Back on track!

Äntligen känner jag att jag har tid att sitta vid datan en stund! Känns verkligen som att de senaste dagarna har varit uppbokade till max (vilket dem egentligen har också) Har inte prioriterat bloggen alls, som ni säkert märkt. Har även mått dåligt, i stort sett hela dagen igår. Finns massor av anledningar till att jag har varit deppig och ledsen. Den största orsaken är "lägenhets letandet". Har börjat märka att jag komme rin i "dåliga perioder" så fort vi blir nekade en lägenhet. Går runt och mår dåligt och är irriterad och deppig i ca 2 dagar, sen går de över igen. Jobbigt att känna så ungefär varannan vecka :( Men får väl försöka stå ut! Som alla säger, någon gång blir det vår tur! Bara så synd att den där "någongång" ALDRIG kommer!!

Efter semestern + Polen resan har jag märkt att jag lagt på mig en del. Inte mycket, men 2 kilo känns ---> TRO MIG! Bestämde mig därför i måndags för att INTE äta varken godis/kakor/skräpmat eller cider på ett tag. Självklart får jag unna mig vid speciella tillfällen, men då ska jag också ha brukat allvar tidigare i veckan! Känner mig i alla fall duktig som har varit ute och powerwalkat i 1 timme både måndag och tisdag :) Idag kände jag för att variera, så följde med Jimmy till gymmet och körde 1 timmes styrketräning med fokus på mage/armar. Jag märker väldigt tydligt att jag har tappat styrkan i armarna. det är precis att jag orkar med att lyfta det som tidigare inte var något problem.. Har lovat mig själv att bygga upp styrkan och musklerna igen!! Sen vet jag också att det är super svårt att hålla igång med träningen ordentligt under sommaren. Men ska verkligen göra allt jag kan! Nu när jag gått upp 2 kilo har jag 3 kilo kvar tills jag nått mitt första mål! Det är FAN vad det ska ta tid :P

Nu tänkte jag hoppa in i duschen (medans min underbara sambo lagar maten!) därefter ska jag äta och strax efter de lägga mig raklång i soffan och njuta av vetskapen att jag är LEDIG imorgon!! By the way så ser jag verkligen fram emot morgondagen :) Wiihhoo!!

Puss på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0