Dålig dag..?

Dagen idag varit sådär.. Anledningen till det beror nog på att jag haft en stressig dag på jobb med massor av saker att fixa samt att det allmänt har känt som att "allt" gått emot mig idag.. Har ni också dagar då ni kan känna så? Jag var ute och powerwalkade ikväll och då gick jag rakt in i en gren som hängde ner, vilket gjorde ont! Det är tacken man får för att man försöker röra på fläsket när det är mörkt 😋 Sen så tappade jag duschslangen rakt på tån vilket gjorde ännu ondare!! 😕 Ja ni fattar? En dag med massor av saker som bara gått emot mig.. Men men! Jimmy lyckades i alla fall pigga upp mig rejält när jag kom hem! Såg en underbart fin, trestänglad orschide (stavas?) med massor av knoppar i fönstret ❤️ Tack älskling, du vet precis vad jag tycker om!! Nu ska jag förbereda inför morgondagen och sen dyka sängen.. Hoppas på att morgondagen blir mycket bättre än idag 😘 natti! 

Världens finaste <3Fortfarande inte förstått riktigt? :)

Tack så mycket för alla grattis och lyckoönskningar :) Jag är såå glad! För varje dag som går faller fler och fler bitar på plats i mitt liv! Visst känns det fortfarande overkligt :P Antar att jag har landat i allt inom en månads tid.. Mina kollegor kom fram till mig igår efter att jag skrivit papper med frågan "hur vill du vara ledig i jul?" Hmm, ledig i Jul? Kommer inte ihåg senast jag var det faktiskt. I tre års tid har man ju hoppat in och jobbat extra både på jul och nyår, för att en gång om året få en lite bättre lön. Nu behöver jag inte göra det mer, Wiiee!! Så i år ska jag för en gång skull vara ledig hela julveckan :) Det "kostade mig 2 semesterdagar, men vad gör det? ;) 

Som jag ska njuta!! 
Tillsvidareanställd i Eslöv!! :D

2013-10-29 är ett datum jag aldrig kommer att glömma! Idag skrev jag nämligen på papperna om en tillsvidareanställning i Eslövs kommun som biståndshandläggare fr.o.m. 2013-11-01 :) Min första riktiga anställning sedan jag tog examen i Juni!! Känns helt underbart :) Efter jobb idag körde jag raka vägen till Kullagården och skrev på uppsägningspapperna där.. Blandade känslor givetvis. Men jag tror att jag hade varit "mer" ledsen av att sluta där om jag inte hade pluggat och fått distans till allting innan. Jag har ju trots allt inte arbetat "ordentligt" på Kullagården på 4 år. Chefen sa att det skulle vara en avtackning vid ett senare tillfälle och det är kanske inte förren då man verkligen förstår? Nu känns det i alla fall som att ett nytt kapitel startar i ens liv :) Biståndshandläggare med ansvar över ett eget geografiskt område och nya uppgifter samt ett större ansvar följer med det. Men det känns kul! Älskar utmaningar och att jag kommer att få möjlighet att växa i min yrkesroll :) 

Tack till alla nära och kära som funnits där för mig längs vägen, både under min studietid och i arbetslivet efter examen <3 Ni är guldvärda allesammans! För att fira allt detta var det passande att jag hade ett besök hos min frisör inbokat ;) Så nu sitter jag här och blir bortskämd med nya slingor & klipp! Antar även att jag kommer att sova gott inatt.. Inga fler tankar på jobb och vart jag ska "ta vägen" på ett tag :) Ibland känns livet lite sådär extra härligt och idag är det en sådan dag! Klass 3 varning + dagens träning

Idag hade ju SMHI utfärdat en klass 3 varning (observera STORM) i Skåne! Jo tack.. Alla tåg var inställda efter 16.00, men som tur var så fick jag skjuts av en kollega hem :) Direkt efter jobb har jag och Jimmy fixat med alla våra utesaker och säkerställt hemmet ;) Egentligen hade jag planer på att styrketräna idag, men då jag inte hade någon lust att bege mig utanför hemmet fick det bli 40 minuter på crossen istället :) Fungerar lika bra det! Nu ska jag ta mig något lätt att äta och sen mysa ner mig i soffan med mina två favoriter <3 

Måndag imorgon igen..

Då var ännu en ledig helg till ända.. Alltid lika trist! Men jag har haft en bra helg, så ska absolut inte deppa! Helgen inleddes med fredagsmys och IDOL med Jimmy <3 Lördagen bestod av shopping på Emporia med Sara och även en kvällsvisit hemma hos Jens och Emma :) Idag har vi varit effektiva och planterat, fått lagt singelsten på framsidan samt veckohandlat och lagat middag! Känner mig oerhört trött idag så jag tänker minsan stänga ögonlocken och snarka nu!! Natti :) 
Mums :)
En del av mina inköp :)

Shoppingdagen igår med Sara blev hur bra som helst :) Handlade en del, bland annat lite nya höst/vinter tröjor/tunikor,  tesilar, ett nytt festlinne och ljuslyktor att hänga i fönstret :) Jag har märkt en stor skillnad på klädeskontot sedan jag började jobba i somras.. Jag har sedan tidigare bara jobbat i relativt "slappa" kläder och enbart behövt ha en ganska liten uppsättning fina vardagskläder. Nu är det istället tvärtom, att jag måste ha mycket fina jobbekläder och lite av mina "slappkläder". Men sedan jag började jobba som handläggare så krävs det andra, finare och framförallt MER vardagskläder! I somras handlade jag på mig lite finare klänningar som jag kunde ha på jobb, och nu till hösten är det dags att uppdatera kläderna i den garderoben! Fram tills jag har gjort det så kommer en liten del av min lön att gå till detta varje måndag! Tror att jag spenderade runt 1500kr på kläder igår, men nu har jag så att jag klarar mig i nov-dec i alla fall :) Förra månaden gick en del pengar på ny vinterjacka och höst/vinterskor.. Alltid är det något ;) Sen så måste jag även nämna att jag har gått upp ca 7 kilo i vikt sedan förra hösten, och vissa av de kläderna jag använde då passar tyvärr inte längre.. Så det är bara att gilla läget! 


Tack gumman för en super trevlig shoppingdag med dig ❤️ Nu ska jag slänga på mig lite kläder. Idag ska vi handla den sista singelstenen, en ny uteväxt samt handla lite mat inför veckan som kommer :) Vad ska mina läsare hitta på idag? 

KramarLördagens Sara :)

Sitter just nu och väntar på tåget som ska ta mig till Emporia! Jag har faktiskt aldrig varit där, så det är verkligen på tiden nu 😋 Idag blir det alltså en heldag med Sara, vilket alltid är lika trevligt ❤️ Ikväll blir det mys hemma hos Jens och Emma! Vi har fortfarande inte varit hemma hos dem sedan de blev sambo i somras, ska bli kul! Trevlig lördag allesammans! 

Tidig fotbollsträning ;)


Fina vän <3

Hade fått ett fint meddelande av Celanders sambo, Mange igår :) Gumman, inte pratar du om mig på fyllan väl..?! ;) haha.. Underbara vän!! ❤️ Hoppas att du är pigg och vaken för om 4 timmar gör VI Emporia! 

Men först: frukost och en dusch

Hur gick det sen...?

Självklart måste jag berätta för er hur det gick på intervjun idag :)
 
Till en början hade jag nog fått för mig att det inte alls skulle vara en "riktig" intervju då jag jobbat i Eslöv i snart 6 månader och Chefen känner mig. Men där hade jag lite fel :P Först visade hon mig min ansökan och så gick vi igenom hur en chef granskar och vljer ut sina arbetare genom annonsen, intressant! Därefter började hon ställa de där vanliga frågorna som brukar komma upp på en intervju. Till mig frågade hon ex:
 
"Om du skulle få tjänsten hos oss, vad anser du att du behöver utvecklas mer inom?"
 
"Vad kan du ta med dig och använda dig av från dina tidigare erfarenheter till tjänsten som biståndshandläggare?"
 
"Under tiden du har arbetat här hos oss så har du utvecklats och lärt dig nya saker, men har du upptäckt under tidens gång något mindre positivt om dig själv genom att arbeta som handläggare, och som du vill bli bättre inom?"
 
Intervjun varade i 35 minuter och ni kan tro att det var några nervösa minuter. När jag var klar skulle den andra kandidaten bli inkallad. Jag och mina kollegor höll utkik i korridorerna under hela morgonen i hopp om att få se en skymt av henne/honom ;) Haha.. Konstigt nog (trots att vi höll koll!) lyckades ingen av oss se personen.. Det hela slutade med att Chefen berättade för mig att jag var den person som hade mest handläggaerfarenhet och att tjänsten var min om jag ville ha den :) 
 
"Ehh klart jag vill ha den!"
 
Jag och chefen skulle egentligen träffats nu i eftermiddag för att gå igenom allt, men då hon hade ett väldigt hektiskt schema så förstod jag att vi inte skulle hinna det. Så, än sålänge har jag fått ett muntligt erbjudande om tjänsten, vilket känns hur bra som helst!! :) Dock tänker jag inte ropa HEJ ännu.. För mig finns det inget som är helt klart förrens man har löneförhandlat och skrivit på papper, vilket förhoppningsvis sker på måndag! Så än en gång, nu får ni hålla era tummar för mig några dagar till och vänta med spänning på ett:
 
 JAG-HAR-FÅTT-JOBBET-INLÄGG!!!!!!! :) :)
 
Nu ska jag doppa rumpan i soffan och njuta av IDOL i hela 1,5 timme :) Förresten: Tack alla för era fina kommentarer, sms och samtal under dagen! Ni har verkligen peppat mig och skickat härliga lyckoönskningar, vilket har känts hur bra som helst! Allt ni gör värmer långt in i hjärtat, ska ni veta <3 <3 <3
 
 
 

Dagen med stort D

Ja, då var det fredag. Om 1 timme och 10 minuter sitter jag på chefens rum och pratar jobb. Känns konstigt eftersom jag just nu sitter i vårt kök och äter havregrynsgröt :) Har fått många tips från vänner gällande intervjun, och jag kommer att ta med mig alla! 

Hoppas att ni får en fin fredag :) 

Kramar till er! 

Godmorgon Torsdag :)

2 arbetsdagar kvar på denna veckan :) Känns skönt! Imorgon är det intervjudags kl 08.00 😳 Blandade känslor kan jag säga.. Jag är nervös och tror (vet!) att det beror på att det är så mycket som står på spel just nu. Jag har ju sökt andra jobb, men än så länge inte hört något från dem. Det innebär att får jag inte jobbet i Eslöv så går jag tillbaka till Kullagården och hemtjänsten nästa fredag 1/11-13. Gud vad jag hoppas på att detta går vägen!! 😃 
Fin gåva från fina människor <3

Igår fick vi ett fint tackkort från morbror Martin och Jane som gifte sig i somras :) Visst är de vackra tillsammans? <3 I kuvertet hade de även skickat med 4 bilder från bröllopet som vi var med på! Hur fint är inte det? :) Jag såg ju att där var en fotograf men inte trodde jag att man skulle få extra bilder som ännu en gåva! Tack Martin och Jane för ett fantastiskt bröllop och tack för den fina gåvan (ljuslyktorna från ZBH) samt dessa extra bilder!! Två år av saknad <3

Idag är det två år sedan min lillebror fick sätta livet till i en hemsk bilolycka utanför Sjöbo. Jag kan fortfarande minnas dagen som igår och telefonsamtalet från pappa den kvällen glömmer jag aldrig. Jag trodde först att det var ett stort skämt. Vadå? Min lillebror död? Ja visst.. Hur skulle det gå till liksom..? En bil, två ungdomar, antagligen för hög hastighet och möjligtvis alkohol i förarens kropp. Då händer sånt här! Hemska olycka där Linus fick sätta livet till, endast 17 år gammal. I år skulle du fyllt 19 år.. Mina starkaste minnen har jag från tiden när du var mindre, kanske runt 6-10 år? Jag har så många fina minnen med dig och Simon som jag alltid kommer bära med mig i hjärtat.. Ibland är livet verkligen orättvist.. 
 
Ush vad jag blir rörd och ledsen när jag läser pappas kommentar på ett av videoklippen som ligger på youtube. 
 

Vila i frid min son..

Ett varm tack till er alla som hedrat minnet av min älskade son.

// Pappa

 

 
Mitt i allt detta så är jag så innerligt glad för att dessa videoklipp finns där. Ibland när jag saknar dig otroligt mycket går jag in och tittar på dem och bara gråter. Din mamma har valt att behålla din facebook sida öppen så att alla dina nära och kära har fått möjligheten att få skriva på din logg om sina tankar och om saknaden efter dig. På något sätt så har det känts som att du funnits här och inte så långt borta. På din facebook sida har där även funnits videoklipp och bilder på dig. Det har hänt mig många gånger att jag gått in på din sida och tittat på det där videoklippet bara för att få skratta och att få höra din röst igen. Idag när jag skulle gå in på din sida hittar jag inte dig. Du fanns inte med på min vännerlista och jag fick nästan panik. Då fick jag höra på omvägar att din mamma tyvärr tagit bort din facebook profil. Hur kan man göra så? Du har så många vänner som har uppskattat att få gå in på din sida och skriva några rader till dig i loggen.
 
Nu är den borta..
 
Det är overkligt att jag aldrig ska få chansen att få höra din röst, krama dig och se ditt leende igen.. Sen att jag försökte prata dig tillrätta under vår senaste träff, och att du skulle följa dina drömmar och inte lyssna på alla andra det behöver jag ju inte skriva om här.. Eller när du lärde mig att man absout inte får röka med tuggumi i munnen då nikotinet fastnar i det och tuggas runt i munnen och gör tänderna gula. Efter att du berättade det för mig har jag aldrig rökat och tuggat tuggumi samtidigt. Skulle jag göra det någon gång utan att tänka på det, så är det precis som att du dyker ner från ovan och påminner mig om att genast spotta ut tuggumit :) Eller när du, jag och Simon var inne i farfars hus i Malmö och kollade på alla hans saker. Jisses! Han var en samlare kan jag säga.. I alla fall, tack för att jag har fått möjligheten att få vara din storasyster. Du kommer alltid att vara älskade och saknade lillbror för mig <3 Älskar dig Linus!
 
 
 
 
 
 

Bebismys med Nikki <3

Jävla blogg.se! Fick ett antal sms och mejl på Facebook om att människor inte kom in på min blogg. Försökte ett antal gånger själv men lyckades inte heller :( Skickade ett mejl till blogg.se i förmiddag och undrade vad som hade hänt och om de kunde hjälpa mig. Rätt som det var började bloggen fungera igen, men jag har inte fått något svar tillbaka från administratörerna..? Aja, nu är det löst i alla fall :) :) 

Kvällen igår spenderades i Furulund hemma hos Ida och Magnus! Nu var det vår tur att få mysa med deras lilla flicka Nikki <3 Hon kom till världen den 11/10 och var igår endast 10 dagar gammal :) Det är sjukt hur sugen man blir själv :) Det känns verkligen som att det är babyboom just nu, och såklart är det svårt att inte påverkas av det! Jimmy satt med Nikki själv en bra stund igår och när vi kom hem sa han "jag bara satt och tittade och tittade på henne. Vad hon gjorde med sina fingrar och hur hon gäspade och blinkade. Tänk då hur det blir med sin egen bebis" ;) Han är så söt min Jimmy <3 Vi blev bjudna på god banankaka och kaffe också. Tack vänner för en mysig kväll med er! 

Nu är jag påväg hem från jobb. Ska bli upphämtad av Jimmy vid stationen vid 17.20 och därefter ska vi hem till Stävie :) Dags att hämta hem Zindra och säga "hejdå" till Mamma och Lars som åker till Thailand imorgon.. Nä, jag är inte alls avis ;) Om lite mer än 1 år är det VÅR tur!! 

Hoppas mina läsare har haft en bra tisdag? Kram till er! Vad händer?

Test test test.. Har fått meddelande från Fanny, Rebecca och Mamma om att de inte kommer in på min blogg nu ikväll. Skit skumt! Var tvungen att testa själv och jag kom inte heller in?! :S provade att gå in på min sida och ta bort lösenordsskyddet och sedan sätta tillbaka det gamla igen, men det fungerar fortfarande inte. Så detta inlägg är enbart en test för att se om i alla fall det dyker upp ;) Kanske blogg.se som har något strul ikväll?
 
Hej Svej

<3 Vi två <3

För någon vecka sedan kom äntligen vår fina tavla upp på väggen :) Den är köpt i Ystad i en underbart söt liten presentbod och i samma sekund som vi såg den bestämde vi oss för att DEN ska vi ha :) Min och Jimmys egen lilla kärlekstavla <3 För visst är det så att det bara finns två av oss, och tillsammans blir det "VI" <3 
Det där om vänskap...

Ibland händer det att jag sitter och funderar och tänker tillbaka på gamla vänskapsrelationer. Tänk hur allt kan ändras genom åren. Någon sa till mig en gång att jag borde tänka efter på varför så många vänner lämnar mig och den vänskapen vi hade. Jag har svårt för att hålla med om att det är så det är. Jag har däremot lämnat många vänskapsrelationer för att jag har insett att just den relationen inte varit bra för mig. Jag har haft cirka 3 vänner som jag varit tvungen att bryta med. Kanske inte så konstigt att jag väljer att göra så när:

- en vän som utger sig för att vara min bästa vän har sex med min dåvarande pojkvän, och planerar att inleda ett förhållande med honom. Vad gjorde jag med henne? Tackade för mig och bad henne fara och flyga! Vi har inte träffats på 7 år.

- en vän som utger sig för att (på den tiden) vara min närmsta vän ljuger mig rätt upp i huvudet och väljer att hålla på sin stolthet och absolut aldrig någonsin visa sig svag eller att hon har fel, istället för att bevara vänskapen. Vad hände med henne? Inte pratat med henne på två år. Det var tufft att glömma och acceptera ett liv utan henne, men tiden läker alla sår! Oboy vad jag har lärt mig mycket av det! 

- en vän ljuger mig rätt upp i huvudet, väljer att prata skit om mig bakom min rygg och faktiskt aldrig håller det hon lovar. Vi har inte pratat på över 1 år och det är en stor befrielse utan henne i mitt liv. Mina känslor om att jag inte visste "vart jag hade henne" visade sig stämma så sjukt bra! Tänk vad ens magkänsla kan vägleda en rätt ibland! 

Jag har aldrig varit en person som sväljer saker och går vidare. Jag kan inte "inte bry mig" och är det något jag funderar och tänker på gällande relationen så tar jag upp det! Två av dessa tidigare vänner har inte klarat av att bli ställda mot väggen vilket också har bevisat vilka usla vänner de egentligen var. Jag har heller aldrig varit den personen som trånar efter att få nya vänner och vara omtyckt av allt och alla. Jag är jag, och jag vet att jag har en speciell personlighet. Man känner ganska tidigt i en vänskapsrelation om man "passar" med någon eller ej. Den som inte kan ta mig för den JAG ÄR, kan inte heller vara en nära vän till mig. Jag har svårt för att ta när vänner ljuger för mig. Speciellt om de blir "ställda mot väggen" och inte ens då kan vara ärliga. Vad är det som är så svårt med att vara ärlig, visa sig svag och faktiskt be om ursäkt? Varför har vissa så svårt för det? Jag har också märkt att jag på senare år inte kan vistas runt/umgås med människor som aldrig någonsin kan be om ursäkt. Det är inget fel med att visa sig svag och faktiskt erkänna att det man sa/gjorde inte var särskilt genomtänkt. 

Så av den anledningen har jag "svårt" enligt vissa att behålla mina vänner. Men som sagt, jag tar ingen skit! Då har jag hellre färre vänner, som jag vet att jag kan lita på till 110% och som älskar mig för den jag är, och där jag faktiskt kan fråga/undra om saker när jag tycker att något inte känns helt rätt. Man ska kunna diskutera saker och ifrågasätta, hur ska en relation kunna bestå annars? Tar jämförelsen med ett kärleks förhållande, hur och varför kan de hålla så bra? JO, man pratar om jobbiga saker, saker man stör sig på och framförallt DISKUTERAR man med varandra när något känns fel. Att rensa luften är bara bra och likadant gäller med vänskapen, OM där finns något att rensa såklart! Ni fattar vart jag vill komma...?! Mina vänner, ni vet vem ni är <3 Ni är guld värda för mig och jag hoppas innerligt att jag får ha er i mitt liv föralltid! Älskar er med hela mitt hjärta <3 
Vår lördag :)

Vi började lördagen med en skön sovmorgon till 09.00 :) Därefter mumsade vi på en god lördagsfrukost, som idag fick bli rostemackor med fil och müsli! Runt middagstid satte vi igång med framsidan.. Den har ju fått ligga på is ett tag, men nu jävlar vill vi få det färdigt! Jimmy satte på hattarna på stolparna medan jag förberedde för singelstenen som (förhoppningvis) ska läggas på imorgon :) I eftermiddag har jag varit en sväng på Center Syd och uträttat några ärenden och nu sitter jag här och känner mig nöjd med dagen :) Jag har även hunnit med att tvätta en maskin tvätt och renbäddat våra sängar! 

Jimmy är iväg och spelar poker idag, heja heja!! Jag och Fis håller ledig lördag här hemma och myser i soffan framför tv:n :) Zindra med sitt ben och jag med mitt goda söder te <3 Förresten, kunde inte låta bli att köpa en liten present till min man idag ;) Har lagt den på kudden.. Tror ni han blir glad? :)

Trevlig kväll :) 
Svårt när man blir frestad ;)


Nu är det.... Fredagsmys <3

Nu är det HELG och fredagsmys som gäller med mina två absoluta favoriter ❤️ Nu är vi hela igen, när vi har vår lilla Fis hos oss! Jimmys innebandyträning blev inte av imorgon, vilket innebär att vi har en låång och härlig sovmorgon att se fram emot tillsammans ☺️ Ibland känns livet lite sådär extra härligt! Idag är det en sådan dag 💙 

Trevlig fredag! 
Godmorgon Fredag!

Åh vad skönt att det är fredag :) Igår hade jag svårt för att komma upp från sängen.. Vaknade av att Jimmy puttade på mig och frågade om jag inte skulle jobba idag..? ;) Fick ta ett senare tåg och kom 20 min senare än vanligt. Men idag vaknade jag av första alarmet och steg upp då :) Så hann äta frukost i lugn och ro vilket känns som ett bra sätt att inleda fredagen på! Fredagarna på jobb brukar alltid vara lite extra bra. En kollega har ansvar för frukosten och detta går runt på oss alla. Vi brukar mumsa på goda bullar och grönsaker och stämningen är alltid lite extra bra när det är fredag :) Härligt! Ikväll blir det mys i soffan tillsammans med min man framför IDOL :) Älskar våra fredagar tillsammans!! Hoppas att mina läsare får en härlig dag <3 


Diss!

För ett tag sedan köpte jag 2 nya duschkrämer. Tyckte att båda luktade gott i butiken. Började använda den ena häromdagen, den med blåbärsextrakt. Blev totalt förälskad i doften och tänkte blogga om produkten senare på kvällen. Jag glömde bort att blogga, vilket såhär i efterhand var bra då den med blåbärsextrakt färgar av sig på handduken!! 😳 Trodde först att det var jag som inte hade sköljt av mig ordentligt, men efter ännu en nogrann avsköljning förstod jag att det inte berodde på det. Den färgar bara av sig helt enkelt.. Tråkigt nog då duschkrämer doftade ljuvligt.. Nu åker den i soporna! Och om jag ska nämna något om den rosa, så har jag bara en sak att säga: fy fan! Den doftade skit och får hålla den andra sällskap i soptunnan! 😣 Det är synd, för jag är annars ett stort fan av niveas produkter.. 

Så ett tips, köp inte dessa krämer! 
Flätan stannar på sin plats ;)Dagens Sara :)

Då var det redan onsdag och bara tre arbetsdagar kvar innan ledig helg :) På morgonen/förmiddagen ska jag skriva utredningar och sedan luncha med Helena på Ginger, vårt favorit ställe i Eslöv :) En blandning av sushi och thaimat i form av buffé kan aldrig bli tråkigt :P I eftermiddag ska vi ha möte angående hur vi handläggare dokumenterar. Alla skriver och formulerar sig på olika sätt i utredningarna och beslutsmeddelandena, vilket kan se oprofessionellt ut i vissa sammanhang. Tror att vi ska diskutera olika formuleringar och hur vi handläggare ska skriva för att det ska se mer lika ut oss emellan! Spännande eftermiddag :) 

Efter jobb har jag planer på att pula med framsidan och hoppas på uppehåll i eftermiddag!! Jag har varit slarvig och inte gjort det jag skulle ha gjort, så idag måste jag ta tag i det! Ska bland annat flytta utemöblerna och sopa ut det sista stenmjölet samt förbereda för singelstenen :) Vad ska ni hitta på idag? 

Trevlig onsdag på er :) 


Flätor istället för fön!

Inatt sover jag med två flätor :) Alltid bra att skona håret från fönen, lite då och då! Hoppas på fina vågor imorgon! 


Not Happy!

Träningen idag gick inte alla lika bra som planerat 😳 Hade föreställt mig 15 svettiga minuter på crossen följt av 45 minuters styrketräning där jag hela tiden håller koll på puls och brända kalorier på min klocka. När jag kom till gymmet så var alla crossar upptagna, vilket gjorde att jag fick uppvärma med powerwalk på bandet! Inte alls samma sak tycker jag.. Jag har alltid haft svårt för att gå riktigt snabbt. Vet inte om det beror på att jag har korta ben eller om det helt enkelt inte går så snabbt för mig. Så när jag uppvärmer på bandet så blir jag inte ens hälften så varm som när jag står på crossen. Inte nog med det, efter 20 min tittar jag på min klocka och ser att den är avstängd! 😧 KUL! Jaha, lika bra att köra utan den resterande av tiden.. När jag hade cirka 15 min kvar av träningen mötte jag Jimmys mamma vilket resulterade i snack med noll fokus på träning i ca 10 minuter.. Jaha, lika bra att gå hem nu då, eftersom svetten lagt sig och jag börjat frysa.. 

Ja, det var mitt träningspass för idag..

Godnatt 😴

Hoya Carnosa

Nu är jag hemma från jobb och redan ombytt inför träningen :) Idag blir det ett styrkepass på gymmet! Måste förresten visa er våra fina blommor. Det är en Hoya Carnosa och jag trodde inte att det skulle komma blommor på dem, utan bara vara en grön växt. Men rätt som det var så hängde där 2 klasar och nu har de slagit ut! Jätte vackra :) :) Någon som vet om det brukar vara så för denna växt/blomma? ;) 

Ljusmys i vårt kök ikväll <3Dagens träning - powerwalk :)

Planerna på att styrketräna blev istället en härlig och avslappnande powerwalk i det fina vädret :) Förutom gårdagen då som bestod av regn och åska, så har vi haft jätte fint väder i oktober än så länge, vilket gillas! Slog en signal till Mormor under tiden jag gick och fick sällskap i lurarna i hela 45 min :) Nu ska denna tjej äta något och sen våldgästa duschen! Trevlig kväll på er :) 
Godmorgon allesammans :)

Då var det måndag och vi har en ny orörd vecka framför oss! Kom precis på att det är vecka 42 idag och 10 veckor kvar på detta året. Tänk vad fort ett år går egentligen? Kommer ihåg när jag satt där i Januari månad och kämpade med C-uppsatsen tillsammans med Celie :) Det känns som igår och ändå är det 9 månader sedan! Eller dagen jag började jobba som handläggare i Eslöv, 10:e Juni.. Vart har sommaren därefter tagit vägen?  Kan i alla fall konstatera att tiden går snabbt och att det är viktigt att ta vara på varje dag :) Ska bli kul att komponera ihop ett inlägg vid årskiftet om allt som har hänt under 2013 och vad jag ser fram emot med 2014 :) 

Tjänsten jag går på i Eslöv kom ut internt för cirka en vecka sedan.. Sökte den i förra veckan och jag kan säga att jag går med en nervös känsla i magen varje dag. Den 20:e oktober (på söndag) går ansökningstiden ut och därefter får jag besked på om den blir min eller inte. Tror att jag får veta i början på nästa vecka! Jag ska alltså gå runt med denna nervösa känsla i kroppen i över en vecka till :P puuhh! Självklart hoppas jag på att tjänsten blir min :) Heltid, tillsvidareanställning och i en arbetsgrupp som jag trivs med, hade varit perfekt! Vi får se helt enkelt! 

Nu ska jag snart hoppa på tåget från Lund till Eslöv. Har planer på att styrketräna ikväll och jag hoppas att planerna går i lås ;) Trevlig måndag allesammans! 


Tjejkvällen + söndagens hittepå!

Tjejkvällen igår blev toppen på alla sätt i och vis :) Vi blev bjudna på god middag och därefter blev det mycket snack, alkohol och spel! Kände mig rätt rund under skorna där ett tag :P Vid 24.00 tog vi tåget till Malmö och promenerade bort till Hipp! Där var rätt lite folk när vi kom, men efter 1-2 timmar var där smockat! Dansade och drack gott med tjejerna och vid 03.00 kände vi oss nöjda :) Landade i sängen vid 03.45 och sov gott till klockan ringde 12.00 idag ;) 

Trots mycket dricka igår vaknade jag upp utan huvudvärk och kände mig relativt pigg, skönt! Städade av toaletterna, plockade undan på ovanvåningen och fick upp en del saker på vinden som vi egentligen skulle gjort förra helgen! I eftermiddag har vi hunnit med ett besök på Bauhause där vi handlade vår singelsten till framsidan och en snabbvisit inom Willys för lite veckohandling! Så trots kvällen igår tycker jag ändå att jag lyckats vara lite effektiv :) Nu ska jag föna håret och därefter dyka sängen tillsammans med min fina man <3 Godnatt allesammans!
Kvällens Sara :)
Tagga tjejkväll :) :)

Dagen idag har varit extremt slapp! Hade planer på att sticka och träna, men det blev ju inte så.. Spenderade timmar i soffan istället framför TV4 play och IDOL :) Jag och Fis låg där och mös <3 En lugn och skön förmiddag/eftermiddag alltså :) Fast städade faktiskt den ena toaletten och rymde upp i köket så lite nytta har jag gjort :) 
Nu har jag precis öppnat min första cider :) Dags att kleta på sminket och fixa kläderna inför tjejkvällen! Har sett fram emot denna kväll läänge, wunderbar ;) 
Fotbollskväll i Arlöv :)

Visst blev jag på bättre humör och fick tankarna på annat ett tag.. Familjen Persson/Klang har en bra effekt på mig helt enkelt :P Idag blev vi bjudna på god mat och massor med gotte efteråt.. Självklart har det blivit mycket mys med lilla Timmo <3 Han har vuxit och blivit mer vaken sen vi såg han sist för 2 veckor sedan :) Tänk att han redan är tre veckor gammal.. Minns fortfarande Jennie och magen som igår ;) Tack vänner för en härlig fredagskväll med er!

Får även säga GRATTIS till svenska landslaget i fotboll som vann mot Österrike idag och säkrade sin andra plats i gruppspelet i VM kvalet!! Johan och Jimmy hade svårt för att INTE skrika när Sverige gjorde mål ;) Shhhh, tänk på Timmo! Ljudnivån blir ju en aning för hög när bollen glider in.. 

Nu ska jag dyka sängen så att jag orkar med tjejkvällen imorgon :) Natti! 

Jag och sötaste lilla Timmo 

Som sagt, rejält med gotte ;) 

Kan man bli mer söt? 

Zindra fick också vara med på ett hörn :) 

Våra män med sina bebisar ;) 
Tankar och funderingar..

Mycket tankar som bubblar i huvudet just nu.. Ena sekunden känns allt helt underbart och i andra hopplöst :( Varför kan inte bara livet vara lite lätt ibland.. Alltid är det något som ska vara komplicerat eller kännas krångligt? Hoppas att träffen med Jennie, Johan och lilla Timmo ikväll får mig på bättre tankar :) Men det tvivlar jag inte på! 

So long! 
Dagens träning + kaffedejt <3

Idag har det varit en bra torsdag :) Först jobb till 17.00 vilket inte alls har känts särskilt betungande! Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra :) Därefter åkte jag hem och bytade om för att sedan bege mig till gymmet. Idag blev det ett härligt pass! Körde först 15 minuters intervall träning på löpbandet. Körde en egen variant som verkligen tog kål på mig. Såhär la jag upp min uppvärmning:

1 minut powerwalk: hastighet 6,5 och lutning 8%

1 minut vila

1 minut löpning: hastighet 7,8 och lutning 6%

1 minut vila

1 minut powerwalk: hastighet 6,5 och lutning 8%

1 minut vila

1 minut löpning: hastighet 7,8 och lutning 6% 

Osv.. Detta gjorde jag i 15 minuter och därefter var jag varm och redo för maskinerna :) Ett härligt träningspass och jag känner mig nöjd! Efter gymmet blev det ett besök hos Becciz ❤️ Blev bjuden på både proteinpulver, kaffe och clementin! Tack för det snäckan :) 

Nu kallar sängen.. Natti! Fotoeffekter är kul :)
Trött, tröttare, tröttast..

Två mornar i rad har jag vaknat upp (av mig själv) 25 minuter efter att jag egentligen skulle gått upp. Det har resulterat i att jag har fått ta ett senare tåg och kommit 20 minuter senare till jobbet. Har varit super trött, trots att jag lagt mig tidigt.. Tisdag och onsdag morgon har sedan jag började jobba måndag-fredag alltid varit de svåraste att ta sig upp på! Men idag försov jag mig inte :) Tack för det! 

Redan torsdag och det känns som att denna veckan har susat förbi :) En tidig morgon kvar sen håller jag helg! Jag har även glömt att berätta för er att tjänsten jag går på nu har kommit ut internt! Det är en tillsvidare anställning och har tillträde 1/11-13 :) Självklart har jag sökt den! Nu får ni hålla alla tummar och tår för att någon annan anställd i kommunen inte går före om de söker tjänsten!! 

Trevlig torsdag allesammans :) 


Dagens Sara :)

Dagens träning - styrka :)

Idag blev det ett skönt styrkepass på gymmet! Körde 15 minuters uppvärmning på crossen följt av 45 minuters styrketräning. Vid varje pass fokuserar jag mycket på magen och idag blev det hela 156 repititioner (JA, jag räknar), tummen upp för det :) Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och därefter mysa ner mig i soffan bredvid min andra hälft <3 


Godmorgon tisdag :)

Skrev precis ett långt inlägg som helt plötsligt bara försvann när jag skulle centrera texten, tack för det! Orkar jag skriva om allt igen..? Nä, men kan ta det kortfattat! 

Idag efter jobb har jag planer på att träna. Är sugen på styrka så det får nog bli en vända till gymmet ikväll :) Denna vecka har jag mycket roligt inplanerat! Imorgon ska jag hem till Ida :) Vill träffa henne och magen innan det är dags för tjejen att komma ut! Fredagen ska spenderas tillsammans med Jennie, Johan och lilla Timmo <3 Killarna ska kolla på fotboll och jag kommer definitivt att gosa med sötnosen! Man kan liksom inte få nog, hihi :) På lördag ska jag träffa tjejerna! Med god mat, alkoholhaltiga drycker, härligt sällskap och utgång kan kvällen inte bli annat än bra :) Som sagt, en rolig kommande vecka som jag har framför mig!! 

Hoppas att mina läsare får en trevlig tisdag :) Dagens träning + ny jacka :)

Idag efter jobb blev det en powerwalk i det sköna vädret :) Fick sällskap av fina SIS i lurarna halva vägen vilket underlättade powerwalken enormt ;) Jag har förresten glömt att visa er vilken snygg midjekort jacka jag köpte på Vila igår :) Det är en så kallad "inomhus-jacka" och jag älskar den! Var dock skeptisk till kragen till en början då jag tyckte att den hade för mycket "biker" stuk? Men efter att ha velat läänge och haft Jimmy som smakråd så blev det att jag köpte den ändå :) Har ju velat ha en sådan jacka länge nu! 


Nu ska jag förbereda mig inför sängen.. Tvätta av sminket, packa jobbeväskan och ladda kaffekokaren! Sov gott alla fina <3 

Ps: är texten i olika typsnitt i era telefoner/datorer också, eller är det bara hos mig som texten skiljer sig åt mellan styckena? Nya skor!

Godmorgon allesammans :) Hoppas att ni har haft en bra helg? Vår helg har varit toppen! I fredags köpte vi möbler från blocket och tittade på IDOL! I lördags var jag på IKEA med mamma, mormor och Simon på dagen och på kvällen spenderade jag tid med mitt hjärta <3 Igår blev det shopping på Nova för min del medan Jimmy var på IKEA och handlade sådant som jag missat i lördags :P Fyndade tre par skor från skopunkten :) Alla satt klockrent! För er kanske det ser ut att vara i stort sett likadana skor, men det är det inte! 


1:a paret: vardagssko, utan foder och slät sula undertill. En perfekt höstsko! 


2:a paret: finsko som jag kan använda i höst/vinter vid finare tillfälle. Grov sula undertill och högre klack! 


3:e paret: Vintersko med fodring invändigt och en grov sula undertill. Lite högre i skaftet och kommer bli perfekt att använda under kalla vinterdagar! 

Denna gången handlade jag ingen hög stövel. Har redan två par hemma som fungerar utmärkt även denna vinter :) Så nu känns det bra att ha skor så att jag klarar mig ett tag framöver! Lite av helgens "to do" :)

Jag och Jimmy har länge stått i valet och kvalet om vi ska byta ut våra ekmöbler och köpa vita istället. Dock har vi insett att det är ett alldeles för stort och för dyrt projekt i nuläget. Det finns så mycket annat som vi vill ha just nu, så då går nya vita möbler helt bort! Längs en vägg i storarummet har vi tidigare haft min ekskänk, som vi de senaste året blivit ordentligt trötta på. Vi har varit i behov av ett vitrinskåp och andra förvaringsmöjligheter. I torsdags så var vi och köpte ett vitrinskåp i Furulund som vi hittat på blocket.. Det är i grunden en Billy bokhylla som har glashyllor upptill och halva glasdörrar, enkelt och fint! Ville även ha en halv bokhylla med heltäckande dörrar för att skapa ännu mer förvaringsutrymme, och i fredags hittade jag en sådan på blocket! Haha, snacka om tur :) Så istället för att betala cirka 2500kr för möblerna nya, gav vi 1000kr på blocket!! Detta har vi alltså pysslat med under helgen.. Jag har diskat och torkat cirka 60 glas, och nu äntligen är allt på plats :) :) Det blev såå mycket bättre än tidigare! Det enda som fattas just nu är ett fint och uppförstorat fotografi att hänga ovanför den lilla bokhyllan! 
Min lilla fotomodell <3Tack för era kommentarer :)

Då har jag fått minst 15 kommentarer som jag eftersträvade vilket känns kul :) När jag skrev att det finns läsare som nästan aldrig kommenterar så menar jag inte er som faktiskt gör det då och då. Jag syftade på dem som i stort sett aldrig kommenterar min blogg. Jag menar, jag ger ut mitt lösen och låter er följa mig och mitt liv, men aldrig någonsin får jag feedback eller en spontan kommentar på något inlägg. Då känns det också lite konstigt att ni ska få möjligheten att läsa..? Aja, nog om det nu! Tack till alla er som tog er tid och slängde iväg en kommentar :) Super kul! Ska även försöka ta med mig lite av era önskemål om vad ni gärna vill läsa mer om framöver! Såg att en person hade en önskan om att jag skulle blogga om vad jag använder för smink och skönhetsprodukter :) Jag är nog den mest ointresserade människan av smink :P Handlar bara precis det jag behöver, och har verkligen inte speciellt mycket att välja på! Men jag förstår din kommentar, och ska absolut blogga om mina favoritprodukter när jag tänker på det :) 
Jag behöver 15 kommentarer :)

Hej alla läsare :) 

Pratade med en vän häromdagen om anledningen till varför man bloggar. Hon menade på att det är dels för att man tycker att det är kul att få feedback (kommentarer) från sina läsare samt att man ska kunna gå tillbaka och läsa tidigare inlägg. Vad gjorde jag under samma månad, förra året? Men det där om kommentarer var nog de som vi fastnade mest kring. Jag som bloggare ger ut mitt lösen och låter er läsa om mig och mitt liv och det är ALLTID samma människor som kommenterar ens blogg. Ni andra 25, som också fått lösenordet, men som aldrig lämnar ett spår, varför gör ni aldrig det? Jag menar, ni vill gärna följa mig och läsa om mitt liv, och alla vet att en kommentar gör gott.. Varför då inte slänga iväg en sådan lite då och då? :)

Nu har jag bestämt mig för att inte blogga igen förren jag har fått minst 15 kommentarer, en från varje person! Ni är runt 30 personer som har fått mitt lösenord så det ska inte vara några problem :) :) Skriv en rad eller två om varför ni läser min blogg och kom gärna med förslag om vad ni vill att jag ska skriva om :) Kram till er! 

En riktig pissedag :(

Ovissheten tar kål på mig! Idag har det verkligen inte varit min dag :( Allt är så klyddigt med jobb fram och tillbaka. Historien är lång och jag orkar inte dra den här, men just nu, i denna stund så känns det mesta hopplöst. Varför ska det vara så jävla svårt att få ett jobb i dagens samhälle! Jag har 3,5 års studier bakom mig men inte ens det verkar hjälpa... Gaahh!! Varför ska så många plugga till socionom så att man har 100 andra sökande att kriga emot på varje annons? :( 

Nä.. Godnatt! På väg till jobb!

Idag var det riktigt segt att stiga upp 😳 Låg och drog mig 10 minuter för länge, vilket resulterade i att jag fick stressa mot slutet. Tisdagen brukar alltid vara den värsta dagen på veckan enligt mig! Tröttheten efter en fullspäckad helg brukar då göra sig påmind. Kom i säng vid 22.30 igår, men hade jag fått välja så hade jag velat sova senast 22.00.. Hoppas att jobbedagen går snabbt! Vid 18.00 blir jag upphämtad av Becciz i Kävlinge och då beger vi oss till Malmö, hem till Sara & Mange 😃 Gillar skarpt våra träffar, som vi faktiskt är duktiga på att ordna tycker jag! 

Idag har jag på mig mina gröna jeans och en svart, lång finstickad tröja! 


Hoppas att mina läsare får en trevlig tisdag! 

RSS 2.0