Sommarfest :)

Igår var vi bjudna på sommarfest :) Det var Jennie, hennes bror Mikael och Johan som anordnat detta för att fira deras födelsedagar! Festen började redan 16.00 och tyvärr kunde vi inte vara där då, eftersom stenläggningen drog ut på tiden :S Vi anlände vid 18.00 och kom då lagom till maten ;) Därefter var det dags för lite lekar, bland annat ölhävar tävling :P Jag var inte en av ölhävarna i alla fall! Har aldrig kunnat klunka varken öl eller cider, så det var tur att jag slapp, både för min egen och för laget skull :) Vi var det gröna laget och hamnade på en delad andra plats! Resten av kvällen bestod av ännu mer godsaker, cider och dans :) :)

Tack till er för en underbar och super rolig fest!! Vi hade det skoj från början till slut!!


Då var stenläggningen klar!

Nu är stenläggningen klar!! :) Ingen är gladare än vi ;) Så fort det har torkat upp lite ska vi sopa över stenmjöl en omgång till sen så ska det planteras sättas staket och köpas utemöbler! Vilken yta vi fick att röra oss på nu, helt plötsligt :P


Redo för sommarfest :) :)


Dags för stenläggning :)

Äntligen är det lördag och dags för stenläggning av framsidan!! :) Vi har levt i en bunker av jord den senaste månaden känns det som, så det ska bli helt underbart att få stenar över hela ytan nu! Pågrund av regn tidigare imorse så blev vi försenade! Men nu har stenläggaren satt igång, och vi hoppas på att det blir klart idag :) :)




Mormor 71 år, grattis!!

Kom hem för 30 min sedan.. En glad Fis sprang fram till mig och det var underbart att få hålla henne och gosa med henne efter en veckas konstant saknad <3 Promenerade en lång runda med henne och alldeles strax ska vi slänga oss i soffan och invänta Jimmy!

Får även tacka Mormor för god middag och smaskig tårta till kaffet :) Mums! Alltså, jag tycker om min mormor något enormt mycket! Verkligen en människa jag ser upp till <3 Förutom mormor och barn-barn är vi även vänner!! Jag kan prata med henne om allt, vilket känns såå skönt! Vi älskar båda att "flabba i tele", att fika, att shoppa och bara umgås.. Tror att jag har ärvt allt detta från henne då min kära mor inte alls är lika förtjust i det ;) Hihi.. Grattis än en gång på din dag älskade mormor <3


Funderingar kring jobb :S

Vissa dagar funderar jag mer än andra.. Funderar på hur framtiden kommer att se ut och bland annat på vart jag kommer att jobba i höst. Har ett sommarvikariat i Eslöv fram till den 18/8 och därefter vet jag än sålänge inte vad som händer. Jag har sökt ca 10 jobb som har startdatum i augusti/september och jag ska söka ytterligare 3 jobb i helgen.. Hoppas verkligen att jag får ett socionomjobb i höst :) Jag vill ju helst inte gå tillbaka och jobba som undersköterska, vilket är ganska självklart! Nu är jag äntligen utbildad och då vill jag jobba med detta, men man vet aldrig vad som händer. Det enda jag är säker på är att ovissheten kring ämnet är jobbig!! Men sen är det ju så att allt brukar lösa sig i slutändan :) Får jag inget jobb direkt i augusti så finns där väl en mening med det också! Så brukar jag tänka :)


Dagens Sara + Grattis Mormor :)

Såhär ser jag ut idag :) Jeans från Very Moda, spetströja från HM och mina nya ballerina från Vagabond! By the way, skönt att det är fredag! Ser fram emot att få sova lite längre imorgon i alla fall.. Klockan ringer väl vid 07.00 istället för 05.30 ;) Stenläggaren kommer 08.00 och då får man ju vara uppe i alla fall!

Idag är det jobb som gäller till 17.00 och därefter väntas det kalas för världens bästa Mormor!! <3 Hipp Hipp Hurraaaa, på din dag :) :) Ska även bli mysigt att få hem Zindra över helgen, saknat det lilla livet massor <3

Trevlig fredag allesammans!


Framsidan

Såhär såg framsidan ut tidigare idag. Nu är även asfalten utanför full med sten! Puuhh, det har varit tungt att bära all sten från baksidan till framsidan :S Nu har jag ont i handlederna och fingrarna, vilket känns sådär! Men men.. Nu ska jag hänga tvätt, föna håret och sen krypa i säng :) Natti!


Nya älsklingar har fått flytta in :)

Äntligen har jag köpt mina efterlängtade ballerinaskor från Vagabond!! Har suktat efter dessa i några månader nu.. Tror till och med att de fanns förra sommaren och att jag redan då ville ha ett par! Idag hittade jag dem i en skoaffär i Eslöv och köpte såklart på studs!! ;) Sån är jag, att har jag väl fastnat för något, och tänkt att jag ska köpa det länge, ja då slutar det med att jag måste ha det!!

Tror jag tar och inviger dem imorgon :)


Dagens Sara :)


Nu förvaring i glas <3

Idag blev det en snabb runda på NOVA efter jobb.. Skulle fixa lite ärenden och så kom jag även hem med denna super söta glasburk :) Passar perfekt ihop med mitt lilla hjärta som jag handlade för ett tag sedan! Nu fattas bara ett badrumsskåp med spegeldörrar ovanför vasken, sen är toaletten på ovanvåningen perfekt!!


Dagens Sara :)


Löfvendahl var det ja ;)

Jädrans efternamn man ska ha ;) Ingen som stavar rätt på papper och jag får alltid bokstavera när jag läser upp det för andra..! Antingen stavar folk det med endast V eller endast F. I Eslöv kör vi på ett enkelt F :P Men trots det är jag nöjd med Löfvendahl.. Lite fint är det ju, trots allt :)




Det där med jobb i annan kommun

Igår fick jag gå på mitt första egna hembesök.. Trots att jag har jobbat med äldre människor hela mitt liv (känns det som) så var jag ändå nervös :S Att arbeta som undersköterska är något jag kan, utan och innantill.. Men biståndshandläggare är jag inte lika säker på. Att prata och förstå äldre är inga problem, men det är nog allt runtomkring handläggarrollen som gör mig nervös! Lagarna, olika utförare (Lagen om valfrihet), blanketter som ska fyllas i, vad erbjuder Eslövs kommun osv.. Det sistnämnda är något jag jobbar på att komma ihåg! Jag har tidigare arbetat i Kävlinge Kommun och den skiljer sig från Eslöv. Systemet är annorlunda och gången från ansökan-bifall/avslag ser också annorlunda ut! I Kävlinge jobbar man tvärprofessionellt (jobbar i Team som är mixat med en socionom, ssk, arbetsterapeut samt sjukgymnast) och i Eslöv sitter alla biståndshandläggare tillsammans.. Men jag börjar få kläm på allt nu ;) Allt tar sin lilla tid, men innan sommaren är slut så är jag nog "expert" på Eslövs kommun också :P Oavsett vad så är jag en människa som älskar att lära mig nya saker, vilket jag kan känna när jag kommer till något nytt ställe. Det kan vara jobbigt och krävas massa engagemang att lära sig hur en ny kommun fungerar, men samtidigt är det en otrolig möjlighet att få chans att göra det :)

Nu är jag strax framme i Lund, ska byta tåg till Eslöv runt 07.30. Idag ska jag också gå på ett hembesök själv, vilket känns lite extra spännande :) Det känns som att jag stärks varenda gång jag får utföra en "uppgift" själv och sedan klarar det! I eftermiddag blir det nog en powerwalk, skönt att få rensat tankarna samtidigt som jag rör på fläsket ;)

Trevlig tisdag!


Funderingar :S

Hade ett långt samtal med en vän tidigare idag.. Fick mig en del funderingar där ett tag. Tänk vad man kan lägga energi på saker som inte ens är värt det! Blir så arg varje gång jag inte håller saker jag lovat mig själv! Om jag ska ta ett exempel så är jag expert på att bry mig om människor och visa intresse, trots att de inte gör det tillbaka. Jag vet varje gång att jag ska sluta bry mig och sluta höra av mig. Det går 2 månader sen är jag ändå där och skriver/ringer.. Jag bryr mig för mycket om personen/personerna helt enkelt. Ibland tar det bara så lång tid för mig att "acceptera" det, vilket gör att jag fortsätter att höra av mig i nästan två år innan jag till slut ger upp.. För mig handlar vänskap och kärleksrelationer om att ge och ta. Ger man mycket så får man också mycket tillbaka.. Jag är gärna den som ger, ger och ger lite till.. Det är bara så tråkigt när det hela tiden ska komma från ett hål :( Men jag måste nog ta och lyssna på de fina människorna jag har runt mig som hela tiden påminner mig om att inte lägga onödig energi på sånt här!!

Någon som känner igen sig?

Lite tankar på kvällkvisten.. Med det sagt dyker jag sängen!


Headset = ett måste på jobb :)


Dagens Sara :)

Måndag och ny jobbevecka.. Idag är jag riktigt trött! På något sätt så känns det som att jag inte har fått sova ut i helgen.. Får bli sängen tidigt idag! Vet inte om jag skrivit detta tidigare, men i lördags så sökte jag 6 jobb. Alla börjar till hösten och är antingen tillsvidareanställningar eller lång vikariat. Håll alla tummar och tår för mig, jag behöver verkligen detta :)

Idag har jag på mig min nya spetströja från HM. Älskar färgen, mossgrön :) Köpte den på rea för 99kr vilket var billigt och bra! Shortsen är från Cubus och är hur sköna som helst. Älskar modellen som är av den längre varianten. Är ute efter fler sådana, någon som vet någon affär som säljer längre shorts?

Trevlig måndag på er :)


Fix och trix på framsidan :)

Idag har Jimmy och Jens (jag fick också vara med på ett hörn!) verkligen varit effektiva :) De har kört 3 släp fulla med jord till tippen och jämnat till hela framsidan! Nu är det fritt fram för stenläggaren att göra sitt nästa lördag :) Ett stort tack till Jens för all hjälp idag, verkligen guld värt!!

I eftermiddag har jag och Rebecca tillbringat några timmar hemma hos Sara och Mange i deras nya lägenhet i Malmö :) Vi hjälpte till med möblerna och sen blev det även lite pizza samt några koppar kaffe! Känns en aning konstigt att ha en av sina närmaste vänner "så långt bort".. Men som vi har sagt, Malmö är inte världens ände och det tar faktiskt bara 20-25 min att köra dit, så det ska nog gå bra trots allt :) :)

Lite trist att tredagars ledigheten är över nu :( Varför går alltid tiden så fort när man är ledig?! Har en 5 dagars arbetsvecka framför mig.. Tur jag har en sommarfest på lördag att se fram emot :) Nä, dags att förbereda lite inför morgondagen.. Tror bannemej att jag kryper i säng därefter!


Midsommardagen

Dagen idag har verkligen gått i lugnets tecken. Trots det så har vi ändå varit effektiva här hemma ;) Jag har plockat undan tvätt, tömt diskmaskinen, röjt i lägenheten, sökt 6 jobb inför hösten, hälsat på Mamma och Lars samt ätit en god middag + haft soff/film mys med Jimmy <3 En härlig ledig lördag helt enkelt! Nu ska vi krypa snart krypa i säng. Jens anländer 09.00 imorgon och då är det dags för grabbarna att ta tag i spadarna och gräva klart på framsidan! För er som har missat det så håller vi på att renovera utsidan av lägenheten just nu! Framsidan ska stenläggas och på baksidan ska det byggas trädeck. Kommer bli hur bra som helst när det är klart :) Nä gott folk.. Natti natti på er :)


Midsommarafton 2013

Firandet igår blev hur lyckat som helst :) Anlände hem till Jennie och Johan vid 16.30. Till en början klädde vi midsommaraftonen och därefter åt vi massor med god mat! Mätta och belåtna hade vi tankar på att dansa runt stången, men väder gudarna ville inte som vi och ställde istället till med regn :( Men strunt samma, vi hade en fin stång i alla fall :) Lite ballonglek, sång och poolbad hanns också med!! Får tacka Jennie och Johan samt hennes föräldrar för att vi fick tillbringa denna fredag i deras hus :) Midsommarafton detta år kunde inte spenderats på ett bättre sätt.. Avslappnat, lugnt, roligt och harmoniskt!

Tack till alla som var med och gjorde detta firande till någon alldeles speciellt <3 <3 <3


Glad midsommar från oss <3


Glad Midsommar till er alla :) :)

Ska just börja fixa smink + hår, lite små stressad, men vad gör det denna underbara dag..? :) Midsommar ska firas i Gryet! Jennie och Johan har lånat hennes föräldrars hus, vilket känns hur lyxigt som helst ;) Pool, härliga människor, god mat och god dricka!! Kommer bli en underbar kväll, det känner jag på mig!

Önskar alla mina läsare en GLAD MIDSOMMAR!!


Ego pic at night

Nu är det hög tid att snarka här hemma så att vi orkar med dagen/kvällen/natten imorgon :) Då vankas det midsommarfirande med underbara människor <3 Jag vet inte varför, men idag känns livet lite sådär extra bra!!


Så går det när man gnager på tassen och får sår! :S


Dagen igår + Dagen Sara :)

Trots få lediga timmar hemma igår kändes det ändå som att jag lyckades vara hyfsat effektiv :) Var hemma vid 18.00 och förberedde då dagens middag. Därefter ställde jag mig på crossen och avslutade sedan träningen med en varm och skön dusch! Jimmy hade ordnat med maten medan jag tränade och duschade, så det var bara att sätta sig vid ett dukat bord när jag var klar ;) Resterande av kvällens timmar spenderade jag vid datorn. Fixade sånghäften till midsommarfirandet imorgon :) :) Blev faktiskt riktigt nöjd med dem!! Innan jag la mig hann jag även skriva klart handlelappen tills idag och förbereda allt inför nästa jobbedag (jag gör alltid de dagen innan, så kan jag sova en stund längre på morgonen!).

Idag jobbar jag egentligen till 17.00, men har flextimmar att ta ut så jag funderar på att gå hem 1-2 timmar tidigare. Hade varit skönt nu inför min tredagars ledighet :) :) Ikväll ska vi iväg och handla maten till midsommar samt lämna Fis hos Mamma och Lars! De är snälla och passar henne så att vi kan fira midsommar "i lugn och ro" ;) <3

Idag har jag på mig min nya blus från HM som jag köpte i butiken på Ströget i DK, älskar den!! Nä gott folk, dags att starta upp datorn och sätta igång och skriva! Soo long!


Du förgyller våra dagar <3


4 nyanser av världens bästa sambo <3


Himmelen har fått sin ängel ;(

Efter en viss tids sjukdom har nu fina J fått somna in.. Livet kan verkligen vara orättvist ibland. 47 år gammal, med en fin man och två härliga barn <3 Jag kände inte dig så väl, men min mamma gjorde. Jag vet att ni två stod varandra väldigt nära och mina tankar går just nu till dig, din familj och alla dina vänner.. Nu får du sprida glädje och rocka vidare där uppe!! <3 Vi tänker på er!!


Tisdag 18/6-13

Denna fina hjärtformade lilla sak fick följa med hem från Danmark i söndags :) Gav 20kr för den på Tiger och den är perfekt att ha örhänge, gummiband och ringar på!

Igår när jag kom hem begav jag mig ut på en timmes powerwalk! Det var super skönt då vädret var kanon :) Efter promenaden åt jag middag, duschade och sökte ett jobb.. Många tjänster som legat ute och som kommer nu som jag verkligen är intresserad av! Får hoppas på det bästa :) Men det känns ju en aning konstigt att söka jobb och ringa runt till cheferna när jag precis har börjat i Eslöv. Men sen å andra sidan har jag inget socionomjobb till hösten, vilket jag vill ha, så då gäller det att ligga i!

Dags att promenera till stationen :)


Live it up!

 
 
Nothing lasts forever
so live it up
drink it down
laugh it of
take chanses
and never have regrets,
because at one point
everything you did
was exactly
what you wanted
 
Min absoluta favorit låt just nu! Pitbull kan verkligen det där med att leverera och likaså Lopez som lyckats med två bra låtar på kort tid :) Allt tack vare Pitbull tror jag ;) Finns knappt ingen låt med honom som är dålig!
 
När jag hör denna blir jag på BRA humör :) Även denna dagen kunde få sig ett lyft!
 
 
 
 

Dagens Sara :) Start på jobbevecka nr2!

Konstigt nog känner jag mig inte alls trött idag! Fick möjligheten att få sova ut igår + att solen strålar för fullt nu på morgonen, kanske är de två orsaker till minskad trötthet? :) Planerna för idag ser ut som de flesta andra vardagar under sommaren: jobb till 17.00, någon form av träning, fixa mat, dusch och sen sängen! Jag är inte van vid att jobba heltid, så såhär i början känns det konstigt och ovant. "Livet" på vardagarna är helt plötsligt borta.. Istället gäller jobb, äta, träna, duscha, sova om och om igen.. Men jag ska inta klaga!! Jag har ett jobb i alla fall, som jag verkligen trivs på :) :)

Idag har jag på mig en ny klänning/tunika från New Yorker! Köpte den i butiken som ligger på Ströget. Jag fick en känsla av att allt är så mycket större i Danmark. Tiger affären var i tre plan, 3 stora HM butiker längs gatan, ett gigantiskt New Yorker osv.. Har ni samma upplevelse av det?

Trevlig måndag allesammans :)


Danmark med hjärtat 2013

Jag har haft två underbara dagar tillsammans med Jimmy i Danmark <3 Igår när vi kom till hotellet så vilade vi någon timme. Därefter gjorde vi vid oss och gick ut och åt en god bit mat! Det blev mycket skratt och många intressanta samtalsämnet :) Det är tur att vi är bra på att vara knasiga tillsammans!!

Söndagen startade vi med en stor och väldigt god hotellfrukost :) Mums! Därefter promenerade vi till Ströget (tog ca 20 min) och strosade runt där halva dagen.. Jag shoppade en tunika och en blus, Jimmy en t-shirt! Runt 15.00 tog vi tåget tillbaka till Kävlinge.. Jag kan säga att vi har varit totalt slut sen vi kom hem! Vi har i stort sett bara duschat och fixat mat sen har vi legat på soffan hela kvällen.. :) Det värker i både ben och axlar. Blir ju lätt så när man promenerar mycket och konkar runt på en tung ryggsäck samtidigt :S

Tack till Jimmys familj för timmarna tillsammans med er igår!! Även ett stort tack till världens bästa sambo för en trevlig vistelse i Danmark tillsammans <3 Ibland behöver man bara komma bort lite och återhämta sig ;) Humöret har verkligen varit på topp hela helgen tack vare dig!! <3


Den blå planet :)

Idag har jag och Jimmy spenderat några timmar tillsammans med hans härliga familj i Danmark. Det blev en tur till Den blå planet, en byggnad fylld av akvarium, stora som små! Väldigt intressant för alla som inte sett sådant innan. "Tyvärr" så har jag ju det (i Thailand) så tjusningen med det hela försvann lite där för mig :( I Thailand var ju allt så mkt större också! Hajarna var 3 ggr så stora, mer och större fiskar samt större akvarium i allmänhet! Men det var ju ändå en trevlig tripp :) Allt blir vad man gör det till helt enkelt!

Checkade in på hotellet vid 16.00 och la oss då och vilade i 2 timmar! Nu är vi piggare så snart blir det en tur till stan för middag :) mums! Ska bli gott med en rejäl köttbit i magen :P

Fortsatt trevlig lördag allesammans :)


Mot Danmark :)


Dagens middag = 8 bitar sushi :)

Jag har bara ätit sushi en gång tidigare, när jag och Fanny var i Ystad. Helt plötsligt inne på ICA får jag värsta suget efter det! Gick bort och kollade i disken och visst fanns där 8 bitar.. Lite skeptisk, men valde att testa trots allt! Hör och häpna, den var super god :) :)

Nu: Dags för mys i soffan till film <3


Dagens Sara, fredag 14/6-13

Då är det alltså sista jobbedagen på första jobbeveckan idag! Denna vecka har verkligen rusat förbi.. Vad har jag gjort förutom att jobba då? Inte mycket! Mest tagit hand om hemmet och prickat in 2 soliga dagar då jag kunnat powerwalka :) Ska bli skönt med två lediga dagar nu.. Danmark med Jimmys familj imorgon och sen fortsatt mys tillsammans med honom i DK på söndag <3 Vi ska ju övernatta på hotell lördag-söndag, vilket jag/vi verkligen ser fram emot! Skönt att komma hemifrån och bara njuta av att vara lediga tillsammans, i en annan stad!

Som sagt, jobb idag till 17.00! Får se om jag slutar lite tidigare :) Har ju flextid och har sparat ihop 2,5 timme, så en timme kanske man kunde gått tidigare.. Väl hemma ska jag möta upp Jimmy, handla lite mat inför DK-resan och sen tänker vi hålla fredag och helg :) :)

Soo long!


Äntligen är hon hemma igen <3

Nu när jag jobbar långa dagar så hjälper Mamma & Lars till med att passa Zindra! Så i två hela dagar har hon varit i Stävie.. Nu är hon hemma igen, vilket gillas skarpt!! :) :)


Dagens Sara :)

Idag trotsar jag regnet och kör på korta leggings, tygskor och en lila tunika/klänning! Trots det dystra vädret är det ändå varmt. Nu startar min arbetsdag 08.00-17.00, puuhh! Jag längtar såå till helgen! Vi ska ju till Danmark i helgen med Jimmys familj och sova på hotell från lördag-söndag :) Övernattningen är en av våra presenter som vi fick i examens/30 års present! På lördag får jag en liiten sovmorgon och på söndag får jag en längre.. Ser även fram emot en god hotellfrukost!! Finns det något bättre?! :P

Trevlig torsdag på er :)


Läget hos oss just nu!

Puuhh! Varken var fram eller baksida är särskilt smickrande för tillfället! Jimmy har, 2 kvällar på rad, högtryckstvättat nästan alla våra plattor. Han har ca 30 st kvar som han ska tvätta imorgon. Men vilket jobb?! Vill man komma undan lite billigare så tar det helt enkelt längre tid :P Vi ska återanvända våra stenar på baksidan och lägga de på framsidan. På baksidan ska vi sedan bygga ett trädeck :) :) Kommer bli hur bra som helst när detta är klart, någon gång i sommar!!


Verkar lovande :D


Biståndshandläggaren Sara :)

Dag två avklarad och jag kan säga att min energi inte alls varit lika sprudlande som igår. Men det brukar väl vara så att tröttheten först gör sig påmind på dag två? Blir sängen tidigt idag i alla fall!

Idag har jag varit på en vårdplanering och i anslutning till den fått skriva min första utredning :) :) Fick lite hjälp av min mentor, mest med själva texten, vad man "kan" skriva och "inte kan" skriva! Det är inte helt lätt kan jag säga.. Vilka fraser och meningar ska man helst undvika? Hur påbörjar jag en mening och hur skriver jag bäst för att undvika upprepningar osv? Men en sak är säker, jag kommer att lära mig detta galant så småningom :) Var tvungen att ta ett kort på dataskärmen idag.. Nu jobbar jag verkligen som "riktig" handläggare till skillnad från arbetet på praktikterminen där jag stod som medhandläggare! Känns hur kul som helst! Jag älskar att lära mig nya saker och med tiden utveckla mitt ansvarsområde mer och mer ;)

Nu ska jag ta tåget hem till Jimmy! Jag möts tyvärr inte av en glad och sprallig Fis då hon har spenderat dagen hos "mormor" och Lars! Tack för att ni ställer upp och passar de lilla livet <3


Dagens Sara :)


Energi i massor :)

 Jo visst.. 2 timmars slapp i soffan blev istället:
 
Tömma diskmaskinen
Klippa till häcken på baksidan
Vika undan ren och torr tvätt
Dammsuga ovanvåningen
 
Jupp! vet inte vart jag fick all min energi ifrån?
Antar att jag får igen det imorgon :P
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
 
 
 

Första jobbedagen gick strålande!

Första arbetsdagen som socionom och biståndshandläggare är nu avklarad :) Det har verkligen gått bra! Har fått en trevlig mentor som ska ta hand om mig under dessa två första introduktionsveckorna, vilket känns skönt! Jag hoppas på att jag får börja "sköta mig själv" lite tidigare än så dock ;) Efter jobb begav jag mig ut på en timmes PW och nu sitter jag vid matbordet och väntar på att pytt i pannan ska bli klar! Vad händer sen då? Duschen, förbereda inför morgondagen och 2 timmars slapp i soffan.. :)


Dags för nytt jobb :)

Då var alla examensfester och firande kring det över. Det har varit en intensiv vecka bakom mig, och det känns att man inte är 18 längre ;) Är så tacksam för alla underbara människor som varit med på ett eller annat sätt och gjort dessa dagar minnesvärda till tusen <3

Nu är det dags att börja på ett nytt kapitel, nämligen som arbetande socionom! Idag börjar mitt sommarjobb som biståndshandläggare i Eslöv vilket både är spännande och skrämmande :) Tryggheten som jag har haft via mitt gamla jobb som undersköterska samt i rollen som student finns inte längre kvar idag! Men vad gör det? Absolut ingenting!! :) Lär vara helt slut när jag kommer hem idag.. Jag som även ska träna då? Tror att det blir sängen tidigt idag :)

Trevlig start på veckan önskar jag er!



Ny DKNY parfym = doftar ljuvligt!!


Kvällen på Mejeriet :)

Examensfesten på Mejeriet igår blev hur lyckad som helst :) Det bjöds på god mat, cider/öl/vin och efterrätt! Under middagen hölls det även några trevliga tal och Filippa, Emelie och Sofia bjöd på skön sång! Vid 22.45 kom mina anhöriga som var Jimmy, Jennie, Johan, Becciz och Sara <3 Vi drack, dansade och hade det allmänt trevligt! Vid 03.15 tog vi en taxi hem och somnade direkt! Underbara vänner, tack för att ni ville komma och spendera kvällen med mig/oss!! Betyder sjukt mycket ska ni veta <3 <3 <3


Härlig förmiddag <3

Vilken härlig förmiddag/eftermiddag jag har haft med SIS <3 Först blev det sol, kaffe och skitsnack hemma hos henne och därefter ett besök i Bjärred hos glasskiosken ;) Min första glass i Bjärred för denna sommaren ligger nu i magen, mums! Nu ska jag lägga sminket och sedan ta tåget till Celie :) Det vankas lite förfest där innan Mejeriet 18.30!! 22.00 kommer Jimmy, SIS, Mange, Becciz, Jennie och Johan in till oss, party!! :) :)


Examens/30 års fest på Högalid :)

Visst är det störigt när man skriver ett JÄTTE LÅNGT inlägg och sen stängs allt ner och INGET är sparat?! Skit skoj :( Jaja, orkar inte skriva om allt igen, så det blir mest bilder i detta inlägg! Men om en bild säger mer än 1000 ord, så förstår ni att jag ändå aldrig hade klarat av att skriva något som täcker upp det :P
 
18.00 anlände gästerna och då bjöds det på en fördrink. Därefter vankades det mat, som mamma hade varit så snäll och ordnat med <3 Efter maten var det dags för TREKAMP bestående av tipsrunda (frågor om mig, Jimmy och om oss tillsammans), låt-intro tävling och potatiskalar-marathon! För att inte bli diskade var de tvungna att komma på lagnamn, vilka löd: 5 kant, De vilsna, Hitt, sega gubbar and girls och Team Amanda :) Potatisskalar-marathonet bjöd mig (och säkert många andra) på en massa skratt!!
 
Vinnande laget blev 5 Kant, som också fick fina priser!! ;) Resterande av kvällens timmar spenderades på dansgolvet, självklart med en cider i handen! Jag fick dansat både med Gustav, Josef och Lars :) Har även hört såhär i efterhand att det var tequela race vid bordet?! ;) Haha!! Vilken tur att den starka spriten kom fram trots allt? Verkar som att många har haft lite extra skoj med den :P
 
TACK till alla som ville vara med och fira denna speciella dag med oss och även ett stort tack för alla fina presenter :) :) Vi har fått minnen för livet som vi alltid kommer att bära med oss <3 Vi har allt underbara människor i vårt liv!! 
 
 
                    
 
 
                    
 
 
                    
 
 
                    
 
 
                    
 
 
 
                    
 
 
                    
 
 
                    
 
 
 
 

Älskar er!!


Whoop whoop :) :)


Examensdagen är här :) :)

Känner mig en aning stressad! Strax ska jag köra till Lina och få lockat mitt hår. Därefter ska jag raka vägen hem och fixa smink + kläderna :) 14.00 kommer pappa och då väntas det mat och skålande ;)

Jag kan fortfarande inte förstå att jag tar examen idag!! Som pappa sa till mig häromdagen, "kan du fatta, du har liksom gått i skolan hela ditt liv".. Svårt att se sig själv utan plugg?! Får lägga all tid och energi på mitt kommande arbete istället :) :)


Dagens solstråle <3


Fyndat!!

Igår när jag och Rebecca var på Burlövs Center så var jag i full fart med att hitta nya sommarskor. Har ett par svarta tygskor (som inte är så svarta längre) hemma, men det känns som att de har gjort sitt då jag har använt dem konstant under två somrar! Brukar hitta bekväma skor på skopunkten, men igår gjorde jag inte det. Slutade med att jag kom hem med ett par svarta tygskor från Scorett istället för 350kr :S Idag hade jag ärende på Centan och valde att ta med tygskorna, så att jag kunde byta dem ifall jag hittar andra på skopunkten där. Gissa vad?! Jag kom hem med tre par skor istället för 1 par! ;) Lyckades hitta tre par på Skopunkten på Centan, vilket jag blev såå glad över! Alla är super sköna, dock är jag medveten om att de kanske inte håller lika bra som Scorettes tygskor. Men sålänge de klarar sig igenom en sommar, så är jag glad :) :)

Detta är ett av paren som jag handlade ;) Visst är de snygga?! Tror att jag ska ha på mig dem imorgon på examensdagen!!


Myser med kaffet i solen :)

Försöker bygga på den sista brännan inför examen ;) Kan inte förstå att examensdagen är imorgon? Har mycket att stå i på dagen, då jag bland annat ska köra till Lina i Marieholm och få mitt hår lockat :) På eftermiddagen kommer Jimmy hem och Pappa hit :) Det är klart att två av männen i mitt liv ska få vara med i skolan och fira mig <3 Fotograferingen är klockan 16.45 och ceremonin i universitetshusets aula är 17.45 :) :) Ohh vad jag längtar!!




Burlövs Center med B :)

Idag har jag och Becciz gjort Burlövs Center ;) Blev en del shopping, mest nödvändiga måsten för mig.. Nya tygskor, trosor och jeans! Typiskt att allt ska gå i sönder eller se allmänt slitet ut samtidigt?! Blev även en god lunch (nästan middag, haha) där! Pannbiff med stekt potatis, stekt lök och brunsås, mums :) Tack gumman för en trevlig dag med dig <3


Dagens Sara :)

Idag har jag på mig ett av mina nya linnen från New Yorker :) Älskar det!! Vilken tur att jag handlade ett svart också ;) Alldeles snart blir jag upphämtad av Becciz och då styr bilen mot Burlövs Center! En mysig dag tillsammans med en underbar vän tackar jag aldrig nej till <3


Vår dag <3

Kvällen igår var helt perfekt <3 Alla nära och kära var på plats för att fira min examen och att Jimmy fyllt 30 år! Först bjöd vi på god mat: Kassler i ugn med ris och sallad. Därefter styrde vi upp lek nummer 1 av 3 ;) En trekamp som lag: 5 kant vann!! Grattis till er :) Gästerna var verkligen duktiga på att komma på lagnamn.. Kvällens bästa enligt mig får nog bli "Sega gubbar and girls" :P Självklart så fick alla i det vinnande laget ett pris, ett måste tycker jag efter all ansträngning.. Att skala potatis på snabbaste tid är inte alltid lätt ;)

Resterande timmar blev även de lyckade :) Dans, dans och lite mer dans! Blev även lite för mycket dricka för vissa ;) Haha.. Gustav och Hilde får stå för det!! Runt 03.00 var alla nöjda och belåtna, även vi.. :) Måste även tacka min underbara Mamma för all hjälp igår! Du gjorde ett gigantiskt jobb, vilket vi är såå tacksamma för!! Vad skulle jag/vi gjort utan dig?? <3 <3 <3

Ps: Vi fick massor med fina presenter!! Bland annat: 2 övernattningar/weekend i Ystad i Augusti, hotellövernattning i Danmark i Juni, vas, presentkort på Center Syd och Granit, sällskapsspel, Eva Solo socker och mjölk set, pengar, kakfat i glas, boende i Ullared för en helg och sist men inte minst 5700kr i presentkort på Jysk!! :) :) För de presentkorten hade vi tänkt handla nya utemöbler, solsäng och nya (stora) utekrukor!! :)

Ett stort tack till alla som ville vara med och fira detta med oss <3 Igår skapade vi ett minne för livet! Vi är mer än nöjda med kvällen!! Älskar er!






Mys hos Becciz <3

Tack gumman för ett härligt sällskap och god frukost i förmiddags :) :) Skönt med några timmar i solen! Har faktiskt lyckats bränna mig på armarna. Det stället på kroppen som jag aldrig bränner mig på!

Förutom bullefrukost med Becciz har jag hunnit med ALLT det sista inför festen :) Handlat allt som ska handlas samt dukat och förberett i lokalen! Kommer garanterat bli en underbar kväll/natt vi sent kommer att glömma ;)

Natti Natti <3


RSS 2.0