Min härliga helg!

Så alla läsare, nu är jag redo att uppdatera här på bloggen om min UNDERBARA helg =)

Fredag

Vaknade tidigt och inväntade Celles samtal! Vi hade bestämt att vi skulle träffas på kaffe samt powerwalka tillsammans. Sagt & gjort! Promenerade i hela 1 timme och 20 minuter, högs rundan! Jätte skönt faktiskt. Efter promenaden blev det sjukgymnastik med Zindra, knäckefika och lite kaffe på balkongen. Super mysigt =) Det var verkligen JÄTTE TREVLIGT att träffa dig snäckan, du har varit saknad <3

På kvällen hade jag och Izza planerat in en grillkväll med våra underbara män ;) Helt underbart god mat, och självklart lite Guitar Hero lirande på kvällen =) Jätte kul att alla 4 är lika intresserade av att spela! Stannade till 23.00 sen tyckte jag och Jimmy att det var dags att åka hem till våran lilla Zindra. Vill helst inte lämna henne själv för länge nu när hon mår som hon gör! Tack älskade Izza för underbart sällskap och skit god mat! Det är alltid lika trevligt att umgås med DIG (och våra underbaringar, förstås.. hihi)

FOTO FRÅN KVÄLLEN KOMMER PÅ BLOGGEN INOM KORT ;)

Lördag

Hade en skön sovmorgon med min älskling <3 Åt en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt och mackor, sen begav jag mig ut på en timmes promenad under tiden han var och tränade! På eftermiddagen blev både jag och Jimmy såå trötta så vi plockade av oss kläderna och hoppade ner i sängen för att VILA! Så mysigt att ligga och vila så mitt på dagen med den bästa killen som finns ;) Efter vilan hoppade jag i duschen och Jimmy började förbereda maten ----> Torsk med potatis och hollandaisesås MUMS.

16.30 - 21.30 var det dags för jobb! Kändes inte alls så jobbigt eftersom jag visste att jag skulle komma hem till mitt hjärta sen på kvällen =) Väl hemma la vi oss i soffan och kollade en film ---> My best friend´s girl verkligen en jätte bra film, och jag skrattade som f*n =) hahahah..





Söndag

Även denna dagen tog vi sovmorgon och jag ahde bestämt mig för att INTE promenera! Hade redan promenerat 5 ggr denna veckan, så söndagen kunde jag hoppa! Åt en god frukost tillsammans och hoppade sen i duschen. Körde sen hem till Izza för att hämta upp lite kvarglömda saker från fredagen. Där bjöds det på kaffe och lite skitsnack! Izza och hennes mamma var flitiga och skulle fixa i trädgården *duktiga!!*

Innan det var dags att jobba blev det en god middag här hemma ----> Hemmagjord pytt i panna =) Sen självklart lite mys <3 hihi.. Även denna jobbekvällen flöt på, jobbade ju med rebecca =) Haha, och jag får allt be om ursäkt gumman för mitt uppförande ;) haha, men som sagt så var jag nog liite för trött! haha..

Väl hemma mös jag lite med Jimmy i soffan innan det var läggdags! Haha, vad som hände efter de behåller jag för mig själv, men det var nog det konstigaste och roligaste sänggåendet jag varit med om! HAHA ;)


Nu ska jag hoppa i duschen för om 1 timme kommer HJÄRTAT hit ;)

Wiiieeee <3 <3 <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0