Dagens träning

Det var verkligen härligt att träna idag :) Som jag skrev tidigare blev det ett styrkepass på 1,5 timme, så nu känner man sig sådär lagom uppumpad i armarna ;) Undrar egentligen om jag någonsin kommer tröttna på styrketräning? hihi.. Tror inte det!



Dags för gymmet :)

ÄNTLIGEN har jag städat färdigt i lägenheten! Jag är inte så värst bra på att vara superflitig, så därför tar det längre tid än vad det borde göra.. Tyvärr har jag massor av tvätt kvar, har bara hunnit tvätta 2 maskiner (Ush vad det är tråkigt!!) Ska gå ner i tvättstugan och slänga i 2 nya maskiner, och undertiden dem är i ska jag promenera bort till gymmet och köra ett styrkepass ---> Armar, axlar och skuldror ;)



Här tränar jag :) TIME SPORTSCLUB

Jag är deppig!!

Ush ush ush.. Idag har jag noll motivation, till allt! Känner mig deppig och ännu mer deppig :( Självklart har det sina anledningar, och en av dem är vädret! Suck, varför kan vi inte få ha lite sol nu när vi närmar oss April? De andra anledningarna går jag inte in på.. Vill inte ens tänka på det!

Idag blev vi lediga från skolan, skönt :) Tyvärr så består min lediga dag av städ & tvätt, mindre skoj.. Egentligen är det planerat att jag och Jimmy ska städa tillsammans när han kommer hem 17.00, men eftersom jag är ledig så känns det bra att jag fixar allt det nu på dagen, och att vi får lite kvalitetstid med varandra ikväll! Hade det varit han som varit hemma hela dagen, hade jag verkligen uppskattat om han gjort klart allt ;)

<3 Allt handlar om att ge och ta i ett förhållande <3


Jag kan inte låta bli att ÄLSKA mina armar ;)

img_9270 (MMS)

Jag kan inte låta bli att ÄLSKA mina armar ;)


Dags för ett styrkepass ;)

ÄNTLIGEN är de tre skoldagarna på rad över! Det är jobbigt att gå upp tre mornar på rad ;) Man har blivit lite bortskämd med ledighet eller sovmornar på kursen SOPA31, men det är som bortblåst på SOPA32 :( Tackar i alla fall skolan för våran lediga dag imorgon, den är efterlängtad kan ni tro! Efter skolan har jag hunnit med:

- Promenad med Zindra i Furulundsskogen

- Handlat på ICA

- Sorterat bland lite skolpapper

- Ätit och druckit en kopp kaffe

Alldeles strax blir jag upphämtad av Vera :) Som ni säkert har förstått vid detta laget så är det ett styrkepass på gymmet som gäller! Får träna extra hårt idag, eftersom det inte blev någon träning igår! Men det är inte lätt att få allt att gå ihop.. Träning, skola, jobb, pojkvän, hund, familj och vänner.. Puuhh! Att man ens lever ;)

Hörs sen!

Promenaden uppskattades väldigt mycket, so...

img_1877 (MMS)

Promenaden uppskattades väldigt mycket, som alltid!


Nu är jag och min älskade lilla skit-fis p...

img_2054 (MMS)

Nu är jag och min älskade lilla skit-fis påväg till skogen :) Tack mamma för lånet! Hihi


Dagens resultat :) -0,7 kg, jag är nöjd fö...

img_8317 (MMS)

Dagens resultat :) -0,7 kg, jag är nöjd för denna vecka! Kanske blir det ännu en viktnedgång nästa onsdag, eftersom jag brukat allvar med godsakerna ;)


Såhär såg statistiken ut förra måndagen. H...

img_5942 (MMS)

Såhär såg statistiken ut förra måndagen. Hade gått upp, vilket jag tror berodde på att jag skulle ha mens dagen efter! Statistiken för idag publiceras om en stund :) Vet ni vad? Det såg bra ut idag ;)


Puuhh... Vilken dag!

Precis som rubriken lyder så har det varit en dag med MASSOR av fläng, hit och dit! Först var det skola 8-11, därefter körde jag till NOVA för att uträtta några ärende. Bland annat skulle jag handla födelsedagspresenter till Jimmy :) TYVÄRR vart jag tvungen att köra till Malmö och leta vidare, då min present inte fanns till ett bra pris i Lund.. Efter all shopping körde jag hem, promenerade med Zindra och började på dagens middag som idag bestod av kasslerskivor som jag stekte, ris, grönsaker och bajjesås :) Riktigt gott! En middag som tog ungefär 20 min att laga :P Efter middagen ville vi egentligen bara lägga oss i soffan och slappa, men då kom Jimmy på att han var tvungen att inhandla allt till lördag idag! Så det fanns inget att göra, hoppa in i bilen och iväg ytterligare en runda...

Trots all stress så har det faktiskt hänt något bra idag :) Vi har nu bokat biljetterna till Vallarnas Friluftsteater - Pang på pensionatet 2011 :) Wiieee!! Idag kunde man gå in och förhandsboka biljetter då de egentligen inte släpps förren på måndag. Eftersom vi gick in och bokade idag, så trodde vi att vi skulle få jätte bra platser, TYP rad 1-5 ungefär.. Men som vi båda trodde hade många hunnit före oss, så vi hamnade på rad 12 av 30.





Ohhh vad jag längtar! Ska verkligen bli såå kul :) Älskar allt som har med teater, konserter och musikaler att göra! Men nu ska jag inte tänka mer på det.. NU, håller jag kväll.. Bara sådär 3 timmar försent! Dags att föna håret och hoppa i säng! Imorgon väntas ännu en skoldag 8-11.. Mindre skoj, faktiskt!




DAGENS SARA :)

img_6168 (MMS)

DAGENS SARA :)


Tisdag morgon...

... OCH JAG ÄR MEGA TRÖTT! Knappt jag orkade ta mig upp från sängen när klockan ringde.. Hur ska jag palla, en vecka fullt av skoldagar (och tidiga mornar!) ??? Men jag får trösta mig med att vi bara går mellan 08.00-11.00, alltid något! Efter skolan har jag en del ärende att fixa, bland annat ska jag köra till NOVA och handla en födelsedagspresent till min älskade Jimmy som fyller 28 år på lördag :) Jag vet redan nu vilka affärer jag ska titta i, och vad jag är ute efter, så besöket på NOVA ska förhoppningsvis inte bli så långvarigt! Måste hinna hem och promenera med Zindra, samt TRÄNA innan klockan blir alldeles för mycket :P

Hmm..? Tycker även att det är dags för en frågestund inom kort ;)

Vad tycker ni?


Dagens träning

Idag har det verkligen blivit massor med motion :)

Långrunda med Zindra

1 timmes styrkepass på gymmet

1 timmes intensiv Zumba-dans



Nu är jag verkligen SLUT! Sitter här, nyduschad och med morgonrocken på kroppen samt handduken i håret.. Vilken skön känsla det är ta sin otroligt svettiga kropp och hoppa in i en varm dusch :P Hoppas på träning imorgon också! Är vädret fint blir det nog en 1 timmes powerwalk (härliga vår!!!)

Nu ska jag föna håret (avskyr att lägga mig med blött hår!)

Sen är det dags att snarka ZzzZZzzz ---> Skola imorgon!

Ohh vad härligt väder det är :) Klockan är...

img_5391 (MMS)

Ohh vad härligt väder det är :) Klockan är över 18 och solen skiner fortfarande.. Man kan inte bli annat än glad :)


Måndag - ny vecka!

Idag var det skola mellan 8-11, vilket gick smidigt och bra! Tycker fortfarande att det är kul med en ny delkurs ;) Dock vet jag inte hur jag ska göra med litteraturen...? Vi fick ut en STOR pärm idag med all lagtext samt massa rättsfall.. Undrar om pärmen + föreläsningarna täcker upp det jag behöver lära mig till tentan?

Efter skolan blev det ett styrkepass på gymmet! Körde armar, och under tiden jag höll på kom jag på att jag INTE orkar lika mycket som innan. Det är konstigt att det märks, på bara 1 vecka hur trött man blir när man varit ifrån styrketräningen :S Nästan lite skrämmande! Men trots att jag blev tröttare än vanligt, och knappt orkade med att lyfta vikterna så tog jag ändå samma vikt som jag gjort tidigare, puuhh! :P Efter gymmet blev det 2 koppar kaffe hemma hos mig med min vera <3 Saknat dig massor gumman, så det var verkligen på tiden att jag fick träffa dig idag! Pratade en massa om sommaren och allt som hör den till :) Blev även en del planering ang lite olika sommaraktiviteter! Hoppas hoppas bara att det blir som vi alla vill!



Blev positivt överraskad innan idag när dem berättar för mig på gymmet att jag kommit med på kvällens Zumba pass :) Wiiee! Satte upp mig förra veckan och hamnade som reserv nr2. Ett stort tack till er som hoppat av! Får jag en chans att skaka fläsket lite, även ikväll ;) Så, 19.00 blir jag upphämtad av Izza, min zumba-kompis ;) haha!

Nä nu ska jag fixa med maten som idag blir lax, potatis och hollandaisesås!

Efter ett hårt styrkepass på gymmet med Ve...

img_8717 (MMS)

Efter ett hårt styrkepass på gymmet med Vera, förtjänar vi en god och efterlängtad kopp kaffe på balkongen :)


Måndag och dags för ännu en skolvecka! Ida...

Måndag och dags för ännu en skolvecka! Idag säger jag hejdå till SOPA31 och välkomnar SOPA 32 med öppna armar (Ett steg närmare sommaren!) Ska faktiskt bli kul och intressant med en ny delkurs :) Förutom att det ska inhandlas nya böcker :( Antar att jag blir 1500 :- fattigare denna månaden också.. Känns som att de där vårkläderna jag så gärna ville handla, bara är en dröm just nu! Får väl unna mig lite extra när skattepengarna kommer! Idag går jag i skolan mellan 8-11, jag vet att det är slappa tider men det ändras senare fram i kursen, jag lovar! Därefter ska jag raka vägen till gymmet och köra ett efterlängtat styrkepass! Tränade inte styrka en enda gång förra veckan pga tentadagarna som sög musten ur mig! Men nu är det nya tag igen ;) Hörs senare idag!


JAG ÄR KÄR!!! Detta är en av de saker jag ...

img_1333 (MMS)

JAG ÄR KÄR!!! Detta är en av de saker jag önskar mig i 25 års present! Vill ha, vill ha, vill ha ;)


Jag har klarat mig utan det :)

För ett tag sedan bestämde jag mig för att inte äta: godis, skräpmat, kakor, bakelser samt dricka alkohol på 4 veckor! Och vet ni vad...? Nu har jag lyckats hålla mig i 15 HELA DAGAR! haha, jag är stolt över mig själv :) Nu är det bara ca 11 dagar kvar, sen har jag klarat mitt lilla test. Ska bli spännande och se om vågen visar det jag vill att den ska visa när jag är helt klar! Hoppas självklart på en liiiten viktnedgång!

Det första verkliga testet kom igår hemma hos Morfar och Nettan, då det bjöds på smörgåstårta, kakor, tårta, godis och massa läsk. Hur skulle det gå? Jag har nog aldrig någonsin varit på ett kalas utan att inte äta av det som bjuds. Men jag klarade dagen, åt "bara" en bit smörgåstårta samt drack vatten till det :) Nästa test kommer på lördag, då Jimmy ska ha kalas för hans och min släkt.. Hmm? Men jag är rätt duktig på att hålla det jag lovar mig själv, så det ska nog inte bli några som helst problem!



När det kommer till tårtor så är jag mest svag för princesstårta! MUMS vad det är gott :) Kan bero på att jag älskar marsipan! Annars är choklad min stora last..

Vad är eran last? Mest svag för tårta, kakor eller godis?


Ute på powerwalk :)

img_8695 (MMS)

Ute på powerwalk :)


Sommartid inställd och vår :)

Gud vad skönt det var att sova ut idag (trots att jag gick miste om 1 timme) Att få sova 10 timmar, när man tidigare nätter bara sovit hälften är guld värt! Så skönt att Iphonen ställer om sig själv! Snart ska jag dricka en kopp kaffe, på balkongen i solen :)



På tal om det där att få sova 1 timme mindre, nu är det ÄNTLIGEN HAR VI STÄLLT OM TILL SOMMARTID!! Nu kommer det vara ljust på morgonen när man stiger upp, och ljust till minst 20.00 på kvällarna :) Nu kan man verkligen säga att det är vår! Våren är den årstid jag gillar och uppskattar mest. Man skulle kunna tro att det är sommaren, men det är det inte! När våren äntligen har kommit så uppskattar man den otroligt mycket pga hösten och vintern som varit. Det spelar egentligen ingen roll om det fortfarande är lite kallt i luften, solen den skiner juh!! Att få kunna ta på sig vårjackan, vårskorna och lämna allt det trista bakom sig som har med hösten/vintern att göra! När det kommer till sommaren, så är såklart även den underbar.. Men när det är sommar har vi så många krav på att det verkligen ska vara SKIT FINT väder och minst 20-25 grader. Vi svenskar är så konstiga där.. Har vi för kallt på sommaren, då gnäller vi för det, och har vi det för varmt, ja då gnäller vi för det! Snacka inte om dem som gnäller för att det är dåligt väder på deras semester och att de råkade lägga fel semesterveckor just det året, haha :) standard!



Som sagt, jag själv uppskattar våren mer! Att få möta årets första solstrålar, och bara veta att det kommer bli mer av den varan gör mig glad :) Man tar inget för givet på den tidiga våren (som idag) Är det lite sämre väder, ja då accepterar man det för att vi "bara" är i början av April.. Är det istället fint väder blir vi överlyckliga!!

På tal om det fina vädret ---> Idag blir det minsann 1 timmes powerwalk utomhus!

Morfar 70 år ---> Grattis!!

Idag fyller min älskade morfar 70 år :)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Om en stund ska vi bege oss mot Svedala för att fira honom.. Kommer bli såå trevligt! Som alltid när man är hos dem i Aggarp :) Jag är verkligen en människa som älskar att umgås med familjen och släkten, så ett födelsedagsfirande som detta kunde inte kommit lägligare! Men antar att det är fler än mig som är så ;)


Jag och min Moffe-Poffe :)

Efter gillet i Svedala ska vi köra raka vägen hem till Hilde, då han har inflyttningsfest idag :) Det blir ingen "fest" och dricka för våran del, vi tänkte bara sticka dit och ge han en present samt umgås lite.. När de andra sticker ut, sticker vi hem och avslutar (troligtvis) kvällen i soffan <3 Och vet ni vad..? JAG ÄLSKAR DET!


Ush vad denna lördagen började dåligt :( V...

Ush vad denna lördagen började dåligt :( Vaknade 06.45 av att Zindra krafsade på mattan i sovrummet! SHIT jag börjar jobba om 15 min!!! (försovit mig då jag annars går upp 05.30) Jimmy var snäll och gick upp och bredde en macka till mig, samt promenerade med Zindra.. Jag hade aldrig hunnit annars! TACK Babe för hjälpen, och TACK zindra för att du krafsade på mattan! Haha :) Nu har jag 1 timme kvar att jobba, skönt! Sen ska jag hem till min älskade familj <3


Denna fina ljusstake hade Jimmy handlat ti...

img_8213 (MMS)

Denna fina ljusstake hade Jimmy handlat till oss idag :) Han påpekade även att han var de stora hjärtat och jag det lilla ;) hihi.. Kul med överraskningar!!


Både positivt och negativt att vara student!

Då var det fredag, egentligen en ledig dag.. Men eftersom jag är en FATTIG student (Observera: ordet fattig stämmer verkligen in månaden som kommer!) så måste jag jobba, när man minst vill det. Idag är en sådan dag då jag bara hade velat vara hemma, med Jimmy och njutit av dagen. Njutit av tanken att mördartentan är över och verkligen unnat mig en ledig dag, fri från både studier och jobb.. NÄ, då måste man jobba för att ens ha råd att kunna plugga...

Vad deppig jag låter.....?

Idag är det alltså jobb som gäller: 15.15-22.00 :( Men innan det har jag ett ärende, duscha, promenera med hunden samt betala alla jävla räkningar! Tänkte sticka till jobb en halvtimme tidigare och lägga in mitt schema (önskemål) för hela sommaren! det är verkligen positivt att plugga om man har en fast tjänst i botten som man har tagit tjänstledigt ifrån :) Jag behöver aldrig oroa mig för om jag har sommarjobb eller ej, och jag blir som sagt månadsanställd varenda sommar. Vilket innebär att jag till och med får 2 semesterdagar/månad som jag får utnyttja! Eftersom jag jobbar 3 månader betyder det att jag får 6 semesterdagar ( + att jag har 5 sparade sedan tidigare ) Det är inte alla studenter som får vara hemma, och ha semester på sommaren med betalning ;) Så det kan jag verkligen inte klaga över!

Nä nu ska jag hoppa i duschen! Kramar till er :)

Tentadag 2 avklarad ---> Färdig!

Hej på er mina kära och trogna läsare :)

Som ni säkert vet vid detta laget så är HELVETES-JURIDIK-TENTAN ÖVER!!! Men jag tycker inte att 6 timmar på just den tentan är mkt.. Precis som igår hann jag knappt skriva klart :S Fick typ stressa mig igenom de 2 sista frågorna på dagens tenta.. Vet inte vad jag gör för fel? Aja, nu är den över i alla fall, och ingen mer än jag är MEGA GLAD! Tyvärr varar inte den lediga känslan särskilt länge.. På måndag startar delkurs 2 vilket innebär: ny kurslitteratur, nya föreläsare, nytt schema och självklart ett steg närmare sommaren ;) Det är alltid blandade känslor när man avslutar en kurs och påbörjar en annan.. Man hinner alltid "börja tycka" om föreläsaren, och precis när man känner sig som mest hemma med honom/henne då är det dags för ny kurs och nya föreläsare.. Samtidigt är man glad för att lämna en "gammal" kurs bakom sig, pöbörja en ny och ett steg närmare examen!

Jimmy var så snäll och hämtade mig på skolan idag, så att jag skulle få slippa gå genom lund med min lilla resväska (Inget kul när typ alla gator består av kullersten!) Väl hemma blev jag väldigt överraskad! Jimmy hade städat hela lägenheten själv så att jag skulle få slippa nu när jag kom hem :) Han är såå underbar, min man <3 Så istället för att vi nu skulle städa tillsammans ikväll, begav vi oss ut på en lång promenad med Zindra längs Kävlingeån :) En promenad som uppskattades väldigt mycket av henne, som framkommer av bilden i föregående inlägg!

Nä nu ska jag mysa med mitt hjärta <3

Precis hemkomna från Kävlingeå-rundan :) H...

img_8546 (MMS)

Precis hemkomna från Kävlingeå-rundan :) Haha, ni kan ju se en som älskar att vara mer i ån än på land! Jimmy har tagit på sig att bada henne under tiden jag lagar mat :) Bra deal ;)


Igår strax innan vi skulle gå in och skriv...

Igår strax innan vi skulle gå in och skriva tenta kände man i luften att våren är påväg (eller den är redan här?) Solen sken, och alla var på ett strålande humör! Kändes dock mindre skoj att sitta "inspärrad" i en källarlokal, utan fönster hela dagen :( De två små pauserna man fick nyttjades till max! Känns faktiskt bra att det inte är lika fint väder idag :) Slipper man ha dåligt samvete för att ännu en härlig vårdag går till spillo pga tentaskrivning! Dagens "inspärrning" sker mellan 08.00-14.00 :S Sen är det äntligen över!!! Känns som att torsdagens eftermiddag kommer gå i lättnadens tecken ;) Om 20 min blir jag upphämtad, vilket är skönt då jag slipper gå och släpa på min lilla resväska med böcker på Lunds gator (Observera: KULLERSTEN!!) Hörs i eftermiddag när jag är hemma igen :) KRAM!


Tidsinställt inlägg

Jag är nyfiken av mig.. hihi! Vill alltid prova på nya saker :) Idag är en sådan dag! Som ni ser i rubriken är detta ett tidsinställt inlägg och just nu är klockan 20.30. Publiceringstiden har jag valt till 21.00. Kan vara skoj att se om det fungerar! By the way, någon som vet hur man gör för att förstora ett visst ord, eller liknande i texten?

Ex: Jag ÄLSKAR min Jimmy

Om jag då vill ha ordet ÄLSKAR i störe typsnitt än vad det är, hur gör man då? Jag har sett att andra som har blogg.se använder sig av den funktionen.. Jag har dock inte hittat stället där man ändrar den inställningen!

Alldeles strax kallar sängen.. Är såå trött!

Godnatt ZZzZZzzz

Vad glad jag blev när jag såg detta på vår...

img_5242 (MMS)

Vad glad jag blev när jag såg detta på våran tavla :) Jag har en underbar pojkvän, som verkligen gör allt för att få mig att må bra <3 Älskar honom sååå!!


Tentadag 1 avklarad!

Då var TENTADAG 1 avklarad! Jag känner mig....typ....DÖD!! På något skumt sätt så känner jag mig nästan sjuk. Varm i pannan, mega ont i huvudet (vilket jag annars aldrig har) och jätte trött.. Det är inte som jag överdriver, jag känner mig verkligen inte bra. Kan en tentaskrivning på 6 timmar orsaka detta obehag? Tydligen :( Till en början hade jag planer på att sticka och träna ikväll, men det är något jag snabbt fick prioritera bort! Min hjärna är verkligen överarbetad, så den ska få vila idag. Hade tänkt hoppa in i duschen, ta på mig morgonrocken och bara ligga på soffan ikväll! OM jag orkar så sätter jag på TV:n (finns risk för att jag inte hänger med om det är program med text!)



USH USH USH! Jag trodde från början att 6 timmar var lååång tid. Tänkte att "Jaja, jag är väl färdig runt 13, eller något" IN MY ASS! När klockan slog 15.00 hade jag inte ens hunnit med alla frågor :S Fick tyvärr lämna en fråga och gå minste om 2 härliga poäng.. Men jag resonerade såhär: När klockan var 13.00 hade jag kommit halvvägs igenom tentan, satt och funderade ett tag och kom fram till att jag INTE kommer hinna med alla frågor. Av de 4 frågorna som är kvar, ska jag hasta mig igenom dem, och svara på alla och riskera att få dålig poäng? Eller ska jag arbeta nogrannt med frågorna och vara nöjd med mina svar samt lämna det jag inte hinner? Jag använde mig av alternativ 2! Får bara hoppas att min nogrannhet ger mig fullpott på de andra frågorna bara :)


Imorgon är det dags igen ---> 08.00-14.00







Då var det strax dags att skriva Juridikte...

img_1339 (MMS)

Då var det strax dags att skriva Juridiktenta.. Kan inte fatta att tentan som jag har "fasat" för i ett år faktiskt är idag! Kommer ihåg när jag i höstas tittar in i en sal och ser alla människor sitta där och skriva.. STÖR EJ, tentamens skrivning pågår 09.00-15.00 stod det på dörren. Först fattade jag inte att det var blivande socionomer som satt där, trodde det var blivande jurister! Men tänk så fel man kan ha! Om nästan exakt 1 timme sitter jag där själv, med alla böcker framför mig.. Skrämmane! Allt de jag visar på bilden får jag ha med mig idag.. Då kan ni själva räkna ut hur svår tentan egentligen är, om det är OK att ha med sig allt det! Puuhh.. Längtar till klockan slår 15.00!!!!


Vad glad jag blir när jag får ett sådant f...

img_2588 (MMS)

Vad glad jag blir när jag får ett sådant fint sms av min fina Izza <3 Betyder verkligen såå mycket! Hon, om någon vet precis hur jag känner mig nu, imorgon och när tentan är över :) Tack gumman för att du finns!!


Iväg på lägenhetsvisningar :)

Jag har gett upp plugget.. Trots att jag vet att jag hade behövt plugga mer, så känns det som att det inte hjälper att stress-plugga såhär precis dagen innan. Det som inte "sitter" tills idag, kommer inte att sätta sig heller. Som tur är får vi ha massor med material med oss, underlättar förhoppningsvis en del :)

Har precis kommit hem från en 30 minuters Kävlingeå promenad med Zindra. Idag var det nära att hon nästan hoppade i ån ;) Hon är så nyfiken på alla blad och grenar som ligger vid åkanten, och går man lite för långt ut finns risken att man trillar i, vilket Zindra inte förstår :) Haha, ser verkligen roligt ut!

Nu ska jag hoppa i duschen för att sen fixa till mig lite. Jag skulle egentligen tränat med Vera idag, men då mycket roligare saker dök upp (lägenhetsvisningar) så skippar jag det! Borde jag ha dåligt samvete? NOPE!

Hörs sen igen :)

Vilken härlig morgon :) Går in på Skatteve...

img_3254 (MMS)

Vilken härlig morgon :) Går in på Skatteverkets hemsida och blir såå glad över slantarna jag ska få tillbaka :) Just idag ÄLSKAR jag att bo i bostadsrätt! Men det blir bara bättre ---> Man kan inte bli gladare när även solen har bestämt sig för att förgylla denna morgon! Just nu tänker jag njuta av en kopp kaffe i solen :) Känns som att våren verkligen är kommen! Dock kan jag inte sitta och njuta för länge.. Har en massa plugg som väntar :S Men vad gör de, en dag som denna ;)


Skola, plugg och Zumba

USH vad jag har varit dålig på att uppdatera idag, skäms på mig! Men jag har faktiskt haft bra anledningar till att inte sitta vid datan ---> Varit i skolan 8-12, pluggat i 4 timmar, ätit middag samt dansat Zumba i 1 timme :) Fullspäckad dag med andra ord!

Det var faktiskt skoj att dansa (träna? vad säger man?) Zumba :) Mycket höfter och sprallande! Perfekt komplement till mig som annars i stort sett bara tränar styrka.. Satte upp mig att dansa även nästa måndag (hamnade som reserv nr2, känns inte helt omöjligt att komma med..?) Får hoppas på det då!

TILL MAMMA: Det får du hänga med på en gång ;)

TYVÄRR kommer det (troligtvis) även att bli dåligt med bloggand imorgon.. Har mega mycket att plugga, känns det som.. Plus att jag måste förbereda allt som ska med till tentan på onsdag ---> All litteratur, lagboken, kompendier, anteckningar, gamla tentafrågor osv... LISTAN ÄR LÅNG!




Nu ska jag hoppa i duschen, och därefter slänga mig på soffan tillsammans med Jimmy och bara slappa i MINST 2 timmar! Det tycker jag att jag förtjänar efter denna fullspäckade dag :) Alltså, inget mer plugg för fröken Löfvendahl ikväll.. Tyvärr varar det inte länge, då jag ska upp tidigt imorgon och sätta igång igen!

Puuhh.. det är tufft att studera!

Dagens träning

1 timmes styrketräning

1 timmes promenad i Järavallen (normalt tempo)



Även denna dagen har bestått av mycket motion :) Har fått ihop ungefär 7 motionstillfälle denna veckan, så det ska jag vara nöjd med! Tyvärr har det inte blivit lika mycket plugg som jag hoppats på :S Men ska sätta mig med en del frågor nu, och försöka "förhöra" mig själv på dem! Om 2 timmar är det dags att hoppa i säng eftersom det är skola imorgon och klockan rimger 05.30 :S USH! Ser redan fram emot min sovmorgon på tisdag :)

Massor att läsa :S

Lördagen igår var som sagt ganska intensiv, både av bra saker och lite tråkigare saker.. Min dag bestod i stort sett bara av massa motion pch plugg. Först promenerade jag en långrunda med Zindra på morgonen, därefter pluggade jag 20 sidor, powerwalk 1 timme, pluggade 30 sidor, umgicks med Jimmy, Pluggade 30 sidor och till sist en ljuvlig 50 minuters promenad med Zindra längs Kävlingeån :)

Det hoppas att det lönar sig att läsa litteraturen.. Återstår att se på onsdag!



Nu är dessa tre böcker utlästa! Känns jätte skönt att jag faktiskt har tagit mig igenom dessa (utan problem!) Har haft väldigt svårt för att läsa kurslitteraturen på tidigare terminer. Blir väl så när det inte intresserar en ett skit! Men som jag har sagt tidigare så är Juridik något som känns intressant, och verkligen kan ha nytta av!



Nu tänkte jag ge mig på den här lilla handboken (skriven av våran föreläsare)



Som ni ser har jag inte kommit speciellt långt ;(



FY vad mycket jag måste läsa!! Det värsta är att jag bara har till tisdag kväll på mig..



Såhär ser det just nu ut i min lagbok (BRB = Brottsbalken) Finns massor med ord som är bra att kunna, därför är det mycket enklare om dessa stryks under så hittar jag lättare när jag ska slå i boken på Tentan!

Nu ska jag alldeles strax dricka en kopp kaffe och ta mig en rågkuse :) Funderar på om jag ska träna på gymmet idag, eller bara ta en timmes powerwalk ute? Kanske man skulle tränat styrka på gymmet och därefter åkt till Järavallen och gått med Zindra i 1 timme? Vi får se, men motion blir det i alla fall!

Hörs sen igen :)

Det är roligt att studera ankorna (och äve...

img_1432 (MMS)

Det är roligt att studera ankorna (och även ibland försöka attackera dem) Haha ;)


Det går inte att motstå det underbara väde...

img_8025 (MMS)

Det går inte att motstå det underbara väder vi har idag :) En långpromenad nere vid ån uppskattas av både zindra och mig :)


Dagens träning

Det blev 1 timmes powerwalk utomhus idag :) Jag älskar att promenera ute, att få känna luften mot huden.. Men såå svettigt! Vinterjackan "andas inte alls" känns det som.. Puuhh! Men nu var det gjort i alla fall! Nu ska jag ta mig något att äta och till sist umgås lite med min älskling, innan han beger sig till Lund. Där ska han tyvärr vara hela dagen/kvällen :( Men eftersom jag har massor att göra här hemma ---> PLUGGA, så får jag ändå se det positivt att jag är själv.. Hade kanske inte fått gjort hälften så mycket annars!

Lördag morgon

2 kvällar på rad har jag somnat på soffan under tiden filmen har varit igång.. Får alltid så dåkigt samvete för Jimmy som då får ligga här helt ensam och kolla på DEN filmen som vi valde tillsammans. Men han blir aldrig sur, istället låter han mig sova i soffan och fixar sen iordning allt (släcker ner, promenerar med Zindra osv..) När allt är gjort väcker han mig, och leder mig in till sängen (jag är självklart yrvaken..hihi).

Vaknade först 06.00 ---> SARA SOMNA OM!!! Sov till 07.00 ---> SARA SOMNA OM!! Vaknade sen igen 08.45, och då kändes det helt ok att stiga upp.. Promenerade en långrunda med Zindra medans jag pratade med mina fina vän Izza i tele :) Efter de har vi ätit frukost (unnade oss rostemackor)

Nu har mamma kommit för att dricka kaffe :) TREVLIGT!!

Hej Svej!

The moniker är bara såå bra :)

Jag verkligen ÄLSKAR DENNA LÅTEN!! (Tack Ilona för tipset, hihi) Kan inte slita tänka på den, eller sjunga med till den! Går här hemma och nynnar på den VARENDA dag :)

Det bästa av allt är att Jimmy älskar den precis lika mycket som jag ;) Genom att lyssna på den om, och om igen så börjar jag tycka att låten påminner mig om MIN KÄRLEK för Jimmy! Låttextejn kommer under youtube-klippet, och allt som är markerat med FETSTIL påminner mig om kärleken mellan mig och min älskade <3 Dock får man byta ut några ord, då han sjunger "girl" när jag menar "boy" osv... :)

Tycker fler än jag att denna låt skulle vunnit Mello??



Oh my god
You're such a beautiful surprise, girl
Oh, I cannot get enough
Want to explore the world with you (you), you (you)
You're the only reason that I'm here
Yea-eh-eh


Every day I think about you and I know why
In this world there are no words for me to explain my feelings for you
You're my queen, I'm your king
You're the words and I'm your favourite tune

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough

Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough

Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

My intuition tells me you're the one forever
I can see my self in bed with you when I am sixty-two
Ooh, when you look at me I feel so god damn free


Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough

Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough

Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh (oh)
Oh (oh)
Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough

Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough

Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-o-o-o-o-o-o-over)


Dagens Sara :)

img_4063 (MMS)

Dagens Sara :)


Flitiga Palm + Löfvendahl

Gud vad jag och älsklingen har varit flitiga idag :) Vi ställde klockan på 07.30 och har fått gjort en massa på dessa timmar --->

- Promenerat med Zindra
- Ätit en god frukost framför TV:n tillsammans
- Renbäddat
- Tvättat 8 maskiner tvätt
- Städat hela lägenheten
- Duchat
- Promenerat med Zindra

Känns så härligt när man verkligen "ligger i" och får gjort alla tråkiga måsten så fort man bara kan! Nu är vi lediga, och tänker hålla helg :) Då Jimmy har kört till Landskrona, tänker jag roa här hemma sålänge! När han kommer tillbaka blir det en sväng till ICA för att handla ingredienserna till dagens middag samt ett besök hos min finaste Izza! OM det finns tid ska jag även försöka plugga lite innan denna dagen tar slut!


Oceans - En film jag rekomenderar starkt!

Idag när Jimmy var iväg och uträttade sina ärende kom han hem med denna filmen ---> En väldigt gripande film om hur det ser ut under vatten ytan, och vilken skada vi människor orsakar dessa vackra varelser.. Jag blev väldigt rörd, och vid ett par tillfälle kunde jag inte ens titta. Jag avskyr när djur far illa, pga oss!

"Med hjälp av banbrytande teknik har Oscarnominerade JacQues Perrin och hans team skapat en helt unik undervattensupplevelse för hela familjen. Filmen har tagit sex år att färdigställa och visar upp våra hav som vi aldrig sett dem förut. Ett fascinerande, spännande, roligt och tankeväckande äventyr som överträffar allt du tidigare sett"










Då var det snart dags för middag :) Idag b...

img_6099 (MMS)

Då var det snart dags för middag :) Idag blir det korvstroganoff med fullkornsris!


Dags att sätta igång och plugga!

Får börja med att tacka de läsare som varit inne och kommenterat i inlägget Kroppsanalys - resultat. Blir så glad av era söta kommentarer!!

Då var skolan avverkad, likaså utbildningen på jobb, skönt! Har precis gjort det jag alltid gör när jag har lite tid över vid datan ---> Kollat runt på alla bostadssidor (som typ finns!)

"Inget lägenhet på markplan idag heller...."

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och PLUGGA! Har inte haft någon större ångest inför tentan tidigare, förrens IDAG! Nu känner jag mig mega nervös, och inte alls så säker som jag trodde att jag var.. Hur ska detta gå? Men men, man kan inte göra mer än att läsa (och försöka komma ihåg det man läser) så ska det förhoppningsvis gå vägen!





Godmorgon allesammans :) Sitter här i köke...

Godmorgon allesammans :) Sitter här i köket och tänker på natten som varit.. Har ett svagt minne av att jag blev jätte arg på Jimmy inatt.. Hmm? Tänker jag närmare på de så slår det mig att det berodde på att han ifrågasatte mig när han gick och lade sig 2 timmar efter mig. Jag tror att jag pratade i sömnen (som jag har en tendens att göra, ofta!) Synd om honom.. Där försöker han krypa ner i sängen och hålla om mig, och bara för att han inte förstår vad jag yrar om så blir jag "fly-förbannad" helt utan anledning! Känns verkligen som att det är typiskt mig! Haha :) Hoppas att han är snäll och förlåter mig ;) Satt även och funderade på om jag skulle skita i föreläsningen idag, men NEJ!! Jag behöver denna föreläsning! Speciellt nu när det är mindre än 1 vecka kvar till tentan.. Så jag ska åka in till skolan, och direkt därefter när jag slutat 12.00 ska jag ta tåget till Kävlinge igen och bege mig bort till Kullagården. Ska på utbildning där idag mellan 13-14. Ja, så ser min dag ut fram tills dess! Ha en underbar torsdag :) Hörs senare!


Snacka om kärlek på hög nivå <3 Denna bild...

img_4064 (MMS)

Snacka om kärlek på hög nivå <3 Denna bilden fick jag precis av min älskling ;) haha! Är det ett tecken på att han alltid kommer älska mig, även om jag skulle gå upp i vikt? Hihi


Kroppsanalys - Resultat

Jag är så himla glad för resultaten jag fick idag :) När det gäller mina cm har jag tidigare tränat bort 16,5 cm från kroppen! Idag var resultatet inte lika bra, men ändå helt ok!

Borttränade cm från kroppen 4/1-2011 - 16/3-2011


Mage/midja: -1 cm

Lovehands: -1,5 cm

Rumpa: -1,5 cm

Bröst: -0,5 cm

Höger lår: -0,5 cm

Höger knä: -0,5 cm

Höger vad: -0,5 cm

Höger överarm: Ingen förändring

Sammanlagt: -6,0 cm :)

Jag har tillsammans med föregående resultat tränat bort 16,5 + 6 = 22,5 cm på min kropp sedan jag började träna! Jag är verkligen nöjd! Man skulle kanske kunna hoppas på att jag är riktigt nöjd om ytterligare 6 månader då ;)



KROPPSANALYS - RESULTAT

Resultat 4/11-2010

- Fett i procent: 34,3%

- Fett i kilo: 24,7 kg

- Skelett/muskler: 47,3 kg

REKOMENDERAT Fett i procent: 21-33%

REKOMENDERAT Fett i kilo: 12,6-23,3 kg

Resultat 17/1-2011


- Fett i procent: 31,7%

- Fett i kilo: 22,3 kg

- Skelett/muskler: 48,1 kg

REKOMENDERAT Fett i procent: 21-33%

REKOMENDERAT Fett i kilo: 12,6-23,3 kg

Resultat 16/3-2011

- Fett i procent: 30,9%

- Fett i kilo: 21,6 kg

- Skelett/muskler: 48,2 Kg

REKOMENDERAT Fett i procent: 21-33%

REKOMENDERAT Fett i kilo: 12,6-23,3 kg

JAG ÄLSKAR att jag minskat så mycket i rent fett, och samtidigt ökat 1 kilo i ren muskelmassa :) Men det är bara att kämpa på! Nästa kroppsanalys kommer om 2-3 månader. Jag har sagt att jag vill nå mitt mål (som är -2,5 kg till) tills jag går ut skolan och går på mitt "sommarlov", så det kan bli lagom att göra en ny analys i samband med det! Hoppas att mina 4 veckor utan godis/skräpmat/kakor och cider gör på dig ;)

Dags för duschen, då jag känner mig sådär lagom ofräsh efter träningspasset idag!












Min onsdag

Trots att jag hade ställt klockan på 08.30 för att jag skulle få en sovmorgon på min lediga dag, vaknar jag pigg som en lärka 07.00. Eftersom det inte är lönt att ligga kvar "bara för att" så gick jag upp och började mäta hela min kropp! Nu har jag ett BRA resultat på det också :) Resultat från mätningen samt kroppanalysen kommer senare idag!

Min onsdag kommer se ut såhär --->

- Kroppsanalys på gymmet

- Träna med Vera

- Kaffe + fika med Vera hos henne

- Hälsa på Mormor och Kjell

- Inhandla ingredienserna till dagens middag

- Duscha

- Laga mat

- MYS MED JIMMY <3

En ganska trevlig och lugn ledig dag :) Får unna sig ibland att inte göra "ett skit". För imorgon är det som sagt skola som gäller igen.. Nu ska jag i alla fall snart äta frukost och självklart dricka en kopp kaffe, vilken underbar start på dagen!


Dagens träning

Styrketräning med fokys på mage, ben och nedre rygg

30 min powerwalk på löpbandet



Idag blev det ett träningpass med min Vera :) Alltid så underbart att vara på gymmet med henne! Verkligen en träningskompis ;) hihi.. Kom på det att imorgon är det dags för en KROPPSANALYS på gymmet :) Har gått ca 2,5 månad sedan sist, och nu kan jag inte hålla mig mer! Så imorgon ställer jag mig på analys-vågen och hoppas på att min muskelmassa har ökat samtidigt som fettprocenten i kroppen minskat :)

Resultatet kommer upp på bloggen imorgon ---> Håll utkik!

Denna bilden fick jag precis av Jimmy ;) T...

img_0088 (MMS)

Denna bilden fick jag precis av Jimmy ;) Tror att han är väldigt rastlös därhemma! Första gången han bakar något sen vi blev tillsammans :)


Då satt man här igen, med kaffekoppen i en...

Då satt man här igen, med kaffekoppen i ena handen och ciggaretten i andra! Hur vanligt som helst för Sara en morgon som denna :) Tänkte ta tag i mig själv och faktiskt åka in till skolan idag. Vi har en föreläsning om boenderätt, så det blir intressant! Har lite dåligt samvete eftersom jag inte var i skolan på hela förra veckan. Dock låg jag inte hemma och slappade, utan fick skrivet massor på rapporten som ÄNTLIGEN är klar :) Så det känns ju skönt i alla fall! Ok, skola idag 8-12 sen ska jag hem och mysa med min Babe som går hemma nu pga sjukskrivningen <3 Det brukar alltid gå bra i skolan, och ännu bättre när man har något att se fram emot när man kommer hem ;) Hörs senare under dagen!


Underbara toppar :)

Det är inte ofta jag internetshoppar med varken ögonen eller plånboken. Jag brukar vara emot att beställa via internet, såvida jag inte har testat ut storlekarna i affären före (men finns storlekarna i affären, finns det väl ingen mening med att handla via internet?) Jag anser att det mest är problem med att beställa via en hemsida. Jag har aldrig någonsin beställt varor UTAN att inte behöva skicka tillbaka något. Hur drygt är inte det? 10 gånger jobbigare än att faktiskt köra till affären och få handlat på direkten :)

Nu ikväll gjorde jag däremot precis det som jag aldrig någonsin gör. Gick in på Gina Tricots hemsida och satt bara helt tyst i 15 min och tittade. Gud vad mycket fina kläder dem har fått in :) Jag blev glad när jag tittade på alla färgsprakande kläder.

JAG VILL HA VÅR NUUUUU!!

Kan någon ge mig typ 2000 :- så att jag kan handla allt detta nedan?

         

 

         

 

         

Alla dessa toppar hade verkligen gjort MIN VÅR ;) Antar att det finns fler än jag som nästan längtar ihjäl sig till våren...? Tänk er att bara kunna gå ute i kortärmad tröja.. Eller att kunna använda de vita tygskorna utan att de ser ut som en dynghög efteråt. För att jag ska sluta tänka på alla fina linnen och toppar får jag nog ta och inhandla mig lite sådant nu när lönen kommer! Ibland måste man få lov att unna sig något nytt trots att man har lite pengar och studerar. Det kvittar om man spenderar 200 :- eller 1000 :- bara man anser att man själv har råd!

Nästa månad SKA jag ha råd!! ;)


Dagens träning


Styrketräning med fokus på armar, axlar och övre rygg

30 min powerwalk på löpbandet

KOMMENTAR FRÅN "J": vet inte vilken majs d...

KOMMENTAR FRÅN "J": vet inte vilken majs du äter.. Men ofta så är det tillsatt socker och salt. (Finns även utan). Tänkte om du nu är orolig för vikten, så byt ut mot en bättre grönsak. Plus att majs gör inget för din kropp. Broccoli, morötter och annat är bättre.. =) SVAR PÅ TAL: Alltså, nu tycker jag att dina kommentarer börjar bli lite väl löjliga. Varenda gång jag skriver något om matvanor eller dylikt så är du där och ska kommentera illa kvickt! Tröttsamt Jenny! För att lyckas gå ner i vikt är väl huvudsaken att jag skiter i det som verkligen är onyttigt (godis, kakor, snabbmat och cider!) om jag väljer att äta majs till maten, det ska väl du ta och skita i? Du skulle inte kunna se det från den ljusa sidan och berömma mig för att jag faktiskt äter mkt grönsaker till middag, istället för att alltid kommentera om de få små missar jag gör (som nu med de "onyttiga" majsen, enligt dig!) Hur fungerar dina matvanor själv? Är du så himla duktig på mat och dess innehåll tycker jag att du ska starta en blogg eller liknande så att man kan ta del av dina så kallade "expert-kunskaper"! Jag behöver ingen som säger åt mig vad som är onyttigt vs nyttigt, det vet jag redan om! Så tack för lektionen, men de räcker nu ;) Ibland får man sådana korkade kommentarer ;) Men men, vissa kan inte låta bli att kommentera, trots att kommentarerna i sig är helt orelevanta! Det är nästan så att jag börjar tro att denna människa önskar att jag ska göra en liten miss, så att hon kan få utlopp för sin perfektionism genom att hela tiden tillrättavisa mig och det jag skriver! Suck på dessa människor ;)


Godmorgon allesammans

Jag har sovit underbart gott inatt :) Vet inte om de kan bero på att jag först fick somna på Jimmys arm ;) Ohh, love it! Har i alla fall ätit en tallrik havregrynsgröt och ska snart dricka den där efterlängtade koppen kaffe! 09.00 blir det plugg hemma hos Katarina, vi ska försöka få klart den där förbannade rapporten idag. Beroende på hur länge vi ska plugga, så har jag lite lösa planer efteråt.. Men jag vet i alla fall att jag ska/vill träna :)

Hörs sen igen!

Dagens middag: Fläskfilé med vitlökskroket...

img_4046 (MMS)

Dagens middag: Fläskfilé med vitlökskroketter samt grönsaker och vitlökssås! Mums :)


Dagens träning

 

Styrketräning med fokus på mage, ben och övre rygg

30 min powerwalk på löpbandet

NU JÄVLAR!!

Jag äcklas av det! Fy fan.. Nu har jag syndat ordentligt 3 dagar på rad, och allt vad som har med godis och kakor står mig upp i halsen! Jag vet egentligen inte varför jag syndar som jag gör..? Igår var jag inte ens sugen, och ändå äter jag så att det känns som att jag måste spy. Tror att det beror på att när godis samt kakor blir framdukat framför mig så kan jag inte låta bli. Jag har inte den där spärren som gör att jag håller mig ifrån det när jag blir serverad. En dålig egenskap, jag vet. Är jag hemma, går det bra. Då äter jag onyttigt väldigt sällan, men så fort jag blir bjuden på kalas osv så skiter allt sig. Pga att jag äcklas så mycket av kakor och godis nu har jag bestämt mig för detta:

- INGA kakor eller godis på ca 4 veckor. Och då menar jag verkligen INGENTING! Inte ens när jag är på kalas, eller när det är fredag och man "tycker" att man ska få unna sig!

- INGEN cider, läsk eller onyttig juice

- INGEN skräpmat i form av Pizza, hamburgare eller kebab

Ska bli spännande att se om detta ger något resultat :) Har ju som sagt 2,5 kilo jag vill bli av med tills Juni månad! Fortsätter jag att synda som jag gjort i veckan, kan jag verkligen hälsa hem till den önskade viktnedgången! Så på tal om vikt och överflödiga kilo tänkte jag bege mig bort till gymmet och köra ett styrkepass + kondition på löpbandet! Ska bli skönt att röra på fläsket lite ;)

Jag älskar dig mer och mer för varje dag, ...

img_6953 (MMS)

Jag älskar dig mer och mer för varje dag, Jimmy Palm <3 Jag har aldrig någonsin varit lyckligare!  Du är verkligen ljuset i mitt liv.. Vem är det som säger att nyförälskelsen bara varar ett kort tag? Jag är upp över öronen förälskad i denna människa, och ett liv utan honom är inget liv! Kärlek i oändlighet till den absolut bästa <3


Fira Ilona som fyllt 30 år :)

Precis innan jag skulle bege mig ut på promenaden till Stävie blev jag tveksam.. Det började småregna, och jag är ingen fantast av att promenera i regn. Men sen funderade jag en gång extra och tänkte "Det är jävligt surt om jag inte går, och sen efter 1 timme inser man att det aldrig började regna". Så efter den tanken bestämde jag mig! Promenaden till Stävie tog 40 min (lagom och bra) Mamma mötte upp mig vid skogen med hundarna :) Det blev ytterligare 30 minuters promenad med dem! Efter promenaden gick vi hem till dem, jag slappade i soffan och kollade lite i Jotex katalogen i väntan på att Jimmy skulle komma och hämta mig efter hans centersyd besök ;)

Nu har jag precis duschat! Ska snart börja med sminkningen, sen föna håret och locka det! Eftersom jag inte kan locka mitt eget hår där bak så får Jimmy hjälpa mig med det ;) Han har bevisat en gång tidigare att han hade talang för det! 17.30 är det dags att hoppa i bilen och bege oss till Jimmys syster Ilona för att fira att hon fyllt 30 år (Ush, undrar om jag ens kommer vilja fira det?) Tycker att det räcker att fylla 25, därefter kan tiden gärna stanna för min del!

Härliga lediga helg... Inget jobb i sikte!

Promenad till Stävie

Festen hemma hos Izza igår blev verkligen lyckad :) Väldigt trevligt folk, alla var glada (kanske berodde på alkoholen?) och bra musik. Precis som det ska vara på en födelsedagsfest! 22.00 hoppade alla in i taxin, förutom jag och åkte till Dagstorp! Är väldigt nyfiken på om dem hade det roligt igår, antar att antingen Izza eller Vera ringer och uppdaterar mig senare ;)

Har verkligen ångest för vägningen på onsdag (JA, redan!) Har varit väldigt slarvig denna vecka med allt det onyttiga! Jag har både ätit massvis med godis samt mat på BK :( Och inte blir det bättre av att man ska iväg på 30 års kalas ikväll.. Antar att det bjuds på massa gott ;) Som plåster på såren ska jag promenera ut till Stävie och gå med Mamma och hundarna i skogen :) Kände inte alls för att träna på gymmet idag..

Hörs sen igen!

Jimmys operation gick super bra :) 14.00 f...

img_0462 (MMS)

Jimmys operation gick super bra :) 14.00 fick vi köra hem, och ingen var gladare än jag som suttit där och väntat i 4 timmar! Men fick gjort något bra där i alla fall, läste 50 sidor i Straffrättens påföljdslära, så jag känner mig nöjd :) Just nu ligger Jimmy och sover för fullt.. Som ni ser på bilden så håller jag på att förbereda mig inför Izzas födelsedags fest :) Tyvärr ska jag inte följa med ut, men tänker absolut hålla dem sällskap på jakobsgatan fram till dem sticker ut! Nä nu ska jag föna håret :) Hoppas alla mina läsare får en lika bra fredag som jag ;) KRAMAR


Fredag = Operation

Då var det fredag, och dags för Jimmys OP. Vilken otur han hade som fick en operationstid IDAG när Izza är planerad att firas! Hmm.. Jag vet med säkerhet att han inte kommer följa med ikväll, för vem är sugen på att sticka ut samma dag man har blivit opererad? Men när det gäller mig så vet jag fortfarande inte vad jag ska göra.. Ska jag sticka hem till Izza på kvällen, och åka hem när dem sticker ut. Kommer jag att komma till henne överhuvudtaget? Allt beror på hur Jimmy mår senare idag. Jag är i alla fall den flickvännen som INTE lämnar sin älskade om han inte klarar sig själv <3

Nu ska jag slänga i mig en tallrik havregrynsgröt + en kopp kaffe!


Vilken underbar kväll! Att få höra nästan ...

img_6305 (MMS)

Vilken underbar kväll! Att få höra nästan alla Michael Jacksons låtar är bara såå grymt! Det har aldrig funnits och kommer aldrig finnas någon bättre artist än honom! Han är verkligen "KING OF ALLT" :)


Dags att se THRILLER LIVE med min bästis :)

Idag är det ÄNTLIGEN torsdagen den 10:e Mars :) Som jag har längtat efter denna dagen! För ungefär en månad sedan köpte jag 2 biljetter till THRILLER LIVE, en till mig och en till min fina vän Izza. Det var hennes födeledagspresent från mig och Jimmy :) Precis som jag hoppades så blev hon jätte glad för presenten! Det känns så otroligt skönt att jag får gå och se denna konsert med min bästis, för det finns ingen annan som jag hade kunnat tänka mig förtjänar denna biljetten mer än du Izza <3 Hoppas på att kvällen blir precis lika bra som jag önskar :) Men med de underbara sällskapet kan det inte bli annat än UNDERBART! Tror ni att jag kommer fälla en tår...? Michael Jackson är trots allt världens bästa artist! (enligt mig i alla fall.. hihi)




Thriller - Live är en spektakulär och högoktanig show som hyllar en av världens största underhållare någonsin – The King of Pop, Michael Jackson, och The Jackson 5.


Thriller – Live gjorde sin moonwalk in på West Ends scen 2006 efter tre hyllade Europaturnéer med stående ovationer. Föreställningen spelas just nu för utsålda hus på Lyric Theatre samtidigt som en andra produktion turnerar i England och Europa.


För att ge liv åt den sensationella dansen och det distinkta soundet inkluderar Thriller – Live en bländande koreografi av Gary Lloyd och LaVelle Smith Jr samt otroliga multimedia effekter.


Föreställningen levererar hits non-stop i över två timmar och framförs av en fantastiskt begåvad ensemble och liveband. Bland sångerna kan nämnas, ”I want you back”, ”I´ll be there”, ”Can you feel it”, ”Rock with you”, ”Beat it”, ”Billie Jean”, ”Earth song”, ”Thriller”, ”Bad” och många många fler.


Thriller - Live börjar med en rad hits från unge Michael Jacksons tid med The Jackson 5 samtidigt som det visas originalklipp från den tiden på LED-skärmar. Efterhand tar den 35 man starka ensemblen publiken steg för steg genom den otroliga karriär som gjorde honom till en av de största i världen.


Hela föreställningen formligen exploderar i ”Thriller”, som är rustik och välbekant kyrkogårdsliknande, innan den fantastiska finalen med ”The Best of Jacko”.


Dagens träning



1 timme styrketräning med fokus på armar, axlar och övre rygg

40 min powerwalk på löpbandet

Det är tur att man har en underbar pojkvän...

img_4360 (MMS)

Det är tur att man har en underbar pojkvän som utan problem kan göra mig på väldigt bra humör <3 älskar honom sååå!!


Igår var det en deppig dag :(

Igår var det ingen "bra" dag för mig. Var allmänt deppig hela dagen, på allt! Det kvittade vad Jimmy försökte göra för att få mig på bättre humör, inget fungerade.. En stor anledning kan vara vädret! I förrgår hade vi en helt underbar vårdag i skåne. det var ca 6 plusgrader och solen sken, men dagen efter är man tillbaka till skitvädret igen och IDAG ja då snöar det???? Inte konstigt att man blir negativ!

Förutom vädret så går mina tankar först och främst till vårt boende. Jag vill såå gärna flytta till något större på markplan, men GUD verkar inte gilla mina drömmar. Vi bor just nu i en 2:a på 49 kvadrat på tredje våningen. Jag känner mig ofta väldigt instängd, och det enda jag vill är att komma till en 3:a med trädgård. Varför ska det vara så svårt? Varje morgon går jag in på alla tänkbara boende sidor så som www.kkbbostad.se, www.hemnet.se och www.akelius.se och ALDRIG finns där något för oss! Trapporna här vi bor nu tar död på mig (känns det som) och inte nog med det så avskyr jag det där med gemensam tvättstuga! För ca 2 år sedan bodde jag i en väldigt fin hyresrätt 3:a på markplan. Jag älskade den lägenheten, och det var verkligen en dröm när man fick den efter att ha stått i kö i över tre lååånga år. Dock flyttade jag dit med fel kille, vilket resulterade i att lägenheten fick sägas upp bara 1 år efter att vi flyttat dit :S Och nu står man här igen, uppsatta på samma område och suktar efter den där lägenheten.. Men den tycks aldrig komma..?

         

Det var så underbart att ha en egen trädgård, speciellt med tanke på att jag har hund. Att kunna gå ut i solen med sin kaffekopp, lägga sig på gräsmattan och sola är bara något jag kan drömma om just nu.. Och tro mig, jag drömmer!! Jag vet att dagen kommer komma då vi äntligen har vår marklägenhet, men det är ovissheten som är jobbig! Kommer man att bo på markplan till jul? Eller kanske till nästa sommar igen? Suck.... Frustrationen igår gjorde så att jag var tvungen att ringa KKB och höra vilken köplats vi har på en trea. Vi låg på plats nummer 9, och hon "trodde" att det inte skulle ta mer än 1 år till. 1 JÄVLA ÅR TILL????

En annan sak som tynger mig väldigt mycket är tanken på att resa till Thailand. Egentligen är det inte tanken på att resa dit som gör mig frustrerad utan tanken på att jag ALDRIG kommer komma dit (känns det som!) Först hade vi planer på att sticka som till hösten (november-december) men fick reda på av en lärare på skolan att det inte var särskilt smart att åka iväg i tre veckor i slutet av hösten pga att där ligger massor med obligatoriska uppgifter då. Missar jag tre veckor där, innebär det att jag ev får gå om den kursen/månaden med klasserna som kommer efter vår klass. Och det är man kanske inte så sugen på? Då "bestämde" vi oss för att vi skulle åka efter att jag har gått ut skolan. Jag tar examnen Juni 2013 och resan hade fått bli under hösten 2013. Men nu när jag har tänkt efter mer ang det, så är inte heller det någon bra idé! Direkt när man har tagit examen så är det väldigt viktigt att man söker jobb och får ett fast jobb så fort som möjligt. Skulle jag få ett fast jobb som socionom under hösten 2013 så kan jag inte direkt be om 4 veckors ledighet till jul.. Jag vet att man skulle kunna boka resan detta året som till jul, för då har man ett så kallat "mini-jullov" men endast en flygstol till Thailand kostar runt 8000 :- per person då. Lite skillnad jämfört om man åker i november då stolarna endast kostar 5000 :-. Det stör mig något så fruktansvärt att denna skola sätter käppar i hjulet för så mycket! Men jag får väl ändå se det positivt.. Jag blir trots allt utbildad till något som jag vill jobba med i framtiden.. det är bara så svårt att sätta andra drömmar åt sidan för att studera... :(

         

Saknar THAILAND, saknar huset, saknar alla gästvänliga människorm, saknar värmen, saknar alla äventyr, saknar att ligga vid poolen, saknar alla öar och härliga stränder, saknar alla drinkar, saknar att spela kort på terassen samtidigt som man dricker en kall bacardi breezer, saknar att äta stekt ägg på en rostemacka, saknar alla människor man nhar kontakt med när man är därnere, saknar massagen..

Jag saknar ALLT som har med Thailand och huset att göra ;(

Varför kan man inte få som man vill..?

Det är mycket som man  vill här i världen, men som man av olika anledningar inte kan göra.. Att flytta samt thailandsresan är två av mina saker. Ska försöka att inte vara deppig idag. Skulle varit tragiskt om jag fyller alla mina dagar med att vara deppig! Nu ska jag i alla fall dricka en kopp kaffe, röka en ciggarett och därefter se om jag orkar trava bort till gymmet och köra ett pass. Tyvärr har jag ingen motivation för tillfället, och vad det beror på vet jag inte. Kanske alla dessa deppiga tankar??


Onsdag ---> Vägning

Det var tur i oturen att jag ändrade min vägningsdag från måndag till onsdag.. Skulle jag räknat måndagen förra veckan så hade jag i så fall gått ner 1,4 kg sen förra måndagen igen. Nu bytade jag vägningsdag till onsdagen vilket "bara" innebar en viktminskning på 0,7 kg. Men har jag bytat vägningsdag, så har jag! Var en aning nervös när jag ställde mig på vågen imorse.. Men jag kan bara säga: JIPPIE!! -0,4 kg visade vågen idag :) Jag är nöjd! Med dagens viktnedgång har jag samanlagt gått ner 6 kg sen Augusti. Alltså har jag 2,5 kg kvar att gå ner, sen har jag nått mitt första mål! Att det tar lång tid gör mig inget, hellre de än att gå ner snabbt för att sen inte kunna hålla vikten. Jag äter trots allt (nästan) precis vad jag vill, så jag ska inte klaga!

Hoppas på lika bra resultat nästa vecka :)

Dags att sätta igång!

Då var man uppe och redo att inta dagens första kopp kaffe :) Måste även få tummarna loss och plugga massor idag! Tänkte börja läsa i en bok som heter Straffrättens Påföljdslära, då den är super viktig inför kommande arbete, men även inför tentan. Då jag redan har läst 2 böcker (grundligt) så tycker jag själv att jag har "kött på benen", men vem har sagt att det inte är bra att plugga, ännu mer..?!



Efter allt pluggande tänkte jag bege mig ut på en powerwalk.. Som det känns nu så skippar jag gymmet idag! Känns som att man måste passa på att promenera ute när det väl är fint väder :) Ikväll väntas städ & tvätt :( Buhhu...


Dagens träning

50 min powerwalk ute

1 timmes styrketräning med fokus på mage, nedre rygg och ben

30 min powerwalk på löpbandet


Dags för en PW utomhus!

Då var tisdagen kommen och jag kände för att stanna hemma från skolan, ännu en dag.. Har man ingen motivation till att sätta sig på tåget, lyssna på föreläsaren och åka tåg hem igen så är det inte ens lönt att tänka tanken att åka in till skolan. Jag har gjort det misstaget många gånger, alltså åkt in där trots att jag inte haft motivation. Vad resulterar det i? Jo att jag inte lyssnar, och pillar med iphonen istället.. Så det får bli en hemmavecka, denna veckan. Ska fokusera på att förstå lagboken dvs använda mina överstryckningspennor flitigt :) 12 timmars tentan närmar sig med stormsteg, men jag är inte speciellt nervös. Har läst igenom en del böcker, och får jag bara in rutinen hur jag hittar i lagboken så borde tentan inte vara något problem!

Eftersom jag stannade hemma från skolan idag så har jag planerat dagen såhär:

- Powerwalk i det fina vädret
- Plugga
- Kaffe med Sara
- Styrketräning med Vera
- Mys med min Jimmy <3

Känns som en bra "ledig" dag :) Ska faktiskt bli jätte skönt att komma ut och gå, eftersom jag inte har varit ute och powerwalkat sen i somras. Dock tänker jag ta det lugnt, och bara njuta av det fina vädret :) För att jag ska kunna nå mitt första delmål ang vikten så finns tanken hos mig att jag måste blanda och variera min träning lite. Har fortfarande 2,5 kilo kvar tills det första delmålet är nått! Så, powerwalk utomhus i all ära ;)


Navelbrock

Jag lovade som sagt att lägga upp min veckoplanering nu ikväll.. Tyvärr har det blivit ändrade planer då min älskade Jimmy fått operationstid för sitt navelbrock (stavas?) nu på fredag :( Så min vecka kommer inte att se ut som jag trodde i början på dagen. Men men, vad gör man inte för sin älskade andra hälft..?

Sitter just nu och väntar på honom, då han är i Lund och uträttar ärende! Så fort han kommit hem ska vi mysa ner oss i soffan och kolla ett avsnitt Spartacus :)

Kram på er alla


Dagens träning

Då var dagens pass avklarat, känns skönt! Dock kände jag att jag var väldigt trött idag, vilket resulterade i att jag gick i ett långsammare tempo på löpbandet. Jag brukar gå på 6.0 i speed men idag sänkte jag det till 5.7. Herregud vilken skillnad det gjorde på kalorierna.. Hmm? Får kanske se till att gå på 6.0 hädanefter då det skiljer 128 kalorier (6.0 = 228 brända kalorier 5.7 = 100 brända kalorier)



1 timme styrketräning med fokus på axlar, armar och övre rygg

30 min powerwalk 5.7 speed = 100 brända kalorier

Vänner i tankarna <3

Då var det måndag och ny vecka! Jag inleder den med att skita i skolan, bra va?! Haha.. Nä men jag bestämde mig för att lägga mycket fokus på Moment 1 (vi ska skriva en rapport om huvudförhandlingen vi var på i februari) att jag missar föreläsningen gör mig ingenting! Man har ju kompisar + deras annteckningar att kopiera ;) Så idag ska jag och Katarina plugga tillsammans mellan 09.00 - 13.00 och därefter blir det ett styrkepass på gymmet! Ska bli skönt att svettas igen efter några dagars uppehåll!

Har massor med roliga saker inbokat denna vecka :) Tänkte lägga upp hela min veckoplanering lite senare idag! Men jag lovar, den är fullspäckad! Som i och för sig alla mina andra veckor också är ;)

Måste bara säga att jag saknar 3 vänner så himla mycket.. Tänker på er väldigt ofta, och jag vill inget hellre än att vi träffas! Det har gått månader och till och med år sedan jag såg er sist.. Och så får det absolut inte vara! Men jag kan bara ursäkta mig med att jag är en upptagen kvinna, som försöker få vardagen att gå ihop.. Men jag ville bara att ni skulle veta att jag tänker på er, och saknar er mycket...

Ida <3 Anna <3 Diana

Zindra ligger alltid kvar där hon placeras...

img_5025 (MMS)

Zindra ligger alltid kvar där hon placeras ;) hihi.. Sötfis till max!


Söndag och jobbdax, igen..

03.30 la sig Jimmy bredvid mig i sängen inatt.. Vaknade av hans härliga pussar och kramar <3 Tyvärr var jag inte lika förtjust i att gosa som han var, då jag hade sovit som en stock sedan 23.00. Anledningen till att han gick och la sig så sent var för att han hade lovat sin kära syster skjuts till Malmö vid 02.00 (vad gör man inte för sina syskon? hihi) Vaknade av mig själv 09.00 idag och tog med mig Zindra på en långpromenad bort till PREEM för att handla lite goda bullar till frukost :) Nu sitter jag här, och undrar: när är det OK att väcka en person som somnade 03.30 inatt? ;) Jag börjar bli väldigt hungrig nu, och hade mer än gärna myst med Jimmy framför TV:n med frukostbullarna till ett avsnitt Spartacus. Men på något sätt känns det som att det är för tidigt att väcka honom nu? Aja, kan kanske fördriva tiden ytterligare 30 min med lite plugg..

Idag hade jag egentligen tänkt träna, laga middag tillsammans med Jimmy och bara unna mig en helt ledig dag. Den tanken försvann så fort jag öppnade ögonen och tittade på telefonen. Ett medelande och ett missat samtal från vikarebanken, vikarie behövs ikväll 15.30 - 22.00. Var tveksam först till att ta turen, men efter 5 minuters funderande ringde jag upp och sa att jag tar den! Detta är det tråkiga med att plugga.. Först går man i skolan hela veckan och när helgen väl kommer blir man nästan alltid tvungen att jobba en eller två dagar på helgen. Egentligen är jag inte "tvungen", men för att jag ska kunna leva "normalt" och slippa känna mig som en urfattig student så måste jag göra det.. Sen gäller det att hela tiden tänka framåt. Vet jag att jag inte kan jobba någonting nästa helg, så måste kanske denna helgen vara tråkigare och fyllas med jobb... Men men, det är "bara att bita i det sura äpplet och se glad ut"

Min lördag

ÄNTLIGEN är jobbekvällen över.. Det säger jag inte för att det har varit särskilt jobbigt att jobba, utan för att det är så himla skönt att inte vara "bunden" till en arbetsplats och istället kan fokusera på att ha det skönt här hemma :) Nu när jag kom hem så sitter Jimmy och hans vän Johan och spelar för fullt i storarummet.. Hmm? Men, visst ska han ha det skoj med sina kompisar ibland :) Jag ger igen en annan dag när det är tjejkväll som gäller, hihi ;) Nu hade jag i alla fall tänkt låte grabbarna vara, och lägga mig i sovrummet och titta på en film (i min ensamhet.. snyft)

Roligare än såhär har min lördag inte varit!



Vilken underbar fredag det var igår :) För...

Vilken underbar fredag det var igår :) Först beskedet att man fick högsta poäng på seminariet sen en väldigt mysig kväll med hjärtat! Trots att jag och Jimmy alltid har det mysigt, så var kvällen igår speciell <3 Han ville som sagt bjuda mig på restaurang, så efter lite diskuterande valde vi restaurang Old Times här i Kävlinge då båda två har varit sugna på att testa deras mat! Promenerade över gatan, satte oss till bords och avnjöt en väldigt god plankstek :) Restaurangen är liten och väldigt mysig! Maten fick högsta betyg, precis som gästvänligheten från personalen! Så, bor man i Kävlinge och inte orkar ta sig någon längre sträcka för att få god mat i magen kan jag verkligen rekommendera Old Times :) Efter middagen mös vi ner oss i soffan och kollade på ett avsnitt Spartacus! 23.00 stängde vi de blå, och snarkade gott tills idag 06.00 då det var dags för mig att gå upp.. Jobbar på kullis idag: 7-10 + 15.30-22.00. Känns faktiskt helt ok :) Kramar till er alla!!


Igår berättade mitt hjärta att han ville b...

img_1144 (MMS)

Igår berättade mitt hjärta att han ville bjuda mig på restaurang ikväll <3 Självklart fick han de! Alldeles strax beger vi oss, därefter är det massa mys som gäller!!


YES!

Där satt den..!! Seminariet idag gick bra, vår domstolsgrupp fick den högsta poängen = 10 p :) Kul att även vårdnadsutredarna fick en 10! Men gud så nervös man var innan.. Både jag och Celie stod och skakade med händerna när vihöll i kaffekoppen precis innan vi skulle gå in i salen.. Men nu är det ÄNTLIGEN över!

Bye Bye MOMENT 2 :)

HEJ MOMENT 1 + TENTA :S

Efter skolan stack jag raka vägen bort till gymmet och körde styrka med fokus på mage, nedre rygg och ben samt kondition (som vanligt!) Men det var verkligen segt idag.. Pallade knappt med konditionen efteråt! Vet inte om de kan bero på att all spänning ang moment 2 har släppt, och att jag bara suktat efter soffan hela dagen..?

Nu ska jag i alla fall unna mig 2 timmar i soffan framför en film :)

Ikväll väntas massor med MYS ;)


Dagens träning

Idag blev det ett härligt styrkepass på gymmet med Vera :) Idag tog jag tiden, och jag skriver nästan alltid fel här i bloggen. Jag tränar INTE 40 min, utan minst 1 timme! Idag blev det 1 timme + 15 min ;) Efter styrkepasset brukar jag alltid köra kondition, men idag blev det tyvärr inte så! Alla löpbanden var upptagna, och jag vägrade att ställa mig på crosstrainern. Inte en chans att jag hade orkat 30 min efter styrkan..



1 timme + 15 min styrketräning med fokus på armar, axlar och övre rygg

Efter ett avsnitt spartacus nu ikväll är det dags för mig och min älskling att krypa i säng :) Imorgon är det seminarie som gäller för vår domstolsgrupp så det gäller att jag är pigg och skärpt imorgon! Håll alla era tummar och tår för mig och min grupp imorgon! Vi siktar på full pott = 10 poäng :) Sov gott allesammans ZZzZZzz





Receptet på min kasslergrattäng

Fick en del frågor ang kasslergrattängen som jag gjorde idag,
det var många som ville ha receptet :) Det var verkligen en av
de enklaste middagarna jag gjort! Super gott :) Detta kan vara
en perfekt middag att bjuda på, och visst tycker många som
mig att det ska vara lättlagat och gott på samma gång..?! :)

Ingredienser (4-5 lagom stora portioner):

- Kassler 800 gram

- 3 creme fraishe (paprika/chili)

- 2 dl mjölk

- 1 stor lök

- 2 burkar annanasringar

- Riven ost

- peppar

- vitlökspulver

Jag gjorde såhär:

Sätt ugnen på 225 grader

Kasslern kan man tillaga hur man vill, efter tycke och smak.
Jag skivade och strimlade kasslern (som korven i korvstroganoff)
Därefter fräste jag det i en panna tillsammans med 1 stor
hackad lök. Under tiden det fräser passar jag på att smörja
en ugnsform, och lagom till kasslern och löken har fått lite
färg lägger jag över det i formen.

Därefter häller jag i creme fraishen (alla 3) + 2 dl mjölk i
pannan. Eftersom jag inte har kryddat kasslern sedan
tidigare kryddar jag nu såsen med peppar och vitlökspulver.
Jag använder INGET SALT pga att kasslern är salt nog. Såsen
som man nu får i pannan får man spä ut så mkt man vill.
Vill man ha en lösare sås får man nog hälla i lite vatten
också, upp till var och en! När den kokat någon minut häller
jag såsen över kasslern och löken som ligger i formen.
Sedan toppar jag med annanasringar och riven ost.

In i ugnen, låt stå 15-20 min.

KLART :)






Dagens middag: Kasslergrattäng med fullkor...

img_9551 (MMS)

Dagens middag: Kasslergrattäng med fullkornsris och grönsaker :) mums!!


Träning - kroppen

Ibland får man faktiskt vara lite ego ;) Idag har jag tagit massvis med bilder på mig själv, i olika vinklar.. Vill ha det dokumenterat hur min kropp ser ut, samt hur den förhoppningsvis kommer att förändras under de kommande månaderna! Jag är nöjd med det jag ser :) Äntligen börjar det synas att jag faktiskt tränar! Har bara kunnat fotografera ett fåtal olika positioner, eftersom jag måste ha hjälp när jag ska fota ryggen osv.. När jag började träna trodde jag aldrig att jag skulle gilla styrketräning så mycket som jag gör idag. Jag verkligen ÄLSKAR när musklerna syns :) På bilderna nedan så spänner jag musklerna, då de tyvärr inte syns lika tydligt när jag är avslappand (kanske tur de?! hehe) Men som sagt, jag är nöjd! 6 månader till, sen kanske man kan börja snacka på allvar ;)














Är så glad för att "ränderna" som man kan se svagt vid nedre delen av magen börjar synas :) Wiiee!! På tal om träning och alla dessa bilder, så kommer Vera  till mig på en kopp kaffe strax! Därefter beger vi oss till gymmet för ett styrke + konditionspass! Eftersom jag hade en vilodag så får jag köra lite extra hårt idag :)


Min morgon

Ibland är det bra att gå upp tidigt, trots att det enda man egentligen vill är att ligga kvar i sängen och dra sig.. Nu på morgonen har jag fått gjort en massa redan:

- Promenerat med hunden
- Ätit frukost
- Sorterat tvätt
- Tvättat 4 maskiner tvätt
- Renbäddat
- Druckit kaffe

Och NU ska jag börja med den tråkiga städningen :S Men innan jag gör det ska jag dricka ännu en kopp kaffe och bara njuta av att inte göra något i några minuter till!

Spartacus it is!

Idag hade jag bestämt mig för att ha en vilodag från träningen. Har som sagt tränat både måndag och tisdag plus att jag ska träna torsdag samt fredag också. Hmm? Jag förtjänar en vilodag ;) Kanske jag kan trycka in ett pass i helgen också..? Hmm..

Idag har jag och älsklingen inte gjort något vettigt alls! Enbart lagat middag och legat i soffan och kollat 2 avsnitt av serien Spartacus - blood and sand, som by the way är en ny favorit :) Hur kan man INTE gilla den serien?! Massor med vackra kvinnor, snygga män och tränade kroppar!! Yes, i like it ;) Konstigt bara att Jimmy tycker om serien lika mycket som mig..? Antar att han dras mer åt slagsmålen och fighterna i arenan..? ;)







Vi var tvungna att ersätta TRE KRONOR med något! hehe.. Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av tanken att jag är ledig från skolan imorgon :) Dock ska jag upp 08.00 då tvättpasset startar 09.00 :S Mindre skoj det där! Men har ett träningspass att se fram emot med Vera 14.00, så då ska det nog gå bra!

Godnatt ZZzzZZzz

Seminarie på fredag!

Då var ännu en skoldag avklarad, och jag är såå glad för det! Idag har våran domstolsgrupp suttit sen 09.00 imorse till 15.00 i eftermiddag och bara pratat, klippt in + tagit bort text osv.. Men ÄNTLIGEN är vårt arbete klart och det är såå skönt! Känns som att man har lagt jätte mycket tid på det, vilket gör att man självklart hoppas på en hög poäng :) Seminariet är på fredag 10.15 - 12.00 och därefter får vi reda på poängen ( 0,2,4,6,8,10 poäng ) Börjar redan nu bli lite nervös faktiskt.. Seminariet är det meningen att domstolsgruppen ska "äga" om jag får uttrycka det så?! :)

Såhär kommer det gå till på fredagens seminarie:


- Genom den vårdnadsutredning som vi har fått ta del av, av en vårdnadsutredargrupp framför vi i domstolsgruppen våra domskäl och vårt domslut. Redovisningstiden ska helst uppnå 45 min.

- Vårdnadsutredarna får vårt domslut + den kritik vi har mot vårdnadsutredningen samt vårdnadsutredarna i sig. De får 20 minuter att prata igenom (ensamma), om de har något form av kritik mot våra domskäl och vårt domslut.

- Alla samlas igen och kritiken mot respektive grupp framförs.

- Sist men inte minst: POÄNGEN DELAS UT TILL RESPEKTIVE GRUPP!


Det kan alltså hända att vårdnadsutredarna "bara" får 6 poäng, medan domstolsgruppen får 10 poäng. Så det är verkligen klurigt hur denna lärare kommer att dömma. Har en tuff dag imorgon att se fram emot.. Jag måste "råplugga" på allt det vi har skrivit idag (8 sidor) och helst av allt kunna så mycket som möjligt utantill.. Kämpigt! Antar att jag kommer vara lättad på fredag 12.00 när jag går hem från skolan ;)

Nu ska jag snacka med min finaste i tele, och dricka en kopp kaffe!

Längtar såå till min examen :)

Snart har jag studerat till socionom i 1,5 år, 3 hela terminer.. Nästan varje dag tänker jag på vad jag skulle vilja jobba med när jag är klar. Kommer jag att jobba som det jag verkligen vill? Kanske finns där ingen tjänst just då, vilket medför att jag kan bli tvungen att ta ett jobb jag inte tänkt mig frånbörjan osv..? Jag vet att jag inte borde tänka på detta redan nu, men det är svårt att låta bli! Jag har 4 terminer kvar att gå, vilket för er kan kännas som en lång tid. Men för mig gör det inte de.. Jag har snart gått 3 terminer, och det har gått jävligt fort! Eftersom vi går ut på praktik nästa vår (hela terminen) så kommer det göra att skolgången känns ännu "mindre".

Redan från början så har jag sagt att jag vill jobba med kriminella ungdomar/vuxna. Missbrukare av olika slag är en annan inriktning. Jag är inte särskilt intresserad av att jobba med små barn, det är en sak jag är säker på. Men just ungdomar lockar väldigt mycket! Kurator på en skola är nog det som intresserar mig mest! Gick in på arbetsförmedlingen och kollade upp lite ang jobb som socionom. Hittade en perfekt tjänst, som jag tror att jag hade stormtrivts med :)





Nä nu måste jag klä på mig, och springa bort till tåget! Idag är det ännu en fulldag i skolan med min domstolsgrupp :S Hoppas innerligt på att vi blir klara idag, eftersom vi har vårt seminarie på fredag! Ska bli skönt när detta grupparbetet är över, så att man kan fokusera på allt plugg jag tappat inför tentan i slutet av mars!

Kram kram kram


Dagens träning

Egentligen hade jag inga planer på att träna idag, men det blev så ändå! Jag brukar vara lite emot att träna när jag har gått i skolan hela dagen och zindra har fått vara själv. Känns inte så kul för henne att jag kommer hem i 1 timme, och sen sticker till gymmet i 1,5 :S Men det blev så idag ändå.. Tyvärr kan man inte alltid få det som man vill! Men det bästa av allt var att jag hade sällskap av min älskling ;) Körde intervall träningen i slutet, men idag lyckades jag inte få upp pulsen till 170..? 167 var det högsta, och det hade inte funnits en chans att jag kunde öka tempot. Hmm!



40 min styrketräning med fokus på armar, axlar och övre rygg

Intervall träning i 18 min

2 min intervall 11% lutning 6.5 speed = 170 puls
2 min vila
2 min intervall 11% lutning 6.5 speed = 170 puls
2 min vila
2 min intervall 11% lutning 6.5 speed = 170 puls
2 min vila
2 min intervall 11% lutning 6.5 speed = 170 puls
2 min vila
2 min intervall 11% lutning 6.5 speed = 170 puls

Lagböckerna, NJA fallen och HD domarna är ...

img_1572 (MMS)

Lagböckerna, NJA fallen och HD domarna är framme! Grupparbetet är alltså i full gång :)


Godmorgon alla kära läsare :) Får börja me...

Godmorgon alla kära läsare :) Får börja med att tacka Emma för hennes söta kommentar till mig! Tack, det värmer när man får höra att träningen har gett resultat ;) Just nu sitter jag och gör de jag alltid gör innan jag går till tåget ---> dricker en kopp kaffe och rökar en ciggarett! Försöker ladda upp här hemma inför en lång och intensiv dag med min domstolsgrupp! Idag kan jag räkna med skola 9-15.30 i alla fall :( Men har ett träningspass på gymmet att se fram emot senare idag (17.00) så det får jag ha i tankarna! Idag hade jag tänkt träna armar, axlar och övre rygg :) Ska försöka ge mig på ett intervallpass i slutet också! Jag tror att jag kommer vara helt slut ikväll ;) Men de gör inget! Jag älskar ju att gymma! Nä nu ska jag klä på mig och gå till tåget! Hörs kanske senare idag.. Kramar till er :)


RSS 2.0