Vänskap


Certifierad Massör :) :)


Avslutande Paper!

Dags att sätta igång ---> SKRIVA, SKRIVA och SKRIVA!

Jag tycker att jag borde vara grym på det vid detta laget...?

Hoppas på att vara klar till hälften innan 15.00 :)

Vänskap


EDDY WATA - Ännu en grym låt!


Vänskapsvecka

Även denna dagen har gått i vännernas tecken :) Först dejt med Lola och därefter med Becciz :) Gillas skarpt! Ikväll är min älskling på bio.. Tomt här hemma utan honom <3 Funderar på att hoppa i duschen och därefter inta soffan för lite slapp?! Ska sitta ochs skriva hela dagen imorgon, så borde unna mig lite mys i soffan med min fis :)

OBS: Vänskapsvecka!! Kl 22.00 kommer det första ordspråket :)
Visst kan man känna igen sig..?

Onsdag :)


Nu är kompisarna tillsammans ;)

img_3734 (MMS)

Nu är kompisarna tillsammans ;)


Härlig personal här på Kliniken :) Fick va...

img_9624 (MMS)

Härlig personal här på Kliniken :) Fick vara med Lola när hon opererades + att jag fick en macka nä operationen var klar ;) Haha..!! Kan nästan tro att det var jag som opererade mig :P


En eftermiddag med Lola :)


Wiihhoo!!


Viktiga ord att alltid bära med sig..

Never allow someone to be your priority, while you´re just their option


Min måndag :)

Idag har jag haft en härlig ledig måndag :) Först kaffe och bullefrukost med Lola <3 därefter ett besök hos frisören som resulterade i en väldigt nöjd Sara :) Sist men inte minst, 1 timmes långt och väldigt uppskattande kvällssamtal <3 Nu ska denna damen knyta sig.. Måste ladda upp inför alla trevligheter som väntas imorgon :) :)

Natti natti alla vänner!


Att känna sig...

... grundlurad... Tack för den liksom! Hädanefter ska jag bara spendera tid på människor som JAG betyder något för!! Bortkastad tid.. Bortkastade känslor! Falska människor = finns det tydligen gott av!

Får tacka mina sötisar för härligt sällskap idag :) :) Utan er vore livet meningslöst... <3 <3 <3





Kaffe och massa sol hos Celle Belle :) :)

img_3624 (MMS)

Kaffe och massa sol hos Celle Belle :) :)


Måndag och skrivvecka!

Idag börjar skrivveckan.. På fredag ska vårt paper på 8-10 sidor vara klart.. Vi ska fördjupa oss i en frågeställning eller ett ämne som förknippas till praktiken! Jag har redan valt frågeställning samt vilket huvudämne jag ska skriva om - kulturkrockar inom socialtjänsten :) Intervjuade en klient för någon månad sen, och de hon tryckte på i intervjun var just vilka svårigheter kulturkrockar kan föra med sig.. Mina skrivdagar har jag på onsdag och torsdag! Anser själv inte att det behövs en hel vecka för att skriva 8 sidor, så den ledigheten det för med sig är jag tacksam för :) :)

Alldeles strax kommer världens bästa Lola till mig :) Då är det dags för frukost, kaffe och skitsnack! 11.00 ska jag till frissan!!! Äntligen :) Har längtat efter de besöket i flera månader (känns det som).. Blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig sist jag var hos Emelie. Fick avbryta slingningen efter 15 min då jag hade ett viktigt bankmöte! Som det kan gå.. Idag har jag i alla fall inget inbokat efter, så idag ska jag njuta utan en massa stress :)

Trevlig måndag!


Kärlek i massor till er <3

Vad skulle jag gjort utan mina vänner..? Ni förgyller mina dagar, och får mig att ständigt ha ett leende på läpparna <3 Utan er vore livet tråkigt och meningslöst!! Alla dessa fina sms.. Alla dessa fina ord! Jag blir rörd och varm inombords!! Alla borde ha vänner som ER <3 <3 <3


Dagens Sara :) Dags att fira morsdag och ä...

img_9869 (MMS)

Dagens Sara :) Dags att fira morsdag och även mammas födelsedag! :)


La La Love :) :)

Förutom Lorren och hennes Euphoria så är Cyperns låt - La La Love en stor favorit hos mig!! Jag blir taggad och sjukt sugen på att öppna en kall cider och festa med mina vänner heeela natten lång!




Sverige blev EUROVISION vinnare med hela 3...

img_4057 (MMS)

Sverige blev EUROVISION vinnare med hela 372 poäng och 17 (?) 12:or!! helt sjukt :) vi alla började genast prata om att åka till STHLM (förmodligen Globen) och se det nästa år :) Tack till Jimmy och mina tjejer för en underbar kväll med er <3 Nu kallar sängen.. Sov gott allesammans!


Kvällens efterrätt :) Glass passar perfekt...

img_7099 (MMS)

Kvällens efterrätt :) Glass passar perfekt i denna värme! Nu har även Becciz anlänt :) Mys på hög nivå <3 Snart ska vi heja fram LOREEN!!


Myskväll med Jimmy och bästis idag <3 Snar...

img_3213 (MMS)

Myskväll med Jimmy och bästis idag <3 Snart är det dags att inta maten! Förrätt: grillad majskolv, huvudrätt: fläskfilé med bulgursallad och mangosås! Två timmar kvar till MELLO!! :) Heja Sverige ikväll!!


Ledig lördag :) Vad gör man på sina lediga...

img_5597 (MMS)

Ledig lördag :) Vad gör man på sina lediga timmar när man har en trädgård? Jo, man fixar och donar! Nästa vår ska vi fixa både framsidan och baksidan, och fram tills dess får man göra det bästa av det! Om vädret håller i sig så är det dags att cykla till Bjärred och handla glass i em med bästa Sara <3 En heldag med henne idag, love it!!


Trots solskyddsfaktor 15 lyckades jag ändå...

img_0487 (MMS)

Trots solskyddsfaktor 15 lyckades jag ändå bränna mig! Aj aj aj.. Kanske inte så konstigt efter alla dessa soltimmar, eller hur Becciz ;) haha!


Tänkvärt

Alla letar efter ett sätt att ändra på världen..

Men nästan ingen letar efter ett sätt att ändra på sig själv!

En freddag med Becciz :) :)

Vilken härlig ledig dag jag har haft änsålänge :) Som jags krivit tidigare hade jag och Becciz en planerad frukostdejt idag! hade lyxen att bli bjuden på bullar även idag ;) Efter frukosten blev det några timmar i solen, och en del flabbande med min kära bror som också kom in om! Idag passade jag även på att hänga tvätten ute, ljuvligt!

Tack för idag gumman <3 Får vi göra om snart igen!!

Nu är Jimmy hemma, och det är dags att inta duschen! Ska hinna med lite matlagning också hade vi tänkt.. Idag blir det torsk med morötter, potatis och sås :) MUMS! Kan inte förstå de människor som inte äter fisk?! Finns nästan inget godare (och nyttigare!!) Hade aldrig klarat mig utan havsdjuren :P

20.00 är det i vanlig ordning mys i soffan framför Let´s Dance :)



Ibland går livet upp och ner..
Ett tag gick det bara ner..
Och nu går det bara uppåt!


Livsnjutaren :)

img_7024 (MMS)

Livsnjutaren :)


Tummen upp idag för denna fredagen!! :) Id...

img_8356 (MMS)

Tummen upp idag för denna fredagen!! :) Idag ska jag äntligen få sola lite!


Det är verkligen vackert i Lund på våren/s...

img_8999 (MMS)

Det är verkligen vackert i Lund på våren/sommaren :) Sitter just nu och väntar på Celie utanför vårt favorit lunchställe :) Ska bli trevlig att luncha och prata lite skit innan seminariet! Ikväll får vi besök av Mamma och självklart ska jag även ligga bänkad i soffan och se Mello :) Hoppas på att Sverige går vidare!! Kramar till er <3


Fullspäckade dagar med vänner <3

Ohhh vad jag har mycket roligt att se fram emot i dagarna :) :)

Så här kommer mina kommande dagar att se ut, ungefär:


Idag

Bullefrukost, kaffe och skitsnack med Vera :)

Lunch med Celie innan slutseminariet

Besök av Mamma ikväll

Fredag

Bullefrukost, kaffe och skitsnack med Becciz :) Förhoppningsvis blir det några timmars solande också, om vädret blir som de lovat!!

Myskväll med Jimmy <3

Lördag

Sovmorgon!!

Heldag med min fina Sara och Jimmy <3 Glass i Bjärred (?) och MELLOKVÄLL!

Söndag

Besök hos Johan och Louise, och självklart massa bebisgos!!

Kalas för Mamma

Måndag

Dags för ett besök hos frisören - SLING & KLIPP :)

Plugga

Tisdag

Frukostdejt med Ida :)

Kvalitetstid med Lola på em <3

...




Vilken underbar dag det blev i röstånga me...

img_7934 (MMS)

Vilken underbar dag det blev i röstånga med dessa härliga människor :) Tack för denna tiden TEAM ÖST! Vem vet, kanske jag kommer tillbaka en dag ;)


Sista dagen på praktiken!

Vart har dessa 4 månader (30 Januari-23 Maj) tagit vägen? Tiden har gått ruskigt fort! Jag har lärt mig massor :) Bland annat hur man samtalar med klienter, andra myndighetspersoner och barn. Jag har även lärt mig hur socialtjänsten fungerar från "botten" till "toppen" och även fått en förståelse för hur olika dokumentationssystem fungerar! Framför allt har jag ändrat inställning totalt till socialtjänsten! Det är inte alls den "hemska" verksamhet som jag tidigare trott.. Det är istället en verksamhet som gör allt för att barn och familjer, som inte kan ta hand om sig själva får det bättre :) Som jag skrivit tidigare, så hade jag inte ens velat veta hur samhället hade sett ut utan socialtjänsten och dess socialsekreterare!

Ett stort tack till min handledare och all annan underbar personal för denna tiden med er! Ert engagemang och intresse för mig har lyst igenom, och jag har känt mig såå välkommen från första dagen! Det kommer vara sorgligt att lämna dessa härliga människor idag :( På samma sätt som det känns tråkigt känns det också skönt :) Att praktiken är slut innebär också att jag är ett steg närmare examen ;) Först ska jag njuta av sommaren och allt underbart som kommer med den! Därefter går jag på termin 6 = uppsatsskrivande! Sista terminen, som börjar i Januari 2013 innebär att vi ska välja en inriktning :) Jag tror att jag ska välja familjebehandling :) Kommer nog passa mig bra, och samtidigt verkar det väldigt intressant! Examen tar jag om nästan exakt 1 år, och allt som händer därefter behåller jag än sålänge för mig själv ;)

Sista praktikdagen idag "firas" i Röstånga där vi ska ha team-dag :) Äta gott, dricka gott och umgås!! Kunde inte fått en bättre avslutning :)

Trevlig onsdag på er!


Tänker på dig varenda dag!! <3


Älskade lilla skitfis :)


Idag fick min handledare sin present :) En...

img_7540 (MMS)

Idag fick min handledare sin present :) En bild på henne och mig när vi flamsar och tramsar ;) Bilden blev dock lite konstig i färgen, då vi skrev ut den på fotopapper hemma.. Men det gjorde inget då min handledare verkligen uppskattade tavlan ändå! Det gjorde mig GLAD :) Har jag nämnt tidigare att jag älskar att ge bort presenter/saker till andra..? :P


Snygg bikini till Thailand :)




Idag är det 7 månader sedan du lämnade oss...

img_1746 (MMS)

Idag är det 7 månader sedan du lämnade oss i den där hemska olyckan.. Fortfarande lika älskad och saknad <3 Tänker på dig varje dag älskade lillebror!! <3 Det är orättvist att en 16 åring ska behöva sätta livet till ;( Hoppas att du har det bra, var du än är.. <3


Rekord värme idag..?

Fy bubblan vad det har varit varmt idag! Fick veta att det var 27 grader i skuggan, jo tack det märktes i solen senare.. Jag hade tagit helt fel kläder på mig idag :S Svarta långbyxor och svarta tygskor.. Kan ju säga att den där kortärmade piké tröjan inte hjälpte alls :( Sen är det mindre skoj att sitta på ett kontor i 8 timmar när vädret är så fint! Just därför hoppas jag på strålande sol till helgen när jag är ledig :) :)

Idag hade jag egentligen tänkt powerwalka, men i brist på tid fick jag hoppa det.. Ska träna funktionell imorgon, så då får jag köra järnet då istället ;) Nä, nu ska jag tvätta av mig sminket och sen hoppa i säng!

Natti natti på er :)


Detta ska vi mumsa på nu :) Jimmy förtjäna...

img_9286 (MMS)

Detta ska vi mumsa på nu :) Jimmy förtjänar definitivt en smoothie efter sin cykeltur hem från jobb ;)


Sitter just nu på tåget hem och avnjuter d...

img_9105 (MMS)

Sitter just nu på tåget hem och avnjuter denna goda juice :) Kraftig melonsmak, vilket jag gillar! Fräsch och underbar i denna värme :)


Dagens Sara :) Jeans från Vero Moda och pi...

img_1020 (MMS)

Dagens Sara :) Jeans från Vero Moda och piké tröja från Adidas! Ska vara på praktiken idag och imorgon, och på onsdag har vi "team-dag" i röstånga.. Sen är praktiken slut! Denna terminen har gått ruskigt fort! Var det inte precis den 30:e Januari och första dagen på Socialtjänsten i HBG? Till helgen är jag ledig fredag-söndag, skönt :) Helgen är uppbokad med massa mys :) Bland annat så ska lördagen spenderas med Jimmy och älskade SIS <3 Får se om det blir en cykeltur till Bjärred på lördag ;) Jag önskar FINT väder hela helgen och gärna strålande sol!! :) Trevlig måndag på er :)


Det var den söndagen..

Just nu känns det som att vi lever i KAOS! Igår när jag kom hem från jobb, vid 22.00 började vi möblera om hela stora rummet! Fick det som vi ville ha det, och därefter kunde vi nu planera hur vårt kök (verkligen) ska se ut! Det ska byggas igen väggar, riva andra väggar samt lägga nya golv, och allt detta förutom inköpet av köket...

Började dagen med en härlig sovmorgon följt av en god helg-frukost! Därefter begav vi oss till Celle och sedan vidare till IKEA. Vi var framme på IKEA 14.00 och körde därifrån 20.00 och var 32.000 fattigare! Det nya köket är inhandlat, och ingen är gladare än VI!! :) :) Dock kommer kostnader för inbyggnadsugn, induktionshäll, nytt golv samt ombyggnaden av väggarna till! Kan säga som såhär: jag är GLAD att jag gick med vinst på min förra lägenhet ;) Men gud så skönt det känns nu! Äntligen är vi färdiga med steg 1 :)

Den 26:e Juni levereras köket + den gigantiska bänkskivan, och därefter är det bara till att sätta igång :) Vi lär leva i ett smärre kaos under Juli månad, men det är det värt!

Nu ska jag förbereda mig inför inför morgondagen, som också är min näst sista dag på praktiken! Sov gott allesammans :) Kramar från mig <3


Tänk vad man kan hitta uppe på vinden i si...

img_1453 (MMS)

Tänk vad man kan hitta uppe på vinden i sina gömmor :) 3 stora ekramar, där måttet på dem är perfekt för våra "funny pictures" som vi fick ritat i Polen :) Dessa kommer passa perfekt i vardagsrummet ovanför matrumsbordet :) Visst blev bilden på Zindra häftig?


Äntligen är vår väggtext uppe :) Bättre se...

img_2211 (MMS)

Äntligen är vår väggtext uppe :) Bättre sent än aldrig! Förr mig och Jimmy betyder dessa ord mycket!! <3 Vi tycker båda att denna text stämmer in på så mycket! Både i förhållande och i vänskap <3


....

Jag har lärt mig min läxa! Tänk efter noga, innan du berättar saker för andra! Antingen är den personen dig trogen, och saken stannar mellan er.. Eller så är det tvärtom!!


Jag bara älskar mina ljuslyktor som jag kö...

img_0927 (MMS)

Jag bara älskar mina ljuslyktor som jag köpte på ZBH-partyt!! :)


Vilken härlig fredag :)

Idag har jag varit ledig, underbart! Detta har jag fått gjort:

- Skjutsat Mamma & Lars till stationen

- Plockat undan och diskat

- Kaffe med Sara & Eve :)

- Snabbt besök på Bauhause - Leta blandare och kakel

- Promenad med hundarna

- Dammat och dammsugat hela lägenheten

- Förberett maten

- PUSSAT PÅ MIN ÄLSKLING <3

Jimmy är hemkommen :) Tillsammans fick vi gjort detta:

- Långrunda med hundarna

- Lagat middag

- Diskat

- SNART: Mys i soffan framför Let´s Dance :)

En effektiv fredag med andra ord!
Ska bli skönt att lägga sig ner och slappa lite efter dagens slit ;)

Så sant så!

 


Promenix med vovvarna i det fina vädret :)...

img_5662 (MMS)

Promenix med vovvarna i det fina vädret :) Saknar min älskling bara.. Kom hem NUUU <3


Kvällens Sara :) Leggings, långt linne och...

img_4800 (MMS)

Kvällens Sara :) Leggings, långt linne och kofta, mys! Tack Lola (och Jimmy såklart!) för en super mysig dag med er :) Nu kallar sängen! Är ledig imorgon, och ser verkligen fram emot min sovmorgon.. Natti natti!


Jimmy & Lola fick som de ville ;) Ishockey...

img_6263 (MMS)

Jimmy & Lola fick som de ville ;) Ishockey time, it is!


Torsdag = Mys med Jimmy & Lola :)

Såhär GLAD blir jag när jag har min Lola hos mig :) :) <3 <3 <3


Snart är det dags för lite grillat, mums mums!! Härliga torsdag :)

SHIT!! AVICII levererar!!

img_1940 (MMS)

SHIT!! AVICII levererar!!


Avicii ikväll :)

Taggade till tusen!!

22.00 är jag, Simon, Nina och Jimmy på Malmö Arena och dansar till AVICII :)







After Worken igår med tjejerna blev precis...

img_2880 (MMS)

After Worken igår med tjejerna blev precis som jag hade tänkt mig - perfekt! Rostbiff med stekta potatis och rödvinssås samt 3 goda cider till det, mums :) :) 4 härliga timmar på uteserveringen resulterade i massa roliga/konstiga samtalsämne ;) hihi.. Tack till er underbara för denna kvällen med er! Det är mycket jag tar med mig från samtalen igår, och jag vet att ni har så rätt så! Puss på er!


Idag har jag druckit kaffe och snackat ski...

img_9686 (MMS)

Idag har jag druckit kaffe och snackat skit med denna underbaringen!! <3 Älskade Kattis från Göteborg (Helsingborg)! Passade på att våldgästa henne i väntan på att mina "kollegor" skulle bli färdiga med dagens arbete :) Blir en kaffedejt med henne på måndag igen, längtar!! Snart dags för några timmar på hamnkrogen då! Att jag är ledig imorgon gör bara kvällen ännu bättre ;) Kan jag ju dricka 2 cider utan att ha dåligt samvete :P Idag är det en sådan perfekt dag! Vet precis vem/vilka jag har att tacka för det <3 Just för tillfället är det otroligt kul att vara "Sara Löfvendahl" ;) puss på er!


After Work på hamnkrogen :)

Idag är det After Work som gäller med 2 "kollegor" från min praktikplats :) Båda två tog examen för 1,5 år sedan och jobbar nu på samma ställe :) Kul! Sist vi var ute så var vi på hamnkrogen, och jag verkligen älskade det stället! Så det blir ett besök på hamnkrogen (kallas hamnpaviljongen av helsingborgare!) även denna gång :) Älskar deras uteservering, och närheten till hamnen!









För er som inte besökt hamnkrogen än.. Gör det!


Svar på fråga :)

Från Anonym:
jag undrar var du tränar? =) vill börja träna men tycker det är för dyrt i kävlinge

Svar:
Hejsan :) Jag tränar på timesportclub i Kävlinge. Ett perfekt gym, enligt mig! Fräsha lokaler, trevlig personal och ett stort utbud av olika pass :) Jag kan hålla med dig om att det är dyrt.. Jag betalar just nu 3900:- om året, och då har jag ändå studentrabatt! Kan tänka mig att det är dyrare för dem som inte har det. Dock tycker jag att det är värt sina pengar (för det mesta!) då gymmet är perfekt enligt mig! Sen beror det helt på vad man är ute efter.. Hade jag enbart varit intresserad av att lyfta vikter, så hade jag nog valt ett billigare alternativ. Men är man intresserad av att gå på pass, så är timesportclub definitivt ett super bra alternativ!

Allt handlar om prioriteringar.. Vad lägger du helst pengar på? :)

Tack för frågan, hoppas du blev klokare efter mitt svar :P


Inget BSB-inlägg idag :(

Sorry, men jag kommer inte att publicera något från konserten igår, ikväll.. Har haft upp över öronen att göra, och nu ska jag snart krypa i säng! Fick endast 5 timmars sömn inatt juh.. (men väl värt det!) Imorgon är det praktik mellan 08.00-15.30 och därefter väntas After Work med mina härliga "kollegor" ;) Måste även nämna att jag praktiserar bara imorgon också, sen är jag ledig ons-sön :) Gillas!!

Massa kramar till alla underbara därute! Ni vet vem ni är <3 <3 <3


Det där med att välja vitvaror..

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så är planeringen av ett kök inte särskilt lätt! Trixar med mått, jämför priser på vitvaror samt kollar golv.. Från början tänkte vi köpa inbyggnadsugn samt induktionshäll från IKEA. Vilken tur att vi har börjat jämföra priser lite överallt! På nätet är alla vitvaror mycket billigare, och kan skilja flera tusen jämfört med IKEAS priser!

Surfade in på Tretti.se och hittade detta:






Vi har sedan tidigare en vit kyl och frys från samsung inköpt hösten 2010. Vitvarorna är alltså bara 1,5 år. Det störiga i detta är att vi vill ha vit köksinredning, och är då kyl/frys vita så ser det kanske konstigt ut. Problemet är att vi inte har 17.000 att lägga på ett nytt kyl/frys paket, och speciellt inte när det bara är 1,5 år gamla. Antingen blir det att vi har vit köksinredning, med vit kyl/frys och en rostfri ugn, eller så blir det den vita ugnen här på bilden :) Vi är båda sugna på att köpa ugnen samt induktionshällen från samsung :)


Backstreet Boys och New kids on the block ...

img_5420 (MMS)

Backstreet Boys och New kids on the block levererade! Vilken kväll!! :) AWSOME på alla sätt och vis!! Lätt det bästa på länge :) Tänkte blogga ett längre inlägg om konserten imorgon! Hoppas att mina läsare har haft en lika bra söndag som mig ;) puss på er!!


BSB - Malmö Arena - Here we come!! :) :)

img_4654 (MMS)

BSB - Malmö Arena - Here we come!! :) :)


Jag saknar mitt hår!! ;(

Satt och tittade igenom lite gamla bilder från 2011 och hittade denna! Jävlar vad långt hår jag hade då! Detta fotot är taget När IDOL kom till Malmö Arena i höst. Det är konstigt det där.. När jag hade långt hår, förstod jag inte själv hur långt det egentligen var. Men nu när jag tittar igenom bilder, så reagerar jag direkt!

Jag saknar det.. Varför skulle jag vara så dum och klippa av mig 23 cm???!!!




DÅ = Hösten 2011


NU = Våren 2012

Vad tror ni att jag har lovat mig själv nu?! :P Jag ska inte klippa något på längden fram till min examensdag nästa sommar! Frisören har sagt att mitt hår växer som ogräs ;) Så det är jag glad för nu!! Oftast brukar ett hår växa cirka 1 cm i månaden = 12 cm om året. Mitt hår växer cirka 1,5 cm i månaden = 18 cm om året :) Så sparar jag längden nu, så borde jag ha "nästan" lika långt hår i Juni nästa år :)

7 timmar med Vera & Sonny resulterade i de...

img_2301 (MMS)

7 timmar med Vera & Sonny resulterade i detta: grillat, glass med chokladsås och hallon, bebisprat, godis, öl, cider, skitsnack, kaffe, promenad, tv-tittande och sexprat :) :) En perfekt beskrivning av kvällen! Tack underbara ni för idag <3 Nu är det dags att sova! Spännande dag väntas imorgon ;) Godnatt!


Har införskaffat mig en ny app på telefone...

img_7364 (MMS)

Har införskaffat mig en ny app på telefonen där man bland annat kan göra sådana här coola bilder :) Alldeles strax kommer Vera & Sonny (och bebisen såklart!) ;) Idag är det grillkväll som gäller hemma hos oss! Kanske slinker det ner en och annan cider också, vem vet :) Trevlig lördag allesammans!


Dop för finaste Leia idag :)

img_2349 (MMS)

Dop för finaste Leia idag :)


En fredagskväll med Becciz :)

Som jag skrivit tidigare så var fredagskvällen helt oplanerad! Det enda jag visste var att Jimmy ville titta på ishockey, men inte jag! Då kom Becciz med ett perfekt förslag :) Kaffe, vindruvor och nötter hemma hos henne! Var väl egentligen tänkt att jag skulle vara där i ca 2 timmar (typ), men tiden springer lätt iväg när man har det trevligt, och rätt som de var så var klockan över tolv :P (sorry gumman, men jag är egentligen ingen dryg j***l som håller mig kvar in i det sista) haha ;) Tack för sällskapet, och TACK för att du gjorde så att jag slapp hockeyn :)

Nu ska denna damen sova! Klockan ringer 08.00, alltså om mindre än 7 timmar (och jag som ville sova ut?) Sov så gott allesammans!!


Helgen 11-13 Maj

Äntligen är det fredag :) Har en ledig helg framför mig, vilket gillas skarpt!

Praktikveckan på Kullagården är nu över. Precis som jag skrivit tidigare så har det varit intressant och lärorikt att "testa på" ett nytt yrke! Jag har lärt mig massor på bara 1 vecka :) Möjligheten finns (kanske) att jag kommer jobba som biståndshandläggare i framtiden, vem vet :)

Som sagt, fredag idag och planerna är att jag och Jimmy strax ska köra till Willys och veckohandla! Har en del matvaror som bara finns där som jag behöver. Därefter ska vi hem till Mamma och Lars, då det är dags för ännu några timmars köksplanering :) Jimmy kommer troligtvis att spendera kvällen i soffan framför hockeyn, och självklart unnar jag honom det! Tveksam på vad jag ska hitta på under tiden, då jag är NOLL intresserad av sport.. Kanske blir det att jag sitter där med honom tillslut ändå :P Vi får se!

Lördag

12.00 är det dop för Jimmys systerdotter Leia :) Eftersom Jimmy är fadder till flickan så ska vi infinna oss i kyrkan redan vid 11.30 för lite förberedelser. På kvällen kommer finaste Vera och Sonny hem till oss på grillat :) God mat, god dricka och härligt sällskap = en perfekt lördag!! :)

Söndag

13 Maj har äntligen kommit!! Wiihhoo :) 15.00 anländer Sara och Rebecca! Först ska vi äta något gott och pimpla kaffe :P 18.00 ska vi infinna oss på Malmö Arena för att se New kids on the block and BACKSTREET BOYS!! Nostalgi till max! Nu i veckan så har jag skapat en BSB-spellista på spotify :) Kan säga som såhär: Backstreet Boys har gjort mååånga bra låtar, och dem ska vi dansa till på söndag :)






En perfekt ledig helg med andra ord!! :)


Vem är ni, alla läsare? :)

Min blogg var enligt statistiken väldigt intressant igår :) :) 102 läsare och jag vet endast vem 20-30 av er är! Vem är alla ni andra? Det skulle varit jätte skoj för mig om ni hade velat slänga iväg en kommentar, och berätta varför just du har fastnat för min blogg :)

Snälla läsare, det hade ni väl kunnat göra? :)




Torsdag

Praktiken på Kullagården gick strålande även idag :) Det har verkligen varit intressant och lärorikt att gå med biståndshandläggaren där! Mycket information och massor med nya saker att lära sig, det gillas!!

Body pump passet var även de lika härligt som alltid! Hade sällskap av både Rebecca och Sara idag, och vilket pass kan bli tråkigt då? :P Längtar som attans till söndag!! Då är det Backstreet Boys och New Kids On The Block i Arenan :) :) wiiee!!

Kvällen har bestått av Let's Dance och köksplanering :) mys mys <3

NU: Sängen...


Snart dags för 1 timmes body pump ;) Ska b...

img_3725 (MMS)

Snart dags för 1 timmes body pump ;) Ska bli skönt att sätta musklerna i arbete!


Dagens lunch :)

Tonfisk med sallad och ett ekologiskt knäckebröd! Nu är jag riktigt hungrig, så de ska bli gott med mat :)


Säga vad man vill, men Anton Hysén är nog ...

img_4500 (MMS)

Säga vad man vill, men Anton Hysén är nog en av Sveriges hetaste killar! Sorry Jimmy, men du vet vad jag tycker ;) haha


Verkligen hög tid med en slint och klipp!

img_1545 (MMS)

Verkligen hög tid med en slint och klipp!


Vissa dagar är jobbigare än andra..




Thailand - 7 månader kvar!!

Nedräkningen har börjat!! :) Idag är det exakt 7 månader tills vi sitter på planet till Thailand - Bangkok - Pattaya!! Just nu känns det som en evighet, men rätt som det är så har hösten kommit och då är det inte lång tid kvar :) Ska bli underbart!! 3 Härliga veckor tillsammans med underbara människor <3


Hamnen


Pattaya beach


Pattaya Beach och Pattaya city

Jag vill ha!

Dessa kläder hade passat perfekt i min garderob ;)




Jag har börjat älska orange!! Sjukt cool färg :)

Alla kläder är från Gina Tricot och kostar 99:-/st

Positiv feedback på träningen :)

Passet idag var grymt! Kämpade lika hårt som vanligt, men kanske en aning mer idag! Fick i alla fall beröm av instruktören vid 2 stationer, och det är ju bra :) :)

"Jädrans vilket tempo du håller med bollen, super bra jobbat!" :P

Älsklingen är just nu ute och springer, och under tiden tänkte jag passa på att ta en varm dusch! När han kommer tillbaka blir det mys i soffan och därefter sängen (innan kl 23.00, Sara!!) Har en tendens att somna alldeles försent numera..

Imorgon väntas praktik: 08.30-15.00

På kvällen blir det grillning med tjejerna hemma hos Eve :)

Wiiii!

Jag är grym!! :P

Världens bästa flickvän om inget annat ;)

Vill man så kan man, helt enkelt!

Om en timme är det dags för Funktionell träning :) Ska bli skönt att sätta musklerna i arbete! Igår blev det en timmes powerwalk och idag funktionell träning :)




<3 Zindra <3









 

Vad skulle jag gjort utan dig min älskade lilla fis!? <3

Till vintern blir du 8 år, STANNA TIDEN NU!!


Våra grannar har katter.. Katterna skiter ...

img_1906 (MMS)

Våra grannar har katter.. Katterna skiter i våra rabatter.. Igår plockade vi bort en hel plastpåse med kattskit.. Idag när jag kommer hem möts jag av detta!!! Nu jävlar är det krig!! Kattjävlar, eller ska man säga grannjävlar?! Jag är arg! Hade vi velat ha kattskit i våra rabatter hade vi köpt en egen katt.. Så de så!


Vilken härlig ledig dag jag och Jimmy har ...

img_0702 (MMS)

Vilken härlig ledig dag jag och Jimmy har haft tillsammans idag :) Först blev det trädgårdsfix och runt 13.00 körde vi till Lund.. Var både på Media Mark, Elgiganten, Plantagen och Rusta :) Köpte bland annat en ny (stor!!) dörrmatta och nya blommor till köksfönsterna! Blev såå nöjd :) Ikväll blev det ännu mer trädgårdsarbete + ett kaffebesök av Mamma :) Nu ska vi kolla ett avsnitt Alcatraz och därefter är det dags att snarka! Hoppas att mina läsare har haft en underbar helg :)


Det börjar ta sig :) :)

img_9949 (MMS)

Det börjar ta sig :) :)


Ledig söndag och trädgårdsfix på schemat :...

img_7538 (MMS)

Ledig söndag och trädgårdsfix på schemat :) En femma per maskros hade i vår trädgård gett några hundralappar :)


Kär & Galen :) :) Du gör mig till den lyck...

img_5058 (MMS)

Kär & Galen :) :) Du gör mig till den lyckligaste i världen!! Varje dag skämmer du bort mig med kärlek i massor <3 Älskar dig min Jimmy!!


ÄNTLIGEN!! Thailands resan är bokad och ja...

img_4230 (MMS)

ÄNTLIGEN!! Thailands resan är bokad och jag är sååå glad!! Den 9 december till den 30 december kommer jag, Jimmy, Simon och Nina tillbringa all vår tid i paradiset :) Det kommer med all säkerhet bli en underbar resa, med massor av äventyr och nya upplevelser! Alla bitar faller på plats, och jag känner mig som den lyckligaste i hela världen <3 Jag och Jimmy har köpt en super fin lägenhet, som innan årets slut kommer vara vårt drömboende.. Vi ska resa på vår första långresa till vintern tillsammans med härliga människor samt att vi har massor med planer därefter :) 2012 är ett bra år!! Nästintill det bästa året på länge :)


En härlig fredag...

... blev det visst till slut!! :) :)

Dagen började med en visit av Mormor och Kjell, därefter var det dags att inta IKEA för planering av vårt kommande nya kök :) planeringen tog cirka 4 timmar, och nu är vi nästan helt klara med det! Satan vad lång tid det tar när man sitter där framför datorn.. Det är inte lätt att bestämma hur man ska ha det. Jag menar, det är inte en enkel klädlösning man ska komma på. Ett helt kök ska planeras in i mista detalj med: vitvaror, lampor, täcksidor, passbitar, handtag, luckor, lådor osv.. Trodde att vi skulle beställa köket igår, men vi måste kolla upp en lite saker först, så de får vänta 1 vecka till! Är i alla fall nöjd med att det bara blev 1 litet tjafs mig och Jimmy emellan, trots två viljor ;) Inte dåligt tycker jag!

Kvällen spenderades med Simon och Nina :) Jag kan säga som såhär, den avslutades på ett väldigt bra sätt!! ;)

Idag är det jobb på gruppboendet som gäller mellan 07.30-21.00.. Puuhh, ett långt pass! Men det ska nog gå bra :) 21.00 ska jag hem och mysa med mitt hjärta framför ett avsnitt Alcatraz!

Trevlig lördag allesammans :) :)


Ibland, så bara vet man...

img_6806 (MMS)

Ibland, så bara vet man...


Premiär för cykeln idag!! Nu finns det ing...

img_0804 (MMS)

Premiär för cykeln idag!! Nu finns det inga ursäkter längre, inte idag i alla fall! Jag har gott om tid och solen skiner :) Ser nästan fram emot att få cykla, konstigt nog :P


Ny praktikplats för en vecka :)

Då har jag praktiserat min sista dag på Socialtjänsten fram till måndagen den 14:e Maj :) Hela nästa vecka ska jag få gå med en biståndshandläggare inom äldreomsorgen :) Ska bli spännande att testa på något nytt! Har bara hört positiva saker om biståndsjobbet av socialsekreterarna här på socialtjänsten! Många av dem har haft ett biståndsjobb som "första jobb" efter examen.. Vi får se, det kanske jag också kommer ha!

Ikväll är det Body pump som gäller :) Mellan 18.00-19.00 ska musklerna få arbeta :P 

20.00 är det mys i soffan med min älskling framför Let´s Dance!!

Puss & Kram


En riktig fotbollsspelare ;)

I tisdags, när solen var framme passade vi på att njuta ute i trädgården :) Det blev givetvis en "'match" också, då zindra älskar när man sparkar bollen mot henne! Haha :)


Du & jag <3 <3 <3




Dagens Sara :) Efter 5 lediga dagar från p...

img_7113 (MMS)

Dagens Sara :) Efter 5 lediga dagar från praktiken är det nu dags att inta Helsingborg igen! Det blir dock bara 2 arbetsdagar denna vecka, då jag är ledig på fredag :) Dessa två arbetsdagarna är fulla av skrivande, och hoppas att jag har fått gjort vad jag ska tills torsdag 15.30! Ikväll väntas kalas för Ilonas pojkvän Josef :) Hinner knappt komma hem, förren det är dags att bege sig igen :) Trevlig 2:a Maj på er :) :)


1 Maj idag och SOL = underbart!! Kvällen i...

img_3737 (MMS)

1 Maj idag och SOL = underbart!! Kvällen igår var perfekt! God mat, god efterrätt och underbart sällskap :) Tack Rebecca och Sara för en härlig Valborg med er <3 Dagen idag har bestått av städ, tvätt, bus med Fisen och lite fix i trädgården :) 15.30 börjar denna damen jobba, vilket jag nästan ångrar idag! Men men, bara att bita ihop och ta sig igenom kvällen!


RSS 2.0