Fredag! :)

Efter en stor tallrik havregrynsgröt är jag nu redo att köra till jobb 😃 Såå skönt att det är fredag! Bullefrukosten på jobb ser man alltid fram emot 😜 Det brukar bli en lätt lunch på fredagarna på grund av det.. Idag blir det Viktväktarnas nudelsoppa, super god! 

Trevlig fredag allesammans!




Dagens Sara :)

Marinblå, knälång klänning från Åhléns :) 

Förra månaden shoppade jag inte ett enda klädesplagg.. Vet inte när det hände sist! Det resulterade i några sparade tusenlappar, vilket alltid bra 😃 Fast denna månaden tänker jag inte vara lika "duktig"! 😜 Är sugen på lite nytt och framförallt någon ny klänning! 
Trots ett shoppingsug efter nya klänningar, måste jag hålla i mina pengar minsan! Turkietresan på 3000kr ska betalas denna månaden.. 💸 💰 

Förresten, har jag berättat hur mycket jag längtar dit?! 9-16 maj befinner jag mig i Turkiet tillsammans med mina underbara tjejer Sara & Becciz 😎 🌴☀️ Kommer bli en toppen resa på alla sätt och vis! 





Lydig liten voffsing ;)

Jag måste bara berätta en rolig sak som hände här hemma igår. Jag la som vanligt upp Zindras mat i matskålen och plockade fram en bit köttbulle från kylen att stoppa Zindras medicin i. Jag gav henne medicinen och gick upp på ovanvåningen för att föna håret och borsta tänderna. Efter alla måsten hoppade jag i sängen och somnade gott vid 22.00. Imorse när Jimmy vaknat gick jag in till honom. Han berättade att Zindra igår hade haft konstiga ljud för sig i köket. Till en början blev jag orolig och trodde då att något hade hänt. Jimmy berättade vidare att han efter ca 10 min av konstiga ljud var tvungen att gå ut i köket och kolla.. Jo, vem ligger där 2 meter från matskålen och morrar/gnyr över att JAG glömt säga varsågod till henne 😃 haha.. Såå sött! Jag hällde upp maten vid 21.30 och vid 22.00 fick hon äntligen sitt varsågod 😜 

Söta, underbara & knäppa vovve!



 

Godmorgon tisdag!

Jobb till 16.30

Handling

Promenad

Dusch

Slapp i soffan!




Kalas för Simon :)

Dagen började med bullefrukost framför tv:n.. Därefter kom köparen på vårt skrivbord, äntligen är vi av med det! 👍 Jag kunde inte motstå solens strålar idag, så jag begav mig ut på en timmes promenad! Har även hunnit med att renbädda, tvätta och dammsuga innan vi begav oss hem till Simon på kalas 😃 Lillebror fyller 23 år på tisdag och idag firade vi honom! Tack för en trevlig eftermiddag allesammans ❤️ Det har varit en härlig söndag.. Vi har fått gjort en del i hemmet samtidigt som vi har fått koppla av, njuta av det fina vädret och fått umgås med nära och kära! Älska lediga helger 😉




Tummen upp för Högalid :)

Idag när jag promenerade morgonrundan med Zindra blev jag glad inombords över vårt val av lägenhet/område 😃 Här finns mkt gröna ytor, skog och stora öppna gräsmattor! Ett väldigt bra ställe att bo på när man har hund! Sen att vi har 10 minuters promenad till stationen gör bara allt ännu bättre! Tummen upp för Högalid 👍 





Zindra var väldigt nyfiken på ett träd som hade trillat.. 


Älskar dig Jimmy <3



Idag fick det bli...

... pannkakor till middag/kvällsmat 😃 Har varit sugen på pannkakor i flera dagar nu och visste att vi hade ägg som behövdes användas upp.. Mums! 



Första pannkakan: alltid lika kass! 


Nummer tre 👍 


I vanlig ordning blir det slapp i soffan framför Farmen 19.30 😜 

Trevlig torsdag på er! 


Tankar under tisdagen!

Än en gång har jag fått det bekräftat för mig själv hur nyfikna människor är på mitt liv.. "De" utger sig för att vara NOLL intresserade och trots detta uppvisar "de" något helt annat.. 

Idag fick jag verkligen funderat på ett och annat under min powerwalk som jag tog efter jobb! Kanske skulle man ta och ändra sitt lösen på bloggen och verkligen begränsa antalet människor som får läsa den..? Tål att funderas på! 

Trevlig tisdag allesammans 😃




Datenight hos Becciz <3

Ikväll har jag haft datenight tillsammans med två av mina favoriter ❤️ Vi träffades hemma hos Becciz vid 16.00 och blev bjudna på både god thaigryta och efterrätt på det 😋 Mums! Därefter blev det fortsatt snack i soffan samtidigt som jag fick en "skön" massage av Sara i min nacke.. Vaknade tyvärr upp med nackspärr imorse 😕 vilket hon lyckades råda bot på, ett tag i alla fall! Tack älskade vänner för kvällen med er, ni är underbara!! 




Förresten, är bara tvungen att dela med mig av detta 😃 Mamma och Lars befinner sig just nu i Thailand och det är så roligt att se vad de lagar för gott där nere! Idag fick det bli hemmagjorda semlor som de avnjöt nere vid poolen!

👍 Härligt! 



Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen och sen dyka sängen! Hoppas att mina läsare haft en bra helg 😃 



Firade med fondue :)

Alla ❤️ dag blev hur mysig som helst! Vi hade sedan tidigare bokat bord på Old Times i Kävlinge, älskar deras mat! Tur att vi bokade, ett tag var där nästan helt fullt. Vi mumsade på fondue och satt och njöt av varandras sällskap i två timmar 😍 





Dagen idag har hittills spenderats i soffan.. Vi kör på en slappe förmiddag här hemma idag 👍 Vi har sett filmen: Frost! Verkligen super bra 😃 Nu ska jag ordna lite med hemmet och därefter hoppa i duschen och fixa till mig! Vid 16.00 vankas det middag i Malmö hos Pappa 😘

 

14 februari - Alla <3 dag :)

Glad alla ❤️ dag önskar jag er! Ikväll blir det restaurangmys med min underbara man! 




Min onsdag - powerwalk

Idag lyckades jag komma iväg från jobb relativt tidigt vilket resulterade i att jag kom ut på min powerwalk när det var ljust och fint! Det var nästan ljust under hela promenaden :) För bara någon månad sedan blev det mörkt vid 16 och nu blir det inte mörkt förren vid 17.45! För mig som jobbar heltid och kör till jobb när det är mörkt, och knappt får vara ute i ljuset/naturen på dagen betyder detta sjukt mycket! 



Promenaden var härlig, som vanligt! Hade sällskap av bästa Celle under halva rundan ❤️ Alltid roligare att powerwalka med sällskap i lurarna! Just nu ligger jag och slappar i soffan.. Som vanligt på onsdagar är det först Farmen följt av Mästerkocken, älska onsdagar!! 



Dagens träning...

... fick bli en powerwalk i mörkret 😃





Min helg 7-9/2-14

Då håller denna helgen på att lida mot sitt slut. Fredagen spenderades i soffan tillsammans med älsklingen och Fisen <3 Dock var jag rätt sliten av veckans jobb, så somnade redan 20.30 och sov gott till 08.30 dagen efter! Stackars Jimmy, roligt fredagssällskap han fick :P Dock fick jag igen detta på lördagen.. Först var vi en tur på Centan, där Jimmy lyckades fynda ett par skor på Teamsportia till halva priset. Efter besöket på Centan körde vi hem till Jimmys mormor för att fira hennes födelsedag. Det bjöds på både smörgåstårta och gräddtårta, mums! Mätta och belåtna körde vi hem och slängde oss på soffan i väntan på Melodifestivalen. Cirka 40 min in i programmet somnade både Zindra och Jimmy ;) Haha.. Så jag fick allt igen! 
 
Idag har jag haft bästa Sara på besök hela eftermiddagen och en bit in på kvällen.. 14.00 anlände hon och strax därefter begav vi oss ut på en promenad. Skönt med lite frisk luft! Väl hemma från promenaden satte vi igång med maten som idag fick bli något väldigt enkelt, nudlar med vårrullar :) Tack för en super mysig söndag med dig <3 
 
Nu ska jag invänta FARMEN och tvekamp ;) Heja Mats!!
 
 

Mellokväll :)

Mellokväll tillsammans med mina favoriter!! ❤️ Men vad hände egentligen med det trevliga sällskapet? 😴 snark! Haha.. 




Trött fredag!

Fredagskvällen blev minst sagt lugn! Lagade först middag tillsammans, lax med kokta morötter och broccoli 😋 Därefter satte vi på barnfilmen Turbo! En del vet ju att jag älskar barnfilmer och Turbo gjorde mig inte besviken.. Tråkigt nog somnar jag i soffan redan vid 20.30 och sover gott där tills Jimmy väcker mig vid 24.00. Raka vägen upp i sängen för att snarka ytterligare timmar, till 08.30 😃 Så nu känner jag mig utvilad och redo för denna lördagen! 





Godmorgon fredag :)

Äntligen! Snart är helgen på intågande, vilket gillas skarpt :) Vi har inga direkta planer, varken ikväll eller imorgon och det känns hur skönt som helst! 

Förresten, när jag var hos frissan sist så vågade jag klippa en bit på längden! Ser ni? Tror hon klippte av cirka 10cm, ungefär 1 års odlande ;) haha.. Ångrar jag mig? Lite. Men vafan, det växer ut så snabbt igen! 




En slapp onsdag..

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men helt plötsligt känns det som att jag har noll ork över till att blogga! Förutom det så känns det även som att jag inte har något skoj att blogga om just nu.. Ämnena är som bortblåsta, vilket känns trist eftersom jag brukar älska att skriva av mig 😃 Idag har det i alla fall varit en riktig tv-kväll! Först Farmen och därefter Sveriges mästerkock 👍 Så, just nu ligger jag och slappar i soffan under filten och bara njuter.. Fortsatt trevlig onsdag på er ❤️



Såhär borde det vara!



En eftermiddag på Big Bowl med familjen :)

Förmiddagen har gått i lugnets tecken.. Åt frukost framför tv:n och låg kvar ytterligare 2 timmar innan jag masade mig upp på ovanvåningen och in i duschen! 12.45 körde vi och hämtade upp mormor och Kjell, vidare till Stävie för att lämna av Zindra och sedan raka vägen till Malmö och Big Bowl 😃 Jag, Jimmy, mamma, Lars, Simon, Amanda, mormor, Kjell, Tina och Roland bowlade först i en timme för att sedan avnjuta en god buffé! Tack till alla för en super trevlig eftermiddag och speciellt tack till mormor som stod för hela kalaset 😍 


Me and my baby 😘


Simon och Amanda 


Fina mormor ❤️ 



Mamsen ☺️

Vår lördag :)

Medan Jimmy spelade innebandy idag så passade jag på att renbädda, duscha och fixa till mig + plocka undan gammal tvätt! När han kom hem så ordnade vi så att vår nya duschhylla kom upp 😃 Vi har tidigare haft en med mycket mindre hyllor och den var inte alls så stabil. Hittade denna på Netto för 199kr och jädrans vilken skillnad! 



Nya hyllan med stora och rejäla hyllor som inte är vingliga! 


Gamla hyllan! 

Eftermiddagen har vi spenderat på Willys, idag var det dags för storhandling.. Nu är maten i ugnen och vi inväntar Jimmys pappa som ska komma och hålla oss sällskap 👍 20.00 bänkar vi oss i soffan framför melodifestivalen! 

RSS 2.0