Skitdag + dagens träning

Vilken jävla skitförmiddag jag har haft idag! Morgonen började bra: frukost, kaffe och lite lugn och ro.. Därefter satte jag igång med det sista i mitt paper, och tyckte att jag låg "bra på det". Denna känsla varade fram tills två av mina klasskamrater läste igenom mitt paper.. Tydligen hade jag refererat helt annorlunda jämfört med dem, och båda var osäkra på om mitt sätt var "godkänt".. PANIK! Satte mig ner och försökte strukturera om alla referenser.. Detta var egentligen inget jag hade räknat med, så redan där kom irritationen krypandes! Men båda mina klasskamrater tyckte att jag hade en "röd tråd" genom papert och att mitt syfta stämde väl överens med det resultat jag fått fram, så det var ju skönt :)
 
14.00 kom Becciz på lite knäckefika och kaffe :) Var tvungna att "ladda upp" inför det kommande styrkepasset vi hade framför oss ;) Tack för hjälpen med bollarna förresten :P
 
Dagens träning
 
10 min uppvärmning på löpbandet (7% lutning + 6.0 speed)
 
80 minuters blandad styrketräning
 
 
Idag pushade jag mig själv lite extra hårt! Ökade med 2,5 kilo på axlarna samt att jag la på mer vikt på andra maskiner också, det gillas! Det är när man pushar sig själv att lyfta mer som man faktiskt ser vilka framsteg man gör :) Dock tror jag att det tar någon vecka innan jag kan öka ytterligare ;) Tack Becciz för sällskapet!! Nu såhär i efterhand är det grymt skönt att man faktiskt asade sig till gymmet.. Vänner + träning har en förmåga att få min titigare irritation att försvinna, och det är bra!
 
Nu ska jag hoppa i duschen..
20.00 är det soffan och X-factor som gäller :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0