Idag har jag och min Lola lite kvalitetsti...

img_7631 (MMS)

Idag har jag och min Lola lite kvalitetstid <3 Kaffe, godis, skitsnack och rumble! Haha, som hon sitter fastklistrad i telefonen ;) Fast jag är inte mkt bättre :P Honey och Zindra fungerar jätte bra tillsammans, såå skönt! Kan jag ta med henne hit när jag vill juh :) Hoppas att ni har en lika härlig lördagskväll som jag har!! Puss på er!


Kärlek <3


Fredag och HELG :)

Min handledare var snäll och gav mig 2 timmars sovmorgon imorse, tack för de! Kände att jag behövde sova ut lite, då jag praktiserat 100% samt jobbat varenda helg nu i några veckor.. Det är tufft att "jobba" heltid, speciellt när man inte är van vid det sedan tidigare! Varenda dag är en enda prioritering.. Umgås jag med vänner efter jobb, så måste jag skita i träningen. Väljer jag att träna och umgås med Jimmy får jag prioritera bort något annat.. Det tar ett tag att vänja sig vid det! När jag jobbade 75% inom hemtjänsten så hann jag med allt.. Jobba, fika med vänner, träna, laga mat osv.. Och ändå hade jag tid att sitta ner några timmar varje kväll och varva ner.. Undrar hur det ska gå den dagen vi får barn och båda jobbar heltid..?! Aja, det tar vi då!

Det har varit en känslosam dag idag på praktiken.. Den människa jag har kommit närmast under mina 9 veckor på socialtjänsten slutade idag.. ;( Som tur är ska hon bara förflytta sig två våningar upp i huset till familjehemsenheten, så vi kommer förhoppningsvis träffas några gånger till innan jag slutar.. En afterwork kväll på hamnkrogen vid knutpunkten är ett måste nu på våren i alla fall ;)

Fredagskvällen kommer att se ut såhär:

- Långpromenad med Zindra efter jobb

- Laga middag

- Dusch

- Mys med Jimmy i soffan framför Let's Dance :)

- Sova senast 23.00, jobb imorgon!

En mysig hemmafredag med andra ord! Kan behövas eftersom jag och Jimmy knappt träffas något imorgon då han ska på pokerturnering med 30 andra!

Trevlig fredag allesammans :)


Hemma från Ullared! Fick handlat precis va...

img_1011 (MMS)

Hemma från Ullared! Fick handlat precis vad jag skulle :) Eftersom jag och Jimmy ska shoppa till hemmet senare i vår så fokuserade jag mest på kläderna denna gången! Köpte 3 nya sommarlinnen, 4 sporttoppar, jackan och strumpor.. Förutom de blev det även en påse full med diverse andra saker: ljus, tamponger, sköljmedel, tvål, presenter m.m.. Är såå nöjd med alla köp! Nu ska det lagas middag, duschas för att sen hålla kväll med mitt hjärta <3


Vilken rolig arbetsdag :)

Wiihhoo :) Idag går bilen mot Ullared!

Ska spana in massor med saker till vår lägenhet! Dock ska jag försöka att inte handla något till lägenheten idag, då jag och Jimmy har bokat en "ullareds-dag" den 5:e Maj. Har sparat ihop en rejäl slant till trippen, och DÅ om något ska det shoppas rejält ;) hihi.. Trevlig torsdag allesammans!


Kvällsmys med Jimmy, Simon och Nina :)

Vilken trevlig kväll det har varit idag :) :) Simon och Nina skulle egentligen bara komma (vid 17.30) och kolla på lite saker, som de ska få till sin kommande lägenhet.. MEN, det slutade med att vi alla åt mannagrynsgröt (gott!) och kollade TV + flabbade skit till 21.00! Vi fick även planerat lite angående Valborg och en kommande födelsedagsfest ;) hihi.. APRIL kommer bli en bra månad! Har varenda helg uppbokad med massa roligheter, och det gillas :) Mys, party, grillkvällar, kalas, tjejmiddag .........

Nä, gott folk! Nu kallar sängen...

Har en lång men ROLIG dag framför mig imorgon!!

Sötfisen :)


Tips!

Köpte dessa chipsen i helgen, och jag blev inte besviken! Fyyy satan vad goda :) mums mums.. Har sparat halva påsen, så den ska jag gotta mig med i helgen :P

Idag var det dags för 1 timmes body pump.. Var inte speciellt taggad innan passet, då solen sken och en PW ute lockade 1000 gånger mer.. Men passet var bokat, och jag ville inte betala 80:- i straffavgift för en försenad avbokning! Är det fint väder imorgon tror jag bestämt att det blir en promenad :)

Får tacka min vän Vera för samtalet ikväll.. Tack för att du lyssnar.. Det är precis vad jag behöver just nu <3


Kärlek i massor <3


Tisdag

Kvällen igår spenderades hemma hos Paulina och Robin :) Kollade på deras fina hus, drack te och åt gott! Längtar till grillkvällarna i sommar gumman ;)

Idag är det praktik - En spännande dag! Förmiddagen ska jag tillbringa med socialsekreteraren. Jag är medhandläggare i en utredning, och idag ska vi skriva den! Kul att få lära sig det :) På eftermiddagen ska jag på "team-möte" på Dynamis! Team-möte innebär att socionomer samtalar med en familj som på ett eller annat sätt har problem i hemmet och med sitt barn.. Samtalet videofilmas, samtidigt som jag och en annan socionom sitter i ett annat rum och kollar på videon :) Känner att jag lär mig så mycket på praktiken :)

Ikväll kommer Sara på kaffe :) wiee!! Därefter blir det 1 timmes body pump.. Hmm.. Spännande att se hur mkt jag orkar, efter mer än 1 månads uppehåll från pumpen!

Dags att bege sig till tåget!


Titta vad Paulina och Robin har ordnat til...

img_2883 (MMS)

Titta vad Paulina och Robin har ordnat till oss :) vilka godsaker, mums!


En glad och lycklig sara :)

Vilket härligt väder det är idag!! Solen har varit framme alla mina vakna timmar, vilket gillas skarpt! Just nu känner jag mig så full av lycka och glädje :) :)


- Jag blir automatiskt gladare på våren, och speciellt när solen är framme! För första gången sen i höstas kunde jag igår använda skinnjackan, utan att frysa!! Wiiee

- Fokusuppgift 2 som har senaste inlämningsdag på fredag är nu KLAR! Känns sjukt härligt att nästan ligga en vecka före i planeringen ;)

- Vi börjar komma i ordning i lägenheten! Förut var det stökigt och massvis med saker på både bottenvåningen samt ovanvåningen. Nu är det ”bara” ovanvåningen som är fullproppad med saker! Förhoppningsvis ska vi ha tid att flytta upp kartonger och annat skit på vinden nu i veckan, eftersom Jimmy lagt klart golvet där nu..

- Jag har fått jobb under 3 dagar på påsken J MEGA GLAD! Detta betyder att ekonomin i Maj månad är säkrad ;)

- De 10 kommande lördagarna är redan uppbokade med skojiga saker, wiee :)  

- Vägde mig imorse, och har inte gått upp ett enda hekto under mitt uppehåll med träningen :)

- Familjen, Jimmy och mina vänner är också en stor anledning till att jag mår bra och är lycklig! Utan er, underbara människor hade livet varit meningslöst!! <3 <3 <3


Så sant så!

Kunde inte sagt det bättre själv! Det är en sak som jag lärt mig genom åren.. Varför lägga energi på människor som inte gör det tillbaka? Varför kämpa för att hålla någon kvar, som ändå inte bryr sig om en? Varför ska man tycka om någon som uppenbarligen inte gör detsamma? Har troligtvis redan lagt en massa onödig energi genom åren på människor som inte var värda att lägga energi på.. Är såå glad att jag insett vilka människor som tycker om mig och bryr sig om mig till 100%.. Ibland kommer det dagar då jag känner mig totalt grundlurad, det ska jag erkänna! Tyvärr så måste man väl gå igenom sånt för att förstå vilka människor som verkligen är äkta.. Är glad att jag vet det nu.. <3 <3 <3


Kvällen igår var underbar!! God mat + efte...

img_6784 (MMS)

Kvällen igår var underbar!! God mat + efterrätt och bio :) Kvarteret skatan reser till Laholm är att rekommendera, om man gillar Johan Glans och David Batra det vill säga ;)  Alldeles strax blir jag och Jimmy upphämtade av Bertil! Idag vankas det kalas för Jimmys syster Ilona :) trevlig söndag allesammans!!


Mums :) Apelsin glass i en apelsin..! Fris...

img_4299 (MMS)

Mums :) Apelsin glass i en apelsin..! Friskt och gott :)


Zindra har fått en ny boll av Jimmy som ho...

img_6163 (MMS)

Zindra har fått en ny boll av Jimmy som hon verkligen älskar!! :)


Samma sak, varje gång!

Varför blir det alltid samma sak..?! Varje gång jag har långt hår, vill jag ha kort.. När jag väl har klippt mig, och tittar tillbaka på gamla bilder ångrar jag mig direkt! Hmm.. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig! Som ni förstår saknar jag mitt låånga hår :S Trodde faktiskt inte att jag hade så långt som jag hade.. Det är först nu, när jag klippt av 23 cm, och tittar tillbaka på gamla bilder som jag förstår.. Jag saknar alla fall det!

Det kommer ta mig cirka 2 år, sen har jag min längd igen!! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1590657/images/2012/pic_195245916.jpg" class="image">


Sambon ligger och njuter :) Kan man ha det...

img_2807 (MMS)

Sambon ligger och njuter :) Kan man ha det bättre? En massör som till och med bjuder på äppelkaka efter, inte illa ;)


Helg, och strålande sol :)

Fredagen började med en mysig bullefrukost med Sara och Eve :) Massa skitsnack och mys <3 13.00 var det dags att infinna sig i Lund och möta upp min kära basgrupp! Vi bestämde oss för att sitta ute i solen, vilket jag inte ångrar! Shit vilket underbart väder det är idag :) Fick till och med byta om till en kortärmad tröja när jag kom hem ;) Vilken energi jag har nu :) Blev på strålande humör efter 3 timmar i solen!

Om en stund ska vi bege oss hem till Sara & carlos :) Dags för Jimmy att få sin första massage av den blivande massören ;) Antar att han kommer att vara lika nöjd som jag efteråt!

Underbara fredag!! Livet kan inte bli mycket bättre nu :) :)

Nya favoriten!! :)


Denna låten får mig i otroligt bra stämning ;)

Nu vill jag bara korka upp en cider, slå mig ner i utemöblerna i trädgården och njuta!



Fredagen kunde inte börjat bättre :)

Bullefrukost och skitsnack med underbara vänner <3





Mys mys mys <3

En härlig torsdag :)

Sitter just nu på tåget hem efter en super torsdag i Helsingborg :) Träffen med Celie på universitetet var guld värd! Tack för idag gumman <3 Vad skulle jag gjort utan dig min underbara klasskompis?? ;) hihi..

Att gå på after work med en massa härliga socialsekreterare var även det super! "gamlingarna" (haha) begav sig hem vid 19.00 medan jag, Sofia och Anna-Maria stannade kvar en timme längre.. Båda två är relativt nyexaminerade då de tog examen för ca 1,5 år sen! Super trevliga tjejer som jag garanterat kommer ha fortsatt kontakt med!

Jag ångrar inte en sekund att jag började plugga! Dels för att utvecklas inom "karriären" och dels för att jag utvecklats så himla mycket som människa.. Jag har träffat nya människor, vänner för livet som har gett mig en helt ny syn på mycket! Det är skönt att komma ifrån Kävlinge för ett tag.. Umgås med människor som pratar om annat än vad "alla andra gör".. Det har börjat stå mig upp i halsen! Att istället umgås med personer för att man VILL ha dem i sitt liv, och inte för att enbart prata om andra och deras liv.. Är så trött på de.. Tacka vet jag alla dessa "nya" människor som jag lärt känna de senaste åren! Ni har hjälpt mig såå mycket! Bland annat att inse vad som egentligen betyder något, och vad som inte gör de...! Tack <3

Nu är jag snart framme i Kävlinge! Då ska jag ringa min Sara och flabba lite skit, känns som att de behövs ;)

Kramar till er alla :) :)


Dagens Sara :) Dagen startades med en före...

img_7128 (MMS)

Dagens Sara :) Dagen startades med en föreläsning om socionomkarriärer, spännande! Därefter blir det lunch med bästa Celie, vidare till praktiken och vid 17.00 after work :) En härlig torsdag!! Dock ser jag fram emot min sovmorgon imorgon!  Ska bli skönt att få sova några timmar extra.. Ska även bli trevligt att få bullar och sällskap av Eve vid 09.30 :) mums mums! Åter till föreläsningen.. Är sjukt hungrig, men får stå ut 20 minuter till!


<3 Linus Wohlin <3

Idag är det 5 månader sedan du försvann från oss ;( Tänk vad tiden går snabbt.. Det går inte en dag utan dig i tankarna. Jag hoppas att du har det bra på "andra sidan" lillebror <3 

Jag tänker på dig när jag ser kärleksfulla och kramgoa syskon

Jag tänker på dig när jag råkar röka och tugga tuggumi samtidigt

Jag tänker på dig varje gång jag hör namnet Linus

Jag tänker på dig när jag ser en keps med rak skärm

Jag tänker på dig när jag ser "baggy jeans" på en kille

Jag tänker på dig när jag är hos Pappa, och alla minnen med dig hos honom

Jag tänker på dig när jag hör om ungdomar som har problem hemma

Jag tänker på dig när jag hör om ungdomar som har problem med droger

Jag tänker på dig varenda dag, och trots att det gått 5 månader sedan din död så gråter jag fortfarande i min ensamhet. Du var en speciell pojke/kille.. Världens kärleksfullaste och kramgoa lillebror <3 Jag hoppas att du på något sätt vet att jag tänker på dig och att jag älskar dig med hela mitt hjärta <3

Hoppas att du har funnit frid.. Massor med kärlek från din stora syster


:) :) :)

Längtar till fredag...

Längtar till lördag...

Längtar till söndag...

Oj oj oj, vad jag längtar till mycket :)

Vissa veckor är helt enkelt bättre än andra!


Kvarteret skatan reser till Laholm :)

Wiihhoo :) Nu är biljetterna bokade! Ville egentligen se filmen på fredagen den 16:e Mars när den hade premiär, men snurrig som jag var glömde jag helt bort att boka biljetter i tid! När jag väl kom på det, så var det försent.. Helt fullbokat med undantag från rad 1-2 samt enkilda spridda platser lite överallt. Nä tack! Då väntar jag hellre :P Så lördagen den 24:e Mars kommer gå i kärlekens tecken <3 Först ska jag och Jimmy avnjuta en god middag tillsammans ute på restaurang och därefter vid 20.30 blir det (förhoppningsvis) skrattfest på biografen :)

Mysdagar/kvällar med sin älskade är ett måste, i alla fall för mig ;)



Dagens Sara - Påväg till praktiken :) Triv...

img_3681 (MMS)

Dagens Sara - Påväg till praktiken :) Trivs så himla på på socialtjänsten! Mina tankar om dem har inte varit de bästa tidigare, men efter att ha praktiserat där i 8 veckor har jag ändrat uppfattning helt! Tänk så fel man hade tidigare.. Utan socialtjänsten så vill jag inte ens veta hur Sverige hade sett ut! Alla dessa stackars barn, som tack vare soc får en chans att leva ett "normalt" liv och växa upp under trygga förhållanden..  Alla dessa socialsekreterare som gör ett otroligt jobb för alla människor som på ett eller annat sätt har det svårt i livet! Dagens eloge går till Socialtjänsten :) :)


Jag överlevde passet! :)

Jag verkligen älskar funktionell träning! Passar mig som handen i handsken ;) som rubriken lyder, så överlevde jag.. Kanske tack vare träningssällskapet ;) Om jag redan nu börjar känna av värken i kroppen, hur kommer det då att vara imorgon och i övermorgon? Puuhh... Aja, skönt att ha börjat igen! Imorgon kommer mamma och Lars hem till oss med deras crosstrainer :) Den ska kompensera för förlorade promenader samt gympass de dagarna då annat kommer emellan! Ska försöka att stå på den minst 2 ggr/vecka.. Vi får se hur de går!

Förresten, idag när vi körde ifrån gymmet var jag sjukt nära på att krocka med en cyklist! När jag säger sjukt nära menar jag att nosen på bilen var ca 5 cm från att träffa kvinnan.. Under mina 8 år med körkort har det aldrig hänt mig eller någon annan något då jag är alltid försiktig.. Men nu så! Jag kör i mina egna tankar, pratar lite lätt med Sara, svänger till höger och mitt i allt skriker Sara 3 gånger "Stanna, staaanna, staaanna!!" På tredje skriket kopplar hjärnan, slår bromsen i botten och hela bilen kasar, precis som att de skulle vara glashalt på vägen! Kvinnan blev skit sur, mumlade något och cyklade vidare.. För att trösta mig själv var det faktiskt inte bara mitt fel. Visst, jag ska vara uppmärksam osv, men bara för att hon är en cyklist kan man inte ta för givet att man kan (bara för att där är ett övergångsställe) cykla i full fart rakt ut i vägen! Hon ska liksom jag också ha uppsikt och kolla av trafiken.. Aja, hon klarade sig i alla fall :) Hela vägen hem till Sara fick jag lyssna på hennes skrattanfall :P skit kul liksom, att nästan köra på någon.. Haha :) Sara i ett nötskal, hon och hennes skrattanfall!

Efter den chockartade upplevelsen körde vi hem till henne där det bjöds på kaffe och skitsnack :) Tack för idag underbaring ;) Nu kallar sängen... Godnatt ZzzZzZzz


IKEA vs Härjedalskök...?!

Igår var som sagt Härjedals kök hemma hos oss! Eftersom vi redan har kollat upp vad ett nytt kök kostar från IKEA så ville vi kolla vad det kostar att använda sig av Härjedals tjänster. Det innebär då att man behåller de gamla stommarna och bytar luckor, lådor samt gör om vissa skåp till "låd-skåp" istället..

För att få ett "nytt" kök från Härjedal så skulle vi fått betala 68.000 kr, vilket gjorde att vi nästan tappade hakan! 68.000 kr och ändå inte få ett helt nytt kök, nja.. I priset ingår i alla fall detta:

- Nya köksluckor + handtag
- På alla skåp sätts det in stora lådor istället + handtag
- Ny bänkskiva
- Ny nerfräst vask
- Förvaringsskåp ovanför kyl/frys

- Montering det vill säga allt jobb ingår i priset, och kommer ta ca 1 dag!

Så nu har vi i alla fall bestämt oss! Köper vi ett helt nytt kök från IKEA så kommer det kosta oss ca 25.000-30.000 kr. I det priset ingår:

- Nya stommar
- Nya luckor samt lådor + handtag (helt annat förvaringssystem)
- Ny bänkskiva
- Ny nerfräst vask
- Inbyggnadsugn
- Inbyggnadsmicro
- Förvaringsskåp ovanför kyl/frys

- Montering det vill säga allt jobb ingår inte i priset!

Det som inte ingår här är jobbet.. Men vill man spara 40.000 så får man göra jobbet själv! Dock kommer det ta längre tid än Härjedals lösning på 1 dag, men det är det värt!

Våra planer är att göra detta på semestern i sommar :) :) Efter att köket är renoverat så är det bara lite "fin-slip" kvar i lägenheten..

Så förhoppningsvis har vi VÅR lägenhet, precis som vi önskar den innan årets slut!



Dagens Sara :) Ikväll är det dags för förs...

img_9804 (MMS)

Dagens Sara :) Ikväll är det dags för första träningspasset på över 1 månad! Flytten, sjukdom och allmänt brist på tid har gjort att jag fått prioritera bort träningen.. Men nu så ;) Ikväll blir det 1 timme funktionell träning med Sara :) Men först praktik 08.00-15.30!


Tummen upp för vår nya spegel :) Kommer ku...

img_3302 (MMS)

Tummen upp för vår nya spegel :) Kommer kunna ta skit bra "ego pics" i denna juh ;) Måndag idag och en ny praktikvecka framför mig! Precis som många andra är måndagen segstartad :S Men det rättar till sig när halva dagen gått! Idag kommer Härjedals kök till oss, spännande att se vad de säger samt vad priset blir om man väljer att "bara" byta luckor.. Just nu lutar det åt ett nytt kök, om inte gubben chockar oss med ett pangpris ikväll :P Kramar till er alla <3


Jimmy är för go! Direkt när vi kom hem sat...

img_4629 (MMS)

Jimmy är för go! Direkt när vi kom hem satte han igång och började montera allt! Spegeln i hallen hängdes upp, bordet, stolen, hurtsen monterades ihop och NU är vi klara :) Såhär ser vårt data rum ut! Vitt, stilrent och en svart HÖG stol! Haha, Jimmy vägrade ge med sig! Han skulle bestämt ha den största (och troligtvis dyraste) stolen :P Han blev i alla fall glad när jag inte bråkade alltför länge med honom.. För visst var den skön ;) Jag kan se mig själv här i November månad, i full gång med C-uppsatsen :) Nä gott folk, dags att inta sängen! Ny praktikvecka imorgon och det gillas :)


Efter 5 timmar på IKEA och 5700:- fattigar...

img_5420 (MMS)

Efter 5 timmar på IKEA och 5700:- fattigare är vi nu klara med alla inköp samt planeringen av det (förhoppningsvis) nya köket :) :) Att planera ett kök var svårt! Vi satt i ungefär 2 timmar vid datorn och blev ändå inte helt färdiga.. Men såå kul :) Nu ska vi hem och lasta av allt och därefter blir det duschen.. Trevlig söndag allesammans!


IKEA

Då var det dags att inta IKEA :) :)

Som jag skrivit tidigare så har jag längtat massor efter denna dagen!!

Idag ska vi kolla upp vad ett nytt kök kommer att kosta.. Imorgon kommer Härjedals kök hem till oss och ska ge oss prisuppgift på vad nya luckor kostar! Jag vet att priset kommer skilja sig, men frågan är på hur mycket? det enda jag vet med säkerhet är att vi kommer ha ett FINT kök innan årets slut :) :)

Hej svej!


Minnen från Thailand <3

2007 när jag och Sara var i Thailand så skrev vi dagbok varje dag. Olika former av citat samt vad vi gjorde om dagarna! Som jag skrattade när jag läste i boken precis :) :) Det var tider de! Jag och min älskade vän, tillsammans i Thailand och härjade runt ;)


Jobbekvällen är över! Det firar jag med ch...

img_6696 (MMS)

Jobbekvällen är över! Det firar jag med chokladlinser och te :) Imorgon är det dags att inta IKEA :) Som jag har längtat efter denna dagen! Vi ska handla massor med nytt samt kolla upp priser på ett nytt kök :) :) spännande! Om en stund intar jag sängen.. Natti natti på er!


Ett tack till Jimmys mamma och hennes Jörg...

img_7517 (MMS)

Ett tack till Jimmys mamma och hennes Jörgen för den super mina blomman! Den kommer verkligen till sin rätta på skänken :)


Det där med att inreda ett nytt hem är såå...

img_4787 (MMS)

Det där med att inreda ett nytt hem är såå svårt! Ska man använda de sakerna man redan har, eller ska man köpa nytt? Men vem har råd med det? Inte vi i alla fall! Än sålänge, fram till pengarna droppar in på kontot så kör vi på det gamla :) Trots att de bara är gamla saker i detta fönster så blev det rätt mysigt ändå :) Obs: gardiner kommer vid ett senare tillfälle :P


Efter alla måsten här hemma idag stack jag...

img_0238 (MMS)

Efter alla måsten här hemma idag stack jag hem till bästis :) Vi har pratat om att hon ska massera mig lääänge nu, och äntligen hade både hon och jag tid för det! Det var underbart skönt, och hon är såå duktig! Är hon grym nu, så kommer hon vara världs bäst när hon väl är klar ;) Både jag och Jimmy kommer garanterat bli trogna kunder nu :) hihi.. Tack för idag snäckan!! Nu ska denna damen knyta sig.. Fredag imorgon och det gillas! Har massor med roliga saker inbokat i helgen :) wiiee!!


Nu märks det att Sara är frisk igen ;) Dir...

img_7265 (MMS)

Nu märks det att Sara är frisk igen ;) Direkt när jag kom hem laddade jag en full maskin tvätt (helt underbart med en egen liten tvättstuga!!) samt röjde undan på köksbordet som tidigare varit belamrat med mikrovågsugnen, pennor, räkningar, reklam osv.. Bordet är alldeles för fint för att döljas av massa skit! Det fina ljuset jag fick av Lola har nu en given plats <3 Om 1 timme beger jag mig hem till bästis, som ska ge mig en härlig massage :) Som jag längtat!!


Återfall ---> Efter ett x-antal dagar utan...

img_1517 (MMS)

Återfall ---> Efter ett x-antal dagar utan choklad gick det inte längre! Skit :( Eftermiddagarna är farliga, jag blir alltid sugen på något sött då. Egentligen borde jag inte bli det eftersom jag äter en ordentlig lunch, så varför vet jag inte! För mig är choklad det godaste godiset som finns! Hade aldrig klarat mig utan det ;) Dock borde jag klara mer än 5 dagar!! Ibland blir man så arg på sig själv.. Aja, nu ligger det i magen, vilket betyder att jag inte längre kan göra något åt det :P Någon mer än jag som har ett stort begär efter just choklad?


Är det så...?

Ingen bidrar så mycket till underhållningen på en bjudning..

..som den som inte är närvarande


Praktiksnack :)

Då var onsdagen på praktiken också över.. Idag fick jag prova på att hålla i ett skolsamtal själv, dock med socialsekreterare Sanna som uppbackning! På ett skolsamtal samtalar man med alla berörda från skolan, ex Rektor, lärare samt förskoleläraren. Man går igenom allt som har med eleven att göra på skolan: Kompisar, läxor, hygien, aptit, kunskaper i vissa ämne osv.. Jag kan säga att jag blev mega nervös när Sanna säger till mig att det är JAG som ska prata och hon som ska anteckna. Jag är en människa som har talet med mig och som gillar att vara social med andra, men när det kommer till detta är jag en riktig mes :P Tänker mycket på hemtjänsten och min roll med äldre människor, där jag känner mig "hemma" och vet precis hur jag ska föra mig! Känslan jag fick i kroppen idag påminner mig om samma känsla jag kände på min första praktik på Billingshälls hemtjänst när jag var 16 år.. Jag var nervös och kände ett stort krav på mig själv att prestera så bra som möjligt! Samma känsla fick jag idag.. Jag är alltid osäker på mig själv fram tills dess att jag kommer in i rollen och börjar lkänna mig "hemma". Precis som en lärare sa till mig för några månader sen: "Sara, när du väl är säker på något och känner dig bekväm med din roll så härskar du, precis som du gör i ditt arbete med äldre människor!" Och det är precis så det är, när jag väl känner mig bekväm och säker kommer detta gå som en dans, det vet jag :) :) Det är ju meningen att praktiken ska hjälpa mig att få lite mer "kött på benen" inför mitt kommande arbetsliv som Socionom!

Tillbaka till skolmötet igen ---> Det gick i alla fall jätte bra! (för att vara första gången som jag pratade med andra myndighetspersoner själv) Sanna flikade in emellanåt och hjälpte mig när jag inte riktigt visste vad jag skulle ställa för följdfråga, vilket kändes otroligt skönt! Tur att jag har så underbara kollegor som verkligen gör allt och visar att de vill att jag ska lära mig något! Tänk om det hade varit tvärtom? Kommit ut från socialtjänsten efter 4 månader och fortfarande inte veta hur jag samtalar med myndighetspersoner/klienter/barn?!

Aja, nog pratat om detta :) Egentligen skulle jag och Jennie hem till Ida idag, men hennes söta son Noa har tyvärr blivit sjuk så vi fick hoppa dejten! Det är bara att hitta en annan dag töser :) Nu ska jag snart börja på maten.. Idag ska vi lyxa till det lite och slänga ihop en tacograttäng, mumsigt!

Trevliig onsdag allesammans :)


Har haft en super mysig kväll med Lola <3 ...

img_7544 (MMS)

Har haft en super mysig kväll med Lola <3 Först lite kaffe, därefter lyxmiddag och sedan ännu mer kaffe och skitsnack :) Fick detta fina ljus av henne <3 Hon sa att den första människan hon kom att tänka på när hon läste texten var mig.. Blir rörd och glad ända in i själen!! Tack för idag underbara du <3


Dags att göra något åt detta!

Smiter in och bloggar en snabbis på lunchen :)

15.45 ska jag infinna mig på Capio citykliniken i Lund.. Äntligen har jag tagit tag i något som jag borde gjort för längesen! Varför ska det alltid behövas en spark i baken innan jag gör något åt mig själv och min kropp! Nä, då går Sara hellre runt med smärta när hon egentligen vet att en operation skulle lösa allt! Så idag ska jag äntligen till kliniken :) Hoppas kunna få en operationstid till hösten! 



Tackar min underbara Mamma för att DU sparkade/sparkar mig i baken ;) Önskar även dig all lycka idag nere i Trelleborg! Hoppas att operationen har gått bra och att du inte mår alltför dåligt! 


Ikväll hoppas jag på fint kaffebesök av min Lola <3 <3 <3

Behöver fylla på mitt förråd av bra och härlig energi...

... Och det är du expert på gumman :) :)


För er som inte vet, såhär ser min "gamla ...

img_6647 (MMS)

För er som inte vet, såhär ser min "gamla skola" ut :) Lunds Universitet - Campus i Helsingborg!


Jag vill tillbaka...




Min högsta dröm är att få komma tillbaka hit, till Thailand <3

Bilderna är tagna från Thailands Partyö Koh Phangan :)



Måndag

Jag som trodde att jag inte skulle komma upp ur sängen imorse, där hade jag fel! Inga som helst problem faktiskt! Men tröttheten jag kände igår? Praktiken idag har flytit på och idag har jag haft riktigt mycket att göra :) Jag har bland annat skrivit i mina 2 utredningar, varit iväg på möte samt haft ett hembesök på eftermiddagen! En riktigt givande och intressant dag :)

Efter praktiken gick jag och Jimmy en långrunda med Zindra i det fina vädret :) Älskar när solen är framme och jag får vårkänslor i kroppen :) Därefter har vi lagat en god middag, och nu myser vi i soffan framför Kniven mot strupen, som är ett av våra favorit program!

Känner på mig att detta kommer bli en super härlig vecka :) :)

Har massor med roliga saker inplanerade!!


Så sant så...




"Man är den man är, inte trots motgångar utan tack vare dem"


Projekt "golvläggning" på vinden :) Du är ...

img_1440 (MMS)

Projekt "golvläggning" på vinden :) Du är bäst Jimmy!!


Gamla bilder

Då var första jobbeturen avklarad :) Nu har jag bara kvällen kvar att jobba, till 20.30! tror att jag kommer vara väääldigt tröttpå "jobb" på måndag.. Eller kanske inte bara på måndag, utan hela veckan :P Ser redan fram emot fredagskvällen och min sovmorgon på lördagen! Nu när jag kom hem från jobb så hade Jimmy packat upp min lilla bloggdata som jag köpte för några år sedan.. Jag har massor med bilder på den, och det var roande att titta igenom dem ;) Haha.. Tänkte lägga upp några bilder här, så att ni får se :)









Skulle kunna blogga flera hundra inlägg med alla bilder som jag har :) En massa massa minnen sparade på datorn! Ska försöka bli bättre på att flika in någon gammal bild då och då :P

NU: Duschen


Lördagen har spenderats med släkten i Sved...

Lördagen har spenderats med släkten i Svedala. Vilken underbar och skön släkt jag har!! Är så lyckligt lottad som får ha alla dessa människorna i mitt liv <3 Kvällen idag har varit härlig från början till slut :) :) God middag, massa skratt, bowling och Mellomys! Favoriterna i årets melodifestival var Danny och Loreen! Eftersom Danny kom 2:a förra året så hoppades jag på honom detta året! Att Loreen vann gjorde mig, trots detta inte ledsen. En bra låt som jag garanterat kommer spela många gånger på stereon här hemma ;) Nu ska denna damen krypa i säng! Imorgon väntas jobb mellan 07.00-13.00 och därefter en kvällstur från 16.00-20.30.. Antar att jag kommer vara trött imorgon kväll.. Men men, sånt man får ta när man vill ha lite extra slantar i plånboken! Saknar mina änglar sååå mycket! <3 Hoppas på att kunna träffa dem i veckan, trots att den är fullspäckad av praktiktimmar :) :)


Just nu befinner vi oss på SVEAS restauran...

img_6283 (MMS)

Just nu befinner vi oss på SVEAS restaurang i Svedala :) Har avnjutit en god middag och snart väntas bowling! 20.00 är det mellodags hemma hos Mammas bror Martin :)


Lite mysmiddag hos bästa SIS innan de är d...

img_2322 (MMS)

Lite mysmiddag hos bästa SIS innan de är dags att sätta igång, på riktigt ;) 18.00 startar förfesten! Wiihhoo!!


Min nya tröja :) Skit cool! Neon rosa blan...

img_0196 (MMS)

Min nya tröja :) Skit cool! Neon rosa blandat med lite orange! Tröjan, svarta jeans, pumps och coola smycke, kan nog bli bra ikväll! Nu längtar jag sååå tills ikväll!!


Nu är båda sängborden på plats :) Vårt sov...

img_1978 (MMS)

Nu är båda sängborden på plats :) Vårt sovrum är sååå fint!! Längtar till den dagen då hela lägenheten är färdig och tavlor med mera är uppe!  Jimmy är så duktig med att skruva ihop allt samt slänga all skit! Jag är den som får stå för matlagning, städ och tvätt dessa veckorna :) När lägenheten väl ska "inredas", ja då vaknar Sara till liv igen ;)


Mer snö.. Det gillas inte! Vårvädret som k...

img_9345 (MMS)

Mer snö.. Det gillas inte! Vårvädret som kom i helgen gav mig förhoppningar om att vintern var över och våren påväg.. Idag är jag på praktiken till 15.30! Efter "jobb" ska jag ner en vända till systemet och handla på mig lite förfriskningar :) En dag kvar sen är det FREDAG = Party med alla underbaringar!! Nu när jag fixat kläderna, och allt annat kan jag inget annat än känna mig sjukt taggad!


En present till en vän som är väl värd inn...

img_4976 (MMS)

En present till en vän som är väl värd innehållet <3 Visst är det roligt att shoppa till andra? :) :)


Internet världen

Tänk vad mycket av mitt liv som finns tillgängligt för alla på internet, via min blogg.. Satte mig ner nu ikväll och skulle googla fram lite bilder på Dagstorps Gillestuga.

Jag sökte på: Dagstorp + perikles

De första 8 bilderna som kommer upp är ifrån min blogg. Bilder på mig, mitt hem och mina vänner! Jag vet ju att jag skriver blogg och att den är öppen för alla, men inte trodde jag att allt skulle synas? Till och med en bild på min älskade Linus dök upp när jag sökte på dagstorp...? Det är tur att jag har tänkt efter så pass mycket så att jag i alla fall frågar personerna om det är ok att jag bloggar bilder på dem :P

Jag blev samtidigt nyfiken..

Undrar vad som dyker upp om jag söker på: Björka Loge? :)



Världens bästa Jimmy har nu monterat de an...

img_6527 (MMS)

Världens bästa Jimmy har nu monterat de andra 2 stolarna :) Nu är köksbordet komplett!


På tåget

Blev helt paff när jag vaknade igår och insåg att huvudvärken var som bortblåst! :) Istället hade jag dragit på mig hosta och förkylning.. Men jag är hellre sjuk på de sättet, än har den jävla huvudvärken! Bestämde mig för att prova praktiken igår, och det gick ju bra :) Sitter just nu på tåget till Helsingborg.. Idag ska jag inte "jobba över" vilket betyder att jag är hemma vid 16.30! Då ska jag och Jimmy köra till Centan och handla spånskivor, mat och förhoppningsvis en "outfit" till mig som jag kan ha på fredag :)

På tal om fredag, nu längtar jag riktigt mycket!! Ska bli kul att inviga helgen med några cider i sällskap av underbara vänner!! Då är det dags att slå klackarna i taket till Perikles :) På lördag är det god mat, bowling och melodifestivalen som står på schemat! Ser verkligen fram emot denna helgen :) Hoppas att jag är "frisk" tills dess bara!

Trevlig tisdag allesammans!


Två av köksstolarna är nu monterade :)

img_9602 (MMS)

Två av köksstolarna är nu monterade :)


The story!

Det där jävla huvudet :S Har haft problem med det i en vecka nu, och jag vet inte om jag vågar säga att det kanske har blivit bättre...? Varje gång jag säger till andra att det känns bra, får jag ont några minuter efter! Men nu har vi i alla fall fått reda på att det "troligtvis" var ett kraftigt migränanfall som jag fick förra söndagen.. Men eftersom läkaren trodde att det var hjärnhinneinflammation så gjordes en lumpal punktion i ryggen vilket har medfört en fruktansvärd smärta i huvudet från tors-sön :( Det har inte varit kul! Har känt mig smått handikappad de senaste dagarna.. Det har enbart gjort ont i huvudet när jag stått upp, så fort jag lagt mig ner så har smärtan försvunnit. Smärtan har kommit när "vätskan" rinner ifrån hjärnan (alltså när jag står upp), och så fort jag lagt mig ner (och vätskan rinner till hjärnan) så har smärtan försvunnit direkt.. Sjukt skumt! Blev tillsagd att dricka mycket vätska som innehåller koffein, för tydligen spelar det stor roll. Mycket koffein = mindre ont! Så jag har druckit ca 10 koppar kaffe och 1 liter coca cola om dagen + knapprat koffein tabletter.. Kunde jag inte få i mig mycket koffein på egen hand så skulle jag komma in och få "koffein-dropp".. Jag har som sagt gjort vad jag kunnat! Kan säga som såhär, jag är inte speciallt sugen på varken kaffe eller coca cola!

Ja, nu har ni fått hela berättelsen ;)

Ska försöka gå till praktiken imorgon, trots att värken i huvudet inte är borta :S

Hoppas på det bästa! Godnatt gott folk!

Och där var den på plats! :) Mamma, Jimmy ...

img_0935 (MMS)

Och där var den på plats! :) Mamma, Jimmy och Lars har varit såå duktiga! Själv har jag fått legat och vilat i rummet bredvid :S


Projekt: Montera sängstomme! :)

img_0486 (MMS)

Projekt: Montera sängstomme! :)


Kärlek

Det är roligt att läsa andra människors inlägg om deras pojkvänner/sambos :) Jag brukar skriva att JAG har världens bästa pojkvän :) Sen läser man på facebook eller på en blogg om att någon annan också har det, hur kan det stämma :P Det är ju JAG som har det ;) haha!! Men man kan bara gå så långt som till sig själv.. För mig är Jimmy världens bästa, just för att jag kanske jämför med vad jag tidigare "haft"? Allt han gör och allt han säger är i denna tidpunkt det absolut bästa för mig <3 Jimmy har egenskaper som ingen annan kille jag träffat/varit tillsammans med tidigare haft, och det är det som gör honom så speciell.. För mig betyder han allt! Varje dag tänker jag på hur jag skulle klarat mig utan honom? Det hade inte gått! Men hur har jag klarat mig under alla år tidigare? Ja, det är svåra frågor som ingen kan svara på..

Det enda jag vet är att han betyder ALLT för mig <3 Det är också egentligen det enda som betyder något! Han finns dä för mig när jag är ledsen, när jag är orolig, när jag är nervös, när jag är glad, när jag är tramisg, när jag är arg, när jag är lycklig osv.. Han finns helt enkelt där, alltid när jag behöver honom!

Älskar dig Jimmy ---> Nu och föralltid!! <3

Jävla huvud!

Huvudvärken håller i sig :( Jag hoppas att detta endast beror på vätskan som läkaren tämde ut från ryggen! Han sa att jag kunde få ont i huvudet några dagar efter, höll det i sig upp emot en vecka så skulle jag kontakta sjukhuset igen.. Jag har ONT, och vet inte riktigt var jag ska bli av.. Det spänner i hela pannan och runt ögonen vilket medför att jag knappt kan titta och är tvungen att ligga ner och blunda hela tiden!

Aj aj aj.. Orkar inte mer nu!

Sen vi flyttade till högalid har Zindra nä...

img_1229 (MMS)

Sen vi flyttade till högalid har Zindra nästan bara legat i sin säng hela tiden :) Hon gillar den nog mer än vad jag har trott ;)


Soffläge för denna damen! Tack vare att lä...

img_7203 (MMS)

Soffläge för denna damen! Tack vare att läkaren tömde ut vätska från säcken i ryggen så kunde man få en extrem huvudvärk i några dagar, JO TACK! Denna värken jag har idag är snäppet värre än migränen :( ligger pall i soffan, och den enda gången det inte gör ont är när jag blundar... Hata detta!


Ni vet vem ni är <3

 


RSS 2.0