Parfymchock!

Kan man vakna av en sådan?

Nu idag, 06.30 när Jimmy skulle pussa mig hejdå (som han alltid gör innan han sticker till jobb) luktade jag världens godaste parfym! Böjde mig upp mot hans hals och luktade ännu mer. Sa till honom "GUD vilken god parfym, helt underbar!!" Då början han skratta och säger att det är hans billigaste "jobbeparfym" AXE som han tagit på sig :) Jag brukar aldrig vakna av att jag blir så exstas av en parfymdoft som idag :P Jag har luktat på hans "billiga" parfym AXE tidigare, och aldrig fått den reaktionen, men idag så ;) Damn!



AXE chocolate heter den visst :) Verkligen en billig och bra parfym att rekomendera för männen om de är lite sparsamma på de dyra varianterna när de ska vara på jobb! Men som rubriken lyder vaknade jag av en rejäl parfymchock idag ;) Tror ni att jag kunde somna om när han stuckit? Nope.. Så nu sitter man här, 07.15 och har inget inplanerat förren runt 10.00. Då ska jag ÄNTLIGEN hem till min underbara vän Ida och spana in hennes nya hus! Är såå spänd på att se hur hon har fått det :)

Kommentarer
Postat av: Nenne

Haha har hört om proffs spray jag med men är rädd att ögonfransarna trillar av när man ska ta bort sminket sen...hehe för de sprayet blir ju super hårt! Men får kanske ge det en chans hehe!

2011-05-24 @ 11:54:30
URL: http://jennieklang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den använder Erik också. Tycker den luktar godis!

2011-05-24 @ 13:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0