Gott nytt år från en nyklippt Sara :)

img_8458 (MMS)

Gott nytt år från en nyklippt Sara :)


Resume av 2011 :) GOTT NYTT ÅR!!

Här nedan kommer lite bilder från året 2011 som gått. Det har varit ett händelserikt år på många sätt och vis! Tyvärr har det även hänt en del sorgliga saker, min brors bortgång ;(

Jag önskar att alla mina nära och kära får vara friska under 2012! Hälsan är det viktigaste!! Har man bara den så har man allt :)

Nyår 2010/2011 firades på Jakobsgatan med vänner







Min bror Simon fyllde 20 härliga år





Jag och min älskling firade valborg i Danmark på Tivoli





Smulan som funnits med oss i 12 år fick avlivas pga sjukdom



Midsommar firades på Jakobsgatan hemma hos Hilde





På sommaren fyllde jag 25 år - verkligen en VILD fest ;)









En ny familjemedlem på hildingsväg - lilla Wilma





Resa till Polen med Jimmy









En helg i Skara med underbara vänner









Vallarnas teater med min baby







Jimmys pappa Bertil fyllde 60 år





Björka Loge - Avslutning





Min älskade bror Linus fick hastigt lämna oss i en bilolycka ;( Han blev bara 17 år gammal



Linus - Simon - Oliver



Jag coh Jimmy köpte vår första gemensamma lägenhet :) Lyckan är total!!






Som sagt, ett händelserikt år!

Hoppas på att 2012 blir ett bra år för oss alla :)

NU: Dags för duschen, ikväll blir det fest hos Sara & Carlos på Jakobsgatan!!








Sista dagen på 2011 och det är kallt! Brrr...

img_6202 (MMS)

Sista dagen på 2011 och det är kallt! Brrrr.. Nu har man nästan blivit bortskämd med de sköna plusgraderna juh.. Kan detta vara, detta halvårets kallaste morgon? Haha helt sjukt, förra året hade vi massvis med snö och många minusgrader på nyårsafton :) Fast jag klagar inte! Det kan Max få vara minus 5 grader, inte mer :) Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen bege mig till jobb! 13.00 är jag hemma hos mina älsklingar igen <3


Mina shoppingfynd

Är så nöjd över allt jag handlade igår :) Att jag skulle komma hem med en RÖD vinterjacka och en LEOPARD MÖNSTRAD morgonrock är inte likt mig! Haha.. Speciellt inte leopard rocken! Men den var såå skön + att jag var i ett stort behov av en sådan så det fick bli den!



Träningslinne från Team Sportia: REA 50 kr





Vinterjacka från Lindex: REA 399 kr





Leopard mönstrad morgonrock från Gina Tricot: REA 125 kr (sjukt skön!!)



Trosor från Gina Tricot: REA 30 kr/st + Puder och mascara från HM



Svarta jeans från Vero Moda 299 kr

Den sista lediga fredagen detta året ;)

Tog mig en välförtjänt sovmorgon idag, 09.00 ringde klockan :) Kände at jag var tvungen att sova ut idag eftersom jag ska jobba en morgontur imorgon. Viktigt att inte vara för trött när det ska festas :P Känner mig riktigt utvilad, och ska försöka sova todogt idag också! Sara kommer vara på ett strålande humör imorgon :)

Nu har jag nästan precis pratat med Mamma i skypen :) Helt otroligt faktiskt! Här kan vi sitta vid vars en data, med världen emellan oss och prata på hur länge vi vill, helt gratis! Det var riktigt skoj att prata med dig/er :) Självklart fick lilla fisen vara med på ett hörn också :P Om ca 1 timme så kommer Vera till mig! Dags för lite kaffe och fika och därefter ett träningpass på gymmet :) Vi ska eventuellt möta upp Rebecca och Sara där också! Kul att vi alla kan träna tillsammans :)

Funderar på vad jag ska göra fram till 12.00? Plugga lite?


Shopping på Väla med Sara :)

Vilken härlig dag det har varit idag :) Efter jobb 13.00 mötte jag upp Sara hemma hos mig, var tvungen att fixa mig lite + äta innan vi begav oss mot helsingbporg och Väla. Väl framme på Väla, runt 14.00 så var vi igång! Shoppa, shoppa, shoppa! :) Fast så farligt var de inte! Har handlat för ca 1200 :- idag och för de pengarna fick jag: en vinterjacka, morgonrock, 2 par trosor, jeans, mascara, puder och träningslinne. Tyvärr så fick jag inte inhandlat nya träningsbyxor då de var slut på HM så fick beställa 3 par via nätet istället, fungerar bra det också :) Är nöjd över mina köp, ungefär hälften på REA! Tänkte lägga upp lite bilder på alla imorgon, om jag orkar ;)

Tack älskade vän för denna dagen med dig <3

Nu ska jag krypa i säng! Är ledig imorgon och det ser jag fram emot :)


En god avslutning på en fin dag tillsamman...

img_6706 (MMS)

En god avslutning på en fin dag tillsammans med min sötis :) Mango mania + Very Berry, såå mumsigt!


Denna fina medicin burk handlade jag ute p...

img_3311 (MMS)

Denna fina medicin burk handlade jag ute på Center Syd (smart bye) för några dagar sen! Visst är den fin? Den ska packas ner direkt för att sedan packas upp i den nya lägenheten :)


Backstreet Boys i Arenan!

Äntligen är biljetterna bokade!! :) Jag, Rebecca och Celle kommer att befinna oss i Malmö Arena den 13:e Maj för denna super coola konserten med våra ungdoms idoler! Vem har inte älskat Backstreet Boys?! Jag tycker att i stort sett alla deras låtar är svin bra ----> tyckte det då & tycker det nuuu! Ohh vad jag längtar!! Tjejer, vi måste ordna till något mysigt innan konserten också :) Middag, gott och dricka och massa mys <3

NEW KIDS ON THE BLOCK AND THE BACKSTREET BOYS














En lång tur på jobb idag

Idag jobbade jag 7-15.30, vilket kändes skit segt när jag kom dit men så fort halva dagen har gått så känns det lättare :) Det var i alla fall skönt att komma hem till Zindra som fått stå själv hela dagen :( Inget jag gillar precis! Det är tur att det händer så pass sällan som det gör. Väl hemma promenerade jag en runda med henne och sen satte jag igång ---> Städ & tvätt på schemat idag!

Vad bjuder annars kvällen på? En god middag och soffhäng med den bästa <3


Sötisen när hon ivrigt gnagar på sitt ben :)




Längtar såå tills imorgon :) Då är det mys...

img_4818 (MMS)

Längtar såå tills imorgon :) Då är det mys med denna tjejen som gäller <3


Dagens träning


1 timmes INTENSIV Body Pump

Tack Sara och Becca för härligt sällskap :)



Nu har jag och Eve precis avnjutit några v...

img_2612 (MMS)

Nu har jag och Eve precis avnjutit några varma mini baguetter :) Dags att ge sig på Tassimon ;) Latte Macchiato it is!


Måndag - Annandag Jul

Idag skulle jag egentligen jobba till 13.00, men en kollega ville gå hem tidigare så hon undrade om jag kunde jobba till 15.00 för henne istället.. Tvekade först, men ändrade mig så fort jag kom på att det var storhelgs betalt :P Ville så gärna hinna med en powerwalk efter jobb, och trots att jag jobbade till 15.00 och begav mig ut på en promenad 15.20 så hann jag hem precis innan det blev mörkt, puuhh! Gillar inte alls att powerwalka med höralurar i när det är mörkt, för man vet aldrig om där är någon som gömmer sig i buskarna, som man omöjligt kan höra pga den höga musiken :S Hur som helst så var det skönt att promenera idag, gillar att vara utomhus så fort tillfälle ges. Med en temperatur på 9 grader den 26:e Dec så kan jag inget annat än att njuta av att vara utomhus ;)

Nu är det dags att krypa i säng så att jag orkar jobba min 7-13 tur imorgon! Efter jobb väntas kaffebesök hos Eve på Jakobsgatan, treeevligt! Lille Zindra ska självklart få följa med :) Senare på kvällen ska det pumpas muskler på Time med min underbaring :) Body Pump it is!!




Ibland är det skrämmande..
Tänk vad skönt att veta vilka som faktiskt är nära <3






Dagens Sara på jobb :) Igår började jul-jo...

img_5066 (MMS)

Dagens Sara på jobb :) Igår började jul-jobbandet på Kullagården! Jobbar först söndag-torsdag och därefter lördag-söndag. Alltså har jag bara en ledig dag denna vecka.. Längtar redan till fredag ;) Jag är ledig nästa vecka igen, då ska det pluggas samt njutas av att bara vara hemma :)


Mina fina julklappar :)

Blev så nöjd över alla mina fina julklappar som jag fått detta året :) Förutom detta som visas på bilderna så fick jag pengar, presentkort på Chilli, presentkort på Cervera, presentkort på HM och presentkort på stadium!

Tack så hemskt mycket, TILLA ALLA för allt fint jag fått av er :)


Äntligen har jag fått det som jag så länge suktat efter --> En ny kaffekokare :)


En blender så att jag och Jimmy kan göra goda smoothies till oss ;)


En "mini-ryggsäck" från Champion att ha träningsskorna och flaskan i :)



En solig julafton 2011! Det vet jag inte o...

img_1250 (MMS)

En solig julafton 2011! Det vet jag inte om jag har varit med om förr.?


God Jul :)

img_8336 (MMS)

God Jul :)


Julafton 2011

Idag är det som sagt Julafton, och jag måste nog hålla med de flesta om att julstämningen inte riktigt infunnit sig. Förra julen hade vi massor med snö och minusgrader, denna julen har vi regn och cirka 4 plusgrader. Men jag får ändå säga att det är rätt så skönt att slippa snön :) Visst är det mysigare och skapar en bättre stämning, men det är också så mycket enklare att ta sig fram och tillbaka till ställen + att jobbar man i hemtjänsten och springer mellan alla vårdtagare utomhus så är man glad sålänge snön håller isg borta! Ändrar väl åsikt den dagen jag får barn ;)

Dagen idag skulle egentligen firas hemma hos Jimmys Pappa. Men efter en del personliga saker som hänt så har jag bestämt mig för att fira min julafton hemma hos faster med bland annat Pappa :) Har verkligen sett fram emot denna dagen länge, och jag tror att den kommer bli såå trevlig :)

God Jul på er alla läsare :)


Det är tur att jag blev påmind, för Zindra...

img_5662 (MMS)

Det är tur att jag blev påmind, för Zindras födelsedag hade jag helt glömt bort! Tänkte på de tidigare i veckan, men sen har väl stressen tagit över :P Grattis till min älskade lilla Fis som blir hela 7 år idag :) :) Vart tar tiden vägen? Jag hoppas att vi har lika många år till tillsammans <3 <3 <3


Lön imorgon och ingen är gladare än jag!! ...

img_1425 (MMS)

Lön imorgon och ingen är gladare än jag!! :) ÄNTLIGEN, jag behöver verkligen ha in några kronor på kontot nu.. Får vi se hur mycket jag har över till "nöje" denna månaden! Föregående månader har det inte handlat om speciellt många 100 lappar, men denna hoppas jag blir bättre :) Det är inte lätt att behöva vara en fattig student :P (ja, jag vet att det är mitt eget val, men ändå!) Nu har jag och min älskling krupit ner i sängen.. Dags att snarka några timmar! Ser fram emot våran sovmorgon tillsammans <3


Dietvecka 17

Nu har jag precis kommit in från min powerwalk. Under tiden jag promenerade kom jag på att jag glömt uppdatera er om mitt resultat denna vecka! Jag är nöjd, och jag ska absolut inte klaga! Hade gått upp denna veckan, men med tanke på att jag äter vanligt godis + julgodis 5-6 ggr/veckan så är jag glad att viktuppgången inte var större :) Julen är trots allt en högtid där det är ok att unna sig (även om 5 ggr i veckan kanske är lite för mkt! haha)

Resultat vid vägning: +0,3 kg

Total viktminskning: 1 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,8

Min så kallade diet (som inte blev så mycket diet pga att jag slutade röka) har ändå gått bra med tanke på att jag nästan precis i början slutade med cigaretterna. Jag har hört att man brukar gå upp i vikt när man fimpar, men jag har trots det ändå lyckats gå ner 1 kg denna hösten :) Dietplanen gick inte som förväntat, men det gör mig inte så mycket! Huvudsaken är att jag är nöjd! Men jag vill så gärna gå ner dessa 3-4 kilona, så jag ska kämpa med dem under våren :) Har ett mål, och det är att jag ska lyckas gå ner dem till jag går på sommarlov!


Idag är det 2 månader sen du försvann från...

img_6106 (MMS)

Idag är det 2 månader sen du försvann från oss :( Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, älskade lillebror <3 Precis som jag skrev till dig så har jag korten av oss på kylskåpet.. Har köpt ett album som jag tänker göra så fint. Det ska bli ett minnesalbum av dig.. Hoppas du har det bra däruppe bror :) God jul Linus!! Saknar och älskar dig <3 <3 <3


Svar på tal - Mitt sätt att plugga :)

Hej! Jag ska ha min första salstenta, visserligen först i maj, på en hel kurs! Jag tänkte fråga hur du tenta pluggar bäst? Hur lägger du upp det? Läser du bara som en dåre eller har du några bra tips :)? Du verkar så flitig med ditt plugg så tänkte fråga kan man ju!

Hoppas det gick bra idag! Kram


För det första måste jag bara säga att jag älskar när jag får spontana frågor från mina läsare :) Det var verkligen en svår fråga, men jag ska försöka svara så gott jag kan!

 

När jag först började plugga på universitetet så trodde jag "typ" att man inte behövde plugga speciellt mycket inför en tenta! Det räcker väl med att man har varit med på lektionerna, så sitter det? Efterhand började jag förstå att det är skillnad på gymnasiet och universitetet ;) Det tog mig cirka 1 termin innan jag hittade "min pluggstil". Men det var inte förrens på termin 3 som jag kom på den absolut bästa plugg-tekniken för mig. Det tog mig alltså 2 hela terminer för att förstå det.

 

Förr kunde mitt sätt att plugga vara såhär: Läs lite grann när du har tid, hinner du inte så är det inte hela världen. Läs de viktigaste styckena i boken, du kommer inte att ha tid att läsa hela ändå eftersom det finns så mycket annat att göra (träna, kaffe med vänner osv..) Detta innebar också att jag kuggade varannan tenta, och fick lägga massa energi för att försöka klara omtentan.

 

Nu pluggar jag såhär: Börja läsa i böckerna i god tid, för även om du är med på lektionerna och lyssnar samt är aktiv så är informationen i boken alltid relevant på ett eller ett annat sätt! Försök sikta på att läsa allt i böckerna och inte bara vissa stycke, som sagt böckerna är intressanta och jag lär mig verkligen något. När jag läser böckerna antecknar jag även under tiden. Jag betar av varje kapitel och skriver ner det som är mest relevant och som jag tror är viktigt att komma ihåg inför tentan. De sista dagarna innan tentan brukar jag samla ihop allt material i en mapp, och mentalt ställa in mig på hur mycket det är jag ska läsa. Till denna tentan jag hade idag så läste jag ALLT material (anteckningar från föreläsning, powerpoint häfte från föreläsningar, mina egna anteckningar från böckerna) vilket brukar bli en rejäl bunte :P Därefter bara läser jag non stop hela tiden. Jag läser materialet en gång, två gånger, tre gånger, så många gånger jag kan innan det är dags för tentan. På så vis "prentar" jag in all information om och om igen och till slut så kan jag allt utantill (nästan i alla fall..) Sen får man bara hoppas att det är "rätt frågor" som kommer! Där finns alltid något som man omedvetet/medvetet är mer intresserad av och som man lär sig bättre än något annat, tänk på de :)

 

Hoppas att svaret var bra?! :) KRAMAR!!


Tentan är över! Äntligen lite jul-ledigt :)

Fy fan vad jag har varit nervös de senaste dagarna + imorse.. Denna tentan har verkligen fått mig "ur balans", genom att jag ständigt (känns det som) har gått runt och haft en klump i magen. JAG MÅSTE KLARA DENNA TENTAN! Jag kan inte ha den eftersläpande när jag snart börjar på praktikterminen! Trots svåra frågor och några missar så känns det ändå bra :) Jag skrev så pass mycket på de frågorna som jag var mer säker på, så jag hoppas att poängen där räddar mig :) Hoppas hoppas hoppas!!

Efter att ha skrivit tentan så gick jag på min jul-ledighet :) Den kunde inte inledas bättre --->Kaffedejt + träning med Vera :) Det blev 1 timmes blandad styrketräning för mig, vilket såhär i efterhand känns underbart skönt! Tack för idag gumman, har verkligen haft några mysiga timmar med dig <3 Hoppas även att vi kan slå slag i saken med våra planer snart också :) Längtar redan!!

Nu ska jag hoppa i duschen och därefter bara njuta av min ledighet och vetskapen om att jag har SOVMORGON imorgon! Ska bli så härligt att i alla fall få sova till 09.00 ;)


Dagens Sara :) Självklart är tenta-tröjan ...

img_3997 (MMS)

Dagens Sara :) Självklart är tenta-tröjan på! Har haft den de senaste 3 gångerna och då har det gått bra :P


Tenta imorgon..

.. och jag börjar bli nervös!! Jag måste verkligen klara denna tentan!!

Ungefär hela dagen har jag gått runt och varit röksugen.. Har inte förstått varför förrens jag pratade med Eve tidigare idag, hon säger till mig att mitt röksug självklart måste bero på mitt tentaplugg + nervositet. Jag tror att jag håller med henne faktiskt! Det är första gången jag pluggar till en tenta utan cigaretter som "hjälp" när det blir lite extra jobbigt. Har även användt cigaretterna tidigare som en belöning på vägen när jag varit duktig. Jag har varken tuggat på godis eller rökt, och det har varit TUFFT (minst sagt..) Men det ser ut som att jag klarat mig :)

Imorgon mellan 08.00-13.00 skriver jag (förhoppningsvis) min sista salstenta!

Klockan ringer 05.40 :S Ush och fy..


Det ska vara varmt och skönt om halsen när...

img_3096 (MMS)

Det ska vara varmt och skönt om halsen när man promenerar! Jag älskar min stora tjocka, virkade halsduk från Ullared :)


Nu har jag precis suttit och läst igenom h...

img_8017 (MMS)

Nu har jag precis suttit och läst igenom hela bunten med papper till tentan, puuhh! Ska läsa igenom allt 1-2 ggr igen innan läggdags, och hoppas på att de sitter sen! Nu tänkte jag belöna mig själv med en promenad trots att det bara är 2 grader ute! Tar jag vinterjackan på mig, och vantar så ska det nog gå bra :) Skönt med frisk luft om inget annat!


Dagens Sara :)

img_3505 (MMS)

Dagens Sara :)


Av någon konstig anledning har jag varit f...

img_7751 (MMS)

Av någon konstig anledning har jag varit full med och upplevt negativ energi runtomkring mig under de senaste månaderna! Jag gör lite som Blondinbella där, försöker lokalisera orsaken och göra något åt det! Så fort det är gjort, är det inga problem att vara glad igen :) Så tänk på de, omringas ni av människor/saker som suger energi eller utsöndrar negativ energi: GÖR NÅGOT ÅT DET! Innan det är försent ;) Jag har en del saker jag måste ta itu med, för att som sagt må ännu bättre! Men de kommer med tiden, kanske i mellandagarna..? På tal om "framtiden", Gud vad jag har mycket roliga saker att se fram emot :) Först ska jag fira jul med Jimmys släkt och därefter med min, shopping och massa mys i mellandagarna samt nyårsfirande med underbara vänner :) :) :) Detta är bara en bråkdel av allt som är inplanerat! Nu är det i alla fall dags att sova! Imorgon väntas seminarium-barnsamtal, och därefter är det ännu mer tentaplugg som gäller.. Snart snart snart är det över!! Godnatt på er :)


Vilket första intryck :)

Mötet på min kommande praktikplats gick strålande :) Ser verkligen fram emot att få praktisera där hela våren! Vi satt och pratade lite om vilka uppgifter jag kommer att få, och då säger min handledare:

"Vårt mål är att du minst ska få skriva en utredning, gärna fler"

Jag blev både glad och mega nervös.. Ska JAG få vara med och skriva en utredning? Vilket privilegie och vilken merit för kommande jobbansökningar :) Självklart är jag även LIVRÄDD, haha :) Jag känner på mig att jag kommer att få lära mig massor med nya saker, och inte minst - att få ta ansvar! Men jag kan bara säga att jag ser fram emot mina 4 kommande månader på Socialtjänsten i Helsingborg!! Men innan de ska jag först skriva en tenta, lämna in examinationsuppgiften som ska göras i julveckorna + avverka 2 veckor i skolan när vi kommer tillbaka.. Därefter börjar SOPA 51 (praktikterminen). Det är den terminen som jag längtat efter i 2 år :)

Dessa kurser har jag hittills avverkat:

SOPA 11 + 12 + 13

SOPA 21 + 22

SOPA 31 + 32

SOPA 41
+ 42 (Tenta + examinationsuppgift kvar)

Att se fram emot ---> SOPA 51 PRAKTIK!!

Idag fick jag hoppa över träningen.. Kände att jag var tvungen att fokusera på tentaplugget hela kvällen, vilket jag har gjort :) Har fått läst en massa, och tänkte sätta mig nu och läsa ännu mer! Jag vill så gärna klara denna tentan, som förresten är den sista "riktiga" salstentan på hela utbildningen :) Det skulle vara såå kul om jag klarade denna och aldrig mer behöver skriva en tenta igen!!

Nä gott folk, dags för lite plugg (igen..)




En bild säger mer än 1000 ord...

Denna bilden är tagen i Polen (2011)

Att se sig själv sitta och röka, känns ovant.. På den tiden rökade jag minst 18-20 cigaretter om dagen. Att det då kan vara helt ok, men nu kännas så dumt?! Jag ångrar mig inte!! Jag vill vara rökfri :)

Inställd föreläsning!

Ca tio minuter innan jag skulle ta på mig ytterkläderna så får jag ett sms:

"Föreläsningen är inställd idag pga sjukdom, kram!"

Ni kan gissa en som blev såå glad :) Jag startar aldrig datorn på morgonen, och speciellt inte för att kolla om där har kommit något mejl om en inställd föreläsning (trots att jag kanske borde göra det!), och eftersom detta kommer på student mejlen och den inte är inlagd i telefonen så kan man säga att jag hade varit en av dem som stått där på skolan och sett chockad ut, och istället för att sitta här GLAD hade jag stått där ARG :P



Nu när jag blev helt ledig idag så passade jag på att ringa min praktik plats för att boka in ett möte. För er som inte vet så har jag bytat praktikplats igen :) Pratade med en tjej som hade praktiserat på Enter Mötesplats där jag egentligen skulle vara, och hon berättade för mig att ville jag utvecklas och lära mig något på min plats så var den dagverksamheten inte det ultimata. Hon hade själv praktiserat där och det enda hon fick göra och ha eget ansvar för, var att inreda ett rum. Sen att det bara är kvällstid gjorde inte saken bättre (12-20 ca 4 dagar i veckan) Så klyddemajan Sara fick bytat till: Socialförvaltningen i Helsingborg - Barn & Familj - Utredning & insats :) Blev verkligen glad! Känns som en stor chans att få praktisera på en socialtjänst, då jag tror att jag kommer få lära mig massor och sist men inte minst kanske få lära mig att skriva en utredning! Att jag kommer få pendla i 30 minuter varje morgon och eftermiddag gör mig ingenting! Ohh vad jag längtar till den 30:e Januari :) :) :)

Nu ska jag sätta igång och tentaplugga!

Detta underbara och söta lucia tåg handlad...

img_8077 (MMS)

Detta underbara och söta lucia tåg handlade Jimmy till oss igår :) Till nästa år åker gubbarna ut från asken och hamnar på ett fat med mossa och annat fint :) Min älskling är helt enkelt bäst <3


Nu ska jag och min älskling köra hem till ...

img_7414 (MMS)

Nu ska jag och min älskling köra hem till mormor där det vankas julfirande, då mamma och Lars åker till Thailand på onsdag! Det ska bli såå mysigt :) Jag är en sådan människa som verkligen älskar julmat, mums mums!!


Julklappsspelet och massa mys 2011

Igår så var det bestämt att alla vännerna skulle spela julklappsspelet hemma hos Sara och Carlos :) Först blev vi bjudna på glögg, lussebullar och pepparkakor vilket också var riktigt mumsigt! Därefter spelade vi julklappsspelet, och från att ha haft massor med paket slutade det med att jag och Jimmy fick en knivslip :) Men lika glada för det är vi! Senare på kvällen plockade Sara fram massa godis, som alla åt flitigt av!

Tack allesammans för en riktigt trevlig kväll, och speciellt stort tack till Sara och Carlos som hade fixat med allt såå fint :) Som jag sa till er, nästa år tar vi julklappsspelet och mys med vänner hemma hos oss!!

NU ----> Frukost ----> SEN ----> Plugga till tenta ;(


Rökfria veckor = 11 :)

Jag kan knappt förstå det själv att jag har varit rökfri i snart 3 månader! Jag har rökat nonstop sen jag var 13 år, och nu har jag inte ägt en cigarettask på 11 veckor. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte rökat en enda cigarett på dessa veckor, för det har jag. Men dessa ynka 5 cigaretter är inget jag bryr mig på! JAG ÄR RÖKFRI och det är det jag ska vara glad över! Men jag ska vara ärlig och säga att det finns stunder då jag saknar cigaretten och vanan att röka! Att vara rökfri känns fortfarande inte som "jag", men det kommer väl :) Praktiken närmar sig med stormsteg, och för den sakens skull är jag såå glad att vara rökfri! Om inget annat ger det ett mycket bättre intryck av mig som praktikant! Nu ska jag och älsklingen äta lite frukost, sen bär det av till Lund :)



Här hemma är det grisen som passar benet, ...

img_3244 (MMS)

Här hemma är det grisen som passar benet, och inte Zindra! ;)


En ledig fredag..

.. och det var egentligen meningen att jag skulle tentaplugga en del idag. Har jag gjort det? Nope.. Idag har jag inte alls känt för att plugga, och då har jag lärt mig att det är inte lönt att sätta sig med det heller. Då hade det nog bara slutat med att jag suttit vid datan eller något sånt!

Runt middagstid körde jag hem till Ida på en snabb kopp kaffe och lite skitsnack :) Alltid lika trevligt med dig gumman <3 Och därefter hem till Sara där vi hade bestämt oss för att överraska Vera (hennes födelsedag idag juh!!) Jag hade köpt med mig fika, och presenten till snäckan hade vi redan handlat :) Surprise!!

Nu ska jag och Jimmy alldeles strax köra till Jens i Lund :) Eftersom IDOL är slut, så är detta den första fredagen på hela hösten som vi faktiskt inte har något inbokat! Jens tog tillfället i akt och bjöd hem oss på mat, vilket var en jätte bra idé tycker jag! Trevlig fredag allesammans :)

Grattis Vera på din dag!!

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år!!

Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!!

HIPP HIPP: HURRA HURRA HURRAAAAAAAA :)


Ett tips till er med Iphone4 ---> detta sk...

img_6931 (MMS)

Ett tips till er med Iphone4 ---> detta skalet är verkligen att rekommendera! Ett silikon skal (tror jag att de är?) som aldrig töjer sig och blir stort! Sitter klockrent, och skyddar verkligen mobilen till max! Har tappat telefonen i stentrappan ett x-antal gånger, och då har den bara studsat på hörnorna tack vare det skyddande skalet :) Jag är mega nöjd! Finns i olika färger på teknik magasinet: 79.90:-


Snart är det dags för träning :)

Har haft två mycket trevliga timmar med sötfisen idag! Ätit gott och druckit gott + en jääävla massa skitsnack! 18.00-19.00 ska vi stå och pumpa våra muskler till härlig musik :) I väntan på att sticka till Time har vi varit lite busiga när vi använt programmet Photo Booth :P Tänk så kul man kan ha! haha :)



Ibland får man helt enkelt bjuda på sig själv ;)



Sötaste Vera :) hihi.. Älskar dig snäckan!! <3

Hejsan alla läsare :)

Nu är jag precis hemkommen från skolan, skönt! Nu har jag en lånledighet att se fram emot (fre-sön) men tyvärr så innebär det mycket tenta plugg för min del, eftersom jag missade att skriva tentan i november månad. Ska bli skönt att även ha den överstökad! Det innebär att jag istället kan lägga all energi och fokus på mitt examinationsarbete som ska vara inne senast den 5 Januari. Men jag ska försöka få arbetet klart tidigare, så att även jag kan få njuta av lite julledighet :) Alldeles strax kommer söta Vera hem till mig på kaffe och skitsnack! 18.00 är det dags för oss att köra body pump, ska bli spännande att se om jag ens kan ta mig igenom hela passet! Som sagt, det återstår att se :)

Hörs senare igen :)





Dietvecka 16

Då har ännu en vecka gått, och jag höll nästan på att glömma att uppdatera hur det har gått för mig! Jag blev i alla fall måttligt chockad när jag ställer mig på vågen och ser att jag "gått ner" 0,1 kg sen förra veckan!! Det kan inte vara möjligt? Inte med tanke på att jag krängt julgodis 4 dagar på rad, och då menar jag inte att jag tar 1 bit utan 4 bitar per dag. Jaja, jag blev glad i alla fall :) Jag tränar ganska mycket, och förstår nu varför jag inte går upp, eller ner. Jag har under en lång period stått nästan stilla på vågen, vilket innebär att när jag tränar mycket och äter mycket skit så går det liksom jämt upp med vikten. Hade jag slutat äta så mycket skit så hade jag garanterat rasat i vikt, och varför gör jag det inte då?! FÖR ATT DET ÄR VINTER OCH SNART JUL!! Det är omöjligt att låta bli alla godsaker, i alla fall för mig.. Efter nyår ska jag ta tag i min kropp och vikt igen, då jävlar!

Resultat vid vägning: -0,1 kg

Total viktminskning: 1,3 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,5 kg


Julmys med Sara <3

Idag kommer världens bästa Sara (förutom mig själv då, hehe) hem till mig på lite julfika och kaffe :) Känns som det var en evighet sedan vi träffades sist, så det är verkligen på tiden! Självklart tänker jag bjuda henne på mitt nybakade julgodis, mums mums! Har verkligen sett fram emot denna dagen :) Det finns nästan inget bättre än att få umgås med en riktigt nära vän! Det tror jag att många av mina läsare håller med om ;)

För er som är nya här på bloggen så kan jag berätta för er att jag och Sara har känt varandra sen tredje klass på lågstadiet. Vi gick i paralellklass på Rinnebäckskolan, hon i A-klassen och jag i B-klassen. Hur gammal är man egentligen när man går i tre:an? 9-10 år kanske? Det betyder alltså att vi har varit vänner i 15 år :) Under dessa 15 åren så har vi endast "bråkat" (om man nu ens kan kalla det de?) 2 gånger.. Och varenda gång vi har gjort de har vi hittat tillbaka till varandra igen :) Vi har så många minnen och upplevelser tillsammans som aldrig kan tas ifrån oss. Man kan väl säga att vi två delar något speciellt, och så kommer det alltid att vara. det kvittar om vi inte hörs varje dag, eller träffas mer än en gång varannan vecka. Jag vet var jag har henne, och hon vet var hon har mig <3

Älskar dig syster <3 Vad skulle jag gjort utan dig?



Funderingar kring Idol

Som många av er redan vet så var Robin min absoluta favorit :) Jämfört med Amanda så ansåg jag att Robin skulle vara den rätta vinnaren just pågrund av att han utvecklats från dag 1. Robin var inte en solklar vinnare i början av Idol, men allt eftersom tiden gick blev han bara bättre och bättre - Det kallar jag en utveckling. Sen så vet vi alla att Amanda är svin grym, problemet där är att hon varit grym från dag 1. Haft sin egen stil, sitt eget sound och kört på det. Utveckling? Nope.. Hur ska man kunna utvecklas (så mycket som Robin gjort) om man är grym från början? DÄRFÖR ansåg jag att Robin skulle varit den självklara vinnaren i Idol 2011. En sak som är säker, det är att Robins vinnarlåt ÄGER FETT MYCKET MER än Amandas! Hon förstör verkligen hela låtens sound och feeling.. Sen funderade jag också på om jag hade köpt en skiva med Amanda? Kan bli ganska så tjatigt med 12 låtar där hon kör samma stil på alla, ni vet det där med att hon knappt uttalar orden så att man hör vad hon sjunger :P

Robin är bäst, enligt mig!



Underbar låt, framförd av en underbar artist :)

Photo Booth - I brist på annat :)

Från och med idag har jag en ny kategori här på bloggen. Den kommer heta "Photo Booth - I brist på annat :)" och kommer innehålla bilder på antingen mig och Jimmy, som vi helt enkelt bjuder på ;) Roliga, knasiga och kanske lite löjliga bilder! men som sagt, bloggen måste också livas upp ibland!



Body pump ikväll :)

Det har varit en väldigt givande dag i skolan idag :) Först hade vi en gästföreläsare från England som föreläste för oss om empowerment (hjälp till självhjälp) i socialt arbete. Sjukt intressant, och vilken ära att få ha honom hos oss! Efter föreläsningen fick han applåder och en present, så jag hoppas att han fick ett positivt intryck av Socialhögskolan i Lund :) Efter föreläsningen åt jag lunch med mina härliga klasskompisar och därefter var det dags för mig och Fanny att hålla i vårt litteraturseminarium som handlade om just empowerment :) Vi lyckas alltid få till så intressanta och givande diskussioner i gruppen, så ett litteraturseminarie hos oss är aldrig tråkigt!

Nu när jag kom hem så har jag velat fram och tillbaka på om jag ska träna idag eller ej.. Bestämde mig ändå relativt snabbt för att jag ville träna, och nu ser det till och med ut som att jag har sällskap också :) Wiihhoo! Idag ska jag testa på Body Pump :) Har bokat ett pass på torsdag också, men eftersom det var de enda passet som lockade idag så fick det bli de! Spännande.. Har jag förutfattade meningar om jag säger att jag "tror" att jag inte kommer palla trycket?! Jag har ju hört av andra som har tränat pump att det är svin jobbigt! men det var CX:en också, och den klarade jag mig igenom :P Nu ska jag byta om, och käka lite frukt innan det är dags att bege sig..



Ser ni som jag spänner min muskel ;) haha!! Nu jävlar ska det tränas!

Underbara högskola! Ilias som jobbar i kaf...

img_6691 (MMS)

Underbara högskola! Ilias som jobbar i kaféet bjuder på glögg :) mums!


Dagens Sara :)

img_8266 (MMS)

Dagens Sara :)


Efter 1 timmes afrodans en dusch och lite ...

img_4883 (MMS)

Efter 1 timmes afrodans en dusch och lite body butter känner jag mig som en ny människa :) Nu får Jimmy dras med en cocosnöt inatt ;)


Att ta vara på positiv energi :)

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag känner mig som en ny människa full med positiv energi :) Allt jag gör och tar för mig får ett lyckat resultat, och det gör mig såå glad! Jag börjar se slutet av denna terminen, och de sista uppgifterna som har varit såå krävande börjar jag äntligen bli färdig med. Det är en härlig känsla att få "bocka av" en uppgift från skolan - CHECK! Desto fler uppgifter jag bockar av, desto gladare blir jag :) Idag har jag bockat av 2 skoluppgifter :) SOm belöning för det (istället för cigaretten som det varit förr) ska jag värma mig lite mat, och njuta av det i soffan framför TV:n.. När jag ätit upp, och troligtvis är proppmätt ska jag unna mig 30 minuters vila, och ladda batterierna inför bankmötet kl 17.00!

18.15 är det afrodans med Sara och rebecca som gäller :) Wiihhoo!




Får passa på att önska er alla en glad tre...

img_7331 (MMS)

Får passa på att önska er alla en glad tredje advent, innan det är försent :) Vilken härlig söndag det varit idag! Först julshopping sen julbak :) Mys mys!! Nu kallar sängen.. Ska till skolan en sväng imorgon förmiddag, och på eftermiddagen är det möte med banken :) Godnatt ZzzZzz


Förutom lussebullar och marsipan kulor dop...

img_2931 (MMS)

Förutom lussebullar och marsipan kulor doppade i choklad blev det dessa godingar :) Cornflakes/choklad + nougat/choklad. Mumsigt!!


Visst blev det julbak :) Jimmy får "skitgö...

img_4918 (MMS)

Visst blev det julbak :) Jimmy får "skitgöran", haha :)


Godmorgon söndag!

Lördagen spenderades med Jimmy, såklart ;) Vi åt en god middag tillsammans, kollade på film och åt massor med godis :) Emellan detta så hann jag även plugga lite. Ibland är jag tvungen till de, trots att jag egentligen inte alls vill för att kunna ha ett gott samvete sen ;) Lördagen kunde inte blivit bättre <3 <3 <3

Söndagen är kommen, helgens sista dag.. Jag börjar redan nu få ångest för att helgen närmar sig sitt slut.. Jag vet, jätte dumt! Söndagen har ju precis börjat, och jag borde vara glad för att jag har hela dagen framför mig :) Det är faktiskt inte kväll förren om 12 timmar :P Om en liten stund ska jag och Jimmy bege oss ut på julklappsjakt :) Hoppas hoppas att jag hittar de julklappar jag letar efter!!

Ikväll blir det förhoppningsvis julbak (om vi orkar efter all shopping!)

Puss och hej - leverpastej!

Vår förlovningsdag <3

För exakt ett år sedan befann vi oss i Göteborg, jag och min Jimmy <3 Vi hade bokat ett jätte fint rum på Quality Hotel, och det var en helt underbar och magisk helg, från början till slut :) Såhär såg vår helg ut:

Fredag: Ullared ---> Resturangbesök där vi förlovade oss ---> MYS på hotelrummet

Lördag: Mysfrukost ---> Lisebergs Julmarknad

Söndag: Besök på Nordstan ---> Shopping ---> Hemfärd

Idag har det som sagt gått ett år.. Tiden går så himla snabbt när man är lycklig, det har jag märkt :) Jag vet att jag och Jimmy kommer få många fina och underbara år tillsammans <3 Älskar dig Jimmy Palm över allt annat!!








Kvällens middag: Fläskfilé potatisgrattäng...

img_8901 (MMS)

Kvällens middag: Fläskfilé potatisgrattäng (paprika/ost smak) och självklart lite grönsaker till det! Perfekt fredags middag :)


Äntligen helg :)

Idag är jag på ett strålande humör :) Känner mig glad och full med energi! Tror att mycket av det beror på att det är FREDAG + IDOLFINAL!! Wiihhoo! Det innebär självklart en massa mys med min älskade babe ;) Har tagit på mig jobb imorgon 7-14, men det gör mig faktiskt inget.. Bra pengar + att jag ändå har hela lördags eftermiddagen/kvällen + söndagen ledigt. Min helg kommer ungefär se ut såhär: Mys med Jimmy (såklart), plugg, jobb, 2 pass styrketräning med Vera, baka julgodis (förhoppningsvis), handla julklappar.. Hmm, det var nog allt :)



TUMMEN UPP FÖR ATT DET ÄR FREDAG :)



HALVKNASIG BILD FÖR AT JAG ÄR MEGA KNASIG :)

Dagens frukost: 3 knäckemackor med leverpa...

img_0548 (MMS)

Dagens frukost: 3 knäckemackor med leverpastej och en skål passions yoggi :) Snart är det dags att ta på sig ytterkläderna och bege sig ut i blåsten :( Skola 9-16 idag och därefter håller jag HELG :)


Ohhh vad jag längtar!!

Varför kan det inte vara den 1:e Mars typ NU?! Längtar så efter att få flytta till vår lägenhet :) Det blir inte bättre när jag VET att det är ca 3 månader kvar.. Nu får tiden gärna gå hur fort som helst!!



Känner mig riktigt duktig idag :) Har fått pluggat en massa nu ikväll. Först var jag och intervjuade mitt andra barn (Har en uppgift i skolan där vi ska samtala med två barn i åldrarna 6-12) sen har jag även skrivit klart en reflektionsuppgift på två sidor.. Nu ska det bli skönt att krypa i säng!

Dröm sött ZzzZZzz

Dietvecka 15

Som jag har sagt tidigare så vet jag inte om jag kör på någon "diet" för tillfället. Har egentligen inte gjort det på minst 1-2 månader, sedan jag slutade röka. Men eftersom jag har satt datumet till den 24/12 så tänker jag blogga om mina resultat fram tills dess!

Resultat vid vägning: +0,2 kg

Total viktminskning: 1,2 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,6 kg


En sak som jag är strålande glad över är att jag faktiskt inte gått upp så mycket i samband med att jag slutade röka. Direkt i början och de kommande tre veckorna gick jag upp ca 2 kilo, men har gått ner lite av det igen :) Så även om jag vecka ut och vecka in bara står stilla på vågen utan några stora resultat så ska jag nog ändå vara glad! Jag har slutat röka + att jag äter mycket mer godis efter de (ca 3 ggr/vecka). Träningen gör att jag i alla fall står stilla, och inte går upp! Men jag kämpar på, och efter Nyår är det verkligen hårda tag!!

Dålig på att blogga, jag vet!!

Får börja med att säga grattis till Pelles triss vinst idag :) Är såå glad för er skull!

Dagen idag har bestått av skola (litteraturseminarium), shopping, plugg, städ + tvätt, middagslagning, träning med Rebecca (CX Works) och nu ska jag snart hoppa ner i bingen :) Känner att jag prioriterar bort bloggen när jag har så mycket att göra med skolan. Håll ut Sara!! 2 veckor kvar, sen har du äntligen lite julledigt :)

Orkar faktiskt inte skriva mer ikväll.. Tråkmåns som jag är!

Godnatt ZzzZzz

Dagens middag: Spagge + Ködde :) mums!!

img_3480 (MMS)

Dagens middag: Spagge + Ködde :) mums!!


Min praktikplats

Det jag ville praktisera inom var socialt arbete som behandlar barn & unga, som kurator på en skola eller som kurator på en ungdomsmottagning gärna i närheten av Kävlinge. Det jag absolut inte önskade var att jobba med äldre människor, med bistånd på socialtjänsten eller med vuxna inom psykiatrin. Vad tror ni att jag får?!

Välkommen Sara till öppenvårdsmottagningen i Landskrona
Vuxenpsykiatriska avdelningen

NEJ NEJ NEJ!! Jag vill absolut inte jobba inom vuxen psykiatrin i 4 månader! Gick fram till hon som har hand om platserna, och frågade snällt om där fanns någon annan praktikplats som inte blivit tillsatt ännu. Jag hade tur!! Om jag ville så kunde jag få en plats på Enter Mötesplats i Malmö. Självklart kunde jag inte stå emot!

Beskrivning: På Enter Mötesplats kan tjejer i åldrarna 13-20 komma för att få stöd och hjälp i saker som känns jobbigt. Dessa flickor har ofta stora problem med familjen (föräldrar och syskon) på mötesplatsen erbjuder samtal, praktisk hjälp och stöd vid samtalskontakter till tjejerna. Som tjej kan man även få komma till mötesplatsen om man vill ha hjälp med sina läxor, fika eller bara vara. Det finns även de dagar då personalen mötesplatsen tar med tjejerna ut på bio, eller anordnar någon annan form av aktivitet. Allt är gratis, så att alla tjejer ska kunna vara med. Alla som jobbar på Mötesplatsen har tystnadsplikt!

Jag är helt såld! En dagverksamhet för ungdomar som har det svårt hemma!

Jag vill börja praktisera nuuuuu!!


Sist vi var och storhandlade så blev jag s...

img_7755 (MMS)

Sist vi var och storhandlade så blev jag super sugen på risgröt. Ibland blir jag det, och då räcker de med att jag äter en lite korv, sen är jag inte sugen på 5 månader igen! Men det känns lite lyxigt att äta risgröt med kanel och mjölk + vindruvor till frukost när man annars brukar äta knäcke mackor :)


Jag är nervös!!!

Imorgon mellan 08.00-09.00 får jag veta vart jag ska göra min praktik! Har en stor klump i magen och BER TILL GUD att jag får en bra praktikplats inom ett område jag är intresserad av! Tänk att få en praktikplats som man egentligen inte alls vill ha? Inom ett område där intresset är lika med noll.. Jag kommer ärligt talat börja gråta om det blir så ;( Det handlar ändå om 17 veckor (tror jag?) som jag ska vara på arbetsplatsen, då vill man gärna vara inom något som intresserar en. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!

Håll alla tummar och tår för mig imorgon!!

Dags för lite dans med vännerna :)

Hemkommen från skolan vid 17.00 ---> Kul? Nope.. Trots en lång och intensiv dag i skolan så är jag ändå glad :) Ska bli super kul att dansa afro idag! Har 2 vänner på gruppträningen också, vilket gör det hela roligare. Förr var passen 30 minuter långa, men nu har dem utökat till 1 timme. Känns som att jag kommer vara DÖD när kl är 19.10 :P Jag vet att kroppen mår bra av träning och att få svettas, så jag ska ge järnet!

Efter träningen blir det duschen och därefter plugg :S Har en uppgift som ska skrivas, senast imorgon. Så gör jag den idag, så är jag helt ledig imorgon kväll :) Alltid något!

Hade ett väldigt givande samtal igår.. Har funderat massor kring allt vi pratade om, och det känns som att jag börjar förstå. Ibland blir det inte som man tänkt sig, helt enkelt!


När Jimmy bär Zindra upp från trapporna så...

img_9881 (MMS)

När Jimmy bär Zindra upp från trapporna så får hon bära sitt eget koppel själv :) haha <3


Godmorgon gott folk :) Då var det måndag o...

img_5681 (MMS)

Godmorgon gott folk :) Då var det måndag och ny vecka igen! Jag har sagt det förr, och säger det igen: FAN vad tiden går snabbt! Jag hinner knappt med, och önskar inbland att de funnits fler timmar på dygnet.. Som idag till exempel, då ska jag gå i skolan mellan 09.00-17.00, är hemma runt 17.30 och sen vid 18.00 är det dags att dansa afrodans. Är hemma runt 19.20, och då hoppar jag direkt i duschen. Sen är klockan ca 20.00, vilket innebär att jag har ca 2 timmar "över". Ska jag sätta mig och plugga, eller ska jag unna mig 2 sköna timmar i soffan? Kan tänks mig att de blir 1 timmes plugg och 1 timme i soffan.. Men ni ser själv, tråkigt när det är så.. Nu ska jag fixa till mig! Ha en bra dag alla :)


Nu är denna osminkade Sara redo för bio me...

img_5959 (MMS)

Nu är denna osminkade Sara redo för bio med sin älskling <3 Det är nog första gången i mitt liv som jag går på bio utan smink! Skönt är det i alla fall :)


Min helg

NEJ NEJ NEJ... Jag kan inte sluta tänka på att helgen snart är slut :S Min lediga helg som jag längtade efter hela veckan, POFF... så är den över! Har spenderat den på bästa möjliga sätt, med min älskling <3

Fredag: Skola, kolla IDOL, äta godis och självklart massa mys!!

Lördag: Äta en stor/god frukost, träna, plugga, mysa i soffan framför en film.

Söndag: Äta en stor/god frukost, kolla på möbler i vår kommande lgh, skogen med Zindra, fika hos Mamma och Lars, Laga en god middag och sist men inte minst BIO - TWILIGHT!! (Som jag har längtat efter den filmen, hihi)

En underbart härlig och LEDIG helg :) Nu är det dags att sätta igång med maten, som idag blir bacon och kycklinggryta, sjukt gott! Sen duschen, fixa till oss och iväg!


Nu kunde vi inte hålla oss längre! Såå nyf...

img_9744 (MMS)

Nu kunde vi inte hålla oss längre! Såå nyfikna på hur mycket pengar det fanns i vår sparbössa ;) Jag och baby har nu sparat ihop till en flygstol till Thailand genom att enbart lägga 250:- var i månaden! Nu kör vi ett år till, i en ny sparbössa och hoppas på att där ligger 2 flygstolar till Thailand (tur & retur) om ett år :D


Dagens träning


1 timmes blandad styrketräning

Det var riktigt jobbigt att styrketräna idag.. Till en början gick jag bara och gäspade och när jag väl vaknade till liv (efter sådär halva tiden) ja då märkte jag att jag knappt orkar lyfta mina tidigare vikter :S JAG KAN INTE SMÄLTA DET!! Jag vill kunna lyfta precis det jag lyfte innan.. Aja, nu har jag tränat i alla fall.. 3:e passet denna veckan!

Jag och älsklingen har precis avnjutit en ...

img_0282 (MMS)

Jag och älsklingen har precis avnjutit en god frukost tillsammans :) Nu blir de lite slapp i soffan innan de är dags att bege sig till gymmet!


Mums :) Lite bridge godis till IDOL sitter...

img_6815 (MMS)

Mums :) Lite bridge godis till IDOL sitter aldrig fel!! Tack Vera för godiset du handlat till mig <3


Utsikten från vår föreläsningssal.. Grått ...

img_7842 (MMS)

Utsikten från vår föreläsningssal.. Grått och trist väder, och jag vill bara hem.. 6 timmar kvar i skolan, längtar såå till 17.00 :) Då är det helg för mig!!


Då var jobbekvällen över, och skönt är det...

img_5649 (MMS)

Då var jobbekvällen över, och skönt är det :) TUMMEN UPP! Nu ska jag lägga mig, tyvärr alldeles för sent..  Skola imorgon 09.00-17.00, och jag vet en som kommer vara som en zombie imorgon kväll :S Denna lediga helg är såå efterlängtad!!!!!


Hur ser det ut på ert nattduksbord? På mit...

img_1820 (MMS)

Hur ser det ut på ert nattduksbord? På mitt ligger där en "världens-bästa-vän-sten", en tavla som beskriver ordet kärlek och så självklart en ljushållare. Till julen är det den silvriga snöflingan som får åka fram :)


RSS 2.0