Dagens Sara :)


Från firandet igår <3


Haha ;)


30 Maj och färdig socionom :) :)

Idag fick jag beskedet att jag blev godkänd UTAN KOMPLETTERING på min interventionsplan! jag blev så glad och fruktansvärt stolt över mig själv på en och samma gång! Var nära på att hoppa på examinatorn och ge henne en stor kram, men jag hejdade mig ;) jag kan inte förstå det själv.. tror fortfarande inte att det har sjunkit in! Ja, jag är färdig socionom, men tror inte att jag fröstår förren på själva examensdagen?!
 
Efter 3,5 år på Universitetet och mycket svett, tårar, ångest, lycka, glädje, panik, nervositet och hög puls är jag ÄNTLIGEN FÄRDIG SOCIONOM!! Fy fan vad underbart :) :)
 
Firade lite smått med älsklingen genom att äta en god plankstek och dricka ett glas cider ikväll <3 Förutom alla vänner och släkt som har stöttat mig igenom utbildningen, så är Jimmy faktiskt den som har fått stå ut med mest ;) Man kan säga att han har fått agera "slagpåse" under de värsta stunderna under utbildningen! Slagpåse är kanske fel ord, men han är den som har fått vara hinken när jag har behövt kräka av mig och bara vara allmänt irriterad och arg på ALLT som inte velat gå som jag vill! han har aldrig någonsin uppvisat ett irriterat beteende tillbaka, utan bara tagit emot allt skit och hoppats på att jag lugnat ner mig, vilket jag också gjort!! :) Ett stort tack till min underbara sambo och bästa vän, Jimmy, för att du alltid finns där för mig <3 <3 <3
 
Idag går jag och lägger mig med ett leende på läpparna!!
 
:) :) :) :) :) :)

Sista dagen/momentet i skolan EVER!!

Idag, mellan 09.00-16.00 är det examination på interventionsplanerna. Jag har varit ganska lugn inför det fram tills nu. Känner fjärilarna i magen samtidigt som att jag försöker att inte bli alldeles för nervös! Det är inte bra i sådana här sammanhang. Det är verkligen domedagen idag :S Antingen går jag hem idag och är ledsen för att kompletteringarna var stora, eller glad för att de var små. Jag önskar ju givetvis att jag går hem och är mega GLAD/LYCKLIG för att jag klarade mig utan komplettering.. Dock känner jag på mig att det inte kommer hända, då man alltid brukar kunna förbättra något! Aja, hoppas på alternativ 2 då, liten komplettering!

Förresten, idag har jag på mig mina nya örhängen :) Såå söta! Har nog kommit på att jag gillar ugglor ;)

Håll tummarna för mig idag!!


Fast and Furious 6 :)

Dagen igår gick i ett! Därför jag inte hade någon tid till bloggen heller :S 
 
Först spenderade jag några timmar med Sara på NOVA. Då jag egentligen bara följde med som smakråd till Sara blev jag en aning chockad när jag kom hem med två påsar med kläder! Varför är det alltid så? När du egentligen inte är särskilt sugen på att shoppa, ja då hittar du mest?! Köpte bland annat en ny kavaj, klänning och en kortärmad tröja :) 
 
Efter NOVA blev jag skjutsad till skolan. Skulle ha min sista professionella reflektion igår mellan 13.00-16.00! Nu är det också ur världen!! Ett steg närmare examen med endast examinationen av min interventionsplan imorgon.. Tror ni att jag är nervös?! Jag går in med inställningen att jag kommer att få komplettera. Bättre det än att bli totalt besviken om jag väl skulle få en komplettering..
 
Efter skolan strosade jag runt i Lund i väntan på att klockan skulle bli 17.00 och Jimmy skulle komma :) Vi hade bestämt sedan tidigare att vi skulle se Fast and Furious 6, då vi ÄLSKAR DE FILMERNA!! Innan bion började blev det en onyttig middag + inköp av lite godis. Slutade dock med att jag slängde halva påsen! varför ska jag envisas med att köpa godis när jag precis innan har ätit mig proppmätt?! Suck.. Bion var i alla fall sjukt bra!! Spännande, sorglig, humoristisk och fartfylld på samma gång ;)
 
 
 
Idag har jag en del ärenden ute på Center Syd! Jag ska bland annat handla allt det sista inför festen. Mat, godis, dricka m.m. Är även på jakt efter en KORT jeansjacka.. Får se om jag kan lyckas hitta en sådan någonstans? Nä, dags att fixa till sig! 
 
Ps: Om exakt en vecka, på min examensdag, sitter jag hemma hos Lina och blir fin i håret.. Undrar om jag har 1000 fjärilar i magen då? LÄNGTAR!!
 
 

Plugg, plugg, plugg!


Morsdag = Alldeles för mycket av det goda :)


Daniel Wellington

Undrar om jag ska ta och unna mig denna fina underbara klocka..? Mina sparade "rökpengar" skulle kanske passa bra nu? Har dock inte bestämt mig för vilken av remmarna som är finast, då den finns både i läder och i tyg! Skulle jag köpa en lutar det åt läder tror jag :) :) Vi får se!


Morsdag

Idag är det morsdag vilket självklart ska firas! I eftermiddag väntas det middag och mys med släkten <3 Förutom att fira morsdag ska vi även fira mammas födelsedag! Precis som alla andra också tycker om sina mammor, så är min mamma väl värd att firas! Du är en underbar människa som jag ser upp till enormt mycket. Du finns alltid där för mig, oavsett vad! Älskar dig till månen och tillbaka <3 <3 <3


Den årliga turen till Esplanaden!

Det har verkligen varit en lång dag idag! Klockan ringde 04.30, dags att hoppa upp och göra sig redo för en morgon/förmiddag på Esplanaden med Jimmy, Jennie och Johan :) Hade lite otur med vädret till en början då det regnade. Men runt 07.30 blev det uppehåll och pengarna bara rullade in ;) 11.00 var vi nöjda och begav oss hemåt! Tack för trevligt sällskap allesammans :) :)

Efter loppisturen stack Jimmy och tränade innebandy. Under tiden han var där passade jag på att vila en stund, vilket var såå skönt! Eftermiddagen bestod senare av shopping + storhandling!

Ikväll har Jimmy och Johan varit i Lund och kollat fotboll.. Hade egentligen planer på att vara ensam hemma och kanske plugga eller städa undan.. Jag fick istället sällskap av fina Jennie, vilket var mycket uppskattat :) Tack snäckan för några trevliga timmar!

Nu ska denna svensken snarka! Imorgon väntas jobb mellan 07.00-15.30 och därefter morsdagsfirande i Stävie :) Natti!


Fredagen

Ikväll har jag gjort en rolig grej :) Jag har bokat en resa upp till Stockholm i Augusti!! Då ska jag och Celie hälsa på våran (troligtvis efterlängtade!!) Fanny :) Ohh, vi kommer ha så mycket roligt att berätta för varandra då!

Annars ikväll, så har jag och Jimmy kollat på Lets Dance och syndat godis! Har min "ätardag" idag, och den var efterlängtad! Blev lite blandgodis och några less fat chips. Maria åkte ur tävlingen idag vilket betyder att Oskar och Markoolio är i final nästa vecka :) HEJA OSKAR!!

Nu ska jag snarka 7 kvart i timmen. Lär behövas då klockan ringer 05.00 :S Dags för den årliga loppisturen till Esplanaden! Tur att vi har sällskap av fina Jennie och Johan :) Blir alltid roligare när man är fler!

Godnatt :)


Dags för fredagsgottis ;)


Älskade lilla fisbjörn <3


Utmaningarnashus med klassen :)

Igår var jag och cirka 30 andra studenter på utmaningarnas hus :) Jädrar vad skoj vi hade! Jag har hört av andra att där är jätte roligt så jag hade en del förväntningar redan innan! Jag blev positivt överraskad i alla fall :) Det hela påminner om fångarna på fortet med olika "celler" man ska klara av! ITill höst, när cellerna är förnyade hade det varit såå skoj att dra ihop ett gäng och sticka dit och tävla ;) Någon som redan nu känner att de vill hänga på?

Efter tävlingarna stack vi hem till Celie och slappade.. Vi var ju helt slut båda två, haha! Senare bjöd hon mig på middag: färsfylld paprika med sallad, sjukt gott! 20.00 stack vi in till Lund och Herkules där vi sedan väntade in alla andra studenter! Ca 20 st var vi som tillsammans satt och tog ett glas öl/vin/cider och firade att vi alla blivit klara med vår interventionsplan!! :)

Ett stort tack till alla underbara klasskompisar för denna roliga dagen med er!! Minnen för livet <3


Lite pepping längs vägen ;)


Nu är min IVP publicerad!! :) :)

Idag har en STOR sten släppt från hjärtat! Jag har nu publicerat min interventionsplan och nu finns det ingen återvändo! Ingen mer chans att läsa igenom och redigera.. Nu kära läsare får ni hålla alla era tummar och tår för att jag blir godkänd :) :) Den 30/5 får jag beskedet.. Är redan nu nervös!!
 
Ikväll har jag och Celander haft en liten myskväll med Becciz hemma hos henne :) Hon kom hem från sin utlandsresa i söndags, så idag fick det bli en dejt med mina godingar!! Fick ett jätte fint armband i present också, tack snäckan <3 <3 <3 
 
Nu ska jag alldeles strax krypa i säng! Måste vara utvilad inför morgondagen :) 12.00 ska jag befinna mig på Utmaningarnashus i Malmö! dags för klassen att visa vad vi går för! På kvällen blir det en cider eller två på Stortorget :) :)
 
Natti natti!

Nedräkning - Examen :)

Om 14 dagar går jag troligtvis och lägger mig med en nervös och lycklig känsla i kroppen :) Då kommer jag att vakna upp till min examensdag.. Once in a life time experience!! Men innan det har jag massor att fixa känns det som :)

Nu har jag precis avverkat min powerwalk och ska nu hämta hem Zindra som varit och blivit klippt nu på morgonkvisten! Resterande av dagen kommer jag att spendera vid datorn! Finjusteringar på IVP:n och därefter ska den publiceras :) Längtar redan nu till ikväll då det väntas mys med världens bästa tjejer <3 <3 <3

Soo long!


<3 Pappa <3

 
Idag saknar jag dig lite sådär extra mycket <3
 
Men snart ses vi! Mindre än 2 veckor kvar nu :) :)

Godmorgon alla läsare :)

Känslan som uppstår när man rullar upp rullgardinen och ser att det är strålande sol, samtidigt som jag i endast jeansjacka och shorts tar första morgonpromenaden med Zindra :) Ljuvliga väder!! Jag vet precis varför jag älskar våren.. Man kan inte ta solen förgivet (som man annars kan göra på sommaren) vilket innebär att jag alltid blir lite överraskad, glad och på super bra humör när den visar sig :)

Snart är det dags frukost och därefter blir det en kopp kaffe framför datorn! Runt middag tänkte jag bege mig ut på en powerwalk, vilket nästan är ett måste idag ;)


Min interventionsplan + framtida veckor :) :)

Nu tror jag faktiskt att jag har skrivit mitt sista ord på min interventionsplan.. Har haft hela etikavsnittet hängandes över mig i några dagar och jag har inte kommit till skott och skrivit klart det! Men idag satte jag mig och skrev klart det på 1 timme och nu är min plan komplett :) Har skrivit under alla delarna och är nöjd med mitt arbete. Jag hade sedan tidigare avsatt morgondagen för plugg, vilket är bra då jag insett att jag måste göra alla finjusteringar imorgon! Ska kolla igenom så att jag verkligen har använt mig av all obligatorisk litteratur, kolla så att alla referenser i den löpande texten överrensstämmer med de jag skrivit upp i slutet samt ta bort alla onödiga ord och meningar. Känns faktiskt lite konstigt att jag är klar med planen.. Den jag har arbetat med i stort sett varenda dag i över 1 månad. Jag har alltså skrivit klart mitt sista arbete på socionomprogrammet!! Vilken lättnad! Nu hoppas vi bara på att jag inte får någon komplettering.. Skulle jag få det (vilket jag tror, då det är ganska vanligt att man får det) så håller jag alla tummar och tår för att den inte är STOR och att jag kan klara av den på någon timme :) :) Hoppas Hoppas!!!
 
Det är inte heller ovamligt att jag går runt med en nervös känsla i magen varenda dag ;) Har så mycket roligt att se fram emot framöver, så det är inte konstigt att jag är pirrig i kroppen just nu! Såhär ser mina kommande dagar och veckor ut:
 
22/5-2013
 
Publicering av interventionsplanen senast klockan 09.00
 
Möte i Eslöv angående mitt jobb som biståndshandläggare i sommar?
 
Utmaningarnashus med klassen 12.00 :) :) 
 
25/5-2013
 
Loppis på Esplanaden med jennie och Johan :) Den dagen hoppas vi på extra fint väder och att vi får sålt mycket så att man slipper asa på sakerna igen!
 
30/5-2013
 
Detta är kanske inte speciellt roligt, men denna dagen har jag min ALLRA SISTA EXMINATION på socinomprogrammet :) Det är helt klart värt att fira! denna dagen får jag också reda på om jag får några kompletteringar på min plan!
 
1/6-2013
 
Examens + 30 års fest :) Det säger väl allt?!!! Wiihhoo!
 
5/6-2013
 
Dagen med STORT D :) Denna dagen tar jag examen!! Vi ska befinna oss i Universitetshusets aula (17.30) och jag kommer ha både Jimmy och Pappa med mig <3
 
Strax därefter (runt 19.00) beger jag och Jimmy oss hem till celie på examensfest! Självklart vill vi vara med och fira henne <3 <3 <3 Whoop whoop!
 
6/6-2013
 
Bakfulla??!
 
15.00 väntas grillkväll och femkamp med Jimmys släkt hemma hos Bertil :)
 
7/6-2013
 
AVSLUTANDE EXAMENSFEST MED KLASSEN + ANHÖRIGA PÅ MEJERIET :) Vi har hyrt mejeriet hela kvällen, vilket innebär att vi (studenterna) kommer att vara där 19.00 för att avnjuta en trerätters och dricka gott! 22.00 är det fritt fram för anhöriga att komma och fira detta med oss! Jag har redan bjudit in vännerna som ska fira tillsammans med mig <3 <3 <3 Jag är så glad för att ni alla kunde komma!!
 
8/6 + 9/6-2013
 
Bakfulla??!
 
En LEDIG HELG som antagligen kommer gå i lugnets tecken!!
 
10/6-2013
 
Börjar troligtvis mitt sommarjobb denna dagen :) SPÄNNANDE!!
 
 
Såhär ser mina kommande veckor ut! Som ni ser så har jag massor med roliga saker som väntar mig vilket gör det helt omöjligt att inte gå runt med ett leende på läpparna hela tiden :) Just nu känns livet så himla bra och jag är oerhört lycklig!! Allt kan bara bli bättre nu :)
 
Dags att göra iordning sig inför jobb! Puss och kram skumbanan <3
 
 
 
 
 

Danmark är vinnare av Eurovision 2013

Idag hade jag och Sara planerat in en Eurovision kväll hemma hos oss, liksom för att fira att hon tagit examen och för att jag har fått jobb över sommaren som biståndshandläggare :) Jag är såå lycklig och glad över det och tänker berätta mer om det en annan dag, då jag har så mycket att säga! I alla fall så slutade det med att jag, Sara, Jimmy, Jennie och Johan kollade på Mello här! Helt spontant så kom J & J också hit på mat och annat gotte i soffan framför tv:n! Har verkligen haft en super mysig kväll tillsammans med er alla <3 Ni är underbara!!

Måste även säga grattis till Danmark som tog hem hela skiten idag :) En bra låt, som jag alldeles säker kommer att ha på min spotify lista inom några dagar ;)

Nu kallar sängen! Natti natti


Dags för Eurovision i Malmö Arena :)


Funderingar innan läggdags..


Varmt och skönt :)

Idag har jag känt mig oerhört trött! Har nog sovit dåligt i natt.. Har jobbat 7-15.30 och därefter cyklade jag hem och promenerade en lång runda med Zindra i det fina vädret! Efter promenaden la jag mig för att vila i 30 min och somnade bums! Vaknade av att klockan ringde och nu känner jag mig faktiskt mycket piggare!

Har plockat en stol från baksidan och placerat på framsidan.. Det är verkligen lyx att kunna sitta i solen och njuta när klockan är 17.30 :) Om en stund ska jag börja på dagens middag.. Idag blir det favoriten: LAX i stora LASS!! Mums ;)


Bästa SIS tar tog examen idag!!

Ohh vad jag är glad för hennes skull! Att ta examen är nog bland det bästa som kan hända en! I alla fall i topp tio :) Vet inte vad hon hittar på nu, men hon festar säkert järnet med sin klass!! Känns kul att vi tar examen nästan samtidigt faktiskt.. Idag är det 20 dagar tills det är dags för mig, whoop whoop!

Har sagt det innan, men säger det igen: DU ÄR GRYM <3 <3 <3 Detta ska vi fira på fredag!! :) :)




Kunde inte sagt det bättre själv!!


Hello you :)


I väntan på..

.. att få komma in på intervju :) Har en underbar kruka med fin fina blommor vid sidan om mig och en kopp med varm choklad! Har inte varit speciellt nervös tidigare, men nu börjar fjärilarna infinna sig i magen ;) Spännande!!


3 månad utan giftpinnen idag :)

Idag är det exakt 3 månader sedan jag fimpade cigaretten! Alltså även 3 månader sedan jag låg i influensan och samtidigt skulle plugga 2 kurser! Mycket som hände i februari månad.. Jag har i en månads tid använt mig av nicotinells sugtabletter, vilka har hjälpt mig mycket! Var ju nära att trilla dit där ett tag.. Jag tar sammanlagt 1 tablett om dagen, vilket knappt känns lönt (egentligen), men det hjälper och det är huvudsaken! Nu ska det bara fortsätta såhär :) Mitt mål är att vara rökfri på mitt första jobb som socionom!!

Nu kallar sängen.. Natti!


Haha :) :) Klockren!!


En stor förändring på kroppen :S

När jag sitter och tittar på gamla bilde rpå mig själv, blir jag LEDSEN!! Dessa bilderna ger mig motivation till max, samtidigt som jag blir ledsen, frustrerad och arg på mig själv. Jag är på min minsta vikt (i vuxen ålder), fast och nästan 100% nöjd med mig själv och min kropp! Jag hade satt upp ett mål i höstas där jag skulle gå ner ett visst antal kilo och komma i ett par byxor som jag inte kunnat ha på länge.
 
Under 3 månader tränade jag stenhårt! 5-6 pass i veckan i kombination med mindre godis, mindre alkohol och mindre skräpmat.. Jag gick ner nästan 4 kilo + 18 centimeter på kroppen och jag var NÖJD :) Sen kom thailandsresan och jag gick upp 2 kilo. Brydde mig inte så mycket då jag hade planer att ta tag i det så fort jag kom hem. Tyvärr blev det inte så :( En uppsats skulle skrivas, samtidigt som jag skulle plugga en ny kurs: familjebehandling. Ett tag kändes det som att jag höll på att gå in i väggen och just då var träning det sista jag kunde unna mig, trots att jag egentligen hade behövt det som mest! Strax därefter drabbades jag av influensan. Den orsakade en liggande Sara i soffan i 1 veckas tid + att jag fimpade cigaretten då! Här sitter jag nu, tre månbader senare med alla de förlorade centimetrarna tillbaka samt 5 kilo plus ;( Allt jag kämpade så hårt för i höstas är borta, och jag kan inte ens skymta min "gamla kropp".. När ska jag orka ta tag i allt igen?! Undrar hur det kommer gå med träningen den dagen jag får ett heltiidsjobb?
 
Jag vet att rökningen har spelat stor roll! Har gått upp 3 kilo på tre månader pågrund av det + mindre träning.. Jag vet också att jag hellre är lite mullig än fast i rökningen igen.. MEN, det jag ville poängtera är hur fort allt kan ändras! Vägen för att nå sitt mål är lång och vägen för att trilla dit och göra allt ogjort är såå mycket kortare.. 
 
 
 
 
 
 
 

2 år sedan <3

 
 
Blir så varm inombords när jag hittar gamla foton på datorn. Här har jag skärmdumpat en sms konversation mellan mig och Jimmy :) Här hade vi varit tillsammans i lite mer än 1 år! Kärleken är precis lika stark idag, om inte starkare <3 <3 <3
 
Är såå glad att jag träffade dig Jimmy!
 
 

Söta små fjärilar i magen :)


Att vara effektiv när det behövs!

Nu känner jag mig riktigt flitig! Har suttit och pluggat mellan 10.30-14.00 (non-stop) vilket har resulterat i att jag har skrivit klart allt under rubrikerna utvärdering samt brukarperspektivet. Började skriva lite under rubriken samhällsvetenskapliga perspektivet precis, men insåg att jag inte hinner mer än 1 stycke då klockan börjar bli alldeles för mycket! Ska ju jobba ikväll, vilket jag  är glad för då det ger storhelgsbetalt :) :) Känns så otroligt skönt att jag bara har 2 rubriker som ska betas igenom, och sen finjusteringen kvar av min interventionsplan! Insåg också på handledningen att jag var den enda i gruppen som verkligen legat i! Jag hade skrivit ca 13 sidor, vilket mina klasskamrater inte hade gjort.. Som bäst hade någon skrivit 5 sidor, och då var de inte ens helt klara med allt som stod där. Jag håller koll på mig själv och jag vet ju varför jag är tvungen att ligga i och inte komma efter! Det beror ju på att jag jobbar 40% under tiden vilket medför att många självstudiedagar försvinner..! Glad att det sbart är över i alla fall :) Whoop Whoop!!
 
Nu ska jag ta på mig (vettiga kläder, haha) och förbereda mig inför jobb!
 
Trevlig torsdag allesammans :)

4 snygga klänningar från HM för under 1000 lappen!

 
199:-
 
 
249:-
 
 
199:-
 
 
199:-
 
Nu gäller det att börja kolla runt på lite klänningar till alla fester som kommer framöver! För det första ska jag ha en klänning till min och Jimmys fest. Sen behöver jag en klänning till själva examensdagen, THE BIG DAY!! Självklart kan jag inte komma med samma klänning som jag tidigare har använt på vår fest ;) Sen så behöver jag ytterligare en klänning till själva examensfesten som ska hållas på Mejeriet i Lund! Puuhh.. HM har många fina klänningar, till bra priser! Får hålla utkik där :) Ska ju på fler fester i sommar + bröllop, så förhoppningsvis får jag nytta av klänningarna även då!
 
Nä gott folk, dags att sätta igång med plugget!
 
 
 

Dagens middag :)


Sista IVP handledningen

Just nu sitter jag och mumsar på dagens frukost, som består av knäckemackor, yoggi och müsli :) Riktigt gott! Om 20 min ska jag promenera till tåget..

Idag är det IVP handledning mellan 9-12.. Har ett stort problem med min plan just nu. Jag har skrivit alldeles för många sidor vilket betyder att jag behöver ha hjälp av handledaren för att strukturera upp vad som är väsentligt att ha kvar och vad som ska bort! Det är sjukt svårt att skala bort sidor, alltså inte så enkelt som det låter, så vi får se hur det går :S Annars har jag kommit ganska långt med den :) Har 3 delar kvar att skriva (ca 4 sidor) vilket känns lugnt då den ska publiceras den 22/5! Det känns även skönt att jag efter opponeringen och bedömningen av planen har 3 hela dagar att komplettera innan jag tar examen :) Hade inte varit jätte roande att sitta och komplettera efter att du är klar med utbildningen! Trots att jag just nu pluggar 100%, jobbar 40% och har massa annat att tänka på, så känner jag mig GLAD :) Jag börjar äntligen se ljuset i tunneln efter 3,5 års slit!!

Ha en trevlig dag allesammans :)


Ett stort grattis till SIS...

... för idag klarade hon sin absolut sista tenta på programmet!! :) En vecka kvar, sen kan hon titulera sig som Medicinsk massage terapeut! Är så glad för din skull gumman <3 Du är verkligen grym på det du gör :)


Dags för en powerwalk!


En dag på båten :)

Dagen idag har spenderats med Lars, på en båt, tur och retur mellan Sverige och Tyskland :) Lars bror Ronny är Kapten på båten, och självklart åkte vi med honom! Vi fick komma upp till Ronny och se när han körde båten bland annat, vilket var häftigt! Visste ni förresten att man bara styr båten den första lilla biten och att den sedan efter en inställning kör och styr själv? Coolt :) :) Vi hann med att äta en god frukost buffé, handla massa dricka i Tyskland och därefter mumsa på en god middag! Jag hann förutom det även plugga samt vila någon timme! Det har varit en bra dag idag och det är även så skönt att all dricka till festen är inhandlad! Nu kan jag bocka av ännu en grej på "att göra listan" :)

Ikväll blev det en 55 minuters powerwalk i det underbara vädret. 16 grader 20.00 på kvällen är inte dåligt ;)

Nu ska jag krypa ner i bingen.. Natti!


Nedräkning - Examen ;)


Idag har vi varit flitiga i trädgården!

Nu är träden, blommorna och gräsmattan borta! Presenningen får ligga på, då katterna på området annars kommer tro att de fått en ny STOR kattlåda att bajsa och kissa i! Skönt att det "värsta" är gjort.. Nu ska skiten slängas också bara! :P

Dags att snarka! Imorgon ska jag på äventyr till Tyskland ;)


4:e Maj och party med socionomvänner <3

Kvällen igår blev hur lyckad som helst :) Först blev det grillad fläskfilé med potatis i ugn, god sallad och såser! Mums :) Därefter spelade vi spel, drack gott och dansade till klockan var över 24.00! Runt 01.00 hoppade vi i taxin som tog oss till HIPP! Har säkert sagt det tidigare, men säger det igen: jävlar vilket roligt ställe! Musiken är en härlig blandning av Nrj Pop, schlager och 70-80 tals musik :) Perfekt enligt mig! Landade hemma vid 05.00 och snarkade sedan gott till 12.00!

Tack alla inblandade: Celie, Fanny och Kerstin för denna underbara kväll med er!! <3 Hadet det skoj från början till slut! Sen så kan det inte bli annat än skoj med er!!


Förarbetet är påbörjat :)

Idag, när Jimmy kom hem från jobb fick vi oss ett ryck! Sågade sönder och drog upp träden på framsidan :) Jimmy ska fortsätta imorgon och då blir det förhoppningsvis en del av gräsmattan som ryker! För er som inte vet så ska vi stenlägga framsidan i början av sommaren, därför börjar vi med förarbetet nu.. Lite i taget är bättre än inget! :) Nu ska vi promenera en långrunda med Zindra och därefter blir det mys i soffan <3 <3 <3

Trevlig fredag allesammans :)


Dags att fira Josef :)

Hipp hipp hurra på din dag! :) Just nu sitter vi i bilen på väg in till Malmö! Är vrålhungrig nu så det ska bli gott med mat :) Kan ni gissa vad jag tänker göra, förutom att äta gott? Mysa med söta Mira såklart!! <3 Hon är helt underbar!

Ps: Har på mig min nya tröja som jag köpte i Ullared idag :) Super skön!


Valborg 2013

Detta året spenderade jag min Valborg på Östra Långgatan tillsammans med underbara vänner :) Rebecca och Sara Jensen hade ordnat det så fint! Dukat upp långbord på Rebeccas uteplats, ordnat grillar och fixat en god sallad till alla :) Efter middagen blev det lite kubbspel (ett måste..?!) och intag av god alkoholhaltig dryck, vilket blev cider för min del ;) Runt 24.00 avslutades kvällen, vilket var helt perfekt då vi har orkat ta vara på dagen efter också!

Tack allesammans för en underbar Valborg! Kunde inte spenderats på ett bättre sätt :) :)


RSS 2.0