<3 Becciz & SIS <3

Nu har jag äntligen fått min dos av tjejmys :) Idag har jag haft SIS och Becciz hos mig. Vi har druckit kaffe och mumsat på både frukt och glass :) Såg en himla bra film också.. Ohh där glömde jag vad den heter, igen! Haha.. Aja, rolig var den i alla fall :) Det sägs att skratt förlänger livet.. Idag har jag förlängt mitt med någon timme i alla fall ;) Tack tjejer för en underbar kväll <3 Är så glad för vår nya tradition, med filmkvällar!

Dags att snarka... ZzZzzZzZzz
Dagens Sara :)

Då var föreläsningen i FFT (Funktionell familjeterpi) över. Måste säga att det nog var en av de roligaste föreläsarna på länge! :) Jag märker att jag tar åt mig och lär mig mer om föreläsaren har humor och bjuder på sig själv! Sitter just nu på tåget hem.. Har en del att göra i eftermiddag då jag bland annat ska gå en långrunda med Zindra, jobba med uppsatsen och powerwalka.. Längtar redan nu till ikväll :) Då är det mys med mina tjejer som gäller!! Kaffe, skitsnack, film och gotte, vilken underbar torsdagskväll!!

Soo long!


Äntligen icke rökare - Citat

"Jag kommer att så småningom förklara att cigaretter inte ger dig någonting alls. En av rökningens många gåtor är att vi undrar varför vi egentligen röker, medan vi röker en cigarett. Det är först när vi inte har några cigaretter som de blir så värdefulla"
 
 

                   

2 veckor som rökfri idag :)

Ni kanske tycker att tiden gått snabbt? Jag tycker att den har gått, och går extremt långsamt.. Idag har jag varit rökfri i 2 veckor, men det känns som längre, en hel evighet nästan! Får även passa på att gratulera Rebecca, SIS och Lola till alla deras dagar utan cigaretter!! Vi är grymma allesammans :)

Med det sagt hoppar jag i säng!


Dags för skola!


Rådissar mitt förslag! Haha ;)


Karameller är gott :)

Det slog mig precis hur skönt det är att inte röka! Istället för att tända en cigarett från stationen och hem, stoppar jag en viktväktarkaramell i munnen och ler :) Tusen gånger godare!! Det är konstigt hur man kan sakna en cigarett vissa gånger på dygnet, och att verkligen inte göra det under vissa! Just nu är det ett sådant tillfälle då jag absolut inte saknar giftpinnen ;)


Underbara powerwalk :)

Igår var jag ute på min första powerwalk på flera veckor! Ni kan tro att det var underbart :) Det har varit en pina att inte kunna eller ha tid att röra på sig :S Jag har haft en period av mycket plugg, jobb och sjukdomar bakom mig, och jag hoppas att det vänder snart :) Har haft lite tid över nu på förmiddagen, så hann med en powerwalk idag också!

Nu ska jag hoppa i duschen! 15.00 har vi vår sista handledning i uppsatsskrivandet. Jag är nervös!! Hoppas att han godkänner allt, så att vi slipper sitta och skriva hela helgen som kommer! Håll tummarna för oss :) :)


True story!


Nedräkning - Examen - 99 DAGAR!!


Simon 22 år!! :) :)

Hipp Hipp Hurraaaa!!

Ett stort grattis till världens bästa lillebror på din födelsedag :) :) Hoppas att din dag blir underbar!


Puuhh..

Då var jobbehelgen över för denna gång! Kommer bli en tuff, kommande vecka. Skola hela förra veckan, jobb hela helgen, skola hela veckan och eventuellt uppsatsskrivande till helgen.. Puuhh! Ibland undrar jag hur jag orkar? Det som känns mest tråkigt i allt detta är att träningen blivit lidande :( Jag har i stort sett inte tränat på 1,5 månad, och det både känns och syns! Allt jag uppnådde i höstas är borta, och jag är flera cm större i midjan nu.. Det är helt sjukt hur fort det går innan kroppen börjat förändras till det sämre igen.. 1,5 månad utan träning, och det ser ut som att jag aldrig har tränat. Ush!! Avskyr att inte ha någon tid till det :S Dock börjar det bli bättre med tiden nu, och jag hoppas att jag hinner någon promenad denna veckan i alla fall :) :)

Nä gott folk! Dags att sova.. Lång dag imorgon med både föreläsning på förmiddagen och uppsatsskrivande hos Celie på kvällen! Natti :)


True Story!


Att fatta rätt beslut :)

Idag gjorde jag något jag absolut inte trodde att jag skulle göra.. Jag knäckte ca 30 cigaretter och slängde dem rakt i soptunnan! Jag har berättat tidigare att jag haft cigaretterna liggandes här hemma.. Efter ett samtal med Pappa hamnade de i soporna! Tack Pappa för att du fick mig att erkänna några saker för mig själv och för att du fick mig att förstå! <3 <3 <3

Dag 10 utan cigaretter idag.. Känns fortfarande sjukt bra, men en aning konstigt också.. När man har rökt i 14 år, och "helt plötsligt" slutat, är det inte konstigt att man inte känner igen sig själv.. Jag har ju stärkt min personlighet med en cigarett cirka 15 gånger om dagen, i ett X-antal år!

Jag fyller snart 27 år och det är verkligen på tiden att jag ändrar på min inställning kring livet och mitt sätt att leva! :) Visst hade det varit underbart med ett långt och hälsosamt liv?!

Dag att krypa i säng.. Imorgon jobbar jag delad tur :S Mindre skoj!! Lär vara helt slut på måndag morgon när klockan ringer.. Längtar redan till min (eventuella) sovmorgon nästa lördag ;)

Trevlig lördag allesammans :)


Alla 7 korten samlade :)

Då har jag fått mitt sjunde och sista studentkort! Kommer ni ihåg vad jag skulle göra med dem? Rama in alla korten som en rolig grej för att jag klarat min utbildning :) Varje kort symboliserar en avklarad termin!!


True story!


Äntligen icke rökare - Citat

"Alla kan sluta röka, och alla kan upptäcka att det är lätt. Det är egentligen rädslan som gör att vi fortsätter att röka. Rädslan för att livet aldrig kommer att bli lika trevligt och rädslan för att vi skall tvingas avstå från något viktigt. I själva verket kan ingenting vara längre ifrån sanningen. Inte nog med att livet är lika trevligt utan cigaretter, på många sätt är det mycket trevligare, och bättre hälsa, energi och ekonomi är de minsta fördelarna."
 
 
                    

8 dagar utan giftpinnarna!

Nu är jag inne på min 8:e dag utan cigaretter.. Idag har det känts en aning jobbigare än tidigare, varför vet jag inte. Eller, jag ska kanske inte säga jobbigt, för det har det inte varit. Jag har snarare tänkt på cigaretterna lite mer idag än vad jag gjort de andra dagarna. Samtidigt i detta är det även konstigt hur jag kan låta cigaretterna vara, trots att jag har 1,5 ask liggandes nere i köket?! Fast å andra sidan så är det kanske därför jag har så lätt för att låta bli? Paniken över att inte ha cigaretter hemma, har ju inte infunnit sig än :P Dock får jag ge bort min ask någongång, men sålänge det fungerar bra av att ha den här, så varför kan det inte få ligga där?!
 
Jag har ju berättat tidigare att det var influensan som till stor del hjälpte mig att bli kvitt cigaretterna.. Jag har förutom att vara sjuk även läst Allen Carrs bok "Äntligen icke-rökare!". Boken är såå bra och beskriver så många sanningar, att jag till och med är inne på andra genomläsningen av boken nu :) Jag har plockat ut en del citat som jag fastnat för lite extra mycket. Funderade ett tag kring vad jag kunde göra med dessa citat och kom på en sak som kommer hjälpa mig i min kamp om att förbli rökfri. Jag kommer, vissa dagar, att publicera ett citat från boken. Ett citat som på ett eller annat sätt fängslat mig. Ett citat som får mig att tänka efter, lite sådär extra mycket! Det kan vara nyttigt för mig att se dessa citat på bloggen lite då och då! :)
 
Nä, dags att knyta sig!! Natti Natti
 
 

1 vecka som rökfri idag :)

Idag är det exakt en vecka sedan jag slutade röka. Har tänkt på hur gärna jag velat sluta, hela hösten, men aldrig fått något bra tillfälle! När jag låg i influensan tog jag chansen.. Det är i stort sett omöjligt att röka när du mår så dåligt.. Onsdagen den 13/2 rökte jag dock 3 cigg under dagen, trots att jag egentligen inte kunde.. Halsbloss var nästan omöjligt att dra och jag vantrivdes ute på terassen.. Men ändå skulle jag ut! Som sagt, tre gånger anade jag mig ut. Rökte min sista cigarett 19.30 på kvällen den 13/2 :) :) För er som har funderat på att sluta röka, passa på när ni blir sjuka! Då får ni de första dagarna "gratis" och kan åka snålskjuts på dem.. När man sedan blir frisk, så har den värsta abstinensen försvunnit när du låg, och var som mest sjukast.. ;) perfekt!

Jag vet inte varför, men denna gången känns det speciellt.. Inte lika jobbigt, inte lika frustrerande och inga sura miner och tårar.. (Konstigt nog?!) Kanske beror det på att jag verkligen bestämt mig? Jag vill inte röka, och jag vill inte vara en rökare hela livet. Jag vill börja på mitt första jobb som socionom och vara rökfri!! Tänk vad underbart :) :)

Hoppas att ni är med och hejar på mig!! Just idag känns det lätt, men om några dagar kanske jag står där och undrar vad jag gett mig in på..?

Natti Natti allesammans :)


Min fina blomma :)

Min orchide har äntligen börjat slå ut i blom igen :) :) Det är kul att följa blommorna från knopp till blomma! För första gången i mitt liv kan jag faktiskt ta hand om blommor.. Kan kanske bero på att jag också blivit mer intresserad av det?!

Snart är den tråkiga föreläsningen slut.. Batteriet på telefonen är snart slut, och det är inget bra betyg på en föreläsning :S Då blir det lunch, följt av 2 litteraturseminarium!

Soo long!


<3 LOVE <3


Isolerad..? Not any more!

Nu när jag har legat sjuk i alla dessa dagar så har jag blivit helt isolerad från omgivningen, känns det som.. Inga vänner på besök, eller att besöka (SAKNAR ER UNDERBARINGAR!!) Ingen familj att träffa på bestämda middagsdejter :( ush! Tack och lov, så är jag på bättringsvägen :) Ska ta det lugnt denna veckan.. Men nästa vecka, då är det full fart på mig igen, och förhoppningsvis även på träningen också ;)

Idag har jag varit hos Celie och pluggat hela dagen.. Halvvägs in i analysen nu, vilket känns underbart skönt!! Nu ska analysen skrivas klart, och därefter den avslutande diskussionen.. Jag börjar äntligen se ljuset i tunneln!! Imorgon blir det dock en lång dag :S Först skola mellan 09.00-12.00 och därefter plugg hemma hos Celie fram till 18-19! Puuhh.. Vi måste ta igen en del då jag har varit sjuk, därför dessa sena kvällar..! Men bara att hålla ut!!

Nu ska jag sova.. Så att jag orkar med morgondagen!! Godnatt allesammans :)


Fight for it!


På bättringsvägen!!

Äntligen börjar jag bli frisk! 2 dagar har nu gått utan någon direkt feber.. Hade en liten förhöjd temp igår, men den la sig ganska snabbt igen. Onsdagen, torsdagen och fredagen var de värsta dagarna i mitt liv på väldigt länge.. Kan inte komma ihåg sist jag mådde så dåligt. Hade värk och smärta i hela kroppen, till och med ut i händerna.. Kunde inte böja mina fingrar, när det var som värst. Den kraftiga febern, som jag hade i torsdags, var inte att leka med.. 39,7 grader, och jag kände mig mer död än levande. Tack och lov så är nästan alla dessa hemska symtom borta!! Nu får jag dras med förkylningen, hostan och tröttheten ett tag.
 
På tal om trötthet, vet ni hur trött man blir efter att ha haft influensan (både under tiden och efteråt) ?? det är helt sjukt! Som idag, vaknade och bredde mig två mackor till frukost som jag åt. Därefter blev jag sjukt trött, la mig ner i soffan och sov 2 timmar. Då hade jag sedan tidigare sovit i stort sett hela lördagskvällen + natten, och ändå blev jag trött över att endast äta frukost. När jag vaknade kollade jag och Jimmy på Björn Bröder 2, och direkt när filmen var slut somnade jag igen, i ytterliggare 1-1,5 timme.. Jag kan inte förstå hur man kan sova så mycket?? Trots all denna sömn på dagarna och kvällarna sover jag som en stock hela natten, vilket är skönt! Något jag har insett efter de senaste dagarna är att jag kan hälsa hem till träningen de kommande veckorna! Nu ska jag kurera mig riktigt, vilket innebär skola och plugg och därefter vila, vila och ännu mer vila!! En och annan lätt promenad skulle kunna gå, för den friska luftens skull.. Men inget mer!
 
By the way: Ikväll kollade vi på Taken 2. Den var sjukt bra!! Lite samma story som ettan, men gud vad jag älskar sådana filmer.. Spänning från början till slut :) :)
 
Natti natti!
 
 

Vad Jimmy kom hem med igår :) :)


Influensan :(

Nu kommer jag att gnälla, bara så ni vet! Detta är något av det sjukaste jag varit med om sjukdoms mässigt.. Idag har influensan nog varit värst. Tempen mätte upp till 39,7 grader och jag har även börjat bli stel i händerna. Har sjukt ont när jag ska använda fingrarna, exempel greppa en penna. Man kan väl säga att detta har varit den sämsta alla hjärtans dag på länge! Det är, trots det, tur att jag har haft Jimmy hos mig hela dagen/kvällen.. Annars hade jag troligtvis inte fått någon mat i magen..

För att bota influensa sägs det att man ska vila och sova mycket. Om man sover alla timmar man kan, och ändå inte blir frisk??!! Det stod att de kraftiga symtomen kunde sitta i upp till en vecka. Jag fick mina känningar i tisdagskväll.. Låt det bara vara över!!


Sällskap av Zindra i soffan hela dagen :)


Sjuk ;(

Får börja med att tacka alla mina söta läsare för era kommentarer på inlägget om IP-adresserna och min undran kring alla unika besökare! Nu kan jag andas ut.. Det är som ni säger, man kan bli flera unika besökare genom att kolla från olika ställen och platser :)

En annan sak.. Jag är död (känns det som!) 1,5 grads feber, torrhosta, förkyld, rödsprängda ögon, fryser och har ont i kropp och huvud.. Känns även som att febern stiger mer och mer för varje timme! Det var längesedan jag kände mig såhär.. Minst på jorden, ungefär! Blir en vilodag på soffan imorgon, och Alvedon var fjärde timme.. :(

Godnatt!


Nätverksmötet!

Puuhh.. Då var det över! Tror faktiskt att det gick bra, trots att jag tappade bort mig en gång ;) Bilden nedan visar hur uppställningen såg ut :)

Just nu befinner jag mig hemma i Saras soffa! Fanny får massage, och jag ligger och tar igen mig i soffan.. Kurerar mig med vila och en kopp kaffe :)

Tror att det blir sängen tidigt idag..


Sjuk?

Säg inte att jag håller på att bli sjuk..?! Känner mig hängig, snorig, hostar och har ont i kroppen :S Jag har inte tid att vara sjuk nu!! Just nu befinner jag mig mitt i en period där föreläsningar och rollspel är obligatoriska.. Missar föreläsningar får jag komplettera det. Vi är även på slutspurten av uppsatsen, har tre dagar till som vi ska sitta.. Jag får helt enkelt kurera mig så mycket jag kan på mina lediga timmar efter plugget.. Alvedon, vila och ordentligt med sömn!

Suck!!


Rollspel imorgon!!

Jag vet.. Jag har varit usel på att blogga den senaste tiden!! :S Har haft fullt upp, så har inte hunnit med det ska jag säga.. Dagen idag har gått "i ett" och dagen imorgon blir likadan! Imorgon går jag 09.00-16.00 och vi ska ha rollspel hela dagen. Jag blev tilldelad rollen som Marianne på socialtjänsten som har kallat en ungdom och dennes familj till ett nätverksmöte! En av de största rollerna i ett rollspel på ca 10 pers, och inte nog med de så ska 12 pers vara åskådare.. Ja, jag är redan nu nervös ;) Bäst att jag kommer i säng, så att jag i alla fall är utvilad imorgon!

Natti :) :)


Nedräkning - Examen :)


Söndagen den 11/2-2013

Tittade på min besöksstatistik och blev lite fundersam.. 40 unika besökare, och jag har endast gett ut lösenordet till 25 stycken? Jag vet att jag kan få två träffar på mina unika besökare om de exempel kollar min blogg 1 gång från telefonen och 1 gång från datorn, det handlar om ip-adressen där. Men tycker ändå att det känns som att det var ovanligt många?! Om det finns någon av mina läsare som vet med sig att ni lämnat ut mitt lösenord till någon (utan att först fråga) så får ni gärna berätta det. Alla får gärna läsa, men jag vill ha koll på vem och hur många ni är.. Skulle besökarna fortsätta stiga, så måste jag tyvärr ändra lösenordet och se till att det bara är mina närmsta vänner/familj som har det. Så snälla ni, berätta om ni gett ut mitt lösenord till fler, eller om ni brukar kolla min blogg på fler än 1 ställe! Så slipper jag kanske allt bök med att ändra lösenord igen ;)
 
Dagen idag har gått i ett! Först var jag en sväng i Lund.. Lämnade tillbaka lånade böcker på Universitetsbiblioteket samt veckohandlade på Willys! Därefter blev det stressigt med både dusch och middagsfix innan Jennie och Johan skulle komma 15.00! Både jag och Jimmy har haft en super kväll med J & J :) God mat, god efterrätt och massa snack om allt mellan himmel och jord! Hoppas, hoppas att allt går som vi vill, så att våra planer till sommaren blir av ;) Tack för trevliga timmar med er <3 <3 <3
 
Nu ska denna damen krypa till sängs..
 
Natti!
 
 
 

Johan Glans + Herkules :) :)

Vilken kväll!! Johan Glans är verkligen en klass för sig ;) Har skrattat oavbrutet i 90 minuter.. Och till er Glans älskare, han drog inte ett enda "gammalt" skämt :) Det gillades!! När det var slut blev jag choklad.. INTE REDAN?? Hade kunnat sitta där och skratta i ytterligare 90 min! Tack Johan för att du fick mina skrattmuskler att arbeta till 110% idag :)

Efter arenan begav vi oss till Herkules, där 3 cider slank ner i strupen ;) Fick även dansat till en gammal favorit låt: KUDURO!! Ett mega stort tack till alla som var med och förgyllde denna kvällen!! <3 <3 <3


Kram från oss!! :) :)


Johan Glans i Lund :)

Idag är det lördagen med stort L :) Äntligen ska vi få gå och se Johan Glans i Lund!! Köpte biljetter till hans föreställning i somras, och det har varit en låång väntan.. Men idag så ;) Innan föreställningen ska vi möta upp Celie, Gustav, Malin och Kristian på Restaurang Sandras i Lund! Det är tänkt att vi ska smaska på fondue och sörpla god dricka :) Kommer med all säkerhet bli en super trevlig kväll!!
 
 
Vad som händer efter föreställningen, får vi se :)
 
Kanske blir det någon god dricka ute i Lund!!
 
 

Idag har jag syndat bridge blandning!


Fredagsdejt med Ida <3

Äntligen är det fredag, och en ledig helg är på intågande :)
 
Efter skolan stack jag hem till Ida, för lite kaffe och mys! Hade lyxen att bli bjuden på spagetti och köttfärssås :) Den godaste köttfärssåsen jag ätit på länge, nästan så att den slog min egen faktiskt ;) Efter middagen bjöds det på kaffe och till det massa skitsnack! Hann även med att mysa med barnen <3 Satt och kollade bilder och filmer på min mobil, vilket barnen älskade! Tack för idag, "gamla", älskade och underbara vän!!
 
Snart ska jag och mitt hjärta slänga oss på soffan till en film.. Underbart skönt att "bara vara"! Ser fram emot min sovmorgon extremt mycket imorgon :) Snark snark snark...!
 
Trevlig fredag allesammans!
 
 

Inredning :)


Omringad av de bästa <3

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger!! Jag har nog världens bästa vänner <3 Idag fick jag ett sms av älskade syster som värmde ända in i själen.. Tänk vad ord kan göra en glad. Ja, jag har haft en jobbig period bakom mig, och än är den inte över.. Men jag vet, och kommer alltid att veta att mina vänner och familj finns där för mig, oavsett vad <3 Ibland känns det som att alla bitar har fallit på plats.. En efter en, sakta men säkert.. Jag är idag älskad för den jag är, och inte för den människor vill att jag ska vara.. Acceptans, respekt, kärlek och tillit är några av de ord som symboliserar kärleken mellan mig, mina vänner och familj!

Till er, som finns där för mig, varenda dag, när livet ibland känns extra tufft: NI ÄR DET BÄSTA SOM FINNS <3


Ärvegods av mormor :)

Det är kul när man kan ärva kläder av sin mormor ;) Fick 2 påsar, och nu är jag i full gång med att prova allt! Det jag inte vill ha skulle jag ta med mig till esplanaden i vår! Jeansvästen tänker jag absolut behålla själv, sjukt snygg, och satt klockrent!


Älskade hund.. Du gör matte fattig ;)


<3 Lola <3

Kvällen idag har spenderats med Lola och hennes underbara voffsingar :) Kaffe, skitsnack, djupa samtal och mys! Ibland är det skönt att "bara vara" och prata om allt mellan himmel och jord! Gumz, glöm nu inte bort våra 80 miljoner ;) haha.. Tack gumman för en härlig kväll med dig <3 Du är underbar!!

Nu kallar sängen... Natti!Jay Smith blir aldrig dålig!! ;)

Hittade en skiva med Jay Smith i mammas bil tidigare idag.. Började lyssna, och fick ett leende på läpparna direkt! Jay Smith var min favorit under säsongen 2010. Redan efter hans audition visste jag att han skulle gå långt i IDOL. Dock hade jag ingen aning om att han skulle kunna vinna skiten, vilket han gjorde :)
 
En av de bästa artisterna genom tiderna i IDOL!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En grym artist, inte bara i IDOL utan överallt!!

Destination: Djursjukhuset

Min lilla fis är så duktig :) Just nu är hon iväg och tar blodprov, får vaccin och får klippt klorna :) Det tråkiga i allt detta är att det kostar så förbannat mycket! Jag hade kunnat ha mycket roligare för de 1500 kronorna.. Men vad gör man inte för sin hund? Ett av mina nyårslöften under 2013 är att få vidgjort Zindras tänder, då hon har tandsten som måste tas bort! Detta kommer då att göras med laser när hon är nedsövd. Ännu en dyr historia, men än en gång, vad gör man inte för sin hund?


True story - vänskap


6 februari och mer snö :S

Precis när den gamla snön har smält undan, så kommer det mer. Tröttsamt! Jag blir så glad varje gång jag ser att snön är borta. Då kan man powerwalka ordentligt istället för att halka sig fram.
Lyckan av att se snön bortsmält varar dock inte länge.. 2 dagar senare har vi fått ny snö, igen! Suck...

Jag ska alldeles strax sätta mig och plugga.. Har lite fix och trix med uppsatsen som måste göras! I eftermiddag ska jag till djursjukhuset med Zindra.. Dags för den årliga kontrollen av hennes värden + vaccination. Så det är vad jag kommer att hitta på de närmaste timmarna :)

Hej svej :)


Tjejmys <3

Igår mådde jag verkligen skit.. Vad det beror på tänker jag inte gå in på här, dock börjar jag lära mig när jag ska lyssna på min kropp!

Dagen idag har gått i lugnets tecken.. Skypade lite med mamma imorse :) Tack för att du är du!! <3 Därefter har jag pluggat (det jag orkade) samt att jag har fått chansen att vila upp mig.. Nu ikväll har jag spenderat tid med mina tjejer: SIS och Becciz <3 Kände att jag behövde fyllas med positiv energi, och det är verkligen något som de ger mig! Värme, kärlek, glädje, skratt och massa annat.. Älskar er!!

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen...

Natti Natti!


Dagens lunch :)

Nudlar, stekt ägg, stekt kyckling och pesto! Det är såå gott :) Smakar garanterat bättre än vad det ser ut på bilden ;)


Ett sms som gör själen glad :)

Nu ikväll har jag inte alls mått bra.. Känner mig totalt utmattad samtidigt som jag fryser och är varm på samma gång.. Jag börjar gråta för ingenting, och har knappt ingen kraft att ta mig igenom mina uppgifter.. Dags att stanna upp och lyssna på kroppen!!

Tack till dig underbara vän för dina peppande ord längs vägen <3 Kan inte med ord beskriva hur glad jag är som får ha dig i mitt liv!! Du finns alltid där, peppar mig, stöttar mig, bryr dig och är förstående när saker och ting kanske inte blir som planerat.. Oavsett vad så förstår du, vilket också är en av din bästa egenskaper som vän, just att du är förstående.. Älskar dig vännen!! <3

Dags att kurera sig...
Måndagen...

Då var denna pluggdagen över! Idag har vi arbetat med uppsatsen hemma hos Celie. Jag börjar se ljuset i tunneln vilket känns fantastiskt bra :) Tyvärr så är inte plugget över för idag.. Nu ska jag hem och sätta mig med det som hör till familjebehandlingskursen.. Det är tufft att plugga 100% samtidigt som man skriver uppsats + jobbar varannan helg.. Men vad gör man inte för utbildningen, och det faktum att jag kommer att jobba med det jag älskar, människor?!

Förhoppningsvis kommer Jimmy att bli klar med ihopbyggnaden av köksmöblemanget idag också :) Då vi har varit utan det i snart tre veckor, kan ni tro att jag är glad över att ha ett köksbord igen :) :)

Soo long!


Sötnos!!


Imorgon är bordet på plats :)


Shoppingdag :)

Dagen idag blev inte alls som planerat! Vi hade tänkt att vi skulle städa, träna, plugga och sen bara vara hemma och ta det lugnt. Men istället blev det en shoppingdag för mig och Jimmy :) Först körde vi till Burlövs Center och kom hem med en del fynd! Bland annat fick Jimmy handlat en ny vinterjacka, för halva priset, förr: 2000kr nu: 1000kr :) Därefter körde vi till IKEA, och har äntligen fått handlat vårt köksbord + stolar!! Självklart (som alltid) kom vi hem med lite mer än möblemanget: ljus, handdukar, lampa m.m

Nu är det hög tid att sätta igång med plugget i alla fall!


True story!


Lördag kväll, äntligen :)

Då var det långa jobbepasset över! Jag är inte van vid att jobba 13 timmar i sträck, så trött är jag.. Tur att jag hade en timmes rast, så att jag fick lite "ledigt" i alla fall :) Nu ska jag hem till min älskling, slänga mig i soffan tillsammans med honom, och godispåsen!! :) P.s I love you går på tv ikväll, och den ska jag se!

Fy bubblan vad jag ser fram emot en sovmorgon och ledig dag imorgon!! "Tyvärr" kommer den innehålla både städ och plugg, men jag är i alla fall på hemmaplan!

Fortsatt trevlig lördag på er :)


True story!


Myyyys!

Idag, har som sagt jag och Zindra haft en myskväll med Becciz <3 För att summera kvällen: jobbprat (förlåt att jag bombar dig med mina ansökningar, haha), kaffe, mörk choklad, frukt, Johan Glans, lägenhetsprat, mys i soffan och slapp! Tack gumsan för dessa timmar med dig :) Är så glad för din skull med lägenheten! Till sommaren ska vi sitta på din uteplats och pimpla cider/vin och snacka dynga :P En handduk på gräsmattan, och sen kan vi ju sola också ;) Längtar!!

Nu ska denna damen snarka.. Klockan ringer om nästan exakt 6,5 timme! Puuhh... Låt dagen imorgon gå snabbt!

Natti :)


Fredagskväll och mys med Becciz <3

Då var lösenordet satt! Ett x-antal tjejer ville fortsätta följa mig :) Jätte kul!! Dock är det tråkigt att ett lösenord måste sättas.. Dels för att man blir "tvingad" att göra detta för att skydda sitt privatliv, trots att man egentligen inte skriver några direkt opassande saker.. Dels för att arbetsgivare/klienter inte ska kunna söka upp mig på nätet samt att många läsare på min blogg är totalt "obehöriga", om man kan säga så?! Tror nog, att av de 122 läsare som följde mig så var det säkert 30 personer som läser just för att de stör sig på mig. Ni vet precis som jag att människor man stör sig på har man svårt att inte vara nyfiken på, hur nu det går ihop?! ;)
 
Just nu sitte rjag och väntar på Becciz :) Hon ska komma och hålla mig sällskap ikväll, då jag annars hade suttit ensam.. Jimmy är hos några vänne ri Lund och kommer (troligtvis) hem sent inatt! Dock kan jag inte stanna uppe länge idag. Har en låång jobbedag framför mig imorgon: 07.30-21.00, men därefter tänker jag minsan hålla helg!! :) Jag och Jimmy har planerat in film och godis när jag slutat ;) ser fram emot mys i soffan tillsammans med honom <3
 
Trevlig fredag på er :) KRAM!!
 

Så kan man också ligga :)


RSS 2.0