Varje minut är viktig..

Då var ännu en dag gången.. Ibland kommer jag på mig själv att tänka på "hur fort tiden egentligen går". Ett dygn har 24 timmar, och utav dessa 24 timmar är man vaken ungefär hälften.. Väldigt ofta känner jag att jag skulle behöva fler timmar på dygnet, för att jag ska hinna med allt.. Men det vet vi alla att det aldrig kan ske. Man får istället ta vara på de få timmarna man har i vaket tillstånd och försöka göra något bra av dem...



Godnatt

Dagens träning

1 TIMME PÅ CROSSTRAINERN = 620 BRÄNDA KALORIER

Jag är helt slut!



Men jävligt nöjd :)

Resultatet ;)

Jag verkligen älskar känslan som infinner sig i min kropp efter att jag har varit hos frisören :) Det tråkiga är att det tar 2-3 månader tills nästa gång :( Hade jag haft MKT pengar så hade jag infunnit mig hos frisören minst 2 ggr i veckan för behandling av håret. Framförallt så är tvättningen UNDERBAR! Ohhh :) Idag blev det slingning och klippning! Dock bara topparna för att jag ska ha LÅNGT HÅR! :P

FÖRE ---->



EFTER ---->





Blev verkligen såå nöjd :)

Vad tycker ni?!

Nu åker utväxten!! :)

img_1161 (MMS)

Nu åker utväxten!! :)


Godmorgon!

Idag är det äntligen dags!! Ska till Salong Holst och bli fin i håret igen :) Som jag har längtat! Klippte och slingade mig i mitten på Augusti innan skolan skulle börja, och det är ett bra tag sen! Har en mega utväxt, och håret är såå slitet.. Ska bli skönt att bli snygg i håret igen ;) Jag älskar att vara BLOND, och då menar jag inte "gul-blond" utan VITBLOND! det ska vara så ljust som det bara går, då är det som bäst :P



Denna hårfärgen kallas väl TYP råttfärgat??! Ush ush...


En mysig måndag <3

Det har varit en underbar eftermiddag/kväll :)

Jag och älsklingen har gjort detta:


* Ätit en god middag tillsammans (Ett måste!)

* Fixat ett ärende till oss i byn <3

* Handlat inne på Centersyd

* Handlat på MAXI

* Handlat på Makalöst

* Varit på gymmet och tränat

* Myst framför TV:n och TRE KRONOR :)

Nu tackar vi för oss! ZZzZZzzZZZzz

Dagens träning

15 min crosstrainer 15% motstånd = 155 kalorier brända

45 min styrkepass

15 min crosstrainer 15% motstånd = 155 kalorier brända



Hihi :) Mattes lilla skit-fis är inpackad ...

img_1153 (MMS)

Hihi :) Mattes lilla skit-fis är inpackad pga kylan! Hon var inte särskilt förtjust i att ha något på sig direkt ;)


Snö snö och ännu mer snö...

Pågrund av all denna snö och att jag hade behövt ta tåget till Lund och till skolan idag så sket jag i att åka dit! När jag vaknade och tittade ut genom fönstret insåg jag att en del tåg antingen skulle vara inställda eller kraftigt försenade.. Och jag är inte intresserad av att stå och frysa i timmavis på stationerna för att komma till skolan och gå på någon ensataka föreläsning. Då är jag hellre här hemma och drar nytta av dessa timmarna och pluggar istället! Ett mycket bra beslut enligt mig :) Sitter här med mina nya morgontofflor, inlindad i min morgonrock och dricker varmt te :) Tyvärr måste man ändå kl på sig var 4:e timme och bege sig ut med hunden, men det får man ta! Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Har en mega reflektionsuppgift som ska vara inne på onsdag 15.00. All tid är dyrbar tid, så ingea timmar får gå till spillo!

Hörs sen igen!


Måndag = Vägning

Då var det måndag vilket innebär vägning! Blev en aning förvånad när jag ställde mig på vågen för en stund sen ---> -0,5 :) GÖTT! trots att jag syndade både "ute-mat" samt godis igår och förutom de så är även "röda-veckan" på intågande så jag var helt säker på att jag skulle ha gått upp! Nu har jag i alla fall gått ner de 0,6 jag gick upp förra måndagen :) Ska göra allt jag kan för att ha gått ner ännu mer till nästa måndag!


Dagen idag har sett ut såhär:

Idag har jag varit så upptagen så att jag har haft absolut NOLL TID att blogga! Sorra alla trogna kära läsare.. men nu kommer här en lite uppdatering i alla fall :P

Idag har jag/vi gjort detta:

* Jobbat på Kullagården 07.00-15.30. Trodde att det skulle vara mega segt idag, men tiden har faktiskt gått relativt snabbt! Och trots det "roliga" vädret så har humöret varit på topp hela dagen :)

* Blev upphämtad av Jimmy efter jobb. Då begav vi oss mot Center Syd och MAXI! Hade sett ett par morgontofflor där som jag bara var tvungen att ha! Fårskinnstofflor - check! Blev en del annat julpynt där också, bland annat en adventsljusstake :)

* Efter MAXI-besöket körde vi till Bauhause i hopp om att hitta en transformator till en av mina gamla ljusstakar här hemma, men istället körde vi därifrån med en mega snygg julstjärna och det blev en massa snack i bilen om att börja dansa bugg tillsammans :) Träffade på en gammal vän inne på Bauhause och jag hade absolut velat dansa hos honom! Problemet är priset :( Men han lovade att vi skulle få rabatt om vi började :P Kanske en grej vi börjar med till våren? ;)

* Efter allt shoppande var vi båda två super hungriga.. Och ingen av oss orkade köra hem och laga maten, så det fick helt enkelt bli en middag ute idag! Mums, såå gott :)

* Väl hemma blev det lite julpyntande, prat om morgondagen som är väldigt speciell för oss och självklart massa massa mys ;) Som vanligt när det gäller mig och Jimmy! Man kan aldrig få nog av det ;) Vilken tur att jag lyckades träffa världens mest gosiga och kramgoa kille! Skattar mig lycklig varje dag för att jag får ha honom i mitt liv <3

Ja gott folk, det var nog allt! Jag är super nöjd med min söndag och vilken underbar 1:a advent det blev :) Nu ska vi lägga oss.. Ännu en dag imorgon då klockan ringer 05.30 :( Men på tisdag får jag min efterlängtade sovmorgon! Ska bli såå skönt :)

GODNATT!


Äntligen har jag fått mina morgontofflor :...

img_1150 (MMS)

Äntligen har jag fått mina morgontofflor :) super mysiga!


Denna fina julstjärnan handlade jag och äl...

img_1149 (MMS)

Denna fina julstjärnan handlade jag och älsklingen idag :) 259 :- och värd varenda krona! Passar perfekt i mitt sovrum som går i vitt, beige och nougat ;)


Ena sekunden är valpen uppe och busar, två...

img_1136 (MMS)

Ena sekunden är valpen uppe och busar, två minuter efter ligger den och sover.. Naw :)


Naw :) jag blir kär!! Detta är morfar och ...

img_1112 (MMS)

Naw :) jag blir kär!! Detta är morfar och nettans senaste tillskott <3


I Svedala hittar man mycket snö :)

img_1108 (MMS)

I Svedala hittar man mycket snö :)


Ush för detta väder :(

img_1107 (MMS)

Ush för detta väder :(


Till svedala denna lördag :)

Äntligen hemma från jobb :) Det är verkligen INTE skoj att jobba ute när det typ är snöstorm :( men men, nu är dagen gjord så nu är jag glad igen! Ska alldeles strax hoppa i duschen och fixa till mig. Idag ska Mamma, Lars, Jag och Jimmy köra till Svedala, till älskade Morfar och Nettan :) Verkligen längesen jag såg dem båda, så de ska bli super mysigt! Dom har även köpt en liten hundvalp som jag garanterat kommer kela med!

Trevlig lördag allesammans!!

MMS-bloggar en bild på den ursöta vovven sen ;)

Älskar min nya jacka! Jätte skön och otrol...

img_1089 (MMS)

Älskar min nya jacka! Jätte skön och otroligt varm :) Nu ska jag alldeles strax bege mig till jobb.. Mindre skoj! Slutar 13.00 och då är det massa äventyr som väntar ;)


Miss you <3

Fina sms från mitt hjärta är verkligen något som behövs nu <3 Och precis när jag sitter och tänker på honom får jag ett super gulligt sms :) Är man van vid att träffa varandra väldigt mycket så känns det verkligen ensamt i de veckor då man endast träffas 5 timmar.. Men från och med imorgon blir det ändring på de ;) Nu ska jag släcka TV:n i storarummet, packa på mig massor med kläder, bege mig ut på en kvällspromenad med min Zindra och sist men inte minst krypa ner i sängen och kolla utröstningen i IDOL..

Imorgon väntas det jobb 07.00 - 13.00 :( Jag längtar efter min sovmorgon!!

Idag tänker jag synda! 1 näve majs och 1 n...

img_1098 (MMS)

Idag tänker jag synda! 1 näve majs och 1 näve BBQ mandlar, såå gott! Jag verkligen älskar "naturgodis" :) Majsen är gamla favoriter, men BBQ mandlarna var en nyhet för mig och verkligen GALET goda :P


Idolkväll i min ensamhet :(

Nu är jag mätt! det fick blir spagettif med köttfärssås ikväll, mums :) Jimmy har varit och jobbat hela dagen, så jag fick tyvärr äta ensam :( Och ännu värre är det att han nästan precis har kommit hem, och om 1 timme ska han sticka igen! Bio-tajm för honom och hans kompisar.. Kul att man har träffat sin pojkvän 1 timme idag ;( Men istället för att deppa kring det ska jag snart ta en varm dusch och sen kolla på mitt älskade IDOL!



JAY SMITH har varit min favorit sedan hans audition, och än idag är han den absolut bästa i hela tävlingen. Jag tror självklart att han kommer vinna, HAN SKA VINNA!

HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA


Dagens träning

Idag känner jag mig riktigt NÖJD! För det första så har jag varit hemma hos en klasskompis och pluggat. Vi fick gjort jätte mkt så nu känns det lite lugnare med Reflektionsuppgiften faktiskt! Och direkt efter plugget stack jag med Marie och tränade. Super skönt :) Fick reda på strax innan jag skulle gå därifrån att jag kommer få en CYKEL! detta för att jag har värvat 4 personer under hösten! Så alldeles strax blir jag ägare till en splitter ny damcykel från monark. Det negativa i detta är att jag redan har en ny sjösala cykel som "bara står" i källaren! Funderar starkt på att sälja den jag får från TIME :)

Någon som är sugen på att köpa en ny cykel till ett bra pris??? :P



15 min powerwalk 5% motstånd = 75 brända kalorier

Styrkepass 45 min

15 min crosstrainer 15% motstånd = 160 brända kalorier

Gäsp ZZzzZzz

Nu börjar det märkas att jag är trött. Det största tecknet är att jag börjar försova mig! Som idag till exempel, skulle gå upp 06.30 för att vara hemma hos en klasskompis 08.00, istället vaknar jag 07.40. Min kropp brukar göra så här, "säga ifrån" genom att jag börjar försova mig om när det är dags att få sova ut. TYVÄRR jobbar man morgon både lördag och söndag + att jag ska till skolan 08.00 på måndag.. den efterlängtade sovmorgonen kommer inte komma förren på tisdag :( Men men, bara att kämpa på :)



Nu ska jag hem till en klasskompis och plugga! Vi ska sätta igång med den förbannade reflektionsuppgiften som hänger över oss! Hoppas att vi verkligen kommer igång nu :)

Hörs senare!

Ush för en massa plugg!

FY FAN vad jag har att göra för tillfället :( Massa massa plugg! På onsdag i nästa vecka ska reflektionsuppgift 8 vara inne. Jag har knappt börjat med den!! Och tack vare att man har så lite pengar så är man tvungen att hoppa in och jobba hela helgen. Bara tanken på att jag knappt kan plugga i helgen gör mig stressad! Tur att jag har hela dagen imorgon, samt måndag kväll + Tisdag och onsdag dag. Annars hade det inte gått! Och inte nog med det ---> Under tiden man ska hålla på med den förbannade reflektionsuppgiften så har vi ett TEMA-ARBETE att hålla på med i skolan, detta kräver även engagemang utöver skoltid, PUST! Och sist men absolut inte minst så har vi en MEGA TENTA på hela delkursen den 15:e december..

SKJUT MIG!!


Nu är jag trött!

Gud vad jag har varit dålig på att blogga idag! Men har haft upp över öronen.. Har inte ens haft tid att svara i telefonen (Sorry Vera) Puuhh!

Idag har jag gjort detta:

* Ätit frukost med älsklingen

* Varit på ÖB + Rusta och handlat

* Varit på banken

* Handlat i djuraffären

* Provat arbetskläder på Billingshäll

* Druckit kaffe med Izza

* Storhandlat på Willys

* Kämpat upp till tredje våningen med alla påsar

* Packat in alla matvaror

* Ätit middag i Stävie

OCH NU: ska jag alldeles strax hem! Skulle egentligen tränat idag, men det får bli imorgon istället.. Finns ingen möjlighet att hinna det idag :( Buuhhu...

Efter ett extremt kaffesug var jag tvungen...

img_1091 (MMS)

Efter ett extremt kaffesug var jag tvungen att våldgästa Izza på en kopp kaffe! Lite paus i allt handlande måste man ha :) snart beger jag mig till Willys och inhandlar all mat! Och efter de är jag äntligen klar med allt farande överallt :)


Nu blir det sängen!

Satan vad dagarna går snabbt.. Nu är det redan kväll igen. Tror jag känner så för att det har gått i ett idag! Varit i skolan, shoppat en ny vinterjacka, som jag förövrigt är suuper nöjd med! Adidas down jacket heter modellen. Tyvärr har jag ingen bild på den :( men tro mig, den är super fin! Efter skolan och shoppingen blev det gymmet i 1,5 h, middagslagning, varmdusch, påhälsning av Izza och NU ska jag krypa ner i sängen.. Ska bli super skönt! Saknar dock min älskling ;) Om 1 timme har jag honom hos mig <3

Hörs imorgon igen gott folk!

Dagens träning

Egentligen skulle jag ha "vilo-dag" idag, men så blidde inte fallet! Eftersom jag inte har tid att träna varken fre, lör eller sön så får det bli 4 dagar på rad nu tidigt i veckan istället :) Fast egentligen är det 6 dagar på rad eftersom jag tränade både lördag och söndag också! Men det gör mig inget! Just love it :P



15 min powerwalk 5% lutning = 75 kalorier brända

styrkepass 45 min

15 min crosstrainer 15% motstånd = 160 kalorier brända

Vad jag jag blev när jag kom hem och läste...

img_1090 (MMS)

Vad jag jag blev när jag kom hem och läste detta på "kom-ihåg-tavlan" :) KÄRLEK!! <3


Dagens lunch/middag :) mums mums! Älskar f...

img_1085 (MMS)

Dagens lunch/middag :) mums mums! Älskar falafel!


Godnatt gott folk!

Nu är jag helt slut.. I både kropp och knopp :P Träning + städning tar verkligen på krafterna! Har precis fönat håret torrt, för jag om någon kan absolut INTE sova med vått hår. det är nog det värsta jag vet.. För det första ser håret ut som ett helvete dagen efter + att det är fruktansvärt obehagligt att sova när man känner att kudden är blöt/fuktig! tacka vet jag fönen, vad skulle jag gjort utan den ;)

Imorgon ringer kl 05.30 :( Dags för skola 8-14!



Klart!

Äntligen var man klar med städningen och tvätten! Fast jag kan ju inte säga att jag har legat i precis.. haha.. Brukar vara så när jag är hemma själv. Jag går här och städar, ett rum i taget och emellan rummen så tar jag ett bloss, sitter lite vid datan, skriver handlelapp osv.. Inte många knop här inte (Kan också bero på att jag inte har någon anledning till att stressa heller) Men nu är det i alla fall skönt att det är klart! Strax blir det en varm dusch, som jag verkligen längtat efter :) Jag börjar bli desperat!! www.hemnet.se är den mest besökta sidan av mig just nu ;)

<3 <3 <3

Alldeles strax komemr denna UNDERBARA vän hem till mig :)

Kaffe och skitsnack is the shit ;)



Saknat dig sååå gumzan!

DAGENS TRÄNING: 1 timme på crosstrainern! ...

img_1078 (MMS)

DAGENS TRÄNING: 1 timme på crosstrainern! Fyyy fan! Trodde aldrig jag skulle palla :) över 600 kalorier brända! Nu är jag nöjd :P


Träning!

Pigg och vaken?

ush nä.. Men jag är uppe i alla fall! Jag och jimmy bestämde oss för att vi skulle träna idag på förmiddagen tillsammans. Och vill man göra det så får man ta och ställa klockan :) Har massor med saker att göra idag, undrar egentligen hur jag ska hinna med allt! men det löser sig, precis som allt annat!

Nu blir det frukost, sen kaffe och därefter TRÄNING!

Skit-fisen är hemma :)

ÄNTLIGEN har jag min älskade lilla skit-fis hemma hos mig igen!!!! Egentligen skulle hon bara vara hos "husse" mellan torsdag och lördag, men "husse" insisterade på att ha henne längre.. Så vad gör man? Nu är hon i alla fall hemma hos oss igen :) Både jag och Jimmy har saknat våran Zindra såå <3



På tal om Zindra så är det snart dags att bege sig ut på en promenad med henne.. Men idag gör det absolut inget, trots att det regnar! Bara såå mysigt att ha den lilla hemma..

Förövrigt så har det varit fruktansvärt ensamt här hemma utan min älskling.. HATAR när han jobbar kväll! Kan inte klockan slå 23.30 snart så att jag får ha honom hemma hos mig igen? Finns ingen människa som gör mig mer lycklig än du: Jimmy Palm

<3 Evig kärlek <3

Eftersom vissa människor stör sig på att j...

img_1064 (MMS)

Eftersom vissa människor stör sig på att jag "plutar" med läpparna så lägger jag därmed upp en bild där jag "plutar" lite extra mycket ;) Gud vad jag älskar mig själv!!


Dagens träning

JAG VET att jag är gnällig!! Men jag gillade inte alls att vågen visade +0,6 idag :( Tack för era kommentarer, men jag vill inte att mina muskler ska byggas upp på de viset och jag vill absolut inte väga mer pga att jag tränar dem! Hmm.. Jag vill gå ner i vikt!! det är det enda jag vill.. Men nästa vecka så jävlar, eller hur Vera ;) Får tacka dig gumman för suuuper trevligt sällskap som vanligt!



15 min powerwalk 5% lutning = 70 brända kalorier

Styrkepass 45 min

15 min crosstrainer 20% motstånd = 200 brända kalorier

Plut plut ;)

Då var man hemma från skolan! Dagen idag har faktiskt inte varit så jobbig, och jag tror att det beror på att vi har haft en jätte bra föreläsare! det gör verkligen allt :) Har lärt mig jätte mycket nytt idag!

Har fikat på lite knäcke för en stund sen, och om ca 30 min kommer Vera och hämtar upp mig! Då är det träning som gäller :) trots att jag hade gått upp denna veckan, så ger jag järnet! För nästa vecka, då jävlar ska jag ha tappat 1 kilo i alla fall! hehe.. Jag och älsklingen har ju bestämt oss för en sak när jag har nått mitt första mål som är om -2kg! Får se till att skynda mig med de två kilona ;)

Ps: Tack för era söta kommentarer i inlägget där jag "plutar" med läpparna ;) Visst blir man mycket snyggare på bild när man gör så?? haha..

Bloggar mer senare!! Puss hej <3




Idag består dagens föreläsning av detta äm...

img_1075 (MMS)

Idag består dagens föreläsning av detta ämne! Kul jul, eller inte!


Jag visste det!! Fan då :( Denna måndagen ...

img_1074 (MMS)

Jag visste det!! Fan då :( Denna måndagen hade jag gått upp 0,6kg. Jag vet inte om jag ska acceptera de eller inte.. Visst har jag "syndat". En dag åt jag godis och en dag efterrätt efter maten, men samtidigt så har jag varit på gymmet 5 dagar förra veckan??! Kanske är det meningen att man inte ska unna sig något alls? Det verkar ju som att alla dessa timmar på gymmet inte lyckats förbränna de lilla onyttiga jag stoppat i mig.. Men jag ska ändå vara nöjd. Har ändå gått ner 4 vecko på rad, så plus 0,6kg denna veckan är kanske inte "hela världen"?! Trots detta blir de gymmet minst 4 ggr denna veckan, så får  jag helt enkelt hoppas på bättre resultat nästa måndag :)


Kommer ni ihåg? Detta är i alla fall förra...

img_1073 (MMS)

Kommer ni ihåg? Detta är i alla fall förra måndagens statistik.. Imorgon publicerar jag en ny bild :) dock känns det som att jag inte har gått ner något denna veckan.. För mycket av de goda tror jag ;) vi får väl se! Nu blir det sängen.. Skola imorgon! Godnatt :)


Dagens middag - 2 vårrullar med grönsaker ...

img_1071 (MMS)

Dagens middag - 2 vårrullar med grönsaker :) mums fillibabba!!


Dagens träning

40 min crosstrainer 15% motstånd = 420 brända kalorier

20 min powerwalk 5% motstånd = 100 brända kalorier




Jag är grymt nöjd!

Hoppas på att vågen visar NERÅT imorgon :)

På gymmet och kör järnet!! :)

img_1070 (MMS)

På gymmet och kör järnet!! :)


Söndag

Ush! Gillar inte söndagar.. Speciellt när jag vet att Jimmy jobbar kväll hela veckan som kommer :( Sen att söndagen är ett bevis på att den roliga, lediga helgen är över vet jag redan... Längtar tills nästa helg (redan!) då jag får umgås med mitt hjärta igen <3

Tänkte passa på att plugga lite nu på förmiddagen. Har en efterreflektionsuppgift som ska vara klar på tisdag att göra! Skönt att sätta igång med den och få gjort den så fort som möjligt. Plugget förvinner TYVÄRR inte ifrån en..

Dags att läsa 21 sidor i en bok :( suck....

Lady gaga malmö arena 2010

WOW VILKEN KVÄLL!!


Köpte biljetter till Lady Gagas konsert i våras någon gång.. TACK GUD för att jag verkligen köpte den där biljetten! Verkligen en upplevelse över det vanliga :)

Får även passa på att berätta att de var UNDERBARA CELLE BELLES FÖDELSEDAG IGÅR OCKSÅ JUH!! hihi.. 24 år blev denna snygga kvinna ;) Älskar dig SIS!!

Blev upphämtad av töserna i skolan runt 15.20. Efter de begav vi oss in till Malmö och till Jensens Böffhaus där vi hade bokat bord 16.00! Åt en super god middag + efterrätt :) Mums mums.. (Sara älskar att äta på restaurang!) Blev en massa tjejsnack och självklart en del GAGA prat under middagen..

18.00 begav vi oss vidare ---> MOT ARENAN!! Väl framme inser vi att där ringlar en kö typ runt hela arenan! Hmm.. Hur länge ska vi stå här ute i regnet och FRYSA?? Trots den hemska kön, gick de rätt snabbt ändå!

Sen var det bara att hänga av jackorna, gå på toaletten och sen gå ner på golvet och ställa sig! Lyckades få SKIT BRA platser, som ni säkert kunde förstå med tanke på mina bilder ;) Synd om de människorna som hade köat utanför arenan i 1 dag.. Haha! Och här kommer vi 5 tjejer 30 min innan förbandet börjar och bara går rakt ner på golvet och får super platser! Måste kännas himla snopet för dessa människor ;)

Förbandet var sådär.. har väl bara 1 sak att säga: GALET!

Lady Gagas konsert var GRYM! Fan vad hon äger, alltså! Har tyckt att denna tjej har varit skit bra ända sedan hennes första låt Just Dance släpptes! Hon är såå stor! Och en sak som jag märkte igår var att hon var väldigt omtänksam också.. Pratade väldigt mycket i micken ut till publiken om attmänniskor ska älska sig själva och inte bry sig på vad andra tycker, och när konserten var slut skulle vi gå ut från arenan och älska OSS SJÄLVA mer och inte GAGA ;)

BORN THIS WAY, MONSTER BALL, MY SWEDISH MONSTER, FREE BITCH!!

En kväll jag aldrig kommer glömma






















































Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning = 75 brända kalorier

Styrkepass 45 min

15 min crosstrainer 15% motstånd = 210 brända kalorier



Svar på tal

Fick en kommentar från någon som ville vara Anonym:


tänkt på att kroppen behöver ungefär 30 minuters uppvärmning innan du ger dig på styrketräning med "tunga" vikter... :) bara ett litet tips från en träingsvan...

SVAR: Jag vet att kroppen behöver uppvärmning! Nu använder inte jag "tunga vikter" eftersom jag inte vill bygga upp mina muskler i den bemärkelsen att bli stor. Jag har fått alla tips från personalen och tränarna på TIME och jag rättar mig efter vad dem säger, inte vad du som anonym skriver! På introduktionen sa hon till mig att jag skulle endast köra en uppvärmning på 10-15 min för att inte riskera att "ta ut mig" för hårt så att jag kanske inte skulle orka styrke passet! Istället ville hon att jag skulle lägga lite mer krut efter styrkepasset och köra kondition där, när musklerna är uppvärmda! Så nu vet du det!

På tal om träning så sticker jag och tränar nu! Sällskapet idag blir Vera och Celle :) Wiiee!! Fjärde träningspasset denna veckan, och hoppas även på ett imorgon också!

hej svej


NU ÄR JAG REDO!!! Lady Gaga på Malmö arena...

img_1059 (MMS)

NU ÄR JAG REDO!!! Lady Gaga på Malmö arena ikväll, jag är sjukt laddad!! Men först in till skolan på reflektionsmöte! Ingen komplettering här inte ;) haha!! Ses i dimman gott folk!


Nu är jag verkligen laddad!!

Ohhh vad jag längtar!! Imorgon vid denna tiden står jag och 4 härliga tjejer och skakar rumpa till en av världens bästa artister just nu ----> LADY GAGA!!! Bokade biljetter till hennes konsert i våras, och imorgon är det ÄNTLIGEN dags! Fan vad skoj vi ska ha tjejer!! Kan nog fortfarande inte fatta att JAG ska se henne imorgon.. Galet ;)



Telephone... Bad romance... Dancing in the dark... Just dance...

Yeeeiii!!




Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning = 75 brända kalorier

Styrkepass 45 min

20 min crosstrainer 20% motstånd = 270 brända kalorier




Extra kul att träna när man både har sin Mamma och Pojkvän som sällskap :)

Jag är verkligen nöjd med dagens träning!

Plugg gör en trött..

Nu är jag helt slut i hjärnkontoret! Suttit och pluggat non-stop i 3 timmar nu.. Puuh! Så nu anser jag att jag har gjort min del för idag! Orkar verkligen inte mer.. Ska äta något litet nu, sen blir det till att förbereda sig inför träningen! Wiiee.. Träning med Mamma, det gillar jag :) Hoppas på att jag orkar allt som jag har tänkt göra också!


Mina shopping "fynd" :)


Jag ÄLSKAR dessa stövlarna! Köpte ett par likadana förra året och har verkligen använt dem flitigt. Har haft dem på mig typ alltid! Passar utmärkt till vardags, men även till fest :) Var på tiden att jag fick slängt mina andra eftersom klacken är helt sönder, samt att spetsen framme vid tån är hålig! Jag vet att jag inte får ont i fötterna av dessa, samt att jag kan vara ute och dansa en hel kväll i dem utan att behöva gnälla :P Underbart sköna stövlar! är super nöjd med mitt köp!

TYVÄRR så handlade jag ett par stövlar på skopunkten för ca 1 månad sen. Skulle ge mig på en stövel med lite högra klack, och insåg sen efter att jag användt dem 1 GÅNG att jag inte kan gå i dem. Tänkte lägga ut dem här på bloggen och försöka sälja dem. Dom är verkligen sjukt snygga, men kan man inte gå i skon så är det ingen idé att ens ha paret kvar.. Tyvärr är det inte något som man kan veta innan :( Just därför var jag tvungen att lägga ytterliggare 500 kr på ett par nya stövlar. Men man lär sig av sina misstag, antar jag?!


ÄNTLIGEN har jag hittat DEN klänningen! wiiee.. Har varit på jakt efter en spetsklänning länge nu, och igår på NOVA inne på Gina hängde den så fint och bara väntade på mig :) hihi.. Var ingen tvekan om att jag skulle ha den! Fick bli ett neutralt svart långt linne till det också! Annars hade den blivit alldeles för utmanande att gå ut med ;)


Super snygga ringar :) Kommer passa perfekt till mina kläder imorgon på konserten!

GÖTT, nu är kläderna till LADY GAGA fixade och jag är super nöjd ;)

Vad tycker ni?

Bjuder på en underbart söt bild på min lil...

img_1006 (MMS)

Bjuder på en underbart söt bild på min lilla skitfis :) hihi. Varje gång vi busar i sängen sträcker hon ut sina små bakben :P haha, ser mest ut som två små "stumpar" Nu kallar sängen! Ska bli skönt att sova ZzzZzZz


Haha!

Tack för kommentaren Anna :P Kom på att det "bara" är onsdag idag för ca 30 min sen! haha.. Här sitter man och tror att det är torsdag och att man absolut ska se lyxfällan.. Hmmm, idag har jag "inte alla hönsen hemma" ;) Jaha, så kan det gå! Blir ett extra avsitt tre kronor istället.. Men IMORGON är det lyxfällan, och då sitter jag bänkad!


Shopping + städ och tvätt!

Idag var det planerat att jag och min finaste Izza skulle till NOVA och shoppa vars en outfit inför fredagens konsert ---> LADY GAGA! Visste sen innan att jag inte har något här hemma att ta på mig (som vanligt.. hehe) Har varit sugen på en spetsklänning lääänge nu! Prövat alla dess sorter i typ 1 månad nu, men inte hittat DEN. Idag gjorde jag det :) En super fin spetsklänning från Gina tricot, som hittat! Lägger upp bilder på mina köp imorgon när jag har lite mer tid :)

Efter shoppingen var det bara att ta tag i dammsugaren, dammelasen och tvätten :( Ush vad tråkigt! Men så skönt nu när det är gjort.. Nu ska jag och älsklingen mysa ner oss i soffan och kolla ett avsnitt TRE KRONOR! Därefter blir det självklart LYXFÄLLAN ;) Yeeeii vilken bra torsdag!

---------------->

YES! kläderna till GAGA på fredag är fixad...

img_1049 (MMS)

YES! kläderna till GAGA på fredag är fixade ;)


Idag är det shopping med min finaste Izza ...

img_1044 (MMS)

Idag är det shopping med min finaste Izza som gäller :) outfit till Lady Gaga konserten eftersökes!


Dagens träning

Hade bokat in sällskap med Mamma på gymmet idag, och som en positiv överraskning kom även min bror Simon och hans flickvän Nina dit! Super kul :) Så nu har även han tecknat kort på TIME! Skönt att ha hela familjen samlad, haha! Eftersom jag bara körde kondition igår så passade jag på att köra styrka idag. Tyvärr blir det ingen träning imorgon då jag har fullt upp! På förmiddagen händer det något väldigt trevligt :P Och på eftermiddagen något mindre trevligt :(



15 min crosstrainer 15% motstånd = 150 kalorier brända

Styrkepass 45 min

15 min crosstrainer 10% motstånd = 97 kalorier brända

YES!

Skolan är avklarad!

och vet ni vad?? Jag är sååå GLAD :) Har haft ett ständigt problem i mina tankar nu länge. Inför nästa tenta som kommer om ca 1 månad så ska vi förhöras på 2 engelska böcker! FAN tänkte jag.. Jag är inte alls särskillt duktig på akademisk engelska, för mig har alltid gymnasie engelskan fungerat bra. Så detta skulle blivit ett mega stort problem.. Nu har jag i alla fall fått reda på att en av dessa böcker finns som e-bok på nätet :) och vet ni vad det innebär? Att jag kan kopiera hela texten från boken och använda mig av GOOGLE TRANSLATE! Wow ;) Att det inte blir helt korrekt översatt gör mig absolut inget, sålänge man förstår det stora hela..! Fan vad gött.. :)

Nu ska jag alldeles strax iväg och träna med mamma :) Ännu en bra sak som händer idag ;) och sen ikväll blir det självklart massa mys med Jimmy, som alltid när vi träffas :P

PUSS HEJ!

Man blir bara fattigare och fattigare...

Det är inte kul att lägga 240:- på en helt ointressant bok! Och att den dessutom är på engelska gör inte det hela mycket roligare :( USH! Hade tänkt sälja av vissa böcker som jag absolut inte kommer ha användning för i framtiden nu till nästa termins start i Januari.. Hoppas på att få tillbaka en del av de pengarna då!



Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng! det är ju skola imorgon 8-14 och därefter TRÄNING med mamma :) det enda jag ser fram emot är träningen... Godnatt allesammans!

Mätt och trätt...

... det är jag nu!

Middagen idag bestod av bruna bönor och stekt falukorv, mums! Känns som att jag är typ den enda av mina vänner som gillar de (förutom Vera såklart!) Men som sagt, denna kvinnan är INTE kräsen! Äter nästan allt, förutom svamp, lever, blodpudding och svartsoppa. Och jag kommer ständigt fram till att mat är något av det bästa som finns :) Maten är till stor del boven i min övervikt också.. Men men, äta måste man juh :P



Har även hunnit med att träna idag :) Verkligen kul när man kan gå och träna med sin pojkvän! Idag körde jag: 30 min crosstrainer 15% motstånd + 30 min powerwalk (första 20 minuterna med 6% lutning och de sista 10 minuterna med 12% lutning) Puuhh.. Idag var det kämpigt, och det gillar jag! Nästan 500 kalorier brända på 1 timme :)

Nu ska jag och älsklingen kolla vidare på TRE KRONOR :) Sen ikväll blir det ännu mer plugg för min del, då Jimmy tvunget skulle kolla på fotbollsgalan! Jag tänker inte kolla på det, varför tortera sig själv liksom?

Såhär svettig blev jag efter 1 timmes trän...

img_1043 (MMS)

Såhär svettig blev jag efter 1 timmes träning idag! Och framsidan är värre :) gött! Nu blir det middagslagning..


Måndag morgon ---> Plugg!

Mina förmiddags timmar denna dag består bara av massa plugg :( Håller på att försöka få ihop reflektionsuppgift 7 nu! Man ska skriva mellan 1000-1500 ord och jag har änsålänge lyckats få ihop 700 :) Det är jobbigt när en uppgift grundar sig på antalet ord, för det kvittar hur många mellanslag, radavstånd eller stycke man försöker förstora så är ändå antalet ord detsamma! haha.. Lärarna är smarta dom :P Har suttit med uppgiften i 2 timmar nu.. Har väl 1 timme kvar till, minst! Ska bli skönt när den är klar :)

Måndag - Vägning

Varje söndagkväll är jag lika orolig.. Tänk om jag har gått upp imorgon? Jag gör mitt yttersta för att gå ner i vikt, så det skulle varit tråkigt om jag hade gått upp! Men även denna måndagen hade jag gått ner :) Wiihhoo! Fjärde måndagen på rad nu som vågen visar neråt! Skulle vilja veta om det är pga träningen på gymmet, eller för att jag verkligen har hållt igen med godis/kakor/cider? Kanske en kombination av båda? Hur som helst så är jag GLAD! Detta sporrar mig till att fortsätta träna även denna veckan!




Idag visade vågen -1,1 kg


YES!! vågen visade ett mycket bra resultat...

img_1036 (MMS)

YES!! vågen visade ett mycket bra resultat idag! -1,1 kg :) nu börjar det verkligen hända något, och det gillar jag ;)


Är verkligen sjukt nöjd med min app ---> v...

img_1035 (MMS)

Är verkligen sjukt nöjd med min app ---> viktkoll! Man kan hålla reda på allt :) såhär ser statistiken ut nu. Förra måndagens vägning gick  ju bra -0,6 kg :) hoppas på bra resultat imorgon också!! Då ska jag lägga in en ny statistik bild.


Söndagen ---->

Det har varit en härlig ledig söndag idag :) Har hunnit med att träna med mina underbara vänner, firat Jimmys pappa hos honom, myst med älsklingen i soffan och nu är det dags för sängen... Jimmy kollar på fotbollen ikväll, man kunde tydligen inte missa det eftersom Zlatan spelar :P Och självklart unnar jag honom de, kan ju inte tvinga honom att vara med mig alla dygnets timmar ;)



Imorgon är jag LEDIG från skolan. Tyvärr så har jag reflektionsuppgift 7 att göra klart, och eftersom jag inte ens har börjat med den så lär jag sitta med uppgiften hela dagen :( Ska försöka vara klar med den 15.00 för då är det TRÄNING med Jimmy som gäller :) Wiiee.. Älskar att träna! det kunde jag aldrig tro att jag skulle tycka, men det gör jag! Dock har jag inte tränat så länge, men tycker verkligen att det är KUL när jag kommer till gymmet! Kan knappast bli tråkigt när man varenda gång har så underbara träningskamrater :P

Imorgon är det vägning.. Hoppas på en viktnedgång även denna veckan :) Skulle jag ha gått ner imorgon bitti så är det i så fall 4:e veckan på rad som jag går ner! Önska mig lycka till, för det kan jag verkligen behöva!

Godnatt gott folk!

Grattis älskade pappa på farsdag :)

<3 ÄLSKAR DIG <3


Workout :)

Då var träningen med Vera och Izza avklarad :)



15 min powerwalk på bandet 5 % lutning

Styrkepass 45 min

15 min Crosstrainer motstånd 15 %


Och en sjuhelvetes massa kalorier brända! YES :) Nu blir det till att fixa iordning sig för om 30 min ska jag och älsklingen hem till hans kära far, ska bli trevligt!

En kväll med Monopol :)

Eftersom jag och Jimmy inte har umgåtts med Izza och Kenny på länge så bestämde vi oss för att ha lite kvalitetstid tillsammans igår :) En väldigt trevlig idé! Fick låna ett monopol spel av grannen, och det spelades i flera timmar :) Jätte kul! Var nog år sen jag spelade det sist.. Tack Jimmy, Izza och kenny för en härlig lördagskväll med er <3


Jag körde med en strategi att köpa alla gator jag kom över! haha.. Vilket resulterade i att jag var en av dem som inte hade några pengar kvar i slutet :P


Kenny fular sig.. Haha :) Där visste han inte att han skulle vara den som åkte ut först ;)


Min "tur-sko" haha.. eller inte! Men jag fick i alla fall köpt centrum :)


Allvarligt snack! Ska man deala till sig en gata eller inte?


Detta var mina tillgångar ca 10 min innan jag åkte ut! Så går det när man är ivrig Sara ;) Fängelse-kortet fick jag sälja för att överleva ännu en runda :P


Mina två hjärtan <3 Ni är BÄST!!


GRATTIS Jimmy till den stora vinsten :) Och eftersom han hade massor med pengar och gator var han tvungen att fotografera de :P haha..

Vilken super trevlig kväll jag hade! Får vi göra om igen kära vänner :)

Då var man här igen :)

Bloggpausen varade inte länge.. Haha!

Har legat och funderat lite på mitt bloggande nu imorse.. Jag kommer nog inte att kunna hålla mig härifrån, för jag behöver verkligen skriva av mig ibland. Att jag är osäker på mitt bloggande handlar nog mest om vad jag ska skriva om? Fantasin tar liksom slut ibland, och det känns mest som att jag ältar samma saker, dag ut och dag in..

* Idag har jag varit och tränat...
* Dagens middag...
* Skola imorgon...

Bla bla bla.. Det tråkiga är att det känns som att mina läsare inte uppskattar min blogg lika mycket nu som förr. Folk frågar mig om jag inte kan lägga upp en frågestund osv, men kommer där några frågor? Nope.. Det är ganska jobbigt när man inte får någon feedback på det man gör, och så är det väl med nästan allt!? Igår hade jag 105 läsare på bloggen, och så ligger siffran nästan varenda dag.

NI 105 måste väl läsa min blogg av en anledning? Skriver jag något roligt? Är det kul att följa en kävlingebo i vardagen? Många kanske läser för att dem tycker det är kul att följa min träning samt skola? Inte vet jag..

För att jag ska kunna fortsätta skriva måste jag få lite feedback! Vad är extra skoj att läsa om? Det är alltid bra att få tips på vad man ska fortsätta skriva om, och vad man kan skippa ;)

Skulle blivit hemskt glad om ni skulle vilja skriva 1 sak som gör att JUST DU tycker om att läsa min blogg :) Gör mig motiverad till att fortsätta skriva :)

KRAM!!

Bloggpaus!

I flera veckor har jag haft tanken att sluta blogga.. Det är inte lika skoj som det var för något år sedan, det ger mig liksom inget. Det känns som att jag varje dag försöker "krysta fram" något vettigt att skriva om. Känns mest som att man tjatar samma skit dag ut och dag in! Förr var bloggen det enda jag tänkte på nästan! det första jag gjorde när jag vaknade och det sista jag gjorde innan jag somnade på kvällen.. Det var ju helt perfekt med en dagbok på nätet! Nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Man ska brinna för att skriva blogg, annars kan man lika gärna skita i det! Jag tänker absolut inte radera bloggen, men jag orkar inte skriva varenda dag, till ingen nytta! Har ca 100 st läsare om dagen, men det är knappt någon som gör något som helst "ljud ifrån sig".. Vem är det egentligen jag försöker roa? Mig själv? Er? Nä som sagt, jag har tröttnat..


Till alla mina vänner så kommer ni att få följa mig på facebook istället :P Och till alla er andra som mest bara är inne på min sida för att snoka runt, ni får helt enkelt klara er utan mina texter!

Som rubriken lyder så tar jag en BLOGGPAUS från och med nu..

Återkommer kanske en dag :)


Städ & tvätt :(

Puuhh.. Nu är jag äntligen klar med städningen :) Dock har jag 2 maskiner kvar att tvätta innan jag är helt klar! Fyy vad vi hade tvätt idag! 7 maskiner tvätt, helt sjukt.. Så många brukar vi inte alls ha, kanske 4-5 max! Antar att det beror på att både jag och Jimmy tränar oftare nu än förr, och alla vet att träningkläder tar upp mkt plats i tvättkorgen! Skönt att ha det gjort i alla fall :)

Underbart att vara "ledig" från skolan fram tills på tisdag :) Har tagit på mig en jobbetur på lördag 7.00-15.30 (Varsegod Rebecca! hehe) Men det känns lugnt.. Man blir ju inte rik på CSN lån, så vad gör man?

Nu ska jag hoppa i duschen!

SAKNAR DIG JIMMY!! <3 23.30 <3

Idag har jag "flängt" överallt känns det som :)

Vilken händelserik dag det har varit :)

Dagens började självklart med en massa mys med Jimmy <3 Och när han stack till jobb så avlöste i stort sett Evelina honom :) Drack lite kaffe och snackade skit :P Fick låna hennes bil idag så att jag kunde ta mig till Malmö och uträtta en del ärende. Vet inte hur de skulle gått om jag hade behövt klydda med tåg och buss, så TACK gumman!

Idag har jag alltså:

* Användt mitt tillgodo kvitto på skivesset som jag har haft liggandes här hemma i över 6 månader. Fick bli en bluray film istället :)

* Sålt allt mitt guld som jag absolut inte vill använda mer! Bland annat smycke som jag fått av mitt ex, söndriga fotlänkar och örhänge där jag bara har det ena hänget kvar! Skönt att bli av med allt :) Och trots att jag växlade in detta så har jag ändå fina halsband och ringar kvar här hemma. Sålde 19 gram, fick 200 :-/grammet = 3700 :- (Då drog han en hundralapp minus pga stenarna som satt i vissa smycken)

* Handlat smink på marknadsbörsen! 2 mascaror + 1 foundation = 160 :- SOM HITTAT ;)

* Varit och hälsat på Pappa, Annica och min ursöta lillebror Joel :)

Min lediga dag har med andra ord gått i ett! Lite smått ångest för att jag varken har hunnit med att träna eller plugga. Lär inte ha tid imorgon heller eftersom jag ska till skolan mellan 8-14 sen tvätta och städa hela kvällen :( USH! Men på fredag är jag ledig igen, då blir det i alla fall TRÄNING och massa mys med hjärtat ;)

NU: Duschen :)

Hjälp mig!

Undrar om det finns någon läsare som skulle kunna hjälpa mig med en sak? Jag vill jätte gärna köpa en ny Canada Goose jacka men har verkligen inte råd att köpa den ny i butik här i sverige. Har kollat runt på nätet och hittat massor med hemsidor som säljer sådana. Finns det någon som läser min blogg som har köpt en jacka (eller något annat relativt dyrt) på nätet? Kan man lita på att jackorna ser ut som dem gör på bilden? Är det enkelt att skicka tillbaka om man skulle vara missnöjd? Köper jag jackan via nätet betalar jag ca 2000 :- istället för 5000 :- och eftersom det priset lockar mycket så vill jag prova att köpa där. Men vågar jag? Jag har aldrig handlat något dyrt på nätet så jag vet liksom inte hur processen går till.

Någon som har något tips? Eller som kanske rentav själv har köpt en Goose jacka på nätet? Snälla snälla hjälpt mig! behöver massa med tips och råd :)




10 månader med Jimmy <3

Idag är det en väldigt speciell dag för mig och min älskling <3 Vi firar 10 UNDERBARA månader tillsammans :) Utan att tveka de 10 bästa månaderna i mitt liv! Och om exakt 1 månad är jag och hjärtat påväg upp till Göteborg för att tillbringa en helg däruppe med massa massa mys ;) Men visst känns det lite tråkigt att inte kunna fira sin månadsdag med honom.. Han jobbar kväll denna veckan och är borta från mig hela dagen/kvällen :( Men vad gör de när natten igår och morgon idag var helt fantastisk? Hihi..

Jag älskar dig Jimmy Palm! Idag, imorgon och för all framtid! <3




Träningsdax!

Idag är det dags för träning igen! Ska dit med Mamma och jag riktigt lääängtar! Ska bli kul :) Fast idag tänkte jag bara köra kondition eftersom jag körde styrka igår. Kan nog vara rätt bra med varannan dag..

HATAR när Jimmy jobbar kväll :( Det är fruktansvärt ensamt här hemma utan honom! Men vi ses 23.30 inatt och jag längtar! hihi <3 Tur att man är ledig imorgon och kan ta en sovmorgon tillsammans med honom ;)

Nä nu ska jag byta om! Ciao :P

Skola + Träning :)

Det gick bra i skolan idag :) Men som jag har skrivit tidigare så har vi börjat med delkurs 2 nu och bara namnet på den får mig till att vilja stanna hemma.. Ekonomi, Politik och Samhälle KUL???! Nope.. Gillar varken politik eller samhälle och ekonomi delen gör det inte roligare precis! Men vad gör man? Bara att bita ihop och köra på så gott det går! Nästan så att jag längtar efter termin 3 lite :P Juridik för hela slanten! (Jag kanske ångrar att jag sagt det i slutet av nästa termin, haha..) Men det ska bli kul med något annorlunda. Ren fakta, konkret text och massa lagar :) Är trött på allt vad som innebär: olika perspektiv, olika synsätt, reflektioner kring situationer, teorier samt teroretiker!



Men jag har i alla fall varit duktig och varit på gymmet idag! Alltid kul att gå dit när man har vera som sällskap :) Körde 45 minuter styrkepass och 30 min kondition. Men fyyy vad jobbigt styrkepasset var idag! Haha.. helt slut efter typ 5:e maskinen. Men jag körde på ändå, tänker INTE ge mig ;) Trots att jag stretchar så får kraftig träningverk. Kanske jag stretchar för lite? Har hört att man ska göra det i ca 30 min efter träningen, vilket jag nog måste börja göra.. Annars lär jag inte kunna röra mig om 1 vecka :P

Nu blir det en VARM dusch!

Man blir såå glad när man kommer hem och s...

img_1022 (MMS)

Man blir såå glad när man kommer hem och ser att älsklingen har skrivit på vår tavla :) senaste tillskottet är orden längst upp i höger hörn ;) <3


Såhär ser jag ut idag :) Lääängtar till kl...

img_1016 (MMS)

Såhär ser jag ut idag :) Lääängtar till klockan slår 14.00!!


Dagens frukost: Rågkusar med makrill och k...

img_1012 (MMS)

Dagens frukost: Rågkusar med makrill och kalkon :) perfekt start på dagen då man blir super mätt på 1 sådan macka!


Söndag!

Då var det söndag och helgen börjar lida mot sitt slut... Det gillar jag inte! Jimmy jobbar kväll denna veckan, vilket innebär att vi knappt träffas någonting förren på fredag :( Men desto större änledning att se fram emot fredagen :)

Idag har vi inte gjort särskilt mycket.. Eller för att vara en slappe-söndag så har vi ju ändå gjort något. Vi har veckohandlat, tränat tillsammans på gymmet och lagat mat! Det var verkligen kul att träna idag :) Pga min hemska träningsvärk från muskelträningen igår fick jag hoppa de passet idag och enbart köra kondition vilket innebär 30 minuter på crosstrainern och 30 min powerwalk på bandet! Nu känns det bra :)

Imorgon är det skola.. Inget jag ser fram emot faktiskt! 08.00-14.00 ska jag vara inne i Lund och försöka bli bättre på något (?) hehe.. Men den som ser fram emot något ----> Träning med Vera på kvällen :P wieee!

Hej hopp

Nu har vi precis hämtat hem vår lilla fis ...

img_1010 (MMS)

Nu har vi precis hämtat hem vår lilla fis från "mormor" :) har saknat henne sååå!


Pokerkväll i lund :) här har vi min älskli...

img_0998 (MMS)

Pokerkväll i lund :) här har vi min älskling och hans "fina" mask samt hans syster Ilona :)


Pokerkväll :)

Då har man tränat också :) Jätte skönt! Började med 15 min powerwalk på bandet som uppvärmning, sen körde jag hela styrke passet som tog ca 45 min och som avslutning powerwalkade jag igen på bandet! Super :) Perfekt träning såhär i början.. Jimmy tränar också på TIME så imorgon har vi bestämt oss för att sticka dit tillsammans och köra ett pass! Perfekt när man kan gå dit tillsammans, blir lite roligare då ;)

Nu ska jag hoppa i duschen och snygga till mig inför kvällens tillställningar :P Jag, Jimmy och Kenny (Izza kunde tyvärr inte vara med.. snyft!!) ska hem till Jimmys kompis Jocke som fyller år :) Och det roligaste av allt är att vi ska spela POKER ;) JAg älskar att spela poker!! Har verkligen sett fram emot denna kvällen, det kommer bli toppen! Hoppas på att jag kammar hem storvinsten, haha..


Lördag

Underbar lördagsmorgon ;) Som alltid när jag vaknar upp med Jimmy vid min sida <3 Åt en god frukost tillsammans och självklart ett avsnitt TRE KRONOR till det! hihi.. Nu ska han strax bege sig till Lund för att byta en sak han handlade igår, och under tiden han är borta ska jag förbereda dagens middag samt ladda upp inför dagens träning! wiihho! Känns mega skoj, faktiskt! Hoppas bara att jag säger samma sak om 1 månad :P Ska träna med MIN VERA idag :) Vet inte riktigt vad jag ska köra men jag tror de lutar åt styrka + lite kondition. Slutkörd vill jag bli i alla fall :P

IKVÄLL blir det massa roligheter ;) hihi

Mina nya träningsskor :) super sköna! Pass...

img_0986 (MMS)

Mina nya träningsskor :) super sköna! Passade perfekt både som powerwalking skor och inomhus träningsskor :)


Dessa fina ljusbollar handlade vi idag :) ...

img_0985 (MMS)

Dessa fina ljusbollar handlade vi idag :) såå nöjd med dem!


Shopping med hjärtat på NOVA :)

Som jag skrev innan, vilken härlig start på denna lediga fredag :)

Min underbaring Izza har varit hos mig, jag har pratat med Vera i tele samt skrivit klart min efterreflektion som egentligen inte ska vara inne förren på måndag :) Skönt att ha den gjord faktiskt! Så nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Idag ska jag och Jimmy in till Lund och shoppa :) Wiiee! Haha låter som att jag ska spendera mina pengar på massa snygga kläder osv.. Så är dock inte fallet. Ska inhandla ett par nya träningskor ( ETT MÅSTE! ) sen ska jag titta på en ny byrå till min lilla hall. Jag måste ha något mer änvändbart än det som redan står där nu.. Jimmy skulle också handla en del viktiga saker..! Alltså blir det en MYS-SHOPPINGDAG med mitt hjärta idag <3 Och eftersom vi är bortbjudna imorgon så blir det eventuellt bara en massa mys här hemma ikväll ;) *Gillar*


Vilken härlig start på dagen :)

Vaknade av att Izza ringde och ville komma hit på kaffe :) SJÄLVKLART! Har ju saknat dig som in i gumman :P Och det bästa av allt var att hon hade med sig bullar! Mums.. Bullefrukost tackar man absolut inte nej till! Nu ska jag prata lite i tele med min söta Vera sen blir det PLUGG för hela slanten!


Godmorgon Torsdag :)

Eftersom jag alltid får en massa pussar och kramar av Jimmy innan han kör till jobbet, så kan jag inte annat än vakna på gott humör 2 timmar efter han har kört :) Härligt <3

Idag var det i alla fall dags för vägning och mätning. Hittade en massa gamla lappar från tidigare mätningar, och jag blev nog en aning förvånad när jag ser att jag hade ungefär samma mått som förra året i samma månad :) För det var ju bra, att man i alla fall inte har ökat i omfång på detta året! Det är inte vikten på torsdagen som jag tänker gå efter utan jag kör efter måndagen som jag har gjort nu i två månader. Anledningen till att jag vägde mig idag var för att jag ändå ville ha något "humm" om hur mkt jag lyckats göra av med bara sen jag började på gymmet.

Nu ska jag äta frukost! Mums..

Massor med planering ikväll :)

Såg nu att mitt tidigare MMS inte såg ut som det skulle.. Vet inte varför det klyddar så ibland? Jaja, jag raderade hela inlägget i alla fall.

Men som sagt, idag har jag tränat på TIME för första gången! Eve var snäll och följde med mig :) Körde 30 min på crosstrainern samt 30 min powerwalk på bandet. Därefter var jag SLUT! Puuhh.. Imorgon ska jag dit med mamma på introduktion 16.00, och jag känner mig redan taggad! Självklart blir det ett pass efter introduktionen också :P

Om ca 40 min ska jag hem till Vera och möta upp alla töser ( Rebecca, Izza och Celle ) Vi ska ha en "planeringskväll" nu inför Lady gaga konserten. Som ni säkert förstår är vi 5 tjejer med 5 olika personligheter = 5 olika viljor!! Puuhh.. hihi.. Kommer bli en massa kacklande ikväll, och självklart lite kaffe också ;)

Sooo long!

Ordspråk


Komiskt!

Tänk som saker och ting kan missuppfattas! Haha..

Hade bestämt med Vera att vi skulle träna på gymmet idag, nu på morgonen 09.00. Gick ner och ställde mig i trappen och slänge iväg ett sms.

S: Är du på G gumman??

V: På G inför ikväll?

S: Nää för att träna! Jag väntar på dig :)

Fick dock rett ut missuppfattningen i tele sen! Hon trodde vi hade bokat inför nästa vecka.. Aja, får se om där finns någon annan som är sugen på att träna med mig kanske??

PUSS!


En lugn tisdag..

Finns fan inget bättre än när man kommer till skolan, inställd på att vara där hela dagen och får reda på att det bara är en halvdag!! Glad blir man då :) Eftermiddagen var mest till för de människor som inte klarade TENTAN och som vill ha en speciell genomgång på den. Och där är JAG inte inräknad ;) hihi.. Så nu sitter jag här hemma och väntar på att min älskade Mamma ska komma upp och luncha med mig :) Mys pys <3

Vet inte vad som händer senare.. Skulle behöva en lugn "slappe-dag" idag känner jag.. Dagen igår bestod av en massa plugg och tankar kring Jimmys flytt hem till mig.. Dagen imorgon kommer bestå av städ + tvätt :( Så jag tror att jag ska unna mig en kväll på soffan :P Var inom affären innan jag tog tåget hem och handlade en massa gottigheter bestående av rökt makrill, gravad lax, heta räkor osv till mig och älsklingen! MUMS! Vi bara älskar fisk :)

Nä nu kom Mamma!! Puss på er alla :)

Ett viktigt datum för mig <3

Den 1:e November 2010 är ett datum jag aldrig kommer glömma <3 Dagen då jag och världens bästa Jimmy blev SAMBO "på riktigt". Har en sådan underbar och härlig känsla i kroppen. Jag är upp över öronen förälskad i denna människa. Han har verkligen fått min värld att snurra, Jimmy Palm ;) Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! Vi föralltid <3

18/12-2009 ----> 10/1-2010 ----> 1/11-2010 ----> ??/??-???? ;)






Och förutom att bli sambo med Jimmy så har jag faktiskt gjort annat idag :) Jag har varit ute och powerwalkat med Sara, pluggat en massa samt varit på TIME SPORTSCLUB med mamma och tecknat ett medlemsskap! Så jag har verkligen inte legat på latsidan :P Känns skönt att jag äntligen har tagit mig i kragen och fixat det där med gymmet. Jag bara MÅSTE röra på mig nu när vintern kommer, och det enda sättet är gymmet! Men nu ska jag hoppa i sängen, känner mig jätte trött.. Ska bli skönt med några timmars sömn innan det är dags för att gå upp igen! Imorgon är det en obligatorisk skoldag 08.15-14.00

Godnatt!

Äntligen har jag tagit mitt förnuft till f...

img_0973 (MMS)

Äntligen har jag tagit mitt förnuft till fånga och blivit medlem på TIME :) Nu jävlar ska här tränas!


1 November

Igår blev det bio med hjärtat ---> SAW 3D. Jag är nog inte helt förtjust =/ För det första så har jag kommit på att jag INTE gillar 3D filmer och för det andra så var nog inte denna filmen den bästa direkt. Men den var ändå klart värd att se på bio! Älsklingen och jag fick en myskväll i alla fall och det är de som räknas <3

Vägde mig nu när jag vaknade och konstigt nog hade jag gått ner 0,6 kg! Hmm? Eftersom denna veckan har varit fullproppad med massa saker så har jag bara hunnit motionera 1 gång. Kroppen är verkligen konstig! Vissa veckor har man motionerat och hållt igen på alla sötsaker och ändå går man upp, medans andra veckor är som denna, ingen motion har syndat rejält osv.. Aja, bara att tacka och ta emot då :)

Nu blir det en kopp kaffe! MUMS =)

RSS 2.0