Skolsnack!

Just nu känner jag mig helt slut i huvudet.. Har suttit och skrivit på vår uppsatsplan i nästan 9 timmar, och SNART är vi klara!! Vi valde att sitta hela kvällen idag då vi båda ville vara hemma både tors + fre, och om det går vara lite "lediga".. Just ni hade vi verkligen behövt det, efter allt slit med uppsatsplanen!
 
Förutom skrivandet på den har vi även hunnit med ett möte med vår handledare.. Vi tänkte att mötet som max skulle pågå i 1 timme, men blev chockade när vi tittade på klockan när vi var klara. Vi hade suttit och pratat i 2 timmar! Det är nästan så att jag tycker lite synd om vår handledare ;) Vi fick svar på många av våra frågor, och för tillfället känner vi oss mer än nöjda med den hjälp vi fick idag!
 
På måndag startar uppsatskursen. Den kurs man under hela utbildningen både längtat efter och fasat för! Längtan efter att få skriva en C-uppsats kanske för många låter som en konstig känsla. Men det ska faktiskt bli kul att forma en egen forskningsfråga och utifrån sin empiri analysera detta på ett lämpligt sätt genom val av olika teorier osv.. Vi ska alltså göra en "undersökning", där vårt problem/fenomen ska stå i centrum för hela uppsatsen! Jag kan säga som såhär, att arbetet med att formulera ett syfte och komma på  relevantafrågeställningar till det är inte lätt. Vi har även fått berättat för oss vikten av att kunna skilja på analytiska frågeställningar vs deskriptiva frågeställningar. Ska man formulera en frågeställning utan att ha någon som helst kunskap om hur detta görs på bästa sätt så kommer man garanterat att använda sig av deskriptiva frågeställningar.
 
En sådan fråga skulle kunna se ut såhär:
 
"Vad är den bidragande orsaken till att människor konsumerar alkohol?"
 
Ska man istället se sitt problem ur ett annat perspektiv, och formulera sin frågeställning mer analytiskt kan den se ut såhär:
 
Kan man utifrån ett psykodynamiskt synsätt/perspektiv förstå och beskriva människors konsumering av alkohol som en möjlig förklaringsmodell till utvecklingen av alkoholism?
 
Nu är jag verkligen ingen expert på detta, men ni förstår vad jag menar! Det är detta som är det svåra med att skapa ett bra syfte och relevanta frågeställningar.. Allt ska ses ur ett vetenskaplig perspektiv, liksom! De vetenskapliga "glasögonen" bär man inte alltid med sig, trots att man kanske borde, speciellt i skrivandet av en C-uppsats! 
 
Nu är jag ännu tröttare än vad jag var innan jag började skriva här..
 
Med det säger jag godnatt! ZzzZZzz
 
 
 

Onsdag

Om ca 30 min anländer Celie till mig :) Dags för ännu en dag full av plugg! Vi har kommit halvvägs i vår uppsatsplan nu, och vår tanke är att vi ska bli klara med den imorgon! Vi ska plugga hemma hos mig mellan 9-12 och därefter ska vi bege oss till Lund för en träff med vår handledare (inför C-uppsatsen) vilket ska bli spännande! Har hört "bad storys" om andra handledare, så jag hoppas att vår är bra!!
 
Vad ska denna dagen mer bjuda på?! Hmm, ska hämta ut mitt pass i eftermiddag också. Känns skönt att allt är klart inför resan, fickpengar, pass, sprutor osv! Nu är det inte många dagar kvar i alla fall :)
 
Har inte ebstämt mig för om jag ska ha en vilodag från träningen eller inte..
 
Vi får se ikväll :)

En IP-adress avslöjar mycket!

Tänk vad man kan få reda på mycket, bara genom att jämföra lite IP-adresser! Ni alla som påstår att det är JAG som är omogen, kan ta och tänka efter en extra gång! Det är inte jag som kommenterar på andras sidor och utgör mig för att vara någon annan.. Det är inte jag som framställer mig själv som vuxen och mogen, för att sedan skriva en löjlig kommentar om varför jag inte kan "behålla Izza och Vera"!! DU VET SJÄLV SVARET??! Du om någon borde veta varför vi inte umgås längre, varför då ens lägga tid och energi på en kommentar?!
 
Alltså, detta är så pinsamt.. Inte trodde jag att du kunde sjunka så lågt, och göra något så omoget? Hädanefter hoppas jag på att INTE få fler kommentarer/inlägg om min omognad! Det är dags att tänka efter lite nu, och agera efter det man själv påstår att man är.. 
 
Efter allt jag skrivit till dig om min saknad efter dig, att jag tänker på dig, att jag inte kan förstå det som hänt osv.. Detta var tydligen tacken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänk att det krävs så lite för att man ska ändra uppfattning om någon?
 
Från och med imorgon blir min blogg lösenordsskyddad!
 
Ska bli skönt att slippa alla löjliga och omogna kommentarer/läsare!
 
Trevlig kväll allesammans :)
 

Vad får man göra/inte göra som utbildad socionom?

Tydligen får man inte lägga upp bilder på citat/ordspråk längre...? Väldigt opassande enligt vissa när man utbildar sig till socionom.. Konstigt att min utbildning ska påverka allt jag gör?! Då kan man inte som utbildad socionom dricka alkohol och bli lite "rund under fötterna" heller, tänk om någon skulle se mig ute?! Eller DET är ok? Då kan jag inte synas på bild med en ciggarett i handen, för det hade juh varit väldigt opassande det med kanske? Om jag vill skriva om mina tankar och funderingar en kväll, så är det upp till mig. Vem är ni att bestämma vad som är passande att skriva, eller inte?! 
 
Vet ni vad?! Jag tror snarare att det är så att jag träffat en känslig punkt hos många! ;) 
 
Med det sagt: Hej svej!

På plats! Dags för plugg..


Ush och tvi!

Det är roligt att veta saker om andra :) :) Speciellt när personerna inte vet att man vet ;)
 
Brukar ni också tycka det?! :P
 
Moohhaa!!! Just i detta ögonblick är jag tacksam för att jag är JAG!
 
"Allt händer av en mening" - Glad är jag för det!! :)
 
 
 
 

286 kalorier är borta! :)


Klockren!


Plugg hos Celie :)

Idag började jag och Celie skriva på vår uppsatsplan! Den ska vara mellan 6-8 sidor lång, och idag har vi fått ihop lite mer än 2 sidor :) Känns skönt att vara igång!! Kom till henne vid 08.30 och ska alldeles strax ta tåget hem.. En lång pluggdag med andra ord! Det är tur att vi har roligt tillsammans ;) Haha.. Gud så tråkigt det hade blivit annars!

Idag blir det träning på crossen! Jag nästan längtar lite efter att få svettas, nu när jag sitter på perrongen och fryser!! Är spänd inför vigningen imorgon.. Blev syndande både lördag (cider + fondue) och söndag (äppelkaka), så jag blir inte förvånad om vågen inte visar det jag vill/hoppas på! Men men, det problemet tar vi imorgon..

Ikväll blir det (i vanlig ordning) mys i soffan med mitt hjärta <3 Har saknat honom extremt mycket idag!!


Kul att man kan roa någon! ;)


Veckans träning

Jag hade haft 9 träningsdagar på raken, så idag förtjänade jag verkligen lite vila + en god äppelkaka ;) Har haft 2 veckor på rad då jag endast vilat 1 dag, så nästa vecka är det OK om det "bara" blir 5 träningsdagar! Jag är nöjd med veckans träning i alla fall :) :)
 
Måndag: Crosstrainer 40 min
 
Tisdag: Blandad styrka 70 min
 
Onsdag: Crosstrainer 40 min
 
Torsdag: Blandad styrka 70 min
 
Fredag: Crosstrainer 40 min
 
Lördag: Blandad styrka 70 min
 
Söndag: VILODAG
 
Känner mig oehört trött idag.. En kombination av jobb, lite sömn och fest?!
 
Natti!

Söndagsmys i Häljarp :)

Idag var vi bjudna hem till Anna & Jonny :) Både jag och Jimmy har haft en super trevlig eftermiddag/kväll hos dem :) Åt god mat + efterrätt! Har även hunnit med massor med bus och kel med barnen <3 Ni har allt några underbara töser!! Blev nog lite chockad faktiskt.. Men gud så öppna och sociala de är :) Vi välkomnades med öppna armar, hihi :) Tack underbara NI för dessa timmar med er.. Får vi snart göra om!!Frågestund - Mina svar :)

Får börja med att tacka för alla frågor :) Jätte kul!! Trodde från början att jag skulle få 2-3 frågor, då det varit så tidigare..
 
Nu har jag suttit framför datorn i över 30 min och svarat på alla era frågor, puuhh ;)
 
Här kommer svaren ----->
 
 
Har läst din blogg o du nämner aldrig Izza eller Vera längre.. Hur kan de komma sig?? Inte vän med dom eller?? Nyfiken!
 

Det verkar som att du byter ut dina vänner rätt ofta och nu e det "Becciz" och Sara som är dina "bästisar"? Hur kommer det sig att du inte kan behålla dom andra som du alltid skrev om innan typ "Vera" o "Izza"???

 

Då dessa två frågor påminner om varandra ger jag ett och samma svar till er båda! Nä, jag umgås varken med Izza eller Vera längre.. Jag vill inte gå in på några detaljer, då jag tycker att det är en sak mellan oss.. Men man kommer till vissa stadier i livet då man inser vad som betyder något.. Lögner är en stor bidragande faktor till att vi inte umgås mer, eller varför jag inte valt att vara kvar i de relationerna. Varför ska man fortsätta att vara vän med någon om det uppenbart inte fungerar? Det är väl i så fall bättre att lägga energi på de människor som gör det tillbaka? Det är inte så att jag "bytar ut" mina vänner.. Jag har bara valt att inte vara runt människor som sårar mig, och det är väl inget konstigt?! Jag har framför allt börjat lyssna på mig själv.. Jag hade en tuff vår med massor av negativa känslor, och det vill jag inte uppleva igen! Nu kan allt bara bli bättre :)

 

Ska tillägga att Izza var en väldigt nära vän till mig.. Bara för att vi inte umgås mer, betyder inte det att hon inte finns i mina tankar och mitt hjärta! Vi skildes åt på ett konstigt sätt, som jag än idag inte riktigt kan förstå! Men precis som en klok människa skrev till mig en gång: "Allt händer av en mening", och kanske är det så!

 

När ska jag bli Morfar :)

 

Jadu ;) Det får tiden utvisa!! Men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge :) Jag vill först bli klar med min utbildning, och därefter är allt möjligt!

 

Vad ska vi äta den 4e ;)? Hehe

 

Haha.. Får nog säga att det är en hemlis ;) Varmrätt och efterrätt är ett måste i alla fall!

 

Har följt din blogg länge, undrar vad du gör för att lyckas så bra med träningen? Du verkar få bra resultat!

 

Vilken rolig fråga! :) Min träning och mina "dieter" är något jag hållt på med i många år.. Det har alltid gått i perioder för mig. 2 månader kan jag totalt strunta i allt vad träning heter, och lägga på mig något kilo. Sedan bestämmer jag mig för att bruka allvar och då går jag ner de kilona igen, och försöker att tänka på vad jag äter. Just nu är jag inne i en träningsperiod som slutar den 3:e december. Änsålänge har jag fått bra resultat!! Tappat centimeter på kroppen och 2,5 kg, det är inte fy skam :) Mina resultat kan jag bara koppla ihop med träning! denna träningsperioden har jag verkligen legat i, då jag tränat 5-6 ggr/veckan! Men jag hoppas på ännu bättre resultat! Vi får se hur jag lyckats den 3:e december :)

 

Vad är din absoluta favorit rätt (svårt men välj bara en)?

 

Detta var svårt.. Jag älskar mat och är INTE kräsen! Men måste jag säga en sak, som ligger mig "varmt om hjärtat" så får det bli blomkålsgrattäng! Jag älskar det :)


Säg en negativ sak om din sambo (det finns alltid något)?

 

Det är klart att det alltid finns något negativt! Ingen människa är perfekt ;) Hmm, Jimmy är GLÖMSK! Haha.. Till skillnad från mig glömmer han väldigt mycket, och det är något som kan irritera mig när jag själv har lätt för att lägga saker på minnet! Jag kan säga att detta händer, ofta! Väldigt ofta! ;)

 

Jag: "Glöm nu inte att vi måste handla en present till kalaset"

 

Han: "Kalaset?? Vilket kalas??"

 

Jag: "Men kalaset, till helgen!!" "X fyller juh år då!"

 

Han: "Ja visst ja, det hade jag redan glömt"Vem är din allra bästa vän & varför?

 

Det där uttrycket "allra bästa vän" är något jag inte väljer att använda så mycket mer. Visst kan jag skriva "bästis" i bloggen osv, men bara för det betyder det inte att HON är min allra bästa "bästis".. Använder jag uttrycken "bästis" eller "bästa du", så är det bara ett ord för en bra vän (liksom)! Jag vill inte kategorisera mina vänner på det sättet! Men Sara och jag har känt varandra lääänge, och har massor med minnen ihop. Hon är den vännen som jag är "närmast" med just pågrund av att vi varit vänner så himla länge.. Det är klart att vi delar något mer tillsammans, men sen är det inget som säger att jag tycker om henne mer än mina andra vänner. Jag älskar alla mina vänner, och jag gillar allas egenskaper och personligheter! Det finns ingen jag älskar/tycker om mer eller mindre.. Alla har en lika stor plats i mitt hjärta, på sitt lilla sätt <3

 


Säg något du är stolt över?


Det finns mycket jag är stolt över, både när det gäller mig själv, mina vänner, min sambo och min familj! Men om jag måste nämna en sak så är jag jävligt stolt över att jag snart är klar med min utbildning! 3,5 år på Universitetet, och färdig socionom till sommaren :) :)

 

Hur ser ditt liv ut som 5 år om du får önska? :)

 

Om 5 år hoppas jag (innerligt) att jag och Jimmy har ett barn tillsammans, kanske till och med två ;) Att jag jobbar med det jag är utbildad som samt att vi bor i en fin/fint lägenhet/hus!! Önskar även att jag har alla underbara vänner runtomkring mig (som idag), samt att min familj/släkt finns med oss!!

 

Vad är ditt önskejobb efter din utbildning?

 

Min dröm är att jobba som kurator på en Högstadie/gymnasieskola :)

 

Du och Rebecca blev ovänner men nu vänner igen, vad hände?!

 

För några år sedan så hände det en grej som gjorde att jag blev ledsen/besviken på Rebecca.. Därefter hördes vi inte mer, men efter ungefär ett års tid så tog vi upp kontakten med varandra igen.. Vilket jag är innerligt glad över idag!! I våras så hände det något i vår relation, som gjorde att den stärktes oehört! Vad det var kan jag inte riktigt sätta finger på.. Vi är väldigt lika i mycket, vilket gör att det också är lätt att umgås och vara runt varandra.. Samt att vi har nog båda insett att vi gillar varandras sällskap helt enkelt :) :)

 

Som jag förstått det så jobbar du inom äldrevården?, har du funderingar kring att arbeta kvar inom det som färdig socionom? Annars undrar jag varför du inte jobbar extra, typ på lov och helger, inom den verksamheten du i framtiden vill jobba inom så du får lite erfarenhet och kött på benen? All erfarenhet är bra när man ska ut senare i arbetslivet!


Jag förstår din fundering till 100%! Jag har sedan tidigare en fast tjänst i hemtjänsten.. Jag är just nu tjänstledig från den pga mina studier.. Första sommaren ville jag inte sommarjobba på något annat ställe, just för den lilla kompetens jag hade då. Andra sommaren tänkte jag nog inte ens på att jobba någon annanstans och den tredje sommaren (som var nu i somras) hade jag funderingar på det, men jag insåg att det är komplicerat! Jag är för det första bara tjänstledig till den dagen skolan slutar, och därefter går jag in på min tjänst under sommarmånaderna. Jag vet faktiskt inte hur det fungerar, just när man har en fast tjänst i botten? Sen är det mycket annat som spelar roll.. För att ens vara garanterad jobb under sommaren så har jag valt att gå in på min fasta tjänst. Skulle jag söka ett sommarjobb och inte få det, så står jag kanske utan jobb helt då min ordinarie arbetsplats tillsatt någon annan vikarie osv.. Som sagt, komplicerat! Vet inte om jag kan ge dig något direkt svar på denna fråga. Men det är klart att tanken slagit mig, men det känns också som att dte varit enklare att söka andra jobb om jag inte redan varit fast anställd "i botten"..

 

vad väger du?! o hur lång e de


Detta är en fråga som nästan alltid dyker upp när jag har en frågestund! :) Dock har jag skrivit för längesen att jag inte är bekväm med att berätta för hela internetvärlden vad jag väger, inte just nu i alla fall! Detta beror givetvis på att att jag inte är nöjd med min vikt.. Jag tycker helt enkelt att jag väger för mycket! Har för mig att jag skrivit tidigare att den dagen jag når mitt mål (som jag suktat efter länge) DÅ ska jag gladeligen berätta för er! :) :) Så ni får helt enkelt stå ut, ni som är nyfikna!

 

 


En kväll i Lund :)

Jädrar vilken bra kväll det blev igår :) Vi åt fondue på Sandras, såå gott!! Det är mysigt med fondue, förutom den goda maten får man också chans att prata och umgås eftersom det tar tid att äta.. Gillar det skarpt! Beställde även in några cider, och konstigt nog kände jag mig påverkad efter bara 2 cider?? Väldigt ovanligt när det gäller mig.. Men kul hade vi ;) Haha, har inte skrattat så mycket på länge!!

Efter middagen begav vi oss till Ariman, där vi träffade på några Kävlingebor :) Kvällen avslutades på Glorias! Jag gillar Glorias :) Blandade människor, blandad ålder och bra musik!! Trots en "nästan" nykter Sara blev det dans i flera timmar! Tack Månsson för en underbar men framför allt ROLIG kväll :) :) Detta får vi verkligen göra om!!
Tack för ikväll, bästa duuu <3


Kvällens Sara


Kvällens Sara


Myslördag med en god vän <3

Får börja med att tacka alla som skrivit till mig på min frågestund! Blev riktigt impad faktiskt! Sist jag hade en frågestund här i bloggen fick jag typ 2 frågor, så detta var riktigt kul! :) Tyvärr hinner jag inte svara på dessa idag, men jag ska göra allt jag kan för att hinna svara på ALLT imorgon :)
 

 
Efter jobb idag cyklade jag bort till gymmet ---> Dags för ett styrkepass med Becciz :) Körde på bra idag, men det känns att jag inte haft någon vilodag på länge nu.. Så imorgon ska jag definitivt vila!
 
Från början var det tänkt att jag och Sara skulle på klassfest idag.. Men tråkigt nog var det inte tillräckligt många som anmält sig för att den skulle bli av :( Sjukt trist, då en klassfest från högstadiet bara händer 1 gång i livet! Blev förvånad över att intresset faktiskt var så litet?! Vi fick tillbaka våra pengar i alla fall :) Eftersom det blev ändrade planer och jag i samma veva fick förfrågan om en mysig kväll i Lund med Becciz var valet ganska självklart! Så 19.00 vankas det GOD middag på Sandras i Lund :) Vad som händer därefter får vi se! Någon cider ska allt slinka ner ;) Har inte syndat på över en vecka, så idag får jag lov!
 
Nä, dags för sminkning + fix av hår!
 

 
 Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta...?
Tror att jag tar och gör det första faktiskt :)

Dags för en frågestund!! :)

 
 
Nu gott folk är det dags för en frågestund!
 
Fråga precis vad ni vill, så svarar jag så ärligt jag kan :)
 
Frågestunden avslutas imorgon 15.00
 
Natti Natti ;)

How many best friends do you have?

 
 
 
 
 

Kallaste dagen hittills?! Brrr...

Då var seminariet över, och ingen är gladare än jag :) :) Nu kan jag hålla "helg", underbart!! Om en stund ska vi laga middag, och därefter blir det massa mys i soffan <3 Jag har verkligen suktat efter den varma filten och värmeljusen idag!! Fy bubblan vad det har varit kallt! Eftersom solen sken i förmiddags trodde juh jag att det skulle vara lite varmare.. Har gått och fryst i min skinnjacka (utan vantar) hela dagen :S Inte särskilt härligt! Så mellan 19.00 och 23.00 ska jag ligga uppkurad i soffan udner filten!
 
20.00 är det X-factor, och självklart ska vi titta på det!!
 
 
Vilka är er/era favoriter?? Gruppen J.E.M ligger högt upp på vår lista :)
 
 
Trevlig fredag allesammans!!
 
 
 
Ett fnittrigt samtal är i och för sig mysigt det också ;)
 
Haha :) :)
 
 
 

Effektiv förmiddag!

Klockan är snart 11.30 och jag har redan hunnit med:
 
En god frukost
 
Några koppar kaffe
 
40 min på crossen
 
Dusch
 
Sminkning
 
Fixat håret
 
Om 30 min ska jag bege mig till tåget! Mellan 13.00-16.00 kommer jag att befinna mig på skolan för seminarium tre! Ska bli skönt när det är "avverkat"!! Nä gott folk, dags att klä sig!
 
 
Såhär ser jag ut idag :)
 
 
 

Dagens träning avklarad! :)


Mys i soffan med...


Tända ljus + pannkakor = MYS <3


Styrketräning med Becciz!

Såå härligt med ett styrkepass idag! Det är skönt att träna på förmiddagen, lugnt och stilla samt lite folk! Jag gillar inte när man får stå och vänta på att få komma till en maskin :S Pulsen hinner gå ner, och träningen blir inte lika effektiv! det ska vara tempo från början till slut helt enkelt ;) Hade sällskap av Becciz på gymmet idag :) Efter träningen stack vi hem till mig och sörplade i oss vår proteindrink, och därefter blev det vars en kopp kaffe! Tack för sällskapet idag snäckan!! <3 <3 <3
 
 
Idag ska jag INTE laga någon "nyttig" husmanskost.. Pannkakor ska vi unna oss idag! Mums mums! Har suktat efter pannkakor i flera veckor, och NU ska jag äntligen få stoppa några sådana i magen ;) Så gott folk, dags att börja blanda ihop smeten!
 
Hej hopp!

Ego-pic!

Jag har fått tillbaka mina armar!! :) :)
 
 
Och med det sagt: Dags för ett styrkepass ;)

Såå sant!! <3

Är såå lycklig! Du får mig att må bra och alltid känna mig uppskattad <3 Ser fram emot allt vi har framför oss :) Älskar dig Jimmy Palm <3 Igår, idag och för all framtid!!Onsdagen

Då var seminarium nr2 avklarat! Det känns alltid skönt när man kan beta av olika delar i utbildningen.. Nu är det bara seminarie 3 som ska göras, sen ska vi (jag och Celie) fokusera på vår uppsatsplan.. Konstigt nog är ingen av oss särskilt oroliga över den uppgiften.. Detta kommer gå bra :)

Har ett ärende att uträtta när jag kommer till Kävlinge.. Får erkänna att jag är nervös!! :S Därefter ska jag hem och promenera en långrunda med min fis :) Annars kommer dagen att bestå av plugg, träning och slapp i soffan! Som jag skrivit tidigare, jag ser fram emot min sovmorgon imorgon!! :)
Zindra :)


True story!


Plugg hos Celie

Gick upp 07.00 imorse.. Det tog verkligen emot! Vill så gärna ha lite sovmorgon.. På torsdag är det hemmastudier som gäller, och då ska jag unna mig sovmorgon till 08.30 i alla fall :) Idag har jag och Celie pluggat tillsammans hemma hos henne mellan 09.00-15.00! Vi har verkligen varit effektiva :) Tack gumman för sällskapet och den underbart goda lunchen!

När vi var klara begav jag mig till gymmet! Mötte upp Becciz, och sen var det bara att sätta igång! Det blev ett härligt styrkepass, och jag känner mig just nu helt slut i musklerna.. Men samtidigt är det skönt, för då vet man att man "gett järnet" :)

Dags för middag... Soo long!


Det går jävligt bra nu!! ;)


<3 1 år sedan du lämnade oss, älskade lillebror <3

Idag för 1 år sedan fick jag det hemska beskedet.. Jag minns det som igår..
 
Jag jobbade kväll, och mitt under andra rundan ringer telefonen.. Det var Pappa och Annika som ringde, ringde för att berätta att min bror Linus omkommit i en bilolycka. När jag hör de orden kunde jag först inte förstå.. Vadå omkommit? Bilolycka? Jag förstod ingenting.. Tårarna kom och jag började gråta hysteriskt.. Jag kommer ihåg att jag tänkte på mitt jobb, och tanken slog mig strax efter att jag lagt på luren: hur ska jag kunna fortsätta arbeta? Ringde upp mina arbetskamrater, och de sa att jag genast skulle komma in. De kunde inte höra vad jag sa, eftersom jag grät. När jag kommer tillbaka till Kullagården slänger jag mig i en kollegas armar och bara bryter ut.. Försöker förklara vad som hänt, men de kan inte höra mig.. De förstår att det är något allvarligt, men jag kunde inte få fram ett vettigt ord.. Det enda jag sa om och om igen var att min bror var död.. Jag kunde inte jobba mer den kvällen.. Skulle jobbat dagen efter också, men har för mig att jag tog ledigt.. Samma kväll jag fått beskedet åkte jag hem och tände mig en ciggarett! Jag höll på att sluta röka just då, men kunde inte hålla emot längre.. Jag behövde den där ciggaretten.. Satt på balkongen och bara tittade ut, och grät.. detta kan inte vara sant, inte min bror!! Det får inte vara sant!!
 
Man brukar läsa/höra om människor som omkommer på alla möjliga vis.. Via sjukdom, självmord, olyckor, ålder osv.. Man blir liksom van vid att människor omkommer på något sätt. Men man tror aldrig att man ska få uppleva det själv.. Jag har fått uppleva hur det är att förlora en bror, en bror som man har så mycket minnen tillsammans med <3 Livet är inte rättvist, och det är hemskt att han skulle få sätta livet till.. Varför just du Linus?? Du var bara 16 år gammal, och hade hela livet framför dig.. Du hade bara 1 år innan olyckan berättat för mig om alla dina drömmar och visioner.. Det är med sorg som jag inser att du aldrig kommer att uppleva dessa..
 
När jag fick beskrivet för mig hur olyckan hade gått till blev jag arg.. Arg för att livet just då blev ännu mer orättvist!! Den killen som körde hade inget bälte, och slungades ut från bilen och klarade sig.. Du Linus hade bälte på dig och blev fastklämd, och omkom direkt.. När jag tänker tillbaka på händelsen så ser jag tidningens rubriker framför mig..
 
 
KROCKADE MED STALLVÄGG - AVLED

Föraren körde i hög hastighet när den fick sladd. Bilen kraschade in i gaveln på en stallbyggnad utanför Sjöbo. En person avled på grund av sina skador.

Olyckan inträffade utanför Sjöbo klockan 06.55 i morse. Både polis och räddningstjänst skickades till platsen. Enligt räddningstjänstens insatsledare Claes Jeppson fick föraren sladd och kraschade in i en tom stallbyggnad. Bilen krockade med gaveln på byggnaden, säger han till Aftonbladet. Två personer skadades allvarligt, den ena avled senare på grund av sina skador. Just nu arbetar vi med identifieringen av den avlidne, säger Cindy Schönström-Larsson vid polisen i Skåne.

Polisen misstänker rattfylleri.

 

 
 
Jag kan inte släppa bilderna från olyckan, trots att de är de sista bilderna jag vill tänka på när jag hör ditt namn.. Jag ser den röda bilen, sönderkrashad och med vetskapen om att du satt i den.. Men Lillebror, du ska också veta att jag minns dig med kärlek, glädje och värme.. Du var en underbar människa <3 Kärleksfull till tusen!! Bär med mig alla pussar och kramar som jag fått av dig i mitt hjärta.. Du kommer alltid att vara älskad, och jag hoppas att du på något sett kan känna det.
 
För mig kommer du alltid vara söta lilla Linus, min lillebror <3
 
 
 
 
 
Jag var och hälsade på dig förra helgen.. Din gravplats var så fin och välvårdad. Jag blev varm i hjärtat när jag såg hur fint alla hade gjort till dig.. Fina stenar, underbara blommor och ljus.. Det kändes skönt att få komma till dig.. Tänkte tillbaka på olyckan och insåg hur snabbt tiden faktiskt går. 1 år har redan gått sedan du lämnade oss, och det går inte en dag utan att jag tänker på dig ;(
 
 
 

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta lillebror <3
 
Saknar & Älskar dig massor <3 <3 <3
 
Kärlekskramar till himlens finaste ängel // Din syster
 
 
<3 Ikväll är ljusen tända för dig Linus Wohlin <3

 
 
 
 
 
 
 

Dagens Sara :)


Veckans träning

Är sjukt nöjd med veckans träning!! :) 6 träningspass på 7 dagar.. Jag SKA vara nöjd! Till en början när jag startade min nya "träningspersiod" (som jag kallar det) trodde jag verkligen inte att jag skulle få "smak" för träningen på detta sätt :) Just nu, älskar jag att träna! Träningen får mig att må bra på många sätt.. Det annars dåliga samvetet som kan infinna sig är som bortblåst, jag känner mig piggare och mår allmänt bra i kroppen! Att träningen ger bra resultat är dessutom ett väldigt plus i kanten ;) Jag har nu tränat stenhårt i 7 veckor, och återstående tid av träningsperioden är 6 veckor. Jag börjar på allvar tro att jag kan klara detta! Klara att nå mitt mål :) Men det är hård träning som gäller de resterande 6 veckorna, ingen vila här inte! :P
 
Veckans träning
 
Måndag: Blandad styrka 60 min
 
Tisdag: Crosstrainer 40 min
 
Onsdag: Blandad styrka 60 min
 
Torsdag: VILODAG
 
Fredag: Crosstrainer 40 min
 
Lördag: Powerwalk 1 timme
 
Söndag: Blandad styrka 70 min
 
Nä gott folk, nu kallar sängen! Har seminarium imorgon och börjar inte förren 13.00, men ska bege mig in till Lund lite tidigare för att uträtta några ärende! Vill jag hinna träna innan skolan börjar + duscha och fixa mig så måste jag gå upp 07.30! Det bär tufft att ställa klockan så tidigt när man jobbat i helgen + att sovmorgonen lockar något så fruktansvärt.. Men men, vill man vara fin så ;)
 
Natti Natti

Bilder från förr - Minnen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haha, snacka om minnen!


Färdig jobbad + färdig tränad!

Ohh vad skönt det är att vara hemma :)
 
Jobbedagen flöt på.. En aning stressigt emellanåt, men inget att göra åt tyvärr! Efter jobb cyklade jag bort till gymmet och mötte upp Becciz där :) Du är en bra träningskompis vännen ;) Körde ett härligt styrkepass på 70 minuter, och även idag pressade jag mig själv lite extra. Ökade i vikt på bröstet, situpsen (har en viktplatta liggandes på bröstet) och på biceps! Wiihhoo! Fortsätter jag att öka såhär, så tränar jag snart med mer vikt än vad jag gjorde för 1 år sedan (när jag tränade som mest!), och det gillas!!
 
Efter gymmet cyklade jag bort och drack en snabb kopp kaffe med Lola :) <3
 
Nu är jag som sagt hemma.. Snart är det dags att börja med dagens middag, något vi aldrig lagat tidigare, spännande! resten av kvällen kommer att bestå av plugg och slapp i soffan! Efter en hektisk vecka med både det ena och det andra så förtjäner jag definitivt lite slapp :)
 

Nedräkning - Thailand :)

Idag är det exakt 7 veckor kvar tills vi sitter på planet :) Galet vad tiden går snabbt!! Tidigare när jag haft en resa bokad så kan jag inte komma ihåg att jag kände såhär.. Då har jag för mig att jag tyckte att tiden gick långsamt.. Men denna gången flyger dagarna förbi! Kan kanske bero på att jag har massor jag vill (och måste!) göra innan vi åker och jag är tveksam på att jag kommer hinna med allt.. Men oavsett om jag hinner/inte hinner, så vet jag redan nu att det kommer vara värt det :)

Dags för lite kaffe, och därefter beger jag mig till jobb! När jag slutat (13.00) ska jag möta upp Becciz på gymmet! Det är skönt när man har något att se fram emot.. Då går jobbedagen såå mkt fortare! Soo long!


Mys med en vän + pojkvän <3

Lördagskvällen har bestått av massa mys <3 Körde hem till Becciz vid 17.00.. Kaffe och skitsnack med en god vän är aldrig fel :) Jag lovar dig gumman, jag ska tänka på allt vi pratade om idag <3 Tack för mysiga timmar och härligt sällskap :) :)

Efter besöket hos Becciz blev det ännu mer mys i soffan med Jimmy framför Johan Falk! Filmen var sjukt bra! Och "Frank Vagner" är helt klart en klass för sig själv ;) Inser just att klockan är på tok för mkt.. Ska jobba imorgon, vilket jag inte ser fram emot just nu! Hade mycket hellre haft en ledig söndag tillsammans med mitt hjärta <3 Men vad gör man inte för lite extra klirr i kassan!

Natti Natti!


Bilder från förr - Minnen

 
 
 
 
 

Jag älskar randigt!!


Fint i köksfönstret :)


Min fredag :)

Idag ringde klockan 07.00.. Jag kan säga att jag inte var särskilt pigg då! masade mig upp, promenerade med Zindra och åt en god frukost bestående av havregrynsgröt i lugn och ro.. 08.20 anlände Celie - dags att plugga! Jävlar vad vi har varit effektiva idag ;) Suttit "non-stop" från 08.30-14.00 (undantag: lunch i 30 min) och läst samt diskuterat! Nu är alla förberedelser inför seminariet på måndag klart, härligt :)
 
När Celie hade kört hem ställde jag mig på crossen! Idag var jag tvungen att träna! Hade ju en vilodag igår + att jag syndade äppelkaka, så det fanns inget att be för.. Vet inte vad det var med mig, men idag svettades jag otroligt mycket! Redan efter 6 minuter började det rinna i pannan, och när jag stått i 13 minuter rann det även längs magen! Puuhh.. Idag var det riktigt jobbigt! Men vill man vara fin, får man lida pin :P
 
Timmarna i eftermiddag har vi spenderat i Stävie med Mamma, Lars och Simon :) VÄLKOMNA HEM!! Har saknat er massor, äntligen finns ni här hemma igen ;)
 
Nu tänkte jag slänga mig i soffan, där Jimmy redan ligger ;)
 
Ikväll är det (såklart) X-factor som gäller :) :) HEJA J.E.M!!
 
 

På plats i Stävie :)


Fredag...

... och självstudier står på schemat! Om 30 min kommer Celie hem till mig.. Vi ska plugga lite inför seminariet vi har på måndag! Hinner vi, så ska vi börja skriva lite på vår uppsatsplan! Dagens timmar kommer alltså att bestå av plugg.. I eftermiddag ska vi till Stävie, och hälsa på Mamma och Lars :) Deras Thailandstripp är över för denna gången.. Ska bli skönt att ha dem hemma igen ;) Hur ser fredagskvällen ut då?? Självklart mys med mitt hjärta i soffan framför X-factor <3

Dags att inta frukost: havregrynsgröt!


Mys med lilla Moa <3

Idag fick vi äntligen hälsa på Linus, Camilla och deras lilla Moa :) Hon är nu 8 veckor "gammal" och självklart alldeles underbar!! Förutom bebisgos blev det även lite intag av onyttigheter.. Äppelkaka, vaniljsås och kaffe, mums mums!! Tack Linus & Camilla för några trevliga timmar med er :) :)


Nedräkning - Examen :)

När jag började socionomutbildningen för snart 3 år sedan hade jag 1277 dagar framför mig innan jag var klar! Nu återstår det "bara" 230 dagar :) Wiihhoo! Om cirka 8 månader är jag KLAR, och jag kan själv knappt fatta det.. Men jag kan säga som såhär: jag har aldrig varit mer redo!! Det enda jag vill nu är att hitta ett jobb som jag älskar och brinner för, och snart är jag där!! :)


3 gamla bilder :)


Dagens Sara :)


Tummen upp för Skype! :)

Vilken underbar uppfinning Skype är! För er som inte vet vad det är, eller hur det fungerar så kan man prata med andra människor gratis via datorn :) Man loggar in (som på msn,typ) och sen är det bara att ringa en av sina kontakter :) Jag har pratat med min familj ca 1 gång i veckan och man kan prata hur länge man vill, utan kostnad! Det bästa av allt är att man kan använda video funktionen, så kan man se varandra också :) Hoppas att mina vänner installerar detta på sina datorer så att vi kan prata med varandra utan kostnad :) Alltså, tummen upp för Skype!


True story!

 
 
Visst är det så?
 
Ibland är det de enda man behöver.. En människas existens <3
 
 

Hejdå utväxt!! :)

Idag har jag som sagt hunnit med ett besök hos tandläkaren, frissan och gymmet! En riktig "ta-hand-om-mig-själv-dag" :) :) Jag blev super nöjd med håret, som alltid när jag besöker Emelie! Efter frissan blev det 1 timmes blandad styrketräning.. Pressade mig själv lite extra idag, härligt :) Nu är det dags för intag av protein, och därefter blir det en varm dusch!

Bilderna är inte 100% rättvisa, då den ena är fotad inomhus och den andre ute! Men utväxten är borta och håret är LJUST igen :) :) Wiihhoo!


17 Oktober = Vägning + Mätning :)

Dagen jag både längtat efter och fasat för är kommen ;) Men jag blev positivt överraskad! Hade minskat i cm + att jag sammanlagt gått ner 2 kg på 1,5 månad, och det är inte illa! Dock skulle jag vilja gå ner MER!! Men det kommer väl, får jag hoppas :)
 
Resultat
 
Mage/midja: -2cm
 
Lovehands: -2cm
 
Rumpa: -1,5cm
 
Bröst: -1cm
 
Lår: -1cm
 
Knä: -0,5cm
 
Vad: -0,5cm
 
Överarm: -0,5cm
 
Sammanlagt har jag en minskning på: 9 cm :) :)
 
Den 3:e December mäter jag mig för sista gången.. Det hade varit härligt att även då ha minskat några centimeter! Jag fortsätter att träna och äta som jag har gjort hela tiden.. Har ett mål jag vill nå, med vikten. Dock har jag några kilo kvar tills jag har nått det (om jag kommer nå det?) Men jag ger inte upp! Bara att kämpa vidare, och skulle jag inte gått ner det jag vill, så vet jag i alla fall att jag har gjort mitt bästa :) Nu ska jag snart cykla ner till tandläkaren, och därefter ska jag till frissan! Självklart blir det ett pass på gymmet när jag är färdig där! Ha en trevlig onsdag allesammans :)

Min tisdag --->

Idag har det varit en bra dag! Bra dagar hos mig innebär oftast att jag varit effektiv, och hunnit med så mycket som möjligt på dygnets vakna timmar :) Detta har jag gjort:
 
Varit i skolan mellan 9-12
 
Lunchat och druckit kaffe med Celle Belle <3
 
Gosat med både valpar och söta Leo hemma hos Lina :)
 
Tränat: 40 min på crosstrainern
 
Ätit en god middag med Jimmy
 
Duchat
 
Tvättat 1 maskin + städat upp i lägenheten
 
Pluggat i 2 timmar
 
Har en ledig dag framför mig imorgon! Kommer att börja dagen med vägning samt mätning (spännande!!) Hoppas att i alla fall några cm försvunnit från kroppen! Därefter ska jag rå om mig själv lite ;) Först ett tandläkarbesök följt av sling & klipp hos Emelie.. Härliga onsdag!!
 
Natti Natti :)
 

True story!


Valp & bebisgos <3

Idag har jag hälsat på Lina och hennes lilla pojke Leo :) Vi kom på att det var ca 1,5 år sedan sist vi träffades, så det var verkligen på tiden! Förutom gos med en 3 veckor gammal bebis har jag även kelat med 2 veckor gamla valpar :) En härlig eftermiddag med andra ord! Längtar redan tills vi ses igen :) :)


Dagens Sara :)

Om 1 timme slutar föreläsningen.. Då beger jag mig till stationen för att ta tåget tillbaka till Kävlinge.. Väl i Kävlinge väntas det kompismys hos Celle :) Har lyxen att bli bjuden på både lunch och kaffe ;) Tack gumman!! <3

Idag har jag på mig mina nya skor, och jag älskar dem!! Billiga, och sköna till tusen :) Perfekt för en student som mig :P Dags att återgå till föreläsningen.. Soo long :)


Ord av kärlek och tårar i ögonen <3

Tänk att ett medelande från en vän kan få en att gråta.. När jag läste denna fina text fick jag genast tårar i ögonen <3 Du är så underbar gumman, och tack för alla fina ord <3
 
"Om du visste vad du betyder för mig.. När jag tänker på oss blir jag varm inom mig. Vi har haft våra duster, men har alltid blivit sams. Du finns alltid där för mig, stöttar när man har det jobbigt, och skrattar med mig när jag behöver det, eller bara sitter tyst när det behövs. Så många minnen vi har och fler lär det bli. Älskar dig SIS <3"
 
Precis som jag skrev tillbaka så har vi våra duster, JA.. Men vi löser alltid dem och hittar tillbaka till varandra innan vi ens hunnit blinka ;) Det är det jag kallar äkta vänskap.. Man får lov att bli sur, eller besviken över saker.. Det är det mest normala som finns. Sålänge man bara reder upp allt, och framför allt lyssnar på varandra så löser sig det alltid till det bästa! Vi har varit vänner i 15 år, och det skulle varit konstigt om vi inte haft en enda "dust" med varandra.. det kvittar hur mycket man älskar någon, så förr eller senare finns där alltid saker som irriterar antingen den ena eller andra. Men för mig är det inget konstigt! Precis som när man har pojkvän/sambo! Jag älskar Jimmy obeskrivligt mycket, men såklart har vi också våra duster/bråk! Man måste få en chans att ventilera och undra/fråga över saker som man anser vara konstiga.. Hur ska man annars klara av att hålla ihop, i alla åren som man planerat att vara tillsammans?! Likadant gäller vänskapen.. Hittar man tillbaka till varandra är det också ett bevis på att man inte kan leva utan den människan.
 
Jag skulle aldrig klarat av att leva utan dig Sara <3 Du är min syster som alltid finns där för mig i vått och torrt.. 15 år av skratt, glädje, tårar, ilska, besvikelse, kärlek, tillit... Älskar dig med hela mitt hjärta, och det kommer jag alltid göra oavsett vad!! Tack för att DU är DU <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
<3 <3 <3 Älskar dig Sara Celander <3 <3 <3
 


GODKÄND PÅ MITT PAPER = TOTAL LYCKA!!

Jag är såå jävla lycklig just nu!! Gick in och kollade studentmejlen för att se om jag blivit godkänd på kompletteringen jag fick i förra veckan på mitt paper.. JAG BLEV GODKÄND!!! Känslan jag har inom mig för tillfället är helt jävla underbar :) :)  (och JA det är okej att svära just nu!!) Jag är mållös.. Det känns som att en gigantisk sten har släppt från mitt hjärta och jag bara LER! TACK som fan ;)
 

Hej Sara!

 

Jag har mottagit din komplettering. Du hade till uppgift att sammanföra och utveckla dina resonemang och visa på ett kritiskt förhållningssätt till din litteratur. Du märkte möjligen själv hur man med ganska små medel kan tydliggöra en text, bra. Jag funderar på om samverkan kanske fungerar bra inom hemtjänsten då, just som du skriver, arbetsuppgifterna har tydliga gränser och att arbetet är specialiserat. Så det handlade möjligen inte enbart om att du var där en vecka!

 

Du är godkänd på SOPA 61 ”Det sociala arbetets organisering”.

 

Lycka till med uppsatsen!
 
Vill säga TACK till alla mina vänner som funnits där och stöttat mig både under skrivandet och när jag var ledsen för att jag fick komplettera, ni är bäst!! Nu kan jag gå vidare :)
 
Tjoohhooo!!

Dagens bästa!


Dagens lunch :)


Plugg.. Plugg.. Plugg..


Veckans träning

Jag vet inte riktigt varför, men på något sätt är jag inte nöjd med veckans träning :S Har haft ett väldigt pressat schema vilket har resulterat i att jag helt enkelt inte haft den tid jag velat till att sticka till gymmet och träna styrka.. det tar betydligt mindre tid att "bara ställa sig" på crosstrainern här hemma, om man nu är stressad! Är inte heller riktigt nöjd med att det "bara" blivit 5 träningstillfälle.. Jag vet att lingonveckan är på intågande, vilket brukar medföra en viktuppgång på mellan 0,5-1kg, kanske därför jag känner mig lite missnöjd också! Jag vill juh liksom ge järnet veckan innan jag vet att jag eventuellt kommer gå upp, och hoppas på att det inte gör viktuppgången så märkbar :P Vi får se hur det går!
 
På tisdag är det vägning och på onsdag är det mätning, spännande!
 
Veckans träning:
 
Måndag: Crosstrainer 40 min
 
Tisdag: Crosstrainer 40 min
 
Onsdag: VILODAG
 
Torsdag: Blandad styrka 70 min
 
Fredag: Powerwalk 1 timme
 
Lördag: Crosstrainer 40 min
 
Söndag: VILODAG
 
Nu ska denna damen snart krypa i säng.. Är sjukt trött idag! Har endast sovit 5 timmar inatt, och det känns! Imorgon är jag "ledig" från skolan vilket innebär massa plugg/läsande på hemmaplan! Men som jag skrivit i ett tidigare inlägg, det är skönt att plugga hemma, det ger mig ett tillfälle att kunna gå runt i morgonrocken hela dagen om jag vill ;) Mys!! Natti natti allesammans :)

Hälsat på lillebror <3

Har haft en underbar dag med mina nära och kära idag <3 Först blev det ett besök hos Linus.. Älskade lillebror!! Den finaste stenen och den finaste platsen till den finaste människan <3 Blev varm inombords när jag såg hur fint dina nära gjort hos dig.. Blommor, ljus, stenar, träd och Minnessaker.. Hoppas att du på något sett vet hur alla i din närhet bryr sig om dig, och älskar dig.. Det kändes skönt att hälsa på dig idag.. Hade med mig en sten, och texten på den är så fin och ägnad dig <3 Älskar dig Linus!!

Efter besöket hos honom körde vi hem till min faster som bjöd på en god middag :) Hemmalagade biffar med kokt potatis, lingon, sås och inlagd gurka.. MUMS! Tack allesammans för denna dagen med er <3 Älskar er massor!!
Tjejkväll i Lund :)

Lördagskvällen igår blev perfekt på alla sätt och vis :) Blev bjudna på super god mat och efterrätt! Spelade spel, dansade, skrattade (massor) och drack gott :) Tack älskade vänner för denna kvällen med er!! Ni är äkta ända in i själen, och jag är såå glad att jag fått chansen att lära känna er alla <3 Ett stort tack till Kerstin och Fanny som ordnat allt så bra, både med mat och snacks, ni är bäst! :)

Idag mår jag: hmm.. sådär! Känner mig lite konstig i kroppen, och jag vet att jag enbart har mig själv att skylla :P Det blir varken träning eller plugg idag.. Ska snart hoppa i duschen.. 13.30 styr bilen mot Malmö :) :)


Älskade finaste Fanny!!


Tagga!! ;)


Dagens träning avklarad!

Finns nog ingen träningsform som jag svettas mer i än när jag står på crosstrainern! Puuhh.. Det rinner längs magen, ryggen, bröstet, halsen och huvudet.. Efter 40 min är jag helt slut ;) Nu ska det bli skönt med en dusch.. 18.30 blir jag hämtad! Dags att tagga inför en partykväll med mina blivande socionom vänner :) :)

Soo long!


Nedräkning - Thailand :)


Hon hade det inte lätt ;)


Härlig fredagskväll med vänner <3

Fredagskvällen kunde inte bli annat än bra när man har dessa töserna hos sig!! Jimmy fick även idag stå ut med lite sexsnack ;) Haha! Fråga Olle sätter sina spår helt enkelt! Vi bjöd på middag, kaffe (of course) och god frukt! Inget syndande här inte ;) Får räcka med alla cider jag ska dricka imorgon.. :P Både jag och Jimmy tackar er sötisar för en underbar kväll <3


Älskade lilla fis <3

 
 
 
Den 23 December blir du 8 år!! Snälla, stanna tiden!!
 

Fredag = Skola + mys <3 <3 <3

Från början hade jag planerat att träna på crosstrainern idag, men jag trotsade kylan och begav mig ut på 1 timmes powerwalk istället :) Det var kallt, men sålänge solen är framme och det inte blåser så är det skönt! Att jag fick sällskap av både Sara och Lola i telen gjorde det hela ännu roligare :) :)
 
Nu ska jag fixa till mig inför skolan! Idag ska vi få feedback på den statistiska rapporten vi skrev häromdagen.. Kan juh hoppas att det gått bra! Därefter ska jag hem, förbereda maten och dammsuga över! 18.00 får vi fint besök av Sara och Becciz <3 <3 <3 Känner på mig att detta kommer bli en riktig mysfredag!
 

 
Förutom det "jobbiga" med skolan och allt som ska fixas där, känner jag en otrolig glädje och lycka inom mig!! Tänk vad människor i ens närhet kan få en att må bra, bara genom att finnas till <3 På något sätt känns det som att "bitarna börjar falla på plats", och att jag accepterar sånt jag aldrig trodde jag skulle göra tidigare! Det sägs att tiden läker alla sår, och det är ett ordspråk jag verkligen tror på.. Ibland tar det bara lite längre tid än vad man hoppats på, men förr eller senare så står man där och inser att man faktiskt blivit starkare av allt som hänt! det är trots allt upplevelserna av det negativa som gör att man uppskattar det positiva ännu mer..
 
Är så glad att jag har ER runt mig, och att ni får mig att må bra <3 Ni stöttar mig när jag har det jobbigt, samtidigt som ni alltid finns där och delar det positiva i livet med mig.. Älskar er (ni vet vem ni är) mer än ord kan beskriva!!
 
Vad vore livet utan: vänenrna, familjen, djuren och kärleken?! Ni betyder allt!
 
 

Kallt på morgonkvisten, brrr!


Komplettering på paper, det suger!! :(

Dagen igår var ingen höjdare :S På förmiddagen fick vi tillbaka resultatet på papert, och precis som jag hade trott så blev jag inte godkänd. Egentligen är inte detta "hela världen", men jag har inte tid med någon komplettering just nu! Jag har släppt SOPA61 och är i full gång med SOPA62.. Det suger att behöva komplettera, man blir liksom aldrig "av med en kurs" förren man klarat examinationsmomentet. Har suttit hela eftermiddagen och skrivit och har förhoppningsvis gjort ett bättre arbete nu! Kompletteringen är skickad, och jag väntar med spänning efter en "ny bedömning" :S Snälla, hålla alla era tummar och tår för mig!!
 
Tack och lov att jag har en härlig helg att se fram emot :) För det första är jag helt ledig från allt vad jobb heter, och för det andra så ska jag spendera mina dagar med människor jag älskar massvis!! Imorgon blir det middagsmys och X-factor med Sara, Becciz och Jimmy :) På lördag är det PARTY till max med några tjejer från klassen, wiihhoo! Ciderna är på kylning, och jag kunde inte varit mer laddad ;) Söndagen kommer att spenderas med familjen (Pappa, mina brödrar m.f) Vi ska åka till kyrkogården och "hälsa på" min/vår bror Linus <3 <3 <3 Kommer garanterat bli en känslosam dag.. Men också en dag som behövs!!
 
Nä gott folk, dags att ladda för fråga Olle ;) Haha..
 
Soo Long!
 
 
 

True story!


Nytt från Nordicfeel :)


Underbara höstväder :)

Vaknade upp till strålande solsken.. Dock var det kallt, men vad gör det när man i Oktober månad har badhimmel och sol? :) Strålande väder gör mig på ett strålande humör!! Fler som känner igen sig, kanske?! :)

Började dagen med lite plugg! Därefter blev det kaffe och skitsnack hemma hos SIS :) Vid 11.00 begav vi oss till gymmet för ett styrkepass.. Tack snäckan för hjälpen med bröstövningen! Därefter körde jag ut till Willys och storhandlade, och nu är jag hemma och fyller på kroppen med energi :) Om en stund blir det plugg.. Hoppas att allt lossnar idag!! det jag håller på med nu är INTE kul!! Suck och ännu mer suck..

Ser fram emot kvällen imorgon :) Massa mys med alla underbaringar!!

 

 


Bilder från förr ---> Minnen

 
 
 
 
 

Skum i pälsen :) Haha..


Totalt däckad..

Är verkligen helt slut i knoppen.. Påväg hem från tåget orkade jag knappt hålla mina ögon öppna. Idag har det varit en lång och intensiv skoldag :S Mycket att "ta in", och än vet jag inte om jag förstår allt! Att vi har 3 olika uppgifter (uppsatsplan, statistisk rapport, paper) som man jobbar med samtidigt, gör inte det hela enklare! Varför kan man inte få göra en uppgift i taget och koncentrera sig enbart på den??! Funderade på att träna när jag kom hem, men jag orkar helt enkelt inte.. Idag är jag: slut som människa... Dags för lite vila!


Dagens Sara :)


........


Minnen!


Ny lotion som doftar ljuvligt!!


Plugg!!

Det negativa med att studera är att man aldrig kan känna sig riktigt ledig.. Idag efter skolan åkte boken fram.. Har läst i en timme nu, och ska läsa minst 2-3 timmar till! För att få lite energi ska jag hinna med träning på crossen också :) :) Träning gör mig självklart trött, men energin jag får av den och känslan av att ha gjort "vad jag ska" är värd mer! Det är härligt att träna, så är det bara ;) Förresten, vågen visade minus 0,6 kg idag! Wiiee..

Dags att återgå till boken!


Nedräkning - Thailand :)

Idag är det exakt 2 månader tills vi sitter på planet till paradiset :) Helt sjukt vad tiden går snabbt! Vi bokade denna resan i Maj månad, och nu är vi snart inne i mitten av Oktober, sjukt! Men inte oss emot ;) Det är härligt när tiden går snabbt ibland, speciellt om man har något man ser fram emot! Jag har aldrig varit mer redo för en resa tidigare.. Detta är verkligen något som jag och Jimmy behöver, då vi haft det tufft med lägenhetsrenovering osv.. Fickpengarna är klara i alla fall :) Ska bara få tummarna loss och fixa mitt pass, sen är jag redo :) :)


Filmkväll med Becciz <3

Äntligen fick vi till vår filmkväll :) Både jag och Becciz har velat se 21 jump street ett tag nu, och idag lyckades vi få till det ;) Filmen var jätte bra! Skrattade mer än vad jag trodde att jag skulle göra, och då är det ett bra betyg!

Just för tillfället har vi ingen bil, så det fick bli bussen till Furulund :) Jag är inte förtjust i att cykla hem i mörker helt ensam, så att åka buss fram och tillbaka är perfekt! Förutom att kolla på film har vi även hunnit med kaffe och skitsnack på balkongen :) Tack gumman för idag <3 Har haft det super mysigt med dig, som alltid!!

Sitter just nu på bussen hem.. Har en underbar sambo som kommer och möter mig på stationen <3 Antar att jag kommer dyka sängen direkt, då klockan ringer äckligt tidigt imorgon, 05.30!

Natti Natti :)


Favorit låten just nu :) :)

 
 
Ännu en låt som gör mig TAGGAD!! ;)
 
 
 

Dagens träning = Crosstrainer 40 min

Trots att jag bara tränar i hippsters (stavas?) och träningstopp totalt rinner det av mig när jag står på crossen! Då var dagens träning avklarad, dags att hoppa i duschen och fixa till sig! Ikväll väntas filmmys med Becciz, en kväll jag sett fram emot lääänge!! <3 <3 <3

 

Soo long!

 


Dagens Sara :)


Bilder från förr ---> Minnen

 
 
 
 
 

Veckans träning

Även denna vecka är jag NÖJD med träningen :) 6/7 dagar är inte dåligt!! Har det inte gett resultat på vågen denna vecka, så håller jag tummarna för att i alla fall några centimeter har försvunnit från kroppen vid mätningen den 17/10! Jag skulle blivit ganska opeppad om det inte varit så, faktiskt!
 
Här kommer veckans träning
 
Måndag: Powerwalk 1 timme
 
Tisdag: Blandad styrka 60 min
 
Onsdag: Powerwalk 1 timme
 
Torsdag: Blandad styrka 60 min
 
Fredag: Crosstrainer 40 min
 
Lördag: VILODAG
 
Söndag: Blandad styrka 60 min
 
Nästa vecka hoppas jag på minst 5 träningstillfällen :) :)

 
 
 

Irriterad! :S

Har ni också sådana dagar där ni i princip är irriterade på allt?! Jag har haft en sådan dag idag.. Stubinen har minst sagt varit kort, och anledningen till varför det varit så, vet jag inte. Det har inte varit några "stora saker" som jag varit irriterad på, utan mer smått skit! Men det där lilla kan genast bli något stort när bägaren rinner över!

Jag har varit irriterad på:

Gymmet: jävlar vad sur jag var idag! Ställde mig på en crosstrainer för att uppvärma. Då upptäcker jag att den fortfarande är sönder! Steglängden går inte att ställa in, motståndet känns allmänt fuckat och tv:n funkar inte! Gaaahh.. Hur många gånger ska man behöva säga till dem som jobbar där?! Det ska inta ta 1 månad för att laga en maskin! Det dyraste gymmet i Kävlinge + dålig service.. Det gillas inte! Nä TIME, nu får ni allt göra lite för era medlemmar, och ni kan börja med att hålla maskinerna hela, så att man kan nyttja det man vill!

Nära & Kära: Ja det är mina nära, men vissa dagar är, trots mkt kärlek INTE bra! Blev så irriterad och ledsen på en person idag ;( Ibland kvittar det vad man gör, för det uppskattas aldrig ändå!

Telefonen: Jävla skit telefon/iphone! Inget riktat just till iPhone, men den har verkligen gjort sitt snart! Hänger sig under samtal, allmänt seg i menyerna och en hemknapp som i stort sett inte fungerar! Ge mig min nya lur, typ NU!

Internet: Jaha, då har internetet här hemma också slutat fungera! KUL! :( Hur länge ska man behöva vara utan det, nu då...?

Just idag, just nu hade jag behövt något som ger mig positiv energi och som får mig på bra humör! Får tacka mina vänner för sällskapet tidigare idag, det gjorde i alla fall det hela en aning bättre


Nä, en film i soffan kanske gör susen?Så sant så!


Bilder säger mer än 1000 ord :)

Tack för idag underbara vänner! Har haft det såå roligt från början till slut :) Trots att jag kom SIST på bowlingen så var det såå lyckat! Både jag och Jimmy trivs så bra i ert sällskap, och jag hoppas att vi får många fler kvällar som denna tillsammans!!

 

 

 

 

 

Ett stort tack till Jennie och Johan som hade ordnat med all mat :) :)


Bowlingtajm :)


Bowling + middag med vänner :)

Imorse när klockan ringde var jag inte särskilt glad.. Mest irriterad på mig själv för att jag tagit på mig jobb! Jag som låg och sov så skönt.. Inte är det lättare att stiga upp när man tittar på Jimmy och ser hur gott han sover! Men men, bara att pallra sig upp! Jobbade en kort tur idag 7-13, och när jag skulle gå hem kände jag helt plötsligt hur glad jag var :) Idag är det ju lördagen jag längtat efter ett tag nu :) Har precis kommit ut från duschen.. Snart dags att sminka sig + fixa kläder! 16.00 ska vi befinna oss i Lund för lite bowling med Jennie, Johan, Helena och Robin! Undrar vem som piskar vem?? ;) Därefter vankas det middag hemma hos Jennie och Johan :) Som sagt, en härlig lördagskväll som ska spenderas med härliga människor!
 
Nä gott folk, dags att sätta fart!
 
Hoppas mina läsare får en minst lika trevlig lördag :) :)
 
 
 

Godnatt från fisen :)


Bilder från förr ---> Minnen

 
 
 
 
 

Bilder från förr ---> Minnen

Jag har kommit på en genial idé :) Jag kommer att börja med inlägg som har rubriken Bilder från förr ---> Minnen. Jag kommer att publicera allt ifrån 1-10 bilder per inlägg. Jag kommer inte att skriva något i inlägget, utan bilderna får stå för allt :) Varför vill jag nu göra detta?För det första kan det vara kul för mina läsare att se alla de "gamla" foto jag har, samtidigt som det är kul för mig att göra inläggen och välja ut vilka bilder jag vill ska synas i just de inläggen! Jag kommer inte ha någon bestämd dag då inläggen publiceras, utan att det kommer att komma sporadiskt! Ni får helt enkelt hålla utkik!
 
Kram på er :)

Plugg!

En bok.. 500 sidor.. Kvantitativa metoder.. Kvalitativa metoder.. Jag har att göra med andra ord! Blir definitivt lite belöning senare idag :) :)


Powerwalk?

Jag vet att jag egentligen skulle behöva en vilodag då jag tränat 8 dagar på rad! Men när jag tittar ut, och ser att solen skiner kan jag inte låta bli!! Jag måste powerwalka och ta vara på de fina vädret :) :) Men först ska jag äta en god frukost och plugga.. Powerwalken tar jag lite senare, får bara hoppas att solen fortfarande är framme då :)

Soo long...Kvällens: VILL HA!

Ohhh vad jag är kär i dessa skorna! Ville ha ett par förra vintern, men av någon anledning blev det inte att jag köpte dem! Nu ser jag att Din Sko har dem inne denna hösten/vintern också :) Gissa en som blev överlycklig!! Tror faktiskt att det blir en runda till Centan i helgen.. Hoppas att de sitter sådär, klockrent!
 
 
 
 
Din Sko: 599:-
 
 
 
 
 

Kanelbullens dag :)

Idag är det visst kanelbullens dag, sedär! Dock har jag varit extremt duktig och inte ätit en enda bulle ;) Ska jag vara ärlig så har jag inte ätit något onyttigt alls på 1 vecka, och sist jag syndade blev det 2 hemmagjorda chokladbullar! Så jag är mer än nöjd :) Tänkte dock ta mig någon ruta mörk choklad ikväll, eftersom jag ska tillbringa tid i soffan framför lyxfällan! Då är det alltid gott med något att "tugga på" :)
 
 
I eftermiddags blev det ett styrkepass med Becciz :) Först en intensiv uppvärmning och därefter styrketräning i 60 min! Pressade mig lite hårdare idag genom att lägga på något kilo extra på några maskiner! Tack Becciz för sällskapet, alltid lika peppande att ha dig som träningskompis ;)
 
Nä gott folk, dags att vila kroppen lite... Nu intar jag soffan!
 
 
 
 

Memories

 
     
 

Dagens Sara :)


En nyklippt liten fis :)


Torsdag = Skola + träning!

Nu är Zindra lämnad hos hundfrisören i Kävlinge :) Hon har blivit riktigt långhårig nu, så det var verkligen dags för en klippning. Under tiden hon befinner sig där ska jag fixa till mig inför skolan! Idag ska jag möta upp Celie 2 timmar innan föreläsningen börjar, för att planera lite inför uppsatsplanen som vi ska skriva.. Det är mycket som ska göras på bara 3 veckor, och jag känner redan nu en inre stress inför denna kursen. Men precis som med alla andra kurser, så tar man sig (förhoppningsvis) igenom denna också!
 
Efter skolan ska jag möta upp Becciz för ett styrkepass! :) Ska bli skönt att lyfta vikter idag!! Dessutom är det KUL när man har sällskap och gör vissa övningar tillsammans osv..!
 
Nä gott folk: dags att kleta på smink!
 

Dagen började dåligt, och avslutades bra :)

Idag har det verkligen inte varit "min dag".. Försov mig imorse, med en hel timme! Brukar gå upp 1,5 timme innan jag ska gå till tåget, men idag vaknade jag 30 min innan jag skulle gå! Fick skita i: kaffet, att sitta i lugn och ro och äta frukost samt att Zindra inte fick den promenad hon behöver :S USH! Hela dagen blir förstörd.. Kom 10 min försent till föreläsningen också, vilket resulterade i att jag fick sitta längts fram, utan "bord" och ha mitt anteckningsblock i knäet, ännu mer USH! Insåg också att jag glömt min matlåda hemma.. Så idag fick det bli lunch med Celie och Katarina i stan.. Det var dock inte lika mkt, USH ;)
 
Fler än jag som tycker att hela dagen är förstörd av att man försover sig?
 
Allt det negativa försvann dock när Lola kom :) Vi begav oss ut på en timmes powerwalk, och under den tiden släppte jag all frustration/irritation från tidigare idag! Därefter drack vi en god kopp kaffe och lagade mat :) Tack för idag gumman!! Älskar dig med hela mitt hjärta, och lite till <3 <3 <3
 
Nä gott folk, bäst att jag lägger mig nu!
 
Har inte lust med en upprepning av dagens morgon, imorgon också!
 
Natti Natti
 
 
 
 
 

Rebecca = Undersköterska!!

Måste bara skriva ett inlägg, tillägnat min vän Rebecca aka Becciz :)
 
ETT STORT GRATTIS TILL DIG!!
 
Äntligen är du klar med din utbildning!! Jag/vi är såå stolta över dig :) Du förtjänar detta till 110%.. Jag har funnits där så gott jag kan, och stöttat i alla "svåra" stunder, precis som du funnits/finns där för mig när jag behöver någon att ventilera med! Att plugga är inget som är lätt.. Men vännerna/familjen kan i alla fall göra det hela lite roligare ;) Äntligen är du färdig, som du har längtat efter denna dagen :) Önskar att jag fanns vid din sida nu och kunde ge dig en BAMSEKRAM <3
 
All lycka till dig min Becciz <3 Nu finns det inga låsta dörrar längre!!
 
 
Och med det säger vi SKÅL ;)

Vem vill vara någon annan, egentligen?


Den där vikten!

Ibland känns det som att hela mitt liv kretsar kring tankar om vikt/träning/kost osv.. Undrar hur mycket "ren tid" man lägger på att fundera på det egentligen? Jag hade nog inte velat veta svaret.. Men i alla fall, vägningen gick strålande även idag :) :) Sakta med säkert tar jag mig nedåt..

Vecka 1: -0,5 kg

Vecka 2: + 0,3 kg (MENS!)

Vecka 3: -0,5 kg

Vecka 4: -0,4 kg

Jag är nöjd! Vet att jag inte kan begära "mer" eftersom jag styrketränar så pass mycket som jag gör! Ska bli spännande att se resultatet av mätningen den 17/10 :) Det hade varit underbart att bli positivt överraskad då :P

Hoppas på ett bra resultat även nästa vecka! Nu kallar sängen.. Natti!


Haha.. Klockren!


Start för SOPA62 :)

Då har man redan avverkat en kurs, SOPA61! Förhoppningsvis har jag klarat den också :) Tiden går så fort, och jag hinner knappt med.. Minns inte att jag kände så när jag var yngre..? Idag är det i alla fall skola mellan 12.00-16.00! Jag är lite tveksam på vad som väntar framöver. Det enda jag har sett är att vi ska skriva en uppsatsplan (6-7 sidor) samt att vi ska bli examinerade på statistik och något annat (kommer inte ihåg vad det var)... Blir alldeles säkert 3-4 tuffa veckor framöver :S Men eftersom tiden går så fort, så har jag väl snart betat av denna kursen också :) :)

Har även massa roligt att se fram emot! Imorgon har jag en dejt med min Lola <3 Hoppas på "fint" väder så att vi kan powerwalka! Självklart bjuds det på middag på kvällen ;) De kommande 2 helgerna kommer att bestå av mys/fest med vänner :) I helgen ska vi träffa Jennie & Johan, vilket alltid är trevligt!! Bowling, god mat, härligt sällskap och garanterat mycket skratt :) Nästa helg blir det party med tjejerna i klassen.. Av tidiga erfarenheter vet jag att detta alltid blir lite galet, och KUL ;) Haha.. Är så glad för alla underbara människor jag/vi har runtom oss!! Ni förgyller dagarna och får mig/oss att må såå bra!! Tack till alla er, ni vet vem ni är <3 <3 <3

Trevlig tisdag allesammans!


I trädgården :)


Min älskling känner mig till 110% :)


Måndagsflumm ;)

Hur drar man sig ur något man inte längre vill vara delaktig i...? Tankesätt.. Relationer.. Personligheter.. Att dra sig ur skulle kunna göras med lätthet, men samtidigt är det svårt när man omedvetet blivit alltför involverad.. Man kommer till ett visst stadie i livet när man inser vad som ger livet värde och mening. Vad är det jag vill åstadkomma, med att leva mitt liv och vara "jag"? Ibland känns det som att jag har svaret och att jag har bestämt mig för hur det ska levas.. I samma sekund händer det något som gör att jag inte lever upp till det jag bestämt..

Nu blev detta lite flummigt.. Kanske kan kalla det "måndagsflumm" :) :) Aja, examinationsseminariet är över och jag känner en otrolig lättnad!! Den 10/10 får jag "domen".. Hoppas på att jag är godkänd, så att jag kan släppa SOPA61 och fokusera på den nya kursen, SOPA62 :) Ser i alla fall fram emot min Powerwalk när jag kommer hem! Det får bli min möjlighet att rensa tankarna idag!

Soo long!


Dagens...


RSS 2.0