksbak med Lina på kvällen, och självklart en några koppar kaffe på de! Och TACK Lina för topsen, haha =)

Senare på kvällen kom Jimmy förbi ;) Ni anar inte hur glad jag är att jag har träffat honom! Alla som står mig nära kan nog se det på mig =) Jag är såå lycklig! Bara tanken på att han ska komma till mig och jag ska få umgås med honom en hel kväll gör mig pirrig och nervös.. hihi.. Jag är verkligen KÄR.. Kär i en underbar kille <3 Och på fredag ska jag spendera många timmar med honom igen! Först blir det god mat, och senare på kvällen kommer även I & K och joinar oss! Filmkväll står på schemat ---> Black Jack! Kommer bli hur trevligt som helst, om inte "vissa" personer råkar somna i soffan och väcker oss med sitt snarkande ;) haha..

Idag jobbar jag kväll, och för en gångs skull känns det inte alls jobbigt! Det är ju min sista jobbe kväll (på schemat) så jag får väl bita ihop. Känns konstigt faktiskt, att från och med måndag så jobbar jag inte i min älskade grupp längre.. Nä då ska man bli timanställd och hoppa runt samtidigt som man ska plugga 100% Jag verkligen ÄLSKAR min jobbe grupp, härliga FRIDHEMSGRUPPEN! det bästa stället jag någonsin har jobbat på. Underbara personligheter och massa massa skratt har jag fått vara med om under dessa tre åren =)


KOMMER SAKNA ER <3



Nu ?r lina hos mig p? flabbkaffe:)

287eb2df79deae0a5e83dc7dc28b307c.png

Nu ?r lina hos mig p? flabbkaffe:) sj?lvklart s?tter jag henne i arbete med mina pannkakor;) ha ha! Ska bli sjukt gott, ?r s?? hungrig!


Nu ?r jag hemma i veras nya l?genh

0-4bbb0f1ac7de5df22ecae230bc34d828.png

Nu ?r jag hemma i veras nya l?genhet och hj?lper henne med lite kartonger! J?tte din l?genhet, d?r kommer du bo bra gumman:) l?ngtar redan till inflyttnings festen;) he he


Jag är såld på denna låten! Sjukt bra!


Mys tisdag =)

Jaaaa! Sara fick sluta tidigare idag, såå skönt! Skulle egentligen jobbat till 17.00 men hade lite plustimmar att plocka ut så jag gick hem vid 14.00 =) Så nu ska jag passa på och renbädda och städa hela lägenheten. Sen blir det duschen och SEN massa mys med min Jimmy <3 En härlig tisdag med andra ord ;)



Flabbkaffe med Lina =)

Dålig uppdatering idag, jag vet!

Dagen på jobb har gått relativt snabbt trots att jag jobbat full dag! Hade planer på att sola efter jobb, men det blev "Flabb-kaffe" med Lina istället =) Mycket trevligare. Och nu när hon gick hem blev det till att avverka en del telefonsamtal + duschen. Känns som att detta blir en lugn kväll. Är jätte trött och hade verkligen behövt komma i säng i tid ikväll! Men alltid när man säger att man ska lägga sig i tid så kommer man på massa saker som ska göras. Det brukar ju heta "Jag ska bara..." Samma visa varje kväll.. Och sen ligger man där i sängen 23.30 helt pigg av allt kaffe man har druckit under dagen och bara trycker ihop ögonen, SOMNA!! Det går aldrig bra... Haha! Och när jag tänker på hur jag ska jobba imorgon (7-17) vill jag bara döööö! suck..

Måndag idag, och exakt 1 vecka till jag börjar i skolan. Det känns fortfarande väldigt nytt och spännande. Lite läskigt är det nog också. Jag vet ju verkligen ingenting, och det är det värsta jag vet när jag känner att jag inte har någon kontroll alls! Måndagen den 18 Januari kl 09.00 sitter Sara på Lunds Universitet i Helsingborg och ser allmänt bortkommen ut! Haha =) Hjälp liksom..

Nä nu ska jag ta tag i det där stora diskberget som jag har försökt undvika nu i 2 dagar!
Ha en bra måndag allesammans!

CIAO


Tack =)

Får börja med att säga tack till alla mina vänner för fina kommentarer till förra inlägget =) Och jaa, jag är såå glad! Har träffat världens mest underbara Jimmy <3


Igår blev det en riktig myssöndag.. Vaknade först relativt tidigt, 11.00. Låg och drog oss till 13.00. Efter de åt vi frukost och sen la vi oss i sängen igen till 15.00. Haha.. Så skönt att bara kunna ligga och slappa så en hel dag! Vi bestämde oss sen för att hämta upp Zindra som mamma hade varit så snäll och passat =) Blev lite snack hos dom, och sen vidare till Pizzeria Viking! Blev 2 pizzor och lite läsk =) Mums.. Kom på att det var ca 5 månader sen jag åt pizza sist. Igår fick jag unna mig de =) Jimmy hade bränt filmen paranormal activity, och självklart fick man se den. Jag tycker dock att film är bäst på bio, och denna hade verkligen varit bättre att se på bio. Hemma blir det inte lika äckligt.. Men den var bra, och slutet var ju värst :S Moohhaa ;)


Jobb idag: 07.00 - 15.30 =/ Vill inte alls...


10 Januari

Idag är det den 10 Januari, en väldigt bra dag =)

Ett datum jag alltid kommer komma ihåg..

Dagen då Du och Jag blev VI ;)


Nu ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på film.. såå mysigt.. Fast jag vet inte om det kommer bli så mysigt eftersom vi ska se Paranormal activity.. Moohhaa =)

Hej svej =)


Såhär skoj kan man ha på MSN en lördag =)



Godmorgon =)

Nu känner jag mig både utvilad och pigg. Somnade runt 24.00 igår och vaknade 10.00 idag. 10 härliga sovtimmar i dubbelsängen, såå nice! Nu har jag precis ätit frukost och ska alldeles strax köra till systemet och sen vidare till Vera på kaffe =) Efter kaffebesöket ska jag ut till firman och städa, SUCK! Inget jag är sugen på direkt..


Rekord av besökare på bloggen i förrgår ---->





Ser fram emot kvällen som kommer =) Då blir det PARTY med vänner!


En väldigt skicklig kille --->




Gillar ni att titta på POPPIN så måste ni se detta =)


Middag hos mamma =)

Då har snart denna dagen också gått, tiden går så himla snabbt.. Ibland för snabbt!

Mamma ringde tidigare idag och frågade om jag ville äta middag hemma hos dom i kväll? Ehh JA TACK! Tacograttäng med sallad tackar man verkligen inte nej till! Sjukt gott.. Sagt och gjort! Nu sitter jag här hemma i Stävie och är mätt och belåten.

Tack älskade mamma för super god mat!!

Om en stund ska jag köra hem till mig igen och möta upp Izza =) Vi har bestämt att vi ska ha en Let´s Dance och Guitar Hero kväll! Super trevligt, med en super vän <3 En lugn och skön kväll med andra ord!

Imorgon blir det dock inte lika lugnt ;)

HAJ!


Idag har söta celle varit hos mig:

0-44329d154fc4b5540e91ec36d263f209.png

Idag har söta celle varit hos mig:) jätte kul att träffa dig snäckan!


1 fråga ---->



Hej:) Jag har ett par frågor, när ska du börja skolan och vad är det du ska plugga till? Vem är denna mystiska J;) Kul att du har träffat ngn=)


Jag ska börja skolan den 18 Januari, och det känns jätte spännande. Vill utbilda mig till Socionom. En helt ny värld kommer att öppnas och jag hoppas innerligt att jag kommer klara av det! Det är ju inte som att gå på gymnasiet direkt ;) Så om allt går som jag vill så ska jag läsa i över 3 år. Och självklart hoppas man på en examen =) Om jag fullföljer skolan så är jag färdigutbildad socionom samma år jag fyller 27. Helt perfekt! Sen efter det är det hög tid för familj!

Jag har träffat en kille som heter Jimmy, en helt underbar människa som jag tycker jätte mycket om <3 Jag har vetat vem han har varit i många år, och har alltid tyckt att han har haft något visst ;) hihi.. Glömmer aldrig när jag var 16 år och vi sommarjobbade tillsammans på parkförvaltningen i Kävlinge, dock i 2 olika grupper. redan då var jag hemligt förälskad och tyckte att han var såå snygg! Tyvärr vågade man inte visa de, och det slutade med att jag blev tillsammans med min förra Jimmy istället. haha.. Men nu så har jag den rätta Jimmy hos mig, och jag hoppas verkligen att detta utvecklas till något bra =)

Och det finns anledningar till att jag inte har gjort honom "offentlig" i bloggen än.. Men vem vet, rätt som det är så dyker kanske en bild upp ;)


Nu ska jag invänta Celle Belle =) Vi kom på det att vi är båda lika rastlösa idag. Båda är lediga och har INGET att göra. Så vi bestämde oss för att göra INGET tillsammans istället!! Blir nog några koppar kaffe och en film i soffan skulle jag tro =) MYS!


Då var det dags för en...



Kvalitetstimmar med Rebecca =)



Idag har jag och Rebecca lite kvalitetstid tillsammans =) Suuper mysigt! Jag gav som förslag igår att vi kunde träffas, laga lite mat tillsammans och bara umgås! Sagt och gjort =) Vi ska laga Thai-gryta. Efter Rebeccas recept! Och vet ni vad? Den är SJUKT GOD!


Fler läsare för varje dag =)

JA! Nu har jag snart över 100 läsare =) Wiihho!




Gårdagen var suuuper på alla sätt och vis! Hade först min underbaring här på kaffe, VERA =) Efter de så avlöste Izza henne, haha.. Hade bestämt att vi skulle ha en liten GH kväll och försöka plocka lite GULDSTJÄRNOR! Sagt och gjort. Izza fick sin första guldstjärna ---> Grattis gumman! Du börjar ju verkligen bli skit duktig =) Strax innan Izza skulle köra fick jag ett väldigt trevligt förslag från Jimmy ;) Så just nu ligger TYP världens finaste kille och sover i min säng. Och trots att jag bara har fått ca 4 timmars sömn, så känner jag mig pigg. Antar att det inte stämmer lika bra längre i eftermiddag..? Hehe...


Nä nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen pussa lite på sötizen <3


Nu har liraren anlänt:) ha ha! Shi

0-363744a318f226ace13874581a962c7e.png

Nu har liraren anlänt:) ha ha! Shit vilka GH NÖRDAR vi är! Ge oss våra guld stjärnor! ;)


Tack älskade Vera för idag!!



Nu har jag och Vera precis avverkat 2 koppar kaffe, glass och massa "skit-snack" Det största samtalsämnet just nu är ju självklart KILLAR! Varför förstår man sig aldrig på dom??? Haha..

Varför gör dom som dom gör?

Förstår dom inte vad VI menar?

Jag är såå trött på att behöva JAGA!


Haha.. Komiskt det där.. =)


Städetagen!

Jag skulle egentligen "bara" renbädda och tvätta.. Men vem kan slita av alla sängkläder och lägga på nytt och fräsht UTAN att städa sovrummet först?? Inte jag.. Så nu är jag igång med en storstädning, tar hela lägenheten när jag ändåhåller på =) Ska även "städa ut julen" JA JAG VET, jag är lite sen.. Känns som att typ alla andra redan har gjort de.. Men bättre sent än aldrig! Söta Vera ringde precis och ville komma på kaffe, GÄRNA! En mkt trevlig överraskning såhär en onsdags eftermiddag =)


Lyssnar på lugna ballader och tänker...
Kanske tänker jag för mkt..?


Det Har bara gått 3 timmar sen han

61ecbe087209fc1d716df13eb4b8ecab.png

Det Har bara gått 3 timmar sen han körde, och jag saknar redan honom! ;)


97 läsare =)

Godmorgon alla 97 läsare =)


Gick in på statistik sidan innan idag och ser att mina läsare verkligen har hängt med mig till blogg.se =) KUL!! Ca 90 - 97 läsare varje dag. Jag vet ca 20 pers som läser, undra vem alla ni andra är????

Igår kom J hit till mig ;) Wonderfull... Nu har vi träffats 3 dagar på rad och han har sovit här alla nätter =) Allt känns såå bra. I think I´m in love <3 Underbarare kille får man leta efter ;) hihi.. Vet inte när vi ska träffas nästa gång, men antar att det inte lär dröja särskilt länge.. Och de GILLAR vi!

Just nu står Izza i mitt vardagsrum och lirar GH ---> Fleetwood Mac - Go your own way!


SJUKT BRA LÅT!!


Har blivit 2 koppar kaffe och lite skitsnack of course =) Börjar snacka om vad som händer till helgen! Haha, det är bara tisdag och vi ska redan planera! Typiskt oss =) Vi får väl se vad som händer, J och hans kompisar kanske också är med på noterna ;) I hope so.. hihi...


Jobb ikväll ---> Mindre skoj!!!!!!!!!!!! Suck...




Idag har jag och sötaste björnen v

0-234e82f48deb21d76cb4a21bc3d223b4.png

Idag har jag och sötaste björnen varit på djursjukhuset. Dags för dom årliga sprutorna! Blodprov för att kolla fenemal värdet och sen vanlig vaccination. Och hon var lika duktig som alltid:)


BILDINLÄGG ---> Julafton 2009 hemma hos Mormor

Hade en underbart mysig jul =) Några av dom viktigaste personerna i mitt liv fanns runt mig hela kvällen.. Såå mysigt! Jag älskar Julatfon. Umgås med människor man älskar och bara ha det jätte trevligt! Och ett stort TACK till mormor som hade fixat allting såå bra =)


         


Jag, min bror och underbara Mormor

         


Fina dukningen =)

         


MUUUUMS!!!!!!!!!

         


Lillebror och Mamma =) Han är inte så "liten" längre =)


Söndag <3

Såå skönt det är att ha jobbat klart sin helg! Har inte haft dom roligaste passen heller direkt :S Och nu är jag ledig 2 helger på rad. WUNDERBAR!! Vad vi ska göra på dom vet jag inte än, återstår att se =)


Idag är det söndagen jag har längtat efter läänge ;)

Mys Mys Mys

Lär inte bli mer bloggande för min del idag, då jag kommer vara helt okontaktbar


What a surprise!!

Vilken överraskning!!!!!!!! =)


Igår när jag hade slutat så gick jag raka vägen hem, gick ut med Zindra och sen ställde jag mig och nördade mig lite med mitt älskade GH =) Då ringer telefonen och det är söta J ;) Snackar som vanligt och sen frågar han mig om han inte kan få komma upp en stund..?


Ehhhh NUU??

Jaa..

Men öhhh jag har inte sminkat mig och har typ skit fula kläder.

Men va fan, skit i de, jag är precis lika ovigjord.

Ok =) visst!


Så underbara J har spenderat natten här hos mig =) Såå mysigt! Det är nästan lite sjukt hur bra det känns på såhär kort tid.. Men jag är GLAD! Fruktansvärt glad.. Hihi..

Nu ska jag bege mig till jobb snart, ska bara pussa lite på J först ;)


Dagens middag: köttbullspanna med

0-18a1b00bb5bce860738c9a3f7ccbcb21.png

Dagens middag: köttbullspanna med stekt ägg:) MUMS!


Jaa! Då var första guld stjärnan f

0feebe4f74ff3d8ae9b6403ebd2242ab.png

Jaa! Då var första guld stjärnan fixad! Inte en enda miss, och mycke pengar in på kontot! Ha ha.. GH NÖRD! :)


RÖKFÖRBUD!! =/

Vaken? - Japp

Pigg? - Nope

Idag är det ingen bra dag. Idag har den hemska dagen faktiskt infunnit sig. Från och med den 1:e januari 2010 är det rökförbud i hela kommunen (Tror jag de var??) Skit samma, det är i alla fall rökförbud på Kullagården, och där jobbar jag!! NEJ liksom! Vi får endast röka 1 gång per dag och det är på våran rast. Och inte ens då blir det lätt, vi måste nämligen lämna Kullagården och gå ut och ställa oss på någon trottoar som inte hör till verksamheten. Jag gillar inte detta. Jag hatar det om jag ska vara ärlig.. Jag tror absolut inte att jag kommer sluta röka pga detta, det krävs en stark vilja inte bara ett förbud! Därmed tror jag att jag kommer röka mycket mindre. Eller jo de lär jag ju göra. Och de kan ju vara positivt..!

Nu blir det en efterlängtad kpp kaffe + EN CIGG!!

 


Nyårsafton 2009

Jag korkade upp min första cider runt 17.00 här hemma, sjukt efterlängtat! Blev upphämtad av Rebecca strax efter 18.00 då vi skulle hem till Izza och ha en lite mys nyår hemma hos henne innan vi skulle vidare. Kom till min finaste och huset bara doftade av god mat! Izza hade gjort potatisgrattäng, stekt upp dom marinerade kycklingfiléerna och skivat grönsaker. Verkligen sjukt gott!! Vi alla åt nog liite för mycket, eller hur Becciz?? haha.. Vi hade problem med att komma i våra klänningar efteråt! haha =) Efter middagen kom Vera och Sonny, efterlängtade!! Blev en del cider innan det var dags att bege sig ut till den "stora" festen i Hög. Tack Izza för skjutsen, och jag tycker fortfarande att det känns konstigt att du inte var med.. Men de tar vi igen nästa år, eller hur snäckan?! Och då förhoppningvis har vi våra karlar med ;) Tsss..


Väl på plats i Hög möts vi av en massa folk ( rättare sagt 90 pers ) TYVÄRR så var åldern ganska låg.. 19 - 21 var nog snittet på typ alla utom vårt "gäng" Kändes sisådär faktiskt, min bror är ju i den åldern.. Men vi gjorde det bästa av situationen =) Dansade, snackade och hade det allmänt trevligt! Tack allesammans för en härlig nyårskväll med er! Läggdags runt 04.00 LAGOM SLITEN! haha...


Skulle egentligen fått besök på natten av söta J, men det blev aldrig så =/ Tyvärr..



Nyanlända till Izza, står och väntar på att maten ska bli färdig =)

         


Helt tvunget att sötizarna kom med på en puss bild ;)

         



Hela gänget samlat =)

         


3 Girls =)


Det var alla bilder gott folk! Tyvärr har jag inga foto från festen ute i Hög. Valde att lämna kameran hemma med tanke på stöld risken. Nu ska jag spela lite GH med min finaste Izza =)

Soo long!


Nu har jag ett ny städat hem, en m

0-4f9f998c9c0789e65bfbb74c215b9ba8.png

Nu har jag ett ny städat hem, en mätt mage och en sliten sara! Puhh.. Skönt att ha de gjort! Nu blir de snart duschen, skönt! :)


Mina nyårslöfte

GODMORGON BLOGGEN!

Då var dagen kommen, dagen då jag ska skita i Metro och börja blogga här igen på blogg.se. Känns super skoj! Nu jävlar ska tangenterna bli uppslitna, haha =)

Tänkte inte berätta så mycket just nu om mitt nyårsfirande, tar det sen när jag har fått hem min kamera (som just nu ligger hemma hos Izza) Känns roligare med både text och bilder =) Däremot tänkte jag avslöja mina nyårslöfte för er! Tidigare har jag aldrig satt några löfte. Jag har kännt på mig redan innan de nya året hr startat att jag aldrig ahde klarat att hålla dom! (Kanske har jag då satt för höga krav på mina löfte?) Men detta året har jag kommit på 2 st och dom känns rimliga, faktiskt =)

Nyårslöfte 1 = Använda tandtråd VARJE kväll! Enstaka undantag får förekomma.
Tandläkaren har alltid sagt till mig att jag har jätte fina tänder, vilket är super juh. Men däremot så har jag små små början till håll mellan de flesta av mina tänder, tyvärr.. Detta pga att jag är super slarvig med att använda tandtråd! Tack och lov så har dessa små karies angreppen inte utvecklats pga att jag borstar tänderna väldigt noga och tuggar Extra tuggumi varje dag.  Vissa av dessa små hålen har jag haft sen 98 (antar att jag skötte tänderna väldigt dåligt då?!) Och vad jag menar med enstaka undantag är om jag te.x skulle sova hemma hos någon som inte har tandtråd och jag själv har glömt min, men annars ska det göras varje kväll!!

Nyårslöfte 2 = START på ny träningsperiod från den 1:e Januari till den 1:e Mars = 8 veckor.
Då var det dags att stta igång! Har dragit på mig 2 extra kilo under Thailandsresan och julen =/ Inte bra! Nu är det dags att gå ner dom, och gärna lite till om de skulle gå =) Tiden jag ska hålla på är rimlig, 8 veckor. Inte för lite och inte för mycket! Har inte satt något slut mål, utan kör på så gott jag kan!


Detta innefattar:

* Får endast synda 1 dag i veckan. Och skulle jag vilja synda godis + skräpmat den dagen så är det OK! Jag har en dag jag får äta onyttigt på, sen får jag välja vilken dag jag vill. Behöver inte tvunget vara en helgdag. Skräpmat för mig är te.x Pizza, hamburgare. All mat som man kan köpa ute, typ! Alla andra dagar ska jag äta normalt vilket innebär den vanliga husmanskosten som jag gillar. Jag kan ju dock hjälpa mig själv lite på traven genom att minska lite på portionerna =)

* Minst 3 ggr med motion varje vecka. ( promenader, simning osv.. )

* Vägning varje fredag morgon, och detta ska dokumneteras med foto.

* Alkoholintag endast 2 ggr på 2 månader. Kan kanske vara lite trist, men jag får helt enkelt lära mig att man inte behöver dricka cider varje gång man ska umgås eller festa med vännerna. Man kan ha skoj nykter också!!


Japp, detta var mina nyårslöfte. Och dom ska jag klara!! Gör jag inte de så kommer jag bli fruktansvärt besviken på mig själv. Nu jävlar finns de inga ursäkter längre! Nu har man levt gott i snart 2 månader, och någon gång får de räcka. Jag hoppas på bra resultat, både va mina tänder och vikten =)

Hejjar ni på mig???!!

 


RSS 2.0