Underbara toppar :)

Det är inte ofta jag internetshoppar med varken ögonen eller plånboken. Jag brukar vara emot att beställa via internet, såvida jag inte har testat ut storlekarna i affären före (men finns storlekarna i affären, finns det väl ingen mening med att handla via internet?) Jag anser att det mest är problem med att beställa via en hemsida. Jag har aldrig någonsin beställt varor UTAN att inte behöva skicka tillbaka något. Hur drygt är inte det? 10 gånger jobbigare än att faktiskt köra till affären och få handlat på direkten :)

Nu ikväll gjorde jag däremot precis det som jag aldrig någonsin gör. Gick in på Gina Tricots hemsida och satt bara helt tyst i 15 min och tittade. Gud vad mycket fina kläder dem har fått in :) Jag blev glad när jag tittade på alla färgsprakande kläder.

JAG VILL HA VÅR NUUUUU!!

Kan någon ge mig typ 2000 :- så att jag kan handla allt detta nedan?

         

 

         

 

         

Alla dessa toppar hade verkligen gjort MIN VÅR ;) Antar att det finns fler än jag som nästan längtar ihjäl sig till våren...? Tänk er att bara kunna gå ute i kortärmad tröja.. Eller att kunna använda de vita tygskorna utan att de ser ut som en dynghög efteråt. För att jag ska sluta tänka på alla fina linnen och toppar får jag nog ta och inhandla mig lite sådant nu när lönen kommer! Ibland måste man få lov att unna sig något nytt trots att man har lite pengar och studerar. Det kvittar om man spenderar 200 :- eller 1000 :- bara man anser att man själv har råd!

Nästa månad SKA jag ha råd!! ;)


Kommentarer
Postat av: Mor:)

Jättefina!! Den mittersta i jeans stod det "mammas" på eller?

2011-03-14 @ 21:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0