Dag 1 på Termin 5 - En hektisk delkurs

Då var termin 5 igång, det fick jag besked på idag! Jag har reagerat på att vi har en del självstudiedagar under den kommande veckan (3 st) och NU förstår jag varför :S

Delkurs 1 som började idag kommer nog vara mer intensiv än vad jag trodde att den skulle vara. På lite mer än 1 vecka ska vi ha hunnit läsa 1 bok på ca 240 sidor + 1 vetenskaplig ENGELSK artikel på ca 25 sidor och därefter skriva ett mindre paper på bokens innehåll, på artikelns innehåll samt egna tankar och reflektioner kring de båda! Detta paper ska vara 4-5 sidor, och vara klart helt på fredag i nästa vecka.. Förutom detta ska vi även hinna avverka 4 föreläsningar + 1 litteraturseminarium, och allt detta inom loppet av 8 skoldagar. Det känns som att jag kommer få plugga en del i helgen, tyvärr.. Så nästa fredag ska delkurs 1 vara klar (nog den minsta kursen någonsin!) och på måndag den 30/1 beger vi oss ut på PRAKTIK!! :) :)

Imorgon på min lediga dag hade jag tänkt börja på den vetenskapliga artikeln. Är ingen höjdare på akademisk engelska på universitetsnivå! Tacka vet jag engelskan man läste på gymnasiet! (varför gnällde jag ens då?!) Men det är bara att kämpa! Sakta men säkert ska jag nog också kunna beta mig igenom den :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0