Ove Östling + Nils karlsson pyssling

Idag hade vi vår sista föreläsning om anknytningsteori. Föreläsaren heter Ove Östling och är pensionerad, med jobbar fortfarande en del på universitetet! Ove är en man som jag tror att alla på socialhögskolan ser upp till! Han utbildar studenter och yrkesverksamma i familjebehandling, och vad kan man säga..? Han är ett PROFFS! Hans föreläsningar är nog de bästa jag varit på, sen jag började plugga på socionomprogrammet :) Jag blev så glad när jag fick veta att Ove håller i familjesamtalen (övningar) som vi ska ha om några veckor!! En hel vecka, med rollspel och Ove.. Satan vad jag gillar det :) :)
 
Efter skolan körde jag och hämtade upp SIS! Dags för ett efterlängtat styrkepass på gymmet :) Förra gången jag tränade styrka kände jag mig nere och allmänt omotiverad. Jag kan säga, att så kände jag INTE idag! Roligt från början till slut, och när träningen var gjord kände jag mig på sjukt bra humör :) Skjutsade Sara hem, och bjöd in även in mig själv på 2 koppar kaffe ;)
 
Tack gumman för sällskapet på gymmet och för pratstunden därefter!! <3 <3 <3
 
Nu ikväll har jag lagat middag och kollat på barnfilmen - Nils karlsson pyssling :) I slutet av familjebehandlingskursen har vi en examinationsuppgift som ska lämnas in.. Alla i klassen ska välja en familj som alla känner till, och utifrån den skapa en problematisk situation som på något sätt kräver familjebehandling. Vi får ju lära oss en massa om olika behandlingsmetoder nu, vilket vi ska ha nytta av i den uppgiften sen. En uppgift som jag tycker ska bli intressant att utföra!
 
 
 
Då & Nu :) Söt som liten och snygg som "gammal" :) :)
 
 
 
Måste även säga att jag längtar såå till kvällen imorgon :)
 
Massa mys med mina underbara tjejer <3 <3 <3
 
Förrästen, lösenord sätts på bloggen 22.00! Kul att så många fortfarande vill följa mig :) :) Jag kommer att skicka användarnamn och lösen till er, snarast möjligt!!
 
Kramar
 

Gott mellanmål efter träningen :)


Ord till oss tjejer :)

En av mina vänner på Facebook hade gillat denna statusen, och när någon gör det kan även jag se dem ibland. I vanliga fall brukar jag bli irriterad på alla statusar jag får upp på min sida, som jag inte har med att göra, men med denna var det annorlunda! Vilken klok och snäll kille, får jag säga :) :)

Idag är det skola som gäller, föreläsning om anknytningsteori från 09.00-12.00! Förutom att jag lär mig en masa inför min kommande yrkesroll som socionom, så är anknytningsteorin även bra att ha med sig, inför den dagen jag själv blir förälder/mamma! Efter skolan ska jag hämta upp SIS :) Styrketräning på schemat idag!!

Soo long


Inre stress...

Tredje dagen på rad som jag säger till mig själv: "imorgon ska jag lägga mig tidigt".. Varenda kväll slutar det med att jag ligger här i sängen, runt 23.00 och känner en inre stress och panik över att jag även denna kvällen inte somnade "i tid".. Jag har i alla fall fått skrivit min reflektionsuppgift! Vi hade vårt litteraturseminarium idag, och det är först därefter som jag kan skriva min del. Nu är det gjort, såå skönt! :)

Hann inte sätta lösen på bloggen idag, då jag haft fullt upp med annat! Men för er som fortfarande vill läsa: tveka inte att mejla mig på Facebook eller på min vanliga mejl: [email protected]! Imorgon har jag förhoppningsvis lite mer tid över, och då lär nog lösenordsverifiering dyka upp! :)

Natti Natti gott folk :)


True story!


Dagens Sara :)

Skola idag: 09.00-15.30! Först är det föreläsning fram till 12.00 och därefter litteraturseminarium mellan 13.00-15.30. Idag vaknade jag upp med huvudvärk.. Inte kul att börja dagen så! Har tagit tabletter, och hoppas på att det hjälper.. Trevlig onsdag på er :)


Nu är det definitivt: lösenord på bloggen inom några dagar!

Denna dagen har verkligen gått i ett, puuhh!
 
Först har jag och Celie skrivit på uppsatsen (08.30-16.00). Känns skönt att vi snart är KLARA!! Inte många dagar kvar nu, som vi ska sitta framför datorn och bli frustrerade gumman ;) Visst är det härligt när man kan se ljuset i tunneln, efter en lååång promenad i mörker?
 
Var hemma vid 17.00, och började laga dagens middag direkt! Därefter har jag i stort sett bara suttit vid datorn.. Har fixat till mitt CV och skrivit mitt personliga brev! Äntligen är dokumenten färdiga :) :) Och vet ni vad? Jag har faktiskt sökt min första tjänst som blivande socionom nu ikväll!! Sjukt overkligt, egentligen... :P
 
Pga jobbsökningarna som jag kommer att göra ett tag framöver så kommer jag att låsa min blogg tidigare än planerat, rättare sagt i dagarna som kommer! Vill inte att den ska vara öppen för "vem som helst" längre! Jag är inte heller intresserad av att den kontaktperson som jag skickar mitt CV till, ska kunna googla mitt namn och få upp min blogg.. Det är ju trots allt min dagbok, där jag berättar om mitt privatliv osv..
 
Så, gott folk, vill ni fortsätta läsa min blogg, så får ni skicka ett mejl till mig på: [email protected] alternativt skriva till mig på facebook mejlen, så svarar jag tillbaka med användarnamn och lösen så fort jag har tid! Hoppas att ni vill fortsätta att följa mig under min resa både i privatlivet och som kommande socionom :) :)
 
Spännande att se hur många av er 128 som vill fortsätta läsa ;)
 
KRAMAR TILL ER!
 
 

True story!


Mys med mina flickor <3

Ikväll har jag fått min dos av kompismys <3 Filmkväll med Becciz hemma hos SIS var planerat :)Trots att det inte blev något film-tittande, då ljudet inte ville som vi ville, hade jag ändå en super mysig kväll med er!! Familjen annorlunda, kaffe och frukt funkar lika bra det med ;) Tack för ikväll tjejer, längtar redan till nästa vecka <3

Nu ska jag slänga mig i sängen med en bok.. Inte vilken bok som helst, utan en pluggbok: Familjebehandling på goda grunder.. Suck! Tänk när man har tid att läsa vanliga skönlitterära böcker på kvällarna?!

Natti Natti :)


Nya favoriten :) Doftar ljuvligt!


Dagens (sjukt trötta!) Sara

Tack vare jobbekvällen igår, somnade jag inte förren runt 00.00 :S Var hemma från jobb ca 22.15, och var inte det minsta trött.. Inte när jag la mig i sängen för att sova i alla fall! Idag är det skola som gäller mellan 09.00-12.00. Sista föreläsningen på familjebehandling (grund) idag! 13.00 väntas det styrketräning med Becciz <3 Längesedan vi tränade ihop, ser verkligen fram emot det :) Får se om jag är piggare då, så att jag orkar lyfta allt skrot :P Soo long!


En aning negativ idag..

Då var jobbekvällen över.. Känner mig helt slut! Det beror självklart inte bara på jobbet, då det finns många faktorer som spelar in.. Det känns inte som att de där veckorna i Thailand hjälpte mig just nu :S För stunden, när jag befann mig i paradiset så kändes allt underbart. Men tyvärr hinner verkligheten ikapp en, fortare än man anar när man kommit hem.. 1 vecka tog det innan jag var, precis som nu, helt slut... Kan det inte bara bli den 5:e Juni NUUU?! Jag behöver jobba, och enbart jobba! Inte plugga 100% och jobba varannan helg.. Tack och lov är allt detta snart över, och då kan jag (förhoppningsvis) andas ut!!

Det är en himla tur att jag har Jimmy, familj och vänner som gör livet såå mycket roligare att leva just nu ;) Imorgon ska jag få min dos av kompismys, vilket jag behöver!! <3

Natti!


Söndag..

Då har jag jobbat första turen, och ska snart bege mig iväg för att jobba nästa: 16.30-22.00! Har fått gjort en del på mina lediga timmar :) Först blev det mysfrukost tillsammans med Jimmy följt av 1 timmes vila i soffan.. Därefter började jag fixa med mitt CV. Har gjort ungefär 1/3 del nu, och ska fortsätta imorgon igen.. Det är inte lätt att få ihop! Man ska ju komma ihåg allt (av vikt) som man har hittat på genom åren.. Första frågan som kom upp var: när fan tog jag nu studenten?? Haha, evigheter sen, nu ju :)

I eftermiddags fick vi kaffebesök av Jimmys mamma och mormor :) Alltid lika trevligt! Stoppade dock i mig 2 kakor för mycket!

Nä, dags att bege sig! Hej svej :)


True story!


Tack för idag Pappa, m.f :) :)

Idag har vi haft Pappa, Annika, Joel och Simon på middag :) En väldigt trevlig kväll!! Nu ligger jag och Jimmy i soffan och gottar oss framför en film <3 Blir sängen tidigt idag, så att jag orkar med jobbedagen imorgon!

Natti!


Minnen :)

Satt och kollade i gamla fotoalbum precis och hittade dessa bilderna :) Minnen!! Tänk så mycket roligt jag har hittat på med dessa två tjejer ;) Man kan säga att vi tre var en oslagbar trio på den tiden! Haha!! Jag har känt Ida sen 6:e klass och Sara sen något år tidigare! Jag hoppas att vi alltid kommer att vara vänner <3 <3 <3

Älskar er!!


Tack för att du finns <3


Lite för mycket lyx, kanske!

Idag har vi verkligen lyxat till det lite extra! Till middag blev det thaimat i Lund och nu ikväll ska jag mumsa på lite gott :) Blir även lite syndande imorgon också när vi får gäster! Det känns egentligen inte okej, att äta så mycket av det goda två dagar på rad :S Vissa helger blir det så.. Tur att jag har tränat måndag-torsdag då :)

Dags att gosa ner sig i soffan!

Trevlig helg :)


Plugget avklarat! Dags för en PW ;)


Jodå, förändring har visst de skett!

Hmm.. Viss skillnad är det ju! 2009 vs 2012 :) Jag som trodde att träningen, inte hade gjort susen ;) Ska snoka efter fler gamla bilder, håll utkik!




Det där med lösenord!

Såg att det var 6 personer som kommenterat min blogg.. 6 människor som jag vet alltid läser den! Tack för era kommentarer och anledningar, super kul att läsa :) :) Dock hade jag önskat fler kommentarer, eller är alla ni andra 80 pers bara människor som inte vågar utge er själva? Hade varit ganska komiskt om jag såhär i efterhand ville ha kommentarer för att verkligen se vem som läser, och varför, för att sedan endast ge mitt (kommande) lösenord till dem :) Jag tänker sätta lösen på min blogg den dagen jag är klar socionom! Bland annat för att jag vill veta vem som kommer att få veta saker om mig, men också för att jag inte vill att framtida klienter ska kunna googla mitt namn och hitta min blogg. Sen så kommer jag även att sätta lösen för att den dagen jag och Jimmy får barn, vill jag inte att alla (vem som helst) ska ha tillgång till de bilderna som jag troligtvis kommer att lägga upp på barnet! Bloggen är ju ändå min dagbok, och jag kommer att skriva samt lägga upp mycket bilder där! :) En liten avstickare bara ;)

Efter skolan idag så körde jag hem till SIS för lite knäckefika och kaffe :) Tack för pratstunden om allt mellan himmel och jord! Därefter blev det ett styrkepass för vår del :) Nu håller jag på med dagens middag, som blir kassler med bulgur! Ikväll får jag fint besök <3 <3 <3

Soo long!


128 unika besökare!

 
Titta vad roligt :) I förrgår hade jag måånga läsare på bloggen!!
 
Vet du vad jag gör när jag ser att ni är så många? Då undrar jag såklart, vem ni är?? Flera gånger förr har jag frågat er: vem ni är? Hur ni har hamnat på min blogg, och vad det är med min blogg som gör den så intressant att ni läser vidare? Jag kan tänka mig att det även finns en del människor som läser bloggen för att de helt enkelt stör sig på mig, på ett eller annat sätt.. Ni kanske inte vill utelämna er här, men ni andra: Kan ni inte berätta för mig vad det är som gör min blogg värd att komma tillbaka till dag ut och dag in? :)
 
Det skulle göra mig såå glad :) Kram på er!
 

Fika med mormor :)

Föreläsningen idag var intressant, det märktesdå jag inte höll på med mobilen en enda gång ;) Just nu läser vi familjebehandling, och det ska vi göra nu vid tre tillfällen :) Ser verkligen fram emot när vi ska få lära oss alla de olika familjebehandlingsmetoder som finns!! Detta är verkligen mitt forum :)
 
Just nu sitter jag vid mormors dator, och underhåller er och mig själv med att skriva ett blogginlägg ;) Mormor var så snäll och bjöd på frallor och kaffe när jag kom till Kävlinge, efter skolan, så det tackar jag för! Om en stund ska jag köra hem till min lilla fis <3 Långpromenad med henne för att sedan snöra på mina egna skor och bege mig ut på en powerwalk!
 
Soo long!!
 
 
 

Nya hyllor i köket :)

I förrgår när Sara var hos oss så hjälpte hon oss med lite fix i lägenheten! Bland annat så satte vi upp 2 vita hyllor i köket :) Det blev såå bra!! Häng inte upp er på fotoramarna, som är tomma.. Jag ska framkalla bilder, och sätta dit snarast! Vårt ekbord ska inte heller vara i köket. Det står annars placerat i vardagsrummet, men i och med att vi inte har något köksbord just nu, då vi sålde det andra, så får det stå i köket sålänge! Vi ska handla ett nytt köksbord nu vid löning :) Tror att vi kommer köpa ett vitt faktiskt..

Längtar till den dagen då all renovering och fix är klart!! :) Vi har snart bott i lägenheten 1 år, och det går tyvärr inte lika fort som jag vill.. :S Det tar tid, just eftersom vi inte har pengar till allt vi vill göra. Vi får tar en månad i taget.. Men för varje månad som går, kommer vi också närmre slutresultatet ;)


Myskväll med Fanny <3


Start för 7:e terminen idag :)

Idag startar 7:e och sista terminen på socionom programmet :) Underbart och helt jävla galet!! För nästan exakt tre år sedan var det introduktion för första terminen Helsingborg. Rätt komiskt att jag även startar sjunde, och sista terminen där :) Om typ 4 månader står jag på trappan, med ett lyckorus i kroppen, och är KLAR!! :)

Idag börjar jag dagen med ett stort leende! Förutom tanken om att jag snart är klar, så är jag även glad över att jag ska få sällskap av Fanny hela dagen/kvällen/natten :) Först ska vi på introduktionen i skolan och i eftermiddag blir det styrketräning!!

Trevlig tisdag på er :)


Miss you... Linus <3

Idag när jag gick in på din Facebook sida, såg jag att dina vänner hade lagt upp en film där du var med.. Jag tittade på filmen, och under tiden kände jag hur tårarna kom.. Jag fick höra din röst, och se dig skratta <3 För en kort stund kändes det som att du fanns här.. Samtidigt som filmen förgyllde min kväll, så blev jag också nerstämd.. Saknar dig lillebror!! <3



En eftermiddag/kväll med SIS <3

TACK för allt idag gumman!! Speciellt för: det härliga sällskapet under powerwalken, under middagen och för din hjälp i lägenheten :) :) Det är verkligen härligt när man kan kombinera nytta med nöje!! Älskar dig såå <3

Nu ska denna damen hoppa i duschen och därefter förbereda "skolväskan" inför morgondagen! Mycket att tänka på såhär innan kursstart.. Nytt block, pennor, almenackan, tågkort osv...

Fortsatt trevlig kväll på er :)


Flitiga vi är!! ;) Powerwalk i kylan!


Mellanmål :)

Då var plugget över för idag, skönt! Nu sitter jag och tar igen mig lite.. Äter ett gott mellanmål så att jag orkar med powerwalken med SIS sen :) Tror att jag måste klä på mig rejält, om jag ska palla vara ute i denna kylan i 1 timme! Det är i alla fall "varmare" nu än vad det var imorse, så det är juh bra! Men innan powerwalken blir det först några koppar kaffe :) Soo long!


Måndag - Ny vecka!

Godmorgon alla läsare :) Somnade alldeles för sent igår, vilket känns idag.. Det är inte bra att jobba kväll när man ska upp dagen efter.. Idag är det plugg som gäller på förmiddagen därefter ska jag fixa lite ärende. Bland annat ska jag köpa ett student tågkort som ska gälla mellan Kävlinge och Helsingborg! Börjar juh plugga där på tisdag, i 2 månader :) Det ska bli kul med byte av studieort! Det sägs ju att omväxling förnöjer, och det tror jag absolut på i detta fall! Jag ser verkligen fram emot kursen: familjebehandling! Ska bli spännande, och sjukt kul att få lära sig nya saker :) Olika behandlings metoder är alltid något som intresserat mig!

Kvällen kommer att bestå av middagsmys med en underbar vän, samt fix och trix i lägenheten :) Tack gumman för att du ville hjälpa till!! Nä, dags att klä på sig och bege sig till tåget! Trevlig måndag på er :)


Natti Natti från Guldlock ;)


Hemmapyssel :)

Ljusfatet och ljushållarna som jag köpte på IKEA för ett tag sedan. Med liten sten och sand från ön Koh-samet blev det hur fint som helst :) :) Det är härligt att ha en bit av Thailand i sitt hem!!

Dags att hoppa i bingen! Natti :)


True Story!


Jobbekväll :S

Trots ciderdrickande igår, och en trötthet idag har jag ändå varit effektiv! Har plockat undan tvätt, tvättat en maskin,städat båda toaletterna samt diskat upp våra nya glas :) Nu är det dags att fixa till sig inför en jobbekväll! Är inte alla särskilt sugen på att jobba.. Har så mycket annat jag hade behövt göra, bland annat skriva klart mitt CV! Än en gång är jag inne i en period där det känns som att tiden inte räcker till :S När ska det där efterlängtade lugnet infinna sig?

Trevlig söndag på er!


Tack för igår tjejer :)


Redo för tjejkväll :)


Shopping idag också :)

Fick ett ryck i förmiddags och körde ut till Ljungshandel igen! 50% på allt i affären, vilket är oemotståndligt ;) Kom hem med saker för 760kr vilket bara blev 380kr efter prissänkningen! Perfekt :) Därefter körde jag bort till Nova och gick en sväng.. Hittade 1 tröja och 1 linne på HM, såå fina!

Man kan ju tro att jag har blivit en riktig shoppoholic :S Men så är inte fallet! Tur att jag inte får sånna här infall oftare :) Nu ska jag sminka mig och välja kläder! Tjejkväll hos Becciz idag, och det gillas :) <3

Soo long!


True story!


Röda byxor :)

Jag har äntligen vågat köpa mig ett par färgade jeans :) Det är något jag helt prioriterat bort tidigare. Anledningarna till det beror främst på att jag inte är nöjd med min kropp, och speciellt inte mina "problemområde" som är rumpan och låren! För visst är det så att skavankerna (som man hatar) syns mer i ett par färgade byxor? Eller, man själv tycker det i alla fall! Men eftersom jag har velat ha ett par röda byxor i snart 1 år samt att jag vet att den där drömkroppen aldrig kommer infinna sig så hade jag två val! Antingen får jag skita i att köpa färgade byxor (för all framtid), eller så får jag bortse från mina skavanker och köpa ett par ändå! Efter lite funderingar inne på Vero Moda, så kom jag hem med två par, ett par röda och ett par militärgröna :) Nästan lite förvånad själv faktiskt! Kanske har jag på mig dessa imorgon på tjejkvällen?? :) vi får se!


Ljungshandel

Efter plugget hos Celie körde jag inom Ljungshandel.. Jisses vad mycket fina saker där finns! Skulle kunna handla hel affären ;) Kom i alla fall hem med två små blommor och 2 ljushållare! Så fort vi fått upp hyllorna i köket ska det placeras där + våra silvriga ramar som vi handlade på IKEA sist vi var där :) Vårt kök går i färgerna: Grå, vitt, lila och silver!


Fredagslyx :)


FREDAG!! :)

Det känns som att jag aldrig har sett fram emot en sovmorgon lika mycket innan.. Men det har jag ju säkert ;) Längtar verkligen till klockan slår 15.00! Då läggs uppsatsen på hyllan fram tills näst vecka, och jag har en ledig helg framför mig :) :) Ikväll blir det, i vanlig ordning, mys i soffan med min älskling framför en film eller två (om jag orkar hålla mig vaken dvs)! Men innan det ska jag först plugga, träna och laga middag!

Trevlig fredag allesammans :)


En kväll hos Moffe <3

Kvällens timmar har spenderats i Svedala hos Moffe med mamma, Lars och Simon :) Det bjöds på hemmalagad pyttipanna, och självklart morfars hemmavärpta ägg till det! Mums :) Det är så skönt att komma till Aggarp.. Landet, hästar, avslappnat, hundar, god mat och mys <3 Moffes hus ger mig helt enkelt en mysig känsla inombords!

Nu ska jag snart köra hem till mitt hjärta <3 Idag har jag saknat honom, sådär extra mycket! Blir dock inte mycket kvalitetstid då jag tänker lägga mig tidigt idag.. Klockan ringer 06.00 imorgon, och då har jag 6 timmars plugg framför mig innan jag håller HELG! Ska bli såå skönt med sovmorgon på lördag :) :) När jag ändå nämnt lördag kan jag lika bra också nämna att jag längtar såå till tjejkvällen! God mat, härliga tjejer och massa god dricka :) Wiihhoo! Tror nog att det kommer bli en och annan dans bland annat till låten Rattle :P Haha!

Hoppas mina läsare får en fortsatt trevlig torsdagskväll :) KRAM!


Då var hundarna inpackade :)


Sorry baby ;)


Kompismys <3

Jag märker verkligen att jag mår som bäst när jag får umgås med de människor som betyder mycket för mig.. Min familj, min sambo och min vänner <3 Idag blev det först 1,5 timme på gymmet med SIS :) Ett bra pass med många bra övningar! Därefter vankades det varm choklad med ostmackor hemma hos Sara! Såå gott, en kall dag som denna :) Senare joinade även Becciz oss, och då blev det kaffe, mästerkocken och ögonbrynsplock! Tack för en super mysig kväll <3 Ni är underbara!!

Nu ska denna damen hoppa i säng! Imorgon är det plugg som gäller.. Ovanligt?! Har en eftermiddag att se fram emot, så det ska nog gå bra att plugga imorgon också ;) Ni vet, har jag något att se fram emot så blir det "jobbiga" också lite enklare att ta sig igenom!

Godnatt!


Redo för ett...

... träningspass med Sara :) Ska bli sjukt härligt att slita i vikterna idag! Har även på mig min nya träningstopp, älskar verkligen färgen! Rosa och svart är en bra kombination!

Soo long!


16 Januari och 16 minusgrader


Jag är inte lik någon annan!

 
 
Att respektera en annan människa.. För den han/hon är..
Ingen annan människa är någon annan lik.. Vi är alla unika!
 
 

Spontanshopping med Becciz :)

Vad gör man när man är noll fokuserad på plugget och bara vill vara ledig?! Då tar man sig ledigt och åker och shoppar istället ;) Fick ett ryck i eftermiddags och körde ut till Center Syd, med Rebecca som sällskap <3 Det blev runt 2,5 timmars shopping och jag fyndade en massa! Allt jag har handlat idag har varit på rea :) :) Tack till dig underbara vän för dina smakråd och ditt sällskap!! Det är såå mkt trevligare att shoppa med någon som du, än ensam ;)

Nu ska jag förbereda mig för sängen.. Natti Natti allesammans!! :)




Dagens middag :)

Ugnsrostade rotfrukter, kyckling, sallad och god sås!! Mums :) Detta behöver jag efter en eftermiddag ute på Center Syd! Dags att tugga :P Soo long!


Nya skorna på idag :) :) såå sköna!


Hej mitt vinterland :)


15 Januari och snö..

Vaknar och tittar ut. Mer snö.. Undrar om tågen går som de ska idag? Det är dagar som dessa jag längtar tillbaka till Thailand. Värmen, drinkarna, shoppingen, solen, stranden och poolen.. Saknar allt!! Är inte heller ett dugg avis på Mamma & Lars som åker dit snart.. Nädå ;) Men om 2 år! Då är vi garanterat nere i paradiset igen, och njuter för fulla muggar :) Längtar!!


Älskade hund!! <3


När motivationen tryter! Haha :)

I förmiddags jobbade vi på bra med uppsatsen! Fick gjort en massa :) Eftermiddagen har dock inte varit lika effektiv.. Motivationen försvann helt där ett tag :P Haha! Kollade genom app-store efter nya spel, skypade med varandra trots att vi satt i samma rum, ändrade profilbilder på andra ställe, genomförde modellposer (4 nyanser av Celie!) och kollade oviktiga mejl.. Oss i ett nötskal! Haha!

Nu ska jag byta om till träningskläder! Idag blir det ett styrkepass på gymmet med älskade SIS <3



Dagens Sara :)

Ännu en dag som går i pluggets tecken.. Ohh vad jag längtar till den dagen då uppsatsen är klar! :) Dock känns det lite avlägset nu, då det är många hinder att ta sig över på vägen.. Men någon gång i Mars ska jag jubla och fira detta ordentligt ;)

Vad bjuder denna måndagen annars på? Förutom plugg så blir det ett styrkepass på gymmet ikväll :) En sak är säker i alla fall.. Jag ska inte gå och lägga mig 00.30 idag! :S

Soo long!


En effektiv helg :)

Då var denna helgen också slut.. Trots att jag har varit "bunden" med plugget på dagarna så har vi ändå fått gjort mycket! Vi har bland annat: sålt av lite möbler, varit på IKEA & Chili och köpt nya möbler samt annan inredning till hemmet, fixat min iPhone 5 så att jag äntligen kan börja använda den, städat och tvättat, köpt lite material till lägenheten och sist men inte minst umgåtts med vänner och haft det allmänt mysigt!! <3 Och vad passar inte bättre än att avsluta helgen med glögg och pepparkakor tillsammans i soffan tillsammans med sitt hjärta? ;) <3


Nytt till vardagsrummet :)


Shopping!! :)

Ohh vilken härlig eftermiddag/kväll jag har haft idag :) Verkligen en belöning efter allt slit i veckan med uppsatsen! Jag blev upphämtad av Jimmy och Becciz vid 15.00. Därefter körde vi först till Burlöv - Chili och sedan vidare till IKEA :) Vi har handlat massor idag, känns det som! Bland annat nytt soffbord, hyllor till köket och massa ljus :) Några 1000 lappar fattigare, men såå nöjda med allt!

Tack Becciz för att du ville följa med och hålla oss sällskap idag :) Super mys <3


Tummen upp för att plugget är klart! :) Dags för äventyr!


Lördag = plugg + äventyr :)

Trots att klockan ringde 08.00 istället för 06.00 så känner jag mig inte speciellt utvilad.. Visst är det skönt med sovmorgon, om man lägger sig i tid! Haha.. Nu ska jag äta frukost + fixa till mig! 10.10 tar jag tåget till Hjärup för ännu en pluggdag hos Celie.. Som tur är har jag något roligt att se fram emot i eftermiddag... Kvalitetstid med Jimmy och Becciz tackar jag aldrig nej till :) :)

Trevlig lördag på er :)




Varm choklad :)

När det är såhär kallt ute är det såå gott med varm choklad :) Inte ofta jag dricker det faktiskt, men idag unnade jag mig en stor mugg!

Trots kylan begav jag mig ut på en timmes powerwalk när jag kom hem från Celie.. Är glad att jag byltade på mig rejält med kläder i alla fall! Nu vankas det middag och därefter ska jag hoppa in i en varm dusch :) Resterande av kvällen kommer att spenderas i soffan, tillsammans med min älskling framför en film <3 Härliga fredag!!


Dagens gottigheter :) :)


Vår 3 års dag <3

Idag när Jimmy kom hem från jobb hade han köpt 10 långa, röda rosor till mig <3 Älskar rosor!! Han hade egentligen tänkt köpa nya orchideer till hemmet, men då de var slut i den blomsteraffären köpte han en bukett till mig istället :) Vi har firat våran dag på hemmaplan! Ätit en god middag och myst i soffan framför en film, UTAN våra telefoner ;) Verkligen en kväll med kvalitetstid!! Tack älskade DU för kvällen med dig, och tack än en gång för de vackra blommorna <3




Pluggdag!

Idag har vi pluggat hemma hos Celie mellan 08.30-15.00! En intensiv dag.. Fick inte gjort lika mkt som vi hoppats på, då vissa dagar helt enkelt känns och är trögare än andra.. Har även frusit konstant idag :S Fick låna Celies sköna och tjocka strumpor, vilket behövdes kan jag säga :) Brrr!!

Dags för matlagning!


Mina tre år med dig <3 Älskar dig nu och föralltid!

Tänk att det redan har gått tre år.. Tre år sedan jag träffades världens mest underbara Jimmy! Vi har varit med om såå mycket tillsammans och jag är så glad för alla minnen jag har fått dela med dig <3 Vi har upplevt massor och jag hoppas att 2013 blir ett minst lika händelserikt år för oss! Älskar dig Jimmy Palm: Igår, idag, imorgon och för all framtid <3
 
Här kommer några highlights från våra tre år tillsammans!
Minnen man aldrig glömmer <3
 
Sommaren 2010 - Här hade vi varit tillsammans i 6 månader :) Detta var vår första lilla tripp tillsammans! Vi spenderade en helg uppe i Göteborg. Romantiskt och sjukt underbart! <3
 
 
 
Sommaren 2010 - Vi hann även med en liten Stockholmsresa :)
 
 
 
Hösten 2010 - Vi blir sambos i min lägenhet på framtidsgatan :)
 
 
December 2010 - Ännu en romantisk helg i Göteborg :) Fast denna gången var den verkligen romantisk ;) Vi förlovade oss däruppe när vi hade varit tillsammans i 11 månader <3
 
 
 
Våren 2011 - En mysig Valborg som spenderades på Tivoli i Köpenhamn med världens bästa Jimmy <3 Vi åkte karuseller, åt gott och drack gott hela dagen/kvällen :)
 
 
Sommaren 2011 - Vår resa till Polen - Krakow <3
 
 
 
 
Februari 2012 - Vi flyttade in i vår första gemensamma bostadsrätt, lyckan var total!! :)
 
 
 
Sommaren 2012 - Renoveringsdags!! Puuhhh :S
 
 
 
 
December 2012 - Vår resa till Thailand <3
 
 
 
Tre år tillsammans.. Och fler ska det bli!! :)
 
Du är det finaste för mig.. Det finns ingen finare för mig än dig <3
 

Komplimanger gör en GLAD :)

Idag har jag och Celie varit väldigt effektiva! Hann slutföra vår kodning på självbiografin samt att vi även skrev tre A4 sidor! Vi är på god väg, och än sålänge känner jag mig inte stressad! :) Vi ska skriva varenda dag fram till nästa fredag, och då är helgen inräknad! Inte jätte skoj, men vad gör man?! Bättre att bli klara innan deadline, än att hålla på med uppsatsen in i det sista!
 
Har varit väldigt tveksam hela dagen på om jag skulle styrketräna ikväll eller inte.. Har haft en grym träningsvärk, och på vissa delar av kroppen är det hemskt!! Mina triceps fick sig i alla fall en rejäl omgång i måndags, det känns! Trots den enorma värken bestämde jag mig ändå för att gymma lite. Trodde att jag skulle få skipa flera muskelgrupper, men till min förvåning blev det bara mina triceps som fick vila idag :) Blev även positivt överraskad på gymmet idag! En kvinna kom fram till mig när jag satt och tränade insida lår och sa "Gud vad du har tränat upp dig! Har inte sett dig på länge, och vilken skillnad!" Jag skrattade lite och menade på att det var konstigt då jag faktiskt gått upp 1,5 kilo i Thailand och inte alls känner mig speciellt bra form just nu. Men jag ska säga att den komplimangen värmde! Skit kul att få feedback på sin träning, och även om jag inte ser det så tydligt själv, så ser tydligen andra att kroppen förändrats :) Med ett smile fortsatte jag sedan att träna igen ;) Är nöjd med dagens träning, som blev: 20 minuter på crossen och 40 minuters blandad styrketräning!
 
Nu ikväll har jag unnat mig en timmes slapp i soffan, då det inte är särskilt ofta det händer numera :S Kollade på mitt och Jimmys favoritprogram: Sveriges Mästerkock :) :)
 
Dags att föna håret, och därefter hoppa i säng!
 
Ps: Imorgon är det en väldigt speciell dag <3
 
 

Tankar på morgonkvisten..

Varför är vissa situationer, som man är med om, så svåra att släppa...? Ibland känns det som att en viss händelse bara vill etsa sig fast i hjärnan, och dyka upp sisådär 10 ggr varje dag.. Jag försöker att inte tänka på det, men ändå gör jag det, hela tiden..

Ibland tror jag att jag har blivit riktigt "skadad" genom att umgås med vissa människor genom åren.. Man är idag inte riktigt densamma.. Det är ibland svårt att ta allt "så lätt", även om jag önskar med hela mitt hjärta att jag hade gjort det! Men vissa saker är helt enkelt som de är, och det kan ingen ändra på, inte ens jag själv, hur mycket jag än skulle vilja!

Jag antar att denna, egentligen obetydliga känsla, bara är ett tecken på allt man varit med om..!


True Story!


Kusligt att det händer så ofta!! ;)


Plugg, träning, mat, dusch, sova...


Godmorgon! :)

Träningspasset igår var AS JOBBIGT! Fy fan.. Vet inte om det beror på att jag inte tränat på 5 veckor, eller om det är dagsformen som spelar in..? Det var knappt att jag klarade vissa övningar :S De där jävla grodhoppen, hatar dem!!

Idag är det tänkt att jag ska powerwalka när jag kommit hem från Celie! Pågrund av träningsvärken hade jag ändå inte orkat lyfta en vikt idag! Kan vara skönt med lite frisk luft också, plus att jag får chansen att rensa tankarna!

Trevlig tisdag allesammans :)


True story!


Nu är det konstaterat!! :)


Måndag och dags att ta tag i... ALLT!

Då var semester verkligen slut.. Förutom att uppsatsskrivandet började "på riktigt" idag igen, är det också dags att ta tag i träningen! Pratade med Rebecca tidigare och vi kom fram till att det är 5 veckor sedan (exakt!) jag tränade sist.. 5 veckor!! Undrar hur det ska gå på den funktionella träningen ikväll då?! :P Hoppas att flåset inte blivit alltför skadat, och att jag i alla fall orkar ta mig igenom passet ;) Som tur är har jag Rebecca som träningskompis ikväll, och hon är väldigt duktig på att peppa mig, så jag hoppas och tror att det kommer gå bra!
 
Idag var det alltså dags för inlämning av uppsatserna, för de studenter som lyckats få dem klara i tid! Jag och celie är inte några av dem, och visst blir man lite avis.. det är klart att jag också hellre hade varit med på uppsatsminglet och firandet ikväll, istället för att sitta här hemma och fundera hur morgondagens pluggdag kommer se ut! Men det är skönt att veta att vi inte är ensamma i alla fall :) Vet inte exakt hur många studenter vi är i respektive klass, men idag gick cirka 30 personer upp med sina uppsatser, och resterande 40 kommer att gå upp med sina i Mars. Som jag har skrivit tidigare så har vi som mål att bli klara med den inom 3 veckor, hoppas att det blir så också :)
 
På tal om utbildning och skola, så såg jag på facebook häromdagen att vissa studenter i min klass börjat söka jobb!! Snacka om att jag fick panik, som inte ens har ett färdigt CV! :S Så förutom att skriva på uppsatsen måste jag även fixa till ett CV inför kommande jobbsökningar.. Är inne på arbetsförmedlingen några gånger i veckan, och visst skulle det varit störigt om DET perfekta jobbet finns där, och mitt CV fortfarande inte är klart! Så det är verkligen hög tid att fixa och trixa lite med det, de kommande veckorna!!
 
Just nu känner jag en enorm stress inom mig.. Allt som ska fixas, allt som ska göras! Hur ska jag hinna?! Men jag får tänka på att jag alltid klarat mig igenom svåra tider förr, och med endast 5 månader kvar till examen ska INGET få hindra mig! Jag har en jobbig och tung vår framför mig, men sen så!! :) :)
 
 
Dagens Sara :) Dags att byta om till träningskläderna :)
 
 

True story!

 
Så sant som det är sagt!! Ohh vad jag älskar alla dessa ordspråk och citat.. Vissa stämmer så bra in på en själv och ens liv.. Andra är bara bra utan att ha någon direkt koppling till mig.
 
Jag är en sucker för citat och orspråk, jag vet! :)
 
Snart kommer Celie! Dags för plugg.. Soo long!
 

Kalas för Neo idag :)

Idag har vi varit i Oxie och firat Neo som fyllde 6 år i fredags :) Det bjöds på god mat och massa tårta och kakor därefter! Kul att se Neo så glad över sina presenter :) Tack för en trevlig eftermiddag/kväll, till alla inblandade!

Nu ska denna damen krypa i säng.. Är mega trött!! Imorgon gäller det att vara pigg! Celie kommer till mig vid 08.30 och då börjar vi med uppsatsen igen.. Nya tag.. Dags att fokusera igen! Godnatt på er :)

 


Lika par leka bäst ;)

Vilken härlig lördag vi har haft :) Vi bjöd Mange & Sara på tacos, riktigt mumsigt! Därefter har vi druckit kaffe, glögg, vin, cider och öl.. Vi har, förutom att dricka en massa, även mumsat på vår favorit efterrätt (pannacotta) och godis! Efter någon cider åkte spelet "lika par leka bäst" fram :) Ett super roligt spel för alla som är i ett parförhållande! Har fått mig många skratt under kvällen.. Det är härligt när människor kan bjuda på sig själv ;) Haha!! Och vet ni vad? Det blev lika i poängen.. Inte illa av Sara & Mange, då de kämpade mot mig och Jimmy som varit tillsammans betydligt längre! ;)

Dagens bästa måste trots detta gå till fisen! Mitt när vi satt och spelade flög hon ner från soffan, helt yrvaken.. Hon drömde antagligen att något/någon jagade henne.. Hon vände sig om så fort hon landade på golvet och tittade på soffan med en rädd och osäker "blick".. Haha! Ni kan tro att vi skrattade.. :) Stackars lilla FIS, hemska mardrömmar!!

Tack till er för denna super mysiga lördag! Detta får vi verkligen göra om snart igen :) Kärlek!! <3


Myslördag med Sara och Mange :)

Om 20 min anländer Bästa SIS och hennes Mange :) En kväll jag sett fram emot ända sen vi var i Thailand, då vi fick förfrågan!! Det ska bjudas på middag, god dricka och gottis :) Tror även att vi hinner med lite sällskapsspel ;) Nä.. Dags att sätta igång med maten!

Soo long!


Blommor kostar pengar!

Jag har länge tyckt att det fattats något i våra storarumsfönster.. Har velat ha ytterligare 1 blomma förutom den son redan står där. Igår hittade jag de perfekta blommorna för både fönstren och fönsterkarmarna! 2 blommor + 2 nya krukor och 380:- fattigare! Men vet ni vad?! Jag blev såå glad! Inte trodde jag någonsin att jag skulle bli glad över att spendera pengar på blommor ;) haha!


Att må bra :) Tack vare er <3

I förmiddags fick jag fint besök av min Lola <3 Vi har inte träffats på evigehter, känns det som! Hon hade köpt med sig lite bullar, så det fick bli en god bullefrukost för vår del :) Vi hann även med lite kaffe och snack! tack gumman för dessa mysga timmarna med dig, och nästa gång får det inte ta 4 veckor tills vi ses :P
 
I måndags träffade jag Becciz på en snabb kopp kaffe, i tisdags träffade jag SIS under några timmar, kvällen igår spenderades hemma hos becciz, förmiddagen har bestått av Lola mys och imorgon ska jag få träffa min SIS igen <3 Det märks att vi varit ifrån varandra ett tag, då det har blivit mycket kvalitetstid med varandra denna vecka :) Men inte mig emot, älskar att umgås med mina tjejer <3
 
Veckan som gått har verkligen bestått av kompismys deluxe! Det slog mig tidigare idag, strax efter att Lola gått hem hur lyckligt lottad jag är över de människor jag har i min närhet.. Inga krav, inga förpliktelser, inga lögner,  inga tävlingar.. Så bra som jag mår nu, har jag inte mått på länge! Ska jag jämföra min känsla jag har i kroppen från januari 2012 till Januari 2013 så är det som dag och natt. Då gick jag ständigt runt med en klump i magen.. Det var en obehaglig känsla kommer jag ihåg. Att inte veta vilka människor som finns där för en, dag som natt är skrämmande. Men man blir alltid starkare av motgångar, och det kan jag säga att jag verkligen blivit! Och förutom att allt som hänt gjort mig starkare, har jag även insett en sak. Allt som händer, händer av en mening.. Till en början kan det vara svårt att förstå vad meningen är.. Men låter man det bara gå tillräckligt lång tid, så kommer förklaringen att dyka upp när man minst anar det, och det har den gjort för mig!
 
En del vänner har försvunnit längs vägen.. Andra vänner har hoppat på stigen och börjat promenera den med mig <3 Ser verkligen framemot ett "färskt" 2013 och alla de stunder jag ska få spendera med er!! Älskar er tjejer, mer än ord kan beskriva! Tack för att ni finns, ni vet vem ni är <3
 
 
 
 

Nedräkning - Examen :)

Då börjar vi med en ny nedräkning! Inte till någon resa denna gången, utan till min examensdag :) Det känns helt sjukt!! Om 152 dagar står jag där på trappan, glad och otroligt stolt över mig själv som tog mig igenom dessa 3,5 år! Snaaaart kan jag titulera mig som färdig socionom :) :) Wiiee!!

Men innan dess så ska jag ta mig igenom en del svåra uppgifter. Uppsatsen ska skrivas klart.. Inte det lättaste, men i februari ska vi också gråta av glädje att alla 40 sidor är skrivna! ;) I januari börjar jag på min nästa kurs - Familjebehandling i Helsingborg! Ser fram emot den kursen, och det ska bli skoj att plugga på annan ort och med andra människor :) Den enda jag tar med mig från Lund (vad jag vet änsålänge) är Fanny! <3 Så kul vi ska ha det gumman!!

Dags att ta tag i förberedelserna av dagens middag :) Soo long!



Älskar våra lila detaljer i köket :)


Myskväll med B <3

Oboy vad jag behövde denna kvällen med dig! Har haft det super mysigt från början till slut :) Jag hade lyxen att bli bjuden på en sjukt god "grattäng"!! Kan man kalla det de förresten? Huvudingrediensen var mögelost, vilket jag älskar! Tack gumman för denna kvällen med dig! Verkligen uppskattat att bli bjuden på middag också :) Än en gång, tack för att du alltid lyssnar! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1590657/images/2013/pic_50e5f10addf2b343f9000b1f.jpg" class="image">


Dagens Sara :)


Godmorgon :)

Jag känner fortfarande av jetlagen.. Vaknade pigg som en mört 06.20 idag, och det är inte likt mig! Hade ställt klockan på 08.00, men min kropp ville absolut inte sova mer! Idag är det plugg som gäller fram till 15.00.. Därefter ska jag göra mig redo för en myskväll med Becciz <3 Vi hann juh bara träffas i någon timme måndags, så denna kvällen ser jag verkligen fram emot :) God mat & härligt sällskap <3
 
Jimmy sa till mig igår att han jätte gärna ville boka en resa till Thailand till hösten/julen igen! Hmm.. Är lite tveksam till det, eftersom jag tar examen till sommaren och troligtvis (om allt går som jag vill) har fått ett nytt jobb till hösten. Vet inte hur det fungerar med semesterdagar och så när man är nyanställd. Men visst är man sugen :) Var inne och kollade resor för skojs skull, och hittade en för 4500 kr/person från 1/12 - 22/12 - 2013! Inga stora summor, vilket också gör att det lockar ännu mer :) Vi får väl se vad vi bestämmer oss för! Nä gott folk, dags att ta tag i plugget!
 
Soo long...
 
 
 

ME :)


True Story!

 
Tack för timmarna med dig idag <3 <3 <3
 
Älskar dig mer än ord kan beskriva!! // SIS
 
 

Onsdag 2/1-2013

Då var ledigheten officiellt slut, och jag känner mig en aning deppig faktiskt.. Dagen igår spenderades i soffan (sovandes) bortsett från tre timmar då vi var tvungna att storhandla och fixa andra ärende. Vet inte vad det var med mig igår, men jag somnade i soffan vid 16.00 och sov fram till 19.00.. Därefter var jag vaken i 2 timmar och gick sedan och la mig i sängen och sov ytterligare 8 timmar. Har inte för mig att jag mådde såhär efter förra resan?! Visst att jag kände mig trött, men helt utslagen?! Aja, hoppas att det ordnar upp sig i alla fall! Har ingen lust att gå runt och känna mig som en trött zombie, utan energi..
 
Pga en massa saker däribland resan, hinner vi inte gå upp med uppsatsen nu i Januari :( Vi har förstått detta ganska länge, då vi båda har stött på en massa hinder påvägen.. Det har nog inte funnits en enda vecka innan jag åkte till Thailand som har passerat, smärtfritt utan problem! Men det är ingen ide att hänga läpp över det! Det är bara till att fortsätta att skriva, så hinner vi förhoppningsvis klart med uppsatsen innan nästa termin startar den 22/1 :) Det är viktigt att jag även tänker på att resan betydde väldigt mycket för både mig och Jimmy.. Uppsatskursen var den enda kurs som jag skulle kunna få chansen att åka iväg, och den chansen tog jag! Hellre gå upp med uppsatsen 2 månader senare, än att inte få resa! Ett lätt val enligt mig själv! :)
 
På tal om skolan, nu är det cirka 5 månader kvar till examen!! :) Helt sjukt!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite till.. Därefter väntas en varm och skön dusch följt av ett besök av min SIS <3 Vi har inte träffats på över tre veckor, och ni kan tro att jag har saknat henne!!
 
Varje dag skattar jag mig lycklig över de människor som finns i mitt liv <3 Ni är äkta, förstående, kärleksfulla och jag vet att jag kan lita på er till 110%.. Ni är mina änglar!!
 

Underbart 2012 med dig <3


RSS 2.0