<3 Mys <3


Nu är ljusstakarna uppe :)

Trots att vi ska vara borta hela julen så är det ett måste med lite julpynt ändå :) Ljusstakarna är uppe, och Jimmys gran har även den fått komma upp! Mys :) På tal om julen så har vi faktiskt köpt med oss lite sill till Thailand, så när det är julafton har vi det + kokta ägg att gotta oss med! :) Dags att krypa ner i soffan under filten.. Soo long!


Snart blir det massa mys <3

Nu har jag snart avverkat fredagens alla måsten! Detta har jag gjort:
 
Tömt diskmaskinen
 
Plockat undan tvätt
 
Tvättat 2 nya maskiner
 
Pluggat
 
Långrunda med Zindra
 
Dammsugat hela lägenheten
 
Powerwalkat
 
Nu ska jag snart hoppa i duschen för att sedan invänta Jimmy <3 Nu har han gått på 4 veckors semester!! Lyxlirare ;) Idag ska vi laga en god middag tillsammans, mysa i soffan framför X-factor och bara njuta av att det är fredag!! :) Det gäller att ta vara på timmarna, innan han åker! <3 <3 <3
 
 
 
 
 

Att uppskatta det man har <3

 
Kan ni också komma på er själva emellanåt, med att tänka att:
 
"Det skulle jag också vilja ha"
 
"Den kroppen hade jag också velat ha"
 
"Det hade jag också velat göra"
 
"Varför kan jag inte få ha det så?"
 
Precis som texten ovanför lyder så är det genom att uppskatta det man har som man finner verklig lycka! Varför ska man tnka på allt man inte har, eller allt man inte kan göra? Energislukare om något! Men varför är det så svårt?! Om jag är riktigt ledsen/irriterad över någonting, och hade velat att saker var på ett annat sätt, eller velat ha det jag inte kan få, så är mina vänner/pojkvän & familj några som hjälper mig att komma på andra tankar! <3
 
För sanningen är den att jag har:
 
En underbar sambo/pojkvän som alltid ställer upp för mig och som alltid visar mig kärlek och vad jag betyder för honom. Utan dig och Zindra hade livet varit totalt meningslöst!!
 
En kärleksfull och härlig familj som jag älskar mer än ord kan beskriva!!
 
Vänner som alltid finns där för mig, och som stöttar mig till 110% i allt jag gör.. Ni hjälper mig i de svåraste stunder och ni finns även där och delar skratt och glädje tillsammans med mig <3
 
Snart en högskoleutbildning och kommer under 2013 jobba med det jag länge drömt om!
 
En fin lägenhet, som jag och Jimmy tillsammans har gjort till vår <3
 
Världens mest underbara och sötaste lilla fis <3
 
Hädanefter ska jag sluta och tänka på vad jag kunde haft, eller vad jag kunde gjort osv.. Jag har bara ett liv, och jag tänker absolut inte sitta där, 80 är gammal och titta tillbaka på livet och önska att jag kunde levt/gjort annorlunda!! Nu är det dags att börja uppskatta det jag HAR <3
 
<3 Tack till alla människor som finns i mitt liv <3
Ni gör varje dag speciell och minnesvärd!
 

Nedräkning - Thailand :)


Torsdag

Torsdag idag, vilket innebär att jag endast har en dag kvar, tillsammans med Jimmy innan han åker :S Känns en aning skumt, då vi aldrig varit ifrån varandra mer än 1 dag/natt.. Så, konstigt kommer det definitivt att kännas! Men självklart är det "nyttigt" för förhållandet också :) Vi ska juh ändå tillbringa tre veckor i värmen tillsammans därefter, så egentligen gör det inte så mycket! Vet inte om jag hade varit ett roligt sällskap i vilket fall, om han nu varit hemma.. Kommer att fokusera på uppsatsen till 110%, och antar att jag hade känts en aning disträ.. Så detta blir bra! :) Kommer dock sakna honom enormt mycket.. Älskade sambo/pojkvän!! <3 <3 <3
 
Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen.. Imorgon har jag hemmastudier, och för att få gjort så mycket som möjligt gäller det att vara utvilad! tror att jag även hinner klämma in lite träning också :)
 
Natti Natti :)
 
Ps: TACK underbara du för hjälpen idag, och för att du alltid ställer upp <3

Tips på en god middag :)

Idag hade Celie tagit med sig lunch till oss :) Jag blev positivt överraskad! Maten var sjukt god, ock detta är verkligen något jag kan tänka mig att lägga till på vår meny ;)

Ingredienser:

- Svart ris
- Findus Thai-veggie biffar
- crème fraîche
- Sweet chilli sås

Serveras med en god sallad! :)


True story!


Min onsdag

Även denna dagen har gått i ett! Plugg med Celie mellan 08.30-15.00 och därefter begav jag mig till gymmet! Idag fick jag fint sällskap av Becciz och efter en stund anlände Sara J och Eve också :) Träningen avslutades med Sara J:s egengjorda cirkelträning! 1,5 timmes på gymmet med sällskap varenda minut, kul! :) :)

Efter träningen begav vi oss till lödde! Dags för inhandling av maten till Thailand.. Känns skönt att ha det gjort, då ännu en sak kan strykas från "att göra listan" :) Annars så har kvällen bara bestått av slapp i soffan och testning av Skypen!

Japp, det var min dag det :)

Natti Natti allesammans <3


Mycket att fixa innan resan!

Snälla någon, stoppa tiden för ett ögonblick!!
 
Just nu känns det som att allt är kaos :S Jag har så mycket jag ska hinna med innan resan, och den närmar sig alldeles för snabbt! Aldrig någonsin har jag känt en sådan inre stress över saker som ska fixas, som nu.. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte till! varje dag sitter jag med uppsatsen till minst 16.00, och därefter ska man hinna träna, laga middag, duscha och förbereda inför dagen efter. När jag har gjort allt detta brukar jag ha ungefär 1 timme "till mig själv" på kvällen, men oftast innebär även den timmen plugg.. Imorgon kväll ska det handlas till resan och på torsdag är vi utbjudna på middag av Jimmys mamma.. Det var de dagarna!
 
Sen är det fredag, vilket innebär att Jimmy åker till Gran Canaria tidigt på lördag morgon (tror han skulle gå upp vid 02.00). Han har inte haft det lätt nu i veckan :S Packat till två resor samtidigt! Detta har han varit tvungen att göra pågrund av att han är hemma hos mig igen lördagen den 8:e december på kvällen.. Det betyder även att vi åker till Thailand på söndagen den 9:e och åker hemifrån redan 07.00 på morgonen.. Ingen tid för honom att packa där inte!
 
Puuhh.. Mycket man ska hålla reda på, och mycket som ska planeras!
 
Men mitt i allt detta känner jag även en otrolig LYCKA!! Det går bra med uppsatsen :) Vi kommer en bit på vägen varenda dag! Om cirka 12 dagar reser vi till Thailand, och äntligen får vi chans att vila upp oss! :) Innan resan har jag även några dejter inbokade med vänner, och de ser jag fram emot något enormt!! Först ska jag träffa Fanny den 5:e december och sedan mina kävlingetöser den 7:e december <3 <3 <3
 
Så ligger det till.. Dags att plugga lite igen! :P
 
 

Dagens träning avklarad :)

Jag vet inte vart jag fick min energi ifrån, men idag gick det strålande på crossen! Hög hastighet, längre distans och fler brända kalorier, det gillas!! :) Vissa dagar är bättre än andra, och idag var det en sådan dag! Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, och därefter fixa till kvällens middag.. Soo long!


Från en underbar film <3


Kettlebell i vanlig ordning :)

Dagen idag har hittills bestått av plugg! Vi har kommit ytterligare en bit i vår uppsats, och det kändes skönt idag när Celie åkte hem, pga en bra arbetsdag! När hon hade åkt lagade jag mig lite middag.. Därefter körde jag hem till Becciz för lite flabbkaffe :) Nu sitter vi här och inväntar vårt träningspass som börjar om 40 min! Det ska bli kul med kettlebell, verkligen en ny favorit :) Hur ska jag klara mig utan våra måndagsträningar i 4 veckor??!! :S Nä, lite mer kaffe och därefter ska det taggas ;) Soo long!


True story!

 

Veckans träning

Denna vecka måste vara den sämsta på länge! Sen jag startade min träningsperiod har jag inte tränat så lite och samtidigt syndat så mycket på någon vecka tidigare.. :S Detta är inte bra! Kan man lägga skulden på den jävla förkylningen jag hade tidigare i veckan?! När den väl "flög på" mig, så blev jag totalt utmattad.. Ska egentligen vara glad att jag ens orkat ta mig ut på promenader under de dagarna. Men lusten för att äta rätt försvann samtidigt som jag blev dålig.. Jag orkade inte ens bry mig på om jag hade frukt osv hemma.. Fanns där ingen frukt i kylskåpet, ja då blev det ett choklad på kvällen istället.. Jag avskyr när jag gör så!! Ändring på det!
 
Veckans träning:
 
Måndag: Kettlebell 50 min
Biceps 12x3 + Mage (med vikt) 15x3 + Triceps 15x4 (olika vikter, uthållighet!)
 
Tisdag: VILODAG
 
Onsdag: Powerwalk 1 timme
 
Torsdag: Lättare promenad 1 timme
 
Fredag: Lättare promenad 1 timme
 
Lördag: VILODAG
 
Söndag: VILODAG
 
Imorgon är det måndag, och start på en ny vecka! Min förkylning är nästan helt borta och jag känner mig fit for fight igen :) Jag kan säga som såhär: nästa evcka kommer inte att bestå av tre vilodagar i alla fall! Nu tänker jag köra järnet de sista två veckorna! Synda en gång i veckan och träna minst 5-6 ggr :)
 
Ser fram emot kettlebell med Rebecca imorgon :) :) Då jävlar ska det svettas!
 
 

Min heting!! ;)


Bakissöndag!

Jädrans vilken rolig kväll det blev igår :)
 
Sara J bjöd på lite förfest innan det var dags att bege sig till Hilde! Väldigt trevligt :) Både jag och Rebecca blev lite halft kära i alla hennes skor ;) Vi båda var juh tvungna att testa! My lord... Kunde jag ta ett steg, så var det allt! En eloge till henne som faktiskt kan gå och dansa i dem! Vid 20.30 tog vi taxi till Hilde, och därefter var festen igång!! Mycket skratt, mycket dans, god dricka och underbara människor :)
 
Längesen jag hade så kul faktiskt!
 
När vi kom hem igår, mådde ingen av oss särksilt bra :S Som tur är mådde vi mycket bättre imorse! Idag fick det bli rostemackor med oboy till frukost, vilket funkar utmärkt när man är bakis! Hela förmiddagen/eftermiddagen har vi legat i soffan och slappat.. Kollade på filmen: Crank :) Hade inga höga förväntningar i början, men jävlar vad den var bra! Verkligen en sevärd och spännande film :) Till middag idag fick det bli en 1/2 pizza.. Ingen bra mat om man vill ha ett bra samvete, men gott var det!
 
 
Nu ikväll (när vi piggnat till) har vi även hunnit med en städning av lägenheten!
 
Nu är det dags för en varm dusch och därfter SOLSIDAN :)
 

Tack ALLA för en sjukt bra kväll :)


Redo för party!


Puss!


Att lära känna nya människor :)

Jag är så innerligt glad att jag valde att skriva uppsatsen tillsammans med Celie :) Hade aldrig kunnat tänka mig en bättre pluggkompis faktiskt! Det sköna med oss är att vi kan vara dödligt allvarliga, arga, frustrerade, glada, fnittriga, och bara allmänt utflippade! Idag har det varit en blandning av alla dessa känslor faktiskt! Men gud vad vi har skrattat :) Ingen förstår mig, som henne, just i detta läge!! :P Tack gumman för att du finns och för att du valde att plugga på Socialhögskolan (och kom in!!) vårterminen 2010!!
 
Känner ett lyckorus i kroppen när jag tänker på skolan och alla underbara människor jag har träffat där! Tänk om jag inte kommit in, vårterminen 2010?! Då hade jag troligtvis inte känt någon av er ;( Allt händer av en mening, och det fanns verkligen en mening med skolan just det året! Tack gode gud för det :)
 
Jag har fått vänner för livet tack vare plugget! 
 
Fanny & Celie, mitt hjärta klappar lite extra för er <3 <3 <3

Bara för att det är fredag! ;)


Dagens Sara :)

Äntligen är det fredag :) En av veckans bästa dagar!! Just nu är jag påväg till Celie, dags för ännu en dag full av plugg.. 15.30 i eftermiddag håller jag HELG :) :) Ikväll väntas det MYS! God middag, slapp i soffan och X-factor <3


True Story!


Promenad i mörker - check!

Idag har jag övervunnit min rädsla av att promenera ute i mörker!! :) Mina planer från början var att jag skulle styrketräna idag, men eftersom jag fått en förkylning så hoppar jag det. Var inne och läste på ett forum ang styrketräning när man är förkyld.. Det rekommenderades inte då man är svagare och genom det inte orkar hålla samma tempo som när man är "frisk", samt att man enbart är egoistisk genom att man lätt smittar andra friska själar! Så idag fick det bli en lätt promenad utomhus istället :) Höll ett lägre tempo än vanligt.. Jag mådde nästan bättre när jag promenerade än när jag sitter hemma! Det var i alla fall skönt att röra på sig lite samt rensa tankarna! Frisk luft hjälper mot det mesta faktiskt :P Vad kan jag säga om mörkret då? Sålänge jag promenerade där det var upplyst, så kändes det bra! :)

NU: Mat!!<3 Evig kärlek <3


Träning som ger resultat :)

Jag gillar att man kan skymta musklerna i armarna, även i avslappnat tillstånd :D Det är ett bevis för mig, att all styrketräning de senaste månaderna gett resultat! Det är cirka 2 veckor kvar av min träningsperiod, och det ska bli spännande att se det slutgiltiga resultatet! Förutom vägning och mätning ska jag göra en kroppsanalys på gymmet. Det ska bli kul att se om resultatet även har förbättras där :) Det var ändå 1 år sedan jag gjorde en sådan sist! Under mina 3 veckor i Thailand ska jag vila upp min kropp.. Kanske blir det en och annan powerwalk (i värmen!) men mer än så tänker jag inte träna. Får ta tag i träningen igen när jag kommer hem från resan! År 2013 kommer att bli ett bra år, och jag har bestämt mig för att ha den efterlängtade kroppen till beach 2013 ;) Ingen omöjlighet, om det fortsätter att gå så bra som det gjort nu!

Nä gott folk, dags att hoppa i kläderna! Idag väntas det plugg hemma hos Celie :) Trevlig torsdag på er!


Min dag

Denna onsdagen har i stort sett bara bestått av plugg, träning, dusch, matintag och kaffe! Känner mig helt slut i knoppen nu.. Längtar innerligt efter min lediga helg, som infinner sig på fredag eftermiddag.. Jag behöver den! Fredagen kommer att bestå av mys (i vanlig ordning) och lördagen av FEST :) Nu är det ett tag sedan jag drack, så det ska bli sjukt gott med en kall cider på lördag ;) Men innan dess ska först 2 pluggdagar "betas av".. :S Varför känns det som att allt går emot en ibland??

Dags att sova... Natti!


Mitt pluggsällskap :)


Äventyret = En tripp till Ullared :)

Idag har jag och Becciz varit i Ullared och shoppat loss!! :) Tror inte att vi har varit där tillsammans tidigare, så det var skoj :) Körde hemifrån vid 09.00 och var framme strax efter 11.00, perfekt då vi bara kunde gå rakt in! Vi båda hade nog planer på att vara hemma "i tid" idag, men så blev inte fallet.. Runt 20.00 körde vi från Ullared! Helt sjukt, har nog aldrig varit där sålänge tidigare..! Handlade för cirka 2500:-, och jag är nöjd med alla mina köp!

Tack för en härlig dag med mycket skratt, ömma ben och axlar samt roliga samtalsämne ;) Haha!!


Dags att bege sig ut på äventyr :)


En sjukt bra måndag!!

Det har verkligen varit en BRA dag idag! Detta har jag hittat på:
 
- Sovmorgon till 08.00
 
- Ätit en god frukost
 
- Haft lillebror på kaffe och sällskap <3
 
- Pluggat 4 timmar
 
- Druckit kaffe med Lola och Becciz hos mig <3
 
- Ätit middag med Jimmy
 
- Dammsugat lägenheten
 
- Kettlebellpass med Becciz :)
 
- Dusch
 
- Plugg
 
- Soffmys med Jimmy <3
 
 
Nä gott folk...
Bäst att jag får min skönhetssömn så att jag orkar med dagen imorgon ;)
 
Natti Natti :)
 
 

Kvällssnacks :)


Härligt med träning!! :)

Idag var det ett grymt kettlebellpass! Roliga övningar, och sten hårt.. Det ska kännas, och jävlar vad det kändes :) Efter kettlebellen blev det ytterligare övningar på mage, biceps och triceps! Nu kan jag med gott samvete ha min vilodag imorgon :) Tack Becciz för ett härligt och peppande sällskap!!


Frysrensning - Dagens middag!


Bästa SIS 26 år idag!! :) <3 <3 <3

Ja må du leva.. Ja må du leva.. Ja må du leva uti hundrade år!! Ja visst ska hon leva.. ja visst ska hon leva.. Ja visst ska hon leva uti hundrade år!! Hipp Hipp hurraaaa :) :)
 
Ett stort grattis till SIS på hennes födelsedag! Jag tror att jag har gratulerat dig cirka 16 gånger nu, och fler ska det bli :) :) Hoppas att din dag blir underbar <3
 
 
 
 
 

True Story!

 
 
..... Sometimes ..... Somedays ..... I miss you soo much, that it hurts .....

Dagen idag + Veckans träning :)

Idag har jag som sgat jobbat mellan 07.00-13.30. Därefter blev jag upphämtad av Jimmy och vi begav oss till Lund för att käka ute.. Det blev Thaimat, sjukt gott! 15.00 infann vi oss hemma hos Ilona och Josef! Premiär för mig att fås e deras lilla tös idag <3 Så liten, så söt och såå underbar! Det blev massor med bebisgos och det bjöds även på massa gottigheter! tack för en trevlig eftermiddag med er alla tre <3
 
 Jag håller även på att sammanställa alla mina handlelappar som jag har överallt! Olika handlelappar för olika affärer! Det är mycket att tänka på och som ska inhandlas när man ska resa iväg i tre veckor, speciellt när man är tjej ;) Idag är det exakt tre veckor tills vi åker! För att ge svar på Emmas kommentar som hon skrev häromdagen: Japp, både Nina och Simon ska med :) Ingen är gladare än vi, då omständigheterna kunde orsakat något annat! Förutom att sammanställa mina handlelappar har vi även tittat på Solsidan :) Ett måste på söndagar! För att summera denna helgen så får jag allt säga att den varit bra från böran till slut, trots att jag har jobbat! I fredags umgicks vi med våra vänner, igår hade jag och Jimmy en myskväll tillsammans och idag har vi fått vår dos av bebis <3 Hoppas att nästa helg blir minst lika bra! En vän ska ha födelsedagsfest på lördagen och som det ser ut nu lutar det åt att vi ska dit :) Blir nog skoj, som tusan!Veckans träning:
 
Måndag: Kettlebell 50 min
 
Tisdag: Powerwalk 1 timme
 
Onsdag: Powerwalk 1 timme
 
Torsdag: Blandad styrka 60 min
 
Fredag: Crosstrainer 40 min
 
Lördag: Blandad styrka 60 min
 
Söndag: VILODAG
 
Denna vecka känner jag mig NÖJD med träningen :) Dock känner jag mig mindre nöjd med det jag stoppat i munnen :S Har syndat 2 dagar, vilket inte gillas! I lördags åt jag godis och idag åt jag kladdkaka hemma hos Ilona och Josef.. Inte nyttigt, men gott har det varit ;) Nä gott folk, dags att krypa i säng.. Natti!
 

Bebismys i Malmö <3


Jobb med Becciz :)

Idag är det jobb som gäller: 7-13.30 och därefter ska vi bege oss till Malmö :) I eftermiddag ska det mysas massor med Ilona och Josefs lilla tjej <3 Känner mig på bra humör idag :) Jobbedagen känns inte alls lika "betungande" som det annars kan göra.. Det är alltid roligare att gå till jobb när man vet att man jobbar tillsammans med en av sina närmsta vänner :) :)Dåligt samvete :S

Jag har bestämt mig i samband med starten av min träningsperiod att jag ska få synda 1 gång/vecka! Det tar mig kanske längre tid att nå mitt mål, men om jag inte får synda alls, så lär inte träningsperioden bli särskilt långvarig.. Dock har jag alltid sjukt dåligt samvete när jag tryckt i mig skit, trots att jag gör det så sällan numera... :S

Idag har jag haft min "ätar-dag".. Åt en god middag tillsammans med Jimmy och avslutade den med en god efterrätt! Senare blev det även intag av choklad och lite chips.. Nu ligger jag här i sängen med en uppsvälld mage och ett dåligt samvete :( Samma sak varje vecka, och ändå fortsätter jag att äta de dagarna som jag bestämt mig för att det är okej att synda.. Jag vet juh innerst inne att det bara är gott för stunden och att varken mitt samvete eller mage uppskattar intaget av allt onyttigt.. Om jag tänker på det ur en annan synvinkel, så kan jag tycka att det är helt okej att äta lite onyttigare en dag i veckan, då detta hjälper mig att avstå de andra sex dagarna.. Ilandsproblem deluxe!

Mina tankar, såhär på kvällskvisten...


Nedräkning - Examen :)

När jag skaffade mig denna app var det 230 dagar kvar till examen.. Nu är det "bara" 200 dagar kvar!! 30 dagar har redan passerat, och jag tycker att tiden går snabbt! Men inte mig emot :) Har så mycket att se fram emot de kommande månaderna :) Bland annat: Thailandsresan, Johan Glans live, födelsedagar/fester m.m :) Är så glad för att jag är jag och får chansen att leva detta liv.. Mitt liv!! <3

Nu är snart denna jobbedagen över och jag ska cykla bort till gymmet och köra ett pass styrka! Soo long!


Härlig inledning på helgen :)

Idag har vi haft våra fina vänner Jennie & Johan hos oss :) Kvällen har varit bestämd sedan ett tag tillbaka, och vi är glada att vi lyckades få till en dejt till innan resan!! Vi har mumsat på massor med frukt, ätit naturgodis, druckit kaffe och öl samt kollat på X-factor :) Självklart blev det lite Thailands-snack också ;) Om cirka en vecka åker de till Thailand, och jag måste säga att vi är lite smått avis på er :) Vi vill också åka nu juh! Men om lite mer än tre veckor träffas vi utanför Mike Shoppingmal (18.00!! Haha), och har därefter 3 dagar tillsammans i paradiset.. Satan i gatan vad jag längtar!!

Tack för många skratt och en super duper mysig kväll med er :) :) Kul att både Wilma och Zindra också älskade ert sällskap ;)

Nu kallar sängen.. Jobb imorgon: 07.00 :S Becciz, vi ses där PIGGA och VAKNA?! Vakna lär vi juh vara, men pigg det kan jag säga redan nu att jag inte kommer vara... Natti!
Nedräkning - Thailand :)


Dagens Sara :) Dags för hemmaplugg!


Frukt & Grönsaker <3

Ohh vad jag älskar när dessa lådor i kylen är påfyllda!! Nu har vi handlat frukt och grönt så att det räcker hela helgen i alla fall :) Imorgon väntas det fredagsmys med Jennie & Johan, och en frukttallrik ska vi nog kunna komponera ihop ;)

Idag har jag brukar allvar med plugget till 100%. Äntligen har jag läst ut avhandlingen, och sammanställt det viktigaste i ett annat dokument! Efter plugget städade jag toaletterna, och begav mig sen till gymmet. Idag blev det 60 min styrketräning, love it :) :) När jag kommer hem har Jimmy överraskat mig ordentligt! Han fick "i uppgift" att damma, så att vi sedan kunde dammsuga tillsammans när jag kom från träningen.. På den 1,5 timmen har han både dammat och dammsugit hela lägenheten :) Tack älskade Jimmy!! En bättre sambo/pojkvän än dig finns inte <3

Nu har jag intagit mitt protein och ska hoppa i duschen... Några timmar i soffan sen, hade inte skadat!


True story!


Tack för idag!! :) :)

Kvällen blev precis lika mysig som jag tänkt mig :) Till middag serverades det kött med potatis, brysselkål och sås! Därefter blev det kaffe, skitsnack, titt på gamla filmer på datorn (minnen!!), ögonbrynsplock, presentöppning, melon och fotboll :) Tack SIS för kvällen med dig <3 <3 <3


Onsdagsmys med Sara <3

Idag kommer det att vara onsdagsmys på hög nivå här hemma :) Om en liten stund anländer SIS, och då ska vi sätta igång med maten som vi ska äta ikväll.. Därefter blir det kaffe, mys, gottigheter och fotboll (?!), haha :) En kväll jag sett fram emot länge!! Ska bli super trevligt att få umgås med min andra hälft!
 
<3 <3 <3 + <3 <3 <3 <3 <3 <3 + <3 <3 <3 + <3 <3 <3 <3 + <3 <3 <3 <3 !!!!
 

Dagens mellanmål :)


Höra vs Lyssna

Satt och funderade på dessa ord ikväll.. På termin 4 fick vi lära oss hur man samtalar med andra människor, och att det är viktigt att inte bara "höra" på personen utan också "lyssna".. Jag har aldrig tänkt på dessa ord som skilda från varandra, men efter den terminen förstår jag skillnaden. Att bara sitta och höra på någon/något, är att egentligen inte ta till sig det som sägs, eller ens försöka förstå/sätta sig in i det personen berättar. Att verkligen kunna sitta ner under ett samtal och kunna lyssna är en stark egenskap som inte alla människor ber med sig. Det är en konst att kunna lyssna och få andra människor att känna sig "lyssnad på".. Det är viktigt att i samtal med andra människor bära med sig detta, och försöka att göra samtalet så bra som möjligt.. Vad är det jag berättar "värt" om den personen jag berättar det för bara "hör" vad jag säger?!
 
Hur märker man då om någon är en bra lyssnare? Detta är självklart individuellt, men utifrån mig själv och hur jag känner det så är en person som lyssnar en som verkligen vill sätta sig in i det jag berättar. Han/hon visar ett intresse av det jag berättar och försöker att förstå och ställa "motfrågor" till det som sagts.. Motfrågor är kanske inte det rätta ordet i detta sammanhang, kanske syftar jag mer på ett "tecken" på att personen hängt med i det som sagts.. Hur många gånger har man inte suttit där och öppnat sig för andra, och i slutet av samtalet inte ens fått en reaktion. "Ok... har du ens lyssnat på det jag har sagt?!" Jag har, som jag skrev tidigare, inte alls tänkt på dessa två ord som skillda från varandra förr.. Jag kan inte säga att jag är den perfekta lyssnaren, men efter att ha "lärt mig mer" om detta, och hur viktigt det faktiskt är att man lyssnar när folk behöver någon som lyssnar så försöker jag verkligen tänka efter, i just den situationen.. Det sägs även att vissa människor är födda med denna "egenskapen", att just kunna lyssna på andra och få andra att känna sig "lyssnade på".. Kanske är det så? Vissa är kanske mer ämnade för det, än andra.. All respekt till alla bra "lyssnare" där ute!! :) :)
 
 
Lite tankar på kvällskvisten bara :) Tackar blogg.se för att ni gör det möjligt att kunna ha en egen blogg och få chansen att skriva av sig när man känner för det! Har alltid skrivit dagbok förr, men bloggen gör det möjligt att få ner mycket tankar i text snabbt samt att man även får chansen att göra sina inlägg roligare/personligare med bilder osv.. Hade inte bloggvärlden funnits så hade jag garanterat suttit med en penna och en dagbok framör mig just nu och skrivit på som bara den.. Risk för kramp i handen bara ;)
 
Nä, nu tänker denna damen inta sängen.. Natti Natti ZzzZZzzzZzz

Kärlek till dig <3


"Hemmaplugg"

Dagen idag innebar hemmaplugg för min del.. Dock har jag inte fått pluggat så mycket, än :S Har haft en liten teledejt med Sara imorse, kaffe med min bror, handling och nu ska jag snart bege mig ut på en powerwalk! trots att vädret inte är jätte fint, så är det i alla fall uppehåll! De dagarna får man ta vara på :) I eftermiddag blir det en dejt med Nina, plugg och sedan väntas middag i Stävie ikväll :) En fullspäckad "ledig" dag!
 
Måste även tillägga att jag har sjukt mycket träningsvärk idag! Längesedan jag hade så ont faktiskt.. Insidan lår känns av när jag ska sätta mig och armarna och axlarna så fort jag använder dem.. Men det ska kännas, så egentligen är det bara ett tecken på att träningen gjort nytta :)
 
Nä, dags att snöra på sig skorna och bege sig ut!
 
 
 
 

Kettlebell med Rebecca :)

Sitter just nu hemma hos Becciz och slappar i hennes soffa :) Hade lyxen att bli bjuden på lite middag idag, och nu är jag verkligen propp mätt! Tack vännen för det <3 Försöker även att ladda upp inför ett pass kettlebell! Tidigare idag undrade jag vad jag hade gett mig in på, men nu känns det helt ok :) Det är meningen att träning ska vara jobbigt, Sara! ;) Nä, några koppar kaffe, sen är jag "fit for fight"!!

Soo long!

True Story!


Kettlebellpass ikväll?? :)

Hoppas på att skrivandet går enligt planerna idag!! Hinner vi med det vi ska, så ska jag unna mig ett kettlebellpass ikväll :) :) Har bara kört det 1 gång tidigare, så det är på tiden att jag provar igen! Jag gillar juh funktionell träning, och där använder vi kettlebells i några av övningarna :) Får se om jag får till den där "swingen" bara ;)
 
 
 
 

True Story!


Min söndag (farsdag) + Veckans träning

Söndag idag, och äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon :) Hade ställt klockan på 10.00 och vaknade upp när alarmet ringde, chockad över att klockan redan var 10.00! Jag brukar aldrig sova till tio annars.. men idag hade jag kunnat sova till 12.00 utan problem! Kändes skönt i alla fall, så nu är jag pigg inför den kommande veckan! På tal om att vara pigg, jag kan säga att det behövs! Imorgon har jag och Celie en skrivdag, från 09.00-15.00! Hoppas att få gjort en del, så att vi kan ha ett gott samvete sen :)
 
Förutom att ta mig en skön sovmorgon har jag och Simon varit i Malmö och hälsat på Pappa idag! Joel och Annika kom förbi på lite mat, trevligt :) Vilken tur att presenterna var godkända också ;) Tack för god (kycklingcurry med ris) mat, härligt sällskap och en allmänt mysig söndag!! Älskar er <3 <3 <3
 

 
Veckans Träning
 
Måndag: Crosstrainer 40 min
 
Tisdag: Blandad styrka 60 min
 
Onsdag: Crosstrainer 40 min
 
Torsdag: Blandad styrka 60 min
 
Fredag: VILODAG
 
Lördag: Blandad styrka 60 min
 
Söndag: VILODAG
 
 
5 träningstillfälle av 7 möjliga dagar.. Nöjd? Sådär.. Ni vet juh vid detta laget att jag gärna vill komma upp i 6 träningstillfälle/vecka! Men vad gör man när tiden inte räcker till?! Nu kallar sängen.. Natti Natti
 
 
 
Det är allt en konstig värld vi lever i..
Ibland i alla fall!
 

Tummen upp för sol i November :)


Pokerkväll i Lund :)

Lördagskvällen kunde inte spenderats på ett bättre sätt! Härliga människor, gott snacks och poker :) Jag kom tvåa och fick ett pris jag med, wiihhoo! Tack för ikväll: Jocke, Marie, Kenny, Manne & Jimmy :) :)

Måste bara säga att jag ser fram emot dagen imorgon något enormt!! Det är då farsdag, och den ska firas i Malmö hos Pappa <3 Myssöndag deluxe!!

Soo long!


Mot Lund :)


Slut i planeten...

Jag har de senaste månaderna känt mig väldigt trött.. En kombination av mycket, bland annat: högt tempo i skolan och jobb i stort sett varenda helg.. Förr när jag har jobbat på helgerna så har vi i alla fall haft en "ledig" dag i veckan så att jag fått chans att sova ut.. Den senaste tiden har det varit full rulle i skolan (mån-fre) och sedan jobb på helgen. Håller på att försova mig varenda dag, trots att jag ställer 4 alarm.. Vaknar av mig själv 40 min efter det att jag egentligen skulle gått upp, och det resulterar i panik som inte heller är bra för varken kropp eller knopp! Imorgon har jag en sovmorgon, och den ska jag ta väl vara på.. Nästa gång jag kan sova ut, blir lördagen den 24/11 :S Jag behöver resan till Thailand nu!! 29 dagar kvar att stå ut.. Sen ska jag äntligen få vila upp mig lite :)

Nu ska jag alldeles strax hoppa i duschen.. Ikväll väntas poker med vänner i Lund, ska bli trevligt :) Hoppas på en vinst och några hundralappar rikare ;) Trevlig lördag på er!!


Nedräkning - Thailand :)


Du är såå välkommen, lilla Ärtan <3

Äntligen är det officiellt!! :)

Nu har lilla "ärtan" kommit till världen <3 Ett jätte grattis till Jimmys syster Ilona och hennes sambo Josef :) Både jag och Jimmy är såå glada för er skull! Längtar tills vi får se det lilla livet, mysa med henne, hålla henne, snusa på henne och allt som hör till <3 <3 <3

Massor med lyckoönskningar till er :)


Dagens middag: Kasslergrattäng!


Vegetarisk lunch/middag på Govindas :)


Fredag :) :)

Då har ännu en vecka snart passerat.. Idag är det fredag, och det gillas skarpt! Står just nu utanför polisen i Lund och väntar på att klockan ska bli 09.00.. Ska hämta ut mitt pass som jag fick fixat för någon vecka sedan.. Därefter ska jag möta upp Celie på UB :) Dagen idag kommer att bestå av plugg samt en träff med vår handledare i eftermiddag!

Ikväll blir det självklart mys i soffan med mitt hjärta framför X-factor :) Det har blivit en "tradition" varje fredag nu! Ett perfekt sätt att inleda helgen på, tycker vi :) Dock måste jag lägga mig så fort det är slut, ska ju jobba imorgon.. :S Det bästa är att jag är ledig på söndag, så jag ser redan nu fram emot den sovmorgonen :)

Soo long!


<3 Älskar dig <3


True Story!


Premiär för clementinerna :)


Min torsdag

Dagen idag har bestått av:
 
- Besök hos frissan (Rätta till lite av slingningen)
 
- 60 minuters styrketräning
 
- Flabbkaffe med becciz :)
 
- Dusch
 
- Plugg
 
Nu ska denna damen hoppa i kläderna! Alldeles strax blir jag upphämtad av Jimmy! Vi båda har några ärende att uträtta på center syd, så där kommer vi att spendera de närmaste timmarna! Trevlig torsdag allesammans :)
 
 
 
 
 

När kroppen förändras... :)


Tummen upp för styrka!


En BRA onsdag från början till slut!! :)

Trots att jag och Jimmy är sambos och träffas varje dag så betyder det inte nödvändigtvis att vi umgås med varandra för det. Vi har inte umgåtts på ett tag känns det som, men idag tog vi igen det! Kvalitetstid deluxe :) Vi har ätit gott, fixat i lägenheten samt tillbringat 2 timmar i soffan med varandra <3 <3 <3 Annars så har min kväll bestått av träning, dusch och lite plugg... Stod mina 40 minuter på crossen.. Konstigt nog känns det som att jag börjar vänja mig? Inte alls lika trött och svettig efter 40 min som jag blev tidigare! Jag får kanske ta och utöka träningen till 45 min istället?? Tål att tänkas på!
 
Idag fick vi förresten ett besked som gjorde oss såå glada!! :) :)

En härlig dag med ett underbart avslut helt enkelt!
 
Sov så gott allesammans ZZzZZzz

Höst i Lund


Dagens Sara :)

Idag är jag på ett strålande humör :) Varför, vet jag inte.. Jag bara är det!! Vissa dagar känns livet så jävla bra, och idag är det en sådan dag :)

Är just nu påväg till tåget. Förmiddagen ska spenderas på UB (universitetsbiblioteket) följt av lunch i stan! I eftermiddag blir det fortsatt plugg hemma hos Celie! Kvällen kommer troligtvis bestå av träning + mys med mitt hjärta <3

Trevlig onsdag :)Spontankväll med Becciz :)

Tidigare idag fick jag en förfrågan om en dejt med Becciz.. Jag blev GLAD :) Självklart ville jag träffa henne!! Hon överraskade mig med massa god frukt, verkligen uppskattat!! Som vanligt när vi träffas blir det en massa prat, om allt mellan himmel och jord :) Inte mig emot då jag älskar att snacka :P Haha.. Med risk för att Jimmy kan bli trött på mig ibland ;) Var till och med nära att börja gråta där ett tag.. Vissa samtalsämne är helt enkelt känsligare än andra..

Tack för att du är du gumman.. Men framförallt tack för att du lyssnar och alltid finns där!! Du är underbar <3 <3 <3 En vän som dig vill jag aldrig missta!

Blev lite övertid idag.. Brukar juh egentligen sova vid detta laget! Men vad gör det, med lite extra trötthet, när man haft en sådan bra kväll? Den överväger verkligen de svullna ögonlocken imorgon! ;)

Natti Natti


Appen Viktkoll

Jag har fått många frågor angående vilken app jag änvänder för att hålla koll på min vikt osv.. Appen heter viktkoll och är verkligen jätte bra! Enkel att förstå och använda vilket jag tycker är bra! Har tagit några bilder från google så att ni enklare kan hitta den nu när ni vet hur appen ser ut :)
 
Det enda man behöver göra när man laddat hem appen är att skriva in:
 
- Startvikt
- Målvikt
- Längd
 
Appen håller även koll på ens BMI :) Det bästa av allt är att man kan lösenskydda sin app! För vem vill, att vem som helst ska kunna ta din telefon och se din vikt?! Jag vill inte det i alla fall :)
 
 
Så här ser appen ut på appstore
 
 
För att lägga in en "ny vikt" trycker man på plustecknet uppe i höger hörn
 
Grön pil = Viktminskning
Röd pil = Viktuppgång
Gul pil = Ingen viktminskning/uppgång
 
Stjärnan vet jag inte vad den står för, har aldrig fått upp den själv. Men kan tänka mig att den visas när man nått sitt resultat?! :)
 
 
Man kan följa sina framsteg samt se och hålla koll på minskningen i procent
 

Promenad med min fis :)

Klockan är bara strax efter 16.00 och det börjar redan skymma.. :S Ush!! Jag gillar inte hösten alls.. Dagarna känns så korta, i och med att det blir mörkt redan vid 17.00 :( Vi har en dyster period framför oss.. Regn och blåst + mörka kvällar.. Längtar till våren kommer, det är min absoluta favorit årstid!! :)


Veckans viktresultat :)

Som ni ser har jag cirka 2 kilo kvar tills jag uppnått mitt mål :) Antar att de kommer bli de 2 segaste kilona någonsin, brukar vara så! Jag har lite mer än 4 veckor på mig.. En sak är säker: jag ska kämpa in i det sista!! :)


SOPA63 - START!

Det är helt sjukt vad tiden går snabbt! Jag har redan avverkat både SOPA61 + SOPA62! Idag var det introduktion för den sista kursen på denna terminen, SOPA63. Idag startade alltså uppsatskursen, och från och med idag och fram till den 7:e Januari har vi inget schema.. I cirka 2 månader ska det skrivas uppsats, och som jag skrivit tidigare så känner jag mig lite halft stressad eftersom jag ska vara borta 3 veckor. Det är tur att det finns internet, så att jag och Celie fortfarande kan hålla kontakten med varandra! Om jag kan, och om det behövs så hade jag tänkt jobba lite därifrån också.. Hur som helst så är det alltid mysigare att vara utomlands än hemma ;)
 
 
SOPA61 - Det sociala arbetets organisering (7hp)
 
SOPA62 - Kunskapsproduktion i socialt arbete (8hp)
 
SOPA63 - Självständigt examensarbete (15hp)  
 
 
Då var vi igång.. Imorgon ska jag träffa celie hemma hos mig! Vi kommer i stort sett sitta och arbeta med uppsatsen varenda dag (fulla dagar) fram tills jag åker till Thailand..
 
Vi har några tuffa veckor framför oss!
 
Behöver jag säga att jag redan längtar till termin 7?? :)

En söndag med Jennie & Johan :)

Eftermiddagen/kvällen igår var underbar på alla sätt och vis!! Jennie och Johan anlände vid 16.00 och strax därefter vankades det middag :) Tror att vi fick ett gott betyg då båda två "tog om" ;) hihi.. Därefter blev det kaffe, efterrätt och kortspel :) Mätta och belåtna slog vi oss ner i soffan vid 20.00 för att titta på Solsidan :) Självklart blev det en del Thailandsplanering också! Vi kommer att vara framme i Thailand på måndagen den 10 dec, och på tisdagen ska vi träffa Jennie och Johan i Pattaya centrum :) De två följande dagarna därefter ska vi spendera tillsammans! Vi ser fram emot det något enormt mycket :) Ohhh vad kul vi ska ha!!

Tack till ER för en härlig söndagskväll! Längtar redan till den 16:e :) :)


Dagens Sara :)


True story!


Veckans träning

Precis som jag skrev förra veckan, så kände jag på mig att det "bara" skulle bli 5 träningstillfälle denna vecka. Är inte rikitgt nöjd, då jag helst vill komma upp i sex, men det får gå! Har också en känsla av att det MAX kommer bli 5 träningstillfälle i veckorna framöver.. Imorgon startar uppsatskursen, och eftersom jag ska till Thailand i 3 veckor så gäller det att verkligen sätta fart! När jag tänker efter ska jag nog vara glad om jag kommer upp i  4 tillfälle/ vecka framöver! Har även slarvat skit mycket med godis/andra gottigheter denna vecka :S Har syndat både lördag och söndag, vilket inte är att föredra när man är mitt uppe i sin träningsperiod.. men men, nya tag imorgon :)
 
 
Måndag: Crosstrainer 40 min
 
Tisdag: Blandad styrka 60 min
 
Onsdag: VILODAG
 
Torsdag: Crosstrainer 40 min
 
Fredag: Blandad styrka 60 min
 
Lördag: Powerwalk 1 timme
 
Söndag: VILODAG
 
 
Update angående söndagskvällen kommer imorgon :) Nu kallar sängen!

:) :) :) I väntan på ---->


5 veckor kvar!!

Idag är det exakt 5 veckor tills vi sitter på planet till Thailand! Senast jag besökte paradiset var hösten/vintern 2009, så det är hög tid för en resa nu igen :) Ska bli underbart!! Ta dagarna som de kommer, sola, bada, dricka & äta gott samt umgås med alla härliga människor <3
 
9 December är det dags :) Kan man längta ihjäl sig??!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kärlek på morgonkvisten <3


Bilder från förr - minnen :)

 
 
 

Min lördag

Vilken fullspäckad dag det varit hittills! Först har jag jobbat: 7-13.30 och därefter cyklade jag raka vägen hem och promenerade en långrunda med Zindra! Runt 16.00 begav jag mig ut på en timmes powerwalk i det härliga höstvädret :) Skönt att få rensa tankarna lite! Väl tillbaka från promenaden lagade jag kvällens middag medan Jimmy satte igång med städningen! Vi är ett bra teamwork, han och jag :) Mätta och belåtna satte vi fart och körde det sista av städningen tillsammans, och NU är vi klara.. Detta betyder att jag äntligen kan hålla helg :) Nu ska denna damen inta duschen och därefter ska jag unna mig några härliga timmar i soffan!

Ser även fram emot morgondagen!! :)

Soo long!


Lanza hårinpackning :)

När vi hade vår inflyttningsfest så fick jag och Jimmy en hel spann med saker av Jennie och Johan! I denna spann fanns bland annat en flaska (hårinpackning).. Jag är såld! Jävlar vad denna inpackningen är bra :) Eftersom jag bleker mitt hår så blir det lätt torrt och matt, men efter en dusch med detta så är håret silkeslent och såå mjukt! Tack så mycket för att du/ni har introducerat mig för denna underbara produkt!

Tummen upp för Lanza :)


True story!


Min fredag :)

Eftersom jag och Celie skrev klart vår uppsatsplan igår, så har dagen idag bara inneburit ledighet.. Ledighet låter skönt, dock har jag inte gått hemma i mina mukiskläder hela dagen! Har varit överallt och ingenstans känns det som! En väldigt effektiv dag :) :)
 
Detta har jag hunnit med:
 
Välbehövlig sovmorgon till 08.30
 
Publicerat vår uppsatsplan
 
Ärende hos mormor
 
Bullefika hos mamma (Hoppas att du inte smittat mig!!)
 
60 min styrketräning
 
Kaffe och valpmys hos Lola <3
 
Ärende på apoteket
 
Veckohandling + kaffe med SIS <3
 
Hämtat hem Zindra
 
NU äntligen ska jag hoppa i en varm dusch.. Därefter blir det mys med mitt hjärta i soffan framför X-factor :) Har handlat lite vit choklad som jag tänkte mumsa på ikväll!
 
Hej svej :)

Valpmys hos Lola :)


Dags för lite styrka!


Du gjorde min kväll! :) :)


Bara halva Zindra kvar!

Detta är helt sjukt! Som ni ser har Zindra just nu sin fällperiod.. Varför den kommer strax innan vintern vet jag inte? Behöver hon inte all päls inför kylan? Idag har vi hjälpt "fällandet" en bit på traven.. Kamma, kamma och kamma.. Jag i två omgångar, och Jimmy i en! Imorgon ska det dammsugas, Big time :)


Nedräkning - Thailand :)


En tuff dag!

Gårdagen var INTE rolig, på något sätt.. :( Tänker inte gå in på varför, men det har i alla fall medfört 5 extra timmar framför datorn idag. Tänk vad påverkad man kan bli av ett enda "misstag".. Känner mig totalt slut i huvudet, men samtidigt glad & lättad över att jag är fri!! :)
 
Hade fint besök här hemma tidigare idag <3 Det som egentligen skulle bli två "snabba" koppar kaffe resulterade i 4 timmar tillsammans ;) Har man mycket att prata om, så har man! Tack för timmarna med dig kära vän <3
 
 
Nu ikväll har jag stått på crossen i 40 min, trots att jag från början inte alls kände för det idag! En eloge till mig! Därefter hoppade jag in i en varm dusch och NU ska jag slänga mig i soffan ---> Lyxfällan! Trevlig torsdag allesammans!

Nu är den MIN :)


RSS 2.0