Valborgsmässoafton

Som rubriken lyder så är det Valborg idag. Egentligen brukar detta vara en dag då jag är i full gång med planeringen inför kvällen. Det ska köpas cider och fixas kläder, planera vart hunden ska vara, vem som kommer och förfestar och sist men inte minst är skjutsen till BJÖRKA LOGE fixad..?! I över 2 månader har det varit bestämt att jag och Jimmy + Izza och Kenny skulle till Björka Loge idag. Eller, det har väl egentligen varit bestämt sedan förra året, då det är en tradition att åka till Björka på Valborg. Om jag inte minns fel så har jag tillbringat de 6 senaste Valborgskvällarna på Björka. Därför är jag både besviken och ledsen för att det inte blir något i år ;( Att få reda på, ungefär 2 dagar innan Valborg att det inte blir något, gjorde inte saken bättre.. Nähä, vad ska man nu hitta på? Att åka till Björka loge själv, hade blivit alldeles för dyrt, men tro mig tanken har funnits där att vi själva ska sticka dit! Jag har i alla fall lärt mig något efter detta, och det är att jag inte kommer att boka något med personer som inte håller vad dem lovat... Ibland får man vara egoistisk, och det tänker jag vara hädanefter!

Nog om de.. Vad ska vi då hitta på i eftermiddag/kväll...? Har haft lite funderingar på 2 olika saker :) Vi får väl se vad det blir! Väntar bara på att Jimmy ska komma hem, då han är i Eslöv och fixar med sin bil.. Jag hoppas innerligt på ett av mina förslag, men det beror helt på vad klockan är när Jimmy är färdig.. Vi får väl se :)

Trevlig Valborg allesammans!

Första glassen detta året!

Idag handlade jag min första "köpe-glass". Det blev en Daim-päron, och den var verkligen sjukt god! Mycket godare än med den vanliga tråkiga vaniljsmaken :)



Nu håller jag och älsklingen HELG!!

Mys i massor som vanligt hemma hos oss ;)

På bättre humör!

Som ni har märkt så var mitt humör inte på topp igår :( Men idag känns det lite bättre i alla fall.. Detta tack vare Jimmy! Han är verkligen DEN människan som kan få mig på bra humör, när jag mår som sämst.. Tack älskling för att du finns, och för att du förgyller mitt liv <3 Hade tänkt bege mig ut på en powerwalk alldeles strax, och rensa tankarna lite! Kan behövas efter denna negativa vecka..

Tyvär så går det lite segt med styrketräningen för tillfället. Dels så har jag inte haft någon motivation till att gå till gymmet när vädret är såhär fint, dels har jag märkt att jag uppskattar mer att vara ute och gå när vädret är fint, än att pumpa musklerna inomhus! Har haft ett uppehåll nu på 2 veckor.. Hade tänkt att jag skulle sätta igång med styrketräningen igen, nästa månad. Försöka vara där 2 ggr/vecka och powerwalka 2ggr/vecka.. Men vi får se!

Idag är det skola mellan 13-16 :( Mindre skoj en fredag!

Ingen positiv sara!

Jag var negativ i tisdags, likaså igår...

Då ska vi inte snacka om hur jag känner mig idag! Vet inte vad det är med mig och mitt liv, men allt känns bara SKIT just nu.. Har kännt så ett tag nu, och känslan får mig verkligen att må dåligt!! Anledningen till att jag mår dåligt har självklart sina anledningar.. Inga anledningar jag tänker nämna här! Det stora problemet är att jag vill så mycket, men inget vill gå som jag vill ;( Skulle det hjälpa att börja BE till gud (??)

Jag har i alla fall kommit fram till en sak:

Hädanefter tänker jag bara på mig själv, och på de människor som tänker på mig!

Lägenhet...????!!

Ännu en dag i skolan avklarad, skönt! Som jag skrev i ett tidigare inlägg vill jag bara ha sommarlov och jobba! Har pluggat konstant i snart 1 år nu, så nu längtar jag nästan efter att få jobba lite istället! Konstigt nog.. (?)

Men gud vad jag tänker och funderar, hela tiden.. Lägenhets letandet gör mig såå frustrerad!! Det tar väldigt mycket energi att inte veta hur man ska göra med sitt boende. Det enda vi vill är att få flytta, till en trea eller fyra på markplan med en liten trädgård, men som med allt annat så är det nästintill omöjligt att få som man vill ;( Vad hade inte varit bättre än en lägenhet med trädgård till sommaren? Hmm.. Vi ska vara glada OM vi ens har en lägenhet till vintern.. Jag vet, negativa Sara men så känns det verkligen.. Det gör mig inte speciellt glad :(

USH! Åter till något annat....

Tisdag och strålande sol :)

Vilken härlig dag det har varit idag :) Minst 20 grader i solen och nästintill helt vindstilla.. AS tråkigt att sitta på föreläsning i skolan bara :( Men som tur är gick vi bara 9-12, värre blir det imorgon då jag går 9-16! Var sjukt trött när jag kom hem från skolan, kände bara för att lägga mig ner och sova. Som tur är så gjorde jag INTE det! Powerwalkade i 1 timme utomhus, och fick en snygg (not..) bränna på köpet ;) Kände mig mycket piggare efteråt... Nu är strax dagens middag färdig ---> Lasagnette med en god grekisk sallad!

Om någon undrar varför det blir såligt med uppdateringar här på bloggen så beror det självklart på det fina vädret, men även för att jag har min IPHONE PÅ LAGNING!! Snyft ;( Får förhoppningsvis hem den i början på nästa vecka, och då ska jag bombadera bloggen med mina mobilbloggar igen ;)

PUSS

Finns ingen som gör mig lyckligare <3

Ohhhh vad jag är kär <3 Har verkligen lyckats hitta DEN mannen jag vill leva resten av mitt liv med! Jag menar det från hjärtat, och kommer alltid göra det.. Älskade Jimmy <3

Igår när jag jobbade fick jag ett sms från honom.. Han gav ett super mysigt förslag, som vi skulle göra igår på eftermiddagen. Jag tackade INTE nej! När jag kom hem från jobb var Jimmy inte hemma, men han kom ca 30 min efter. Han hade handlat med sig: engångsgrill, färdig marinerat kött, potatissallad och annat gott :) ca 14.00 körde vi ut till Furulundsskogen (där vi sedan tidigare har hittat en liten skogdunge/oas) La oss på filten, tände grillen och bara njöt av varandra <3 Vi spenderade hela 3 timmar i solen, under bar himmel.. Japp, jag är kär!


Men nu är ledigheten från skolan över :S Känner inte alls för att plugga mer denna terminen! Hur får man motivation till att plugga när solen skiner utomhus, och det enda man kan tänka på är att få vara ute...?! Jobbigt! Jag har i alla fall NOLL LUST att sticka till skolan idag! Suck.. Jag vill ha sommarlov!!! (som egentligen inte är mkt bättre, då man ska jobba istället) Vilka härliga år jag dragit på mig? Eller inte.. Först pluggar man + jobbar extra i ett helt år, därefter när det "äntligen" är sommarlov, ja då ska man jobba nästan varanda dag, och sen när sommarlovet är slut, ja då ska man på det igen ---> plugg ytterligare 1 år... Ibland är det inte kul att vara student!

Får väl ha detta i tanken: om ca 3 år är jag förhoppningsvis anställd som socionom och får ÄNTLIGEN ta ut en hel semester = 4 veckor på sommaren.. Varför kan det inte vara 2013 NU????!

Guldkanalens dansgala 2011

Egentligen behöver jag inte skriva något om kvällen i lördags ;) Bilderna talar för sig själv!! Hade i alla fall en underbar påskafton! Massa dricka och härligt sällskap, kan inte bli bättre :) Tack allesammans som var med och förgyllde kvällen!

GULDKANALENS DANSGALA ÄGDE!


























 


 


Såhär fint blev mitt hår :)

TACK söta Vera för att du var så gullig och kom hit på dina lediga timmar för att fixa mitt hår :) Blev verkligen såå nöjd! Annorlunda, om inget annat när det gäller mig :) Brukar annars ha håret plattat, men inte idag :P Nu är det bara sminket och kläderna som ska på, sen är jag redo för den första cidern!











Visst blev håret fint? I detta läget är jag glad att jag inte klippt mig ;)


Guldkanalens Dansgala på Slagthuset

Då var det ÄNTLIGEN lördag :) Det innebär att det blir massa fest ikväll! Vi är 6 pers som ska till Guldkanalens Dansgala på Slagthuset, och förfesten börjar hos oss 17.30 :P Men innan det ska Vera komma hit och hjälpa mig att fixa mitt hår. Idag har jag bestämt mig för att ha lockigt hår, kommer bli såå snyggt ;)



Längtar till 17.00 då jag ska öppna den första kalla cidern!

GLAD PÅSK ;)

Natten på gruppboendet

Då har man jobbat 9 av sina 10,5 timmar, vilket känns såå härligt! Jag har jobbat natt förr, under en hel sommar i nattpatrullen så jag vet hur det är. Speciellt det där med att hålla sig vaken :P Men jag får säga att det har gått mycket enklare än vad jag trodde att det skulle göra! Har haft 2 sega timmar på hela natten, den första mellan 24-01 och den andra mellan 04.00-05.00. Gick ut ett tag runt 04.30 och möttes av massa fågelkvitter :) "Men hallå? Är ni redan vakna, eller så har dem inte ens lagt sig". Runt den tiden (04.30) börjar det även ljusna så smått, för er som inte vet ;) Det var härligt att sitta ute en stund, höra på fågelkvittret och försöka "vakna" efter dvalan jag hade tidigare.. Under de timmar jag inte har haft något att göra har jag passat på att plugga! Fick läst min grupps rättsfall som vi ska ha seminarie övning om på torsdag (8 sidor) Kan passa på att medela er om att det INTE är kul att sitta och läsa rättsfall (regeringsdomar, kammarrättsdomar osv..) 04.00 på morgonen :P Har även renskrivit en del annteckningar från föreläsningarna som var i veckan, skönt!

Summa sumarium: Det har varit en lugn natt. Har tjänat goa pengar eftersom det varit storhelg hela natten + att jag har fått plugga en hel del :) Man kan fråga sig om jag ens har jobbat..?! :P Nu vet jag hur detta stället fungerar, och jag kommer lätt ta fler nätter inne på gruppboendet!

Nu ska jag förbereda det sista jag har "på mitt schema"

07.15 går jag och lägger mig, och sover förhoppningsvis gott till 14.00 :)

ZzzZZzzzZZzzzzzzzzz


Vilken överraskning :)

Tidigare idag, när min fina Vera var här hos mig på kaffe så hade hon köpt ett litet påskägg till mig :) Blev verkligen jätte glad! Sådana gester uppskattas <3 Älskar dig snäckan, hihi.. By the way: Godiset var suuper gott ;) Kan ni se vad som ligger i botten av ägget? En påse BRIDGE :) Snäckan vet verkligen vad jag gillar!! ;)



Nu ska jag äta, sen blir det att förbereda sig inför nattens jobb!

Snart dax att lägga sig en stund!

Då var powerwalken avklarad för idag! Känns skönt att jag har varit ute och promenerat 3 dagar på rad, det mår kroppen bra av :) Blir inget gym för min del när vädret är såhär fint! Gymmet kan man i så fall ta de dagar det är mulet, blåder eller regnar. För trots att det är vår och påväg mot sommar, så finns det dåliga dagar också! Nu ska jag äta mitt mellanmål, hänga tvätt, damma, städa toaletten OCH SEN ska jag faktiskt sova några timmar! Skulle egentligen jobbat kväll idag 15.30-22.00 men det blev ändrat. Så istället ska jag jobba natten inne på gruppboendet 20.30-07.00! Kan ju undra hur pigg jag kommer vara imorgon 07.00, eftersom jag varit uppe sen 07.00 idag?!



Dagens Mellanmål :)

Suck för dessa dagar!

USH.. Idag är det en sådan tråkig dag ----> Tvätt & Städ dags :( Men tyvärr ska det göras det också.. Förresten, när man är klar Socionom, tror ni jag hade haft råd med en städerska?! ;) Vera skickade och frågade om jag bjöd på kaffe runt 10.00, och SJÄLVKLART gör jag det! Kan ju inte tacka nej till ett sådant fint besök <3 Men innan hon kommer ska jag diska upp diskberget och renbädda samt slänga i 2 nya maskiner tvätt! Puuhh.. Gäller verkligen att ligga i! Speciellt när man vet att man ska jobba kväll idag och börjar 15.30... Kan man hinna med en powerwalk också tro?!

Polly i all ära :)

Någon som har testat Pollys nya "summer-edition"??

Jag är verkligen ett choklad-fan, både när det gäller mörk,ljus och vit choklad :) Finns inget bättre godis! Det vattnas i munnen när jag tittar på bilden, och jag funderar skarpt på att köpa hem en påse till helgen :P




Godmorgon alla kära läsare :)

Att gå i skolan 13.00-16.00 är trots allt inte så dumt :) Känns som att jag får gjort massor här hemma på förmiddagarna! Som idag till exempel ---> Ställde klockan på 07.00 vilket känns ok, då jag ändå får ca 1,5 timmes sovmorgon jämfört med om jag börjar tidigt. Därefter promenerade jag med Zindra, åt en tallrik havregrynsgröt och drack en kopp kaffe på balkongen :) 09.00-10.00 var jag ute på min powerwalk, och nu sitter jag här och ska snart hoppa i duschen, en härlig förmiddag med andra ord!

När jag sen kommer hem i eftermiddag, runt 16.20 så är det så skönt att veta att träningen är avklarad! Då kan jag rikta in mig på hunden, pojkvännen, middagslagningen och plugg :) Känns som att detta kommer bli en härlig onsdag!

Tenta resultatet

VILKEN DAG! Tentaresultatet skulle komma via posten idag.. Man kan säga såhär, jag är INTE vän med brevbäraren nu i alla fall! Fortfarande inte fått dagens post, och det känns som att jag är den enda i klassen som inte fått brevet! Mejla vår föreläsare och bad om resultatet, och jag blev GODKÄND! Såå himla skönt :) SOPA 31 är historia!

Såhär har mina poäng delats ut --->

Moment 1: Huvudförhandling = 10 p av 10 möjliga

Moment 2: Vårdnadsutredning = 10 p av 10 möjliga

Moment 3: Tenta = 14 p av 25 möjliga

För att bli godkänd på hela kursen krävdes 27 p

Min sammanlagda poäng blev 34!



Denna fina påskpåse fick jag av Mamma idag :) TACK!! Såå gulligt <3



Min gubbe vs Jimmys gubbe på Nintendo Wii :)



Jag väljer alltid denna super söta gröna varelse när jag kör Mario cart :)

Som det framgår av bilderna har jag och Jimmy spelat lite Wii ikväll :) Super skoj! Förutom det har vi inte gjort så mycket, lagat mat, diskat och plockat undan samt pluggat. Japp de var min kväll!

Hoppas på lika fint väder imorgon, då blir det en morgon-powerwalk!

Jävla brevbärare!!! GRR

Nu är jag verkligen ARG!! Har gått och hoppats, och längtat efter det där jävla TENTARESULTATET som skulle komma med posten idag, tror ni att jag har fått det?! Nix.. Verkar vara en av få från skolan som inte fått sin post idag! Jag blir så frustrerad på sånt här :S Hmm.. Har mejlat föreläsaren, så jag hoppas att jag får resultatet på mejlen ikväll!

NÄ, en cigg på detta!

Ohhh my good!

När jag loggade in på luwit nu imorse så såg jag att jag hade ett oläst mejl.. Alltså innebär detta att han postade tentorna igår och att jag har RESULTATET I BREVLÅDAN I EFTERMIDDAG!! Shit, vad jag är nervös! Hoppas hoppas att jag klarar den! Hade varit jävligt surt att göra om den helvetes-12-timmars-tentan igen!


2011-04-18

Tentorna postas idag

Som jag meddelade förra veckan så kommer de rättade tentorna att skickas med posten idag, måndag.
Det innebär att ni får dem med posten imorgon, tisdag. Ni som är ovänner med brevbäraren och inte får ett kuvert imorgon, kan höra av er till mig via mail imorgon eftermiddag. Datum för tentagenomgång framgick av schemat. Jag gör inte några personliga genomgångar dessförinnan.

MVH M.K


Dagens inköp!

Även idag har jag varit ute och SHOPPAT! Vart får jag mina pengar ifrån? Ja det undrar jag också ;) Nä, men jag har faktiskt haft en del slantar över denna månaden, så just därför passar jag på att unna mig! Även om man innerst inne vet att man kanske skulle tagit och sparat, så går det bara inte!! Inte när man ser alla dessa underbara vårkläder samt vårskor i affärerna :) hihi.. Blev i alla fall en tur till centan, då jag skulle lämna in min Iphone på lagning, handla cider till helgen samt byta mina tygskor som jag handlade på DIN SKO förra veckan! Fick gjort allt jag skulle, plus lite till ;)



Tidigare hade jag ett par svarta tygskor, tycker att färgen passar i stort sett till allt. Men, så har jag uppmärksammat de marinblåa tygskorna lite extra nu under våren, och verkligen fastnat för MARINBLÅTT! Sjukt snyggt, och stilrent! Så ni kan ju gissa hur glad jag blev när jag såg dessa skorna på SCORETT..???! Marinblåa, med röda och vita detaljer och det coolaste av allt ---> RÖD UNDERSULA! Tidigare pris: 350 :- NU: nedsatta till 199 :-

Verkligen som hittat för mig ;)



Denna söta, skjortliknande toppen köpte jag på NEW YORKER för 169 :-



Även detta plagget handlade jag på NEW YORKER för 90 :-
Lägger ni märke till att den är marinblå..? ;)



Handlade även en del cider inför kommande partykväll på lördag :) Satt och tänkte efter när jag sist drack alkohol, och vad jag kan komma på så var det senast i slutet av Januari! INTE LIKT MIG! Inte konstigt att det vattnades i munnen innan när jag gick på systemet ;) haha... Ska bli gott att äntligen få öppna en, en kall på lördag!


Wiiee :) Vår första bonuscheck sedan vi in...

img_2189 (MMS)

Wiiee :) Vår första bonuscheck sedan vi införskaffade ett gemensamt ICA-konto!


Det är verkligen ett måste att köpa sig en...

img_7037 (MMS)

Det är verkligen ett måste att köpa sig en kopp kaffe direkt när man anländer till skolan :) snart är det dags att leta upp rättsfall, som ska ha en anknytning till lagen: LPT i databasen ZETEO! Trevlig morgon :)


Min helg --->

Helgen har varit händelserik på alla sätt och vis :) I fredags så var jag, Jimmy och Kenny på invigningen av Mårtenssons bil i Hörby. Jisses vad mycket folk ---> 900 bjudna personer! Kan säga att det var en påkostad invigning, då dem hade lagt ca 2 miljoner kronor på fredagens evenemang! När man kom fick alla tjejer/kvinnor en goodiebag som bland annat innehöll jätte fina servettringar samt första säsongen av SOLSIDAN, tack för det! Sen bjöds det på italiensk buffe och massor av dricka till det. Anna Hertzman och Pernilla Wahlgren var de två artister som uppträdde :) Sist men inte minst så BJÖD Mårtenssons bil på skjuts hem med taxi för ALLA som ville det! Haha, helt sjukt! En väldigt trevlig kväll, minst sagt ;)

06.00 ringde klockan på lördagen :( Dags att pallra sig upp från sängen och bege sig till jobb (7-15) Inget jag såg fram emot precis! Men vad gör man inte för de där extra slantarna? Efter jobb hoppade jag i duschen och därefter körde jag och min älskling hem till Mamma och Lars för att avnjuta en god LCHF middag :) JÄTTE GOTT! Senare på kvällen blev det film ---> Jackass 3D :) haha, ja vad kan man säga? Jag tyckte att den var väldigt rolig emellanåt, och lite barnslig emellanåt men helt klart värd att se!

Igår tog jag och Jimmy oss en välförtjänt sovmorgon :) Åt en god frukost samtidigt som vi tittade på TV! Runt 11.30 begav vi oss ut till centan för att uträtta lite ärende.. Hade planer på att köpa ett NINTENDO WII, och så blev det också! Wiieee :) ÄNTLIGEN har jag mitt wii :) Eftersom jag och Jimmy sparar pengar varenda månad, och att de änsålänge "bara" har gått till väldigt nödvändiga saker så kände vi för att unna oss något som vi verkligen tycker är kul, och har velat ha länge! Så ni kan ju gissa vad vi gjorde igår kväll? Spelade både tennis, bowling och DET BÄSTA ----> Mario Cart :) Såå skoj!



Detta paketet köpte vi, fick dock köpta till en extra kontroll + ratt :)



Handlade nya trosor på Gina Tricot :) Sjukt coolt att dem är neonrosa!



Halva priset på lotion på HM, ett måste att handla upp sig då!



Detta var min helg :) Underbar, med andra ord! Idag är det måndag och ny vecka. Tack vare att det är UNDERBART väder och solen skiner så känns det inte alls jobbigt ;) Idag är det skola 10-16 därefter ska jag hem och spendera min tid med min lilla familj! Mys mys mys <3 Det kan man aldrig få för mycket av!

Hörs i eftermiddag




JAG VET, gott folk att jag varit hemskt då...

JAG VET, gott folk att jag varit hemskt dålig på att blogga denna helgen :( Har helt enkelt haft andra saker att lägga tid samt energi på! Men hade tänkt uppdatera imorgon med ett ordentligt inlägg :) Kommer då att berätta vad jag har gjort i helgen, samt vilket som blev helgens köp ;) Idag orkar jag tyvärr inte blogga, ska snart lägga mig! Godnatt :)


Guuud vad jag saknar min älskling!!! Om nä...

img_3282 (MMS)

Guuud vad jag saknar min älskling!!! Om nästan exakt 30 min får jag träffa honom igen :) 16.30 är vi hembjudna till mamma och Lars på middag, vilket är väldigt uppskattat från vår sida! Tack mamma för att du är såå go!


Grabbarna är fulla och glada ikväll :) Ell...

img_4691 (MMS)

Grabbarna är fulla och glada ikväll :) Eller, i alla fall Jimmy! Haha ;)


Invigning på Mårtenssons bil ikväll! 900 p...

img_0602 (MMS)

Invigning på Mårtenssons bil ikväll! 900 personer är bjudna, man f


Fullspäckad fredag!

Wiihhoo, idag är det fredag och det GILLAS!! Dock är jag inte helt ledig förren imorgon 15.00 men som ni ser är jag lika glad för det :) Såhär ser min fredag ut --->

- Skola 09.00-14.15
- Hem snabbt som F*N
- Duscha, sminka mig + kläder på!
- 17.15 köra och hämta upp Kenny
- 17.20 IVÄG TILL HÖRBY

Vi har blivit inbjudna till Mårtenssons bil i hörby på en så kallad invigningsfest, eftersom Jimmy och Kenny jobbar åt dem! Så ikväll mellan 18.00-22.00 vet ni vart ni har mig ;) Blir att skynda sig hem ikväll, då jag hoppas att jag har somnat innan 24.00 i alla fall.. Ska nämligen jobba imorgon 07.00-15.00 :S

NU: KAFFE!

Gud vad dålig jag har varit på att uppdate...

img_1256 (MMS)

Gud vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen idag!! Skäms på mig, big time ;) Men som vanligt har jag haft fullt upp! Skola, tvätt, städ, ärende hos mamma m.m.... Puuhh! Tycker egentligen att det är alldeles för sent att lägga sig nu, men vad gör man när dygnets alla timmar inte räcker till? Tänkte att jag skulle blogga en bild på mig och min älskling :) Haha! Visst är det lite komiskt, Jimmy han verkligen njuter av kyssen medan jag tittar in i kameran och gör allt för att verkligen se snygg ut och få till en bra bild ;) Men tro mig, jag njuter av kyssen jag också! Hihi.. Nu säger jag godnatt ZZzzZzZzZZzz


Dagens Sara :) ÄLSKAR mina nya jeans och s...

img_0003 (MMS)

Dagens Sara :) ÄLSKAR mina nya jeans och skor!!


Jag vet inte om ni kan se detta, men titta...

img_7129 (MMS)

Jag vet inte om ni kan se detta, men tittar man på dagens datum på schemat så kan man se att vi ska ha föreläsning idag om något som jag är väldigt intresserad av :) "vård av vuxna missbrukare" ska Elisabeth föreläsa om både idag och imorgon.. Nu känns det inte alls jobbigt att åka till skolan ;)


Snacka om en crazy dag!!

Shit vilken dag det har varit idag ;) Eller hur gumman..? haha!!

Den började lugnt och stilla med lite morgonkaffe hemma hos mig.. Problemen kom när vi väl var på NOVA! Vi skulle "bara" dit och uträtta några SNABBA ärende, men alla som känner mig vet att dessa SNABBA ärende ibland inte alls blir så! Vi kom till NOVA 10.15, och hade planer på att vara därifrån senast 12.00 så att vi skulle hinna till gymmet och köra det där efterlängtade styrkepasset. Men "det blir inte alltid som man tänkt sig", heter det inte så? Efter 25 provade tröjor och 10 par provade jeans samt 12 par skor är vi ÄNTLIGEN klara!! 15.30 gick vi ut från NOVA efter att ha sprungit inne på de jävla köpcentert i 5 timmar och 15 minuter!! Måste erkänna att det var helt och hållet mitt fel, som alltid när man springer i affärer med mig! Stackars Vera ;) Men tror att hon tyckte det var en trevlig och rolig dag ändå :) Jag kan ju säga att hon är expert på att vara smakråd i alla fall!!

Eftersom vi spenderade såå många timmar på något vi egentligen inte skulle, så fick vi hoppa över träningen idag.. Men efter att ha provat kläder konstant i 5 timmar så borde man inte ha någon ångest, eller..?! Körde i alla fall ner till ICA och inhandlade lite gott och därefter hem till vera för att påbörja middagen.. Nu ikväll har vi suttit på balkongen och druckit kaffe, rökat ett x-antal ciggaretter och börjat planera min 25 års fest :) Nu tror jag att jag vet hur jag vill ha det!! Wiiee, kommer bli såå bra :)

Som sagt, det var denna dagen det ;) haha...

Tack snäckan för att du förgyllde min lediga dag <3 Kärlek i massor!!


Mums mums mums :) Nu ska jag och Vera avnj...

img_3993 (MMS)

Mums mums mums :) Nu ska jag och Vera avnjuta denna goda middag! Kan behövas efter allt vi varit med om idag ;) hihi..


Heldag med Veronica Harder :)

Då var det äntligen onsdag, vilket betyder att jag är ledig från skolan :) Egentligen kan jag inte säga att jag är ledig, finns alltid något jag kan göra som involverar skolan och skolarbete, men idag vill jag INTE sitta med det! Jag har bestämt mig för att umgås med en mycket nära och underbar vän ---> VERA :) Vi ska ha en heldag tillsammans, vilket jag har sett fram emot läänge!

Detta ska jag och Vera göra idag:

- Morgonkaffe hos mig om en stund
- Till NOVA och uträtta några ärende
- Styrketräning + kondition på gymmet
- Hem till mig så att jag kan duscha
- Hem till Vera

Väl hemma hos Vera har vi bestämt oss för att laga en god middag tillsammans :) Självklart kommer det bli ett X-antal koppar kaffe också, om jag känner oss själva rätt ;) Nä nu ska jag gå och sätta på kaffet, antar att min snäcka är hos mig när som helst <3

Soo long!

"Man kan om man vill" haha :) Zindra gör A...

img_8681 (MMS)

"Man kan om man vill" haha :) Zindra gör ALLT för att få lite broccoli ;) Sitt, Ligg, Sidan ---> Där låg hon!! :)


Här får ni en liten rumpbild ;) haha.. Nä,...

img_5579 (MMS)

Här får ni en liten rumpbild ;) haha.. Nä, skulle bara berätta att jag är sjukt nöjd med mina mörkblåa jeans från märket LEE :) modellen på byxan passat mig och min kroppsform perfekt ;) Så har du som jag, mycket rumpa och lår men desto smalare och mindre midja så rekomenderar jag denna byxa skarpt!


Dax att packa skolväskan!

Så underbart skönt det var med en ledig dag igår (Trots att jag spenderade hela dagen på NOVA!) Känns lite tråkigt att det är skola som gäller idag 09.00-16.00 :S Skit kul, liksom... Men eftersom jag är ledig imorgon, så är jag trots allt inte på dåligt humör ;) Vad som händer imorgon, på den lediga dagen får ni veta senare!

NU: en kopp kaffe och en cigg!

Detta har jag shoppat --->

Herregud så mycket shopping det blev idag! Och jag som "bara" skulle åka ut och handla 2 jeans, snabbt. Jo visst! Åkte ut till NOVA ca 12.00 och var inte hemma förren 17.30. Men har hittat massor med fint, och TYVÄRR så är en del av kläderna "tråkiga måsten".. Men som sagt, ibland måste man lägga pengar på baskläder också!


3 baströjor från Gina 49 :- st (REA)


2 "sov-linne" från Change 149 :- för 2 st


Bild 1: 2 baslinne från Gina 79 :- st
Bild 2 + 3: 3 baslinne från HM 69.50 :- st


Bild 1: Gråa jeans från Carlings 899 :- + Blåa jeans från Carlings 799 :-
Bild 2 + 3: Underbart fina ljuslyktor från Indiska

Det var i stort sett allt jag handlade idag! Är fortfarande tveksam över de gråa jeansen :S Tycker att dem är coola på ett sätt, då jag aldrig har ägt ett par gråa jeans förr. Dock funderar jag över om det är så fint nu när våren och sommaren snart är här..? Kanske skulle man köpt sig ett par som är lite ljusare istället? VAD TYCKER MINA LÄSARE???

VILKA ILANDSPROBLEM!! ;)

Hade i alla fall mega dåligt samvete över Zindra som hade fått stå här hemma själv hela dagen :( I och med det, körde vi ut till furulundsskogen och promenerade i 30 min, vilket gjorde hennes dag!! :) Tror att jag är förlåten, faktiskt! Nu ska jag hoppa i duschen och därefter varva ner.. Saknar min älskling oehört mycket!!! Har inte träffat honom idag juh ;) 21.30 kommer han, lääängtar!!

Godmorgon härliga HELT lediga måndag :) De...

Godmorgon härliga HELT lediga måndag :) Det är inte ofta det händer att jag är helt ledig när jag är ledig! Brukar alltid ha något inbokat: tvätta, städa, plugga eller träna.. Men idag har jag inga "måsten" på schemat ;) Bestämde mig för att gå hem till min finaste Izza på lite kaffe! TACK gumman för att du lånar ut din bil till mig så att jag kan utföra mina ärende ;) Ärende och ärende, ska faktiskt ut till centan och kolla på kläder! Är i stort behov av lite nya vårtoppar samt JEANS!!! OM jag handlar något så bloggar jag om det senare :) Nu ska jag dricka en kopp kaffe och flabba lite skit med underbaringen <3


Söndag

Idag har jag som sagt en delad tur på schemat (7.00-10.00 + 16.00-21.30 ) Efter att ha jobbat det första passet kändes det riktigt bra att gå hem! Och visst känns det extra kul att gå hem när man vet att Jimmy och Zindra är vakna och väntar på mig ;) Det blev en mysig frukost på balkongen i solen med hjärtat.. Satt där i säkert 30 min och gottade oss! Termometern visade 28 grader, och det gillas! Dock har graderna sjunkit drastiskt nu när solen försvann från balkongen :( Självklart vart vi tvungna att komma ut lite, så vi tog med oss Zindra till furulundsskogen, där vi promenerade i 30 min, härligt :)

Nu sitter man här hemma själv, då Jimmy tog med sig Zindra hem till sin pappa där han hade en del saker att fixa! Super gulligt av honom och tänka på hunden, så att hon slipper vara själv här hemma! Nu ska jag börja förbereda mig inför jobb, hoppas att klockan snart slår 21.30 så att jag kan få komma hem till min familj igen <3


Skönt att ha jobbat klart sitt första pass...

img_3397 (MMS)

Skönt att ha jobbat klart sitt första pass :) Det är helt sjukt vilket underbart väder vi har idag!! Känns verkligen som sommar ;) Och vad passar bättre än en skogspromenad med älsklingen och vår lilla fis?! Hihi :) 16.00 är det dags för jobbepass nr2


Tog detta kortet igår på IKEA. Detta sovru...

img_5811 (MMS)

Tog detta kortet igår på IKEA. Detta sovrummet är min och Jimmys dröm just nu :) ÄLSKAR sängramen samt de byrå:ar som hör till! Den gamla, lite mer antika stilen är såå snyggt, och jag tror verkligen att vårt sovrum kommer se ut såhär den dagen vi flyttar ;) Vill ha, vill ha, vill ha!!! Det bästa med detta är att det faktiskt är Jimmy som "valde" ut sängramen från första början :) känns kul!


Våra inköp :)

Nu är jag och älsklingen äntligen hemkomna från våran tur runtom i Malmö :) Som jag skrev tidigare så blev det ett besök hos Pappa och Joel (Annica var tyvärr inte hemma..) Jätte trevligt! Drack en kopp kaffe, kollade på deras fina lägenhet och snacka lite skit! Därefter körde vi till BILTEMA på Svågertorp, då Jimmy hade en del saker han skulle inhandla där. Observera att jag INTE uppskattade den affären speciellt mycket ;)

Därefter begav vi oss till IKEA :) Började besöket med en god middag (ett måste när man är där, eller?!) sen gick vi och kollade och drömde oss bort! Det är kul att gå och planera vilka möbler man skulle vilja ha, och hur man vill att sin kommande lägenhet ska se ut :) Vi var först och främst ute efter en ny bäddmadrass, vilket vi hittade! Ska byta ut resårmadrasserna, samt sängstommen också men det tar vi den dagen vi flyttar. Självklart blev det en del andra köp också, förutom det som visas på bild nedan. Kallar man det "smått-skit"?? :P Det är tur att jag och Jimmy är så duktiga på att spara nu när vi bor så billigt som vi gör. Idag smälde vi upp 5000 :- men lyckligtvis märks det inte jätte mycket på sparkontot ;)

ÄNTLIGEN har vi köpt oss en STOR ordentlig bäddmadrass :) Jimmy har tjatat på mig i snart 4 månader om att vi måste handla en hel bäddmadrass eftersom det alltid är han som får ligga i skarven ;)

180 x 200 2895 :- Ett 6 centimeter tjockt lager memoryskum formar sig exakt efter din kropp, underlättar blodcirkulationen i muskler och hud och får din kropp att slappna av ordentligt.


När vi ändå var igång passade vi på att byta ut våra gamla täcke och tog vars ett av denna varianten istället. Verkade super bra, eftersom man får 2 täcke att använda, ett på sommaren, ett på våren/hösten + att man kan sätta ihop båda och få ett TJOCKT täcke på vintern! ( sammanlagt pris: 1358 :- )

Täcke 679 :- värmegrad 1 + 3 Täcke av cellulosa- och syntetfibrer för alla årstider; ett svalt tunt sommartäcke samt ett lite tjockare; sätts samman för ett extra varmt och tjockt täcke för vinternätterna.


Eftersom man lägger såå mycket pengar på bäddmadrassen så känns det extra viktigt att den blir skyddad! Vi vill absolut inte att den ser eller känns begagnad efter 6 månader. Bra investering!

Madrasskydd 499 :- Skyddar madrassen mot fläckar och smuts och gör att den håller längre. Resårband i varje hörn håller madrasskyddet på plats. Lättskött yttertyg i lyocell/bomull; andas, suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten.


Nu när vi bytade från 2 bäddmadrasser till en stor vart vi tvungna att köpa nya lakan :) Handlade ett brunt/beige och ett vitt ( sammanlagt pris: 398:- )

240 x 260 199 :- Satinvävd bomull; ger sängkläder extra len yta och lyster. Tätvävda sängkläder av finare garn; gör dem mjuka och hållbara.





Härliga lediga lördag :)

Igår somnade jag och min älskling runt 23.00 och tog oss en välförtjänt sovmorgon till 09.00 idag = 10 härliga sovtimmar! Åt en god frukost tillsammans, och nu sitter man här, nyduschad och redo att inta smink + kläder.. Idag har vi bestämt oss för att köra in till IKEA och inhandla en ny bäddmadrass samt lite annat smått och gott :) När vi ändå är i Malmö ska vi köra inom till älskade Pappa och Joel för lite kaffe och skitsnack :)

Vädret är på vår sida idag :) Härligt med sol!!



(Bild:Google)

Ingen "normal" Sara...

Jag vet inte vad det är med mig...?

För 4 veckor sedan bestämde jag mig för att sluta äta sötsaker = Godis, kakor och bakelser samt skippa cider och skräpmat! Jag lovade mig själv att göra mitt yttersta för att inte falla för de frestelser som jag visste skulle komma. Jag har nu klarat 4 veckor utan någonting, och där är 2 stora kalas med massa gottigheter inräknade :) Men så idag, gick löftet ut och det var fritt fram ---> SYNDA VAD DU VILL SARA!! Köpte en liten påse med lösgodis (pris: 13 kr) till bion, och jag verkligen längtade efter att få stoppa DEN DÄR chokladbiten i munnen.. Väl i biosalongen och med godispåsen i handen, vart jag inte lika sugen.. Tittade mig omkring och såg alla andra människor som satt där och tryckte in allt möjligt i "flabben".. Men jag, jag åt bara 4 bitar... (???) Efter att ha stoppat in den tredje godisbiten i munnen, sa jag till Jimmy "Jag tyckte nog egentligen inte att det är så gott.. Jag vill nog inte ha mer" Trots det åt jag en sista bit, bara för att det skulle så vara, typ! Det gick helt enkelt inte.. Vet inte vad det kan bero på? Om det är för att jag har hållt mig borta från det ett tag nu? Eller om jag helt enkelt bara var för mätt? Fast trots att jag är mätt så brukar jag ändå kunna äta godis, kan inte alla de..?! ;)

Aja, skit samma.. Nu vet ni det i alla fall :)

Biofilmen ---> I am number four vart inte lika bra som jag hade hoppats på, men dock ändå sevärd! Av mig får filmen en 4-5/10 men Jimmy höll inte med! Han tyckte att betyget skulle bli 6-7/10. Kul att någon av oss uppskattade den i alla fall ;) Jag ger istället mitt höga betyg ( 10/10 ) till min älskling som vart så mysig under filmens gång ;) hihi.. Inget kan någonsin vara tråkigt med honom!

Godnatt ZZzzZZzzz

Fredag = bio + massa mys ;)

Som ni säkert vet började min fredag med skola 08.00-12.00. Föreläsningen om FÖRSÄKRINGSKASSAN i 4 timmar var inte speciellt rolig, som ni säkert förstår! Men tiden gick trots det ändå snabbt :) Efter skolan körde jag till gymmet där jag mötte upp Vera och söta Moa <3 Dags för ett styrkepass på 1,5 timme ;) Härligt!

Om 1 timme ska jag och min älskling ut och äta :) Därefter (20.30) är det dags för ett biobesök! Känns som att det var längesedan vi var på bio, så det ska bli riktigt mys! Jag anser att det är suuper viktigt att man hittar på saker i förhållandet. Kvittar egentligen vad det är, bara man kommer ut och gör något, ett avbrott från vardagen! Hur kul är ett förhållande i längden om man bara sitter hemma, och gör i stort sett ingenting?? Ush vad tråkigt! Tur att jag har träffat en kille som älskar att hitta på saker, och få varje helg att bli UNIK!! Uppleva saker tillsammans, och ta vara på varje dag är mitt motto för att få ett förhållande att funka så bra som möjligt :)



Denna filmen ska vi se ikväll :) Såg den på reklamen för kommande biofilmer sist vi var på bio, och både jag och Jimmy sa direkt att DEN ska vi se när den kommer! Nu äntligen kommer vi iväg ;) Trots att den är lite overklig, så tror jag att jag kommer gilla den.. (?)

Hej svej :)

Dagens mellanmål ---> Björnbärs yoggi med ...

img_6365 (MMS)

Dagens mellanmål ---> Björnbärs yoggi med 2 kiwifrukter :) mums!!


Mysfredag :)

Då var det fredag morgon, och jag är TRÖTT!! Min kropp ville inte alls stiga upp från sängen idag (ZzzZZzz) Men men, bara att bita ihop, har trots allt bara föreläsning mellan 08.00-12.00 så egentligen borde jag inte klaga ;) Efter skolan ska jag köra raka vägen till gymmet ---> dags för ännu ett styrkepass! Längtar dock suuuuper mycket till ikväll då det är mys för hela slanten med min underbaring <3 VI BEHÖVER DET ;)

...Today is the day... Spännande!

Metrobloggen vs blogg.se??

Nu är jag sådär tveksam igen.. Har kommit på mig själv att bli de i vissa perioder, fast nu har jag verkligen funderat på det ett tag! Jag är sååå sugen på att gå tillbaka till min gamla blogg som jag hade på metro ----> www.metrobloggen.se/saralofvendahl :) Ni kan ta er en titt därinne om ni vill, då där inte finns något lösenord! Publicerade ett inlägg för en stund sedan, och jag måste verkligen säga att jag gillar det!

- Till skillnad från blogg.se kan man på metro lägga upp en bild, till exempel till vänster och ENKELT justera texten så att man skriver vid sidan om bilden.

- Till skillnad från blogg.se kan man använda riktiga smilysar

- Till skillnad från blogg.se kan man ändra typsnitt + teckenstorlek ENKELT från inlägg till inlägg

- Till skillnad från blogg.se kan man ENKELT ha texten i färg istället för den man valt från början

Detta är bara några av de få saker som man kan göra på metrobloggen.. Jag fick ett mejl från dem som har hand om metro att dem ska ändra en massa och lägga till nya funktioner. Ska invänta dessa nya funktioner och se om dem helt enkelt gör det värt att byta tillbaka!

NU: Dags att fixa dagens middag :)

SEN: Storhandla :( Alltid lika kul!

Jeans i all ära :)

Jag är verkligen i behov av nya kläder! Speciellt jeans och vårkläder i allmänhet! Har så himla svårt för att hitta jeans som sitter bra, då jag har en udda kroppsform.. Bred rumpa och stora lår blandat med en mycket mindre midja. Man skulle kunna säga att jag egentligen har en byxstorlek på benen/rumpan, och minst en storlek mindre i midjan. Just därför handlar jag sällan jeans.. Handlade 3 par i somras (eller strax efter) och de har användt konstant sen dess! Ni kan tänka er hur dem ser ut nu ---> 2 av paren är svarta = urtvättade till max!

Får helt enkelt bege mig ut och inhandla 3 nya par inom kort!

Gina Tricot brukar ha jeans som jag gillar, dessa är favoriterna därifrån --->


Dagens Sara :) Nu är skinnjackan officiell...

img_5900 (MMS)

Dagens Sara :) Nu är skinnjackan officiellt framme för att stanna!


7 april

Tänk vad tiden går snabbt.. Tyckte precis det var Jimmys födelsedag, och det är 5 dagar sedan. Det är OK att tiden går snabbt när det är höst och vinter, men nu i april ---> våren och sommaren tycker jag att tiden ska gå långsamt!! Jag försöker njuta av varje dag så mycket det går, trots det räcker inte dygnets alla 24 timmar till ibland?

Idag är det skola mellan 08.30-14.00. Egentligen är det föreläsning mellan 11.00-14.00 men jag ska in till skolan 2,5 h tidigare och möta upp min grupp. Vi ska finslipa lite på vårt grupparbete som ska vara inskickat senast imorgon. Tyvärr, får man göra sådant utanför skoltid :S Vart det likadant på gymnasiet? Jag kommer inte ihåg....

Hemma runt 14.30 ---> Hörs då!

Dagens träning

Det blev ett härligt styrkepass med Vera idag :)

Tack gumman för sällskapet, längtar redan till på fredag ;)




1 timme styrketräning med fokus på mage, rygg och ben

30 min powerwalk 6.0 speed = 200 brända kalorier

Min lediga onsdag

Idag är jag ledig, men har ändå "lyckats" samla på mig massor att göra! Varför har man alltid så mycket att göra på sina lediga dagar? Det är sällan man verkligen är HELT LEDIG när man är ledig... Så tråkigt, men antar att de flesta människor har det så!

Såhär ser min dag ut:


- SOVMORGON!
- Promenera med Zindra
- Äta frukost
- Avverka några samtal

- Plugga
- Renbädda
- Städa
- Promenera med Zindra
- Tvätta
- Träna med Vera
- Laga mat
- MYSA MED MITT HJÄRTA!!
- Promenera med Zindra

Vilken tur att jag har Jimmy, som hjälper mig med det mesta! Plugget kommer ta ca 2 timmar nu, därefter börjar jag damma och renbädda! Dammsugningen lämnar jag till honom när han kommer hem ;) Inte mer än rättvist eller hur? Längtar till Vera hämtar mig 16.15 :) Då är det dags för ett efterlängtat styrkepass! By the Way, så hade jag gått ner 3 hg från förra veckans vägning ( WOW, eller??! ) Aja, bättre att ha gått ner det lilla, än gå upp! Så antar att jag ska vara nöjd :) Nä nu måste jag sätta igång.. CIAO!

Sådär! Då var cykeln som jag vann från TIM...

img_0096 (MMS)

Sådär! Då var cykeln som jag vann från TIME SPORTSCLUB i Januari såld :) Härligt! Orginal pris: 3500 :-, mitt pris: 3000 :- men efter mååånga om och men så lyckades köparen pruta ner den 300 kr! Han ville först bara ge 2500, men där gav jag mig inte, så vi möttes på halva vägen :) Får väl ta och tacka TIME för dessa pengar som lär komma väl till pass ;) hihi.. Nu ska jag och min älskling krypa ner i sängen framför TV:n, mys på hög nivå!! Godnatt på er därute :)


Dagens middag: Stekt kassler med ris, grön...

img_2731 (MMS)

Dagens middag: Stekt kassler med ris, grönsaker och café de Paris sås :) mums!! Verkligen en ny favorit!


GAAHH!!

Blir så frustrerad och arg! Vad tror ni händer 10 minuter innan jag ska bege mig ut på min powerwalk??? Jo det börjar REGNA!! Jävla väder :( Kan man ha mer otur? Jag kunde bara gå mellan 09.00 - 10.30 idag, och såklart ska GUD jävlas med mig under just den timmen... suck.. Alltså, varken promenad eller träning idag!! Grrr...

Har i alla fall duschat nu.. Ska föna håret och därefter slå en pling till min underbaring Vera :) Har en del att snacka om, kan jag tänka mig ;)


Skoladags 13.00

Äntligen har besikningsmannen varit här, och precis som jag trodde blev min lägenhet godkänd :) Slipper man få fler sovmornar förstörda ;) Nu har jag precis ätit mig en tallrik yoggi med flingor.. Ska dricka en kopp kaffe nu och därefter bege mig ut på en timmes promenad! Hinner tyvärr inte mycket mer än så, eftersom jag ska infinna mig i skolan runt 13.00.. Nu ligger i alla fall min cykel ute på blocket :) Hoppas på att få sålt den snart!

Min måndag

Då var snart måndagen också gången.. Tiden går snabbt när man har kul, det är väl så det heter? Vet inte om jag kan hålla med om det, just idag.. Har inte haft speciellt kul faktiskt.. Det är bara den vanliga "vardagen" som har funnits vid min sida hela dagen :P Skola, träning, matlagning och lite mer plugg.. Imorgon ska jag och min grupp redovisa vårt arbete från HVB-hemmet, ska bli spännande! Inte för att jag gillar redovisningar speciellt mycket, utan för att det faktiskt var något intressant att redovisa om, och det gör mycket! Så tänk på mig, som kommer att redovisa någon gång mellan 13.00-17.00 imorgon ;)

Efter allt "övande" här hemma (dock inte framför Jimmy!) så har jag unnat mig 2 timmar i soffan framför mina nya favoritprogram :) Mamma byter bo + Bachelorette, verkligen program i min smak!

Jag TRODDE att jag skulle få lite sovmorgon imorgon, men icke! Nä nu ska en "besiktningsman" komma hit och kolla igenom min lägenhet så att köksfläkten fungerar som den ska, samt att alla ventiler som sitter i vardera rum INTE är igen tapetserade (vem gör de egentligen???!) Aja, så 08.10 kommer han.. Vilket betyder att klockan ringer 07.00 :( Inget jag gillar precis, men vad gör man inte för sin lägenhet och sin förening?!

Puss på er!

Såhär gott låg Zindra och sov precis innan...

img_0582 (MMS)

Såhär gott låg Zindra och sov precis innan jag gick hemifrån :) Vad skönt det hade varit att vara en hund ibland :P


Då var det måndag igen...

... vilket innebär att jag har en lååång skolvecka framför mig :S Idag ska jag och min grupp arbeta med ett grupparbete hela dagen, vilket i och för sig är mycket roligare än att sitta på en tråkig föreläsning, men ändå.. Man ska trots allt ta sig upp från sängen, på med både kläder och smink, ut med hunden, äta frukost, dricka kaffe och iväg.. Börjar få lite små panik angående min träning.. Har inte tränat på 3 dagar (fre, lör och sön!) Lär inte hinna träna idag, eller imorgon heller :( Får väl ta igen det i slutet av veckan istället!

Nä nu måste jag sticka!

Hörs senare gott folk :)

JAAA!

ÄNTLIGEN är jobbehelgen över! Ingen är gladare än jag :) Fast, egentligen betyder det bara att det snart är måndag igen - ny vecka och massor med skola och skolarbete på schemat :S Längtar redan till nästa helg, kan det inte vara fredag den 8:e April NUUU?! Som ni säkert har märkt har jag haft NOLL lust att blogga idag.. Var hemma runt 17.30, åt lite middag, hämtade hem Zindra (som tillbringat natten + dagen i Stävie), duschat samt förberett inför morgondagen.. Puuhh! Jag är trött, väldigt trött ---> ZZzZZzzz

Nu ska jag lägga mig tillrätta och fortsätta titta på flmen Taken

Typ, en skit bra film :P

Jimmy blev verkligen glad :)

Kalaset för Jimmy igår blev verkligen lyckat :) Visst är det underbart att umgås med sin släkt, samt sin sambos släkt? Tror att både jag och Jimmy tyckte det ;) Ett STORT TACK till min mamma och Jimmys mamma för all hjälp igår!! Pojkvännen min blev jätte glad för alla sina presenter.. Han fick bland annat: Rakapparat, pengar och presentkort, och av mig fick han 2 par boxer (standard, hihi) + en Iphone docka (dockningstation) HAN BLEV JÄTTE GLAD!! Precis som jag hoppades att han skulle bli :)



Vi hann knappt komma upp i lägenheten förren han gick mannekäng med boxerna för mig ;) Rakappareten skulle testas, samt Iphone dockan! Han var super nöjd, så kul att se!

Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe, mums!

07.30-17.15 är det dags för ett jobbepass!

Snart dags för födelsedagsfirande :)

Äntligen är klockan över 15.30! Känns skönt att ha avverkat jobbedag 1 av 2 denna helgen :) Är tvungen att jobba jätte mycket nu i April för att kunna klara av mina räkningar den 27 Maj! Det jag jobbar denna månaden får jag i Maj, och eftersom jag bara får halva beloppet från CSN (NU: 4000 kr ANNARS: 8000 kr) så känns det en aning kärvt i slutet av Maj! Jävla skit, är det! Springa här och jaga jobbedagar för att man ska kunna klara sig precis :S

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och fixa till mig! 18.00 kommer alla gästerna för att fira min älskling :) Han ska även få sina presenter lite senare :P Jag har som många vet redan en väldigt liten tvåa, vilket medför att alla som ska komma ikväll inte kommer få plats! Därför har vi hyrt lokalen här i huset, så att alla får plats :) Super!

NU: Duschen!!

Hihi :) KÄRLEK!!!

img_7878 (MMS)

Hihi :) KÄRLEK!!!


Hipp hipp hurra

Önskar min underbara pojkvän och sambo en härlig födelsedag :)

Ett stort grattis på din 28 års dag!!



Jag har köpt 2 paketer till honom :) Men eftersom han ligger och snarkar gott, och jag snart ska gå till jobbet så får han dem senare idag! Hoppas att han blir glad för dem ;)


(Jobb: 07.00-15.30) Kunde varit roligare...?!

Idag överraskade Jimmy mig med en ny sele ...

img_6980 (MMS)

Idag överraskade Jimmy mig med en ny sele till vår lilla fis ;) Tack älskling!!


Fredag :)

Det var verkligen kul och spännande att besöka HVB-hemmet Tonårsboendet idag :) Fick massor med information, samtidigt som man lärde sig väldigt mycket om hur just den verksamheten och liknande verksamheter fungerar! Funderar starkt på att göra min praktik på ett sådant ställe (då jag absolut inte vill praktisera på ex: socialtjänsten!) Det återstår att se, men praktiken börjar närma sig (känns det som.. hihi) så jag kan inte låta bli att tänka på det!

Efter skolan kom min finaste Izza och hälsade på mig! Blev 2 koppar kaffe och en massa skitsnack (behövs ibland!) tack gumman för sällskapet :)

Just nu inväntar jag Jimmy! Han kommer och hämtar mig 16.30 och då ska vi ut på ett hemligt uppdrag ;) Mer tänker jag inte säga! Efter vårt lilla uppdrag ska vi hem och laga mat, och därefter bänka oss i soffan och invänta TALANG 2011! Tycker att det programmet är super, på alla sätt och vis! Underhållande om inget annat :P





Finns det någon av mina läsare som också tycker att detta är underhållande..?? :)




Dagens Sara :)

img_3342 (MMS)

Dagens Sara :)


Besök på HVB-HEM :)

Denna fredag börjar mycket bra :) Istället för att sitta i skolan och lyssna på en föreläsare, så ska vi ut på studiebesök! Vår grupp blev tilldelade Tonårsboendet i Lund :) Ska bli väldigt spännande! De andra grupperna i klassen blev tilldelade bland annat: Råby ungdomshem, Malins Minne och Stabbarp m.m Så, mellan 10-12 är jag och min grupp på studiebesök där. Efter studiebesöket blir det nog att vi arbetar lite med vår uppgift som hör till studiebesöket. I eftermiddag någon gång håller jag fredag :P

Kramar

RSS 2.0