Vilken dag!! 10.15 blev jag skjutsad av Ma...

img_7164 (MMS)

Vilken dag!! 10.15 blev jag skjutsad av Mamma till VC. Jag som trodde att det skulle bli ett snabbt besök, för att sen komma hem igen.. Ack så fel jag hade! Fick en remiss till akuten (neurologen), och där spenderade jag näst kommande 7 timmar :( Efter ett blodprov fick jag reda på att testerna visade att jag hade infektion i kroppen (höga värde!) Pågrund av infektionen och min kraftiga huvudvärk så blev allt helt plötsligt allvarligt! Då trodde läkaren att jag eventuellt kunde ha en hjärnhinneinflammation! Det skulle tas prover från en "säck" som sitter emellan 2 kotor i ryggen.. Av den vätskan skulle man sen få reda på vilken sort inflammation det handlade om.. Som TUR är hade jag ingen inflammation :) :) Men fick dock utstå de hemska provet, GRR!! Så läkaren sa att jag hade fått ett kraftigt migrän anfall, eftersom allt annat var uteslutet! Att infektionen ligger i kroppen var bara en "tillfällighet".. Tyvärr gjorde den "tillfälligheten" att läkaren blev orolig över hjärnhinneinflammationen.. Fick utskrivet tabletter för migränen, som jag ska ta vid minsta lilla känning framöver :) så allt som allt var jag hemifrån ca 9 timmar! Ett MEGA STORT tack till min underbara Mamma som varit med mig och funnits vid min sida hela dagen! Man blir aldrig för gammal för att ha sin Mamma med sig vid sådana situationer <3 Nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen bredvid min andra hälft <3 godnatt gott folk!


Äntligen är de jävla provet i ryggen över!...

img_8724 (MMS)

Äntligen är de jävla provet i ryggen över! Är måttligt glad över de kan jag säga! Den lugnande pillan gjorde susen ;) nu ska vi invänta provsvaren.. Sen HEM!! Stort tack till Mamma som varit med mig hela dagen :) Du är bäst <3


En macka, vatten och varm choklad i väntan...

img_1279 (MMS)

En macka, vatten och varm choklad i väntan på att den lugnande pillan ska verka.. Snart ska läkaren ta ett prov i ryggen :S Blodprovet jag tog visade på en infektion, och eftersom jag haft extremt ont i huvudet så tar man provet i ryggen för att utesluta en infektion i hjärnhinnan. Mindre skoj :(


Idag tvättar jag för första gången, HEMMA ...

img_4517 (MMS)

Idag tvättar jag för första gången, HEMMA I LÄGENHETEN! Verkligen en ovanlig känsla ;) Har aldrig haft tvättmaskin förr, så detta är helt underbart! Maskinen är klar om 1 timme och 10 minuter, perfekt!


Sjuk :(


Det började i söndags kväll.. Detta jävla huvud! Känns som att jag håller på att sprängas innifrån och ut :S Först trodde jag att det var bihålorna och eftermiddags trodde jag att det kunde vara öroninflamation. Ikväll fick jag talat med en kvinna på jouren, och då tror hon att det är migrän. Migrän kan tydligen hålla sig fast i 3-4 dagar om man inte medicinerar sig.. Hoppas att jag får en tid till VC imorgon.. Att inte kunna böja sig fram är nog det värsta, förutom den konstanta smärtan då..

Godnatt


Idag har jag haft 2 väldigt fina töser på ...

img_1173 (MMS)

Idag har jag haft 2 väldigt fina töser på kaffe, Lola och Vera :) Blev massa snackande, kaffe och knäckefika! Tack underbara ni för en trevlig förmiddag med er <3 12.30 var det dags att klippa + slinga håret. Har alltid gått till Salong Holst tidigare, men efter en del missnöje de senaste gångerna har jag valt att byta frisör! Testade på Emelie på klippt & skuret på Mårtensgatan, och det är inget jag ångrar! Blev sååå nöjd, och kommer garanterat att gå dit fler gånger :) 1150:- kostade det ---> Väl värt! Bilder kommer på håret, lovar!  Det var egentligen meningen att vi skulle skruva ihop sängen ikväll, men tyvärr så hade en av delarna en stor skada :( ringde IKEA direkt och de kommer köra ut en ny del till oss... INOM 1 VECKA! Tack för den! Så vi får sova i Jimmys (alldeles för mjuka) säng några dagar till :S Eftersom det inte blev något skruvande med sängen så fick badrumsskåpet komma upp istället! Ett perfekt skåp om man inte vill skruva i kaklen :) Badrummet fick sig ett litet lyft, tycker ni inte? ;)  Håller även på att bli sjuk.. Vera trodde att det var bihålorna, då jag knappt kan böja mig fram utan att det känns som att huvudet håller på att sprängas! Jag har inte tid att bli sjuk, inte nu!! :( Ska i alla fall prova att gå till praktiken imorgon.. Mår jag lika dåligt imorgon kväll, så får jag överväga att stanna hemma...  Sängen kallar!


Söndag

Ännu en dag som man kan beskriva med endast 1 ord = EFFEKTIV!

Jag, Jimmy och Mamma var och flyttstädade mellan 09.30-14.30. Vi delade upp sysslorna som skulle göras, sen var de bara att sätta igång! Jag intog köket, Jimmy badrummet och Mamma alla fönsterna och elementen.. Tack Mamma för att du ville hjälpa oss!! Även tack till min SIS för kaffesällskapet mitt i allt det tråkiga :P Efter städen begav vi oss till IKEA :) Idag fick vi handlat vår efterlängtade sängstomme :) Självklart handlade vi resårmadrasser + nattduksbord också.. Kalaset slutade på 10.700 kr! Ett stort tack till Simon som hjälpte oss idag! Vi ska sikta på att ha ett färdigt sovrum innan veckans slut :) Det kommer bli sååå fint!!

Är ledig från praktiken imorgon också, vilket kan behövas med tanke på hur här ser ut :P 13.00 ska jag iväg och rå om mig själv lite :) Kan verkligen behövas! 16.00 är det möte på köparens bank, dags att skriva på papper + lämna över alla lägenhetsnycklar! Antar att jag har en positiv känsla i kroppen imorgon ;)

Godnatt!
Så sant så!

 

 


Godmorgon Söndag

JAG ÄR SVINTRÖTT! Idag hade jag verkligen behövt sova ut.. Helgens alla aktiviteter har resulterat i svullna ögonlock, träningsvärk i vaderna, huvudvärk och en stark längtan efter ett städat hem ;) Men det är bara att bita ihop! 09.00 intar vi framtidsgatan.. Dags att ta tag i den förbannade flyttstäden :S Flyttstädning är inget man ser fram emot direkt.. Det enda som är positivt med det är att man får ett "avslut"! Så det är det jag får tänka på nu, avslutet i eftermiddag :)

När vi är klara med städningen är det dags att inta IKEA :) Och till skillnad från det vi gör på förmiddagen så är detta KUL! Vi ska köpa en ny sängstomme, sängbord, resårmadrasser, lampor till hallen + annat smått och gott :) Fondväggen i sovrummet blev kanon, och det enda jag önskar just nu är att få sängen på plats!

Trevlig söndag allesammans :)


Fondväggen

Då var fondväggen målad i 2 omgångar, och ikväll ska det sista lagret strykas på! Kommer bli super fint eftersom vi ska ha en vit säng och vita nattduksbord :) Gillar inte att sätta vitt mot vitt, då vita nyanser kan se väldigt olika ut.. Idag har vi fixat och trixat i köket! Bestämt oss för vilka grejor vi ska ha från vem osv.. Men vi har kommit bra överens ;)

Nu är det dags att hoppa i duschen! 17.00 vankas det kalas för min bror som fyller 21 år idag :) Ett STORT GRATTIS till dig Simon!!


Nu ska sovrummet få en fondvägg :) Har min...

img_7330 (MMS)

Nu ska sovrummet få en fondvägg :) Har min underbara Sara här som hjälper oss!


Då var det dags :)

Om 10 minuter är det dags :) Förstår inte varför jag är så himla nervös? Hihi.. HEJDÅ Framtidsgatan ---> HEJ Högalid :)


Effektivitet lönar sig!

Ja jävlar vad vi har varit effektiva idag :) Jag, Jimmy, Sara, Sonny (och Moa), Simon och Nina hjälptes alla åt idag och lastade bilen full! Började 18.00 och var klara 18.45! Det ni ;) Efter att våra hjälpredor begett sig hem så satte vi igång och packade det sista! Nu är vi redo för att inta HÖGALID :) Sista natten på framtidsgatan, och jag klagar inte! Ska lägga oss nu så att vi får några välbehövliga timmar i sängen.. Kommer bli en tuff dag imorgon, men samtidigt sååå kul att äntligen "vara på väg" :)

Ett STORT TACK till alla som varit med och hjälpt till idag :)

Sov så gott allesammans!


Då var det torsdag eftermiddag...

... och dags att packa en lastbil full med alla lådor (och annat skit!) Sara kommer till mig redan vid 16.30 :) Ett måste att ladda upp med lite kaffe innan vi börjar! Sonny och min bror kommer vid 18.00.. Vi hoppas väl alla att det inte tar för lång tid, men sånt vet man inte förrän man satt igång!

Jag kommer att vara helt slut ikväll.. Men tanken på att det är sista natten på framtidsgatan gör mig sååå GLAD :) Jag kan vara hur trött jag vill, för flytta ska vi och kul ska det bli! :) :)


Dagens Sara :) Idag är det mycket skrivand...

img_7506 (MMS)

Dagens Sara :) Idag är det mycket skrivande på jobb! Journalanteckningar och utredningsplaner som ska fixas innan dagens slut! Det vore konstigt om jag INTE har lärt mig att skriva utan att titta på tangenterna när praktiken är slut :P Haha.. Längtar till 15.30, då är det HELG för oss!! Inte vilken helg som helst, utan flytthelg :) :) Känner en otrolig lycka! Glad för alla underbara människor jag har runt mig och som gör livet värt att leva <3 Ni alla är bäst för mig!


Ännu en dag då jag förstår varför jag gjor...

Ännu en dag då jag förstår varför jag gjorde som jag gjorde! Tack (GUD) för att du varje dag visar mig att jag gjorde rätt! Det är skrattretande! Haha.. Att man ens har haft andra tankar om dessa människor förr, förstår jag inte! Självupptagna och jävligt egoistiska! Nä, jag är glad! Glad för att jag fick chansen att upptäcka vad som döljer sig bakom den falska fasaden! NU: En kopp kaffe på detta! :)


KAOS!! :) Hej hej säger vi ifrån röran!! ;...

img_0866 (MMS)

KAOS!! :) Hej hej säger vi ifrån röran!! ;) Fy satan vad här ser ut! Vi har varit igång från 17.00 tills nu.. Har fortfarande en del att göra :S Varför känns det som att det aldrig tar slut..? Puuhh! Just nu vill vi bara härifrån.. Imorgon kommer vännerna hit för att hjälpa oss att få ner alla (minst 30) lådor i lastbilen! Sen vid 11.00 på fredag, när vi har fått nycklarna är det bara till att lasta av allt! Mycket att göra.. Mycket att tänka på!


Varför blir jag inte förvånad?

Tänk vad vissa människor gör allt för att förstöra mellan andra...! Sorgligt och verkligen patetiskt! Men jag blir inte förvånad.. Vissa är ju så, och det enda jag kan säga är att jag tycker synd om dem! Förr eller senare upptäcker dessa människor att livet inte är till för att förstöra mellan andra! Man ska njuta och vara lycklig :) Synd bara att det tar längre tid för vissa att fatta de?! Men men.. Deras problem!

Med de sagt: Godnatt!


En kväll med Lola <3

Som rubriken lyder så har jag haft en helkväll med Lola :) Först åt vi middag: spaghetti + köttfärssås därefter har vi tömt 2 kannor kaffe och flabbat en massa skit ;) Vi har även förenat nytta med nöje och packat några lådor! Tack för hjälpen, du är grym på att organisera ;) HOPPAS att vi ses på en kopp i vår nya lägenhet till helgen <3

Såhär ser en del av vardagsrummet ut just nu! KAOS!! Då måste jag tillägga att detta "bara" är 1/3 av alla lådor! Puuhh.. Imorgon ska vi fortsätta med flyttstädningen! Jimmy har redan varit duktig och skurat ugnen + uppe på alla köksskåp :) Vi tar lite varje dag, så slipper man stå med ALLT på söndag!

Tack för denna underbara måndag med dig gumman!! Nu kallar sängen... Puss på er ;)


Veckans träning + Helgen :)

Från början trodde jag inte alls att jag skulle lyckas få ihop 4 träningspass (räknar inte Yogan som ett "träningspass"), men där hade jag fel :P Egentligen hade jag velat träna mer, men vad gör man när tiden inte räcker till? Längtar till sommaren :) Då man kan ta en powerwalk på kvällskvisten och slippa oroa sig över mörkret ;)

Måndag:
1 timmes powerwalk på bandet

Tisdag:
1 timmes funktionell träning + 1 timme Yoga med Sara

Torsdag:
1 timmes body pump med Sara

Söndag:
1 timmes body pump med Sara

Sara är en flitig träningskompis, det märks ;) Eller som jag sa idag: "du är en riktig body pump buddy = BPB" haha :) Men det är ju så att träningen blir så mycket roligare med trevligt sällskap! Sara är även bra på att puscha mig :P "Kom igen!!", "Lägg på mer vikter idag, du klarar det!!" är bara en bråkdel av allt jag får höra :)

Tack gumman för all tid med dig denna veckan, det uppskattas!! <3

Helgen har annars varit toppen från början till slut! Fredagen tillbringades med Jimmy, min bror och hans flickvän. Först åt vi en god middag och drack gott hemma hos oss, därefter 2 timmars bowling. Kvällen avslutades med 3 trevliga timmar på Glorias! Helt enkelt en perfekt kväll! Tack ni som var med och förgyllde den!

Lördagen spenderades hemma med Jimmy bland alla flyttlådor! Fick packat en massa, och nu är i stort sett hela vardagsrummet belamrat med lådor! Det är knappt så att jag kan se Tv:n från hörnan i soffan.. Sara håll ut!! Imorgon är det bara 4 heldagar kvar sen slipper ni skitet! Ni anar inte hur skönt det ska bli?! :) :)

Söndagen inleds med ännu mer packande.. (japp, det tar aldrig slut!) Runt 13.30 stack jag hem till Sara för lite "flabbkaffe" :) Hjälpte henne med hennes tentaplugg, och som jag skrivit tidigare var/är hon GRYM! Förstår inte hur hon kan lära sig alla de latinska namnen på i stort sett alla muskler och ben i kroppen?! Önskar dig all lycka till imorgon, och hoppas att mitt förhör är till hjälp :) Efter besöket hos henne stack vi till gymmet och körde 1 timmes body pump, härligt :) Nu sitter jag här och ska snart föna håret, därefter tänker jag dyka sängen ZzzZZzz

Imorgon är det studiebesök på mottagningen hela dagen :) :)

Önskar er en fortsatt trevlig söndag!

Idag har jag hjälpt Sara med hennes tentap...

img_8199 (MMS)

Idag har jag hjälpt Sara med hennes tentaplugg! Har förhört henne på ca 130 lappar, och jag måste säga att hon är GRYM! Tentan kommer garanterat att gå strålande :) :) Strax blir det 1 timmes body pump tillsammans med henne! Vilken perfekt söndag <3


Minnen...

Titta vad man hittar när man ska sortera och packa! En minnesbok från Thailand :) Skit kul att läsa i! Vi var duktiga och tejpade in allt vi fått eller haft på oss :P

Jag älskar Thailand och kommer alltid att göra!


Cirka hälften av alla hängare! Haha :) Var...

img_4733 (MMS)

Cirka hälften av alla hängare! Haha :) Vart ska man göra av dem? Får bli några pappers påsar tror jag :P


Att rekommendera!

Lite shopping på apoteket idag :)

ACO:s rengöringsgel till ansiktet är såå bra! Skonsam mot huden till skillnad från vanlig tvål samt att den tar bort vattenfast makeup direkt :) Handlar två så att jag kan ha en i duschen och en vid vasken!

Strax beger vi oss till Bauhaus för att handla färg till sovrummet :) Därefter en storhandling + middag i Stävie! Ikväll gäller det att packa så mycket vi kan och hinner vi (mitt i all flyttröra) så blir det nog en film och massa mys i soffan också <3 Älskar min Jimmy otroligt mycket, vad skulle jag gjort utan dig?!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1590657/images/2012/pic_189991337.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1590657/images/2012/pic_189991337.jpg" class="image">


En härlig utekväll :)

Wow vilken kväll! Hade nog glömt bort hur roligt jag kan ha det tillsammans med min bror :) Startade upp hemma hos oss med en god middag/dricka. 20.00-22.00 var det dags för bowling :) 22.30 infann vi oss på Glorias! Nu är vi precis hemkomna, och både jag och Jimmy dök sängen direkt! Jag har längtat efter att få sova ut, imorgon - äntligen!!

Lördagen kommer bestå av handling av både mat och färg + packning resterande av dagens timmar! En ganska slapp lördag om jag får säga mitt.. Sov så gott allesammans <3


Vilken underbar fredag det har varit hitti...

img_5957 (MMS)

Vilken underbar fredag det har varit hittills :) Middag med Jimmy, Simon och Nina och nu är det dags för 2 timmars bowling! Efter bowlingen ska vi gå vidare och dricka gott och bara njuta av att det är HELG! Min älskling är lika glad för denna kvällen som jag är!! <3 Älskar att umgås med mina nära och kära, finns inget bättre!


Underbara du <3

Du gjorde min dag :) :)

Saknar dig massor!!!!


Dagens mellanmål

Dags för lite frukt :) Jag tycker att det är perfekt att äta innan träningen, då man inte känner sig så uppsvälld och mät på passet! Varm lagad mat äter jag gärna efter, lite som en belöning för allt hårt slit ;) Om en timme är det dags för Body Pump med Sara och Malin :) Är inte jätte taggad, och det har sina anledningar! Hoppas att töserna och träningen kan få mig på bättre humör :)

20.00 är det lyxfällan, gissa en som sitter bänkad i soffan då? :) När de är slut ska jag försöka komma i säng.. Behöver vara utvilad till imorgon då jag har massa skoj inbokat :)
9 dagar kvar :)

Nu går tiden snabbt! Dagarna bara flyger förbi, men inte oss emot :) Imorgon är det 1 vecka till vi flyttar!! Allt flyter på, och i helgen ska vi packa ner de sista "onödiga" sakerna som vi har uppe.. Kan man längta ihjäl sig?


Det där med vikten..

Även fast att jag inte uppdaterar er läsare om "veckans vikt", så väger jag mig fortfarande varje onsdag. Vid de senaste vägningarna så har vågen visat minus.. Och jag har varit måttligt chockad! Jag har inte tränat så dåligt förr, som jag gör nu! Snittar på 2-3 träningspass i veckan, jag hinner helt enkelt inte med mer nu när jag praktiserar! Men jag klagar inte! Praktiken känns viktigare än träning just nu.. Men hur kommer de sig då att jag går ner? Är det för att jag inte tänker på det mer? Slutat bry mig? Aja, jag klagar inte i alla fall :) Men jag vet också att jag gör så gott jag kan, det är de som är huvudsaken! Att träna 4-5 ggr/vecka får jag göra till sommaren ;)


Yes!! Efter en liten komplettering är jag ...

img_4615 (MMS)

Yes!! Efter en liten komplettering är jag nu godkänd på Delkurs 1 på termin 5 :) Underbar känsla när man kan beta av kurserna en efter en!


Alla hjärtans dag <3

Igår så hade jag och Jennie planer på att våldgästa Ida på en kopp kaffe.. Tyvärr var Ida sjuk, så kaffet får vänta ett tag till! Istället stack jag och Jimmy bort till gymmet: gick 1 timme på bandet i rask takt och med lutning.. Kändes så skönt efteråt!

19.00 kom Vera på det som egentligen skulle bli en snabb kopp kaffe ;) Det blev 2 timmars "skitsnack"!! Vi har alltid mycket att prata om, hon och jag :) Tack gumman för pratstunden, det behövdes verkligen <3 Kvällen avslutades med en dusch och ett långt samtal med min Sara <3

Idag är det praktik till 15.30, och kvällen kommer bara att bestå av träning! Först en timmes Funktionell träning och därefter 1 timmes Yoga :) :) Att det är alla hjärtans dag spelar ingen roll, det är inget jag och Jimmy firar ändå! Kärlek kan man visa alla andra dagar på året, och kan man inte de, ja då är de inte äkta kärlek! <3

Kram på erDagens Sara :)

Såhär ser jag ut idag! Känns som att man använder samma tröjor och byxor hela tiden.. Kan kanske bero på att allt är nerpackat? Har ca 10 tröjor att skifta med och 3 par byxor.. Jag får helt enkelt stå ut i 2 veckor till ;)

Idag är det praktik 08.00-15.30 och därefter hoppas jag på att det blir ett kaffebesök hos Ida med Jennie :) :) Vi får se vad Ida säger om de!

Trevlig måndag!


Helt magiskt <3

Jag och Sara har alltid kallar varandra för systrar, ända sedan mellanstadiet.. Vi har båda velat ha en syster, men aldrig fått någon! Det är något speciellt med oss, och jag kan inte sätta fingret på vad.. Skumma saker händer, precis som om vi känner hur den andre mår osv trots att vi inte ens är i närheten av varandra.. Igår hände en skum grej.. Jag kör i bilen och får höra en alldeles underbar låt på radion, det var första gången jag hörde den och jag tänkte direkt på Sara.. Texten passade precis in på henne och jag kände att låten tillhörde henne, på något konstigt sätt.. Spelade in ljudklippet och skickade det till henne. Skrev att jag tänkte på henne <3 Då skriver hon tillbaka att det är en av henne favorit låtar! Hur sjukt är inte de? Väldigt ofta händer det sådana saker mellan oss.. Kanske var de meningen att vi skulle blivit systrar?!

ÄLSKAR DIG GUMMAN! Har gjort det i 15 år och kommer göra de minst lika många år till!! <3 Ibland blir allt bara så självklart, DU & JAG!!


Min sötfis :)

Nu är till och med Zindra redo för att flytta! :)


Ohhh nej!

Idag hade jag och Sara bestämt att vi skulle powerwalka 1 timme tillsammans! Tittar ut genom fönstret och ser massor med snö, NEJ!! Jävla skit :( Så den powerwalken får vi lägga åt sidan, ett tag till.. Men Zindra, hon blev glad hon :) Hoppade rakt ut i snön och bara njöt! Tur att någon gillar det ;)

Nu ska jag käka lite frukost.. Funderar på att börja packa lite från vinden! 13.30 är det dags för jobb..


Mot jobb

Om 1 timme sitter jag på jobb och ska jobba min första kväll av två denna helgen! Det är inget jag är speciellt sugen på, men vad gör man inte för några extra slantar i börsen? Lär verkligen behövas nu till flytten om inget annat :) Det bästa med att jobba denna helgen, och sen ha det "gjort" är att jag vet att jag kommer vara ledig de kommande två helgerna :) Nästa helg har vi massor med inbokat :) :) Och helgen därefter går flyttlasset! 13 dagar kvar idag! Säger som såhär: OFATTBART!

Nu ska jag fixa till mig! Soooo long!

Dagstorp den 9:e Mars :) :) Längtar redan!!


Nytt från Pågen

Pågen har uppdaterat sin lingongrova, och både jag och Jimmy var sugna på att testa :) Det var jätte gott, saftigt och inte alls torrt.. Dock vet jag att lingongrova inte är speciellt nyttigt, men vad gör de när det är lördagsmorgon? Äta sunt, eller sundare kan man göra i veckorna ;)


Fredagsmys <3

Direkt efter "jobb" stack jag hem till Vera på lite kaffe och skitsnack :) Blev ingen lång visit, men de räckte gott och väl ändå <3 Tack för idag!!

Nu håller jag och älsklingen HELG :) :) Lyxar till det med potatisgratäng och kassler, riktigt gott! Strax blir det filmmys och popcorn :)


Här sitter jag :)

Tänkte att det kunde vara kul för er och se hur mitt lilla "kontor" ser ut :) Det är inte särskilt stort, men än sålänge räcker det gott och väl! Det är en aning rörigt på bordet, men tro mig, jag har koll på allt! Kunde fått ett eget rum också, med en dator, men tyvärr så finns det rummet inte ens i närheten av min handledare och den andra personalen! Såhär i början tycker jag att det känns bäst att sitta nära de andra!

Nu börjar jag få en del att göra! Socialsekreterarna har gett mig en del "mindre" arbetsuppgifter, jag är med och skriver i 2 ärende + att jag är runt på studiebesök och informationsträffar med de olika verksamheterna som socialtjänsten samarbetar med :) Jag börjar även komma in i personalgruppen mer och mer, vilket känns skönt! Alla är så måna om mig, och det uppskattas!

Här kommer jag garanterat att trivas :)


Nedräkningen har börjat!


Nu äntligen kan vi börja räkna ner, på riktigt! 14 dagar kvar imorgon tills vi får nycklarna till vår gemensamma lägenhet :) Vi är såå lyckliga!! Nu längtar vi till våren och sommaren, då vi ska nyttja trädgården till fullo!


Dagen idag ---->

Kommer att bestå av utbildning i Procapita, plugg och hembesök :) Äntligen får jag min utbildning, så att jag själv kan komma in i systemet och föra mina journalanteckningar samt skriv på utredningen! I eftermiddag ska jag följa med en handläggare på mitt första hembesök :) Spännande! Tänk vad veckan har gått fort? Redan torsdag och imorgon har jag varit här i 2 veckor!

Kl 18.00 idag är det dags för träning - Body Pump :) Härligt sällskap har jag också <3 Längtar till imorgon kväll, då det är massa mys med mitt hjärta som gäller!!


Till er <3

img_0866 (MMS)

Till er <3


Till dig min älskade Jimmy

<3 Jag bara myser och myser <3<3 Tack för att du är den du är, och gör mig till världens lyckligaste <3

En bra dag :)

Idag har det varit en givande dag på praktiken :) Först satt jag och pluggade lite på förmiddagen (Jag har lyxen att få plugga lite när jag inte är inbokad) och eftermiddagen har bestått av skolmöte, intressant! På torsdag ska jag få min utbildning i Procapita, så att jag så småningom kan komma in i systemet och skriva journalanteckningar + den stora utredningen :) :) Det flyter på nu, och jag trivs som "fisken i vattnet" :) Dock är jag helt slut varje dag när jag kommer hem.. Lägger mig runt 21.00 och sover senast 22.00, annars hade jag aldrig orkat!

I eftermiddag hade jag Vera här på lite kaffe :) Fick pratat en hel del, vilket kändes skönt! Tack gumman för att du är en sådan person som man kan säga allt till, utan att det ska bli massa missförstånd! Det är sånt jag värdesätter hos en vän! Man måste kunna säga vad man tycker och tänker, annars kan aldrig en vänskap bestå!

<3 <3 <3

Kvällen har bestått av 1 timmes Funktionell Träning med Sara :) Precis som förra gången så känns det verkligen som "rätt" träningform för mig :) Saknar dock body pumpen som jag varit ifrån alldels för länge nu! Nu ska jag fortsätta att titta på Top Model Sverige! För er som inte vet så är det ett favorit program för mig :P

Puss på er <3

Du är expert på att få mig att må bra <3 U...

img_4136 (MMS)

Du är expert på att få mig att må bra <3 Underbara Lola!!


Godmorgon alla bloggläsare :) Jag har inte...

Godmorgon alla bloggläsare :) Jag har inte sovit speciellt gott inatt :( Vaknade runt 03.00 och behövde gå på toaletten, när jag la mig igen har jag mest försökt tvinga mig själv att sova.. Vände mig till ena sidan, för att efter 20 min vända mig tills andra igen! Ja, typ så har jag hållit på hela natten.. Så idag är jag TRÖTT! Ska bli skönt att träna lite ikväll - Funktionell Träning med Sara :) :) Men först ska jag ta mig igenom praktikdagen!


SMS-inlägg

img_6128 (MMS)


Till er <3

TACK för att du/ni visar att ni bryr er, när man inte är på topp <3

Det betyder verkligen såå mycket, och det hoppas jag att ni vet!

<3 Ni vet vem ni är <3

Jag är inne i min bubbla.. Och det är svårt att ta sig ut..

Förr, eller senare står jag väl där och rycker på axlarna :)


Dagens Sara :) Den nya tröjan från Cubus ä...

img_6010 (MMS)

Dagens Sara :) Den nya tröjan från Cubus är på! 50:- på REA tackar jag inte nej till ;)


När Mamma & Lars kom hem från Thailand så ...

img_6510 (MMS)

När Mamma & Lars kom hem från Thailand så hade dem köpt dessa fina navel smycken till mig :) :) Jag var i ett stort behov av nya!! Tack Mamma än en gång <3


Vilken kväll det blev igår! :) Är såå glad...

img_6582 (MMS)

Vilken kväll det blev igår! :) Är såå glad att den spenderades ute med denna underbara vän <3 Idag mår jag inte bra! Har mig själv att skylla, jag vet :P Nu väntas det middag i Stävie :) MUMS!


Puss och SKÅL från oss ;)

img_6100 (MMS)

Puss och SKÅL från oss ;)


Party party!! :) :) Om någon timme blir de...

img_9075 (MMS)

Party party!! :) :) Om någon timme blir de utgång Lund ;)


Nu har jag skrivit en lapp till grannarna ...

img_2474 (MMS)

Nu har jag skrivit en lapp till grannarna :) :) Hoppas på att få spela ostört ikväll ;) 16.00 kommer Sara hem till mig! Tänkte bjuda henne på lite middag :) 18.00 kommer resterande av mitt härliga tjejgäng: Vera, Becciz och Eve!! Som sagt idag är det utflyttningsfest :) :) Wiihhoo! Trevlig lördag allesammans!


Mysfredag med älsklingen <3

Vilken underbar fredag jag har haft med min älskling <3

Direkt när han kom hem från jobb körde vi hem till Mamma & Lars där RUSTA hade levererat vårt nyinköpta kökbord :) Därefter körde vi hem till Jimmys pappa, där vi får förvara det sålänge! Tyvärr så har vi ingen plats här hemma :S Men men, han ska bara stå ut med det i 3 veckor till ;) På tal om flytten, 3 VECKOR KVAR IDAG!! Shit vad tiden går snabbt, men det gör oss ingenting ;) På söndag ska vi börja packa "ordentligt".. Allt som inte kommer användas på dessa tre veckorna ska väck ifrån lägenheten och ner i lådor.. Nu längtar jag verkligen till den 1:e Mars då vi ska överlämna nycklarna till min nuvarande lägenhet! Befriande känsla att sitta där, i den nya lägenheten med min älskade sambo <3 Den som väntar på något gott...Kvällen idag har vi spenderat i soffan, med godis och filmen It´s complicated som gick på tv:n nu ikväll! För er som inte har sett den - GÖR DET! Verkligen en rolig och sevärd film :) Strax ska vi lägga oss, så att vi är pigga och utvilade imorgon när vi vaknar. Då ska vi göra Center Syd osäkert :P Bland annat med besök i klädesaffärerna, på Willys och sist men inte minst Bauhause :) Längtar redan nu till 18.00 då alla mina töser kommer!!

Natti Natti

Taget från facebook - klockren!

Om du går upp i vikt så snackas det.. Om du går ner i vikt så snackas det.. Om du säger vad du tycker så snackas det.. När du försvarar dig så snackas det.. Vad du än gör och tycker så kommer vissa människor att kritisera dig oavsett.. När du är stolt över dig själv som du är - LÅT FOLK PRATA!! Jag är skapad av mina föräldrar, formad av livet, så jag är den jag är! Gilla mig eller inte, ditt val! JAG ÖVERLEVER ÄNDÅ ;)

Idag känner jag mig sådär extra kär ;) Jag...

img_7113 (MMS)

Idag känner jag mig sådär extra kär ;) Jag är i och för sig KÄR och förälskad i Jimmy alltid, men idag ligger vi liksom på samma nivå :) Vi vill vara med varandra, och bara mysa <3 Härligt med en fredagskväll med honom!!


Som jag längtar till imorgon :) :) Tjejkvä...

img_2272 (MMS)

Som jag längtar till imorgon :) :) Tjejkväll + utgång står på schemat! Känner på mig att det kommer bli en galen kväll ;) wiihhoo!!


Då har snart 1 vecka gått på praktiken! Ja...

Då har snart 1 vecka gått på praktiken! Jag kan säga som såhär: har aldrig längtat så mycket efter en sovmorgon som nu.. Fyy vad jag är trött! Det är verkligen en omställning att gå från skolan rakt ut i arbetslivet. Förutom de långa arbetstiderna så kräver det mycket av en mentalt.. Jag kan nog känns att jag blivit bortskämd i skolan ;) Där börjar man 09.00 och går oftast bara till 12.00. Sen så ska man plugga hemma, vilket man kan lägga upp precis hur man vill. Nu när jag är på praktiken så stiger jag upp 05.30 och kommer hem runt 16.30.. Det känns ovanligt! Dygnets alla timmar räcker inte riktigt till :P Men jag vänjer mig, förhoppningsvis! Nu ska jag ta på mig, tåget går 07.19 :) Hoppas att mina läsare får en trevlig dag :)


Zumba time!

Snart snart snart är det dags för ZUMBA med min älskade Sara :) :)

Testade zumba för cirka 1 år sedan, men fastnade inte precis! Sen började jag köra afro, vilket var sjukt kul :) Men tyvärr så finns det inga afropass på måndagar (eller på TIME, för den delen) mer ;( Min favorit instruktör - Matilda har slutat!! Just därför tänker jag ge zumban ytterligare en chans.. Får väl se vad jag tycker efter kvällens pass!

Sooo long!


Igår fick jag en egen namnskylt utanför dö...

img_4060 (MMS)

Igår fick jag en egen namnskylt utanför dörren :) Det känns riktigt bra! Nu är jag officiellt Sara - Socionomkandidaten från Lund ;)


Dagens Sara :)

img_7493 (MMS)

Dagens Sara :)


Dessa orden och 1000 till förklarar min kä...

img_7486 (MMS)

Dessa orden och 1000 till förklarar min kärlek till världens bästa pojkvän/sambo <3 Älskar dig Jimmy, igår, idag och för all framtid!!


Svar på era frågor :)

Blev det bordet på IKEA ;)

Nej, det blev det inte! Trots att vi båda hade velat ha det :( Vi insåg ganska snabbt att det kommer bli alldeles för stort för vårt vardagsrum.. Bara till att leta vidare ;)

Varför bytar du ut vänner hela tiden? Om jag inte har fel för mig så var det inte längesen du och Rebecka knappt pratade och nu är det izza.. ? Tänkt på vad det kan bero på? Kram

"Jag är en tjej som älskar att byta vänner på löpande band! Jag blir liksom trött på deras vänskap, och i längden är det faktiskt ganska tjatigt att snacka med samma människor dag ut och dag in! Ush ush ush.. Så för att få lite ombyta i mitt liv, så väljer jag att byta ut dem, mot nya och roligare människor :)"

Hoppas att du förstår att jag inte menar allvar med det jag skrev ovanför. Men är det såhär du har uppfattat mig? Att jag bytar vänner "ofta"?

Jag ska berätta för dig hur det ligger till:

För det första så älskar jag alla mina vänner över allt annat, som för tillfället finns i mitt liv. Jag skulle aldrig med vilje, vilja byta ut någon av dem. Precis som du skriver så valde/har jag valt att ta avstånd från vänner genom åren av vissa speciella anledningar. Den största anledningen av dem alla är att jag har blivit väldigt sårad och besviken. Anledningarna till att jag blivit sårad, är inget som jag vill ta här. Sen så är jag en sådan människa som aldrig skulle kunna umgås med en person som faktiskt har sårat mig rejält, inte på ett bra tag i alla fall. Det tar lång tid att läka såren, men det sägs ju att tiden läker alla sår? Jag och rebecca har börjat prata/umgås igen och det är jag såå glad över!! Men det tog också över 1 år innan tiden hade läkt mina sår.. Ibland är det just det som behövs, tid och ännu mer tid.. Jag "bytar" inte ut mina vänner.. Jag bara väljer/har valt att inte umgås med de som sårat mig. För min egen del så behöver jag ta avstånd. Samtidigt som det inte är en "äkta" och rätt vänskap om jag hade valt att fortsätta umgås. Då hade jag inte varit ärlig mot dem!

Vilka bloggar följer du/läser ofta? :)

Jag läser en massa bloggar, en del kändisbloggar och en del "vanliga" bloggar. För det mesta så gillar jag att läsa mina bekantas/vänners bloggar :) Här kommer en liten lista på en del av dem (I brist på tid, så länkar jag inte!) jag brukar följa:


www.jennieklang.blogg.se

www.blondinbella.se

www.kissies.se

www.witte.blogg.se

www.littlemissdivaa.blogg.se

www.rebeccamansson.blogg.se


DÅ VAR FRÅGESTUNDEN SLUT! Tack för era frågor :) :) KRAM!
Då var det dags för en --->Eftersom jag är iväg på praktiken hela dagen, och har svårt för att uppdatera bloggen med jämna mellanrum, så hade en frågestund varit passande! Fråga vad ni vill :)

Jag svarar på era frågor ikväll :) Kramar

RSS 2.0