Mums med fiskgodis :)


Projekt: Målning av vardagsrummet!

När renoveringen är över vet jag 2 människor som kommer hoppa av glädje! Vid 18.30 anlände Sara.. Tog en kopp kaffe innan vi satte igång med målningen... Kl är nu ca 23.00 och vi är inte färdiga! Tyvärr kan man inte pausa efter ett halvmålat rum heller :S Somnar nog lagom till 24.00..... Just nu har jag en huvudvärk som kallas duga! Lite sömn, stress, irritation, lite mat osv... Det är tur att min älskling ger mig lite "kärlek" mellan varven! Utan hans pussar och kramar hade jag inte klarat detta.. <3 Får tacka Sara som varit med oss ikväll och hjälpt oss med målningen! Jätte uppskattat :)


Världens bästa Lola <3 Tack för idag!


Morgonkaffe :)

Om några minuter är det dags att bege sig mot jobb! 7-13 befinner jag mig där för att sedan cykla hem och spendera några timmar med Lola <3 När Jimmy kommer hem ska vi köra och köpa utemöblemanget (slut i affären i fredags!) Hoppas att vi kommer hem med det idag :) Trevlig måndag!


Vår lediga söndag...

Då var min lediga helg över :( Inget jag hurrar över precis! Vet också att jag har en jobbig vecka framför mig, då jag jobbar 6/7 dagar. Fem dagar av sex jobbar jag länge dessutom :S Ush! Fast när den veckan är gjord, så har jag två lugna jobbeveckor kvar, och därefter är jag ledig i 2 veckor!! :) :)
 
Detta har vi gjort idag:
 
Sovmorgon till 11.00
 
Frukostmys
 
Köksfix
 
Shopping (kläder till både mig och Jimmy)
 
Shopping (till hemmet)
 
Shopping (målarfärg)
 
Storhandling
 
Tvätta + hänga tvätten
 
Köksfix
 
Dusch
 
Varför ska tiden gå så snabbt? Väldigt ofta känner jag att tiden inte räcker till.. Jag vill ha fler timmar på dygnet! Idag har vi i alla fall fått igång spishällen, samt att vi har lagt "skyddsfilm" i överskåpen.. Egentligen skulle vi målat storarummet idag, men inte hunnit.. Hoppas på att hinna med det imorgon!
 
På tal om imorgon, då får jag äntligen träffa min Lola <3 <3 <3
 
Du är såå efterlängtad! Saknar dig massor!!

Snart kan vi laga mat :)

Då var hällen inkopplad :) Wiee!! Nu ska bara fläkten upp, sen ÄNTLIGEN kan vi laga mat igen :) Måste bara säga att det här med induktionshäll är heeelt sjukt bra! Har man plattan på 9:an, och sedan sänker den till 5:an så tar det inte många sekunder för vattnet att sjunka.. :) Tack och lov, att vi inte valde glaskeramik såhär i efterhand! Snart beger vi oss till Centan, för inhandling av färg! Idag ska vi måla vardagsrummet...

 


Mycket skratt!! :)

Det kan man lugnt säga :) haha.. Magmusklerna och skrattmusklerna i ansiktet har fått arbeta ordentligt idag! Ett stort tack till Jennie och Johan för denna härliga kväll med er! Får vi göra om snart igen, tycker vi :) Nu är det dags att inta sängen... Natti!

 


Kvällens Sara :)


Cher - If I could turn back time

Alla har vi en sång/låt som får oss att tänka på någon annan/andra..
 
Denna låten och låttexten berör mig långt in i hjärtat <3
 
 
My world was shattered I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darling then and there

Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know that I was blind, and darling...


If I could turn back time

Nu är kryddorna på plats :)


Kärlek till dig JImmy <3

 
 
<3 Jag är lycklig <3 
 
<3 Glad över att ha träffat världens bästa kille <3
 
<3 Utan dig är jag inte hel <3
 
Dagen idag har spenderats med Jimmy! Vi har flängt runt överallt (känns det som) i jakt på saker som vi velat ha ett tag nu..! Det är egentligen tråkigt att flänga runt en fredagskväll, men med Jimmy blir det genast roligare.. Så mycket skratt!! ;) Haha!!
 
<3 Jag älskar dig baby <3
 
 

Resultat av fransfärgning

Eftersom jag sällan använder smink när jag jobbar (typ aldrig!) så är en fransfärgning verkligen ett lyft :) Det ser nästan ut som att jag är sminkad, och det gillas! Varför gör man inte det oftare? :)

 


Sling + fransfärgning :) :)

Idag har jag blivit riktigt fin :) Blivit slingad och även fått mina fransar färgade! Känner mig som en ny människa :) Vi blev även bjudna på underbart god mat hos Mamma.. Grillat, goda såser, sallad och hemmagjord klyftpotatis, mums! Ett stort tack till Carina (och mamma!) för all hjälp idag :) Efter besöket i Stävie stack vi hem till Jennie och Johan som just nu "bor" i Kävlinge.. Massa snack och planerande till Thailandsresan ;) Ohhh, längtar ännu mer nu juh! Får se om vi kan få till en dejt i helgen eller inte, det får vi hoppas på i alla fall :) Nu är det dags att inta "loppe-lådan"... Lång dag imorgon på jobb, och när klockan slår 15.30 håller jag HELG! Godnatt.....

 


Så sant så...!

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt..
Och allt som vi kunnat tänka oss att ersätta har vi aldrig i sanning älskat

Slingor på hemmaplan...

.... och jag är NERVÖS!! Sist jag experimenterade med slingor hemma blev allt katastrof! Sen dess har jag alltid gått till frisören.. Dock har mamma en väninna som är frisör, och hon tog med sig alla sina grejor hem till Stävie för att hjälpa mig med min utväxt. Slingorna sitter nu i, och jag biter på naglarna... Snart ska det duschas av och sen ska jag föna håret så att jag kan se resultatet.. Hoppas hoppas att det blir lyckat!
 
 
Annars idag har jag jobbat (7-13) och därefter hämtade mamma upp mig.. Det blev lite solande och självklart 2 dopp i poolen.. I förrgår var graderna 26 och idag har de stigit till 28! :) Älskar att "bara vara" hemma i Stävie.. Och JA, jag väljer hellre poolen framför stranden! Gillar att ha nära till både toalett och mat samt att här kan jag ligga på en egen solstol, utan att trängas med massa andra samt att jag kan bada :) 17 grader i havet, inget vatten jag längtar efter att doppa fötterna i direkt! Det finns inget härligare, än att ligga och sola, dyka i poolen och sen upp och pressa igen.. Underbart! Dock gillar jag stranden utomlands.. Där är oftast vattnet lite varmare också :)
 
Nä gott folk, nu är det dags för duschen, och därefter blir det grillat!! :)
 
 
 
 
I ett fotoalbum, där står tiden stilla...
Mellan pärmarna är allting som förut...

Svårt att slita sig från poolen ;)

När man bara jobbar till 13.00 så är det ett måste att sticka till Stävie och bada i poolen! Att vi har strålande sol idag gör mig ingenting ;) Nu ska jag sola och bada! Sooo long!

 


THAILAND - 136 dagar kvar :)


Fjärilsbuske

1 st jobbig och otroligt STOR fjärilsbuske, skänks bort omgående! Ingen intressant innan helgen, och jag gräver upp skiten! ;)

 


Sommarklänning :)

Idag har det varit så varmt, så att byxor helt kunnat uteslutas! Puuhh.. Men jag ska INTE klaga :P Har fått användning för min klänning i alla fall, och såklart utan leggings (trots komplex för mina ben!)... Har haft en super mysig kväll med Jimmy och hans nära & kära

 

 

 


Ett samtal som gjorde gott för själen!

Idag har jag haft min "tänkar-dag", som jag kallar det.. Mycket funderingar på i stort sett allt. Det är jobbigt när dessa dagar infinner sig.. Det tar så mkt energi, energi som jag vill ha till annat! Tyvärr, kan jag inte styra över dessa dagar.. De bara kommer, helt från ingenstans och utan förvarning.. Har jag väl börjar fundera, så sitter detta kvar i stort sett hela dagen.. Egentligen spelar det ingen roll, om vad tankarna handlar om. Var och en människa har säkert dessa dagar, fast med helt olika tankar och funderingar.. Då, mitt i allt detta är det skönt att ha någon att prata med.. Någon som bryr sig, och som lyssnar.. Denna någon är en underbar vän, som under de senaste månaderna hjälpt mig att förstå och komma fram till vissa saker.. Jag har delat mycket, med denna någon och det uppskattar jag såå mycket <3 Tillit, respekt och stöd har du gett mig, och för det kommer jag att vara evigt tacksam!! Alla borde ha en vän som DU <3


Tack för idag tjejer :)

Planerna var att jag skulle sola och bada i Stävie själv.. Men efter 30 min i solstolen kom Nina och Sandra :) Kort därefter dök även Tessan in! Har haft en super mysig eftermiddag med dessa tjejer :) Mycket snack, skratt, kaffe och självklart BAD :P Med 26 grader i poolen är det inte konstigt att vattnet känns "varmt" :) Nu ska jag hoppa i duschen, ringa några samtal och sen får vi se om det blir ett besök hos Jennie & Johan eller inte! Mys-tisdag!!!


Första doppet för i år :)

26 grader i poolen :) såå härligt! Har sällskap av Nina, Sandra, Tessan och Simon :) Härliga tisdag!!


Sooool :)

Detta är livet! Ligger på en skön solstol i Stävie och gottar mig :) :) Blir jag tillräckligt varm, så blir det kanske ett dopp i poolen också! Äntligen en dag med riktigt sommarväder :D


<3 Bästaste Fanny <3

Du vet verkligen hur man får Sara Löfvendahl på bra humör :) När skolan börjat ska det drickas massor med vin/cider i mitt huuuus :P hihi... Älskar dig snäckan!!!


Dagens bästa!! Haha :) :)


Tummen upp för solen!! :)

Äntligen lite sol och fint väder :) Sitter och gottar mig i trädgården.. Ska snart bege mig till Centan för lite shopping till köket! Om 2 timmar har jag min älskling hemma hos mig igen <3 <3 <3


Stekjärnen + kastrullerna på plats!


Ångest!

Det antar jag att Jimmy har nu :S Imorgon börjar han jobba, efter 3 veckors semester.. Han har inte direkt haft någon semester, då han har "arbetat" med köket varenda dag.. Men som han själv sa: "vädret har ändå varit kasst, så jag kan lika bra renovera så att vi får det fiiint" :) Han vet, precis som jag att vi har 3 veckor i Thailand att se fram emot, och DÅ är det verkligen semester!! Köket är nu så gott som klart.. Några handtag ska sättas, lister ska upp och latex ska läggas.. Därefter ger vi oss på vardagsrummet! Där ska en strukturtapet upp + att hela rummet samt taket ska målas.. När det väl är gjort ska alla möbler ställas på plats, och SEN kan vi njuta av vad vi åstadkommit! Ska bli såå skönt, den dagen då allt är klart :) :) Eftersom Jimmy börjar jobba imorgon, så kommer det sista som ska göras att bli "försenat".. Men jag/vi hoppas på att vara helt klara inom 1 månad! Den som väntar på något gott..... ;) Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen.. Sen tror jag att jag/vi hoppar i säng! Natti natti.. ZzzZz ZzzZz ZzzZz


Vår lilla fotomodell <3


Första handtaget är på plats :)

Wiihhoo :) Äntligen! Nu är handtaget på diskmaskins-dörren på plats! Går allt enligt planerna så är alla handtag uppe innan dagen slut.. Då ska jag torka av alla hyllplan + sätta in tallrikar osv i skåpen :)


Tvätt + städ + kaffebesök :)

Innan Becciz och Sara kom på kaffe han jag renbädda och tvätta en maskin tvätt! Efter att ha pausat i 1 timme är det nu dags att sätta igång igen.. Dags för maskin nr2 samt + städ av ovanvåningen! Under tiden jag gör det, fortsätter Jimmy med köket :) Nu är nästan alla lådor + luckor uppe! Wiiee :) Min älskling är helt klart den bästa <3


Nya stekjärn från Cervera :)

Efter att vi hade varit på IKEA igår körde vi bort till Cervera för att kolla in deras utbud av stekjärn. Vi hade sedan tidigare ett presentkort som vi fått av Jimmys Pappa i julklapp.. Vi kom hem med detta :) :) Efter att ha valt ut de två stekjärnen, så hade vi 100:- kvar att handla för.. Hittade ölglasen som tidigare kostat 400:- och som de nu sålde ut för 100:-, som hittat! Vi blev båda super nöjda med våra köp :) Snaaart kan vi laga mat!! :P


SaraCelleBecciz-MYS!! <3

Har haft en jätte mysig dag med mina töser <3 Ätit goood mat som Sara får ha lite eloge för ;) Grillat med sallad och hennes hemmagjorda potatis sallad, mums! Jag stod för efterrätten: glass, varma hallon, choklad, vindruvor och melon! Becciz fixade allt godis som vi sedan har snaskat på hela kvällen :) Senare kikade även Malin in på ett glas cider och lite skitsnack :) Tack tjejer för denna super mysiga kväll med er!! Älskar er såå <3


<3 ÄLSKAR ER <3


Fredagsmys <3

Idag är det mys på hög nivå med mina töser: Sara & Beccis (och Buster) hihi! Buster är Saras brors underbart söta OLD ENGLISH BULLDOG :) :) Jag blev kär!! Snart är det dags för grillat.. Därefter väntas efterrätt och massa cider/vin :) Trevlig fredag allesammans!


Dagens Sara :) MOT IKEA!!


Vera + familj på besök :)

Idag har det varit fullt hus här hemma :) Vera var nyfiken på hur vår renovering blivit, och självklart var alla välkomna hit! Först blev det lite kaffe och därefter fikade vi på glass och choklad :) På kvällkvisten blev det massa bus med Moa på lekplatsen.. Haha, hon är för go!! Medans grabbarna senare under kvällen kollade film mös vi tjejer på ovanvåningen <3 Både jag och Jimmy har haft en super mysig kväll med Harder/Åkesson/Gredvall ;) Nu är det dags att nanna kudden.. Imorgon bär det av till IKEA, och på kvällen väntas mys med Sara & Becciz <3 Natti!


Nu är ugnen på plats :)


Mina töser <3

SAKNAR ER: Fanny, Celie och Kerstin!! Fanny och Kerstin har jag inte träffat på 6 månader.. ;( Den 3:e september får jag träffa er igen! Celie kommer jag att träffa innan, då jag och Jimmy ska ha en myskväll med henne och Gustav i Augusti :) Det ser jag fram emot!! Så på så sätt, saknar jag skolan.. Ska bli såå kul att få träffa alla sina vänner igen <3


<3 Jimmy <3

Vad skulle jag gjort utan dig..? Förgyller mina dagar och får mig att må såå bra!! Du är den bästa sambon/pojkvännen/vännen <3 Fixar och donar med vårt kök varenda dag, och aldrig "klagar" du! Tänk om alla varit som dig, omtänksamma? :) Älskar dig igår, idag och för all framtid <3


Wilma Bus :)


Då var första skåpet på plats :)


Älskade hund!! :)


Fisen har testat det nya golvet...

... Och det verkar som att det är godkänt! ;)


Nya skor :)

Har varit i ett stort behov av sommarskor ett bra tag nu.. När jag sprang på centan för någon vecka sedan hittade jag 3 par som passade mig perfekt :) Det var inte ens menat att jag skulle handla skor den dagen! Det brukar vara så för mig, att när jag inte letar fanatiskt efter skor så helt plötsligt hittar jag massvis med skor som jag älskar (och som passar!) Skulle jag däremot åka ut, och leta skor en hel dag, ja då kommer jag oftast hem tomhänt.. Antar att det finns fler än jag som har det problemet..? :S
 
Kalaset slutade på ca 450:- (Tag 3 betala för 2)
 
Perfekt för en student som mig ;)
 
Ballerina: 199:-
 
Perfekta "vardagsskor" till jeans/shorts/klänning :)
 
 
Tygskor: 99:-
 
Dessa skorna var de absolut skönaste! Fy bubblan vad mina fötter trivs i dem!
 
 
Pumps: 249:-
 
Nya pumps då mina förra (snart) har gjort sitt!
Jävlar vad de ser "tantiga" ut på bilden..?! Inte i verkligheten i alla fall :)
 
 

Neggo-dag till max! :S

Idag har jag haft en riktig "neggo-dag"! Har känt mig allmänt hängig, trött, irriterad och frustrerad.. Jag vet att det har sina förklaringar, men samtidigt så är det inte roligt att springa runt och vara irriterad hela tiden.. Det KASSA vädret gör inte att min humör blir bättre precis :( Vad fan är det med "svensk sommar" egentligen? Hur många fina dagar har vi haft sen början på Juni? Det har i stort sett regnat och varit allmänt trist/grått varenda dag..! Borde kanske vara glad att jag inte "slösat" semesterdagar, men liiiite sol och värme hade juh inte skadat!? Gaahh! Måste tacka en viss person för all uppmuntran jag fått idag <3 <3 <3 Ibland är det bara ett litet sms som krävs för att leendet ska komma fram :) Nä gott folk, dags att ta tag i hemmet!


MÅLA!!

Det har vi gjort de senaste timmarna.. Hallen + taket måste vara färdigmålat tills imorgon bitti, då golvet ska läggas!! Puuhh.. Inget roligt "jobb" precis, men fint blir det :) Vår första disk i maskinen gick super! Hihi.. Nu ska denna damen sova.. Lång dag på jobb imorgon :S


Dags för första disken :)

Idag har Linus varit här och hjälpt oss med inkopplingen av blandare och diskmaskin :) Nu ska vi starta den, och se så att allt fungerar!! Wiiee :)


Chockad!! :)

Det bästa med att vara iväg och jobba, är känslan man får i kroppen när man kommer hem och ser hur långt Kjell & Jimmy kommit med renoveringen :) Idag höll jag på att tappa andan! Fondtapeten är uppe och golvet i köket är lagt!! Just nu måste jag få svära.. FY FAN vad det blev snyggt! Nu kan jag verkligen föreställa mig hur här kommer se ut om 1-2 veckor :D Vilken förvandling, och vi är såå nöjda :)


Ledighet och en längtan efter paradiset :)

Får börja med att tacka Mamma för en god middag och en god (men onyttig!) efterrätt :P Jätte trevligt med lite "släkt-häng" såhär en söndag :) Jag och Nina laddade hem olika appar där man kan följa hur många dagar det är tills vi åker till Thailand! Hittade en app som vidar: dagar, timmar, minuter och sekunder ;) Kul att följa! Som ni kan se i inlägget nedanför så är det 147 dagar kvar :) Hade egentligen tänkt börja räkna ner vid 100, men efter att ha hittat denna appen kunde jag inte låta bli att börja redan nuuu :P
 
Men en sak är säker.. VI LÄNGTAR!! Har haft lite små ångest hela dagen idag eftersom det är/var min sista semesterdag idag.. Fast egentligen borde jag inte byr mig! Jobbar 5 veckor till denna sommaren, och därefter har jag 2 veckors ledigt (IGEN!) innan skolan börjar :) Då ska jag "bara vara", eftersom renoveringen av köket är klart!! Sa till Jimmy tidigare idag att jag kunde bli hans lilla "hemma-fru", och fixa och dona med allt i hemmet eftersom han jobbar! Plocka undan, städa när det behövs, förbereda dagens middag och ta hand om vår lilla fis :) Inte mig emot eftersom jag trots detta ändå kommer ha många timmar över på dygnet till "nöje" :) Förutom dessa 2 veckorna så har jag/vi även Thailandsresan att se fram emot!! När ni andra går här hemma i regn, blåst och kanske till och med snö, så befinner vi oss i paradiset i 3 VECKOR för massor med sol/bad/upplevelser/äventyr/party m.m.. Vi har ju dessutom en väldigt rolig sak att se fram emot när vi kommit fram ----> Besök av Jennie & Johan :) Kommer bli såå skoj!! Får vi se om det blir en eller två övernattningar för dem i Sabai Village eller inte ;)
 
Imorgon är det jobb som gäller mellan 07.00-13.00! Därefter ska jag hem (illa kvickt) och se hur långt Kjell & Jimmy kommit med renoveringen :) Imorgon ska fondväggen i köket komma upp, och finns där tid ska även golvet börja läggas! Ohhh så spännande!!
 
Ska bli så kul att bjuda hem alla när renoveringen är KLAR :) :)
 
Nu ska jag snart förbereda mig för sängen... ZZzZZzz!
 
 
 
 

Wiiee :) Snart så ;)

 

 

 

 


Kaffe med Becciz + Middag i stävie :)

Kvällen igår spenderades med vänner från Lund :) Jag och Jimmy grillade kyckling och till det hade vi potatissallad, gott! Senare på kvällen blev det lite Hipp Hipp tittande och massa snack! En mycket trevlig lördag :) Tack allesammans för det!
 
Idag har varken jag eller Jimmy varit speciellt flitiga.. Men det är juh min sista semesterdag, så då tycker jag att jag kan "vila" (med all rätt!).. Har "finslipat" lite på kakeln i köket och druckit ett par koppar kaffe med Becciz :) Tack gumman för några trevliga timmar med dig <3 <3 <3
 
Nu ska jag fixa till mig.. 16.00 väntas det middag i Stävie!
 
 
 
Ibland är det svårt för andra att förstå....

Jag känner igen mig.. Gör du?


Dagens Sara :)


Födelsedagsfest 7/8-2012 ---> BILDER!!

Denna kvällen är nästan helt omöjlig att beskriva med ord! :P Hela kvällen är samlad på en massa bilder :) Det enda jag har att säga är att jag har VÄRLDENS MEST UNDERBARA VÄNNER <3 Fy fan vad vi alla kan ha skoj tillsammans :) Har inte skrattat så mycket på lääänge!! Med handen på hjärtat kunde jag inte önskat mig en bättre födelsedagsfest <3
 
Tack alla underbaringar för att ni ville vara med och förgylla min kväll <3
 
Ni är helt enkelt bäst ;)
 
 
Lite ego pics innan man blir för full är ett måste ;)
 
 
                      
 
DAGS FÖR FEMKAMP!!
 
 
 
Lag: AEEE (?) HAHAHAHA = Vinnande laget!!
 
 
Lag HÖÖH :)
 
              
 
De som förlorade i att äta kolasnöre fick sig en absolut vodka snaps ;)
 
 
2 bilder per man.. Vilken bild tillhör vem..? :P
 
 
           
 
Dricka en "vasaloppet" + tugga 2 mariekex + vissla :)
 
 
Hela gänget :)
 
 
Ballongen ska smällas, i olika sexställningar ;) Haha!!
 
           
 
Detta måste ha varit kvällens höjdpunkt ;)
 
 
 
Vodka snapsar + galianosnapsar :P
Det person som frivilligt dricker en snaps får 1 poäng till sitt lag!
 
Här fick jag fylla på brickan 3 gånger!! Jävlar vad alla drack ;)
 
           
 
 



 
MINA FINA PRESENTER :)
 
 
TACK: Lola <3
 
 
TACK: Jennie & Ida <3
 
 
TACK: Tessan & Nina <3
 
 
TACK: Sara, Becciz & Vera <3 
 
 

Jävla "moss-matta"!!


4,5 kg ren kärlek <3


Halva kaklen på plats :)

Idag kaklas det för fullt här hemma :) Därefter ska fogen i, vilket kommer göra att intrycket blir perfekt! Fogen kommer bara bli någon millimeter bred, just för att man ska få känslan av att det är en "enhetlig" stor platta som ligger där! När den vita fogen väl är på plats, så kommer skårorna som är där nu, försvinna :) Blir bra detta :P


SaraCelleBeccis-mys!!

Underbara vänner.. Underbart sällskap! Tack godingar för denna torsdagskvällen med er :) Vi har hunnit med: kaffe, choklad, cider och massa prat ;) Heldagen är nu planerad, och jag ser verkligen fram emot en em/kväll med er :) :) Nu är det hög tid för sängen.. Ännu en dag med renoveringsfix imorgon! Godnatt...


Man kund haft det sämre ;)


Bänskivan på plats + Lisebergsplanering :)

Gårdagen (11/7) spenderades med Jimmy, Simon, Nina och Becciz :) Det blev grillat, godis, kaffe, Johan Glans och massa skitsnack! En perfekt onsdag enligt mig :P
 
Idag har vi varit igång hela dagen! Det sista skåpet sattes upp, bänskivan är på plats, hålet till hällen är utsågat och förberedelserna inför kakelsättningen imorgon är gjort! Det känns som att vi har kommit riktigt långt idag :) När jag skriver VI menar jag VI.. Idag har jag varit med och hjälpt till i köket, hur skulle Jimmy och Kjell klara sig utan min hjälp när bänskivan skulle läggas på? Puuhh, den var jävligt tung, men vi klarade det! Förutom det har jag även fixat i trädgården (både fram och bak!) Jag har klippt gräset, rensat i rabatterna, rensat ogräs mellan plattorna och "tömt kattlådan"..
 
Ush för all kattskit i rabatterna!! :(
 
 
Vårt kök kommer bli sååå bra... När det väl är klart :) :)
 
 
Nu ska jag slänga i mig lite mat, och därefter fixa till mig! Om ca 1 timme blir jag upphämtad av Sara, och då ska vi våldgästa Rebecca :) Planering av Lisebergs-trippen står på agendan! Förutom kaffe ska jag även dricka några goda och kalla cider ;) Fira att Rebecca gått på semester, samt att jag ska unna mig det efter allt slit både inomhus och utomhus idag! Trevlig torsdag allesammans :)
 
 

Haha :) Sant!!


En känsla... Ett beslut...

 

Johan Glans + Prometheus :)

Vilken underbar kväll jag har haft med min älskling idag <3
 
Förrätten plus middagen på Sandras var utsökt! Till förrätt valde vi tigerräkor i vitlök/chillibad, MUMS!! Huvudrätten blev juh fondue, vilket också var sjukt gott.. Var ett tag sedan vi åt fondue nu, och varför äter man sig alltid så j***a mätt?! Tack vare dte orkade jag bara typ 10 godisbitar på bion.. Inget ont utan att det inte har något gott med sig :P När vi satt på restaurangen så överraskade jag Jimmy med presenter ;) Först en parfym (favoriten!!) och därefter en biljett till JOHAN GLANS - WORLD TOUR OF SCANDINAVIA :) Köpte biljetter till hans föreställning för 2 månader sen ca, och idag var verkligen det rätta tillfället att ge honom sin biljett! Gissa om han blev GLAD?! :) :) hihi.. Han har kallat mig för sin "bästis" hela kvällen ;) haha.. Hmmm, är det bra eller dåligt?! Jag och Jimmy har en "historia" tillsammans vad det gäller Johan Glans.. Man kan säga att komikern har funnits i vårt förhållande från första stund :P hihi...
 
Ohhh, ska bli såå kul!! Har så mycket att se fram emot med dig hjärtat!!
 
 
Jag kan om jag vill, helt enkelt ;)
 
Efter restaurangbesöket gick vi till biografen och såg filmen PROMETHEUS! Filmen var: märklig, oehört spännande, läskig, intressant och ibland lite konstig :S En farlig blandning av känslor under 2 timmar! Jag trodde från början inte att jag skulle gilla den, då den handlar om "aliens", men efter ca 20 min in i filmen var jag fast! Jimmy hade rätt då han sa att den garanterat var bra :) Det var den!
 
Att Noomi Rapace har huvudrollen gör bara filmen ännu bättre :)
 
 
Betyg: 3,5/5
 
Nu ska vi krypa i säng.. Vi har en lång dag framför oss imorgon! Köksstommarna är uppe, och innan vi kan fortsätta med att sätta på luckor + bänskskiva/vask så ska köket målas från golv till tak! Så vi vet båda två vad som väntar oss imorgon ;) Det är tur att vi har något härligt att se fram emot på eftermiddagen/kvällen :)
 
Grillning med vänner är aldrig fel!! <3
 
Natti Natti
 

Nu ska vi fira <3

2,5 års dagen firas med förrätt + fondue på Sandras i Lund :) Vid 21.00 blir det biomys!! Älskar dig såå Jimmy Palm <3


Nu går det framåt :) :)


2,5 år tillsammans idag <3 Det firar vi med fondue!

Idag är det 2,5 år sedan det blev DU & JAG <3 Vi har varit tillsammans i över 30 månader, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag! Du är min andra halva, den människa som alltid finns där för mig i vått och torrt.. Du är min sambo, min pojkvän och min bästa vän <3 Är det någon människa som är generös och omtänksam, så är det du! Varenda dag skämmer du bort mig med kärlek, komplimanger och fina ord.. Du låter mig alltid veta att jag är det bästa som hänt dig, precis som jag låter dig veta att du är det finaste för mig <3 Kärlek kan vara såå enkelt om man bara respekterar, lyssnar och bryr sig om sin partner! Det är något som du har lärt mig Jimmy <3
 
Våran dag ska vi självklart fira tillsammans.. 18.00 har vi bokat bord på Sandras i Lund för att avnjuta fondue <3 Därefter blir det ett biobesök! En mysig tisdag tillsammans med mitt hjärta är precis vad jag behöver just nu :) Har planerat en liten överraskning tills ikväll också ;) Jimmy kommer bli såå glad!!
 
Tack Jimmy för dess år/månader med dig <3 <3 <3
 
Jag vet att dem kommer bli fler :) Vi har såå mkt att se fram emot!!
 
Älskar dig mer än ord kan beskriva..!!
 
 
 
 
Du får mitt hjärta att slå ett extra slag ;) DU & JAG Föralltid <3

Har jag valt fel semester vecka?


Dejt med Anna & Sosso <3

Har haft en underbar dag med Sosso, hennes pojkar och Anna idag :) Först fikade vi på bullar och kaffe.. Därefter blev det eftermiddags fika med tårta och ännu mer kaffe :) Sosso hade bakat en födelsedags tårta till mig! En perfekt tårta eftersom jag älskar jordgubbar, grädde, vaniljcreme och chokladpudding ;) mums!! Tack älskade NI för denna dagen med er <3


Tack för idag, älskade NI!! <3


Mysmåndag i VIBERRÖ ;)


Måndag och första semesterdagen :)

Då var renoveringen igång igen, efter 2 dagars "uppehåll".. Idag är det ganska mycket "små-fix" som ska fixas, för att vi sen ska kunna montera upp de nya stommarna. Så idag har jag bestämt mig för att "fly hemmet" då här inte finns något speciellt för mig att göra.. I förra veckan bestämdes det att Jag, Sosso och Anna ska träffas idag :) :) Tror inte att vi har träffats på 2 år (eller mer?) så det är verkligen hög tid nu :P 10.05 tar jag tåget till Landskrona, där jag blir upphämtad av Anna.. Sen vidare till VIBERRÖ ;) Haha!!
 
Dagens Sara :) Hjärtat jag fick av Jimmy har jag självklart på mig <3 <3 <3 KÄRLEK!!
 
Kommer med alla säkerhet att mobilblogga under dagen :)

God mat + minigolf :)

Idag åt jag något UNDERBART gott på en restaurang i Landskrona.. Grönsaksbiffar med stekt potatis och bearnaise/vitlöks sås :) sjukt gott! Kan rekommendera restaurangen starkt! Tycho Brae (stavas?) heter den :) Normala priser och mycket mat! Efter middagen gick vi och spelade en omgång minigolf :) Simon vann överlägset och jag kom sist... Men lika kul för det hade jag :P Kom ju på i slutet av spelet att vi hade kört "tävlingsbanorna", haha ;) Ett stort tack till Jimmy, Simon och Nina för sällskapet ikväll :) :) Har haft en underbar födelsedag!! För er som väntar på bilderna/inlägget från mitt födelsedagsfirande med vänner igår, får vänta lite till.. Ska blogga om festen så fort jag får tid :) Nu ska jag snarka! Godnatt...


Ett perfekt födelsedagsfirande :)

Efter allt slit med trädgården samt allt skit som skulle slängas på tippen unnar vi oss en kväll ute idag, i sällskap av Simon & Nina! Nu vankas det middag på restaurang och därefter blir det minigolf (som jag älskar!!) hihi :) :) Härliga söndag... Härliga födelsedag!


Istället för tårta :) Tack Baby!!


Fina vänner!! :) :)

Ni är allt söta ni två ;) haha <3


Trädgårdsfix :)

Det är härligt med lite trädgårdsarbete, på sin födelsedag och allt ;) hihi... I eftermiddag blir det äventyr med min älskling! Ohhh vad jag älskar mitt liv just nu :) :)


<3 Evig kärlek <3

Inatt när jag kom hem fick jag min födelsedagspresent av Jimmy... Världens mest finaste och bästa present!!! Ett hängsmycke i vitt/rött guld :) Ett hjärta som symboliserade hans kärlek till mig.. Det hjärtat ska jag bära på mig så ofta jag bara kan!! Tack älskade Jimmy för presenten.. Du är såå underbar, och jag skattar mig lycklig varje dag som får ha dig i mitt liv <3 Utan dig är jag inte hel!!


Vasaloppet :) :)


The party is on!!


Klädångest!!! :S

Jag som hade handlat en ny tröja/blus till ikväll.. Nu när jag provar hela outfiten så är jag inte alls nöjd! :( Eftersom jag har en gigantisk rumpa, så sitter typ alla tröjor tajt över bakdelen! Min "smala" midja (till skillnad från rumpan" gör att alla tröjor istället sitter löst där.. Gaahh! Provade mina svarta byxor, pumps och mitt nya neon linne.. Kände mig bekväm och lite slapp/rockig på samma gång :) En kavaj utanpå kan kanske liva upp outfiten ännu mer..? Har en blommig tröja som jag också funderat på att ha, men då blir outfiten mer åt det "söta" hållet, och det vill jag inte! Inte idag.... Vi får helt enkelt se vad det blir! :P


Wiiieee :) Äntligen är det den 7:e Juli!!

 

NICKI MINAJ - POUND THE ALARM!!


Dagens sara :)

 

Så sant så!!

 

Handla mat + kaffe med bästis :) :)

Morgon/förmiddag
 
Sovmorgon till 09.00 :)
 
Frukost med älsklingen
 
Kaffe med Eve :)
 
Fixat musik till festen
 
Duschat
 



 
Middag/eftermiddag
 
Fixa till mig
 
Handla maten till festen + lite annat skoj :)
 
Hem till Sara och lasta av allt + kaffe (of course!)
 



 
Kväll/natt
 
Myskväll med Jimmy <3 <3 <3
 



 
Nu är det inte lång tid kvar tills jag får träffa alla mina underbaringar!! <3 <3 <3
 
Det kommer bli en minnesvärd kväll som jag ALDRIG kommer glömma :) :)
 

Inbyggnadsugn + induktionshäll - CHECK!! :)

Från början var det tänkt att vi skulle ha samsung i alla vitvaror i köket. När det gäller induktionshällen har vi tänkt om! Hällen från LG var 2000:- billigare, plus att "plattorna" är bättre placerade till skillnad från samsung hällen vi tittade på från början. Jag gillar att det finns 2 "mellan-plattor" där bak, och att stekplattan samt såsplattan är framme på hällen.. Det är ju de plattorna man står och rör i hela tiden, så då är det bra att dem ligger i framkant på hällen! Tänk vad man lär sig när man ska byta ett kök ;)
 
Däremot kändes det som ett "måste" att ha ugnen i samma märke som kylen och frysen eftersom de ska placeras bredvid varandra! Vilken tur då, att både jag och Jimmy föll för samma Samsung ugn ;) Både ugnen samt kylen/frysen har blå led display, vilket vi tycker är en fin detalj ;)
 
Vi är verkligen nöjda med våra köp :)
 
 
 
INFORMATION:

Induktionshäll med fasettslipning och fyra kokzoner med booster- och timerfunktion.

Induktionshällen har en elegant design med fasett-slipade sidor och fyra effektiva kokzoner. Fördelarna med induktion är kort uppkokningstid, snabb reglering av värmen och energibesparande. Hällen är även lättare att hålla ren eftersom överkok inte bränner fast.

Touch-panelen är placerad i hällens framkant och ger dig bekväm styrning av hällens samtliga funktioner. Kokzonerna har nio effektnivåer och booster-funktion, som ger en effektförstärkning för att snabbt värma upp stora volymer, till exempel vatten för att koka pasta.

Med timerfunktionen kan du också programmera varje zon separat, för automatiskt avstängning efter inställd tid. Pausfunktionen ger dig dessutom möjlighet att tillfälligt lämna hällen.

Induktionshällen har restvärmevisning, automatisk avstängning och barnlås för ökad säkerhet.




INFORMATION:

SAMSUNG BF641FBW är en ugn som kombinerar elegant design med en rad innovativa och
tidsbesparande finesser, bland annat dubbla fläktar. De dubbla fläktarna fördelar ugnsvärmen
betydligt effektivare än traditionella ugnar med enkelfläkt och ger ett bättre tillagningsresultat.
Dessutom är ugnen utrustad med en keramisk emaljering, fördröjd startfunktion, katalytisk
rengöring och uppfyller energiklass A.


Hiss eller Diss? ;)

 
Mina läsare, vad säger ni om dessa skorna...?
 
HISS eller DISS? Haha :)

En dag på hörby marknad :)






 
Jag verkligen ÄLSKAR att strosa runt på marknad :) Egentligen är det väl inte "sakerna" som lockar mest, utan mest känslan av att få gå där bland människor och känna lukten av munkar och brända mandlar.. Idag har jag syndat riktigt mycket :S 1 munk, brända mandlar och marknads nougat.. Jag kan inte låta bli! Vid ett stånd sålde de ut jordgubbar billigt (20:-/litern eller 3 liter för 50 kr), självklart handlade jag 3 liter :)
 
Hade planer på att hitta en väska (ni vet en sådan som man kan ha till vardags, liten?), jag kom hem med en helt annan väska, men sååå kär jag blev i den! Tänkte direkt på vår resa till Thailand i vinter :) Då kommer denna väska passa perfekt runt mina axlar :P
 
Becciz, här har du en bild på mitt kap ;)
 
Vill tacka: Mamma, Jimmy, Simon och Nina för det perfekta sällskapet idag!! :) En mysig och härlig eftermiddag/kväll med er tackar jag ALDRIG nej till ;) 
 
Väl hemma så var det bara till att ta tag i köket.. Skåpen skulle tömmas samtidigt som jag försökte få iordning i vardagsrummet.. En soffa som man kan ligga i är ett MÅSTE! Har även ställt iordning inne på lilla toaletten, då denna får fungera som "kök" i 2 veckor framöver! Sålänge micron och kaffekokaren har sin plats, kan jag vara lugn :P
 
Undrar om man någonsin hade kunnat vänja sig vid detta...?
 
Kjell kommer hem till oss imorgon vid 09.00, och för att jag ska kunna få lite sovmorgon är det nog bäst att jag kryper i säng (typ nu!) Godnatt gott folk!
 





 

SEMESTER!!

Vilken härlig känsla jag har i kroppen just nu!! Har 1,5 veckas semester framför mig, vilket egentligen inte är mycket.. Men med tanke på att jag pluggar, och får chansen att vara hemma 1,5 vecka i Juli (betald!) samt 2 veckor i Augusti (betald!), så är jag nöjd :) :) Det är inte alla som studerar som har chansen till det! Jag ska njuta av varenda dag, och ta tillvara på tiden på bästa sätt!
 
Jag börjar min semester med en tripp till Hörby marknad :) Härlig start!
 
 
 

Dagens sötis :)


Kakel & fondtapet - CHECK!! :) :)

Dagen idag, har även denna gått i ett! Stress, stress och ännu mer stress....
 
Jobb: 7-13
 
Besök på Golvpolen
 
Stopp för matintag!
 
Besök på Rojon Kakelvaruhus
 
Besök på Bauhause
 
Dusch
 
Fix till födelsedagsfest
 
SOVA!!
 
Runt 20.30 var vi hemma igen... Förutom att jag har fått vara borta ifrån hemmet hela dagen + att jag saknat min fis så in i bomben så har dagen medfört 2 positiva saker :) Vi har köpt kakel till köket samt den tapet som ska bli vår fondvägg i köket :) :) wiihhoo!! Det var alltså värt mödan :P
 
Nu ä jag SLUT (i rutan...) !!
 
Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern (7-13), och därefter ska jag cykla hem och slänga mig i duschen..! Runt 15.00 bär det av till Hörby Marknad med Jimmy, Simon, Nina och Mamma :) Jag inleder alltså mina första semestertimmar med att strosa runt på marknad med underbara människor <3 <3 <3
 
Godnatt gott folk!!

Dagens sötisar :)


Nu är allt snart klart inför festen :)

Kvällen igår spenderades med Jimmy, Simon och Nina :) Först körde vi hem och överraskade Mormor då hon fyllde 70 år i veckan, och därefter körde vi hem till oss.. Lagade spagetti och köttfärssås, vilket var uppskattat! Egentligen var det meningen att vi alla skulle kolla fotbollen, men efter ett tag hamnade jag och Nina på ovanvåningen ;) Här skulle det planeras inför min fest :P Det enda jag kan garantera, är att vi ALLA kommer skratta massor under kvällen, haha :) :) 
 
Ohhh, vad jag längtar nu :) Kommer bli super kul!!
 
Ett stort tack till Nina för all hjälp :) :)
 
 
Dagen idag har gått i ett! Först jobb: 7-15.30, därefter hem till Sara och fixa med ljudet inför festen! Efter många om och men lyckades vi ordna allt, och detta med Eves hjälp!! Tack gumman för att du är vår "räddare i nöden" :P Efter besöket hos Sara cyklade jag hem.. Påbörjade det som egentligen skulle vara "dagens middag" (åt en tallrik havegrynsgröt istället, då klockan hunnit bli för mycket). Nu har vi ca 12 matlådor i frysen, och vi ska laga minst 1 stor middag till = 4-6 matlådor. Det gäller verkligen att planera när man ska riva ut ett helt kök.. Matlådorna ska hjälpa oss de två veckorna som vi i stort sett kommer vara utan kök.. Varken jag eller Jimmy vill leva på skräpmat under så lång tid.. Planerna är att vi ska grilla lite också, mellan varven :)
 
Nu ska jag förbereda mig inför sängen...
 
Kort jobbedag imorgon och därefter ska vi besöka några KAKELVARUHUS (igen!)
 
Godnatt :) :)

Neon <3

Idag använder jag mitt nya linne från HM :)
 
Just love it! ;)
 

1 Juli :) :)

Vilket skit väder vi har haft hela Juni månad, bortsett från tre (??) soldagar kanske.. Det har regnat, varit allmänt kallt och grått/mulet. Jag hoppas att Juli månad ger oss mer värme och sol!! :)
 
Dagen idag blev inte riktigt som jag planerat:
 
Frukost med mitt hjärta <3
 
Diska/plocka undan
 
Ett besök på Centan = 1,5 timmes trädgårdsfix med Jimmy
 
Powerwalk? = Renbäddning + tvätt + dammsugning
 
Packa ner saker från köksskåpen
 
Duscha
 
Hem till Mormor
 
Middag + mys med Jimmy, Simon och Nina :)
 
Fotbollskväll!!
 
Jag skippade powerwalken då jag redan tränat 4 ggr denna vecka, och besöket på centan ska vi göra i veckan istället! Kände att det var viktigare att få fint och någorlunda iordning i lägenheten istället :)
 
 
NU: Dags att fixa mig och sedan invänta Simon och Nina :) :)
 
By the way: Idag är det en vecka tills man fyller närmare 30 än 20 :S Blandade känslor inför min födelsedag, men SJUKT BRA KÄNSLOR inför "dagen före" då jag ska fira min dag med alla mina vänner <3 Längtar nästan ihjäl mig lite ;) ;) hihi...

Dagens sötis :) :)


Då var det söndag...

... och sista lediga dagen på min lediga helg! Jag har haft en helt underbar helg, så det gör faktiskt inte så mycket att det är jobb imorgon..
 
Har bara tre arbetsdagar kvar ju, sen är det SEMESTER :) :)
 
Dagen idag kommer (ungefär) att se ut såhär:
 
Frukost med mitt hjärta <3
 
Diska/plocka undan
 
Ett besök på Centan
 
Powerwalk?
 
Packa ner saker från köksskåpen
 
Duscha
 
Hem till Mormor
 
Middag + mys med Jimmy, Simon och Nina :)
 
Fotbollskväll!!
 
Detta är mina planer för dagen.. För det mesta brukar dagarna se ut som jag skriver här, men ibland "skiter" sig planeringen helt :P Vi får väl se hur denna söndagen artar sig!
 
 
 
 I don´t miss you anymore....
 
 

RSS 2.0