Före + efter, musklerna är borta ;(

Jag måste bara visa er. Igår när jag satt och tittade igenom gamla bilder så dök dessa egopics upp! Jag var tvungen att ta ett foto på "dagens form" och ja, ni ser själv! Vilken skillnad! Jävlar vad jag har tappat muskler på de senaste 7 månaderna :( Blir nästan lite deppig när jag tittar på gamla bilder.. Det är konstigt egentligen att det ska ta sån j***a tid att bygga upp och bli tränad och sen så tar det bara 7 månader (om inte mindre) för att tappa allt igen. Tänka sig, att jag inte ens var nöjd DÅ, när jag var som mest tränad.. Det är också ett bevis på hur skev kroppsuppfattning man har om sig själv. När jag var tränad så tyckte jag inte själv att jag var det på samma sätt som jag tycker det idag. 
 
RIKTIGT, ORDENTLIGA, NYA tag till hösten.. Jag vill vara där igen!! Det behöver inte vara omöjligt.. Karaktär, disciplin och ett jävlar anamma ;) 
 
 
 
 

Resultatet ---> Nöjd!

Idag satt jag hos frisören i hela tre timmar.. Jag tycker faktiskt inte alls att det är drygt, på något sätt :) Känns helt underbart att ha möjlighet att kunna gå till frisören och få "ordentliga" slingor! Det är inte kul när man ska mixtra med blont hår själv, slutar alltid med att det blir gult! Gula nyanser i ett blont hår är det värsta jag vet!! Gav mig på en färgning själv en gång.. Aldrig mer! Håret blev helt gult vilket gjorde att jag i panik färgade håret brunt (som i och för sig blev svart!) och sedan fick slinga tillbaka det till blont igen.. Tog ca 1,5 år :S De första blonda slingorna jag fick gjort i mitt svarta hår blev nästan silvriga..
 
inte.speciellt.snyggt.någonstans
 
Idag blev jag i alla fall super nöjd :) Fick perfekta slingor och även lite uppklippningar!
 
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
HÄR HAR VI EN GLAD SARA :)
 
Nu ska jag alldeles strax krypa i säng.. Det känns att jag behöver lite fler sovtimmar just nu! Somnade sent i förrgår och likaså igår. Nu är det bara tre dagar kvar att jobba denna veckan. Längtar redn nu till min lediga helg :)
 
Godnatt alla finisar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halvvägs :)


Sling och klipp :)

Idag ska jag äntligen få slingat och klippt mitt hår :) Gjorde det senast i början på maj månad, så det är hög tid nu! Har en utväxt på cirka 3 cm och det ska bli så skönt att bli riktigt ljus igen! Ska vara hos frissan 16.30 och lär väl inte komma därifrån förren runt 19.30 ikväll.. Men vad gör man inte för att bli lite fin ;)




Mirakelmedel till vasken!

När jag och Jimmy var på Hörby marknad i början på månaden så handlade vi bland annat silverrengöring (ni vet, sånt pulver som man häller i kokande vatten med smyckena i botten av en glasskål) och ett annat medel som man bland annat kunde rengöra diskhon med.. Idag testade vi ---> jävlar vilken skillnad!! :) Så detta kan vi verkligen rekommendera!


Lila vs turkost :)

När jag, Jimmy, Jennie och Johan var i Ullared så handlade vi på oss nya inredningssaker till köket! Har länge velat byta färg från lila till något ljusare, men aldrig hittat saker som matchar med varandra. I Ullared har dem ju allt, tänkte jag, och visst var det så :) Lyckades hitta både gardiner, bordsunderlägg, lampa och dekoration, ALLT i turkost :) Nu är det lila borta och det turkosa på plats, blev super fint! Än en gång är jag glad att vi valde så enkla och neutrala färger i köket. Vitt, grått och silver är verkligen lätt att matcha med en färg :) Kan hända att det lila åker upp igen till hösten, men nu när det är sommar passar det turkosa perfekt!

Såhär blev resultatet ---->


När ska det lossna egentligen?


Uppblåst mage :P

Jag måste bara visa er! Haha.. Jag kan spänna ut min mage sjukt mycket :P Första bilden är magen normal och andra bilden är magen fullt uppblåst! Helt sjukt ;) Jag skulle ju kunna lura vem som helst att jag var gravid! Undrar varför det är så att vissa kan spänna ut magen så mkt, medan andra inte alls kan..?



Gårdagens festligheter undanstädade!


Firandet av min födelsedag :)

Födelsedagsfirandet med vänner kunde inte blivit mer perfekt än vad det blev igår! Kvällen började med lite mingel innan det var dags att sätta sig och avnjuta kvällens middag som bestod av grillad fläskfilé, potatisgratäng, goda såser och sallad :) Sen så är det alltid extra kul när maten blir uppskattad, vilket den blev igår! Efter maten var det dags att leka :P

Lek 1 = paketinslagning: man skulle hålla om varandra och tillsammans försöka slå in en paket med vars en hand! Snabbast tid fick högst poäng och snyggast paket fick 5 bonuspoäng. Snabbast i denna leken var Jennie och Mange och poäng för snyggast paket gick till Celie och Jimmy :)

Lek 2 = tugga godsaker: Först skulle deltagarna tugga två kolasnören och därefter vars två mariekex ;) Torrt och ännu mer torrt :P haha.. Snabbast i denna lek var Simon och Sara!

Lek 3 = Vad lärde du dig i skolan egentligen? : Jag hade komponerat ihop ett häfte med lite olika test ifrån skoltiden. Bland annat så fanns det en stavningskoll, ord från svenska till engelska samt samhällskunskap :) I denna lek kom Jennie & Mange samt Celie och Jimmy på delad första plats!

Den totala vinsten, efter att ha lagt ihop alla poäng gick till Jennie och Mange som också hade ett super fint lagnamn: Jenus ;) Grattis till er!!

Kvällen avslutades med en god efterrätt, skitsnack och god dricka :) Ett mega tack till alla vänner som kom igår och gjorde mitt födelsedagsfirande minnesvärt! Jag älskar er alla, ni är ta mig fan de bästa vännerna som finns <3 <3 <3


Redo för födelsedagsfirande!!


27:e Juli och dags för födelsedagsfest!

Oj oj oj vad jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna. Har varit helt slut när jag kommit hem från jobb, och inte ens orkat engagera mig i varken blogg eller annat. Jag börjar nog vänja mig lite vid att jobba heltid, men det är ändå en jäkla omställning jämfört med mina sju senaste år då jag antingen har jobbat 75% eller pluggat. Jag och några arbetskollegor brukar skoja och säga "visst är det härligt att jobba heltid, man får ju mer pengar i kassan. Det tråkiga är att man aldrig har tid att göra av med pengarna, eftersom man alltid jobbar" haha :P Ligger kanske något i det! Fast å andra sidan är det ju bra att jag har möjlighet att kunna spara lite pengar. Har ju inte kunnat göra det, de tre senaste åren precis!

Just nu håller jag på att fixa och dona i lägenheten. Idag ska jag ha födelsedagsfest för mina vänner och det har jag sett fram emot :) Har precis ställt rätt borden och dukat. Nu tänkte jag hänga lite tvätt och förbereda annat! Denna sommaren har verkligen inneburit mycket fix med födelsedagar och examensfirande! Min födelsedag har firats i tre omgångar, vilket jag såhär i efterhand ångrar, Big time! Det hade varit mycket bättre att slå ihop allt och alla men då hade vi inte fått plats i lägenheten, utan fått hyra en lokal. Då, när detta bestämdes så var vi mitt uppe i födelsedags/examensfirande och den dagen spenderades i lokal, vilket gjorde mig mindre sugen att hyra och fixa lokal även för min födelsedagsfest.. Nä, nästa år blir det andra bullar :) Kanske ska ta och åka iväg på en solsemester och bara "slippa" stå med allt här hemma?! Jag har ju förhoppningsvis semesterdagar att plocka ut då :)

Dags att fortsätta här hemma! Ikväll ses vi mina vänner :) Som jag längtat!!


<3 Ni vet vem ni är <3


Fredag och dimmigt


Dagens Sara :)


Middag i Stävie :)

Idag på jobb, har jag verkligen haft något att se fram emot ;) Visste att det väntades middag i Stävie vid 18.00! Vi hade även fint sällskap av Moffe och Nettan <3 Idag bjöds det på grillad lax med sallad, nypotatis och goda såser, mums! Tack Mamma för en super god middag :)

Nu ikväll har jag mest legat i soffan (för en gångs skull!) och jämrat mig över värmen.. Puuhh! Vi är tvungna att öppna ytterdörren och balkongdörren och få lite tvärdrag för att här ska bli svalare.. Men jag ska inte klaga! Trots jobb 08.00-17.00 dessa tre dagar så har jag ändå hunnit njuta lite av de fina vädret :) Men visst hade det varit skönare med semester!

Nä, dags att krypa i säng.. Är helt slut som människa idag! Natti :)


Mango i mitt hjärta <3

Idag avverkade jag veckans andra powerwalk! Det var betydligt skönare idag jämfört med igår.. Det får mer än gärna vara strålande sol och varmt, men när det går över från behaglig värme till klibbig irriterande värme ja då blir jag lätt irriterad! "Husdjuren", allas älskade strips som lever på hela kroppen och inte minst i hårbottnen är även det något som irriterar mig sjukt mycket. Men idag har det varit behagligt, så det tackar jag för :)

Kvällens snacks får bli en mango! Denna var verkligen perfekt i både konsistens och smak, mums :) :)




Bra start på dagen :)

Idag fick det bli lite fil, granola och en knäckemacka till frukost! Det tog längre tid med håret idag så fick slänga i mig maten för att hinna till tåget :S Gillar ju annars att sitta i lugn och ro när jag äter.. Jobb till 17.00 och därefter blir det förhoppningsvis en powerwalk i strålande solsken :)


Lilla vattendjuret ;)


Söndagsmys med vänner och barn <3

Igår fick vi äntligen till en dejt där alla, jag, Jimmy, Jennie, Johan, bebis, Ida, Mange, Elice och Noah kunde vara med :) Vi spenderade eftermiddagen och kvällen i Furulund hemma hos Ida och Magnus :) På eftermiddagen blev det lite bad, sol och slapp för att sedan mumsa i oss en god middag, såklart grillat! Efter maten bjöds det på melon, glass och kaka :) Tack allesammans för en perfekt söndag med er!


Bröllop för Marthin och Jane <3

Vilket vackert bröllop vi var på igår <3 Min morbror Marthin skulle bli ett med sin fina Jane. Det var ett utomhus bröllop som anordnades på Ängavallen i Vellinge, vilken utomhusmiljö! Vi satt i strålande solsken vilket också resulterade i att alla blev väääldigt svettiga, haha! Resterande av kvällen bestod av fina tal, god mat och underbara fest- och danssugna människor :) Diamant orkester underhöll oss hela kvällen och jävlar vilket drag det var! Tack Marthin och Jane för att vi fick dela denna fina dag med er <3


Mys med er <3

Igår spenderade jag fredagskvällen med dessa två underbaringar <3 Becciz hade ordnat med god mat! Det blev mycket snack om allt mellan himmel och jord ute på hennes altan från 18.00 till 24.00 :) Vi hade en del att "ta igen" ;) Sara experimenterade även med mitt hår :P Inbakade flätor är såå fint när man har ett långt hår! Tack för en helt underbar kväll igår tjejer! <3 <3 <3




På jobb :)


Dagens Sara :)

Idag har jag på mig min andra favorit klänning! Blå-vit randig och nästan lite seglarstil på den :) En perfekt sommarklänning enligt mig! Idag jobbar jag till 17.00 och därefter blir det en efterlängtad dejt med mina tjejer <3 Det går alldeles för lång tid mellan våra träffar, tyvärr :( Men idag så!!

En härlig fredag med andra ord :)


Kläder i stora lass ;)

Jimmy får snart spel på mig ;) Nu har jag tagit över ännu en garderob inne i sovrummet, vilket har resulterat i att han har fått flytta ut sina skjortor i klädkammaren :P Fast han är så snäll så han låter mig få mest plats.. Nu är det ju så att jag har en aning mer kläder än honom också ;) Det är tufft att vara kille och sambo! Hihi..

Den enda garderoben innehåller bara vardagströjor, den andra fina blusar och kortärmade tröjor och den tredje tunikor och klänningar!


Dagens Sara :)

Jag älskar verkligen denna klänningen! Nu efter att jag haft den på mig hela dagen så är jag ännu mer övertygad :) Den är luftig, sval och har dessutom två fickor vilket alltid är bra när man är på jobb! Jimmy höll dock inte med mig.. Tyckte att det såg ut som ett mindre tält :P Tror min man gillar figursydda klänningar ;) Men det är ju också svårt för honom att förstå det sköna med en "större" och luftigare klänning!


Ett MMS som gjorde min dag :)

Blev så glad precis när jag läste detta meddelandet från Mamma :) Hon, Lars, Wilma och Fis har varit och badat idag! Jag vet att Zindra älskar havet (där hon bottnar) och speciellt att jaga tång och annat skit i vattnet ;) Hon doppar ner hela huvudet och försöker få tag på allt! Haha.. Nu när vi själva inte har samma möjligheter att göra detta för Zindra så känns det lite extra glädjande i kroppen!! Tack Mamma och Lars för att ni tar hand om lilla Fisen <3


Nytt ankelsmycke :)

Fick detta fina smycke till ankeln av Mamma igår :) Hon har i alla fall snappat upp att jag är förtjust i ugglor ;) Nu har jag både örhänge, ring, halsband och ankelsmycke med ugglor på! Tack Mamma för den fina presenten!

Alldeles strax ska jag hoppa på tåget till Eslöv.. Nu har jag två jobbedagar kvar innan det är helg igen :) Helgen som kommer är fullbokad med roliga saker! Imorgon blir det mys med mina två änglar, Sara och Becciz på Östra Lång :) Har inte träffat dem på evigheter känns det som, så det är hög tid tycker jag! På lördag är det dags för bröllop och på söndag blir det kvalitetstid med Jennie, Ida, barnen och våra karlar <3 En perfekt helg som är på intågande!!

Förresten, idag har jag på mig en av mina nya klänningar :) Tar en bild sen och lägger upp så att ni får se!

Kramar till er


S.h.o.p.p.i.n.g ;)

Jag har nog blivit en liten shoppoholic :P Igår hittade jag i stort sett ingenting på Center Syd, men idag så! Skulle bara svänga inom och göra ett sista desperat försök att hitta en klänning till bröllopet på lördag.. Vet ni vad? Jag hittade den och lite till ;) Hittade bland annat 4 otroligt fina klänningar inne på Malmströms! "Tant-affär" har jag alltid tyckt tidigare, men tänkt så fel jag hade! Priserna är betydligt högre än inne på HM (exempel) men är det halva priset på nästan allt i hela affären så blir det helt plötsligt okej att shoppa där :) Mina 4 klänningar skulle egentligen kostat över 2000kr men landade istället på runt 1000-lappen :) Hittade även en klänning att ha på bröllopet!! Wiiee.. Den får ni se på lördag ;)

Nu kallar sängen! Natti natti


Tisdagen den 17/7 och dags för Röstånga :)

Idag blev det bara jobb till 15.00, vilket kändes oerhört skönt! Efter jobb stack jag ut till Center Syd och fortsatte mitt letande efter en klänning att ha på bröllopet på lördag. Tyvärr hittade jag inget idag heller :( Varför är det alltid så, att när man är i desperat behov av något så hittar man det aldrig och när man egentligen inte är ute efter något, ja då hittar man massor?! Hmm...

Efter besöker på Center Syd körde jag raka vägen till Röstånga! Har tagit semester imorgon från jobb för att kunna tillbringa kvällen idag och dagen imorgon på Röstånga Camping med Pappa och Joel :) Min faster Cina och hennes familj har också stuga här, en liten bit ifrån vår.. Vilket härligt ställe detta är, perfekt för barnfamiljer :) Barnen springer runt och leker med 20-30 andra barn och här finns massor för dem att göra.. Vattenland, lekplatser, minigolf, paddla kanot m.m :) Det är ett måste att åka hit om man har barn! Längtar tills tiden kommer för mig och Jimmy, när vi sitter utanför vår stuga och ser vårt barn leka tillsammans med andra barn <3 Underbart!!

Förresten, idag har jag fått åka motorcykel ;) Sjukt häftigt!! Tror att jag har gjort det en gång tidigare, men har inget direkt minne från det. Vilka krafter det finns i en sådan "cykel" i alla fall :P Under åket infann sig både en adrenalinkick och rädsla på samma gång! Verkligen häftigt!

Nä, dags att snarka.. Hoppas att jag får sova ut så att jag är utvilad imorgon när jag vaknar :) Natti natti allesammans!




Underbar lunchbuffé ;)

Följde med några kollegor på lunchen.. En restaurang som både har sushi och Thaimat att välja på från buffén :) Gissa en som var glad!! Mums så gott det var.. Känns alltid lite extra lyxigt när man har så mkt gott att välja på!


Vardagslyx på jobb :)


5 jobbeveckor kvar i Eslöv!

Då var det måndag och ännu en jobbevecka framför mig. Kom precis på att jag bara har 5 veckor kvar att jobba i Eslöv, helt sjukt vad tiden går fort!! Jag har fortfarande ingen aning om vad som händer efter den 18/8 vilket både känns skrämmande och spännande på samma gång! Jag brukar annars vilja ha full koll och kontroll på allt, men detta kan jag inte kontrollera.. Förhoppningen är i alla fall att jag ska få besked på något av de jobben jag sökt, inom 3 veckor :)

Trevlig måndag på er :)


Homemade sommartårta :)

Idag har jag som sagt haft födelsedagskalas nr 2 för Jimmys släkt :) Trots att vi bor stort så får vi inte plats med både min och hans släkt samtidigt.. Hade fått hyra lokal, vilket jag inte kände för detta året! Fick i alla fall jätte fina presenter, tack ALLA för det :) :)

Tro det eller ej, men idag gjorde jag min första tårta!! ;) Har alltid haft en snäll Mamma som ställt upp tidigare, men idag gjorde jag min egen jordgubbs/sommartårta! Den blev väldigt saftig och fick ett högt betyg av alla idag :) Hädanefter tror jag att du slipper baka tårta till mig Mamma :P


Redo för födelsedagskalas nr 2 :)


Lördagen den 13/7 ---> Bilder :)

Vilken underbar ledig dag vi har haft tillsammans idag <3 Tog en rejäl sovmorgon till 10.30 och åt sedan en god frukost tillsammans.. Därefter satte jag igång och klippte gräset och rensade ogräs på baksidan medan Jimmy grävde ner spjuten på framsidan! Timmarna efter var precis lika effektiva.. Ibland får jag mina ryck (oftast när jag inte är tvungen att göra det egentligen) och börjar rensa och ha mig ;) Idag sorterade jag ut väskor som skulle slängas, rensade bort tomma cider/ölflak, plockade undan tvätten, tömde diskmaskinen, vattnade blommorna (som tar sin lilla tid), sorterade in mina kläder från Ullared och förberedde allt till middagen, förutom köttet då! Ikväll har jag även hunnit med ett besök på Willys! Nu har jag allt hemma till kalaset imorgon + till veckan som kommer :)

Nu ska vi unna oss två timmar i soffan och lite filmtittande :) Det är vi verkligen värda idag!!


Fina minnen <3

Låg precis och tittade igenom min fina vän Rebeccas instagramfoto :) Ibland gör jag det och blir då påmind om alla fina och underbara minnen som inte bara finns i huvudet utan också på bild! Här kommer några av hennes uppladdade bilder och kommentarerna på dem <3 <3 <3


Älskar!!


Spontan kväll :)

Alldeles strax är det dags att dyka sängen.. Har längtat efter min sovmorgon imorgon i 2 veckor nu!! :P Blev lite senare än vad det var tänkt ikväll då vi fick spontanbesök av Jimmys arbetskamrat och hans flickvän :) 3 cider, lite godis och massa skitsnack senare känner jag mig nöjd med vår fredag!

Förresten, belysningen i köket skapade en mysstämning, så var bara tvungen att fotografera och visa er! ;)

Natti Natti <3


Älskade Fis <3

Stanna tiden!! Nu får du inte bli äldre Zindra.. För varje år som går blir du äldre och tröttare :S Det värsta med att ha hund är att man endast får ha dem hos sig i cirka 10-15 år ;( Jag hade velat ha min Fis hos mig hela livet, vilket tyvärr inte är möjligt! Jag får se till att glädjas under de åren hon har kvar och göra hennes tid hos oss så bra som möjligt!! :) :)


<3 Saknar <3


Dagens middag :)

Ibland är det härligt att kunna lyxa till vardagen lite :) Idag blev det en super god grillmix på Pappis i Kävlinge! Till maten ingick även sallad från deras stora och fina buffé :) Pappis får ett bra betyg från oss, 4/5 möjliga :P


Dagens Sara + 3,5 år med hjärtat <3

Då var det onsdag och snart har jag avklarat halva jobbeveckan! Var sjukt trött imorse när klockan ringde, men försov mig inte som tur var ;) Har ju en tendens att göra det annars när det gått för lång tid mellan mina sovmorgnar!

Idag är det exakt 3,5 år sedan jag blev tillsammans med världens underbaraste kille <3 Jag minns vår första tid som om det vore igår. Det där med att vara nykär är jag ju inte längre, men jag är både förälskad och kär i Jimmy "än idag" :) Vår relation har förändrats en del under dessa år.. Till en början var allt nytt och spännande då man nästan levde lite för dagen. Idag är förhållandet framförallt tryggt och fullt av kärlek och tillit <3 Vi har ju växt tillsammans och utvecklats som människor både i relationen men också utanför den så kallat "privat".. Oavsett vad så är Jimmy mannen jag vill leva med resten av mitt liv! Nu är han min pojkvän, bästa vän, sambo och i framtiden även Pappa till våra barn <3 Vi har verkligen mycket att se fram emot tillsammans!! Älskar dig Jimmy Palm.. Igår, idag och för all framtid <3

Ps: bilden där jag håller om Jimmy och gör "pussmun" är faktiskt tagen 7 månader innan vi blev tillsammans ;) Vi träffades på en fest och med lite för mycket alkohol i kroppen var det dags med "egopics" :P Jag kunde aldrig ana att jag 7 månader senare skulle vara på min första dejt med honom <3 Tänk vad livet tar oväntade vändningar ibland!


Jobbat över :S

Jag är inte särskilt intresserad av att jobba över mellan 17.00-18.00 när man har varit på jobb sen 07.50 :( Känns som att jag varit uppe i evigheter då klockan ringde redan 05.20.. Men så blir det ibland! Vissa dagar innebär mer jobb och vissa mindre.. Kanske kan jag unna mig att sluta några timmar tidigare på fredag istället? :)

Nu längtar jag i alla fall hem till Jimmy <3 Idag hinner vi ses ungefär 3 timmar innan det är dags att krypa ner i sängen igen.. Oj oj oj vad vi har mycket att ta igen i helgen ;) Om inget annat så lär vi ha en del sömn att ta igen, så en sovmorgon tills vi själva vaknar (utan klocka) känns som ett måste på lördag! Förresten, idag har jag på mig min jeansklänning som jag köpte i våras på Ullared för 59 kr :) Sjukt billigt och den är verkligen super skön!

Soo long!


Massor med fina presenter :)

Min födelsedag igår var perfekt på alla sätt och vis :) Först jobbade jag till 17.00 och vid 18.00 anlände min kära familj hem till oss <3 Vi bjöd på grillad korv, perfekt mat när man inte hinner stå och laga eget! Fick även massor med fina presenter :) Jimmy slog på stort i år och gav mig både en DW klocka, uppladdningsbart skal till iphone samt en kamera :) De kameror vi har idag fungerar knappt längre då den ena har åkt för många gånger i golvet och den andra är enbart gammal och utsliten! Kameran var lite en present till oss båda :) Guldsmyckena var underbara och pengar/presentkort är alltid bra att få då jag själv kan köpa det jag vill ha! Tack allesammans för en härlig dag med er, min födelsedag kunde inte firats på ett bättre sätt <3


27 år idag :)

Då var man inte 26 år längre, utan hela 27 :) Imorse när jag kom upp låg där en fin liten paket i köket från Jimmy <3 Har länge velat ha en DW klocka, men inte kommit till skott själv och köpa en.. Min älskling har självklart snappat upp det ;) Silvrig urtavla med en blå och vit tygrem! Det bästa med denna klockan är att man kan byta tygremmen hur enkelt som helst till andra färger :) Finns massor att välja på, men blå och vit är klassiskt och enkelt att matcha!

Har även fått massor med fina sms och grattishälsningar från nära & kära <3 Ni är underbara allesammans!! 18.00 är det kalas för stora tjocka släkten som gäller :) :) Härlig födelsedag!!




Ullared dag 3 :)

Idag har det verkligen varit en händelserik dag :) Först blev den en super snabb runda i varuhuset och därefter begav vi oss mot Falkenberg! Det blev först lite middag i centrum följt av 1 timmes minigolf! 15.30 började föreställningen "livat i parken" :) Den var inte en favorit, men absolut sevärd! Blev många skratt under de två timmarna som vi satt där :P Påvägen hem stannade vi på Willys och handlade det nödvändiga inför veckan som kommer.. Vi var hemma runt 21.00 och timmarna fram tills nu har vi spenderat på att packa upp de mesta av sakerna samt duschat och förberett inför morgondagens jobb!

Tack till Jennie och Johan för denna underbara och sjukt mysiga helg med er :) :) Minnen för livet!! Kärlek till er <3


Ullared dag 2 :)

Ja, då var man ytterligare några tusenlappar fattigare.. Men såå mkt nytt och fint vi har fått!! Idag spenderade vi ca 7 timmar i varuhuset samt i butikerna utanför :) Efter all shopping blev det lite vila i stugan för att sedan inta god middag på Harrys! Jag och Jennie mumsade på grillbuffe mesans grabbarna åt en rejäl burgare :) Ikväll blev det ännu mer slapp i stugan.. Det är verkligen skönt att "bara vara" ibland.. Ser verkligen fram emot morgondagen! En snabb sista vända på Ullared (tro det eller ej, men har faktiskt missat att handla en del saker) och sen styr vi bilen mot Falkenberg :) Ska bli super skoj att se buskisteatern, vilket också har blivit standard för oss varje år nu :) Nä, dags att förbereda saker och sig själv inför morgondagen! Natti natti!


Ullared dag 1 :)

Tänkte att jag skulle blogga om våra dagar här uppe efterhand.. Blir annars ett vääldigt långt inlägg att skriva på söndag när vi är hemma igen. Vi bor i alla fall i en stuga på 20kvm ute i skogen, dock väldigt nära varuhuset :) Det finns två våningssängar ett bord med fyra stolar, en super fin toalett med dusch samt ett litet pentry kök! Stugan byggdes 2012 och är super fräsch!

Kom upp till Ullared vid 13.00 idag.. Gick en sväng i varuhuset innan incheckningen 15.00! Handlade bland annat på oss varor till dagens middag som blev grillade hamburgare :) mums! Resten av kvällen har spenderats på altanen med cider, godis, sällskapsspel och massa skratt :) :) Nu kallar sängen! Johan skulle tydligen stiga upp 07.00 och sticka iväg och handla bullar till oss alla, så då gäller det att vara lite utvilad i alla fall ;)

Natti!


Mot Ullared :)

Äntligen är Ullareds-helgen kommen :) Stygmys, shopping och sällskap av underbara människor, Jimmy, Jennie och Johan <3 Kommer bli en super helg!!


Längtar tills uteplatsen är klar!! :)

Som jag har skrivit tidigare så är det fortfarande mycket som ska göras. Det rektangulära hålet ska fyllas med ny jord, växter, markduk och sist singelsten :) Kommer bli hur bra som helst! Nästa helg startar projekt staket, hoppas jag på!! Nä, dags att ta tag i hemmet och sen börja packa inför Ullareds-helgen :)


Uggle-ringen :)

Är det bara jag som älskar ugglor i alla dess former nu..? Kan tänka mig att det är fler som gör det! Har någon prydnadssak samt örhängen, halsband och ring :) Super fint! Hittade denna ringen på marknaden för 40kr, som hittat! Förresten, idag försov jag mig :S Går egentligen upp 05.30, för att hinna äta och dricka kaffe i "lugn och ro" samt hinna sminka mig och välja kläder innan jag ska gå till tåget 06.50. Idag vaknade jag av att Jimmy puttar på mig och säger: "baby, vilken tid ska du upp?" När han säger så vet jag att jag skulle gått upp för längesen! Så jag hoppade upp från sängen, slängde i mig frukosten och kletade på lite smink.. Jag hann med tåget i alla fall :) Dock blir hela dagen drabbad av detta då mitt humör inte brukar vara det bästa när jag försovit mig :( Men men, en arbetsdag kvar sen väntar 3 dagars ledigt!!


Hörby marknad med Jimmy 2013

Idag har jag verkligen inte varit bra på att blogga! Skäms på mig ;) Fast har ju faktiskt haft annat att hitta på! Bland annat så har jag strosat omkring på Hörby Marknad med Jimmy <3 Mötte upp Mamma också för en sväng, trevligt! Spenderade ca 750 kr (med maten) och jag har nog inte köpt en enda sak som jag anser vara "skit" egentligen, utan har behövt allt jag handlat idag :) Idag kom jag hem med bland annat en väska jag suktat efter i ett år men inte hittat någonstans förutom på marknaden samt silverrengöring som jag tänkt handla 2 år tidigare men har då tyckt att det varit för dyrt! Förutom det handlade jag en fin uggle-ring, börs, 1 mobilskal, scarfs, strumpor att ha i ballerina, vanliga strumpor och självklart lite brända mandlar och marknadsgodis också ;) Mums!

Lägger upp en bild på ringen imorgon! Nu är det hög tid att snarka gott :)


Dagens Sara :)

Idag är det äntligen den 3 juli :) Denna dagen innebär jobb mellan 08.00-15.00 och därefter blir jag upphämtad av Jimmy! I eftermiddag styr vi bilen mot Hörby Marknad :) Som ni säkert redan vet så älskar jag marknader! Lär nog inte komma hem med mer än vad jag brukar göra, strumpor, ny väska, marknadsgodis osv.. Men trots det så tycker jag att det är mysigt att gå där och strosa runt! Så idag blir det en "kort" dag på jobb :P Känns som att jag har massor att göra ändå, så tiden går förhoppningsvis snabbt idag!

Sen ska jag bara ta mig igenom en jobbedag till innan det är mys i Ullared med världens bästa Jennie & Johan :) :) Tror inte att det blir något problem när jag har något så kul att se fram emot! Dags att hoppa på tåget till Lund.. Hoppas ni alla får en bra onsdag :)

Kramar


True story!


20 nyanser av Sara & Sara <3

20 års vänskap <3 En dag sitter vi där på hemmet och snackar dynga tillsammans, men innan de ska vi hinna med såå mycket mer tillsammans! Minnena är oändliga och kärleken för dig likaså <3 Systrar föralltid!!


Mycket att se fram emot :)

Då var det måndag och inledning på min fjärde jobbevecka! I fredags gick min handledare på semester, så från och med idag ska jag klara mig helt själv! Men det är inga problem då jag har blivit ordentligt upplärd ;) Än sålänge har jag 2 hembesök inbokat denna veckan, sen ska det skrivas utredning om personerna ansöker om hemtjänst osv.. Kul att äntligen ha ordentligt ansvar!! :)

Har några saker att se fram emot denna vecka --> på onsdag är det dags för den ärliga marknaden i Hörby :) För er som inte visste så älskar jag marknader! Det är inte så att jag springer på alla i Skåne, men Hörby Marknad är en av de jag måste gå på! Sen på fredag så bär det av till Ullared med Jennie & Johan :) Vi har hyrt stuga däruppe och kommer att ha två övernattningar i den! Självklart blir det ett X-antal timmar inne i varuhuset också :P När vi har checkat ut från stugan på söndag styr vi bilarna mot Vallarnas Teater, då det är buskistajm som väntar :) Verkligen härliga dagar att se fram emot! Har man ingen direkt semester, så är sådant här väldigt uppskattat!

Hoppas att alla mina läsare får en skön och härlig måndag :) Kramar!



RSS 2.0