SAW 3D =) =)

FAN VAD SKÖNT! Pluggandet är över!! Efter att ha suttit i över 5 dryga timmar med denna uggiften håller jag nu på att spy på allt som innefattar skolan! BLÄÄÄ.. Men klar blev jag.. Är jag nöjd? Nope.. som vanligt inte! Men jag lyckas ändå få godkänt varenda gång ;)

Ikväll blir det biomys med Jimmy ;) Undrar egentligen hur mycket "mys" det blir eftersom vi ska se den nya SAW filmen! Moohhaaa :P Fy fan, jag lär nog sitta på helspänn hela tiden! Tur att det faktiskt är Jimmy jag har med mig och inte ett annat nervvrak som mig ;) haha.. Men jag ÄLSKAR dessa filmerna, sjukt men så är det! det är något med dem som fängslar mig något otroligt mycket! Hoppas på att denna är lika bra som de andra ;)


Godmorgon!

Jag och Jimmy vaknade ungefär samtidigt idag och var totalt utvilade, skönt! Började med en god frukost till ett avsnitt TRE KRONOR (såklart!) Och nu har han kört till sin lägenhet för att fixa det sista innan han ska lämna över nycklarna IMORGON! hihi.. Imorgon kl 11.00 är hans lägenhet, furulund och massa annat ett minne blott :P Att bli sambo med Jimmy "på riktigt" är något jag längtat efter lääänge! Imorgon är det DEN dagen ;) Nästan så att jag har en pirrig känsla inom mig.. Underbart <3

Jag ska alldeles strax sätta mig och plugga.. Har mycket att göra idag med min reflektionsuppgift! Men har man något kul att se fram emot senare under kvällen så ska nog plugget inte bli något problem :)

PUSS

Zindra är för söt :) såhär låg hon i soffa...

img_0958 (MMS)

Zindra är för söt :) såhär låg hon i soffan när jag kom in i rummet! Kanske vaktar hon sitt ben :)


Dagstorp ---> perikles

Som vanligt efter en utekväll kan jag knappt prata! Haha.. Jag vet inte om det beror på drickan eller att jag har användt mig av en väldigt hög ton. Jag har ju hört talas om "whiskey-röst"? Fast jag tror nog att det är de höga tonerna och mina försök att sjunga med till alla låtar ;) Hade i alla fall en SUPER ROLIG kväll med töserna igår! Förfesten hemma hos Rebecca var klockren! Massa snack, massa dricka och även en del dansande, precis som de ska vara :) Timmarna på Dagstorp var även dom perfekta! (Förutom att vi fick stå i kö i 30 minuter innan vi kom in) Sjukt mycket folk!! Men jävlar var PERIKLES är bra :P Dom får verkligen igång en! VAR ÄR HÄNDERNA??! HÄR ÄR HÄNDERNA!! Yeeeii :) Det blev även en billig kväll, som tänkt! Drack rätt mycket på förfesten vilket resulterade i att jag inte köpte en enda dricka ute! Billigt och bra då jag endast spenderade 150 :- på hela kvällen :) Ett STORT TACK till alla töser som var med igår och förgyllde hela kvällen. Detta måste lätt göras om ;)

Förutom den kassa rösten så mår jag bra :) Ingen bakfylla här inte! Kan kanske bero på att jag slutade dricka 22.30? Så nu är jag reda för plugg! Jimmy är och tränar kickboxning, så under tiden ska jag passa på att läsa så mkt jag kan.. Har ju en mega uppgift som ska vara inlämnad om bara några dagar, så det gäller att ligga i! Ikväll blir troligtvis en massa mys här hemma med mitt hjärta <3 Vi ska laga våran favorit gryta och ha lite filmkväll ;) En perfekt lördag med andra ord! Tillbringar man sin dag med Jimmy kan den inte bli annat än perfekt ;)


Jag och min vera ;)

img_0941 (MMS)

Jag och min vera ;)


Party party!! ;) yeeiii

img_0922 (MMS)

Party party!! ;) yeeiii


Min älskling måste vara den mest underbara...

img_0901 (MMS)

Min älskling måste vara den mest underbara som finns :) tänk att ett sådant mms kan göra ens dag! Under tiden jag är i skolan och inte har tid att vara med min lilla zindra så tar Jimmy hand om henne! Idag hade hon fått följa med honom hem till hans lägenhet och hjälpa till med flyttstädningen ;) och efter de följde hon med till Jimmys pappa.. Älskar dig Jimmy, och TACK för att du är bäst och hjälper mig så mkt som du gör <3


YES!! Där satt den ;)

img_0899 (MMS)

YES!! Där satt den ;)


Omtenta + flyttstädning!

Vad kan jag säga om OMTENTAN.. Hmm.. Det var 15 frågor och man var tvungen att ha 11 rätt. Jag var osäker på 5 frågor och i stort sett gissade mig till svaren. Får jag fel på de 5 frågorna som jag var osäker på så är det kört = IG. Lyckas jag trots att jag var osäker få rätt på någon av de "osäkra frågorna" så kan jag ha klarat de.. Trodde att vi skulle få svaret på mejlen idag, men eftersom jag fortfarande inte har fått något mejl så får jag nog snällt hålla mig tills imorgon! Ohhhh.. JAG VILL VETA!!

Direkt efter OMTENTAN blev jag hämtad av Jimmy! Hem till hans lägenhet och sätta igång med flyttstädningen.. Hade glömt bort hur tråkigt det egentligen är! Vi fick hjälp av Jimmys mamma också, så det tog inte så lång tid :) Blev nästan helt klara idag, härlig känsla! Nu ska vi äta middag och därefter unna oss kvällens resterande timmar i soffan! Gissar på att det blir ett avsitt (eller två) TRE KRONOR, kanske en film också om klockan inte blir för mycket! men en sak är säkert: DET BLIR I ALLA FALL EN MASSA MYS MED MITT HJÄRTA!! hihi.. <3

Plugg plugg plugg!!! Imorgon då jävlar ska...

img_0898 (MMS)

Plugg plugg plugg!!! Imorgon då jävlar ska tentan sitta ;)


<3 Jag är förälskad i dig <3

Varje bild har sin historia, sin berättelse.. Alla bilder syboliserar fantastiska minnen med dig <3 Du är mitt hjärta Jimmy och jag skulle inte klarat mig en dag utan dig. Att en människa kan betyda så mycket för någon är magiskt.. Jag trodde att jag visste vad kärlek var, men den dagen jag träffade dig så visade du mig vad riktig kärlek är. Och med handen på hjärtat, inget jag tidigare hade upplevt. Du är allt älskade Jimmy Palm <3

Äntligen blev det DU & JAG <3
Såå tråkigt väder!

Jag har inte mer att säga.. Jag har sagt mitt och du ditt! Jag accepterar mycket, men verkligen inte allt. Du gick över gränsen och jag tänker inte finna mig i en sådan "vänskap"... Därför sätter jag punkt!

Dagen idag har bestått av en massa massa plugg! Har spenderat 6 timmar hemma hos en klasskompis (09.00-15.00) och bara pluggat hela tiden! Hon har "förhört" mig, gjort egna små exempel tentor och antecknat en massa viktig information som hon hade. Puuhh.. Känns skönt att ha gjort det i alla fall. Tack K för idag och tack för all hjälp (än en gång.. hihi) vad skulle man gjort utan sina "klasskompisar" ?? :)

Hade planer på att powerwalka nu i eftermiddag, men som alla vet så vräker regnet ner! Mindre skoj att promenera då juh :( Dagar som denna önskar jag verkligen att jag hade haft ett gymkort! Har planer på att köpa ett sådant nästa månad, men med tanke på det hemska vädret så får man kanske pallra sig ner tidigare än beräknat! Helst av allt hade jag önskat att man hade haft större plats här hemma. Då hade man kunnat införskaffa sig en crosstrainer samt ett löpband så hade alla problem varit lösta. Men bor man i en tvåa på 49 kvadrat så kan man ganska snabbt slå bort den tanken! Kanske skulle flörtat lite med ordförande i föreningen om att införskaffa lite maskiner och sätta dem i källaren där det ändå är så många rum tomma ;) För de hade varit något!

Nä nu ska jag hoppa i duschen! P & K

Bestämt mig!

Japp, jag skippar skolan imorgon. Skulle egentligen haft en heldag (8-14) men fick ett mejl förra veckan om att första delen av dagaen är inställd och att det endast är "lektion" mellan 12.15-14. Jag trodde att den lektionen var obligatorisk, men fick reda på idag att den INTE är de. Kollade upp via LUWIT vad vi skulle göra imorgon, och då skulle lektionen bara bestå av utvärderingar osv.. Så till det säger jag TACK, men NEJ TACK! Ska hem till en klasskompis imorgon 10.00 och plugga till OMTENTAN som jag har på torsdag!

Och då tänker kanske många av er: OMTENTA??

Tentan vi hade förra veckan var uppdelade i 2 former. Först fick vi sitta med DEL 1 av tentan = Begreppsdelen och när tiden var ute på den fick vi börja skriva på DEL 2 = Essädelen

Jag är fruktansvärt GLAD för att jag klarade essädelen då den hade varit super svår att göra om. Så det känns helt OK att jag "bara" ska göra om begreppsdelen som är den enklaste.. Men ändå surt att behöva göra om den när man fattades 2 YNKA POÄNG! Aja, hoppas på bättre lycka på torsdag :)

Jag är i alla fall klar med dagens alla "måsten" nu! Känns skönt att städningen är gjord, tvätten är klar, powerwalken är fixad och middagen är i magen :) Nu ska jag slänga mig i soffan och plugga lite teoretiska begrepp om "allas älskade teoretiker" ;) Puuhh..


Att starta datan, klicka in sig på LUWIT o...

img_0895 (MMS)

Att starta datan, klicka in sig på LUWIT och öppna det nya mejlet och se detta gör verkligen ens dag!! :) fan vad gött att klara essä delen på tentan! Det var inte lätt, och jag skrev 4 sidor och satt med uppgiften i 3 timmar! Att klara en så pass stor tenta är nog en av de bästa känslorna som finns! Idag är jag GLAD :)


När en blir två :)

GÖTT! Städningen är klar :) Nu är det bara PW och tvätten kvar på dagens "måsten".. Saknar min älskling såå! Nu dessa dagarna innan han ska lämna sin lägenhet blir det TYVÄRR inte så mkt gos med honom :( Han tillbringar alla timmar han kan i lägenheten, vilket han måste.. Men jag saknar honom.. Längtar efter honom.. <3

På måndag är vi SAMBO på riktigt ;)


Tisdag...

Ännu en ledig dag från skolan, känns som att man börjar bli lite bortskämd med det nu. Fast egentligen är jag inte ledig, jag måste ju plugga också. Men det är såå skönt att slippa ta sig till Lund och vara tvingad att sitta på föreläsningar.. Men den sköna perioden tar slut imorgon! Då är det skola igen sen även torsdag samt fredag också.. Men har man något att se fram emot i slutet på veckan så blir allt så mycket enklare ;)

Min förmiddag har bestått av massa tele snack med min Vera :) Hon har hållt mig sällskap i telen i över 1 timme under tiden jag har gått här hemma och städat :) Handsfree måste vara en av de bästa uppfiningarna :P Man kan göra massor med saker under tiden man pratar, helt perfekt! Man slår liksom "två flugor i en smäll" Saknar dig sååå mkt snäckan, men på fredag ses vi <3 Då kör vi en repris från sist vi var ute ;) haha!!

Nä nu ska jag dansa med damsugaren lite grann, sen blir det tvätt och givetvis en PW i detta underbara höstväder också! Tyvärr visar inte vågen så mkt ner längre :( Men jag ger mig inte! Jag fortsätter med min motion och kör stenhårt med INGET syndande i veckorna så ska detta nog gå :)
Mina dagar börjar alltid med en stadig fru...

img_0894 (MMS)

Mina dagar börjar alltid med en stadig frukost, då jag anser att det är dagens viktigaste mål. Idag blir det en rågkuse med leverpastej och paprika, lite tomater samt en skvätt 0,5 % yoggi! Mums :)


Massor att göra!

Dagen idag har gått i ett! Ställde klockan på 07.30 men gick inte upp förren 08.00 (Skönt att ligga och dra sig!) Sen var det bara till att äta lite frukost, dricka en kopp kaffe och fixa iordning sig. Vi körde till Willys och blev 1300 :- fattigare, men såå mkt mat vi fick :) Blev en snabb sväng inom JYSK också, har ju en del saker vi skulel vilja ha därifrån, men det blev ingen handling idag, väntar med det ett tag till! Satte mig och började plugga på min kommande reflektionsuppgift. Den ska vara klar om 1 vecka och jag börjar redan nu känna paniken! Publicerade uppgiften i mitt tidigare inlägg, fy fan! Men jag ska klara den! Bara till att ligga i :P Ingen rast, ingen ro ;)

Om en stund ska jag och Jimmy käka middag och efter de beger vi oss hem till honom! Han är just nu i lägenheten och packar och har sig för fullt :) Och jag ska dit ikväll och snappa åt mig en del av hans saker som jag vill ha här hemma i lägenheten ;) Han har såå mkt fint, men tyvärr kan man inte använda allt.. Känns skoj att hans lägenhet äntligen har blivit såld :) Ingen är gladare än JAG (Jo, kanske han då förstås.. hehe) Adressändringen är gjord! Såå härligt <3

Nä nu ska jag hoppa i duschen..

KRAM

Så här ser kommande uppgift ut! HJÄLP!!

Reflektionsgruppsuppgift 6

Social arrogans är ett begrepp som ger upphov till många funderingar. Arrogans speglar ett 
agerande hos personer eller grupper av personer med kontroll och inflytande i en situation som 
bortser från, medvetet eller inte, bristen på kontroll och inflytande andra personer och grupper i 
samma situation kan uppleva. Det kan t.ex. gälla hur arbetsgivaren förhåller sig till den anställde, 
men likväl mer övergripande hur staten förhåller sig till medborgarna. Ordet social i samband 
med arrogans anknyter till att grundläggande sociala strukturer i samhället kan förstärka eller 
försvaga dels möjligheterna till arrogant beteende, dels dess konsekvenser. Därför är förståelsen 
av  social  arrogans  som  fenomen  betydelsefull  i  anknytning  till  förståelsen  av  hur  vår 
samhällsuppbyggnad fungerar samt hur välfärdsarbete kan leda till både förbättring och förfall. 

I Arne Helldéns bok "Social Arrogans ‐ också ett kulturarv" ges en historisk och etnologisk grund 
för hur social arrogans kan förstås. Du ska minst läsa del 1 av boken (171 sidor!!!) som finns att ladda på Luvit. 
Dessutom ska du läsa Bente Rosenbecks kapitel om Genusvetenskap i boken "Diskussioner om 
samhällsvetenskap" (s. 15‐28), samt kapitel 4 i Magdalene Thomassens bok. Lägg speciell vikt 
vid avsnitten Objektivitet och värden samt Vetenskap som social praxis (s. 107–130). 

Själva uppgiften
Reflektera  med  hjälp  av  texterna  över  hur  genusfrågans  betydelse  kan  förstås  i  ett 
perspektiv  av  social  arrogans  (Rosenbeck  och  Helldén),  samt  hur  genusvetenskapens 
framväxt i ett sådant perspektiv kan förstås vetenskapsteoretiskt (Thomassen).  


‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐ 
Din text ska vara 1000‐1500 ord lång och publiceras i din reflektionsgrupps mapp på Luvit senast 
två dagar innan ordinarie reflektionsmötet kl. 15.00. Luvit registrerar publiceringstid.  

Glöm inte att du alltid ska ta med ett tryckt exemplar till diskussionen på reflektionsmötet. 

Efterreflektion

En uppgift för efterreflektion publiceras i mappen för reflektionsuppgifter i samband med 
reflektionsmötet.

Ohhh vad jag längtar!!


Idag är det en stor dag :)

Min älskade Pappa ska gifta sig med sin Annica =) Är såå glad för eran skull!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och förbereda mig inför kvällens galaj :P Men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig? :S Det är illa.. Har massvis med kläder, men jag har aldrig något som passar till just den dagen! Haha.. Ganska vanligt problem när det gäller mig! Längtar även tills ikväll då det förhoppningsvis blir lite mys med Jimmy hemma hos Izza och Kenny :) Var längesedan vi umgicks allesammans på hemmaplan ;)Trevlig lördag allesammans!

Puuhh!

Sorry kära läsare för en super dålig uppdatering, men har haft upp över öronen att göra de sista dagarna! Jag och Jimmy har hållt på mycket med vårt "hemliga projekt" ;) hihi.. Men efter mååånga om och men så har vi bestämt oss för en sak nu, och det känns skönt!! Tack Mamma och Lars för att ni engagerade er så :)

Har så mycket plugg nu också så jag vet inte hur jag ska hinna med allt :( Var på Reflektionsmöte 5 igår och direkt när jag kommer hem därifrån har EFTERreflektionsuppgift 5 släppt på våran LUWIT sajt.. Puuhh.. Så det var bara att sätta igång med den.. Gjorde den klart på ca 1 timme så det kändes skönt. Men sen går jag in på sidan igen och tittar på nästa reflektionsuppgift (6) Och jag har bara 1 sak att säga: JÄVLAR!

Och är såå ledsen att mina vänner kommer bli lidande" av mitt plugg de närmaste 2 veckorna.. Jag har verkligen upp över öronen att göra, och det är inte som jag bara säger. Jag lovar att ta igen all tid med er så fort jag kan igen.. Men just nu får skolan, och Jimmys flytt gå före allt annat..


Jag ska lägga upp hela den uppgiften här på bloggen imorgon så kan alla mina kära läsare kanske tycka liiite synd om mig ;) Skämt och sido, men det är allvarligt talat inte lätt! Men vem har sagt att livet ska vara de?

Nu ska jag titta vidare på IDOL och mysa med mina HJÄRTAN!

Efter att ha ätit oss mätta blev det 20 pa...

img_0893 (MMS)

Efter att ha ätit oss mätta blev det 20 pannkakor över :) mums!!


Min lilla fis ligger och myser i soffan :)...

img_0892 (MMS)

Min lilla fis ligger och myser i soffan :) Härlig sovställning hihi <3


Dags för tenta skrivning!

img_0891 (MMS)

Dags för tenta skrivning!


Vilken underbar dag!!

Morgonens FLOPP vad det gäller invägningen förträngde jag ganska tidigt i förmiddags.. Var tvungen att lägga all fokus på det PLUGG jag hade framför mig idag.. Puuhh! Åluggade non-stop i 4 timmar sen var jag tvungen att lägga det till sidan och laga mat och umgås med mitt hjärta <3

17.30 idag hände något UNDERBART!! Jag är verkligen såå lycklig! ÄNTLIGEN!

Nu ikväll har jag bara pluggat och kollat lite TV däremellan.. Ska lägga mit tidigt så att jag får en god natts sömn :) Man har ju hört att det är viktigt när man har något viktigt att göra dagen efter ---> TENTAN!

Önska mig lycka till ;) hihi..! KRAM

Vad är viktigt att läsa och vad är mindre ...

img_0887 (MMS)

Vad är viktigt att läsa och vad är mindre viktigt?! För att jag ska kunna koncentrera mig på enbart den texten som jag "tror" är viktig måste jag stryka över all annan överbliven mindre viktig text! Genom att ha varit med på föreläsningarna så har jag lyckats bilda mig en uppfattning om vad vi bör kunna osv.. För er som inte visste: man blir såå trött av att plugga! Puuhh :(


Den där vikten... :(

USH OCH FYYY!! Denna måndagsmorgonen har INTE varit den bästa i mitt liv, om man säger så! Ställde mig på vågen imorse och hade GÅTT UPP 1,6 KG!!! Hur fan kan man gå upp så mycket på bara en vecka när jag motionerar och tänker på vad jag äter osv..??? Visst att jag syndade lite cider i lördags samt åt 2 räkmackor igår (istället för middag) men ändå?! Jag förstår inte! Och förra måndagen var jag såå glad för att jag hade lyckats gå ner sammanlagt 3,1 kg på 2 månader.. Känns som att det kvittar vad jag gör så går jag inte ner.. Och jag som verkligen HATAR alla typer av dieter funderade till och med imorse på om det var det som skulle krävas för att jag skulle kunna gå ner??? Efter lite telesamtal där jag i stort sett har kräkt av mig om detta ämnet så ska jag INTE GE UPP! Kanske bara detta är en "dålig" måndag då jag har samlat på mig alldeles för mkt vätska osv..? Jag kör mina 5 promenader denna veckan ut och håller igenpå sötsakerna så får jag hoppas på bättre resultat nästa måndag då?! :)

Som ni säkert redan har läst så var det PARTY som gällde i lördags :) Jag, Jimmy, Kenny och Izza förfestade hemma hos dem för att senare bege oss mot Törringe och skaka rumpa till Scotts! (tack älskade bror för skjutsen by the way!) Vilken rolig kväll! Blev sådär lagom full hemma hos Izza så när vi väl kom till Törringe ville jag bara dansa, dansa och dansa ;) Jag och älsklingen övade på våran bugg som snart sitter "som ett smäck" ;) Och jag fick nog världens finaste kärleksförklaring på dansgolvet <3 Att få höra från sin pojkvän hur mycket man betyder och hur lottad han känner sig som får ha mig i sitt liv med tårar i ögonen gör bara en såå glad.. Vi är som ämnade för varandra <3 Min älskade Jimmy Palm!

TACK allesammans för en super rolig kväll, som alltid när vi är ute tillsammans :)

Söndagen igår bestod av DOP och på kvällen en massa mys ;) För det är vi bäst på! har haft lite små ångest nu under helgen för mitt pluggande :/ Har kanske inte pluggat så mycket som jag egentligen ska. Har ju en MEGA STOR TENTA imorgon 08.00 så dagen idag kommer bara bestå av en massa plugg :/ Sjukt tråkigt! Men jag ska göra så gott jag kan, som jag alltid gör och sen så får man se hur det går! I värsta fall finns det ju tillfälle för en OMTENTA.. Dock inget jag siktar på, men man vet aldrig!

16.00 idag gäller det!! HOPPAS :)


Idag lyxar vi till det med hemmagjorda räk...

img_0882 (MMS)

Idag lyxar vi till det med hemmagjorda räkmackor :) mums!!


I just like My self ;)

img_0877 (MMS)

I just like My self ;)


Party party!!! :)

img_0881 (MMS)

Party party!!! :)


Idag är det party!!

Och jag är SUPER LADDAD!! Som ni ser i mitt tidigare inlägg så har jag korkat upp min 2:a cider nu, såå gott :) Just nu sitter jag hemma hos Izza och Kenny och väntar på att hon ska bli klar så att FÖRFESTEN KAN BÖRJA! Har en känsla av att detta kommer bli en hård, men mycket rolig kväll ;) Som alltid när jag, Jimmy, Kenny och Izza gör dansstället osäkert :P hehe.. Är även sjukt nöjd med mina kläder ikväll. Svart slimmad klänning med trekvartsärm, hudfärgade strumpbyxor samt knähöga stövlar.. Yeeii jag är nöjd! Jimmy skulle ha svarta tighta jeans, en vit skjorta med små svarta ränder och givetvis sin väst opch slips, sjukt snyggt! Grrr.. Fast han är alltid HET oavsett vad han har på sig ;)

         

ÄLSKAR DIG MIN FINASTE IZZA <3 IKVÄLL ÄR DET DU & JAG!!


Mmmm! Nu har jag korkat upp och är på gång...

img_5956 (MMS)

Mmmm! Nu har jag korkat upp och är på gång! Ikväll är det PARTY som gäller ;)


Vilket underbart väder :)

Idag när jag vaknade kändes det som söndag. Kanske beror de på att vi båda var lediga igår? Men det var i alla fall såå gott när man insåg att det "bara är lördag" förmiddag :) Eftersom Jimmy var trött och ville fortsätta att sova så begav jag mig ut på en 45 minuters powerwalk under tiden. Vilket härligt väder! Det är nästan inte alls jobbigt att promenera när solen är uppe :) Nu har vi ätit en stadig frukost och Jimmy ska snart bege sig till kickboxningen.. Under tiden han är där ska jag dricka kaffe och avverka några samtal! Självklart blir det lite plugg också!

IKVÄLL ÄR DET PARTYDAGS!! ;)

Ändrade planer!

Inget biobesök för våran del idag! Pratade med Vera tidigare idag i tele och då påminnde hon mig om att det är IDOL ikväll! VISST FAN! Hur kan man boka en bio samma kväll som min absoluta favorit program IDOL??? Frågade Jimmy snällt om vi inte kunde stanna hemma och ha lite fredagsmys framför IDOL istället. Självklart svarade han, underbar som han är ;) Biografen + filmen försvinner ju inte :P Fast det gör ju inte IDOL heller med det är mkt roligare att titta LIVE ikväll juh :) Så nu ska vi krypa ner i soffan, mätta och belåtna!

<3 FREDAGSMYS <3Och gissa en som ska snaska på detta ikväll? ;) MUMS!

Mmm :) idag är det Jimmy som står för mate...

img_0875 (MMS)

Mmm :) idag är det Jimmy som står för maten: äggakaka med falukorv och lingon! Svin gott!


Ohhh vad jag är förälskad i denna man ;) M...

img_0874 (MMS)

Ohhh vad jag är förälskad i denna man ;) MIN och bara MIN heting! Haha..


Godmorgon Fredag!

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Varenda dag när jag har sovmorgon vaknar jag pigg som en lärka 08.00! Funderar på om det skulle kunna vara åldern?? Haha.. Det kvittar nästan om jag har gått och lagt mig tidigt dagen innan, eller om jag har festat så vaknar jag alltid skit tidigt! 08.00 är för tidigt.. 09.30 hade varit perfekt! Jag har i alla fall hunnit ptomenera med Zindra, och nu ska jag förbereda frukosten.. Jimmy ligger fortfarande och snarkar gott, och jag ska vara snäll och inte väcka honom ;) Sätter mig och pluggar i väntan på att han ska vakna!

Runt middagstid hade vi tänkt köra en sväng till Center Syd. Har lite småsaker som måste inhandlas nu till helgen :P Bland annat: Cider, strumpbyxor m.m.. Imorgon är det TÖRRINGE - SCOTTS som gäller så det gäller att ladda upp kylen med massa godheter ;) Imorgon är det PARTY!! Yeeiii :P

Har ju glömt att berätta att Jimmy överraskade mig igår innan han stack till jobb :) Jag typ nämde för honom att jag ville göra något imorgon (som ikväll) då svarar han: jag med! Men sen pratade vi liksom inte mer om de. Strax innan han kör till jobb visar han mig på datan att han har bokat biobiljetter ;) Blev såå glad! Var verkligen längesen vi var och såg bio, och både jag och Jimmy ÄLSKAR de så de ska bli super mys!
Denna filmen valde Jimmy! Var lite skeptisk först, men efter att ha sett trailern så verkar den vara helt OK :) Ska bli skönt att komma iväg ikväll <3 Men innan vi ska till biografen så ska Jimmy även laga middag till oss! En av hans specialliteter ----> "Ägga-kaka" Man kan väl säga att det är som fläskpannkaka fast utan de där fettiga fläskbitarna i. Istället väljer vi att steka lite korv/bacon och ha vid sidan om. Det som är lite konstigt är att "ägga-kakan" lagas i stekpanna, inte u ugnen! Ohh ska bli såå gott :PEn kväll med Izza <3

Ikväll har jag haft min underbara Izza hos mig :) Verkligen super snällt av dig gumman och komma hit till mig och hålla mig lite sällskap denna tråkiga torsdagskväll :P Självklart har vi avverkat kaffe på balkongen + ett antal ciggaretter!! haha.. Som vanligt då eller ;) Egentligen skulle det bara bli en snabb visit, men timmarna sprang iväg! Antar att vi båda var lite snackesugna.. Längtar redan till lördag snäckan ;)

Nu ska jag fixa iordning det sista här hemma! Sen väntar sängen..

OHHHH vad jag saknar mitt hjärta <3 KOM HEM NU!!

Dagen idag --->

Jag vet inte om jag ska säga att jag har varit "flitig" idag eller om det jag har gjort inte är så speciellt? Det känns som att jag har fått gjort en del, men de är också bara "de vanliga sakerna".

Jag har i alla fall:

Spenderat några timmar med min Jimmy

Powerwalkat 1 timme

Myst och gosat med min söta Zindra

Ätit middag

Druckit kaffe med Eve =)

Pratat i tele (Inget ovanligt, hehe)

Och nu ska jag:

Kolla runt på blocket lite

Duscha

Diska

Plugga

Dricka kaffe med Izza =)

SEN BLIR DET SOFFAN!!

Så ser min kväll ut idag! Kul va? Saknar min älskling såå mkt.. 23.30 har jag honom hemma hos mig igen ;) Har massor med saker inplanerat imorgon, tror jag får ställa klockan TIDIGT om jag ska hinna med allt! Puuhh.. Så är det att vara en upptagen kvinna, ibland tufft men ibland såå lätt! :P
Torsdag förmiddag!

Har haft en härlig morgon/förmiddag med min älskling :) Ätit en stadig frukost, bokat biobiljetter tills imorgon, fjantat oss här hemma, sorterat i lådor osv.. Tiden gick snabbt och nu har han precis kört till jobb! Sista kvällen utan honom nu, sen har jag honom hemma hos mig hela helgen :)

Jag ska alldeles strax bege mig ut på veckans tredje powerwalk! Nu jävlar ;) Jag ska INTE ha gått upp något till måndag, och OM jag har gjort de blir jag ledsen =/ Så nu ska jag bränna lite fett i 1 timme! Yeeii..

Onsdag

Idag var det skola som gällde. Gick upp 05.30 och var verkligen SVINTRÖTT! Och det blir inte bättre precis när Jimmy ligger bredvid och snarkar gott! Blev mega stressad på slutet så jag hann inte ens dricka en kopp kaffe, som jag alltid annars gör.. Gahhh.. :( Väl i skolan var jag skit taggad! Inte varit där på ett tag, och kände mig redo för lte föreläsningar... Fram tills att föreläsaren öppnar munnen och börjar snacka. Engelska med tysk brytning!!! Hjälp liksom.. Stannade på föreläsningen tills den första timmen var över, sen tog jag mitt förnuft till fånga och ÅKTE HEM!!

Kvällen idag har tillbringats hemma hos Mamma och Lars :) Dom har äntligen kommit hem från Thailand! Har saknat er såå mkt, och TACK för presenterna ;)

N nu har jag bättre saker för mig!! Tack och hej!


En stor latte gör verkligen ens dag :)

img_0866 (MMS)

En stor latte gör verkligen ens dag :)


ÄNTLIGEN!!

Är mitt kök HELT FÄRDIGT!! Ohhh vad skönt det känns nu :) Blev faktiskt helnöjd med allt! Fin färg på kakeln, fin fläkt och blandaren var faktiskt helt OK! Fläkten var skit svår att hitta pga den lilla storleken på 50 cm! Dom hade endast 1 sådan på elgiganten, så man fick ta vad där fanns liksom.. Blandaren kanske inte är den snyggaste som finns, men vill man inte dra om rören som sitter i hela väggen utan behålla den uppe på väggen så fick de bli en sådan här :) Men skit samma, huvudsaken är att det är finare nu än vad det var tidigare! Och det är det :P Tack alla som har hjälpt mig med detta (Kjell, mamma, Linus, jimmy m.m) Ni är bäst!!Såhär såg kakeln ut tidigare. Och det värsta med allt som faktiskt gjorde att jag ville byta ut allt var att det egentligen INTE var svart kakel! Hon som bodde där tidigare hade målat med svart kakelfärg över den gamla blåa kakeln som satt där. Efter 1 års användning av köket började nu den svarta kakelfärgen flagna av. Så vad gör man? Jo man kaklar om hela skiten!


Denna ursnygga (haha) blandaren satt i väggen tidigare! Jag var först inne på att sätta en blandare i diskhon som alla nya hem har, men de skulle innebära att man hade fått dra om alla rören i väggen osv.. FÖR STORT JOBB! Så jag köpte en blandare som skulle sitta i väggen, FM Mattsson! Blev faktiskt super nöjd.. Jag fick bort de hemska rattarna i alla fall som jag verkligen har hatat!!


Såhär fint blev det med den nya kakeln :) Är såå nöjd! Vad tycker ni?? Här kan man se den nya snygga blandaren på väggen samt den nya köksfläkten!


Ohh vad jag älskar den! Äntligen får jag slippa dessa hemska rattar, haha :)

Denna renoveringen lyckades jag bra med att hålla inom "min budget" Jag var smart och använde mina skattepengar som jag fick i Juni till detta. Sparar man pengar som man ändå inte hade haft så känns det inte så farligt att göra en sådan här lättare renovering :)Trots att det har kostat en del så har jag ändå inte betalat ett överpris! Har haft Kjell som har fixat kakeln och fläkten, och Linus som har hjälpt mig med blandaren. Tack än en gång :)

Kalaset slutade på --->

Kakel: 300 :- för 3 kvadratmeter (REA 70%)

Blandare: 1400 :-

Köksfläkt: 700 :-

Fix & fog: 500 :-

Jobbet: 1200 :-

= 4100 :-

Nu får jag bara hoppas att Jimmy får sålt sin lägenhet snart så att vi kan bli sambo på riktigt här i min lägenhet, till att börja med ;)


Då var den på plats :) hihi..

img_0865 (MMS)

Då var den på plats :) hihi..


Ett Lååångt inlägg =)

Jaha.. Då satt man här igen.. Kunde hålla mig borta från min älskade blogg i ca 24 timmar :P Mådde som sagt INTE bra igår.. Allt bara kändes skit. Under själva dagen mådde jag toppen. Jobbade mina timmar, mötte upp Jimmy i lägenheten för att städa av den efter renoveringen och det var kul =) Skrattade och hade oss, haha.. Och lägenheten blev såå fin, tack hjärtat du är bäst <3 Sen var det även vår 9 månaders dag igår, helt underbart! Älskar dig såå Jimmy Palm, kunde inte haft en bättre människa att dela livet med!

Kl 21.00 förändrades allt.. Eller i alla fall humöret! Anledningen till att jag plötsligt blev så less på allt och ledsen var för att det inte gick som planerat med Jimmys lägenhet...

Jag ska försöka göra historian kort ---> Jag och Jimmy har pratat om att bli sambo sen i Maj månad ungefär. Och i Juli månad satte han ut sin lägenhet till försäljning. Vi trodde att det skulle gå jätte fort eftersom det var i rättan tid då alla studenter behöver ett boende osv.. Men såå fel vi hade! Det har snart gått 4 månader och han har fortfarande inte lyckats få sålt den! Jag bli knäpp!! Det enda vi båda vill är att bo tillsammans i EN lägenhet och spara alla andra pengar som vi "tjänar" på att bo tillsammans.. Men gud vill tydligen inte som vi vill :( Han har haft ca 5 visningar och 2 människor av dessa har lagt bud. Den första personen drog tillbaka sitt bud ganska snabbt, då han troligtvis hittat något annat. Och det andra paret la ett bud i fredagskväll efter att han haft en visning igen. Domla sitt bud endast 40 min efter att visningen hade varit och vi har pratat hela helgen om att han ska ringa och "acceptera" budet så fort han vaknade idag. Igår när jag går in på datan och ska kolla då har DOM JÄVLARNA dragit tillbaka sitt bud igår kväll 20.40!!! Kan man bli mer frustrerad??? Så från och med nu ska jag inte hoppas på något.. Efter de beskedet kunde bara humöret bli SKIT! Jag la mig i soffan och skulle kolla en film.. Somnar där och vaknar tre timmar senare av att min bror väcker oss.. Opps! Så kan det gå när man är trött och ledsen.. Bara till att gå in och lägga sig i sängen...

Dagen idag har trots det negativa beskedet idag varit BRA! Har städat av hela huset nu som vi bor i medans Mamma och Lars har gottat sig i Thailand, tvättat en massa tvätt, powerwalkat, promenerat med hundarna i skogen och träffat UNDERBARA VERA! Tack för att du alltid får mig på bättre humör :) Har haft en super härlig kväll med dig gumman <3 När vi promenerade i skogen ringde Jimmy mig och berättade att han har en ny visning imorgon.. Och vad svarar man på det efter gårdagens flopp?? Jag hoppas inte på något.. Jag följer med på visningen och ser glad ut, sen får vi se vad GUD vill med våra liv..

Vågen visade i alla fall MINUS idag (1,1kg) Blev super glad då jag förra veckan hade gått upp 0,6kg. Så nu har jag sammanlagt gått ner 3,1 kg på 2 månader! Det känns OK med tanke på att jag fortfarande äter precis vad jag vill! Jag vill kunna leva som jag gör vilket betyder att jag måste kunna synda när jag vill.. Det blir givetvis inte flera ggr i veckan, men vill jag unna mig några cider en lördag och lite blandgodis så ska jag få göra de.. Jag skulle ALDRIG NÅGONSIN kunna leva efter en diet.. Enligt mig är det bara påhitt! Tänker inte gå in på den diskussionen här idag, skriver mer om de i bloggen en annan dag om varför jag tycker som jag gör ang dieter! Men som sagt.. Jag kämpar på och förhoppningsvis kommer även jag att köpa ett gymkort inom kort :) Hur ska jag annars klara av att motionera när det blir vinter?? Mina powerwalks lär inte bli så effektiva i snön precis!

Nu väntar jag på att Jimmy ska komma hem till mig <3 Världens bästa pojkvän ;) Ska bli mysigt att krypa ner i hans famn och bara njuta! Han får mig verkligen att le och vara lycklig... Vad skulle jag gjort utan honom?! Och HUR klarade jag mig utan honom tidigare??! haha.. Vilka tankar!

Trevlig kväll allesammans!


FAAN!

Denna dag har varit bra.. Men samtidigt såå hemsk!

Jag orkar verkligen inte mer :(

Återkommer när jag mår bättre! När de nu blir..?


Tacos är bara såå gott!

img_0863 (MMS)

Tacos är bara såå gott!


Tacos en lördag?! JAPP!

Då var man äntligen hemma från jobb och från de ärende som skulle fixas därefter! Puuhh.. Första jobbedagen gick bra, lättare än väntat, haha! Bara imorgon också.. Bit ihop Sara :P

Nu ska jag hoppa i duschen! Ikväll blir det TACOS MYS med Älsklingen (såklart!) Simon och Nina =) Efter middagen spenderar jag och Jimmy nog våra sista kvällstimmar på soffan, välbehövligt! För FY FAN vad jag är trött... Kommer troligtvis slockna på soffan också!

Puss på er <3

Fredag och idolmys!

Idag har det verkligen varit en BRA fredag och jag har varit på strålande humör hela dagen! Härligt :P Kan kanske bero på att allt detta har hänt:

Varit på NOVA med älskade Vera och shoppat! Fick handlat 3 par vinterskor för 1000 :- samt en klänning och en snyggare vardagströja! Blev super nöjd med mina skor. Handlade 1 par höga stövlar som slutar precis under knäna med ganska hög klack, 1 par lika höga fast med en "vanlig sko" nertill, perfekt sen när snön kommer samt 1 par lägre skor och precis som de andra två så är även dessa fodrade.

Efter all shopping var det dags att bege sig hemmåt, eller rättare sagt ner till Jimmys lägenhet och hålla i 2 visningar! Båda paren som var där verkade super intresserade och ett av dessa par har REDAN varit inne och lagt ett bud! Här går det undan =) Nu får vi bara hålla tummarna denna gången på att vi får sålt den! Hade varit såå underbart :P Har ju velat bli av med hans lägenhet ett tag nu, så nu är det bara att HOPPAS!!

18.30 begav jag mig hem till SIS (För er som inte vet så är det celle-belle bus = Sara Celander!) haha.. Haft en riktigt mysig kväll hemma hos henne med massor med grönsaksdipp och kaffe drickande! Fick även med mig en hel påse med kläder hem som hon skulle slänga! I den påsen fanns bland annat en suuper snygg kavaj, en kortare väst, några linnen och 2 klänningar =) Tack gumman för en perfekt fredagskväll med dig!! Och du, AKTA DIG FÖR SPINDELN!! Hahaha.. Ush vad den var äcklig och stor, tur som fan att den är död nu! =)

Nu ska jag lägga mig.. Jobb imorgon =/

Saknar min älskling som just nu är i Lund och svirar!! KOM HEM ;)

Kvällen idag spenderas hemma hos älskade S...

img_0862 (MMS)

Kvällen idag spenderas hemma hos älskade SIS :) En helt underbar fredag! Och som ni ser ska vi mumsa i oss massor med gott ;) hihi..


Nu är det dax för lunch :)

img_0861 (MMS)

Nu är det dax för lunch :)


Shopp shoppilopplopp!

Idag är det ÄNTLIGEN fredag och det betyder MASSA shopping-mys med söta Vera ;) Har egentligen inte alls tid att sitta här eftersom hon kommer och hämtar mig 11.00 men ett litet inlägg kan man ju alltid hinna med :) Vi ska i alla fall köra till NOVA och hoppas på att vi hittar några riktiga fynd idag! Kanske stöter vi på Celle och hennes kära mor därute också? hihi.. Nä nu ska jag lägga sminket!

HAJ!

Fullt upp!

Då var denna dagen också slut.. Satan vad tiden springer iväg!

Som jag skrev tidigare så var jag hemma från skolan idag. Ett bra beslut tycker jag såhär i efterhand :) Har fått gjort en massa idag som jag annars inte hade fått gjort. Bland annat så har jag: skickat in min efterreflektions uppgift, pluggat till TENTAN i 3 timmar samt skrivit 6 sidor stödord på datan till tentan, veckohandlat, städat hemma i lägenheten, lagat middag till mina grabbar, varit hemma hos mormor och Kjell och fikat samt fixat lite andra ärenden! Nu är jag trött.. Känner mig verkligen helt slut i både kropp och knopp..

Imorgon är det verkligen en vänskapsdag <3 Och det gillas!

GODNATT!

Surprise <3

Nu så skiter jag i allt vad som har med PLUGG att göra! Har suttit här vid datan sen 08.00 och nu är jag verkligen helt slut! Men har fått gjort mycket =) Så det var inte meningslöst att vara hemma från skolan idag trots allt :P

Idag tänkte jag vara världens bästa flickvän och överraska Jimmy =) Tänker inte skriva här vad det handlar om, för de spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att JAG vet att han uppskattar de ;)

Helt plötsligt fick jag massor att göra igen! ;)

Idag är jag busig...

... Och skiter i skolan! Ush det låter hemskt när man skriver så, men jag känner att jag verkligen INTE har tid att fördriva 8 av dygnets timmar till att sitta på föreläsningar! Gick in på datan precis på våran luwit-inloggning och kollade vad det var dom skulle föreläsa om idag. Aha: Kapitel 4 i den boken, och kapitel 2 + 7 i det häftet. Mer än så var det inte. Så nu tänkte jag sätta mig och skriva min efterreflektion som ska vara inne imorgon 15.00, kan ju vara skönt att ha gjort den tidigare också ;) Sen blir det till all LÄSA! Men de gör mig inget för idag känns det som en sån dag att jag bara vill ligga hemma i soffan och läsa samt annteckna!

Så.. NU vet ni det också :P

Onsdag =)

Idag känner jag mig verkligen NÖJD med min dag =) Ibland är det så att vissa dagar känns bättre och vissa sämre och idag har det verkligen varit en bra dag.

Dagen började med kaffedrickande, telesamtal och en god frukost.. Därefter begav jag mig till skolan för att ha Reflektionsmöte 4. Var verkligen nervös innan mötet då jag absolut trodde att jag skulle få komplettera något, men ICKE! Såå gött! Nu har jag avverkat 4 av 10 reflektionsuppgifter utan en enda komplettering. Hoppas att jag har lika mycket flyt vad det gäller TENTAN den 19:e Okt :P Efter skolan körde jag hem och satt länge och funderade på om jag verkligen skulle orka en PW, men som sagt inga ursäkter här inte så det var bara att bege sig ut på en 50 minuters promenad i MOTVIND!

Innan idag blev det hastigt bestämt att jag skulle umgås med Vera ikväll, och som belöning för att jag lyckades så bra på reflektionsuppgiften samt att jag sköter motionen så bra (haha!) så ville jag unna mig en bit kladdkaka! Köpte med en sådan och vispgrädde med hem till Vera, så det har vi mumsat på ikväll =) Förutom en himla massa kaffe, kladdkaka och massa skitsnack så har vi även hunnit med att noppa Veras ögonbryn, kela med Moa och kollat Bonde söker fru! Tack underbara Vera för ikväll, verkligen såå mys att umgås med dig <3 LÄNGTAR TILL FREDAG!!

Nu ska jag och älsklingen krypa i säng! Imorgon väntas en fullspäckad dag med skola 8-14 sen raka vägen till ICA för att möta upp Jimmy och inhandla helgens middagar! På kvällen blir det ett besök hos min älskade Mormor och hennes gubbe Kjell, alltid trevligt =)

Godnatt ZzzZZzzz

Mys med Vera och Moa =)

Idag efter skolan begav jag mig ut på en powerwalk direkt! Stenhårt tempo i 50 min :P Det gjorde gott de! Och som en belöning för att jag varit så effektiv så ska jag unna mig lite kladdkaka med vispgrädde =) Och självklart ville Vera och söta Moa joina mig ;) hihi.. Så nu ska vi mumsa på kladdkaka, snacka en massa skit och dricka KAFFE =)

En perfekt onsdag enligt mig!

Nu är jag redo för skola :)

img_0860 (MMS)

Nu är jag redo för skola :)


Godmorgon!

Nu är min så kallade "mini-ledighet" slut =/ Har varit ledig från skolan sen i torsdags förra veckan så visst känns det lite tråkigt. Men som tur är har jag bara en kort dag idag: Reflektionsmöte mellan 13-15 =) Nu ska jag fylla på magen med lite god frukost, sen blir det en kopp kaffe på de!

Har en fråga till er läsare: Vad skulle ni vilja läsa mer om? Jag skulle behöva lite tips här till bloggen om vad jag kan skriva om, så bara bombadera mig med förslag =)

KRAM

Skola imorgon...

DAGENS MIDDAG VAR ----> Rotfrukts pannkakor =)

Visst låter det gott?? (För alla er som älskar rotfrukter?) Det var faktiskt gott! Påminner om raggmunk fast med alla dessa goda saker i, och inte bara potatis. Vi hade lingon och lite grönsaker till, och det var verkligen uppskattat av Jimmy. Han älskade dem =) Vilken tur att det blev 5 matlådor över hihi :P Tyvärr ville inte ens Simon smaka på det =/ Kräsna unge! Han åt roste maskor istället, Yeeeii liksom.....

Nu ikväll har jag och mitt hjärta bara MYST en massa ;) Inget ovanligt hemma hos oss! Kollade på en film i soffan och bara njöt av varandras sällskap <3 Jag är såå kär! hihi...

Nä nu ska jag släcka datan för idag och krypa i säng!

Reflektionsmöte nr 4 imorgon 13-15 --->  Jippie, eller inte...

GODNATT!


Detta är några av ingredienserna i dagens ...

img_0859 (MMS)

Detta är några av ingredienserna i dagens middag :) Kan ni gissa vad det blir till mat?! Hihi


Göteborg

Ohhh vad jag längtar till helgen i Göteborg! Tänker på det nästan varje dag och jag VILL DIT! Jag och Jimmy hade en helt magisk helg däruppe i somras, och jag nästan längtar ihjäl mig till den 10 december!! Fast denna gången kommer vi att göra en massa vinteraktiviteter till skillnad från i somras då mn i stort sett bara njöt av de fina vädret! Men de gör inget om det är kallt och snöar! Inget spelar någon roll, bara jag får vara där med DIG <3 Du betyder allt Jimmy, och du är verkligen det bästa som hänt mig!Godmorgon tisdag!

Idag är jag HELT ledig =) Ingen skola, inget jobb och framförallt INGEN SKOLUPPGIFT ATT GÖRA! Wiiee.. Så eftersom denna dagen kommer gå i lugnets tecken tänker jag köra ner till Kävlinge och våldgästa en MKT NÄRA VÄN på kaffe =) hihi.. Och efter kaffebesöket hos henne blir det en veckohandling på ICA. Idag ska jag pröva att laga en ny maträtt, hittade receptet i en tidning igår och jag tycker det verkar skit gott. När jag visade receptet för Jimmy och Simon var deras kommentar: "Men öhhh.. Måste vi äta det? Kan inte vi laga något annat?" NEJ, det kan ni inte.. haha.. Vi kom överens alla att vi i alla fall skulle pröva det, och ge det en chans :P

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till & skriva ihop handlelappen!

Trevlig tisdag allesammans =)

Såhär fint har mitt kök blivit nu :) Ny ka...

img_0854 (MMS)

Såhär fint har mitt kök blivit nu :) Ny kakel, ny fläkt och blandaren kommer inom kort! Tack tack tack kära Kjell för all hjälp! :)


Plugg och åter plugg!

Då var helgen förbi och veckans första dag här: MÅNDAG!

Denna förmiddag har bara bestått av en massa plugg. Satte mig vid datorn runt 10.00 och har suttit här och skrivit sen dess. Puuhh.. Om lite mindre än 2 timmar ska uppgiften vara inskickad, och jag är inte ens klar!! Hur ska detta gå? Får spåna och klura lite till, för 15.00 ska den vara klar! så är de bara =)

I eftermiddag har jag planer på att hinna med en powerwalk, jag MÅSTE hinna det! Om jag ska lyckas få ihop minst 4 promenader denna vecka så är det lika bra att sätta igång direkt på måndagen! Och eftersom vägningen inte gick särskilt bra idag (+ 0,6) så gäller det att ligga i! Anledningen till min lilla uppgång tror jag beror på att jag ska ha " Röda-veckan" med start imorgon! För visst kan de spela roll?

Nä nu får jag sätta igång med skrivandet igen!

Sooo long =)


Söndag..

Kvällen blev inte riktigt som planerat igår.. Det var egentligen tänkt att det skulle bli en TJEJKVÄLL hemma hos Lola men av diverse anledningar så hoppade hälften av! Det slutade med att det bara var jag och Vera som var PARTYSUGNA och vi tyckte absolut inte att kvällen skulle gå till spillo för att de andra inte kunde vara med! Vi bestämde oss för att det skulle vara förfest hemma hos henne, och därefter utgång till Dagstorp! Hela kvällen blev suuper! Precis som jag hade tänkt mig att det skulle bli ;) Massa dricka, roligt folk och en alldeles för full Sara resulterade i massa dans och fyllesnack! haha.. Däckade 01.30.. TACK allesammans för en super trevlig kväll =)

Vaknade idag 07.20 och var pigg. Men NEJ jag kunde absolut inte gå upp då! Vände mig om och lyckades somna om till 10.00. Bättre än inget! Men nu har jag i alla fall ätit frukost, tvättat och ska alldeles strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite inför kvällens jobb. Känner inte alls för att jobba idag =/ Men gör man nånsin det?

Kvällens outfit ;) nu är jag på gång!! Wii...

img_0844 (MMS)

Kvällens outfit ;) nu är jag på gång!! Wiiee :)


Puuhh! 424 ord har jag lyckats skriva ihop...

img_0843 (MMS)

Puuhh! 424 ord har jag lyckats skriva ihop! Ska dock upp i 1000-1500 men de är bättre än inget! Nu skiter jag i pluggandet för idag och fokuserar på något roligare istället som att ringa Vera :)


Såhär långt har Kjell kommit med kaklingen...

img_0823 (MMS)

Såhär långt har Kjell kommit med kaklingen nu :) kommer bli såå bra när allt väl är klart!


"Iphone-mys" haha ;)

Idag har jag och älsklingen haft "fredags-mys" på vårt sätt =) Eftersom Jimmy fick sin IPHONE igår så har det blivit massa "Iphone-mys" istället, men det har funkat det med! Vilka appar har du? Kan du skicka bilder till mig? Kan jag radera allt som du lagt in på min nu då? Osv... Ja, vad ska man säga! Han är frälst i sin telefon, och jag förstår honom! Jag sitter typ lika mkt med min trots att jag haft den i 6 månader nu ;)

Men trots vårt "Iphone-mys" så har vi ändå kollat lite på IDOL! Har 2 saker att säga om dagens program --->

1. JAY SMITH ÄGER HELA SKITEN!! Fortsätter han som han gjort nu så kommer han lätt vinna! Jag sa det från början på hans första audition att han ÄGER.. Hade jag rätt?? Yeeeii!

2. Vad FAN gör Olle i IDOL?? Alltså ärligt nu svenska folket, hur FAN kunde ni skicka vidare han?? Han kan inte sjunga för fem öre plus att jag stör mig så fruktansvärt på hans sätt att föra sig när han sjunger! Det enda han gör HELA låten igenom är att blunda så fort han tar i det minsta lilla! Han liksom "krystar" med ögonen och ser allmänt bortkommen ut! Nä, ut med honom illa kvickt ;)

Ja, med de sagt lämnar jag detta! Hej svej =)

För er som inte redan vet detta så är dett...

img_0840 (MMS)

För er som inte redan vet detta så är detta en Sjukt bra app till din iphone! Fungerar ungefär som bluetooth mellan 2 mobiler men här "bumpar" man istället :) haha, typ slår telefonerna mot varandra så startas överföringen :) sjukt smidigt!


Fredag!

Idag har jag och älsklinge verkligen varit flitiga =)

Började dagen med en kopp kaffe därefter en god frukost, mums! Sen var det bara att sätta igång ----> Städning av huset, puuuhhh! Jag städade toaletterna och renbäddade och Jimmy dammsugade hela huset! Tack älskling för hjälpen, allt blir så mycket enklare när man hjälps åt! Efter städningen körde vi till Centan och till Elgiganten! Hittade den perfekta köksfläkten, känns skönt att den är inhandlad nu =) Köksblandaren är även den inhandlad och nu börjar köket verkligen ta form! Får ta och tacka Kjell som har gjort mitt kök så fint =)

Blev en snabb sväng inne på själva Centan också! Var tvungen att hitta en klänning att ha på mig till imorgon när det är TJEJKVÄLL hos Lola! Hittade en jätte fin svart fodral-klänning och ett par ursöta strumpor till de! Har velat ha sådana höga strumpor som slutar precis under knäna länge nu, och idag hittade jag perfekta sådana! Svarta med påsytt spetstyg och en rosett uppe vid strumpkanten =) Sjukt gulliga! haha, jimmy tyckte dom var "porriga" men de vet jag inte om jag håller med om direkt ;)

Nu ska jag laga lite mat! Idag blir det kokt potatis med torsk och hollandaise sås!

Efter maten blir det en promenad i skogen med hundarna, celle och hennes Xena!

Hej svej =)

Det har nu gått 3 dagar...

3 långa dagar där "detta" har funnits i mina tankar varje minut. Många gånger under denna tiden har jag funderat på när det där samtalet ska komma. Men det kommer aldrig.. Allt började med att jag berättade vad jag kände. En sak jag tycker att man måste kunna göra med sina vänner.. Är jag ledsen och upprörd över en sak måste jag kunna säga detta och lätta mitt hjärta. I tisdags gjorde jag det, och se som det slutar.. Varje gång jag berättar något från hjärtat så slutar det alltid såhär med dig. Vad det beror på vet jag inte?

I det sista sms skrev du till mig att du "tappade" lusten för att prata med mig och reda upp allt. Jag skrev att jag mer än gärna ville prata, men att jag inte kunde tvinga dig till ett samtal. I samma sms skrev jag: hör av dig när du känner för det igen. Och som rubriken lyder har det nu gått 3 dagar. Jag trodde faktiskt inte ens att det skulle gå 3 timmar, men tänk så fel man har! Tydligen så känner du inte samma sak som mig, vilket är sorgligt. Du vet vad du betyder för mig och jag har bara velat ordna upp detta från första början. Men du ville inte, och varför vet jag inte? Är man beredd på att slänga bort en hel vänskap pågrund av att man inte "pallar snacka" just nu? Jag är också väl medveten om att ju längre tid som går desto svårare är det att få tillbaka det man en gång hade. men tydligen är det bara jag som känner så...

Jag trodde ärligt att jag betydde mer för dig än det du har visat nu dessa dagarna. Mina tankar är: att hade jag betytt såå mycket som du har berättat för mig så hade du inte ens låtit de ta 1 dag innan vi redde upp allt. Man låter inte det gå såhär långt om man verkligen älskar varandra.. Och jag anser även att det inte finns några ursäkter för att man inte har "hunnit" ta tag i det. det hade kanske krävt ett samtal på 15 min så hade allt varit ordnat.. Men än en gång: du ville inte...

Jag kan inte göra mer än vad jag har gjort, eftersom bollen ligger hos dig. Men jag ville att du skulle veta vad jag känner och hur jag tänker.. Men kanske även denna gången blir det fel? Jag förstår inte.. Att för en människa så kan detta betyda ALLT men för en annan ingenting.. Och jag uppfattar det som "ingenting" eftersom du inte hört av dig.. Hur ska jag annars tolka detta? Det är bara att vända på situationen så förstår man..

Jag har verkligen mått dåligt! Jag har varit ledsen, gråtit mig till söms, varit besviken och arg.. Men jag orkar inte vara detta längre.. Det tar så mycket på krafterna och min energi... Därför blir detta också mitt sista blogginlägg om just detta ämne! Jag måste fokusera på annat och försöka inse att du inte vill. Det kommer inte bli lätt eftersom du har funnits i mitt liv i stort sett varje dag i flera år.. Men vad ska jag göra? Nu har det blivit som det har blivit, och jag kan inte göra något åt det förutom att låta det vara..

Jag älskar dig och kommer alltid göra det! Vi skulle ju vara vänner ända fram tills vi satt på ålderdomshemmet i våra rullstolar?? Tills döden skiljer oss åt?? Vad har hänt med allt det...?

Nu släpper jag detta... Känslan av att vara "mindre viktig" kommer nog sitta kvar rätt länge.. Dessa tre dagarna har fått mig i dålig balans och det är svårt att bara förtränga det.. Men nu är det som det är..

Nu släpper jag detta....


RSS 2.0