Dags för släktträff i Svedala :)


Trevlig helg önskar vi er <3

Det blev inget pokerspel för Jimmy idag ;) Wihhoo! Haha.. Nä, ska inte vara taskig, men visst är det såå mycket trevligare att ha honom här hemma hos oss :) Vi har haft ett IDOL-maraton hela kvällen då Jimmy missat avsnitten hela veckan.. Blir antagligen sängen om en stund så att jag orkar med morgondagen! Först ska jag pyssla med mitt projekt (gjorde ju aldrig det idag eftersom planerna blev ändrade) och därefter väntas det släktträff i Svedala :)

Sov så gott!


Fredagens planer

Igår efter jobb körde jag och fixade ett ärende på Center Syd. Måste säga att det kliade lite i shoppingfingrarna då lönen har kommit. Tyvärr fanns det ingen tid för shopping igår :S Var hemma vid 19.40, slängde mig i duschen och därefter i soffan framför lyxfällan tillsammans med Jimmy <3 Så skönt det är att ha mitt hjärta hemma igen! Efter lyxfällan blev det uppdatering för min del om Ystadstrippen. Jimmy har ju spenderat 2 dagar/1 natt på Ystadsaltsjöbad med sin mamma, lyxliraren ;) 3 härliga behandlingar fick han också! Skönt för honom då han verkligen har behövt lite avkoppling i allt renoverande här hemma.

Ikväll var det egentligen tänkt att både jag och Jimmy skulle spelat poker hos vänner i Lund. Kände dock att jag hoppar det denna gången. Älskar i och för sig att spela, men eftersom vi skulle vara där redan 18.00 så kändes det för stressigt när jag slutar jobba 17.00. Så för min del blir det en lugn fredagskväll på hemmaplan med min Fis istället :) Har ett litet projekt som jag ska pyssla med ikväll, så det ser jag fram emot!

Vad ska mina läsare hitta på idag? Några roliga fredagsplaner? :) Kram till er!


<3 Kärlek <3

Vi har bara varit ifrån varandra i snart 2 dygn och ändå saknar jag honom enormt mycket.. Skönt att han är påväg hem i alla fall! Avstånd och distans i lagom mängd gör nytta för förhållandet! Just för tillfället känner jag mig sådär lite extra förälskad ;) Härligt!!




Dagens Sara :)

Idag har jag på mig min nya blus från VILA :) Älskar den! Köpte den tidigare i somras men har nästan glömt bort att jag hade den.. Men nu så! Är förtjust i både färgen och mönstret också :) Den är kortärmad och eftersom det är lite kyligare i vinden idag har jag en svart tunnare jacka utanför!


Kvalitetstid <3

Idag har jag spenderat kvällen hemma hos Rebecca tillsammans med SIS :) Dejten var planerad sedan tidigare och på grund av att varken jag eller Rebecca hann stå med något mat så lagade Sara hemma och tog med sig till Kävlinge! Så gulligt <3 Idag bjöds det på varm bulgursallad med hemmagjorda biffar och sås, sjukt gott! Tack älskade vän för det! (Förresten, biffarna är delade för att det ska underlätta med fördelningen av värmen i micron) Därefter blev det snack om allt mellan himmel och jord och även lite tv tittande och IDOL :) En perfekt onsdagskväll med mina hjärtan!

Nu känns det dock konstigt att krypa ner i sängen helt själv :S Ingen Jimmy och ingen Fis :( Jimmy är i Ystad och gottar sig på Saltsjöbaden och Fisen är i Stävie hos "mormor".. Tomt, tyst och ensamt utan mina favoriter! Nu är det i alla fall dags att sova. Klockan ringer 05.30, vilket inte alls känns speciellt lockande just nu..

Hoppas att mina läsare har haft en bra onsdag! Kramar till er!


Minnen från bloggen


En styck tannalös lillebror <3


Dagens träning - Powerwalk

Då var träningen avklarad för idag! Promenerade samma runda som jag brukar.. Blir tråkigt i längden, men när tiden inte riktigt räcker till är jag inte så sugen på att testa något nytt. Brukar alltid ta längre tid med en ny runda, så idag körde jag på dessa säkra 5 kilometrarna :) Nu ska jag hoppa i duschen och därefter väntas det SLAPP i soffan framför IDOL!


Att vara uppbokad

Känner ni som jag att hösten snart är kommen..? Trots att det var fint väder och varmt igår kändes det ändå som att 26:e augusti var startskottet på den långa och ruggiga hösten. Det har börjat bli kallare i luften och det märks speciellt på morgonen och kvällen. Det blir mörkare tidigare på kvällen och dimman har blivit allt vanligare. Jag kan snart inte använda klänning längre samt att jag även har avslutat mitt sommarvikariat och börjat en ny anställning vilket för mig är ett bevis på att sommaren är över :S Jag tycker absolut att hösten är mysig, då man äntligen kan ha tända värmeljus i hela lägenheten utan att svettas ihjäl. Däremot är jag inte speciellt förtjust i varken regn eller blåst, vilket hör till.

Däremot är det skönt att hösten innebär lite uppbokade helger för vår del :) Sedan jag blev tillsammans med Jimmy har alltid sommaren inneburit mycket inplanerade saker som vi inte själv kan styra över. För det första brukar man vilja hitta på något extra, bara för att det är sommar, exempel resa någonstans. Denna sommaren har vi ju varit en helg i Ullared och en i Ystad. Sen så fyller majoriteten av min och Jimmys släkter år på sommaren vilket medför kalas efter kalas i stort sett varje helg. I juni fyller Mamma och Mormor år, i juli fyller jag år och i augusti fyller min pappa, min lillebror Joel, Lars, Jimmys Pappa, Jimmys Mamma samt Jimmys syster år. Alltså totalt 9 "kalas" inom loppet av 3 månader. Förutom alla kalas har vi ju även varit på bröllop. Helgerna försvinner som sagt snabbt! Många i min närhet har reagerat på att vi alltid är så uppbokade och då speciellt under sommaren. Nu när jag tänker efter förstår jag vad det beror på. Vilken tur att jag inte jobbade i hemtjänsten under denna sommaren! Det hade inneburit jobb på två helger utav fem :S Vi hade ju knappt haft någon tid över till oss själva då! Just därför kan jag se fram emot hösten och att inte ha varenda helg inbokat med kalas och dylikt :) Tror bara att det är 2 nära personer som fyller år under hösten och det är ju skönt!

Ja, lite tankar såhär på morgonkvisten.. Nu är det dags att sätta igång och jobba :) Trevlig tisdag på er!



Dagens träning - Powerwalk


En redig sambo ;)

Alltså, jag måste bara ge min underbara sambo lite beröm här på bloggen också! Han har slitit som ett djur under hela sin semester för att få både baksida och framsida klart i tid. Tyvärr, på grund av vissa omständigheter så hinner vi nog inte bli helt klara, men huvudsaken är vi och då speciellt JIMMY gör så gott han kan! Jimmy gör verkligen allt han kan :) Under hela sin 4 veckors ledighet så har han endast unnat sig cirka 5 lediga dagar.. Alla andra dagar har han jobbat med fram- och baksidan och i stort sett utan något "gnäll" alls.. Han är bäst! Vi har kommit en bra bit på vägen och det där lilla sista, småfixet ordnar vi tillsammans de kommande veckorna som kommer :) Min kommande uppgift blir i alla fall att måla planket/väggen på baksidan! Än en gång ett stort tack till världens bästa sambo för allt du gör för oss och vår lägenhet <3 Älskar dig!!


Stockholm dag 4 - Hemgång

Dagen idag har varit hur mysig som helst! Åt en god frukost och därefter snörade vi på oss promenadskorna och begav oss ut i naturen! Det blev en härlig promenad i fantastisk miljö på Värmdö på cirka 8 km :) Promenaden avslutades med ögonshopping på porslinsoutletten i Gustavsberg! Vad man hade kunnat fynda där :) Orrefors, Höganäs och Ittila saker till vrakpriser! Därefter väntades duschen, en busstur till Slussen, tunnelbana till T-centralen och lunch :) Ett stort tack för denna underbara helg och ett extra tack till Fanny för sängplats, soffplats och goda frukostar varenda dag :) :)

Vi ses snart igen <3


Stockholm dag 3 - shopping och hemmamys <3

Dagen igår spenderades nere i stan fram till 18.00. Fick stillat mitt shoppingsug med både det ena och det andra :) Handlade bland annat nya krämer till ansiktet, en sjukt fin kudde, en söt liten svart tröja från Monki, ljushållare från HM Home samt trosor och väska från Lindex :) Blev så nöjd med allt! Kvällen avslutades hemma hos Fanny med pizza, godis och film <3 Kollade på filmen "Bröderna Karlsson" och den kan jag verkligen rekommendera! Jätte rolig och "sann" film om hur livet kan ta sig oväntade vändningar ibland. Hade några timmars sömn att ta igen från natten mellan lördag och söndag, så somnade runt 00.00 och vaknade utvilad runt 09.30 idag :) En perfekt lördag på alla sätt och vis!!


Stockholm dag 2 - Grönan/Skeppsbar

Efter besöket på museet gick vi till Grönan :) Först hade vi femkamp (som jag vann, Wihhoo) och därefter kollade vi på Magnus Uggla! Resterande av kvällens timmar spenderade vi på Skeppsbar som ligger i Gamla Stan :) Härligt ställe med härliga människor! Satt och drack min cider och upptäckte att Tomas från tv-programmet "Simon and Tomas", ni vet inredningsfantasten också festade på samma bar :) kul! Inte sådant man är van vid i Kävlinge precis :P Landade i sängen runt 04.00...


Stockholm dag 2 - ABBA museet :)

I detta inlägg får bilderna tala för sig själva :) Men en sak måste jag säga - ABBA museet var verkligen såå bra! Att vara ABBA fantast och promenera där inne måste vara en dröm!! :)



Härlig morgon <3

Vaknar upp till Fanny som säger "Ohh Gud vad vi har sovit länge" :P vaknade strax innan 10.00, så skönt! Sen fick jag höra att jag är nog den människa som vänder mig mest "demonstrativt" i sängen ;) haha! Pratar i sömnen gör jag också, fast de visste jag redan om! Har fått i mig en god frukost i magen och nu väntar duschen.. Kram sålänge!


Stockholm dag 1 :)

Vilken dag det har varit idag.. Blev upphämtad av Celie vid 12.00 och därefter begav vi oss ut på motorvägen och mot Stockholm. Varför vi bilade är en annan historia som jag inte orkar dra här. Vi trodde att vi skulle bila hela vägen och vara framme runt 18.00. Det fick vi äta upp! Haha.. Lagom i Gränna pajar bilen och vi fick ta taxi till Linköping för att sen hoppa på tåget vi egentligen skulle tagit från Lund.. Puuhh! Vilken pärs.. Jag har i alla fall fått se Celie riktigt arg och irriterad idag ;) Ett nöje bara de! Väl framme blev det mat på en restaurang i närheten av Fanny och därefter lite cider/vin på kvällen :) Som sagt, hoppas att morgondagen är liiite roligare ;)

Natti!


Dagens Sara :) Mot Stockholm!!


Bra kommentarer :)

Vad skönt det var med lite härlig respons på mitt inlägg "Det där med att vara mänsklig" :) Tackar för era kommentarer! Kloka ord från kloka människor <3 Ingen människa är perfekt och inget liv är perfekt, precis som Rebecca skriver! Alla har vi våra dåliga dagar och dåliga sidor som på ett eller annat sätt påverkat vår vardag.. Sen det där med att vara personlig och ändå inte öppna sig för mycket om sitt privatliv ska jag tänka lite extra på! För precis som Jennie skriver så är det viktigt att visa människor i sin närhet respekt.. Vet ju sedan tidigare att Jimmy inte är sådär värst förtjust i att jag bloggar om "vårt liv" därför skriver jag mycket om mig själv!

Tack i alla fall :) Ni är bäst!


Stockholm imorgon :)

Imorgon är det äntligen dags att bege sig upp till Stockholm :) Jag och Celie bokade tågbiljetter redan i Maj månad, så det är verkligen efterlängtat!! Pågrund av ändrade omständigheter kommer vi att bila upp och åka tåg ner. Blir upphämtad vid 12.00 och då har vi cirka 6 timmars bilfärd framför oss.. Det är tur att jag och Celie har varandra i alla fall ;) Fick även en bild av Fanny tidigare idag på biljetterna till ABBA museet som vi ska gå på, på fredag :) Kommer bli hur bra som helst detta! Nu är det i alla fall hög tid att sova om jag ska orka med morgondagen.. Natti!


Mys med finaste Fis <3


Det där med att vara mänsklig

Imorse fick jag ett samtal av min kära Pappa :) Han ville bland annat berätta att han blev "glad" över att läsa det inlägget jag skrev igårkväll om hur trött jag var på det mesta. För honom kändes det mänskligt, då människor som bloggar och använder facebook lätt kan få allt att verka så överdrivet bra.
 
"Mitt liv är det mest underbara som finns"
 
"Jag och min sambo bråkar ALDRIG"
 
" Vi är så lyckliga, allt känns såå rätt"
 
osv.. Med handen på hjärtat kan jag säga att det är väl klart att livet inte alltid är underbart eller perfekt. Alla har vi våra stunder då vi mår dåligt, mer eller mindre. Jag brukar till exempel väldigt ofta tänka på mitt utseende och ställa mig själv frågan varför jag var "född" med kassa knä, massor med leverfläckar eller varför just jag drabbas av en himla massa acne var och varannan dag? När det kommer till relationer så är det inte alltid en dans på rosor i mitt och Jimmys förhållande, likaså när det kommer till vänner. Ibland dyker irritatonen upp från ingenstans och kan lätt sabba en hel dag för mig/oss. Två av mina dåliga sidor är bland annat att jag lätt blir irriterad och att jag har så fruktansvärt dåligt tålamod. Att Jimmy står ut med mig är ett faktum ;) Skämt och sido. Men visst har "min personlighet" skapat många duster och jag antar att det är många som känner igen sig.. Sen det där med att allt ska verka så bra och underbart på bloggen/facebook/instagram.. Kanske finns det en del som överdriver det hela bara för att folk ska tro att just DEN familjen är perfekt.
 
Jag kan inte säga att jag överdriver när jag skirver om det underbara som händer eller om de härliga människorna jag har runtomkring mig. Däremot väljer jag att kanske inte berätta för människor jag inte umgås med hur min och Jimmys relation är, varför jag blev irriterad på en vän eller om pengaproblem när man till exempel har NOLL kronor kvar 3 dagar innan lön..? Jag tror att man tänker efter ett steg längre innan man skriver och just därför är det lättare att skriva och öppna sig om de positiva sakerna som händer i ens liv istället för de negativa. Sen är det komiskt att jag gillar att läsa bloggar som är personliga och som inte bara riktar in sig på allt det positiva i livet, trots att jag själv håller igen med att öppna mig om för privata saker. Det handlar om att dra gränsen någonstans. Vad är privat, men okej att berätta om? Vad är privat och INTE okej att berätta för alla?
 
Hur ser ni på det där med att vara mänsklig på internet? Upplever ni också att många människor försöker förköna verkligheten en smula?
 
Puss och kram 
 
 

Snark!

Ibland blir jag så trött på allt.

Trött på hur folk skiftar personlighet från dag till dag. Trött på hur människor utgör sig för att vara en viss person vid ett möte och sedan tenderar att visa helt andra sidor därefter. Trött på att människor ska vara så förbannat falska. Trött på dem som vänder kappan efter vinden. Trött på att behöva jaga människor. Trött på lögner och skitsnack. Trött på jobbiga känslor som uppstår titt som tätt. Trött på snack som ändå inte betyder något. Trött på människor som aldrig hör av sig. Framförallt är jag trött på mig själv för att jag fortfarande lägger energi på sådant jag har lovat mig själv att inte bry mig om!

Ja.. Idag är det en sådan dag då jag helt enkelt trött på det mesta! Godnatt ZzzZzZZzzz


Dagens träning + fika med Becciz :)

Dagen idag har mest bestått av rens av "skit" här hemma! Har rensat i högar med diverse saker som jag skulle gjort för längesen men inte haft ork/lust att göra. I eftermiddag blev det en powerwalk hem till Becciz :) Hade lyxen att bli bjuden på knäckefika och kaffe, tack för det <3 Blev även en kort powerwalk hem, vilket resulterade i 7,65 km och 515 brända kalorier :) Tummen upp för det! Nu ska jag alldeles strax slänga mig i duschen och därefter bänka mig i soffan framför IDOL :)

Fortsatt trevlig tisdag på er!




En dag i Malmö med Sara <3

Vilken bra dag det har varit idag :) Har spenderat många timmar tillsammans med bästa SIS, vilket gillas skarpt! Blev mött av henne utanför centralen och därefter väntades det shopping i centrala Malmö :) Handlade en del saker, dock inga kläder direkt.. Hittade inget som föll mig i smaken! Däremot hittade jag påslakansettet som jag suktat efter ett tag nu, kommer du ihåg Fanny?? ;) Vi åt även en riktigt god "middag" på grafitti café. Det blev en räksallad för mig och tonfisksallad för Sara, mums! Kvällens sista timmar avslutades hemma hos henne med kaffe, gottigheter och IDOL!! Wiiee, äntligen har det börjat igen :) :) Nu vet jag vad jag ska göra varje fredag under hela hösten :P

Tack gumman för en underbar dag tillsammans med dig <3 Älskar det faktum att det alltid är så enkelt och kravlöst att umgås med dig!! All kärlek till världens bästa SIS :)


Dagens träning - Powerwalk :)

Min första semesterdag börjar bra, då jag lyckades hinna med en powerwalk på morgonkvisten :) All träning är bra träning! Sitter just nu på tåget påväg till Malmö. Idag ska jag ha en mysdag med Sara <3 Blir nog att vi strövar runt på festivalen och lunch + middag ska vi också hinna med :) Längesen vi hade en heldag tillsammans, så det är verkligen efterlängtat!!

Ha en trevlig måndag allesammans :)


En irriterad och arg liten fis ;)


Gräva gräva gräva!!

Idag har jag och Jimmy varit flitiga och arbetat i trädgården hela dagen :) Vi satte igång vid 10.30 och höll på nonstop till 16.00.. Puuhh! Har tränat mina 4 ggr denna veckan och tänkte ha en vilodag idag, men efter all grävning så tänker jag räkna in det som träning i alla fall ;) Över 400 brända kalorier för att stå i en jordhög och gräva så att svetten lackar, härligt :P Därefter har jag fixat med blommorna och tagit en lång och varm dusch! Det behövdes kan jag säga.. Känns skönt att baksidan snart är helt uppgrävd och rensad från allt skit! Vi körde ca 25 ggr med rullebören och fyllde 3 släp med jord till tippen! Har en del kvar att göra, men snart är allt "skitjobb" klart och då börjar vi med det roliga ----> trädäcket!!

Nu ska jag föna håret och därefter tänker jag krypa i säng.. Lär väl ha träningsvärk imorgon som heter duga i både armar och rygg :S Natti natti :)




Årliga träffen i Ljungbyhed :)

Igår var vi hembjudna till Jimmys moster :) Ungefär vid samma tid förra året var vi också där! Först bjöds det på fika och därefter blev det lagtävling i frisbeegolf! Jag och Jimmys pappa Bertil hamnade på andra plats :) Vid 18.00 vankades det middag följt av snacks och kaffe! Självklart passade jag på att gosa lite extra med Mira <3 Fick även äran att byta om på henne till pyjamas senare på kvällen :P Som alltid blev det en super trevlig dag från början till slut :) :)



Mira min Mira <3

Denna lilla goding mös jag med massor igår :) Sötaste lilla Mira <3


<3 19 år idag.. Saknaden är enorm <3

Ett stort grattis till dig älskade lillebror på din födelsedag <3 Idag skulle du fyllt 19 år.. Jag hoppas att du firar rejält där uppe bland de andra änglarna!! Saknar dig och tänker på dig varje dag <3 Kärlek i massor till världens mest kramgoa lillebror, Linus Wohlin!


Dagens träning - Crosstrainer :)


Malmöfestivalen - Hurricane Love :)

Igår kväll blev det Malmöfestivalen för hela slanten :) Tog tåget med Jimmy strax efter sex.. Jag fick äntligen ätit min langos! Ville ju ha langos när vi var på Hörby marknad, men på grund av kön som var typ 50 meter lång skippade jag det då. Men igår så! Därefter mötte vi upp Sara, hennes föräldrar, Manges föräldrar samt hans moster :) Bandet som Mange spelar i heter Hurricane Love och skulle uppträda på Gustavs Adolfs Torg vid åtta! Jädrar vad bra dem var :) Sa det till alla igår, att jag nog fått fel uppfattning av deras musik tidigare.. Men igår ändrade jag helt inställning! Sjukt bra musik och till två av låtarna gick det till och med rysningar genom hela kroppen ;) Självklart köpte vi deras skiva, med allas autografer! Kul :)

Efter uppträdet gick vi och köpte spanska våfflor till mig (MUMS) och därefter vidare till stora scenen för att se DJ:n John De Sohn.. Även han var sjukt grym! Det där med dj:ande är ju en hel konst :) Blev faktiskt lite impad där ett tag! 00.44 tog vi tåget hem till Kävlinge och runt 02.00 snarkade vi båda.. Det blev en riktigt bra fredagskväll igår och även en perfekt start på min kommande semester! Tack alla för igår <3 <3 <3



Påväg till Malmöfestivalen med J <3


Dagens träning - powerwalk

Då var powerwalken avklarad! Idag var det riktigt skönt väder ute :) Dock blev jag fundersam när jag ser antalet brända kalorier i förhållande till måndagens resultat...? Varför skiljer det på antalet brända kalorier när jag går exakt samma sträcka? Enligt klockan så har jag gått på ungefär samma tid och ändå skiljer det cirka 40 kalorier från dag till dag? Någon träningsduktig som kan ge mig ett bra svar på det så hade jag varit tacksam :) Min tanke är också att jag inte bara ska powerwalka "hela tiden" utan försöka få in styrketräningen så smått igen.. Tänkte även varva med lite crosstrainer när vädret suger ;)


Hundfrisör + helgens planer!

Idag har min lilla Fis varit hos hundfrisören och blivit fin :) Hon är lika fin med lång päls, men det är skönare för henne i denna värmen med kortare! Sen dessutom så blir hon lika rund som en köttbulle när hon är klippt, och det är ju alltid charmigt ;) hihi..

Skulle egentligen tagit tåget hem 17.18, men det är försenat till 17.31.. Mindre skoj med tanke på att jag missar tåget från Lund till Kävlinge som går 17.39 och får då istället vänta till 17.56 :( Det tråkiga med att pendla! Men har bestämt mig för att ta en powerwalk när jag kommer hem, så det ser jag fram emot :) Härligt att det är fint väder och uppehåll i dag jämfört med igår!

Hur ser annars helgens planer ut? Imorgon har vi inget planerat förutom att det finns en tanke om att åka till Malmöfestivalen.. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Beror mycket på hur vädret är imorgon! Lördagen ska vi spendera hemma hos Jimmys moster med hans familj :) Blir säkert lika trevligt som de brukar bli!! Söndagen är även den oplanerad.. Blir väl till att "arbeta" i trädgården eller ta tag i städningen av lägenheten som jag skjutit på ett tag :P Har även glömt att berätta att jag har fått förlängt i Eslöv fram till siste september :) :) Wiiee! Börjar förlängningen med en veckas efterlängtad semester, härligt!!

Fortsatt trevlig torsdag på er :)


Dagens Sara :)


Minnen från bloggen :)


Regn i massor :(

Fy bubblan vad jag har frusit idag :S Det har verkligen inte varit något klänningsväder och ni kan tro att jag har svurit många gånger idag över mig själv och mitt val av kläder/skor! Brrr.. Fötterna har varit dyngsura hela dagen. Har till och med fått lägga i papper i skon i omgångar för att försöka hålla min fot något sånär torr. Att jag i omgångar har varit våt och kall om benen behöver jag jag inte gå in på mer.. Det har helt enkelt varit en skitdag när det gäller kläder OCH väder :( Jag hade egentligen planer på att träna idag, men det enda jag har kunnat tänka på hela dagen är hur skönt det ska bli med en varm dusch så fort jag kommit hem. Sagt och gjort. Duschade läänge och det blev till och med imma på både fönstret och speglarna :P Härligt! Nu ska jag ta mig något lätt att äta och därefter ställa mig men fönen och njuta av värmen!! Haha..

Soo long!


Dagens Sara :)

Idag trotsar jag regnet och de kalla vindarna med klänning och ballerinaskor! Kanske inte världens smartaste drag, såhär i efterhand.. :S Tror inte att jag vill inse att klänningstiden snart är förbi och att den måste ersättas av jeans eller långa leggings.. Jag vill inte ha höst!! :(


Älska Nordicfeel!

Under ett års tid har jag beställt mascara från Nordicfeel. Priserna där är helt i min smak :) I affären kostar min mascara cirka 159-169kr vilket jag tycker är dyrt! Ett tag köpte jag smink på marknadsbörsen i Malmö, men eftersom jag sällan är i Malmö så har det blivit jobbigt att handla där. Kollade på Nordicfeel en gång och såg då att de sålde ut mascaran för 95kr st, som hittat! Det är inte alltid erbjudandet finns på sidan, då det kan skilja sig från månad till månad. Men för det mesta så finns alltid mitt favorit smink i lager! Härom dagen beställde jag hem två mascaror.. Två dagar senare så hade jag ett paket i brevlådan :) Ingen frakt och billig mascara, det tackar jag för!

Jag kan även tipsa om att parfymer och annat även är billigt!! ;)


Dagens träning - powerwalk

Kändes som att allt gick emot mig idag på min PW :S För det första har jag en grym träningsvärk. Kan bero på allt trädgårdsarbete, min PW igår plus squatsövningarna som jag gjorde.. Sen ungefär när jag gått halva sträckan råkar jag nollställa räknaren, så fick inte mina samlade brända kalorier och tid på samma ställe. Förutom detta kom jag även på att jag glömde fukta sensorn som sitter på ett band runt magen. Den ska fuktas för att få extra bra kontakt, och givetvis glömde jag det! :( attans! Så antar att inget stämmer helt hundra idag.. Men powerwalkat fick jag gjort ;)

Total tid: 54,04 min
Brända kalorier: 349


Nya silverringar från Guldfynd :)

När jag fyllde år så fick jag presentkort på Guldfynd av mina vänner <3 Nu när jag och Jimmy var i Ystad så passade jag på att svänga inom Guldfynd för att se om där var något fint! Hittade bland annat dessa fina ringar i silver och två par örhängen, som jag ska visa er vid ett senare tillfälle.. :) Tack mina fina vänner för det!!


Dagens träning - powerwalk


Fint på framsidan :)

Idag har jag och Mormor varit flitiga och planterat i vår lilla rabatt på framsidan :) Vi körde ut till Hög och hittade allt vi behövde under samma tak! Farligt dyrt blev det inte heller, 576:- för allt inklusive en säck jord :) Jag har ju haft semester idag också och kände att det var lika bra att få ordnat med planteringen istället för att behöva göra det en kväll när man är slut i knoppen efter en hel arbetsdag :) Nu ska hålet bara fyllas med singel, sen är det klart! Tack Mormor för all hjälp idag, det har varit guld värt!!


Ystad sjukhus + bio med hjärtat!

Söndagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss från början.. Vi hade föreställt oss att hela Ystad skulle vara i full gång men tydligen så är allt stängt där på söndagar :S Hela staden är död! Hmm, då kan vi kanske spendera några timmar vid stranden? Mamma hörde av sig och berättade att Moffe blivit inlagd på sjukhuset.. Stackars!! Så istället för att hänga på stranden blev vi upphämtade av Mamma och moster Louise vid 10.30 tiden och begav oss därefter mot Ystad sjukhus. Vi ville alla hälsa på Moffe <3 Som tur var fick han bli utskriven och vi tog med oss honom hem till Svedala igen! Det blev en kopp kaffe i Aggarp innan vi körde vidare mot Kävlinge. Skönt att Moffe är hemma igen och att han mår bättre <3 Gillar definitivt inte allt som händer honom titt som tätt nu :(

Väl hemma bestämde vi oss för att se bio ikväll. Sagt oh gjort :) Det blev Grown ups 2 och jag tror att Jimmy tyckte att filmen var snäppet bättre än mig! Jag tycker nog att ettan var bättre, men visst var den sevärd :) Dock hade jag kunnat se den hemma i soffan istället, men jag fick ju en mysig kväll som avslut på vår mysiga weekend tillsammans, så jag klagar inte ;) Nu ikväll har vi dragit fram våra gamla spelkontroller till Mario Cart och kört några lopp :P Såå kul!! Har insett att jag är bättre än Jimmy också, hihi.. Moohhaa!!

Måste även passa på att tacka världens bästa sambo för en underbar weekend tillsammans! Vi har verkligen haft tid för varandra vilket har behövts efter en intensiv vår och sommar.. Nu har vi laddat batterierna med ny energi :)

Nu tror jag att jag kryper i säng.. Godnatt!


Sötaste kottebebisarna hemma hos Moffe <3


Lördagskvällen i Ystad

Den spenderade vi längs strandpromenaden och senare på en restaurang i närheten :) Dock var det inte super skönt att promenera längs stranden.. Solen hade gått ner och det blåste kraftigt! Men kan tänka mig att där är såå fint en solig dag/kväll och när det är lite mer vindstilla :) Igår mumsade vi på fläskfilémedaljonger och pepparstek, riktigt gott!

Igår innan vi somnade så gick vi in på Hemnet för att se om där vara några söta gathus till salu i närheten av oss.. Det visade sig att det huset jag hade lagt upp på instagram tidigare på dagen faktiskt var till salu, komiskt :) Priserna på gatuhusen ligger på mellan 2-4 miljoner, rätt saftigt med tanke på den lilla boytan.. Men visst är de söta? :)

Nu ska vi mumsa frukost!


Mys vid hamnen + shopping :)

Kvällen igår var såå mysig <3 Först åt vi middag på en pub/restaurang mitt i centrum och därefter gick vi ner till hamnen och kollade på alla båtar :) Bryggan precis vid kallbadhuset var fräck! Privatpersoner har kunnat köpa en planka som bidrag för att Ystad skulle kunna bygga ett nytt kallbadhus :) Efter den långa promenaden vid hamnen gick vi till pressbyrån och köpte med oss lite gott hem.. Jag somnade gott till filmen "21" ;)

Idag har vi spenderat både timmar och pengar i affärerna i centrum ;) Har handlat mkt fint! Både presenter och kläder/saker till oss själva! Nu ska vi faktiskt vila en timme innan vi ska bege oss mot strandpromenaden :) Gud så härligt det är med semester!!


Älska stället :)

Vi befinner oss just nu på världens bästa bed and breakfast, Mormor Anitas Place i Ystad :) Här är helt fantastiskt fint och vi är såå glada över att ha fått möjligheten att bo här, i denna lilla pärla, mitt i centrum :) Tack Mamma, Lars, Mormor och Kjell för denna underbara present!! Vi har nu varit ute och strosat i centrum.. Först blev det en försenad lunch, runt 15.00. Jag valde sushi och Jimmy hamburgare från Max ;) Nä, han är inte förtjust i rå fisk! Därefter har vi shoppat lite och sett massor med fina små inredningsbodar :) Tyvärr hann vi inte kolla igenom alla då allt stängde vid 18.00! Det får vi minsann ta igen imorgon :P

Nu ska vi snart bege oss ut och leta upp en restaurang för kvällen.. En god bit mat, god dricka och världens bästa sambo kan inte bli annat än en bra kombo <3 Trevlig fredag på er!!


Dagens snacks på tåget :)

Nu sitter vi på tåget mot Ystad :) 14.28 ska vi vara framme! Hoppas att det är lika fint väder där som här hemma. Ordnade en liten låda med gottigheter innan jag stack ---> Mango och kiwi, mums!! Som vi har sett fram emot den helgen och nu äntligen är den här!! <3


Mormor Anitas Place :)

Äntligen har långledigheten startat :) Mamma och Lars har precis åkt hem och tagit lilla Fis med sig.. Vi passade på att bjuda hem dem på middag idag, grillat med potatissallad och vanlig sallad! Riktigt mumsigt :) Måste passa på att visa er några bilder från stället vi ska vistas på i helgen. Mormor Anitas Place, en pärla mitt i Ystad med endast 5 minuters promenad från stationen, alltså väldigt centralt :) Kan inte bli bättre! Det är en "bed and breakfast" där både frukost, lakan och handduk ingår i priset.. Ser fram emot en helg där tillsammans med min Jimmy <3 Tror dock inte att vi kommer att spendera mycket tid i själva rummet, då vi vill ut och se så mycket som möjligt ;) Oavsett så kommer det garanterat bli en helg fullt av MYS!!

NU: Dags för mys i soffan framför en film!


Dagens Sara :)


Godnatt alla fina <3

Får tacka min underbara vän för en härlig kväll! Många trevliga timmar tillsammans vilket verkligen uppskattas <3 Det är så skönt att bara "kunna vara"!! Nu ska denna damen snarka.. Sista jobbedagen imorgon innan jag går på min långledighet.. Lång och lång, men 4 lediga dagar är mycket för en människa som inte fått någon ordentlig semester ;) Natti!!


Tågen är inställda :(

Alla tåg mellan Eslöv och Lund är inställda fram till i alla fall 18.00. Detta pågrund av strömavbrott.. Så idag fick det bli ersättningsbuss fram till Lund och därifrån går förhoppningsvis tågen som de ska! Men visst är det typiskt? Tänkte ju att om jag går 16.00 så är jag hemma vid 17.00.. Men nu är jag nog hemma senare, bussen ska ju stanna både i Örtofta och Stångby också :(


Några av sommarens bästa köp :)

Klänningen jag har på mig idag är från HM och kostade 99kr. Det är en helt perfekt sommarklänning enligt mig! Den sitter inte för hårt och känns alltid luftig och sval. Ringen är från Hörbymarknad och kostade 69kr. Även den har haft mycket användning av :) Jag har ju som sagt fastnat i "uggleträsket" :P Skorna är köpta i Eslöv och kostade 420kr (rea, kostar annars 599kr). Perfekta sommarskor och sjukt sköna!! Snart är det väl dags att uppdatera sin höstgarderob? Såg i HM katalogen att det finns mycket fina höstkläder ute nu.. Får kanske ta en shoppingdag på Emporia? Har ju faktiskt inte varit där än! :P

Nu har jag en 8 timmars arbetsdag framför mig och sen ska jag hem och umgås med min kära vän Becciz <3 Passar på att bjuda henne på middag också, alltid trevligt med fint sällskap :)

Trevlig onsdag på er :)




Och där försvann gräsmattan också!


Då var hela staketet uppe :)

Jimmy hade massor med energi till att bygga staket igår märkte jag ;) Jädrar vad det gick undan när han väl satte igång! Ohh vad fint det kommer bli sen när allt är klart!! Det är verkligen en helt annan framsida än när vi flyttade in för 1,5 år sen.. Ska leta upp lite före och efter bilder sen när allt är klart så ska ni få se :) Nu ska vi bara bygga en grind, köpa hattar till staketet och singel som ska ligga under staket + i vår lilla rabatt!

Nu har jag exakt 7 dagar kvar att jobba i Eslöv.. Vart har alla dessa veckor tagit vägen? Tiden bara susar förbi :S Jag har änsålänge inte hört från något jobb :( Sökte två i helgen, men sista ansökningsdagen är inte förren den 25/8 så lär inte höra något från dem förrens dess. Det är en seg väntan varenda gång man söker något jobb! Processen tar så lång tid och självklart känns det som en evighet för mig som går och väntar.. Har i alla fall bestämt mig för att ta tjänstledigt månaden ut på Kullagården. Får jag inte förlängt i Eslöv så har jag i alla fall två veckors "semester" att se fram emot i Augusti :) Dock är dessa veckor obetalda, men får en okej lön ändå + att jag har pengar undansparat, så det ska inte bli några problem :)

Trevlig tisdag på er alla!!


S.t.a.k.e.t!!!

Kommer hem och möts av detta!! Idag har Jimmy kommit igång med staketet "på riktigt" och ingen är gladare än jag :) Har gått och längtat och väntat på att denna dagen skulle komma, men nu så är den här! Det är bra att ha sin sambo hemma på semester när man själv jobbar :P Hade jag varit hemma så hade vi säkert hittat på andra saker och inte kommit igång.. Jimmy, du är bäst <3

Idag är jag så sjukt trött.. Sov ju bara cirka 5 timmar inatt, vilket är på tok för lite för mig.. Brukar lägga mig runt 22.00 och sova senast 22.30 vilket brukar bli runt 7 timmars sömn. De två förlorade timmarna känns! Får väl ta mig i kragen och ordna något att äta till oss båda :) Nu när Jimmy sliter och har sig tror jag att en färdig middag uppskattas rejält!

Soo long!


"Idas köttfärssås" :)

Är ni som jag och döper era recept efter exempel olika namn? Igår hade jag och Sara en eftermiddag/kväll tillsammans <3 Jag bestämde mig för att bjuda henne på "Idas köttfärssås" med spagetti :) Anledningen att vi kallar den för det är för att Ida bjöd mig på den rätten för några månader sen.. Köttfärssåsen var så sjukt god och jag var tvungen att ha receptet! Men för att jag ska veta vad Jimmy menar och tvärtom så har den fått namnet "Idas köttfärs" :) Den är inte alls lik min traditionella köttfärs.. Här har du faktiskt inte i någon tomat alls, vilket säkert många tycker är konstigt.. Men det spelar ingen roll, den är såå god!!

Måste även passa på att tacka underbara SIS för trevliga timmar med dig igår <3 Det blev många intressanta samtalsämnen ;) Älskar dig!!


Jävla affär som gör att det kliar i shoppingfingrarna!

 
Kavaj från HM 399:-
 
 
Chiffonklänning från HM 249:-
 
 
Mönstrad blus från HM 149:-
 
 
Creppad klänning från HM 249:-
 
 
Jacquardvävd kavaj från HM 399:-
 
 
Ärmlös klänning från HM 399:-
 
 
Maxiklänning från HM 249:-
 
 
Det kommer bli farligt för mig att gå in på HM de närmsta veckorna.. Jädrar vad mycket fina kläder och speciellt klänningar jag hittade på deras hemsida! Mycket finare klänningar som kan användas till fest, men när ska man på det egentligen?! Går ju knappt ut mer :P
 
 

Poolhäng i Stävie :)

Idag blev det lite sol och bad i Stävie :) Härligt att kunna ta vara på de få soltimmar som jag faktiskt kan dra nytta av.. Jobbar ju alltid annars känns det som :S Nästa helg ska jag och Jimmy till Ystad :) Badkläderna ska definitivt packas ned!! Ohh vad jag längtar <3 En helg för bara dig och mig i kärlekens och mysets tecken <3


Grattis i förskott Bertil :)

Idag har vi varit hemma hos Jimmys Pappa och firat att han blir ett år äldre på tisdag :) Han bjuder alltid på så mycket gott.. Nästan för mycket :P Jag har haft det lite extra skoj med barnen som vanligt.. Helt underbara är dem <3 Bertil hade även ordnat med en 5-kamp där Jimmy tog hem pris för bästa kille och jag för bästa tjej ;) Idag ägde vi!!

Nu ska vi slänga oss i soffan.. Undrar om där är något på tv:n idag?


Kärleksförklaring

Läste detta inlägget på Kissies blogg och blev tagen. Så fint skrivet av Brad och visst är det så att kvinnan är en reflektion av sin man..? <3 Tänk vad lite glädje, kärlek och uppskattning kan göra gott för själen!




The Croods + fästingjagare ;)

Idag har jag och Jimmy haft en riktigt mysig kväll tillsammans <3 Vi har tagit igen förlorad tid och bara njutit av varandras sällskap.. Vi har bland annat ätit en god middag och kollat på filmen "the croods". Jag älskar tecknade/animerade filmer :) Filmen var jätte bra och visst blev där en del skratt!

Precis när filmen är slut så ska jag bära ner Zindra från soffan.. Jag tar henne på halsen och känner en knuta = FÄSTING!! Gaaahhh.. För er som inte vet så avskyr jag fästingar mer än något annat. Jag mår typ illa när jag vet att Zindra har en på sig. Idag fick Jimmy vara "räddaren i nöden" och leta upp den på nytt och tro det eller ej men det var jag som drog ut den ;) Konstigt nog tycker jag att det är värre att hålla i henne samtidigt som jag vet att där sitter en fästing, än att dra ut den! Moohaaha, 1-0 till Sara :) Jävlar vad bra det lilla redskapet var! Köp en sådan, ni som inte har om ni vill få bort ALLT som sitter där. För in redskapet nära huden, snurra 7-8 varv och dra upp, vips så är fästingen ute :)

Nä, dags att snarka... Natti!


<3 Hon är hemma igen <3


Grubblar ni också?

 
Oj oj oj vad jag kan känna igen mig under vissa perioder i livet.
Visst är det så att man grubblar och tänker/funderar kring saker lite för mycket ibland? I vissa situationer behövs det lite extra fundering och tanke medan i andra så måste man lära sig att släppa på det. Jag tror inte att kroppen mår bra av för mycket grubbel, trots att det är sjukt svårt att låta bli ibland!
 
 

Instaweather 2013-08-02 :)

Börjar ni också få lite smått panik av det faktum att sommaren snart är över? Igår kväll blev det mörkt innan 22.00 vilket är ett starkt tecken på att hösten är på intågande.. Visst har vi hela augusti kvar, men ändå.. Min "panik" kanske också kan bero på att jag inte haft någon semester och att jag faktiskt bara har badat i pool en endaste gång :( Jag har ju inte kunnat njuta av en ledighet och att "bara vara". Men det är bara att acceptera att det är/har blivit såhär eftersom jag har pluggat! Jag hoppas innerligt att det blir fint väder i helgen! Speciellt på söndag då jag har en helt ledig dag att se fram emot :)

Soo long!


Whoop whoop :)

Det var längesedan jag var på så här bra humör som jag är idag :) Jag vet inte varför, men har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen och bara känt mig allmänt glad! De senaste två månaderna har varit en blandning av glädje, tårar, irritation och kärlek.. Måendet har varit sådär, lite från dag till dag. Mitt härliga humör kanske kan bero på att vi fyndade ett riktigt fint utemöblemang till baksidan idag ;) Det blev ett stort bord med 6 stolar och det kommer bli hur bra som helst på vår baksida :) Tänk att nästa sommar kan vi nyttja både framsidan och baksidan, utan att behöva bry oss om massa renoveringar hit och dit! Att kunna sitta på baksidan med grillen igång, sällskap av vänner, i nya möblemanget och på trädäcket kommer bli såå underbart!!

Nä, dags att föna håret och krypa i säng.. Fredag imorgon, vilket är efterlängtat!! Natti natti <3


Spännande ;) Vi är med nytt utemöblemang!!


Slutat jobba!! Mot Jysk :)


Kvalitetstid med B <3

Igår blev det en spontan dejt med Becciz :) Jag slutade lite tidigare och hade inget annat för mig, så bjöd hem henne på lite kaffe och god frukt! Nu när jag jobbar som jag gör så finns där tyvärr inte mycket tid över till annat (ni vet, allt roligt?!) på vardagarna.. Men igår hade jag några timmar över och de tar jag självklart till vara på :) Det är så skönt att bara vara, snacka skit om allt mellan himmel och jord <3 Tack gumman för timmarna med dig!!

Just nu är jag påväg till jobb.. Denna veckan har faktiskt gått snabbt och det är skönt att det redan är torsdag idag :) I eftermiddag ska jag och Jimmy till Jysk och kolla på nytt utemöblemang till baksidan. Vi fick ju massor med presentkort på Jysk när jag tog examen och Jimmy fyllt 30, så förhoppningsvis får vi användning för dem inom det snaraste :P Hoppas på att hitta ett stort bord till baksidan där man kan sitta minst 6 personer.. Det möblemanget vi har på baksidan idag, för 4 personer, sätter vi på framsidan istället. Kommer nog bli bra :) Längtar verkligen tills allt är klart! På lördag ska vi bygga staketet och jag hoppas att vi blir klara i helgen!

Trevlig torsdag allesammans :)


RSS 2.0