Dags att lämna Thailand :(

Avresedagen är kommen 😳 Efter nästan tre veckor i paradiset (som jag kallar det!) så är det dags att komma hem till kalla och gråa Sverige.. Blandade känslor, då jag både vill stanna och åka hem på samma gång! Men med facit i handen så är tre veckor här nere, med en fyra månaders bebis rätt lagom. Det har absolut inte varit några problem att resa med Alvin, men de gäller att man har planerat och tänkt efter rejält på allt som ska ha med till honom. Jag tycker att vi har tänkt på det mesta, då jag inte har saknat en pinal här nere i alla fall :) 

Eftersom mamma och Lars har sitt hus på ett område, en bit utanför Pattaya, så är man ganska så låst med en liten bebis. Jag menar, jag sättet definitivt inte Alvin på en "Tuk Tuk" och drar med honom ner till stan. Säkerheten är för dålig här och jag skulle aldrig riskera att han åker osäkert. Så pga det har vi inte varit nere i stan allesammans, utan en person har hela tiden fått stanna i huset med Alvin. Likadant gäller när man ska sola. För att både jag och Jimmy ska kunna sola i lugn och ro har en person fått stanna i huset med Alvin medan den andre pressar.. Men som jag har sagt till så många hemma, man kan lika bra vara mammaledig här som att sitta hemma i kalla Kävlinge :) 

Klockan 20.00 (14.00 svensk tid) åker vi med taxin till flygplatsen. 00.50 (17.50 svensk tid) sitter vi på planet mot Kairo och ska då avverka 10 TIMMAR på flyget 😳 Väl i Kairo har vi 3-4 timmars mellanlandning innan vi hoppar på de sista flyget hem, som tar ca 4 timmar. Så, imorgon fredag runt 14.00 svensk tid landar vi i Köpenhamn ☺️ Det är en låång resa hem, men de ska nog gå bra! 
Trots att vi kommer hem till ett kallt Sverige, så ska det ändå bli skönt med lite rutiner igen! Det ska även bli kul att få träffa alla vänner, alla bebisar/barn samt att få äta svensk god mat 😜 Jag säger som jag brukar, borta bra men hemma är fantamej bäst!! 👍 

Så, för att summera hela vistelsen har vi haft tre underbara (trots mkt sjukdom!!) och varma veckor tillsammans med familjen ❤️ Mamma har varit snäll och passat Alvin under tre nätter så att vi har fått sova ut ☺️ Hon och Lars har även ställt upp och varit barnvakt när jag och Jimmy har unnat oss restaurangbesök själva, tack så innerligt för det! Även stort tack till dem båda som bjöd med oss på denna resa 👍

Vi hörs imorgon igen!! 😊❤️ 


Ush! Piggmentfläckarna runt ögonen är tillbaka igen 😞


Såhär har vi fått bada vår lilla Gosman här nere ☺️ Lite trixigt men det har gått bra! Saknar dock hans badbalja hemma där han kan ligga och plaska själv! 

Restaurang + shopping :)

Igår var mamma snäll och passade Alvin hela kvällen/natten ☺️ Det blev en kväll ute tillsammans med Simon & Amanda! Restaurangbesök och lite shopping hann vi med innan vi åkte tillbaka till huset igen! Sen sov vi gott i 8 hela timmar 😴 










Fina fötter & naglar :)

Idag kom vår kära "But" till området för att göra vid allas fötter ☺️ 6 personer betade hon av i eftermiddags! Mina hälar (som tyvärr fått ta mkt stryk) blev så lena och fina! Fick även fin färg på naglarna 👍 Tack för det! 


Idag har det varit en lugn dag.. Blev två timmar vid poolen, nagelfix, matlagning och ikväll har vi spelat plump på terassen samtidigt som tvättmaskinen gått varm 😃 Nu närmar det sig hemresa, så det gäller att tvätta upp allt innan dess! 






Seperationsångest!

En sak jag har funderat på under tiden jag befunnit mig här, är att jag måste  rensa ut bland Alvins kläder där hemma! Vi har en Hemnes byrå till honom och alla de fyra små översta lådorna är proppfulla av kläder han växt ur. Allt från storlek 50 upp till 62! Jag har kommit på att jag troligtvis har seperationsångest över att behöva sälja hans kläder, låter hur konstigt som helst, eller hur?! 

Många av hans urväxta kläder är fortfarande såå fina och ser nästa orörda ut! Min tanke var först att jag bara skulle spara det allra finaste, och även de modeller vi tyckt extra mycket om osv. Men hur svårt är inte de? Jag har i alla fall kommit fram till att allt de neutrala åker! Vi har ju bestämt oss för att ta reda på könet till nästa barn, och blir de en flicka kommer jag definitivt att vilja köpa flickiga kläder. Blir det en pojke kommer han att få ärva Alvins fina pojkkläder och så kommer man vilja köpa en del nytt såklart! 

Vi har ju fina dressar med korta ben här nere i Thailand som varit perfekt i värmen! Dressarna är i storlek 68 och han lär bara kunna använda dem här. Men de är såå fina och praktiska. Då tänker jag såhär: hmm, tänk om nästa bebis blir en pojke och att han har 68 lagom till sommaren, då skulle han ju kunna använda dem :) Långsökt jag vet, men de är nog de jag menar med seperationsångesten, Haha! Men antar att de bara är till att bestämma sig, sen får allt annat säljas!

Ni som har barn själva, har ni någon gång känt samma sak? :) 




Hembjudna till mamma & Lars

Igår blev vi alla hembjudna till mamma & Lars på spagetti och köttfärssås, såå gott! 😃 Det gjorde du bra mamma 👍 Efter maten blev det lite lek innan vi gick tillbaka till oss igen! 


Mums 😋



Tomma flaskor är kul! 👍



Alvin tycker det är super kul att rida på pappas axlar 😜👍 

Att försöka bli gravid

Jag måste bara dela med mig av ett kapitel i Blondinbellas bok "Babyboost" som jag läser just nu. Tänk att något kan stämma in så bra med hur man själv kände och tänkte när vi försökte blir gravida :) I 5 månader försökte vi innan graviditetstestet äntligen visade "gravid 2-3 veckor"! Precis som Isabella beskriver det i hennes bok, sådär kände vi också! Jag trodde att jag skulle bli gravid efter 1-2 gångers oskyddat sex. Blev paff när mensen kom, men gav inte upp för det! Vi hade ju hört att det kunde ta upp emot 1 år innan man blev gravid, men trodde väl båda att det inte skulle hända oss! 

Varje månad när mensen kom var en stor besvikelse. Den värsta dagen på hela månaden och jag kommer ihåg att jag grät, måånga gånger. Jag menar, vi hade sex 4-5 gånger (som Isabella beskriver det som "fabrikssex") under min fertila vecka, hur kan det inte fungera?? Jag minns att mensen under en månad var försenad med 5 dagar! Jag och Jimmy fnissade till varandra när vi var bland andra folk och viskade till varandra om den "lilla bebisen i magen". Dagen efter kom den där mensen ändå och krossade våra förhoppningar totalt! Detta var under vår 4:e försöksmånad.. Efter det köpte jag ägglossningstest och körde med det under den kommande månaden. Stickan visade att jag hade ägglossning någon gång under dagarna 24-26 december 2013. Självklart hade vi sex, och till vår förvåning visade graviditetsstickan den 11 januari 2014 att jag äntligen blivit gravid! 

Vi hade vårt första oskyddade sex 2 augusti 2013. Konstigt att man kommer ihåg datumet sådär exakt ;) Jag vet att det egentligen inte är lång tid att vänta. Jag menar, vissa människor kämpar i flera år innan de lyckas, om de ens lyckas.. Men oavsett vad så var tankarna/känslorna när man befann sig i "försöksperioden" jobbiga! Det tärde på förhållandet och precis som Isabella skriver blev det en kamp om att lyckas bli gravid, istället för att bara njuta av varandra längs vägen.. Men jag är ju en sådan person som tror att allt händer av en anledning :) Så där fanns säkert någon mening med att vi inte lyckades tidigare! Vem vet, hade jag blivit gravid tidigare så hade de kanske inte varit vår älskade Alvin som varit hos oss? Och det hade ju varit hemskt!! Så, nu såhär i efterhand är jag glad för att det tog lite tid ❤️ 








En vecka kvar i värmen

Igår åkte Linus med familj hem, efter nästan två veckor i värmen.. Ångest för dem och deras låånga resa de har framför sig. Ännu mer ångest över att vi sitter i samma sits om mindre än en vecka 😳 Tiden här nere har gått snabbt och det är så synd att sjukdomarna har avlöst varandra, då man pga av det inte haft möjlighet att dra nytta av varje dag så som man annars kunnat göra. Nu när man blivit frisk önskar man nästan att man hade två veckor kvar här nere ☺️ 

Nu gäller det att ta vara på och njuta av de sista 7 dagarna i värmen, innan det är dags för den låånga resan hem igen 👍



Svalkande i värmen 😃




Maginfluensa ;(

Ja, denna semestern har inneburit en massa skit när de kommer till sjukdomar! Jag inledde med en kraftig virusinfektion som bland annat gav mig ögoninflammation, halsfluss (?), sprängande huvudvärk, inflammation på ytterörat och hosta. Detta höll i sig i över en veckas tid och jag mådde inte alls bra! Efter ett besök på Pattaya Hospital (och 1300kr fattigare) så fick jag med mig tabletter hem som skulle lindra mina symtom. 

I tisdags (20/1) flög maginfluensan på mig, precis sådär lagom när vi skulle ha en utekväll allesammans (jag, Jimmy, Simon, Amanda, Camilla och Linus), då mamma & Lars skulle passa alla barnen! Det började i "grisabilen" påväg ner till stan. Drack min Bacardi, men kände efter en stund att jag mådde skit illa. Väl framme vid restaurangen gick jag till toaletten, och jag hann inte mer än att komma fram till ringen så kom spyan. En, två och tre gånger spydde jag.. Tog mig fram till bordet där alla satt och beställde in en Ceasar sallad, ville ha något lätt eftersom jag mådde som jag mådde. Maten hann inte ens komma in, innan jag befann mig på toaletten igen och spydde två gånger. 

Därefter bestämde jag mig för att åka hem. Satte mig i grisabilen ensam, och efter 20 min körande spydde jag ner hela flaket också! Thaimannen var så snäll, när jag satt där och grät och bad om ursäkt och försökte förklara att mitt mående inte berodde på "för mycket alkohol". "No problem Madame" och så gav han mig några servetter att torka av ansiktet med. Väl hemma hann jag knappt inom dörrarna innan magen satte igång. Natten var hemsk! Spydde ytterligare 4 gånger och var på toaletten för magen 3 gånger i timmen.. 

Gårdagen innebar vila och ännu mer vila. Fick i mig 2 rostade mackor, lite ris och 1/2 liter vatten på hela dagen. Fy fan! Det var många år sedan jag hade maginfluensa sist.. Tror det var på gymnasiet! Jimmy tog Alvin hela natten och jag vaknade upp idag utvilad och med ett bättre mående! Nu ska jag snart bege mig ner till poolen och ta igen lite förlorade soltimmar. Idag är det en vecka tills vi sitter på planet hem igen, snälla låt oss alla få vara friska den sista tiden. 




Så mycket kärlek <3




💙 Älskade Alvin 💙

Fina barnkläder från HM

Var inne på HM:s sida tidigare idag för att kolla lite kläder till Alvin. Vanligtvis brukar jag inte gilla/köpa HM:s kläder nuförtiden, men ändå tyckte jag att där fanns mycket fint nu ☺️ Får se om jag köper något nytt till A därifrån, när jag är hemma igen! 








Fyra nyanser av Alvin - 18/1-15



Besök på Pattaya Hospital

Igår blev det som sagt en tripp till Pattaya Bangkok Hospital för att kolla upp mitt mående en gång för alla! Tidigare i veckan kände jag mig bättre, men på torsdags kvällen mådde jag så fruktansvärt dåligt igen, och kände då att jag måste kolla upp det! 



Receptionen 😃 Flådigt som attans! 


Toaletterna 👌

Tog taxi dit med mamma och vi fick träffa en super trevlig läkare 👍 Han kollade i halsen och kunde se att jag fortfarande hade en "infection" där, samt tog en titt i öronen där det visade sig att jag hade en liten inflammation på vänster ytteröra. Precis innan en sköterska skulle ta blodprov berättade jag att jag är svårstucken och att vårdpersonalen i Sverige sällan lyckas på första försöket. Ibland kan jag bli stucken upp till 5 gånger innan dem lyckas! Sköterskan här lyckades första gången och kom med kommentaren: "In Thailand we only need to do it once" Haha, de tyckte jag var rätt bra sagt 😜 


Väntrummet


Selfie med mamma 😋

Blodprovet visade att jag inte bar på några bakterier, utan att mitt mående beror på en kraftig virusinfektion, som tyvärr inte går att göra mycket åt! Läkaren skrev ut 3 olika tabletter som ska lindra mina symtom, och nu är det bara till att vänta ut skiten! 😕 Men skönt ändå att man fick svar på vad det var! Men fy satan vilket dyrt besök 😳 5200 bath (1300 svenska kronor) inklusive medicinerna.. Det sved i plånkan kan jag säga! 

Egentid med älsklingen ❤️

Igår hade jag och Jimmy en kväll för oss själva, så behövligt!! ☺️ Vi började kvällen med en timmes oljemassage 👍 Därefter hade vi bokat bord på min favorit restaurang med "icke thailändsk mat" Beefeater! Maten där är ljuvlig 😍 Både jag och Jimmy avnjöt en pepparstek med potatisgratäng till varmrätt. Köttet var så mört och kniven bara gled igenom när jag delade den 👌 Till efterrätt åt vi deras hemmagjorda äppelpaj och till den serverades vaniljsås, vaniljglass och lite färsk frukt! 


Påväg ner till stan i "grisabilen" som vi kallar det 😜 






Mätta och belåtna hade vi 1 timme att slå ihjäl innan taxin skulle komma. Hmm, shoppa eller unna oss ytterligare massage? Det blev 1 timmes fotmassage för oss båda och pedikyr för mig ☺️ Underbart! 

1 timmes oljemassage: 300 bath = 75kr

1 timmes fot/ben massage: 200 bath = 50kr

Pedikyr: 300 bath = 75kr




Fina fina vän ❤️

Att få vakna upp till detta fina meddelande gjorde min dag ❤️ Trots att jag mår skit kan denna donnan alltid få mig på bättre humör 😘 Älskar dig SIS! 




Vändningar hela tiden :)

Vår pojke är så duktig! Nu när han vet hur han ska vända sig från rygg till mage gör han det hela tiden! ☺️ Vi hinner knappt vända honom förren han ligger på magen igen, så sött! Sen kan han inte bestämma sig för om han gillar att ligga på magen eller inte.. Efter någon minut kommer gnället, då vänder jag honom till rygg, sen vänder han tillbaka lika snabbt 😆 haha! 






Inatt fick vi förresten vår efterlängtade "sovenatt" 😃👍 Mamma kom med förslaget att hon kunde passa Alvin över natten i vårt hus (lättare här då alla hans saker finns här) och att vi kunde sova i deras.. Sagt & gjort! Dock var det lite jobbigt igår när man skulle lämna honom 😳 Vi har ju tidigare bara lämnat bort honom på dagen i några timmar, aldrig en hel natt. Men när jag väl la huvudet på kudden så släppte allt och jag/vi kunde sova gott/ostört i 9 hela timmar!! 👌 underbart! Dock känner jag mig lika trött som annars nu när det är förmiddag här.. Men jag är kanske piggare senare under dagen! 

Elefantridning :)

En av gårdagens aktiviteter var bland annat elefantridning tillsammans med Simon och Amanda ☺️ Amanda hade aldrig suttit på en elefant tidigare, så det var en spännande (skrämmande? 😜) upplevelse för henne! Jimmy fick som han ville, och fick skjuta lite med pistol! Tänk att vissa kan tycka de är skoj? Är det typiskt killar eller? 😋





Efter besöket hos elefanterna blev det slapp i huset och vid poolen 👍 Alvin fick på sig UV-dräkten och vi doppade hans fötter i poolen.. Dock hade vi en trött pojke som somnade gott i vagnen efter en stund 😴 



Vi hann även med en lunch uppe hos "mamma" (som vi kallar henne) och sen lite babblarna för Alvin medan pappan i huset snarkade gott vid sidan om 😜 Kvällen avslutades på terassen med Simon & Amanda och lite plump! Andra gången i rad tog jag hem det 👍 Plumpmästaren här! Haha 😆




Alvins första "riktiga" dopp i poolen :)

Trots mitt mående blev det 1 timme i solen vid poolen tidigare idag! En timme är egentligen gott och väl då solen här tar mycket mer än i Sverige ☀️ Amanda smorde in sig med solskyddsfaktor 20 och lyckades ändå bränna sig! 

Idag fick även Alvin på sig solhatten och uv-dräkten ☺️👍 Han gnällde till lite grann precis när vi satte honom i badringen, men sen flöt han med utan problem 👏 På kvällen blev det middag uppe på "59:an" (som vi kallar det) och nu ikväll blev det kortspel (plump) med Simon och Amanda på terassen 😃 En lugn och skön dag!! 








Sjuk!!

Ush och fy! Jag har fantamej blivit sjuk också.. 😳 Inte nog med att Alvin inte låter oss sova på nätterna, nu har man fått ögoninflammation och även en stor infektion i halsen. Jo tack, kan knappt svälja varken mat eller dryck! Jag, mamma och Lars åkte upp till den lokala vårdcentralen nu på förmiddagen och berättade hur vi mådde. De tog vikt, blodtryck, tempen och tittade i halsen.. Enligt doktorn hade jag "very much infektion" i halsen. Mitt vänsteröga har även de flippat ut. Igår kändes det som att jag hade massa grus i ögonen och under natten har det geggat gult och kliat. Skit kul detta! Bra start på semestern? 😢 





Vi är inne på vår tredje dag här och jag har fortfarande inte fått bada eller sola.. Sen att vi har en orolig bebis om nätterna gör inte de hela bättre. Natten till igår (lördag-söndag) försökte vi få Alvin att somna mellan 22-04. Han fick ingen ro och somnade bara hos oss i famnen. Så fort vi la ner honom i sängen så vaknade han var 20:e minut i alla dessa 6 timmar! 😳 Efter 04.00 gav vi upp och la honom i vår säng.. Då somnade han direkt och sov i alla fall 5 timmar! Wihhoo typ 🙈 

Natten till idag har varit nästan lika jobbig.. Alvin var orolig mellan 24.00-05.00. Förstår inte varför? Han borde ju vara inne i dygnsrytmen nu och vilja sova när vi sover? Dock är ju han också sjuk så det kan ju vara det samt värmen och omställningen som ställer till det för honom. Ush! Hoppas på förbättring inom några dagar i alla fall ✊

<3 Alvin 4 månader <3

Idag blir vår lilla Alvin 4 hela månader 💙 Galet vad tiden springer iväg nu! Vår kille utvecklas mer och mer för varje dag, och det är så kul att se hur han lär sig något nytt varje dag 😃 Idag vände han sig från rygg till mage 3 gånger på en kvart.. Haha, men när han väl har vänt sig så kan han inte bestämma sig för om han tycker om att ligga så eller inte 😋 Men ändå ska han vända sig hela tiden, sötnöt! 


Han är även duktig på att greppa saker och vill gärna hålla med båda händerna på flaskan när han får mat. Han tycker också om att stå upp i knäet och han älskar att titta på babblarna 😃 Gymmet är en höjdare just nu och varje gång försöker han sträcka sig efter sakerna och greppa/slå på dem! Dock har han svårt för att somna helt själv, utan vill gärna bli buren/vyssad till sömns 😳 Mysigt för oss, men krävande också! En annan sak som också är lite "krävande" är att han äter två gånger på natten. Oftast vid 02-03 och sen igen vid 05-06. Hoppas att han inser att nattmålet är "onödigt" och struntar med det inom några månader 😜 haha! 


Thaiblöjan är på plats 👍 


Hittade en söt liten keps till honom idag ☺️ 


Myser med morbror 💙


"Kvälls tv" 😜 


Första "doppet" i poolen tidigare idag ☺️ Dock blev det en mjukstart med bara benen, men vi hade en glad bebis hela tiden! Imorgon åker UV-dräkten och solhatten på 👍 


<3 5 år med dig <3

Idag 2014-01-10 firar vi 5 underbara år tillsammans ❤️ Vi har varit med om mycket tillsammans och störst av allt så har vi ju fått vår lilla Alvin 😍 Jimmy är min bästa vän, pojkvän, sambo och den bästa pappan för vår Gosman! Tack för alla fina minnen vi skapat tillsammans!!




Nu åker vi :) :)



Avresedagen :)

Klockan är efter 00.00 vilket innebär att vi åker till Thailand idag 👏😃☀️🌴 Jävlar vilken tid det packningen har tagit denna gången och då syftar jag främst på allt som ska med till Alvin.. Puuh! Men nu, ca 01.30 blev vi klara med allt! Tur att vår lilla gosman har sovit gott sedan 23.00, så att han är pigg imorgon (jämfört med föräldrarna 🙈)!! 


Klockan ringer 07.00. Vi blir upphämtade 09.50 och sedan går tåget till Kastrup 10.26! Tror att planet lyfter runt 15.00 och då ska vi först flyga 5 timmar till Kairo. Mellanlanda i 3 timmar för att sedan flyga vidare 7! 😳 När vi väl är framme i Bangkok ska vi åka bil i ca 2 timmar och SEN ÄR VI FRAMME!! 👍 Dryg resväg, men såå värt det i slutändan 😃 

Nä, natti natti på er! 




Nyårsfirandet 2014 ---> 2015 :)

Nyår firades tillsammans med Jennie, Johan & Timmo samt Sara, Mange och Ellion ❤️ Egentligen skulle Ida med familj också fira med oss, men pga sjukdom fick de stanna hemma.. Jävla sjukdomar, som de kan ställa till ibland! Vi andra hade i alla fall en mkt trevlig kväll 😃 

Vi träffades runt 16.00 och började laga maten tillsammans vid 17.00! Det visade sig ta ganska lång tid men runt 19.30 var alla mätta och belåtna! 👍 Därefter blev det spel "Lika par leka bäst" och konstigt nog kom inte jag och Jimmy sist denna gången 😜 Annars är det alltid vi som tjafsar och har oss vilket brukar resultera i en sista plats! Haha.. 

Vid 24.00 var det bara minstingen som var vaken, Alvin och Timmo hade knoppat in runt 23.00! Så Ellion fick låna Alvins hörselskydd och följa med oss andra ut ☺️ Det blev en lugn och skön nyår, precis som det ska vara när man har barn! Tack alla som var med och firade in det nya året tillsammans med oss 😘❤️ 








Dejt med Izza & Celle :)

Idag var det dags för dejt med Izza, Sara och barnen i Malmö ☺️ Passade på att hämta ut mina nya glasögon när vi ändå var på de hållet! Elicia fick provat ett par och var såå söt i dem 😍 Vidare till Sara vid 11.00 där det bjöds på bullar och kaffe 😋 Sen blev de skitsnack och bebisgos för hela slanten! Tack för idag fina ni! 💗




10 vs 17 veckor <3

Idag har vi haft fina familjen Celander/Adler på besök ❤️ Det bjöds på en lätt middag och lite gott till kaffet! Självklart blev det massa mys med våra prinsar och idag tog vi även ett jämförelsefoto, längesedan sist nu 😃 Det är så kul att se hur våra pojkar växer och frodas! 

Tack för idag fina ni!




Lite leksaker i badet :)



Igår hade vi morfar på besök :)





"Julafton" i Stävie 27/12 :)

Jul firades med min familj 27/12 ☺️ Mamma hade ordnat med god julmat och gröt! Vi alla hade nog varit väldigt snälla för vi fick fina julklappar 👍 Tänkte visa er vad Alvin har fått i julklapp av alla (har jag missat något får ni rätta mig, svårt att ha koll på allt): 









Matstolen, med bygel och bricka, har han fått tidigare av gammelmormor i kombinerad dop/julklapp 👍 Dock är vår vit! Vi hade en super mysig kväll tillsammans med nära och kära! ❤️








Vi lyckades få till en bild på alla tack vare mammas "selfie-pinne" 😜 Alvin förstod dock inte vad som hände! Haha

Från rygg till mage :) :)

Idag 2015-01-02 hände det som vi väntat på i någon vecka nu, Alvin vände sig från rygg till mage 😃👏 Jag blev så glad och ringde Jimmy direkt! Detta är stort för alla föräldrar, men i vårt fall kändes det lite extra mycket! Alvin har ju en försvagad sida i halsen/nacken vilket gör att han tidigare haft problem med att orka hålla huvudet uppe så länge "som han borde". Vi tränar nacken flera gånger dagligen och har utökat minuterna från fem till tio ☺️ 

Min tanke var att han skulle vara senare med att vända sig från rygg till mage eftersom han har lite svårare för att ligga rakt på golvet och hålla upp huvudet högt! Igår visade han stora tendenser att vilja rulla över på magen, men armarna tog emot och han kom inte längre än vad första bilden visar, men idag så!! 👍 

Idag är Alvin 3 månader, 3 veckor och 1 dag gammal för att vara exakt! 


Magen är i golvet men den sista knycken att komma runt gick inte igår 1/1-15. 



Älskade lilla goding, du är så duktig! 

Nyårsbadet <3


Vi har en liten kille som tycker om att bada 😃👍 Ska bli kul när vi börjar på babysim med honom! 

Hej 2015!

Detta året är såå välkommet! 


Kul att så många ville fortsätta att följa mig och min familj i vardagen! Nu hoppas vi på att 2015 blir ett kanon år på alla sätt och vis 👍😃


RSS 2.0